Topics:

Το Κέρδος Ενώνει την Μαφία

Μέσω της Ελλάδας οι Αμερικανοί θα βάλουν σε «αιώνιο» Μνημόνιο υποταγής ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άνθρωπος «κλειδί» των Αμερικανών στον ρόλο «Ζαχαριάδη» ο Τσίπρας. Το μεγάλο «φινάλε» για να τελειώνουν με τους εχθρούς των Μακκαβαίων....

Το Κέρδος Ενώνει την Μαφία

Το μεγάλο «φινάλε» για να τελειώνουν με τους εχθρούς των Μακκαβαίων

Η Ευρώπη, για τρίτη φορά σε λιγότερο από εκατό χρόνια, ισοπεδώνεται από «βομβαρδισμό» χρέους από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς. Μέσω της Ελλάδας οι Αμερικανοί θα βάλουν σε «αιώνιο» Μνημόνιο υποταγής ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άνθρωπος «κλειδί» των Αμερικανών στον ρόλο «Ζαχαριάδη» ο Τσίπρας.

Ο Βαρουφάκης – της Γιάννας και των τοκογλύφων – έδωσε το «σύνθημα» και ξεκίνησε η «παράσταση» Αυτή ήταν η δουλειά τού προβοκάτορα Βαρουφάκη, ο οποίος δουλεύει για τους τοκογλύφους. Αυτή ήταν η δουλειά τού γιου τού προέδρου της Χαλυβουργικής, ο οποίος πλούτισε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η δουλειά τού σύμβουλου του Σιωνιστή Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μας έβαλε στο «σφαγείο» τού Μνημονίου, για να πληρωθούν οι σιωνιστές χορηγοί του. Η δουλειά τού κολλητού του Σιωνιστή Αντρίκου Παπανδρέου, ο οποίος πλούτισε με τα CDS. Η δουλειά τού κουμπάρου του Σιωνιστή Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος αποφάσισε ότι έπρεπε να πλουτίσουν και οι «σοσιαλιστές». Αυτός ο «αριστερός» Βαρουφάκης έβαλε την Ελλάδα να χτυπάει δήθεν το «μαχαίρι» της Τρόικας.

Μιλάμε για φτηνή παράσταση του «πεζοδρομίου» Παράσταση, η οποία στόχο έχει να μοιράσει «ρόλους» Να δημιουργήσει, ανάμεσα στους συμμετέχοντες, τους «καλούς» και τους «κακούς» Να δημιουργήσει «εχθρούς» και «προστάτες» γι” αυτούς που παρακολουθούν και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Ήταν βέβαιο ότι αυτή η στάση τού Βαρουφάκη θα προκαλούσε την αντίδραση των «μεγάλων» της Ευρώπης και άρα από μόνη της ήταν μια «πρόσκληση» για «υποστήριξη» των ΗΠΑ. Αν, δηλαδή, οι ΗΠΑ ήθελαν να «στήσουν» μια παράσταση σύγκρουσης με τους ισχυρούς της Ευρώπης για το δήθεν θέμα της Ελλάδας, μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να τη στήσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα γνωστά κόλπα των Προτεσταντών

Γιατί θα ήθελαν να στήσουν ένα τέτοιο σκηνικό ψευδοσύγκρουσης; Γιατί – για λόγους που θα δούμε – θέλουν να «κουρέψουν» το ελληνικό χρέος εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών και γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει μόνη της τον ρόλο τού «απείθαρχου». Πρέπει να βρεθεί κάποιος ισχυρός να την «στηρίζει» και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνον οι ΗΠΑ. Έχει αποφασιστεί να «κουρευτεί» το ελληνικό χρέος και αυτό είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψει τους ευρωπαϊκούς λαούς. Θα μετατρέψει την Ευρώπη σε έναν λεηλατημένο «κρανίου τόπο» όπου πραγματικά οι λαοί της θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης. Ειδικά για τις κοινωνικές μερίδες εκείνες, οι οποίες είναι άμεσα εξαρτώμενες από τα ασφαλιστικά ταμεία, θα έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνική καταστροφή, που όμοιά της η Ευρώπη γνώρισε μόνον μετά τους Παγκόσμιους Πόλεμους.

Ακριβώς, επειδή αυτό θα είναι συνέπεια του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, δεν μπορούν να αφήσουν την Ελλάδα να το απαιτήσει μόνη της. Θέλουν να την εμφανίσουν σαν «ανεύθυνη» σε βαθμό εγκληματικό, αλλά γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να την αφήσουν να παίξει μόνη της αυτόν τον ρόλο. Δεν μπορεί να επιβάλει το «κούρεμα» του χρέους της χωρίς «πλάτες». Οι μόνες «πλάτες», οι οποίες μπορούν να υποτάξουν την ευρωπαϊκή αντίσταση, είναι οι αμερικανικές και αυτό είναι που μεθοδεύεται.

Οι συνέταιροι και συνεργάτες – που είναι οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί – θα «χωριστούν» μεταξύ τους και θα μπουν επικεφαλής των δύο πλευρών: Οι Αμερικανοί θα είναι οι «καλοί» – και εύκολα αντιευρωπαϊστές – και οι Γερμανοί θα είναι οι «κακοί», οι οποίοι θα υπερασπιστούν τα «δίκια» των Ευρωπαίων. Τα δίκια που οι ίδιοι βεβαίως καταπάτησαν και τα οποία έφεραν τους Αμερικανούς στην Ευρώπη.

Οι Αμερικανοί έχουν όφελος από αυτήν την πράξη, εφόσον η ζημιά η οποία προκαλείται δεν τους αφορά. Ελεγχόμενοι από τους τοκογλύφους, δεν έχουν πρόβλημα να στηρίξουν την απαίτηση του «κουρέματος», γιατί οι τοκογλύφοι ό,τι ήταν να πάρουν από την Ελλάδα το έχουν πάρει. Ό,τι ήταν να κερδίσουν από το ελληνικό χρέος, το έχουν κερδίσει στο ακέραιο. Τώρα, η ζημιά αφορά άλλους. Τώρα, η ζημιά αφορά τους Ευρωπαίους. Αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία των ευρωπαϊκών λαών Αφορά τους «κουμπαράδες» τους οποίους η Γερμανία – στο όνομα μιας δήθεν «αλληλεγγύης» – υποχρέωσε τα κράτη να ανοίξουν, για να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Την χρεοκοπημένη Ελλάδα, την οποία η Γερμανία τη χρεοκόπησε.

Όλα αυτά είναι «στημένα» και αποφασισμένα πολλά – πολλά χρόνια πριν την εκδήλωσή τους.

Απόδειξη του γεγονότος, ότι έχει προαποφασιστεί από τους ιμπεριαλιστές και τους τοκογλύφους το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους εις βάρος των λαών, είναι η πρόσληψη από την πλευρά τού Βαρουφάκη της εταιρίας συμβούλων Lazard. Μιλάμε για ένα «εργαλείο» των σιωνιστών τοκογλύφων, το οποίο έχει ως αντικείμενό του το να «κόβει» Η Lazard αυτήν την παράσταση αποδεικνύει. Η παρουσία της – και μόνον – αποδεικνύει ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση το «κούρεμα». Έχει προαποφασιστεί η «νίκη» των Ελλήνων, που θα πικράνει ολόκληρη την Ευρώπη. Η επιλογή της Ελλάδας δεν ήταν τυχαία. Ήξεραν σε ποιον «φόρτωσαν» το μεγάλο έγκλημα. Στον μόνο που θα «άντεχε» τέτοιο μίσος.

Οι σιωνιστές στα καλύτερά τους.

Την ελληνική «πίστωση» η οποία αποκτήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες, θα την «ρευστοποιούσαν» οι ίδιοι, για να κερδίσουν με απόλυτη ασφάλεια τεράστια ποσά. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θα θησαύριζαν και ταυτόχρονα θα «τελείωναν» μια για πάντα με τους εχθρούς των Μακκαβαίων Θα «τελείωναν» μια για πάντα με τους Έλληνες. Θα χρησιμοποιούσαν υπέρ των συμφερόντων τους το «κεφάλαιο» των μισητών αιώνιων εχθρών τους και ταυτόχρονα θα τους «εκμηδένιζαν» για το μέλλον. Ο λαός, ο οποίος ευεργέτησε όσο κανείς άλλος την Ευρώπη, θα εμφανιστεί σήμερα σαν αυτός, ο οποίος την λεηλάτησε επίσης όσο κανείς άλλος. Θα γίνει ο λαός που τους έδωσε «πολλά», αλλά και ο λαός που τους κατέστρεψε.

