Topics:

Swing Zapper 2016

Ηλεκτροθεραπεία. Η Δρ Hulda Clark ανέπτυξε μια μέθοδο για να σκοτώσει μια σειρά από παράσιτα και άλλους εισβολείς μέσω των συχνοτήτων. Η έρευνά της που επιβεβαιώνει ότι τα παράσιτα, βακτήρια και άλλοι εισβολείς κύριοι υπεύθυνοι...

Swing Zapper 2016

Ηλεκτροθεραπεία. Η Δρ Hulda Clark ανέπτυξε μια μέθοδο για να σκοτώσει μια σειρά από παράσιτα και άλλους εισβολείς μέσω των συχνοτήτων. Η έρευνά της που επιβεβαιώνει ότι τα παράσιτα, βακτήρια και άλλοι εισβολείς κύριοι υπεύθυνοι όλων των ασθενειών, μπορούν να εξαλειφθούν από το ανθρώπινο σώμα κατά έναν απλό τρόπο.

Swing Zapper 2016

Η Δρ Hulda Clark αποφοίτησε με άριστα και είναι ερευνητής και επιστήμονας με ένα καλό ρεκόρ. Έκανε πρωτοποριακή εργασία, μεταξύ άλλων, στον τομέα της καταπολέμησης όλων των ειδών των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Τα zappers τα ξεκίνησε η Dr Hulda Clark η οποία έγραψε 7 βιβλία: «The Cure For All Cancers» «The Cure For All Diseases» «The Cure For HIV and AIDS» «The Cure For All Advanced Cancers» «The Prevention of All Cancers «Syncrometer Science Laboratory Manual» και το πιο πρόσφατο  «The Cure and Prevention of All Cancers» published in 2008). Δείτε και τον επίσημο ιστότοπο των ΗΠΑ http://www.cdc.gov/ncidod/dpd/parasites/listing.htm και http://www.drclark.net/

Τα Παράσιτα είναι ζώντες οργανισμοί που ζουν μακριά από ένα οργανισμό-ξενιστή. Το παράσιτο θα αξιοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού υποδοχής και με τον τρόπο αυτό θα βλάψει τον οργανισμό υποδοχής. Παράσιτα ειναι ένας αριθμός διαφορετικών μορφών και μπορούν να αναπτυχθούν σε όλο το σώμα. Τα πιο συχνά ζουν μέσα στα έντερα του ανθρώπου.

Παράσιτα εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω του αέρα που αναπνέουμε, τρόφιμα που τρώμε και νερό που πίνουμε. Σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να γεμίσει ο οργανισμός παράσιτα είναι μέσω μολυσμένου νερού. Όποιος ταξιδεύει σε ξένη χώρα πρέπει να είναι προσεκτικός για την ποιότητα του νερού που πίνει. Η κακή αποχέτευση και η κακή υγιεινή είναι οι πιο κοινές αιτίες που γεμίζουν παράσιτα οι άνθρωποι, όπως και η κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών. Τα παράσιτα μεταδίδονται μέσω προϊόντων χοιρινού κρέατος, οστρακοειδή, καθώς και μολυσμένων τροφίμων και του νερού. Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο που δείχνουν με ακρίβεια τι είναι και τι κάνουν τα παράσιτα στο σώμα μας, αναζητήστε τα.

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά είδη από παράσιτα που είναι κοινά για τους ανθρώπους. Τα Πρωτόζωα αποτελουνται από ένα μόνο κύτταρο και πολλαπλασιάζονται σε τεράστιους αριθμούς στο εσωτερικό του ανθρώπινου εντέρου. Τα πιο συχνά είναι τα protozoic παράσιτα είναι η Giardia, neospora, αμοιβάδες, τοξοπλάσμωση, Cryptosporidium και Sarcocystis Μια άλλη μορφή του παρασίτου είναι το σκουλήκι Helminth. Αυτό περιλαμβάνει την ταινία, pinworms, αγκυλόστομα, τριχινών, ασκαρίδες κ.α.

