Ο Εχθρός Βρίσκεται Εντός των Τειχών κι Αόρατος

Αλλάχ ακμπαααααμ και τα μυαλά στα κάγκελα !!! Μακελειό στο Παρίσι - Η επίθεση των ισλαμιστών που κλείνει τα σύνορα της Ευρώπης. Ηταν αναμενόμενη η τραγωδία, καθώς κάμποσοι κρύβονται πίσω από το προοδευτικο-ανθρωπιστικό τους δάχτυλο,...

Ο Εχθρός Βρίσκεται Εντός των Τειχών κι Αόρατος

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

Ηταν αναμενόμενη η τραγωδία, καθώς πολλοί κρύβονται ακόμη πίσω από το προοδευτικο-ανθρωπιστικό τους δάχτυλο, η τραγωδία συνεχίζεται: νέο μακελειό στο Παρίσι (το τρίτο και πιο πολύνεκρο μέσα σε 10 μήνες) από αφιονισμένους ταλιμπάνηδες. Ο εχθρός είναι πλέον εντός των τειχών κι αόρατος – πριν εντοπιστεί από τη φονική έκρηξη που θα σπείρει τον όλεθρο γύρω του. Η αρχή του κακού έγινε με τις πρώην αποικίες των ευρωπαϊκών χωρών. Οι Ευρωπαίοι, λίγο από τύψεις για το αποικιακό τους παρελθόν, λίγο λόγω της ανάγκης φτηνού εργατικού δυναμικού, από τη δεκαετία του ’60 και μετά άρχισαν να τους δέχονται στις χώρες τους, με ειδικό προνομιακό καθεστώς. Από εκεί και μετά τους ανέλαβαν υπό την προστασία τους οι απανταχού αριστεροί. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν σήμερα εκατομμύρια μουσουλμάνοι διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Ευρώπη, προάστια και συνοικίες με σχεδόν αμιγή μουσουλμανικό πληθυσμό.

Δύο άλλα σημαντικά γεγονότα, τη δεκαετία του ’70, που πυροδότησαν την εμφάνιση του φονταμενταλιστικού Ισλάμ, ήταν ο επιτυχής αγώνας των Αφγανών ταλιμπάν εναντίον των Σοβιετικών εισβολέων και το θεοκρατικό καθεστώς που ίδρυσε ο Χομεϊνί στο Ιράν. Από εκεί και μετά η ισλαμιστική πυρκαγιά (και με την πλουσιοπάροχη βοήθεια της Δύσης) απλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα, με αποκορύφωμα τις φρικαλέες μεσαιωνικές πρακτικές στις οποίες επιδίδονται σήμερα οι παρανοϊκοί τζιχαντιστές του ISIS.

Η κατάσταση πλέον είναι, δυστυχώς, τραγικά αδιέξοδη για την Ευρώπη. Κατά πρώτον, σε επίπεδο πρόληψης, δεν είναι καθόλου εύκολο να εντοπιστούν και να συλληφθούν αναίμακτα τα άτομα που προτίθενται να κάνουν μια τρομοκρατική ενέργεια, δεδομένου του μεγάλου μουσουλμανικού πληθυσμού αλλά και του γεγονότος ότι αψηφούν εντελώς τον θάνατο. Κατά δεύτερον, ακόμη κι αν αποφασιστεί κάποιο είδος πογκρόμ από τους ευρωπαίους ηγέτες (πράγμα εντελώς απίθανο) θα είναι αδύνατον να εφαρμοστεί για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως εξ αιτίας του γεγονότος ότι πολλοί μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενιάς έχουν πλέον ευρωπαϊκές υπηκοότητες. Οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι ο τρόμος θα είναι πλέον μέρος της ολοένα και πιο άθλιας (και για πολλούς άλλους λόγους) καθημερινότητάς μας. @Δημήτριος Χοροσκελης

Αλλάχ ακμπαααααμ και τα μυαλά στα κάγκελα !!!