Αυτή η ευρωπαϊκή καταστροφή – με ελληνική «αιτία» – θα είναι η δουλειά της σιωνιστικής Lazard.Της Lazard τού Μπερνάρ Πικάρ, ο οποίος είναι «κολλητός» τού Αντρίκου Παπανδρέου και ως εκ τούτου και του Βαρουφάκη. Της γνωστής Lazard, η οποία ήταν αυτήν που πρωταγωνίστησε στο «μακελειό» της Αργεντινής, αλλά και στο δικό μας, εφόσον αυτή ήταν που συνέθετε τις λίστες των «φιλέτων» που θα πήγαιναν για Fast Truck. Αφού «πετσόκοψε» τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και τους Έλληνες επενδυτές και αφού μεθόδευσε το γενικό ξεπούλημα των «ασημικών» του λαού, τώρα θα αναλάβει την Ευρώπη. Στο όνομα της Ελλάδας βεβαίως-βεβαίως.

Το πόσο «στημένο» και το πόσο προαποφασισμένο είναι, το καταλαβαίνει κάποιος από τα δευτερεύοντα.Το καταλαβαίνει από τη στάση την οποία κρατάνε τα σιωνιστικής ιδιοκτησίας «αγγλοσαξονικά» ΜΜΕ: Όλα αυτά τα κτήνη τής αρπακτικότητας και της απανθρωπιάς ξαφνικά «λυπήθηκαν» τους Έλληνες. Αυτοί, οι οποίοι «έβλεπαν» ιρακινούς να πετάνε μωρά στα πατώματα. Οι ίδιοι, οι οποίοι «έβλεπαν» τα πυρηνικά στο Ιράκ. Οι ίδιοι, οι οποίοι «έβλεπαν» τους Σέρβους να πίνουν «αίμα» σαν βρικόλακες. Οι ίδιοι, οι οποίοι «έβλεπαν» τους «τζιχαντιστές» σαν «άνοιξη» εναντίον του Καντάφη, των Μουμπάρακ ή του Άσαντ. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Οι ίδιοι, οι οποίοι «είδαν» Ρώσους να καταρρίπτουν το μαλαισιανό αεροπλάνο. Αυτά τα «εργαλεία» των άπληστων τοκογλυφικών «όρνεων» είδαν με «συμπάθεια» την ελληνική «τραγωδία».

Ιδιαίτερα «συγκινητική» είναι η Financial Times, που, για να «αποδείξει» την «αλήθεια» και τον «πόνο» της, αναζήτησε τη γνώμη των απολύτως αρμοδίων. Βάζουν δήθεν και τους «κορυφαίους» οικονομολόγους τού κόσμου να το ζητάνε «Κορυφαίοι» επιστήμονες σε κάτι, το οποίο δεν είναι καν επιστήμη. Νομπελίστες σε κάτι, το οποίο δεν υπάρχει. Όλοι τους – «κατοικίδια» των τοκογλύφων – κάνουν τις κατά παραγγελία επιστημονικές «μελέτες» Πραγματικά «κατοικίδια», εφόσον αυτοί τους ταΐζουν, είτε στα ιδιωτικά τους Κολέγια είτε στις δικές τους μη κυβερνητικές οργανώσεις είτε στα δικά τους Fund.

Κοντά σ’ αυτούς και όποιος μπορεί να «βοηθήσει» με οποιονδήποτε τρόπο. Ο ομογενής Πολ Γκλάστρις, ο οποίος ανήκει στο ίδιο κύκλωμα, εφόσον υπήρξε λογογράφος τού Κλίντον, θεωρεί – ως «Έλληνας» – ότι η Γερμανία πρέπει να κάνει για την Ελλάδα ό,τι έκαναν γι” αυτήν οι ΗΠΑ μετά τον πόλεμο. Θεωρεί σίγουρο δε ότι ο Ομπάμα θα πει στη Μέρκελ να διαγράψει το ελληνικό χρέος. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Και μόνον που συγχέεται η ελληνική περίπτωση με τη γερμανική είναι έγκλημα. Το γερμανικό χρέος ήταν ένα πραγματικό χρέος. Με τη διαγραφή του επωφελήθηκε ο γερμανικός λαός εις βάρος όλων των υπολοίπων, οι οποίοι ήταν θύματά του. Δύο φορές θύματα του γερμανικού ιμπεριαλισμού έγιναν οι ευρωπαϊκοί λαοί, εξαιτίας εκείνου του «κουρέματος» του γερμανικού χρέους.

Το ελληνικό χρέος, αντίθετα, είναι μια απάτη των τοκογλύφων. Θύματα αυτού του χρέους είναι εξίσου όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεσή του. Θύματα των τοκογλύφων είναι οι Έλληνες και εξαιτίας του ίδιου χρέους θα γίνουν θύματά τους και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Οι Έλληνες δεν δημιούργησαν αυτό το χρέος και σίγουρα δεν θα το έστρεφαν ποτέ εναντίον των Ευρωπαίων. Οι Έλληνες «φορτώθηκαν» ένα χρέος από τους τοκογλύφους, οι οποίοι μόνοι τους το «μετακίνησαν», μέσω των Γερμανών, στις «πλάτες» των υπολοίπων Ευρωπαίων. Αυτό το παράνομο χρέος, το οποίο φορτώθηκαν οι Έλληνες και το οποίο οι Γερμανοί επίσης παράνομα το «φόρτωσαν» στους Ευρωπαίους, τώρα θέλουν να το «κουρέψουν».

Άλλο ένα έγκλημα των Γερμανών, εφόσον αυτοί ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν ένα κράτος, το οποίο οι ίδιοι χρεοκόπησαν. Πάλι οι Γερμανοί επωφελούνται, εφόσον χάρη σε αυτό το χρέος «κονόμησαν» οι ίδιοι και βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητά τους με αθέμιτους τρόπους. Τώρα, που έφτασε η ώρα της «παράστασης» η Γερμανία άρχισε δήθεν να «ενοχλεί» τους Αμερικανούς. Άρχισε να «ενοχλεί» τους «ανθρωπιστές» Αμερικανούς, οι οποίοι δεν θέλουν δήθεν να «ξεζουμίζονται» τα κράτη και οι λαοί, όπως η Ελλάδα. Άρχισαν τα «κόλπα» των προτεσταντών με τους «καλούς» και τους «κακούς» οι οποίοι θα παρασύρουν τους πάντες στις συγκρούσεις τους. Άρχισαν όλα τα αγγλοσαξονικά ΜΜΕ να «θυμούνται» ότι η Γερμανία καταδυναστεύει την Ελλάδα.

Στο ίδιο έργο θεατές: Οι ΗΠΑ θα πάνε «απέναντι» από τους «κομπάρσους» της Γερμανίας και από κοινού θα ρημάξουν ξανά την Ευρώπη. Ό,τι έκαναν με τον δικό τους Χίτλερ, θα κάνουν και με τη δική τους Μέρκελ. Πάλι θα αρχίσουν να «δουλεύουν» τους Έλληνες με «ηρωισμούς» και αρχαίες ιστορίες: «H Ανάσταση των Σπαρτιατών στην Ελλάδα» γράφει ο Paul Graig Roberts στην Foreign Journal στις 30 Ιανουαρίου 2015. Συγκλονιστήκαμε.

Ξανά τα ίδια προτεσταντικά παιχνίδια με τους τζάμπα «επαίνους» για να βρίσκουν πρόθυμα κορόιδα να θυσιάζονται στις γνωστές μεταξύ τους «στημένες» συγκρούσεις. Πώς το έλεγε ο Τσόρτσιλ; «Οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες»; Στον Σκόμπι, όμως, έδινε διαταγή να φερθεί στην «απελευθερωμένη» Αθήνα σαν να βρίσκεται υπό κατοχή. Μόλις του έκαναν τη δουλειά οι «ήρωες» και δεν τους είχε πλέον ανάγκη, τους πυροβολούσε στα Δεκεμβριανά σαν τα σκουπίδια. Αυτό κάνουν και τώρα. Θα αρχίσουν την ιστορικής φύσεως «παπαρολογία» για να παρασύρουν τους Έλληνες σε μια σύγκρουση από εκείνες τις «δικές» τους. Σύγκρουση, στην οποία γνωστοί είναι εκ των προτέρων οι «κερδισμένοι» και γνωστοί είναι και οι «χαμένοι»

Ξανά «μπλοκ» Αμερικανοβρετανών στο ρόλο τού «καλού» εναντίον των Γερμανών στον ρόλο τού «κακού» Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο «στρατόπεδο» εκείνο, το οποίο θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε. Στο «στρατόπεδο» εκείνο, το οποίο θα «χάσει» και θα «κουρευτεί» για να μπει σε «τροχιά» καταστροφής. Η Ελλάδα, σε αυτήν την περίπτωση είναι η «παρδαλή», που για τα «μάτια» της προκλήθηκε η «φασαρία» Ως συνήθως, και, αφού θα φάει τις «σφαλιάρες» της και η ίδια, καταλήγει με τους «καλούς». Σίγουρος «πελάτης» Για να την έχουν έτοιμη για την επόμενη «παράσταση» που θα την χρειαστούν. Μετά θα ψάχνει να την «αποζημιώσουν» οι «κακοί» οι οποίοι, όπως θα αποδειχθεί ξανά, ήταν κολλητοί με τους «καλούς».

