Topics:

Σεμινάριο: Θεραπεία και Συνειδητότητα

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις που φωτίζουν την Αλήθεια. Διήμερο Σεμινάριο στο Ηράκλειο, 16 -17 Ιουνίου, με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D. Ο πραγματικός μηχανισμός κάθε ασθένειας και ίασής της παρουσιάζεται με λεπτομέρεια. Σάββατο 16/6/2018 (10:00 ακριβώς...

Σεμινάριο: Θεραπεία και Συνειδητότητα

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις που φωτίζουν την Αλήθεια.

Διήμερο Σεμινάριο στο Ηράκλειο, 16 -17 Ιουνίου, με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D.

Ο πραγματικός μηχανισμός κάθε ασθένειας και ίασής της παρουσιάζεται με λεπτομέρεια.

Σάββατο 16/6/2018 (10:00 ακριβώς – 18:30, εγγραφές 09:30-10:00) & Κυριακή 17/6 (10:00 – 18:30)

Ξενοδοχείο  Castello City Hotel, 62 Μαρτύρων και Θερίσσου, Ηαράκλειο

Έχει ανακαλυφθεί από τον Δρ Χάμερ στις αρχές του ‘80 με επιστημονική ακρίβεια και έχει επιβεβαιωθεί χωρίς εξαίρεση σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Θα αναδυθεί η άρρηκτη σχέση που υπάρχει μεταξύ κάθε συγκεκριμένης ασθένειας-ανισορροπίας στο σώμα μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Κάτι που πιστοποιείται επιστημονικά με ηλεκτρονικές σαρώσεις του εγκεφάλου, άγνωστες μέχρι τώρα. Υπάρχει στην βιολογία μας μία λεπτομερής χαρτογράφηση και αντιστοιχία ψυχισμού-σώματος- εγκεφάλου που επιτρέπει να εντοπίσουμε την ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας και να επαναφέρουμε την υγεία. Αυτές οι συνταρακτικές ανακαλύψεις έχουν εμπλουτισθεί από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές που πήγαν ακόμη πιο μακριά αποδεικνύοντας πως όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής παίζουν βασικό ρόλο αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας.

Θα ανακαλύψουμε τότε, με αποδείξεις, πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή “πραγματικότητα”) να μας κυβερνούν εν αγνοία μας. Θα χρειασθεί να τις αναθεωρήσουμε, παίρνοντας επιτέλους την υγεία και την ζωή μας στα χέρια μας. Θα παρουσιασθεί λοιπόν και βιωματικά η μέθοδος της εσωτερικής συμφιλίωσής μας για την αλλαγή ερμηνειών και επαναφορά της αρμονίας/ίασής μας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν προσωπικά και οικογενειακά παραδείγματα προβλημάτων σαν πρακτικές εφαρμογές.

Ανακαλύπτουμε τους βασικούς νόμους για την Ζωή και το Σύμπαν που μας ελευθερώνουν.

Η θαυμαστή ενότητα του Ανθρώπου που θα έχουμε ήδη πιστοποιήσει θα μας βάλει υποχρεωτικά στον δρόμο αναζήτησης για την αληθινή φύση της πραγματικότητας, που είναι πολύ διαφορετική από αυτό που νομίζουμε. Πως είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό και να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών, όπως ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων, το φαινόμενο placebo, η τηλεπάθεια, η επίδραση των σκέψεων μας, η θεραπεία από απόσταση, η μη τυχαιότητα στα βιώματά μας, η απέραντη ενέργεια του “κενού”, κτλ.

Θα παρουσιαστούν λοιπόν καινοτόμες, ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις που ρίχνουν επιτέλους φως στην φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο από την μία πλευρά, και για τον Σύμπαν από την άλλη. Αναδύονται οι βασικοί νόμοι τόσο της ίδιας της Δημιουργίας, όσο και της δικής μας υπόστασης. Λύνονται τα βασικά “μυστήρια”, όπως ο μηχανισμός της σκέψης, η πραγματική υφή της θεμελιώδους έννοιας του χρόνου, συγκλονιστικές ανθρώπινες εμπειρίες επιστημονικά τεκμηριωμένες, ο πραγματικός ρόλος των μικροβίων, η φύση της ύλης, τα περιοριστικά και συχνά λανθασμένα “πιστεύω” των επιστημών που διαιωνίζονται επισήμως για να μας ελέγχουν, κτλ. Θα αντιληφθούμε βιωματικά στο σεμινάριο την υφή της ίδιας μας της ταυτότητας, με ποιόν τρόπο οικοδομούμε την δική μας πραγματικότητα για το κάθε τι, και που βρίσκουμε την απαραίτητη ενέργεια. Εξηγούνται επίσης επιστημονικά οι μέχρι τώρα αόρατες βάσεις στις οποίες στηρίζονται οι διάφορες ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (ενεργειακές, ψυχολογικές, πνευματικές).

