infographics for healthcare

Μέχρι πρόσφατα, ήταν σπάνιο να δει κανείς διαφήμιση ψυχοφαρμάκου στην τηλεόραση, διότι, από το νόμο, οι φαρμακευτικές εταιρείες έπρεπε να αναφέρουν όλες τις παρενέργειες και η λίστα ήταν πάρα πολύ μεγάλη για ένα διαφημιστικό σποτ...

infographics for healthcare

Μέχρι πρόσφατα, ήταν σπάνιο να δει κανείς διαφήμιση ψυχοφαρμάκου στην τηλεόραση, διότι, από το νόμο, οι φαρμακευτικές εταιρείες έπρεπε να αναφέρουν όλες τις παρενέργειες και η λίστα ήταν πάρα πολύ μεγάλη για ένα διαφημιστικό σποτ 30 ή 60 δευτερολέπτων. Αλλά το 1997, εκπρόσωποι των συμφερόντων φαρμακευτικής εταιρείας πίεσαν το Κογκρέσο των ΗΠΑ να μετριάσει αυτόν τον περιορισμό και να τους επιτρέψει να ανφέρουν μόνο μερικές από τις παρενέργειες.

Με αυτή την απλή αλλαγή κατέστη ξαφνικά δυνατή η διαφήμιση ψυχοτρόπων φαρμάκων στην αμερικάνικη τηλεόραση. Και αυτό άνοιξε τις πύλες για ένα χείμαρρο διαφημίσεων που εκτοξεύτηκαν από τα 595 εκατ. δολάρια το 1996 στα 4,7 δις δολάρια σήμερα – μια αύξηση περίπου 700%.

Στις ΗΠΑ, η διαφήμιση φαρμάκων στην τηλεόραση αποτελεί το 55% του προϋπολογισμού της διαφήμισης της φαρμακοβιομηχανίας προς τον καταναλωτή. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι οι όμιλοι των ΜΜΕ απεχθάνονται να δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.

Έτσι οι ψυχίατροι και οι φαρμακευτικές εταιρείες μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν κάθε δίοδο επικοινωνίας που μπορούν να επηρεάσουν, για να δώσουν το εξής απάνθρωπο μήνυμα: «Είσαι άρρωστος, έχουμε τη λύση, συμβουλέψου το γιατρό σου».

Μήπως το πράγμα τράβηξε πολύ μακριά; Εξαρτώνται άραγε τα ΜΜΕ τόσο πολύ από τα χρήματα της διαφήμισης των φαρμακευτικών εταιρειών ώστε να προωθούν τους στόχους των διαφημιστικών εκστρατειών των ψυχιατρικών φαρμάκων; Με άλλα λόγια, έγινε πραγματικότητα το όνειρο του Gadsden; Είναι μήπως το μάρκετινγκ τώρα αυτό που κινεί τον μηχανισμό μιας από τις πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες στη Γη;

Αν δεν θέλει κάποιος να εμφανίσει καρκίνο, ή θελήσει να απαλλαγεί απ’ αυτόν, τα πράγματα, από πλευράς αντιμετώπισης, είναι συγκεκριμένα. Πρέπει να εξαφανιστεί η πρόσληψη τοξικών ουσιών, μεταλλαγμένων επεξεργασμένων νεκρών τροφοδηλητηρίων και να τονωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα και ο μηχανισμός αυτοϊασης με φυσικές μεθόδους. Απλά και κατανοητά.

Φυσική ζωντανή διατροφή και άσκηση, με εξάσκηση στη δύναμη του νου. Η ΘΕΛΗΣΗ και μόνο του ασθενή να θεραπευτεί, να είναι σθεναρός, βοηθά σημαντικά την αποθεραπεία όταν υπάρξει ασθένεια. Ο πανικός και η απαισιοδοξία αποβαίνουν πάντοτε μοιραίες. Άνθρωποι καταστράφηκαν όχι από την ασθένεια αλλά από την αντιμετώπιση των ειδικών πεϊπερολόγων προς αυτήν.