France Paris Shootings

Κανείς δεν είναι αθώος

Με απωθεί η βία κ η τρομοκρατία. Όχι μόνον απέναντι σε ανθρώπους αλλά σε όλα τα φυσικά πλάσματα, κυρίως στα άλλα, τα αθώα κ ανυποψίαστα της ανθρώπινης ιταμότητας. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου λοιπόν η βία κ η τρομοκρατία ούτε καν απέναντι σε αυτούς που την ασκούν. Επίσης πολιτικά θεωρώ ότι μας πάνε πολλά χρόνια πίσω, ενεργοποιώντας τα συντηρητικά ένστικτα των κοινωνιών. Είναι η βία κ η τρομοκρατία ό, τι χυδαιότερο, αναξιοπρεπές κ σιχαμερότερο μπορεί να βάλει ο νους μου.

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι θεωρώ πως στο γένος των ανθρώπων καταναλωτών που με τον τρόπο της καθημερινής τους διαβίωσης κ δήθεν ευημερίας συντηρούν κ εκπροσωπούν τις Αγορές κ τις Κυβερνήσεις, οι οποίες λεηλατούν, ξεκάνουν και αφανίζουν τόπους κ ανθρώπους προκαλώντας πολέμους κ οικολογικές καταστροφές αλλά δημιουργούν κ εξοπλίζουν τους μισαλλόδοξους τρομοκράτες, κανείς δεν είναι αθώος. Αθώα θύματα δεν υπάρχουν πια στην ανθρωπότητα, μόνο στο υπόλοιπο οικοσύστημα. Στην ανθρωπότητα υπάρχουν μικροί ανυποψίαστοι καθημερινοί δολοφόνοι που προκαλούν το κάρμα τους. @Γιάννης Μακριδάκης

Μακελειό στο Παρίσι – Η επίθεση των ισλαμιστών που κλείνει τα σύνορα της Ευρώπης

Το μικρόβιο της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας έσπειραν χτες τρομοκράτες στην καρδιά του Παρισιού που αιματοκύλησαν τη γαλλική πρωτεύουσα δείχνοντας το πιο αδίστακτο πρόσωπό τους αφού στόχος ήταν οι απλοί πολίτες. Σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα (και φυσικά πέφτει από τα σύννεφα, που αρέσκεται να συχνάζει) το τυφλό κτύπημα των ισλαμιστών τρομοκρατών, την ώρα που οι Γάλλοι πολίτες χόρευαν, έτρωγαν και παρακολουθούσαν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου. Η πιο αιματηρή από τις επιθέσεις που σημειώθηκε στο θέατρο Bataklan όπου νέοι άνθρωποι είχαν συρρεύσει για να παρακολουθήσουν μία ροκ συναυλία, ξυπνά θλιβερές μνήμες από την εισβολή το 2002 στο Θέατρο της Μόσχας, μιας ομάδας Τσετσένων εξτρεμιστών, μεταξύ των οποίων και οι “Μαύρες Χήρες” και εν συνεχεία την έφοδο των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας προκαλώντας το θάνατο 119 ομήρων και 40 Τσετσένων.

Τις τελευταίες ώρες η Γαλλία θρηνεί με την Ευρώπη να βρίσκεται αντιμέτωπη με την δική της 11η Σεπτεμβρίου. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες σπέρνουν το θάνατο πυροβολώντας αδιακρίτως θέλοντας να κάνουν και μία επίδειξη δύναμης μπροστά στα μάτια του Γάλλου προέδρου και του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών όπου παρακολουθούσαν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου “Γαλλίας – Γερμανίας” στο Stade de France. Στις 22:17 το βράδυ στις 13-11-2015 οι ισλαμιστές σταμάτησαν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων στην Ευρώπη. Ήταν η στιγμή της πρώτης επίθεσης, μιας επίθεσης που οδήγησε στο Μακελειό που στοίχισε τη ζωή σε 153 ανθρώπους (μέχρι στιγμής) στην γαλλική πρωτεύουσα σε ένα σύνολο 6 καλά συντονισμένων επιθέσεων και τον Γάλλο πρόεδρο να ανακοινώνει ότι σφραγίζει τα σύνορα.