Όταν καθαριστούν τα παράσιτα από τον οργανισμό φαίνονται τα σκουλήκια στα κόπρανα, καθώς αποβάλλονται από το σώμα. Τα παράσιτα είναι εξαιρετικά ισχυρά και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα που σχετίζονται με εντερικά παράσιτα περιλαμβάνουν διάρροια, αέρια, φούσκωμα, γριπώδη συμπτώματα, ναυτία, εξανθήματα, πόνο στις αρθρώσεις, χρόνια κόπωση και χρόνια ιγμορίτιδα, πονοκεφάλους, έλκοι, φλεγμονές, αλεργίες, ακμή, δερματοπάθειες, κατάθλιψη, παχυσαρκία, κλπ.

Σύμφωνα με την Δρ Clark, οι ασθένειες προκαλούνται από την υπερφόρτωση του οργανισμού με παράσιτα, βακτήρια και ρύπανση που προκαλείται από επιβλαβείς ουσίες. Η έρευνά της επιβεβαιώνει ότι αυτά τα παράσιτα, τα βακτήρια και άλλοι εισβολείς μπορούν να εξαλειφθούν από το ανθρώπινο σώμα με έναν απλό τρόπο. Η Δρ Clark χρησιμοποιεί ηλεκτροθεραπεία και θεραπεία βοτάνων για να επιτύχει την αποβολή τους από το σώμα. Ανέπτυξε μια ειδική μέθοδο για να σκοτώσει μια σειρά από παράσιτα και άλλους εισβολείς μέσω των συχνοτήτων (ηλεκτροθεραπεία). Η συσκευή που δημιουργεί αυτές τις συχνότητες ονομάζεται Zapper.

candida1

ZAPPER 2016 +MWO HELLAS -
Πεδία εφαρμογής σύμφωνα με την Dr. Clark

Στην έρευνά της, η Dr Hulda Clark αποδεικνύει ότι το ζάπινγκ σκοτώνει όλα τα είδη των μικρών και μεγάλων εισβολέων ταυτόχρονα, όπως: τα παράσιτα, βακτήρια, ακάρεα, τους ιούς, τους μύκητες και τα νηματώδη. Το Zapper δεν είναι γνωστό να προκαλεί οποιεσδήποτε παρενέργειες. Το Swing Zapper 2016 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά από σύνδρομα ή και ασθένειες.

Εκείνη αναφέρει, μεταξύ άλλων: ιούς, αρθρίτιδα, βακτήρια, την Candida, τον διαβήτη, την κατάθλιψη, τους ρευματισμούς, την μυϊκή δυστροφία, τη νόσος Crone, τη νόσο του Bechterew, την φλεγμονή, πόνους, μυϊκό πόνο, αρθροπάθεια, ME, έκζεμα, έρπης, γρίπη, αλλεργίες, έρπητα ζωστήρα, λοιμώξεις, κνησμός, σκουλήκια, εξανθήματα, ακάρεα, σχετιζόμενα προβλήματα της ουροδόχου κύστης και του προστάτη, μύκητες, νευραλγία, κονδυλώματα, ψωρίαση, έλκη, λευχαιμία, καρκίνο, ακμή, προβλήματα ορμονικά και περιόδου κλπ.

Η ανάπτυξη του Swing Zapper 2016

Τα παράσιτα είναι ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ. Ο άρρωστος ιστός είναι επίσης θετικά φορτισμένος. Η εισαγωγή των ασθενικών παλμών ρεύματος μέσω του Zapper καταστρέφει τα παράσιτα αντιστρέφοντας την πολικότητα τους. Θυμηθείτε ότι ο υγιής ιστός είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ.

Η τελευταία σειρά των Zappers που αναπτύχθηκε από *εμάς, πούλησε πάνω από 30.000 αντίτυπα και φυσικά έχουμε μάθει πολλά από όλα τα σχόλια των χρηστών. Όταν το Swing Zapper 2016 είναι ενεργοποιημένο, η τάση εξόδου παραμένει στα 10 Volt, επίσης και όταν είναι συνδεδεμένο στον άνθρωπο. Η μέτρηση με ένα βολτόμετρο είναι περίπου 5 Volt. Μετράτε το μισό της τάσης λόγω της θετικής μετατόπισης. Αυτή η συνεχής τάση δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Η λέξη Swing στο Swing Zapper 2016 είναι μια μεταβλητή συχνότητα εντός προκαθορισμένων ορίων. Αυτή η μεταβλητή συχνότητα είναι που εξασφαλίζει ότι τα παράσιτα και οι άλλοι εισβολείς δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους κατά της συχνότητας ή να αποκτήσουν ανοσία στην θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε αγωγή είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι με οποιαδήποτε άλλο Zapper. Δεν χρειάζεται να ορίσετε τις συχνότητες ή να χρησιμοποιήστε διαφορετικές μάρκες. Είναι τόσο απλό όσο και αποτελεσματικό.