Εκτός από τα πρωτεία του λιγότερο ανεκτικού ιατρικού κλάδου, η σύγχρονη βιομηχανία του καρκίνου (μαζί με την βιομηχανία των εμβολίων) κατέχει και τα πρωτεία του λιγότερο επιτυχημένου κλάδου που υπήρξε ποτέ! Τις τελευταίες δεκαετίες, το ποσοστό θανάτων από την ασθένεια αυξάνει σταθερά. Η ψεύτικη λύση της χημειοθεραπείας δεν «δουλεύει» και ποτέ δεν «δούλεψε» για τους καρκίνους, που σκοτώνουν 9 στους 10 ασθενείς. Πως είναι δυνατόν να βάζεις σε ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ – ΧΗΜΙΚΑ και να περιμένεις να μην καταρρεύσει;

Είναι δυνατόν το δυτικό ιατρικό κατεστημένο και οι μαριονέτες τους προπαγάνδας, τα αδαή μέσα μαζικής εξαθλίωσης και τα ιντερνετικά trolls να φιμώνουν, να γελοιοποιούν κάθε αληθινή θεραπεία; Να δολοφονούν κάθε αληθινό ανθρωπιστή θεραπευτή; Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές η απάντηση είναι προφανής κι Ολοφάνερη.

Εικόνα κάτω: Η πρώην διευθύντρια του CDC (Centers for Disease Control-Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών) Julie Gerberding επόπτευσε πολυάριθμες μελέτες εμβολίων, πολλές από τις οποίες θεωρήθηκαν πρόσφατα αναξιόπιστες από το IOM (Institute of Medicine-Ίδρυμα Ιατρικής) Έγινε πρόεδρος της Merck Vaccines με εκτιμώμενο ετήσιο μισθό 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων και κερδοφόρες επιλογές μετοχών. Η στήριξη του συστήματος αμοίβεται πλουσιοπάροχα! Φαντάσου εναν δολοφόνο ως επόπτη ανακριτικής έρευνας της δολοφονίας που διέπραξε. Ποσο αμερόληπτη μπορεί να είναι;

1_o

Infographic-Sloan-Foundation-Nazi-Science-1120

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ & ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ & ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΨΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΪΠΕΡΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ

Η βιομηχανία του καρκίνου, που αρνείται επίμονα να διερευνήσει τις πολλά υποσχόμενες διαφορετικές θεραπείες, προστατεύεται από τον νόμο. Στις περισσότερες χώρες είναι «παράνομο» να προσφέρεις μια ενδεχόμενη θεραπεία για τον καρκίνο. Η χημειο-«θεραπεία» αποτυγχάνει παταγωδώς και οι γιατροί έχουν φτάσει στο σημείο να δηλώνουν «ικανοποιημένοι» όταν τα ποσοστά επιβίωσης μετά από χημειοθεραπεία φτάσουν να είναι ίσα με τα ποσοστά βιωσιμότητας των ασθενών που… δεν έχουν υποστεί καθόλου παρόμοια αγωγή! Είναι απλή σύμπτωση, το ότι οι πολυεθνικές που κατασκευάζουν τα τοξικά χημικά που δημιουργούν τον καρκίνο, είναι οι ίδιες που κατασκευάζουν και τα τοξικά χημικά που συνταγογραφούνται ως «θεραπείες» για τον καρκίνο; Ε ναι φυσικά τυχαίο είναι !!!!

Μην ξεχνάς την ολοκληρωτικά προπαγανδιστική επωδό που την βρίσκεις στο στόμα κάθε trolls και στην γνώμη κάθε πεϊπερολόγου «Είσαι άρρωστος, έχουμε τη λύση, συμβουλέψου το γιατρό σου».  Είναι η ομοσπονδιακή ομπρέλα νομικής προστασίας που απολαμβάνουν οι πεϊπερολόγοι κι άρα μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ιντερνέτ «συμβουλέψου το γιατρό σου» …«συμβουλέψου τον παπά σου» … «συμβουλέψου τον πολιτικό σου» … «συμβουλέψου τον τραπεζίτη σου» … «συμβουλέψου τον ψυχίατρο σου» … … «συμβουλέψου τον ειδικό σου» Μην έχεις δική σου άποψη, μην μιλάς, μην σκέφτεσαι, μην γνωρίζεις τίποτα … «συμβουλέψου». 

«ειδικός είναι αυτός που δεν ξέρει τίποτα και θέλει να το εφαρμόσει επάνω σου με αδρή αμοιβή.