Ένα «κόλπο» όλο κι όλο ξέρουν οι Προτεστάντες

Κόλπο «πλύνε – βάλε».

Με αυτό το κόλπο κυβερνάνε τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα. Τίποτε άλλο δεν ξέρουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο «βραχυκυκλώσει» αυτή η γνώση, δεν έχουν τίποτε άλλο. Αυτό το κόλπο θα «καταγραφεί» στην πανανθρώπινη ιστορία ως η συνεισφορά τους στην πολιτική «σκέψη» των χρόνων της «πανούκλας». Μόνοι τους, ως συμμορία, δημιουργούν ένα μεγάλο πρόβλημα και μετά «διχάζονται» στην αντιμετώπισή του, για να ελέγχουν τις εξελίξεις ως «επικεφαλής» των δύο συγκρουόμενων απόψεων.

Το κόλπο των «νταβατζήδων» του δρόμου, οι οποίοι μπαίνουν και κάνουν τεχνητή φασαρία μέσα στα μαγαζιά, για να πουλάνε «προστασία». Ο ένας κάνει τον «καλό» και βολεύεται σχεδόν δίπλα στο «αφεντικό» και ο άλλος κάνει τον «κακό» και πιάνει τη «γωνία» της τιμωρίας και της συγνώμης μέχρι να τον ξαναχρειαστούν. Ο «καλός» πάντα μιλάει αγγλικά και ο «κακός» γερμανικά. Από εκεί τους ξεχωρίζεις. Όταν αρχίζεις και ακούς πολλά γερμανικά στην Ευρώπη, σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει το σχέδιο της φασαρίας. Σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει ο «κακός» να γίνεται ενοχλητικός και επικίνδυνος και αυτό θα φέρει τον «καλό» στο προσκήνιο.

TSIPRAS MERKEL1
Το κέρδος που ενώνει μια μαφιόζικη συμμορία

Αυτό, το οποίο γράφουμε σε όλα τα κείμενά μας – και δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε – είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, αν δεν έχεις γνώση. Γνώση χρειάζεται για να νικήσεις, εφόσον η κατάσταση είναι τόσο περίπλοκη, που χωρίς γνώση δεν γνωρίζεις όχι απλά τι πρέπει να κάνεις, αλλά δεν γνωρίζεις ούτε καν ποιοι είναι οι εχθροί σου. Δεν γνωρίζεις ούτε καν ποιο είναι το πεδίο στο οποίο σε συμφέρει να συγκρουστείς. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούνται από τους τοκογλύφους και τους Ναζί. Μόνον όταν γνωρίζει κάποιος το δίκιο του δεν φοβάται το έμπειρο στην πρόκληση πανικού τοκογλυφικό κύκλωμα. Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τι έγινε και πώς «παγιδεύτηκαν» προκειμένου να έχουν ελπίδες να επιλέξουν τη σωστή στρατηγική αντίδρασης.

Μόνον αν γνωρίζουν πώς έγινε αυτό μπορούν να γνωρίζουν τόσο την ταυτότητα των ενόχων όσο και να ερμηνεύουν τις ενέργειές των εγκληματιών, προκειμένου να «δραπετεύσουν» από τον τόπο του «εγκλήματος» Να γνωρίζουν ποιοι είναι οι ένοχοι του μεγαλύτερου εγκλήματος εις βάρος ενός ανεξάρτητου κράτους σε καιρό ειρήνης. Προμελετημένο έγκλημα, που μόνον ως τέτοιο μπορεί να μελετηθεί, προκειμένου να εξαχθεί η καλύτερη δυνατή αντίδραση. Το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδας είναι πολύ συγκεκριμένο και διαπράχθηκε από πολύ συγκεκριμένους εγκληματίες, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, σε πολύ συγκεκριμένο χρόνο.

Όμως, για να αποδείξεις ότι υπήρχε προμελέτη, πρέπει να αποδείξεις τον δόλο και την πρόθεση .Πρέπει να δεις τι μπορεί να επεδίωκε ο εγκληματίας – και άρα ποιο ήταν το κίνητρό του – και πώς, μέσω της πράξης του, θα το έπαιρνε. Το να πεις έτσι γενικά, δηλαδή, ότι η Γερμανία στράφηκε εναντίον της Ελλάδας, είναι αφελές. Δεν στέκει, όπως δεν στέκουν σε καμία λογική τα επιχειρήματα με ιστορικού τύπου «βεντέτες». Τα κράτη κινούνται με «ελατήρια» συμφερόντων και όχι με εμπάθειες. Σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή, πρέπει να γνωρίζεις τι έχει κάνει η Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας και τι επεδίωκε. Να γνωρίζεις αν ήταν μόνη της ή αν είχε συνεργούς και αν υπήρχαν κέρδη ικανά, ώστε να ενώσουν τους συνεργούς σε αυτήν τη συνομωσία.

Μόνον αν μπορείς να τα εντοπίσεις όλα αυτά – και άρα ανακαλύψεις το κίνητρο – αρχίζεις και αναλύεις το ίδιο το «έγκλημα». Ψάχνεις να βρεις, δηλαδή, το πώς δρομολογήθηκε αυτό το τόσο «κερδοφόρο» για τους εγκληματίες έγκλημα. Η Ελλάδα έπεσε θύμα συνομωσίας μιας διεθνούς συμμορίας, η οποία στην κυριολεξία «έστησε» την απάτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να λυμαίνεται τα ευρωπαϊκά κράτη. Ως μέγεθος η Ελλάδα είναι μικρή μπροστά στα μεγέθη των θυτών, αλλά αυτό δεν αποκαλύπτει τίποτε, αν δεν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό. Η Ελλάδα ήταν το «δόλωμα» για ένα μεγαλύτερο θύμα. Αυτό το μελλοντικό θύμα είναι η Ευρώπη και απλά η Ελλάδα είναι ένα μέλος, το οποίο τους βόλευε να χρησιμοποιήσουν, για να «πλησιάσουν» το θύμα τους.

Η Ευρώπη είναι ο πραγματικός στόχος της συμμορίας αυτής, η οποία στην πραγματικότητα προκάλεσε τους δύο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους εις βάρος της .Της συμμορίας αυτής, η οποία με μεθοδικό τρόπο και με συγκεκριμένη στρατηγική επιχείρησε – και φαίνεται ότι σήμερα το καταφέρνει – να αλώσει πλήρως την Ευρώπη και να την καταστήσει ιδιοκτησία της. Αυτή η «συμμορία» είναι εκείνη των Σιωνιστών τοκογλύφων. Αυτή η συμμορία, ελέγχοντας απόλυτα τα κράτη των ΗΠΑ και της Γερμανίας, προσπαθεί, μέσω Ελλάδας, να «ισοπεδώσει» την Ευρώπη. Να λεηλατήσει τους λαούς της και να τους αφαιρέσει την ιδιοκτησία των πατρίδων τους.

Οι Εβραίοι τοκογλύφοι, χρησιμοποιώντας τη Γερμανία σαν «σκούπα» και τις ΗΠΑ σαν «φαράσι», προσπαθούν να πάρουν για λογαριασμό τους το σύνολο του ευρωπαϊκού πλούτου. Να αρπάξουν από τους λαούς της Ευρώπης ό,τι έχουν και δεν έχουν ως ιδιοκτησία και ό,τι έχουν παράγει τον τελευταίο μισό αιώνα μετά από την καταστροφή που υπέστησαν, εξαιτίας και πάλι της ίδιας συμμορίας. Αυτή η συμμορία ελέγχει τις ΗΠΑ μέσω FED και Wall Street και η ίδια συμμορία ελέγχει τη Γερμανία από τότε που την κατέκτησαν στην κυριολεξία οι ΗΠΑ. Αυτή η συμμορία «εμπνεύστηκε» την Ενωμένη Ευρώπη απλά και μόνον για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την κατακτημένη Γερμανία εις βάρος όλων των κρατών της Ευρώπης. Μέσα στο «πλαίσιο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο λειτούργησε ως «σφαγείο», μπόρεσαν και με πολιτικές παγίδευσης έβαλαν το ένα κράτος να στραφεί εναντίον τού άλλου, ώστε στο τέλος να υποταχθούν όλα στους «σπόνσορες» της μεγάλης «σφαγής».