Οι επιθέσεις της Παρασκευής καταγράφηκαν δέκα μήνες μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον της σατιρικής εφημερίδας charlie hebdo κι ενός εβραϊκού πολυκαταστήματος στο Παρίσι με 17 νεκρούς. Εκείνες τις επιθέσεις είχαν διαδεχθεί και άλλες απόπειρες για επιθέσεις. Η Γαλλία για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο των ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων με τον Πρόεδρο της Γαλλίας να αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική των ανεξέλεγκτων κυμάτων λαθρομεταναστών είναι μια από τις αιτίες για τα χτυπήματα που δέχθηκε και πάλι η γαλλική πρωτεύουσα.

Η σφαγή συγκλονίζει, 153 γάλλοι νεκροί ενώ οι τραυματίες αγγίζουν τους 200, εκ των οποίων οι 80 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Συγκεκριμένα, περίπου 118 ήταν οι πολίτες που σκοτώθηκαν στο θέατρο Bataklan και αρκετοί άλλοι έχασαν τη ζωή τους σε άλλα σημεία του Παρισιού από τις επιθέσεις, πίσω από τις οποίες (φαινομενικά τουλάχιστον) βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος, όπως ανακοίνωσαν μέσω Διαδικτύου τα ξημερώματα του Σαββάτου οι τζιχαντιστές της μουσουλμανικής οργάνωσης. (που η Δύση δημιούργησε, όπλισε κι εκπαίδευσε)

Στη γαλλική πρωτεύουσα σημειώθηκαν έξι συντονισμένες επιθέσεις, ανάμεσα τους μία έξω από το Stade de France κατά τη διάρκεια του αγώνα Γαλλία-Γερμανία και η πλέον αιματηρή σε συναυλία στο Bataklan όπου οι τρομοκράτες ισλαμιστές κράτησαν και πολλούς ομήρους. Τέσσερις από αυτούς σκοτώθηκαν στον χώρο συναυλιών Bataklan, εκ των οποίων οι τρεις πυροδότησαν γιλέκα με εκρηκτικά και ο τέταρτος έπεσε νεκρός από πυρά ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων που επενέβησαν. Τρεις βομβιστές τρομοκράτες σκοτώθηκαν στην περιοχή του Stade de France και άλλος ένας στην λεωφόρο Βολτέρου, κοντά στο Bataklan, στο ανατολικό τμήμα του Παρισιού, διευκρίνισε η πηγή της Γαλλικής αστυνομίας.

Φ. Ολάντ: “Κλείνω τα σύνορα”

Σε ένα φορτισμένο μήνυμα ο Φ.Ολάντ από τηλεοπτικό βήμα ανακοίνωσε ότι θέτει την χώρα σε κατάσταση έκτασκτης ανάγκης και έδωσε εντολή να κλείσουν τα σύνορα.

«Θα χρησιμοποιήσουμε δυνάμεις να εξουδετερώσουμε τρομοκράτες. Θα εξασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Εχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω είναι να κλείσω τα σύνορα. Είναι μια τεράστια δοκιμασία για άλλη μια φορά», ανέφερε. «Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες. Ποιοι είναι αυτοί οι τρομοκράτες», αναρωτήθηκε και μας έπιασαν τα γέλια μέσα στην πίκρα μας. Ελα μου ντε, ποιοί είναι άραγε (χωρίς ερωτηματικό) αν έχεις απορίες διάβασε τα Ελληνικά blog να μάθεις Πρόεδρε !!!) «Η σκέψη μου είναι με τους συγγενείς των θυμάτων. Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν γιατί να έχουμε φόβο. Θα κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις και θα νικήσουμε τους τρομοκράτες. Ζητώ να έχετε εμπιστοσύνης στις αστυνομικές δυνάμεις. Ζήτω η Δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία» κατέληξε.