@@Eleonora Trelawny /miastala.com 2008 /σε διασκευή με προσθήκες

Garden of Youth DUKE A. JAMES

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ευφυής μηχανή παραγωγής αντισωμάτων και καταστροφής ιών. Αυτό δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο. Έτσι το εκφυλίζουν ξεκινώντας από τα εμβόλια (αλήθεια γνωρίζετε πόσες ενέσεις και τι είδους, κάνουν στο νεογέννητο στα νοσοκομεία, τα έχουν ήδη εμβολιάσει, τα επαναληπτικά κάνουν αργότερα) και δεν αφήνουν αυτή την ευφυΐα να αναπτυχθεί, έτσι δημιουργούν χρήσιμους ηλίθιους ως σκλάβους υπήκοους. Σήμερα ακόμη υπάρχουν 5-6 γενιές που έζησαν χωρίς εμβόλια και γνωρίζουν ακόμη το άρωμα από την ντομάτα και το πεπόνι, όταν αυτές οι γενιές εκλείψουν αυτή η κουβέντα που κάνουμε σήμερα θα είναι άνευ λόγου. Οι νεώτερες γενιές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ … τα εμβόλια και η διατροφή είναι όχι ψιλά αλλά ανύπαρκτα γράμματα. Σήμερα θεωρούν τρόφιμα τα δηλητήρια των σούπερ μάρκετ και τους βρωμάει η αρωματική μικρούλα φράουλα, τι εμβόλια και φυσική λειτουργική ζωή, οι επόμενες γενιές θα είναι νεκρές μηχανιστικές και φουλ δυσλειτουργικές γενιές, τα ίχνη τους ουρλιάζουν ήδη κι όποιος δεν τα βλέπει, απλά δεν βλέπει.

Το παρόν άρθρο (και όλα τα σχετικά άρθρα του terrapapers) έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια συμβολή, ένα έναυσμα περαιτέρω έρευνας για τη γενικότερη συζήτηση που υπάρχει, για την αναγκαιότητα ή μη των εμβολίων καθολικά σε όλους χωρίς διάκριση κι ανεξέλεγκτα και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της προ-ιατρικής με το ΚΕΡΔΟΣ κάθε είδους, όπως και την απομάκρυνση από τον «Όρκο του Ιπποκράτη» που πλέον είναι Ολοφάνερο.

Σε καμία περίπτωση δ ε ν αποτελεί σύσταση ή προτροπή για την αποφυγή εμβολιασμού μια και σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένη και μονοδρομική. Η στόχευση αφορά την υπερβολή την οποία πολλές φορές διαπιστώνουμε στην προσέγγιση του θέματος αυτού και στην προσοχή και το «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» κατά την αρχαία Ελληνική ρήση που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές στον χώρο της υγείας ως «παραγωγοί» λύσεων και οι ασθενείς καταναλωτές ως χρήστες και λήπτες υπηρεσιών και προτάσεων που τους προτείνονται προληπτικά ή μη για την υγεία τους. Κάποια εμβόλια είναι επιβεβλημένα υπό αυστηρό έλεγχο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάποιοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη, αφού δεν έχουν επιλογές υγείας, καθαριότητας, ασφαλούς τροφής, ευζωίας κλπ. Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διαφοροποίηση μας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

Η μη διαφοροποίηση (ομαδοποίηση) είναι κύριο γνώρισμα των άνοων.

Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η, διαφοροποίηση κι όχι ομαδοποίηση είναι κύριο γνώρισμα της λογικότητας.

Infographic-The-Vaccine-Racket

Infographic-Whats-Really-In-Vaccines

Infographic-Toxic-Effects-of-Fluoride

Infographic-Twinkies-Ingredients

Infographic-Who-Spends-the-Most-Money-Lobbying-GMOs-2012-1120

Infographic-Who-Owns-Your-DNA

Infographic-Vaccine-Circular-Logic-640

Infographic-5-Superfoods-to-Consume-Daily

Infographic-Top-10-Worst-Sources-of-Aspartame-v2

Infographic-Top-Five-Exercises-Lose-Belly-Fat

Infographic-Top-Foods-to-Chelate-Metal

Infographic-Top-Six-Alkaline-Foods

Infographic-Top-Ten-Foods-Burning-Belly-Fat

Infographic-Top-Ten-Most-Unhealthy-Cancer-Causing-Foods

Infographic-What-Are-Enzymes

Infographic-9-DYI-Home-Remedies-Beat-the-Flu

 