Όλο το μυστικό της επιτυχίας του σχεδιασμού τους βρίσκεται στην Ελλάδα. Όμως, στην Ελλάδα βρίσκεται και η «αχίλλειος πτέρνα» αυτού του σχεδιασμού. Φυσικό είναι αυτό. Στην Ελλάδα έκαναν το σύνολο των παρανομιών, για να μπορέσουν να οδηγήσουν την κατάλληλη στιγμή ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κρίση χρέους. Ως εκ τούτου, όμως, στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να εντοπίσει αυτές τις παρανομίες και να τους «κάψει». Αν κατορθώσουν και «σβήσουν» τα «ίχνη» τους στην Ελλάδα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους. Αν τη δική τους μεγάλη λεηλασία την εμφανίσουν σαν «αδυναμία» της Ελλάδας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, τότε έχουν καταφέρει και έχουν βάλει ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα Giga ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που θα είναι η καταστροφή της.

«Μα», θα πει κάποιος, «είναι δυνατόν η μικρή Ελλάδα να γίνει το αίτιο μιας τέτοιας γιγαντιαίας καταστροφής;» Είναι δυνατόν, όπως μας διαβεβαίωσε και ο «ψυχοπονιάρης» Ομπάμα. Είναι δυνατόν, όπως είναι δυνατόν να γυρίσεις «ανάποδα» μια ολόκληρη «μπλούζα» από ένα μικρό «μανίκι» Αυτό ακριβώς πάνε να κάνουν.

Ελέγχοντας απόλυτα τον τραπεζικό τομέα, γνώριζαν εκ των προτέρων τις «δοσολογίες» που απαιτούσε ο σχεδιασμός τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Γνώριζαν ποιο συγκεκριμένο χρέος θα φόρτωναν στην Ελλάδα, ώστε, όταν αυτό «μετακινιόταν» προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, να την «εκτροχίαζε» σε βαθμό τέτοιο, που να μετατρέψει την ίδια σε μια «Ελλάδα», η οποία θα έπρεπε να δανειστεί για να «σωθεί».

Τα πράγματα είναι απλά, αν μπορεί κάποιος να τα βάλει σε μια σειρά. Ακόμα και το μεγαλύτερο τραίνο μπορεί να εκτροχιαστεί εξαιτίας ενός μικρού αντικειμένου, που θα βρεθεί στην τροχιά του. Ακόμα και η μεγαλύτερη βάρκα μπορεί να μπατάρει, αν βρίσκεται σε κατάσταση οριακής ισορροπίας και ένα παιδάκι εντός αυτής αλλάξει θέση. Αρκεί να γνωρίζει κάποιος το πού και το πώς να εκμεταλλευτεί μια οριακή ισορροπία και το μικρό «μέσον» που την ανατρέπει.

Η Ελλάδα είναι για τους τοκογλύφους ένα «πολυεργαλείο». Με αυτήν θα αλώσουν την Ευρώπη, αλλά και σ’ αυτήν θα δοκιμάσουν τα πάντα. Είναι το «πειραματόζωό» τους. Ό,τι πετυχαίνει σε μια υποτίθεται δύσκολη κοινωνία, όπως η ελληνική, μπορεί να πετύχει σε όλες τις κοινωνίες και άρα και στην Ευρωπαϊκή. Ό,τι ζούμε τώρα, δηλαδή, είναι ένα «πείραμα» το οποίο θα το δούμε στο κοντινό μέλλον να εφαρμόζεται εις βάρος ολόκληρης της Ευρώπης.

Ακούσαμε, για παράδειγμα, από τον Βαρουφάκη, να μιλάει για νέου τύπου ομόλογα, τα οποία δήθεν θα ανακουφίσουν την Ελλάδα. «Ομόλογα χωρίς λήξη» (perpetual bonds) τα ονόμασε και τα θεώρησε «πρωτοποριακά». Αυτά τα ομόλογα θα τα ανταλλάξει υποτίθεται με τα σημερινά συμβατικά ομόλογα. Ο ίδιος είπε ότι η πρότασή του για ανταλλαγή χρέους θα είναι μια μορφή «έξυπνης διαχείρισης του χρέους» (smart debt engineering). Μόνος του τα σκέφτηκε όλα αυτά ο Βαρουφάκης; Όχι βέβαια. Ο Βαρουφάκης είναι ένας άσχετος, υπάλληλος των τοκογλύφων και της Γιάννας. Μεταφέρει και κάνει ΜΟΝΟ ό,τι του λένε. Αυτό, το οποίο λέει σήμερα, είναι η άποψη των τοκογλύφων για τα ομόλογα του μέλλοντος. Αυτή είναι η άποψη των τοκογλύφων για τα ομόλογα του μέλλοντος. Το πιο πιθανόν είναι η Μέρκελ να ξέρει για την «ιδέα» τού Βαρουφάκη πολύ πριν τη μάθει ο ίδιος.

Η Γερμανία παριστάνει τη «δυσαρεστημένη», γιατί αυτό επιβάλει ο ρόλος της και όχι επειδή διαφωνεί. Στέκεται «απέναντι» για ξεκάρφωμα. Στέκεται «απέναντι» για δύο λόγους: Ο πρώτος λόγος είναι ο φόβος της. Ο φόβος της αποκάλυψης του ρόλου της. Η Γερμανία είναι αυτή, η οποία κατέστρεψε την Ευρώπη δύο φορές και είναι υπεύθυνη για την καταστροφή που έρχεται και η οποία θα είναι πολύ χειρότερη και πολύ μονιμότερη. Για την αθλιότητα, που ακολουθεί στην Ευρώπη, υπεύθυνη είναι η Γερμανία. Προκειμένου λοιπόν να μην αποκαλύπτεται ο ρόλος της, παίρνει μια φιλοευρωπαϊκή στάση και άρα υπερασπίζεται τους δανειστές τής Ελλάδας, που είναι οι λαοί. Τα θύματά της, δηλαδή, τα οποία τα κατέστησε η ίδια δανειστές της χρεοκοπημένης Ελλάδας, την οποία η ίδια τη χρεοκόπησε.

Αυτός είναι ο πρώτος λόγος. Ο δεύτερος λόγος έχει σχέση με την «παράσταση» Στόχος είναι να εμφανιστεί δημοσίως ότι η ίδια η Ελλάδα επιθυμεί αυτά τα «πρωτοποριακά» και τα σκέφτεται, γιατί αυτά συμφέρουν τον δανειολήπτη και όχι τον δανειστή. Πώς αλλιώς θα γίνει η «παράσταση» των τοκογλύφων; Αν η Γερμανία «πηδήξει» από χαρά, δεν μπορεί η Ελλάδα να θεωρεί επιτυχία της τη χαρά τού δανειστή. Σε μια σύγκρουση ζωής και θανάτου δεν μπορεί και οι δύο συγκρουόμενοι να πανηγυρίζουν. Κανονικά, κάποιος πρέπει χάνει πραγματικά και να είναι πραγματικά θλιμμένος και απέναντί του κάποιος να είναι πραγματικά κερδισμένος και να πανηγυρίζει.

Όταν τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά και ο ένας από τους δύο – εκείνος που προβλέπεται να χάσει – είναι βλάκας, δεν πρέπει να καταλάβει ότι χάνει και άρα ο κερδισμένος πρέπει να παριστάνει τον θλιμμένο, γιατί δεν τον συμφέρει η αντίδραση του χαμένου. Η Γερμανία σε αυτήν την περίπτωση θα κάνει την «θλιμμένη», για να την πατήσει η «χαρούμενη» Ελλάς. Η χαζοχαρούμενη Ελλάς, η οποία εμπιστεύεται τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα. Το χαρούμενο «πειραματόζωο» Αυτό, το οποίο στο μέλλον θα γίνει «οδηγός» και άρα η αιτία για να «χαρεί» η Ευρωπαϊκή Ένωση και να «στεναχωρηθούν» οι ΗΠΑ.