Ο Γάλλος πρόεδρος μετέβη στο θέατρο Bataklan, προκειμένου να ενημερωθεί δια ζώσης για την κατάσταση ομηρίας. Κατά την αποχώρησή του δήλωσε ότι οι Γάλλοι ενωμένοι και αποφασιστικοί θα αντιμετωπίσουν την μεγάλη αυτή κρίση. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ευχαριστώ όλες τις μονάδες βοήθειας για το έργο που επιτέλεσαν. Θεωρώ ότι οι τρομοκράτες που προκάλεσαν αυτό το μακελειό, έχουν μπροστά τους έναν αποφασισμένο λαό. Η Γαλλία παραμένει ενωμένη και αποφασισμένη».

Στους δρόμους ο Στρατός

Με τους νεκρούς από την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση να ξεπερνούν τους 153 οι Αρχές έδωσαν εντολή να βγουν στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας στρατιωτικές δυνάμεις με τους πρώτους κομάντος να παίρνουν θέση έξω από το θέατρο του Bataklan όπου κρατούνταν όμηροι λίγο πριν την επέμβαση της Αστυνομίας. Το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας αναφέρει πως 1.500 στρατιώτες βρίσκονται στους δρόμους του Παρισιού. Σε αυστηρές εντολές προχώρησε το γαλλικό Γενικό Επιτελείο προς όλες τις μονάδες φύλαξης των συνόρων της Γαλλίας: «Πυροβολείτε ότι κινείται και επιχειρεί να εισέλθει στη Γαλλία ή να εξέλθει» λέει η αυστηρή διαταγή. Οπως μεταδίδει το France24, η διαταγή ήταν πολύ συγκεκριμένη: “Border agents under strict orders: Shoot to kill all trespassers”.

Η πρώτη επίθεση έγινε στις 22.17 (ώρα Γαλλίας) κοντά στο Stade de France, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη φιλικό μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Γερμανίας και της Γαλλίας. Στο γήπεδο βρισκόταν και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Αν και ο αγώνας αρχικά συνεχίστηκε, στη συνέχεια επικράτησε πανικός καθώς οι φήμες για τις επιθέσεις εξαπλώνονταν και οι θεατές παρέμειναν στο γήπεδο και αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης κοντά στο stade de France οι αρχές βρήκαν δυο διαμελισμένα πτώματα, τα οποία ανήκουν πιθανότατα σε καμικάζι, ενώ πηγές από τη Γαλλία ανέφεραν πως η μια από τις εκρήξεις που έγινε στο στάδιο ήταν επίθεση αυτοκτονίας και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα.

Ένας από τους καμικάζι προσπάθησε να μπει ζωσμένος με εκρηκτικά (καρφιά και υγραέριο στις βόμβες) στο γήπεδο αλλά δεν τα κατάφερε. Στο Παρίσι η αστυνομική διεύθυνση κατέγραψε πολλές επιθέσεις ενόπλων, στο Μπισά (10ο διαμέρισμα) και στη Ρι ντε Σαρόν (11ο διαμέρισμα), κοντά στην Πλας ντε λα Ρεπιμπλίκ. Η δεύτερη επίθεση που ακολούθησε σημειώθηκε στις 22.30 (ώρα Γαλλίας) στο εστιατόριο Le Petit Cambodge στην οδό Rue Bichat στο 10ο διαμέρισμα της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο ένοπλοι με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, εισέβαλαν στο εστιατόριο και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως τους θαμώνες σκοτώνοντας 11 άτομα. Η κατάσταση «ήταν σουρεαλιστική, όλος ο κόσμος ήταν στο πάτωμα, κανένας δεν κινιόταν», αφηγήθηκε μια γυναίκα. «Ο κόσμος δεν καταλάβαινε τι είχε γίνει. Ένας νεαρός μετέφερε ένα μικρό κορίτσι στα χέρια. Έμοιαζε να είναι νεκρό», πρόσθεσε.