Αυτή η βαθύτερη και πληρέστερη κατανόηση μας προωθεί παράλληλα και υποχρεωτικά όχι μόνο προς την ίασή μας αλλά και προς την προσωπική μας εξέλιξη, τον εμπλουτισμό της ύπαρξής μας, την πνευματικότητά μας. Θα στερεώσει μέσα μας την πεποίθηση για την βαθιά ενότητα όλων των πτυχών της ύπαρξής μας: “Σώμα – Ενέργεια – Ψυχισμός – Νόηση – Πνεύμα”. Μία ενότητα που μας θεραπεύει χάρη στην συνειδητοποίησή της από εμάς τους ίδιους και αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας μέσα σ’ αυτήν. Θα μας επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση των όποιων ασθενειών και άλλων δυσαρμονιών στην ζωή και να ελευθερωθούμε από το φαντάσματα του φόβου, της τυχαιότητας και της ανευθυνότητας με τα οποία ποτιζόμαστε καθημερινά από το σύστημα. Θα αποκτήσουμε έτσι τα εφόδια και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι δημιουργοί της αρμονικής ζωής μας. Δεν χρειάζονται επιστημονικές γνώσεις για την συμμετοχή στο σεμινάριο.

Η συνάντηση αυτή θα ωφελήσει ιδιαίτερα και τους επαγγελματίες θεραπευτές με την ευρεία προοπτική που προσφέρουν οι νέες γνώσεις, κάτι που οδηγεί προς μία αυξημένη αποτελεσματικότητα της δικής τους προσέγγισης. Οι καινοτόμοι ιατροί/θεραπευτές είναι οι καταλληλότεροι φορείς της μετάδοσης μιας τέτοιας αναθεώρησης, τόσο προς τους συναδέλφους, όσο και προς τους ασθενείς τους.

Tιμή Συμμετοχής:

– Η συμμετοχή στο διήμερο τιμάται 140 €

– Για φοιτητές, ανέργους και για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια του κ. Αναστασίου: 70 €

– Σε περίπτωση εξαιρετικής οικονομικής δυσκολίας, επικοινωνήστε με τον κ. Αναστασίου ioannisanastasiou1@gmail.com

Πληροφορίες και απαραίτητη εγγραφή: Θεόφιλος Κωνσταντάκης
τηλ. 6955 992282
e-mail: theofilos94@hotmail.gr

Βιογραφικό Εισηγητή:
Ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D., σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ) Στρατηγική Επιχειρήσεων (Γαλλία). Εργάστηκε στο Παρίσι στην πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία και κατόπιν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια του στο εξωτερικό εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Έρευνας. Ανήσυχος ως επιστήμονας μπροστά στις αδυναμίες των ίδιων των επιστημών πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για τους νόμους της Φύσης και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτόμες πηγές έρευνας, ιδίως στον τομέα της υγείας σε πολλά επίπεδα, της σύγχρονης φυσικής καθώς και των φιλοσοφικών ρευμάτων. Διαπίστωσε τις βασικές δομές που διέπουν την ενότητα του Ανθρώπου και επιτρέπουν μια συγκροτημένη σύνθεση.

Πιστεύει ότι η Ανθρωπότητα διανύει σήμερα μία επικίνδυνη καμπή και είναι απόλυτα απαραίτητο να γίνει προσβάσιμη σε όλους μια τέτοια σύνθεση επιστημονικά τεκμηριωμένη που θα εκτοξεύσει τον καθένα μακριά στις γνώσεις, πέρα από πολλά κατεστημένα και στενά μονοπάτια, για την πραγματικότητα της ανθρώπινης υπόστασης και την επιστροφή του ανθρώπου στην αρμονία. Να μας αγγίξουν έντονα οι μεγάλες αλήθειες για την πραγματικότητά μας, ώστε να μας βοηθήσουν άμεσα, προσωπικά και συλλογικά, στην επανάκτηση της ισορροπίας μας.
Η διάδοση μιας τέτοιας σύνθεσης είναι απόλυτα επείγουσα σήμερα μέσα στις τόσες επιταχυνόμενες αλλαγές που γνωρίζουν ο ίδιος ο Άνθρωπος, οι κοινωνίες μας και η Γη μας ολόκληρη. Ο κ. Αναστασίου κατοικεί στο Πήλιο.