Όλα αυτά είναι παραμύθια

Αλλάζουν τα ονόματα σε πρακτικές, τις οποίες ο άνθρωπος νόμιζε πως είχε ξεπεράσει. Όλα αυτά τα «πρωτοποριακά», τα οποία ακούγονται, δεν είναι καθόλου τέτοια Στην πραγματικότητα είναι ο φόρος υποτέλειας του Μεσαίωνα. Είναι ο φόρος τού δουλοπάροικου προς τον ιδιοκτήτη φεουδάρχη. Τι έκανε ο φεουδάρχης στον Μεσαίωνα; ΔΕΝ όριζε απόλυτα μεγέθη στις απαιτήσεις του. Όριζε ποσοστά επί της παραγωγής. Αν όριζε απόλυτα μεγέθη, θα την «πατούσε».

Αν οι χρονιές ήταν δύσκολες και με τα απόλυτα μεγέθη οι δουλοπάροικοι πεινούσαν, θα επαναστατούσαν και ίσως τον απειλούσαν. Αν οι χρονιές ήταν παραγωγικές και τα απόλυτα μεγέθη μικρά, οι δουλοπάροικοι θα πλούτιζαν εις βάρος του και ίσως τον απειλούσαν. Γι’ αυτόν τον λόγο οι πονηροί φεουδάρχες όριζαν ένα ποσοστό, που, σε μέσους όρους παραγωγικότητας των κτημάτων τους, επέτρεπε στους δουλοπάροικους απλά να επιβιώνουν και να είναι εξαρτώμενοι απ’ αυτόν.

Είναι η λογική της μεταλλικής μπάλας, με την οποία έδεναν τον σκλάβο. Για να εργάζεται αυτός στο ύπαιθρο, χωρίς να φοβούνται μην τους διαφύγει, του έβαζαν τη μεταλλική «μπάλα» στα πόδια. Αυτή η «μπάλα» δεν ήταν πολύ μεγάλη, ώστε να τον ακινητοποιεί και να μην εργάζεται ή να σκέφτεται πώς θα απελευθερωθεί απ” αυτήν, αλλά δεν ήταν και πολύ μικρή, για να την πάρει στα χέρια και ν” αρχίσει να τρέχει. Ο σκλάβος με τον τρόπο αυτόν ήταν «ελεύθερος-φυλακισμένος». Ήταν ελεύθερος για να δουλεύει, αλλά όχι τόσο ελεύθερος για να διαφύγει και να ζει ως τέτοιος. Τόσο «πρωτοποριακό» είναι αυτό το οποίο «ακούμε» από τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα. Τόσο «καινοτόμο» και «ρηξικέλευθο» είναι αυτό, το οποίο προτείνει ο «επιστάτης» των νεοφεουδαρχών και κατοικίδιο της Γιάννας.

Τα ομόλογα του Βαρουφάκη, τα οποία θα ανταλλαγούν με αυτά που έχει η ΕΚΤ -και άρα στο ακέραιο- θα γίνουν οι τίτλοι ιδιοκτησίας τού ελληνικού κράτους. Ένα ιδιόμορφο «μετοχολόγιο» το οποίο θα περιγράφει μια «αξία» η οποία όμως ποτέ δεν θα αποπληρώνεται, εφόσον οι δόσεις θα καθορίζονται από εκείνον, ο οποίος δεν έχει συμφέρον να «πουλήσει». Το ελληνικό κράτος – και άρα ό,τι αυτό «παράγει» – θα ελέγχεται από τα γραφεία της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη. Μόνοι τους οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο θα αποφασίζουν αν είναι «παραγωγική» η κάθε χρονιά τής Ελλάδας ή όχι, για να καθορίζουν τις δόσεις της. Η ΕΚΤ θα γίνει ιδιοκτήτης τής Ελλάδας και ο ελληνικός λαός θα γίνει δουλοπάροικός της.

Απλά πράγματα. Δεν λέμε κάτι το μυστήριο

Το βασικό στοιχείο, το οποίο χαρακτηρίζει έναν κυρίαρχο λαό, είναι η κατάρτιση του ετήσιου προϋπολογισμού του. Του προϋπολογισμού, ο οποίος θα «αποφασίσει» τις «δοσολογίες» αγαθών και υπηρεσιών που θα προσφέρει στα μέλη του. Το πόση «υγεία», «άμυνα», «ασφάλεια» ή «ποιότητα ζωής» θα προσφέρει στους πολίτες του. Από τη στιγμή που τα ομόλογα της «μεταβλητής» ανάπτυξης θα βρίσκονται στα χέρια των τοκογλύφων, αυτοί θα αποφασίζουν για τα παραπάνω, εφόσον αυτοί θα αποφασίζουν για το ύψος των δόσεων. Άρα, αυτοί θα αποφασίζουν γι” αυτό που θα «περισσέψει» και θα απομείνει στον λαό. Αυτοί θα αποφασίζουν για την υγεία του λαού. Αυτοί, τέλος, θα αποφασίζουν και το πόσο θα «ζει» ένας Έλληνας.

Πρακτικά μόνοι τους θα αποφασίζουν, εφόσον αυτοί θα εγκρίνουν ή θα απορρίπτουν τους προϋπολογισμούς των «δουλοπάροικων». Τι μέλλον μπορεί να περιμένει κάποιος από μια τέτοια κατάσταση; Υπήρχε πιθανότητα στον Μεσαίωνα να στέλνουν οι δουλοπάροικοι τα παιδιά τους στα ίδια Πανεπιστήμια ή στα ίδια νοσοκομεία με τους φεουδάρχες; Γιατί να έχουν στο μέλλον οι Έλληνες απαιτήσεις να μπορούν ως λαός να ζουν στο ίδιο επίπεδο με τους Γερμανούς ή τους άλλους ισχυρούς λαούς; Οι Έλληνες θα παράγουν τα καλύτερα για τους «καλύτερους» και οι ίδιοι θα τρώνε τα σκουπίδια που προβλέπονται για την «πλέμπα» που πουλάνε τα Lidl των αφεντικών.

Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα στο οποίο θα οδηγήσει ο «πρωτοποριακός» σχεδιασμός των «πρωτοποριακών» ιδεών του Βαρουφάκη. Ο σχεδιασμός αυτός, ο οποίος βάζει την Ελλάδα σε έναν νέο Μεσαίωνα. Ο σχεδιασμός αυτός, ο οποίος μετατρέπει τη σημερινή σχετικά ανεξάρτητη Ελλάδα σε ένα προτεκτοράτο, το οποίο πρέπει κάθε φορά να πείθει τη Φρανκφούρτη για να κάνει το παραμικρό. Αν το καταφέρουν αυτό οι Γερμανοί εις βάρος της Ελλάδας, θα το επιχειρήσουν και οι Αμερικανοί εις βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι perpetual τίτλοι ιδιοκτησίας της Ελλάδας θα βρίσκονται στη γερμανική Φρανκφούρτη και στην ΕΚΤ και οι επίσης perpetual τίτλοι ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρίσκονται στην αμερικανική Νέα Υόρκη και στην FED.

Πρακτικά, για να το πετύχουν αυτό οι ΗΠΑ, πρέπει να υπάρχει ένα τεράστιο αναγνωρισμένο χρέος από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αυτές. Ένα χρέος, το οποίο θα «ομολογηθεί» με τον «perpetual» τρόπο του Βαρουφάκη. Υπάρχει τέτοιο ευρωπαϊκό χρέος; Όχι; Άρα, πρέπει να το δημιουργήσουν. Πρέπει να δημιουργήσουν ένα τεράστιο χρέος, το οποίο, για να το αναγνωρίζει η Ευρώπη, πρέπει να προέκυψε εξαιτίας μιας «φλέγουσας» ανάγκης της και η οποία απαιτούσε τεράστιο έκτακτο δανεισμό.

Τέτοια χρέη γίνονται μόνον σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Καταστάσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν «σωτηρίες», όσο ακριβές κι αν είναι. Καταστάσεις, οι οποίες δικαιολογούν δανεισμούς «μαμούθ» τύπου σχεδίου Μάρσαλ. Άρα; Άρα, πρέπει οι Αμερικανοί να οδηγήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια κατάσταση τόσο τραγική, που να ζητήσει απ” αυτούς το «έλεός» τους. Να την ρίξουν οι ίδιοι ύπουλα στον «γκρεμό» ώστε να της δώσουν υποκριτικά το «χέρι» τους για να την «σώσουν».