Η τρίτη επίθεση σημειώθηκε έξω από πολυσύχναστη καφετέρια, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ, γαζώνοντας τους περαστικούς. Το επόμενο μεγάλο χτύπημα που προκάλεσε μακελειό ήταν στις 22.47 (ώρα Γαλλίας) στο μουσικό θέατρο, πολυχώρο συναυλιών Bataclan. Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη συναυλία. Οι δράστες εισέβαλαν και πυροβολούσαν κατα ριπάς εναντίον του πλήθους. Σε κατάσταση απόλυτης ψυχραιμίας, άδειαζαν τα όπλα γαζώνοντας τους παρευρισκόμενους φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ». Στη συνέχεια τα ξαναγέμιζαν και πυροβολούσαν ξανά. Κατόπιν ακολούθησε ομηρία κατά την οποία τουλάχιστον 118 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σκότωσε τέσσερις δράστες.

Ευρώπη των ανοιχτών συνόρων ή αλλιώς μια ΕΕ “ξέφραγο αμπέλι” πρέπει να τελειώσει. Κάθε χώρα το καταλαβαίνει, και δυστυχώς η Γαλλία για να πάρει την απόφαση μετά από 50 χρόνια από την τελευταία φορά που επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο, δείχνει ότι ούτε οργάνωση υπήρχε, ούτε πληροφορίες αλλά ούτε και θέληση για περιορισμό του ισλαμικού κινδύνου παρά τις επιθέσεις στο γαλλικό περιοδικό και τα συνεχή χτυπήματα των ισλαμικών ταλιμπάν.

Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ανάλυση το τραγικό γεγονός -πέραν μιας απλής καταγραφής- γιατί μας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΝΩΣΤΟ το ΤΙ γίνεται και ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ το κάνουν !!! Οι αναγνώστες μας ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και δεν έχουν γελοίες ερωτήσεις του στυλ ερωτήσεων που κάνει ο μαζάνθρωπος, ούτε φυσικά κατοικοεδρεύει στα σύννεφα για να πέφτει συχνά πυκνά !!! Τωρα όλα τα υπόλοιπα ετοιμάζονται εδώ και 500+ χρόνια δεν είναι νέες εξελίξεις για νέους ανθρωποειδείς. Μελετήστε ερευνήστε και προετοιμαστείτε είναι η προτροπή για τους νέους αναγνώστες μας, αφού οι υπόλοιποι γνωρίζουν ότι η προτροπή μου είναι ίδιον και κύριο χαρακτηριστικό του Πολεμιστή-Κατεργάρη.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες (του Reuter) κι εν ευθέτω χρόνο, αναλύσεις πολιτικόμεταφυσικές

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (67)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (68)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (69)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (65)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (66)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (70)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (71)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (72)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (73)

FRANCE-PARIS-ATTACK

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (76)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (60)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (62)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (63)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (64)

French fire brigade members aid an injured individual near the Bataclan concert hall following fatal shootings in Paris, France

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (8)

FRANCE-ATTACKS-PARIS

French fire brigade members aid an injured individual near the Bataclan concert hall following fatal shootings in Paris

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (11)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (5)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (12)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (13)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (14)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (15)

FRANCE-ATTACKS-PARIS

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (17)

APTOPIX France Paris Shootings

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (21)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (22)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (23)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (24)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (25)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (26)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (27)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (28)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (29)

General view of the scene with rescue service personnel working near covered bodies outside a restaurant following shooting incidents in Paris, France

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (33)

Many Dead After Multiple Shootings In Paris

FRANCE-ATTACKS-PARIS

France Newspaper Attack

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (37)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (38)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (39)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (40)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (41)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (42)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (43)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (44)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (45)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (46)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (47)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (48)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (49)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (50)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (51)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (52)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (53)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (54)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (55)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (56)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (57)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (58)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (6)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris (3)

terrapapers.com_terrorist attacks by Islamists in Paris w