Άλλο ένα μοναδικό κομμάτι της τεχνολογίας είναι το ενεργειακό σύστημα ενσωματωμένο στο Swing Zapper 2016. Η πρακτική και η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Δρ Puharich (σχετικά με τις επιπτώσεις ενός πηνίου Mobious) στο περίφημο Ινστιτούτο Max Planck και με τον γνωστό επιστήμονα Δρ Glen Rein επιβεβαιώνουν ότι αυτό επηρεάζει θετικά το αποτέλεσμα. Διότι πολύ απλά το πηνίο Mobious δημιουργεί ένα κύκλωμα ακτινοβολίας βαθμωτών πεδίων. Αυτά τα πηνία χρησιμοποιούνται σε ορισμένους οργονίτες του orgonodrome.gr

Χάρη στο ενσωματωμένο  ενεργειακό σύστημα, το Swing Zapper 2016 μπορεί επίσης να τοποθετηθεί χωρίς τα ηλεκτρόδια σε επώδυνα σημεία, συχνά ανακουφίζοντας  ή εκμηδενίζοντας τον πόνο. Ένα απλό τεστ αποδεικνύει ότι το ενεργητικό σύστημα λειτουργεί. Εάν ενεργοποιήσετε το Zapper Swing 2016 και το τοποθετήσετε σε ένα ποτήρι κρασί ή νερό, η γεύση του αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά. Το ενεργειακό πεδίο δημιουργείται αμέσως με την χρήση του Swing Zapper 2016.

Swing Zapper 2016 MWO 3
Συστάσεις κατά τη χρήση του Swing Zapper 2016

Σύμφωνα με την Dr Hulda Clark, είναι σημαντικό να αποφεύγετε τα χημικά και την προπυλική αλκοόλη. Προπυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται κυρίως σε καλλυντικά και μέσα καθαρισμού, κάθε ασθενής με καρκίνο φέρει πρόπυλική αλκοόλη στο συκώτι του.

Μπορείτε να αισθανθείτε λίγο κουρασμένος μετά τη θεραπεία. Αυτό προκαλείται από τις τοξίνες που παράγονται. Προκειμένου να ξεπλύνετε αυτές τις τοξίνες, είναι σημαντικό να πίνετε πολύ καλής ποιότητος ΖΩΝΤΑΝΟ νερό, τουλάχιστον ενάμισι λίτρο ανά ημέρα. Επίσης μακριά από τον καφέ, το τσάι ή άλλα ανθρακούχα ή ενεργειακά ποτά. Για να βελτιστοποιηθεί η εντερική χλωρίδα, σας προτείνουμε να αναλάβετε τη φροντίδα της διατροφής σας. Αυτό σημαίνει ότι εκτος του ότι δεν πρέπει να πίνετε τσάι ή καφέ -το τσάι από βότανα, ωστόσο, προσφέρει καλή υποστήριξη- απαγορεύεται η λευκή ζάχαρη, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, επεξεργασμένα και το κρέας είναι πράγματα που πρέπει να αποφύγετε.

Τα παράσιτα αγαπούν την άσπρη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά και το γάλα όπως και τα πάντα που μετατρέπονται σε ζάχαρη. Συνεπώς, ο καλύτερος τρόπος για να λιμοκτονήσουν τα παράσιτα είναι μέσω της χρήσης μιας υγιούς διατροφής και την εξόντωση τους από την εξάλειψη της άσπρης ζάχαρης από τη διατροφή σας. Όλα τα επεξεργασμένα «τρόφιμα» κονσέρβες και έτοιμα «φαγητά» περιέχουν μεγάλες ποσότητες λευκής ζάχαρης, διαβάστε τις ετικέτες τους.

Οργανικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως βιολογικό γιαούρτι, σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά [κι όχι φρούτα] οποσδήποτε βιολογικά, σχηματίζουν ένα πολύτιμο συμπλήρωμα. Για να βελτιστοποιήσετε την πρόσληψη οξυγόνου, σας συνιστούμε να αποφύγετε τις περιοχές καπνιζόντων. Ωμό σκόρδο και κρεμμύδια παρέχουν θείο, αμινοξέα που είναι αντί-παρασιτικά. Η ρίγανη και ειδικά το αιθέριο έλαιο της ρίγανης είναι αντι-παρασιτικό. Χρησιμοποιήστε δύο έως τρεις σταγόνες λάδι ρίγανη σε χλιαρό νερό με φρέσκο ​​χυμό λεμονιού.

Το γαρύφαλλο εξίσου καλό, το Ginger σε σκόνη, η αρτεμισία, το μαύρο ξύλο καρυδιάς επίσης χρησιμοποιείται στα αντί-παρασιτικά. Κάντε νηστεία, με τζίντζερ, kombucha, καρύδα κεφίρ, ξύδι μήλου μηλίτη, κλπ. αποτελούν ισχυρά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να καταστρέψετε τα παράσιτα.

Τα προβιοτικά συμπληρώματα συνιστάται για να βοηθήσουν στην καταστροφή των παράσιτων. Μετά την περίοδο καθαρισμού, να προτιμάτε τροφές με λάχανο τουρσί, η προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση και τα λαχανικά πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά και σε αφθονία. Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες πηγές της L-γλουταμίνη, (ένα αμινοξύ που βοηθά την ανοικοδόμηση του εντέρου). Αυτά τα ζυμωμένα τρόφιμα περιέχουν επίσης πολύ ισχυρά στελέχη των καλών βακτηρίων, οργανικά οξέα και ένζυμα που δρουν για να κρατήσουν τα παράσιτα μακριά από το σώμα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε και αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής.

Μεγάλη σημασία έχει η απόφραξη του χοληδόχου πόρου από τα παράσιτα και τις πέτρες. Πολλοί άνθρωποι έχουν μισό-φραγμένο τον πόρο από τα σκουλήκια και τις πέτρες. Αυτά τα σκουλήκια εκκρίνουν μια ορμόνη που κρατάει τους πόρους συνεσταλμένους για να μην αποβληθούν από τον οργανισμό. Γύρω τους σχηματίζονται κρύσταλλοι και κατόπιν πέτρες. Συνήθως συμβαδίζουν με την παρουσία μούχλας στον οργανισμό και Candida.

Εάν η γρίπη η το κρύωμα συνεχίζουν μετά από μια μέρα χρήσεως του Swing Zapper 2016, τότε έχετε χρόνια ασυμπτωματική τροφική δηλητηρίαση ή μη ορατή μούχλα στον αέρα του σπιτιού σας. Για αυτό τα κρυώματα συμβαίνουν κυρίως τον Χειμώνα που δεν ανοίγουμε συχνά τα παράθυρα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αν αισθάνεστε κρυωμένοι κοιμηθείτε με ανοιχτά τα παράθυρα.

Αυτονόητο δε το να μην καπνίζετε.

Τα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ είναι η κύρια αιτία των μολύνσεων από μύκητες. Τα ίδια παράγονται από ισχυρές τοξίνες μυκήτων και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ΟΛΩΝ των μυκήτων στο σώμα. Σκοτώνουν ορισμένα βακτήρια, που είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν, απλώς σκοτώνουν τον ανταγωνισμό καθώς και τα δύο είναι παράσιτα. Γι’ αυτό επιβάλουν γιαούρτι μαζί με τα αντιβιοτικά, αλλά ποτέ δεν μιλούν για προβιοτικά!!! και τα δίνουν «για ψύλλου πήδημα» ενώ υπάρχουν φυσικοί κι ασφαλείς τρόποι αντιμετώπισης.

Σε χώρες όπου δεν έχουν αντιβιοτικά οι αρρώστιες οι σχετιζόμενες με μύκητες σχεδόν δεν υπάρχουν. Και φυσικά δεν έχουν υψηλή χοληστερόλη. Επίσης θεραπεύει τις αλλεργίες και σταματά τις ασθματικές κρίσεις, είναι άγνωστο μέχρι τώρα αν το θεραπεύει. Οπότε ξανασκεφθείτε σοβαρά, οι βιομηχανίες κρέατος, οι βιομηχανίες γαλακτοκομικών και φαρμάκων τι ακριβώς κάνουν;

Το νέο Swing Zapper 2016 διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το Swing Zapper, είναι ένα μοναδικό σύγχρονο προιόν.