Αυτό απαιτεί να δρομολογηθεί ένας ύπουλος σχεδιασμός, ο οποίος θα παγιδεύσει την Ευρώπη. Ένας σχεδιασμός σχετικά περίπλοκος. Για να μπορέσει να καταλάβει ο αναγνώστης πώς μπορεί να δρομολογηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός, θα πρέπει να πούμε ορισμένα πράγματα. Κατ” αρχήν θα πρέπει να ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας από τα πραγματικά δεδομένα της κατάστασης και όχι αυτά τα οποία μας δείχνουν σαν τέτοια. Οι ΗΠΑ, όπως είπε πρόσφατα και ο δικός τους Ντόναλντ Τραμπ – και τους δυσαρέστησε – είναι μια «υπερδύναμη» του χρέους. Μια «υπερδύναμη» της πλάκας, η οποία περιμένει το τέλος της. Τι είδους «υπερδύναμη» μπορεί να είναι μια χώρα, η οποία σε έναν καταχρεωμένο πλανήτη – όπου τα κρατικά χρέη όλων των χωρών φτάνουν τα 55 τρις δολάρια – έχει από μόνη της, ως ΗΠΑ, το ένα τέταρτο αυτού του χρέους;

Τι αποκάλυψε με αυτήν του τη διαπίστωση ο διάσημος Αμερικανός επιχειρηματίας; Ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα «λέει» ο «αισιόδοξος» Ομπάμα. Οι ΗΠΑ είναι σε τραγική κατάσταση. Είναι πολύ κοντά στα όρια τής οικονομικής χρεοκοπίας και της κοινωνικής διάλυσης. Η ανεργία καλπάζει και τα νοικοκυριά υποφέρουν. Όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα των ΗΠΑ, το οποίο τις απειλεί με πραγματική καταστροφή, είναι το χρέος τους. Το τεράστιο χρέος τους. Ένα χρέος, το οποίο μοιάζει με ένα τεράστιο «αμόνι» που είναι δεμένο πάνω τους και τις βυθίζει στην «άβυσσο», απειλώντας να τις γκρεμίσει από τον «θρόνο» τους. Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα των ΗΠΑ και αυτό προσπαθούν να επιλύσουν.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθεί κάποιος το χρέος του, χωρίς να το «πετάξει» στα «σκουπίδια», δημιουργώντας με τον τρόπο αυτόν οικονομικό χάος σε ένα σύστημα, το οποίο τον βολεύει να υπάρχει; Να το «φορτώσει» σε κάποιον άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην υπάρχουσα παγκόσμια οικονομία, η οποία βολεύει τις ΗΠΑ, ως ιδιοκτήτριες του «μαγικού» δολαρίου, να λειτουργεί με τον συγκεκριμένο τρόπο, πρέπει να βρεθεί ένα κορόιδο να τους απαλλάξει από το χρέος τους. Να βρεθεί ένα «κορόιδο» να το πάρει «πάνω» του. Ποιος μπορεί να πάρει ένα τέτοιο χρέος «πάνω» του; Αυτόν αναζητούμε. Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι «επενδυτές» αμερικανικών ομολόγων και άρα δανειστές των ΗΠΑ; Αν υποθέσουμε ότι Κίνα, Ιαπωνία, Βραζιλία και μερικοί άλλοι έχουν από ένα περίπου τρις δολάρια ο καθένας σε αμερικανικά ομόλογα, ένα τεράστιο μέρος του τεράστιου αμερικανικού χρέους βρίσκεται στα χέρια των Ευρωπαίων.

Οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, «επένδυαν» στα αμερικανικά ομόλογα. Στα ΑΑΑ επενδυτικά προϊόντα, τα οποία θεωρούνταν τα ασφαλέστερα και καλύτερα στον κόσμο. Αν «ενώσουν» αυτοί οι Ευρωπαίοι τα αμερικανικά χρέη που έχουν στα χέρια τους, τότε αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι δανειστές των ΗΠΑ. Όταν αυτοί οι Ευρωπαίοι ανήκουν σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ακόμα καλύτερα και πιο «στρωμένα» τα πράγματα.

Οι ΗΠΑ, δηλαδή, χρωστάνε άπειρα χρήματα στους ευρωπαϊκούς λαούς και οι λαοί αυτοί δεν χρωστάνε σ’ αυτές σχεδόν τίποτε, εφόσον οι δοσοληψίες των Αμερικανών γίνονται «αλχημιστικά» με τη δική τους ΕΚΤ μιας μελλοντικά δικής τους Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε γενικές γραμμές η «φορά» πάνω από τον Ατλαντικό είναι να πηγαίνουν τα «σκουπίδια» από τη Δύση προς την Ανατολή. Σαν το Γκολφ Στριμ ένα πράγμα, το οποίο παίρνει τη «σαβούρα» από την Αμερική και την «ξεβράζει» στην Ευρώπη.

Τι μας θυμίζει αυτό; Τι μας θυμίζει η περίπτωση του να χρωστάει κάποιος άπειρα χρήματα σε κάποιον και να προσπαθεί όχι μόνον να μην του τα δώσει, αλλά να του δημιουργήσει και χρέος και άρα να μετατρέψει σε υποτελή του αυτόν, ο οποίος θεωρητικά βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση; Τι μας θυμίζει; Ειδικά εμάς τους Έλληνες μάς θυμίζει τίποτε; Μας θυμίζει το ελληνικό «πειραματόζωο»

Αν καταλάβει κάποιος τι έκανε η Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας, θα καταλάβει και τι θέλουν να κάνουν οι ΗΠΑ εις βάρος της Ευρώπης. Ίδιο κόλπο, διαφορετική κλίμακα. Η Γερμανία χρωστούσε άπειρα χρήματα στην Ελλάδα, εξαιτίας των αποζημιώσεων και του δανείου της Κατοχής. Μετά την Ένωση της ήταν υποχρεωμένη, βάση της Συνθήκης Ειρήνης που είχε υπογράψει μετά τον Πόλεμο, να της τα δώσει. Να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, το οποίο θα καθήλωνε την ίδια στην αδυναμία και στη φτώχεια και θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε μια πραγματικά πλούσια χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά; Όχι βέβαια. Η Γερμανία, για να μην απειλήσει τον διεθνή νόμο και άρα χωρίς να αρνείται επισήμως τίποτε, δεν έδωσε στην Ελλάδα απολύτως τίποτε.

Παράλληλα, όμως, συνωμοτούσε εις βάρος της Ελλάδας. Εκμεταλλεύτηκε τα χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα ανήκαν στην Ελλάδα και αναπτύχθηκε. Σε αυτό το διάστημα, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, η ίδια πλούτισε και η ίδια ήταν αυτή, που οδήγησε την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή παρακμή. Μια παρακμή, η οποία μετέτρεψε τη Γερμανία σε κύριο δανειστή της Ελλάδας. Τώρα, και να της τα δώσει, είναι δώρο άδωρον. Θα χαθούν κάπου στους «τόκους». Χρήματα, τα οποία θα «εκτόξευαν» την Ελλάδα στα «ύψη», σήμερα, αν δοθούν από τη Γερμανία, απλά θα μειώσουν τα χρέη της. Η Γερμανία έχει καταστρέψει την οικονομία τής Ελλάδας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο αυτή η κατεστραμμένη Ελλάδα όχι μόνο δεν θα ορθοποδήσει αν της δοθούν οι «αποζημιώσεις» αλλά θα ξαναβρεθεί σε κατάσταση να ζητάει δανεικά. Χωρίς να γίνει επισήμως καμία «σύγκρουση» μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, η πρώτη κατέστρεψε τη δεύτερη και την μετέτρεψε σε αποικία χρέους. Θεωρητικά μπορεί σήμερα η Γερμανία να «ξεχρεώσει» τα χρωστούμενα και όχι μόνον να μην οδηγηθεί στη φτώχεια αλλά να μην την επηρεάσει καθόλου αυτή η πληρωμή. Πλούτισε από τη «σωτηρία» που πούλησε στην πάμφτωχη πλέον Ελλάδα.

Απλή αριθμητική είναι αυτή: Όταν η Γερμανία με την πολιτική της λιτότητας και με τα δάνεια έφτασε το ελληνικό χρέος στα 500 και στα 600 δις ευρώ και τα δικά της πλεονάσματα μετριούνται σε τρις, ευνόητο είναι ότι μπορεί να «ξεχρεώσει» με «κομφετί» χωρίς να καταλάβει κανένας τη διαφορά. «Ξεφορτώθηκε» το χρέος της απέναντι σε μια ανεξάρτητη χώρα και την έκανε υποτελή της. Εδώ έρχονται τώρα και «δένουν» τα νέα ομόλογα τού Βαρουφάκη. «Αιώνια» ομόλογα σημαίνει αιώνιος φόρος αιώνιας υποτέλειας της Ελλάδας στη Γερμανία. Στρατηγική επιλογή είναι να συνδέεται όλο αυτό το «πρωτοποριακό» τού Βαρουφάκη με την έννοια της ανάπτυξης, όπως τέτοια στρατηγική επιλογή ήταν να συνδέεται στον Μεσαίωνα ο κεφαλικός φόρος με την έννοια της σοδειάς.