Αναζήτησε τα άρθρα:

*Dr Ryke Hamer
*Η Γλώσσα της θεραπείας.
*Η φύση της πραγματικότητας (Ιωάννης Αναστασίου)
*Νέα Ιατρική & Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα (Ιωάννης Αναστασίου)

Ryke Geerd Hamer - la medecine nouvelle- German New Medicine- terrapapers -1

«Η προ-ιατρική, ή *συμβατική ιατρική είναι ένας μη επιστημονικός πολτός, που βασίζεται σε πέντε χιλιάδες αναπόδεικτες υποθέσεις. Βασίζεται σε ένα εβραιο-χριστιανικό δυϊστικό σύστημα πεποιθήσεων, που διαχωρίζει τα πάντα σε «καλά» και «κακά», σε «καλοήθη» και «κακοήθη» και που σχηματίζει ένα μείγμα πεποιθήσεων χωρίς καμιά επιστημονική βάση. Όλες οι αλλαγές, οι συμπαθητικο-τονικές και οι παρασυμπαθητικο-τονικές αλλαγές, διακηρύχτηκαν «κακές». Χάρη στη Νέα Γερμανική Ιατρική, που δεν βασίζεται σε καμιά απολύτως υπόθεση και γι’ αυτό είναι αυστηρά επιστημονική, γνωρίζουμε ότι η κάθε λεγόμενη «αρρώστια» είναι στην πραγματικότητα μια από τις δυο φάσεις του Ειδικού Βιολογικού Προγράμματος (Senseful Biological Specialprogram, SBS) που έρχεται να αποκαταστήσει μια ρήξη που διέρχεται σε σωματικό-ψυχολογικό επίπεδο ο οργανισμός: είτε πρόκειται για την «κρύα» συμπαθητική φάση της ενεργού ρήξεως, είτε για την «ζεστή» παρασυμπαθητική φάση της επούλωσης (= λήξεως της ρήξης).

Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένειά του και κανένας Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98% !!!

Φυσιολογικώς εχόντων των πραγμάτων, το 98% των ανθρώπων και των ζώων επιβιώνουν από ένα τέτοιο Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα (SBS). Στην συμβατική ιατρική, τα περισσότερα από αυτά τα SBS –όχι μόνον ο καρκίνος– αντιμετωπίζονται με δηλητήρια χημείο-«θεραπεία» και μορφίνη, ενώ το 98% των ασθενών πεθαίνουν. Στη Φύση τα ζώα επιβιώνουν από τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασης, όπως ο καρκίνος, χωρίς καμιά φαρμακευτική θεραπεία, κατά 95%. Οι άνθρωποι μπορούν κι αυτοί να επιβιώσουν από ένα SBS κατά 98%, αν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ένστικτό τους όπως τα ζώα. Γιατί πεθαίνουν οι ασθενείς με την προ-ιατρική (συμβατική ιατρική); Πεθαίνουν εξαιτίας του πανικού που τους δημιουργούν οι ίδιοι οι γιατροί! «Έχεις καρκίνο και δεν θα ζήσεις για πολύ ακόμη». Από τον πανικό προκαλούνται και άλλα διαδοχικά SBS και ούτω καθ’ εξής. Αλλά, το 98% θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς φάρμακα και χωρίς φυσικά, πανικό, γιατί η Φύση έχει τελειοποιήσει τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασής της, επί εκατομμύρια χρόνια» Dr Ryke Hamer

*συμβατικός -ή -ό: που απορρέει από κάποια σύμβαση ή που καθορίζεται με σύμβαση, που ακολουθεί κάποιο καθιερωμένο τύπο και που χαρακτηρίζεται από έλλειψη πρωτοτυπίας.

σύμβαση: νομικά κατοχυρωμένη συμφωνία μεταξύ φυσικών ή νομικών προσώπων, που καθορίζει πολιτικές, επιστημονικές, κοινωνικές ή εργασιακές σχέσεις. Το αποτέλεσμα μιας άγραφης ή γραπτής συμφωνίας ατόμων ή κοινωνικών ομάδων, που συνίσταται στη δημιουργία κοινά αποδεκτών κανόνων οι οποίοι ρυθμίζουν θέματα κοινωνικά, επιστημονικά, πολιτισμικά κτλ.|| μειωτικά, για να δηλώσουμε τον στείρα τυπικό χαρακτήρα των παραπάνω συμβάσεων, που επιβάλλουν τρόπους ζωής και έκφρασης χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, ειλικρίνεια και πρωτοτυπία.