Το Swing Zapper είναι η πιο δυναμική εξέλιξη στον τομέα των zappers.

Swing Zapper 2016 MWO 2

Οδηγίες χρήσης του Swing Zapper 2016.  

Σημαντική Ενημέρωση: Τα ηλεκτρόδια χεριού που προορίζονται μόνο για τα χέρια σας, μην τα τοποθετήσετε οπουδήποτε αλλού στο σώμα σας. Τα ηλεκτρόδια περιλαμβάνονται στο πακέτο Swing Zapper 2016 (τα ηλεκτρόδια ποδιού είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος).

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη θεραπεία σας με τη βοήθεια βότανων ή και σε συνδυασμό με *κολλοειδή άργυρο ή και κολλοειδή χρυσό.

Συνδέστε τα ηλεκτρόδια χεριού με το Swing Zapper μέσω των καλωδίων. (κόκκινο στα αριστερά και το μαύρο στα δεξιά). Βάλτε το Swing Zapper σε μια σταθερή επιφάνεια που δεν γλιστρά.

Πιάστε τα ηλεκτρόδια χέρι και πατήστε το πλήκτρο ON. Όταν το φως αρχίσει να αναβοσβήνει, το Swing Zapper είναι λειτουργικό.

Το Swing Zapper τρέχει αυτόματα ένα πρόγραμμα 7 λεπτών.

Μετά τα 7 λεπτά, απενεργοποιείται αυτόματα.

Τώρα πρέπει  να περιμένετε 20 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 20 λεπτών, απελευθερώνονται βακτήρια και οι ιοί από τα παράσιτα που σκοτώθηκαν. Η θεραπεία των 7 λεπτών είναι αναγκαία για την εξάλειψη των βακτηρίων και των ιών που έχουν απελευθερωθεί. Μετά την δεύτερη φορά ακολουθείται από ένα άλλο διάστημα 20-λεπτών. Στην τρίτη και τελική θεραπεία των 7 λεπτών με τα χέρια είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εισβολείς έχουν εξαλειφθεί και ότι δεν μπορούν πλέον να πολλαπλασιαστούν.

Με τη χρήση του Swing Zapper για επτά λεπτά, τρεις φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μίας ή περισσότερων εβδομάδων, θα εξαλειφτούν ολόκληροι πληθυσμοί εισβολέων. Μετά από μία εβδομάδα, μπορείτε να ξεκινήσετε με θεραπείες κάθε μέρα, εκτός εάν ο γιατρός ή θεραπευτής σας έχει πει το αντίθετο. Είναι σημαντικό να ξεκουράσετε το σώμα σας. Κατά την περίοδο αυτή, τυχόν τοξίνες που παράγονται από την επεξεργασία μπορούν να αποσυρθούν. Μπορείτε πολύ εύκολα να δειτε τα αποτελέσματα -πριν και μετά- με εξετάσεις που θα σας προτείνει ο θεραπευτής σας.

Τεχνικές συμβουλές

Φερθείτε στο Zapper με προσοχή, μην το πετάτε και μην το βρέχετε.

Να καθαρίζετε τα ηλεκτρόδια με ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

Το Swing Zapper λειτουργεί με δύο μπαταρίες 1,5 Volt. Όταν η ενδεικτική λυχνία δεν δίνει σήμα αφού έχετε ενεργοποιήσει το Swing Zapper, αντικαταστήστε τις μπαταρίες. Αφαιρέστε προσεκτικά το καπάκι, αντικαταστήστε τις μπαταρίες και στην συνέχεια, σύρετε το καπάκι στην θέση του.

Μην χρησιμοποιείτε το Swing Zapper αν είστε έγκυος ή έχετε βηματοδότη.

Σε κάθε περίπτωση προτείνω να συμβουλευτείτε τον ειδικό θεραπευτή – ιατρό.

Swing Zapper 2016 MWO 1

SWING ZAPPER 2016

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Τιμή 306€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

*Περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από το www.MWOhellas.gr
Επικοινωνία: τηλ. 6907070703 – mail: mwohellas@gmail.com

MWO INTERACTIVE SOLUTIONS LTD
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ *MEDITECH EUROPE