Μεγάλη σοδειά, μεγάλος κεφαλικός φόρος. Μικρή σοδειά, μικρός κεφαλικός φόρος. Μεγάλη ανάπτυξη, μεγάλες δόσεις. Μικρή ανάπτυξη, μικρές δόσεις. Ποτέ όμως δεν θα ξεμπλέξεις από το αφεντικό, ιδιοκτήτη και κύριό σου. Έναν κύριο, ο οποίος είναι πονηρός και δεν τον συμφέρουν οι απόλυτοι αριθμοί. Ποτέ η δόση δεν θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε σε μια δύσκολη χρονιά να κάνει το θύμα του στάση πληρωμών και να τον διαολοστείλει. Ποτέ η δόση δεν θα είναι τόσο μικρή, ώστε με μερικές καλές χρονιές να ξεπληρωθεί το χρέος και μαζί μ’ αυτό να ξεφορτωθεί και ο δούλος το αφεντικό του.

Το ζητούμενο είναι το χρέος να προσαρμόζεται στο μέγεθος του υποζυγίου. Άλλο «σαμάρι» το άλογο και άλλο το πρόβατο. Όμως, όλα «σαμαρωμένα». Αν αυτό το κόλπο, το οποίο έβαλαν οι τοκογλύφοι χορηγοί τού Παπανδρέου στο στόμα τού Βαρουφάκη, πετύχει στην Ελλάδα και αυτή «χαρεί» εις «βάρος» της Γερμανίας, πέτυχε το πείραμα. Θα το δοκιμάσουν και στην Ευρώπη. Η Ελλάδα θα φορέσει γερμανικό «σαμάρι», αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα φορέσει αμερικανικό «σαμάρι». Θα «χαρούν» οι Ευρωπαίοι και θα «λυπηθεί» και πάλι το κτήνος τού Βερολίνου, που πρόδωσε την Ευρώπη, για να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους.

Αυτό ήταν το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα την Ελλάδα την χρησιμοποίησαν σε όλες τις φάσεις τού σχεδίου. Δημιούργησαν ένα ελληνικό χρέος, ώστε μέσω αυτού να δημιουργήσουν έναν «κοινό» ευρωπαϊκό λογαριασμό, του οποίου η τύχη θα μπορούσε να επηρεάσει τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες και όχι μόνον αυτές του Ευρώ. Γι’ αυτόν τον λόγο – και εκ του πονηρού – έβαλαν μέσα στη συμφωνία για δανεισμό στην Ελλάδα και στήριξη του Ευρώ ακόμα και χώρες, οι οποίες δεν έχουν αυτό το νόμισμα. Με μέσον την Ελλάδα δημιούργησαν ένα «δίκτυο» χρέους, το οποίο θα συνέδεε τους πάντες μεταξύ τους στο ίδιο πρόβλημα. Στο κοινό ευρωπαϊκό «ποτήρι» της οικονομίας η Ελλάδα θα γινόταν – όποτε αυτό τους βόλευε – η «σταγόνα» που θα ξεχείλιζε τα προβλήματά του. Η «σταγόνα» χρέους, που θα χρεοκοπούσε την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή η «χρεοκοπία» θα γίνει η αιτία να «μετακινηθεί» ένα γιγαντιαίο ποσό – στο μέγεθος του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ – σε ευρωπαϊκή «βοήθεια». Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν αυτόματα οι ΗΠΑ μια «γραμμή» σύνδεσης μεταξύ «υποχρεώσεων» και «απαιτήσεων» απέναντι στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα οι τοκογλύφοι ξέρουν τι θα κάνουν. Ένα νέο σχέδιο-«Μάρσαλ» για τη σωτηρία της Ευρώπης. Οι «Αγορές» στο σύνολό τους – και άρα οι σιωνιστικές τοκογλυφικές εταιρείες των ΗΠΑ – θα συγκεντρώσουν ένα ποσό «μαμούθ», για να σώσουν την Ευρώπη.

Οι «Αγορές» είναι τα αφεντικά τού Γιωργάκη, ο οποίος ονειρεύεται Παγκόσμιες Κυβερνήσεις. Αυτές οι «Αγορές» τώρα ωθούν την κατάσταση προς την ευρωπαϊκή χρεοκοπία. Αυτές οι «Αγορές» σπρώχνουν την Ελλάδα τού Τσίπρα προς ένα «κούρεμα» του χρέους της, το οποίο θα οδηγήσει σε χρεοκοπία την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια χρεοκοπία, η οποία θα «σβήσει» τα εγκλήματά τους στην Ευρώπη και θα τους τοποθετήσει για πάντα στο «θρόνο» τού Πλανήτη.

Αυτό είναι το σχέδιο. Το σχέδιο των Σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον Πλανήτη και να επιβάλουν παγκοσμίως την Νέα Τάξη. Αυτά, τα οποία έκαναν εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας, θα τα κάνουν εις βάρος της Ευρώπης και υπέρ των ΗΠΑ. Αυτοί, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τη Γερμανία – και μέσω αυτής και την Ελλάδα – θα κατακτήσουν και την Ευρώπη στο σύνολό της, εφόσον έχουν κατακτήσει ήδη τις ΗΠΑ. Όλα αυτά θα τους τα προσφέρει μια χρεοκοπία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η δρομολόγηση του μεγαλύτερου και πιο πολυδάπανου σχεδίου οικονομικής «σωτηρίας» στην ανθρώπινη ιστορία. Θα αρχίσουν να προσθέτουν σε αυτό το ποσό «μαμούθ» τόκους και πανωτόκια, τα οποία θα ενισχύουν διαρκώς τις ΗΠΑ εις βάρος της Ευρώπης.

Οι ΗΠΑ θα «καπελώσουν» την Ευρώπη και οι Σιωνιστές, έχοντας ήδη «καπελωμένες» τις ΗΠΑ, θα «καπελώσουν» ολόκληρο τον Πλανήτη.

Μετά θα είναι δικό τους και το «καρπούζι» και το «μαχαίρι» Θα κάνουν ό,τι τους βολεύει εις βάρος όποιων τους βολεύει. Θνητοί άνθρωποι θα παριστάνουν τους Θεούς, παίζοντας με τη μοίρα ολόκληρων λαών. Απ” όποιον θέλουν θα αφαιρούν «βάρος» και σ” όποιον θέλουν θα προσθέτουν. Θα δυσφημίσουν την «ανεύθυνη» και «τεμπέλα» Ελλάδα σαν το αίτιο της ευρωπαϊκής κατάρρευσης και με τον τρόπο αυτόν θα σώσουν και το «χαφιεδομάγαζο» της Γερμανίας, το οποίο για τρίτη φορά κατέστρεψε την Ευρώπη. Όταν θα φέρουν τα πράγματα εκεί όπου τους βολεύουν, θα αρχίσουν τους «συμψηφισμούς» και τα «αλληλοκουρέματα» μεταξύ των κρατικών χρεών και οι τοκογλύφοι θα γίνουν στην πραγματικότητα ιδιοκτήτες της Ευρώπης και του Πλανήτη.

Project-Paperclip-Scientist-2
Το απόλυτο colpo grosso της ανθρώπινης ιστορίας.

Με συνοπτικές διαδικασίες θα σβήσουν τα «ίχνη» τους από το αμερικανικό χρέος – το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι μέσω FED και το οποίο κατέστρεψε την πραγματική αμερικανική οικονομία – και θα εμφανιστούν σαν οι «καθαροί» και «πετυχημένοι» επιχειρηματίες, οι οποίοι «έσωσαν» τους πάντες. Αυτό ονειρεύεται τώρα ο «υπάλληλός» τους Ομπάμα. Ο μεγαλύτερος «μπαταχτσής» της ιστορίας ονειρεύεται να γίνει ο σωτήρας της. Να «σώσει» την Ευρώπη με ένα γιγαντιαίο δάνειο, το οποίο θα του επιτρέψει να «ξεφορτωθεί» το αμερικανικό χρέος χωρίς να το «διαγράψει» και άρα χωρίς να χρεωθεί η αμερικανική οικονομία πιστωτικό γεγονός. Εκεί που μας χρωστούσαν, θα μας πάρουν και το βόδι.