Infographic-9-Foods-That-Lower-Blood-Pressure

Infographic-10-Breakfast-Cereals-Most-Likely-Contain-Monsanto-GMO-Corn

Infographic-All-the-Ways-the-Government-is-Spying-on-You-640

Infographic-America-Foods-Banned-Other-Countries

Infographic-Americas-Ebola-Vulnerabilities

Infographic-Andrew-Wordes-vs-Roswell-GA-v2

Infographic-A-to-Z-Most-Evil-Ingredients

Infographic-Benefits-of-Astaxanthin

Infographic-Benefits-of-Cacao

Infographic-Benefits-of-Cayenne

Infographic-Benefits-of-Chia

Infographic-Benefits-of-Chlorella

Infographic-Benefits-of-Coconut-Oil

Infographic-Benefits-of-Goji-Berries

Infographic-Benefits-of-Himalayan-Salt

Infographic-Benefits-of-Iodine

Infographic-Benefits-of-Mangosteen

Infographic-Benefits-of-Mesquite

Infographic-Benefits-of-Pine-Pollen

Infographic-Benefits-of-Probiotics

Infographic-Benefits-of-Raw-Honey

Infographic-Benefits-of-Rooibos-Tea

Infographic-Benefits-of-Selenium

Infographic-Benefits-of-Spirulina

Infographic-Benefits-of-Turmeric

Infographic-Benefits-of-Zinc

Infographic-Bladderwrack-Seaweed

Infographic-Cancer-Causing-Agents

Infographic-Cheetos-Ingredients

Infographic-Chlorella-Contamination-Sources-640

Infographic-Corporate-Lies-Science-Fact-600

Infographic-Emergency-Preparedness-Checklist

Infographic-Epidemic-Psychiatric-Drugging-Soldiers

Infographic-FDA-Says

Infographic-Firearms-vs-Doctors-Drugs

Infographic-Five-Appetite-Controlling-Foods

Infographic-Five-Best-Springtime-Detox-Diets

Infographic-Five-Herbs-Your-Liver-Will-Love

Infographic-Five-Warning-Signs-of-Magnesium-Deficiency

Infographic-Five-Ways-to-Protect-Yourself-from-Deadly-Antibiotic-Resistant-Bugs

Infographic-Gluten-Free-Coconut-Blueberry-Superfood-Muffins

Infographic-GMO-Labeling-Around-the-World

Infographic-GMO-Labeling-United-States

Infographic-Government-Ebola-Math-Explained

Infographic-Gun-Control-Net-Lives-Saved-vs-Lost

Infographic-Heavy-Metals-In-Your-Food-1120

Infographic-How-to-Beat-Depression-Without-Prescription-Drugs

Infographic-How-Much-Mercury-is-Really-in-a-Flu-Shot

Infographic-I-522-Poster-10-22

Infographic-If-Common-Criminals-Same-Excuses-Obama-Administration

Infographic-Ingredients-French-Fries

Infographic-Medical-Choice-Dictators-640

Infographic-Natural-Brands-Betray-Consumers

Infographic-Nine-Reasons-to-Never-Eat-Processed-Foods-Again

Infographic-Organic-Golden-Turmeric-Paste

Infographic-Pinhole-Glasses

Infographic-Reduce-Widespread-Inflammation-Body-Foods

Infographic-Science-for-Sale

Infographic-Seven-Great-Food-Substitutes

Infographic-Seven-Herbs-That-Lower-Blood-Pressure

Infographic-Nutrition-Alert-for-Patriots-v8

Infographic-Seven-Ways-Supercharge-Immune-System

Infographic-Seven-Ways-to-Protect-Against-Fluoride-Toxicity

Infographic-Six-Dangerous-Prescription-Drugs-You-Should-Think-Twice-Before-Taking

Infographic-Silencing-of-the-Children-640

Infographic-Six-Dangerous-Prescription-Drugs-You-Should-Think-Twice-Before-Taking

Infographic-Six-Food-Based-Medicines-That-May-Save-Your-Life

Infographic-Six-Healing-Foods-Fiber-Regulate-Digestion

Infographic-Six-Superfood-Staples

Infographic-Stop-Coughing-With-These-9-Remedies

Infographic-SOS-Stop-Out-of-Control-Science

Infographic-Ten-Foods-to-Never-Eat-Again

Infographic-The-Vitamin-D-Guide-1120

Infographic-Top-10-GMO-Foods-to-Avoid-Eating-v2

Infographic-6-Herbs-That-Enhance-Digestive-Health