Εκεί που οι σχεδόν χρεοκοπημένες ΗΠΑ χρωστούσαν ένα τεράστιο ποσό στην Ευρώπη, θα βρεθούν να της δανείζουν ένα ακόμα μεγαλύτερο και άρα θα αποκτήσουν την ευχέρεια να την διαχειρίζονται με σχετικό πλεονέκτημα – και άρα να επιδιώκουν να κάνουν «συμψηφισμούς», οι οποίοι θα είναι πάντα υπέρ τους. Με χρωματιστά «χαρτάκια» της FED οι ΗΠΑ θα «βοηθάνε» την Ευρώπη και, κάθε φορά που θα το κάνουν αυτό, θα «διαγράφουν» μέρος τού χρέους τους απέναντι στις ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες τις έχουν σήμερα «φορτωμένες» με τα ομόλογά τους. Θα μπουν όλα τα εθνικά χρέη των ευρωπαϊκών κρατών σε έναν κοινό παρονομαστή και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνει στην πραγματικότητα μια «αποικία» χρέους.

Οι ΗΠΑ θα «ξελασπώσουν» εις βάρος των Ευρωπαίων και οι τοκογλύφοι συνεργάτες τους θα παραμείνουν στο απυρόβλητο μαζί με τις λείες τους. Επειδή αυτός ο κοινός «παρανομαστής» θέλει και κοινές συμπεριφορές, απαιτείται να διατηρείται σταθερή και η Ευρωζώνη. Δεν πρέπει, δηλαδή, να επιτραπεί σε κάποιους πονηρούς να «δραπετεύσουν» από το «Νταχάου» τού χρέους. Μπορεί να λειτουργήσει «σφαγείο» χωρίς «περίφραξη»; Μπορεί να λειτουργήσει «σφαγείο» αν μπορούν τα «πρόβατα» να φεύγουν από τις «πόρτες»; Πότε κάθεται ένα «πρόβατο» να το μαχαιρώνεις; Όταν φοβάται τον «λύκο» και τα «δόντια» του περισσότερο από το «μαχαίρι» σου. Άρα, απαιτείται και ένα φόβητρο, το οποίο να απειλεί και μέσω της απειλής να διατηρεί ενιαία την Ευρώπη.

Υπό αυτήν την οπτική «γωνία» φαίνονται διαφορετικά τα πράγματα αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη. Εύκολα αντιλαμβάνεται λοιπόν ο αναγνώστης τη δαιμονοποίηση της Ρωσίας με άλλο πνεύμα. Συμφέρει τις ΗΠΑ να εμφανίζεται η Ρωσία σαν ένας απειλητικός γίγαντας, ο οποίος δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μεμονωμένα κράτη της Ευρώπης. Κατά σύμπτωση όλοι αυτοί, οι οποίοι διατηρούν την προκλητικότητα της Ουκρανίας, η οποία βαστά «ζεστή» και επιθετική τη ρώσικη «αρκούδα» είναι ομοεθνείς των τοκογλύφων και του Γιωργάκη. Εβραίοι είναι οι πρωταγωνιστές τής ουκρανικής κρίσης. Εβραίοι είναι ο Γιάτσενιουκ, ο Κλίτσκο ή η Τιμοσένκο, η οποία θέλει δήθεν να επιτεθεί στη Ρωσία και να σκοτώσει όλους τους Ρώσους.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προκαλούν διαρκώς τη Ρωσία, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα «ψυχροπολεμικό» κλίμα στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που ηλίθιοι σαν τον γερουσιαστή Μακέιν προσπαθούν διαρκώς να βαστάνε «καυτό» το κλίμα αυτό. Ένα κλίμα, το οποίο θα τρομάζει τους λαούς της Ευρώπης και θα τους υποτάσσει στον υπερατλαντικό προστάτη και «νταβατζή» της. Δεν είναι τυχαίο που μπαίνουμε σε μια νέα φάση ανταγωνισμών, οι οποίοι συνδέονται με αυξήσεις στρατιωτικών δαπανών. Οι γίγαντες του Πλανήτη – με πρώτες τις ΗΠΑ – αυξάνουν τις στρατιωτικές δαπάνες και «σκοτεινιάζουν» τον κόσμο γύρω από την σχεδόν «άοπλη» Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θέμα χρόνου είναι, δηλαδή, να προκληθεί φόβος στην Ευρώπη και να εμφανιστεί και πάλι ο «καλός» Αμερικανός προστάτης. «Στημένο» είναι, δηλαδή, το ψυχροπολεμικό κλίμα με τον Πούτιν. «Σφάγιο» για παραδειγματισμό των απείθαρχων κρατών είναι η Ουκρανία, η οποία σήμερα «αιμορραγεί» και έχει αφεθεί να «ξεψυχάει» μπροστά σε ένα τρομοκρατημένο ευρωπαϊκό κοινό. Βλέπει το «χρεοκοπημένο» ευρωπαϊκό κοινό το αίμα να ρέει στην Ουκρανία και σκέφτεται πολύ βολικά.»Πάλι καλά είμαστε. Τουλάχιστον έχουμε ασφάλεια».

Δεν είναι επίσης τυχαίο που στην Ευρώπη αναζωπυρώνεται ο φασισμός. Αναζωπυρώνεται και πάλι η εχθρότητά του με το «ζόμπι» τού προ πολλού πεθαμένου και νεκραναστημένου κομμουνισμού. Πάλι οι ίδιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω απ’ αυτόν. Τόσο ο ναζισμός όσο και ο κομμουνισμός είναι δημιουργήματα των ίδιων «κέντρων» Οι ίδιοι σιωνιστές και τοκογλύφοι είναι, που δημιούργησαν και χρηματοδότησαν τα δύο αυτά άκρα. Οι άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν να βρίσκονται σε θέση να εκβιάζουν όλες τις κοινωνίες με εμφυλιοπολεμικού τύπου απειλές. Ακόμα δηλαδή και τα κράτη, τα οποία δεν έχουν «ορατούς» φυσικούς εχθρούς, να μπορούν να τρομοκρατούνται με τη «σκιά» τους. «Κατασκευάζεται» ένας «σκοτεινός» κόσμος τρόμου, ο οποίος θα καθηλώσει όλους τους λαούς στην αδυναμία. Ένας κόσμος, ο οποίος θα υποταχθεί στους τοκογλύφους.

Πώς είπε ο Βαρουφάκης μπροστά στο παγκόσμιο ακροατήριο; «Στην Ελλάδα το τρίτο κόμμα είναι Ναζί. Δεν είναι Νεοναζί, αλλά Ναζί». Τι ήθελε να πει ο κολλητός του Γιωργάκη, ο οποίος πρώτος ξεκίνησε την εκστρατεία συκοφαντίας των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντάς τους διεφθαρμένους, τεμπέληδες και Ναζιστές; Ο Βαρουφάκης ήθελε να πει ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνον τεμπέληδες ή διεφθαρμένοι – όπως είπε ο κολλητός του – αλλά και Ναζί. Για ποιον λόγο λοιπόν αυτοί οι τεμπέληδες Έλληνες Ναζιστές να έχουν ελεύθερο κράτος; Γιατί να απειλούν την «πολιτισμένη» Δύση με τα «φέσια» τους ή την φιλορωσική τους συμπεριφορά; Ας γίνουν δουλοπάροικοι της ΕΚΤ, για να «σωθεί» ο κόσμος από τα «φέσια» τους, αλλά και από τον «Ναζισμό» τους. Ας γίνουν οι «μετοχές» της Ελλάδας «perpetual bonds» στην ιδιοκτησία των «ενάρετων» Προτεσταντών, να τελειώνουμε μ” αυτούς.

Η χώρα τελειώνει. Η Ελλάδα θα πληρώσει πολύ ακριβά το ατύχημα ΣΥΡΙΖΑ.

Η πατρίδα θα πληρώσει τους πολιτικούς απατεώνες της «πρώτη φορά κο-ΜΟΥΝΙΑ»

Όσο η φύση των ανθρώπων παραμένει ίδια, η Ιστορία ουσιαστικά επαναλαμβάνεται, λέει ο Θουκυδίδης.

«Η μεγάλη τέχνη βρίσκεται οπουδήποτε ο άνθρωπος κατορθώνει ν” αναγνωρίζει τον εαυτό του και να τον εκφράζει με πληρότητα μεσ” το ελάχιστο.» Ο Ελύτης αναλύει τον Παπαδιαμάντη

@Παναγιώτης Τραϊανού