Topics:

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης: Αμμος και Αίμα

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης. Ποια ΜΜΕ και οι ελίτ στις Βρυξέλλες κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει τους...

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης: Αμμος και Αίμα

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης

Διαβάζω στο ιντερνέτ: H EE αναλαμβάνει τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση των λάθρομεταναστών στην χώρα μας! Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα με σκοπό την εγκατάστασή τους στην χώρα, αποκτά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού χαρακτηρίζεται “ασφαλής” και άρα δεν συντρέχει λόγος να φύγει κάποιος από αυτή αιτούμενος άσυλο αφού δεν κινδυνεύει!

Την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό θα απαιτηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει “ευρεία βοήθεια από την ΕΕ” ώστε να διαχειριστεί η ίδια την τεράστια εισροή προσφύγων-λαθρομεταναστών, εκχωρώντας έτσι τον έλεγχο των ανατολικών ελληνικών συνόρων. Όπως γράφουν οι Financial Times η ενέργεια θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες «όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρευρεθεί σε μία εξαιρετικά σημαντική διάσκεψη» δύο μέρες αφού ορκίστηκε ως πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία. «Αυτό που μας λένε είναι ότι, είμαστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσουμε (τους εισβολείς λαθρομετανάστες) αλλά χρειαζόμαστε ένα απόλυτα σταθερό σύστημα καταγραφής τους όταν φτάνουν» τόνισε ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η καταγραφή τους κι όχι η μετεγκατάσταση; Πολύ απλά γιατί κατά την σύνοδο της 14ης Σεπτεμβρίου των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους, κι αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται “ασφαλείς” και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!

Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Κι εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια: Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία. Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική, κοινωνική κατάρρευση και εθνική, φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ ή τους ηλίθιους ραγιάδες!!!

Καθώς η Ελλάδα μετά την de facto μετατροπή της σε χαβούζα και χώρα εγκλωβισμού των λαθρομεταναστών γίνεται επισήμως και χώρα διαλογής, αρχίζουν και φαίνονται οι δυσκολίες της υλοποίησης της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας.  Η  ομολογία του ευρωπαίου αξιωματούχου στον ανταποκριτή του Mega στις Βρυξέλλες ότι «στην Ελλάδα θα δημιουργηθούν πολλά Ellis Islands», δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι πέτυχαν τον στόχο τους να μεταφέρουν την διαχείριση του λαθομεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα, η οποία από την πλευρά της εξαρτάται από την Τουρκία. Μόνο που η Τουρκία τις δύο πρώτες ημέρες δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει τις λαθρομεταναστευτικές ροές, –το αντίθετο θα ξάφνιαζε!!!- ενώ οι ενέργειες των χωρών που έκλεισαν τον «βαλκανικό διάδρομο» επισφραγίστηκαν σιωπηρά, στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής. Την κατάσταση αποτυπώνει η ενημέρωση του Συντονιστικού: ενώ επισήμως οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες εντός της χώρας ξεπέρασαν τους 50.000, στις δύο πρώτες ημέρες εφαρμογής της συμφωνίας 1662 νέες αφίξεις καταγράφηκαν στα νησιά του Αιγαίου, με τις περισσότερες στη Μυτιλήνη και την Χίο.

Βλέποντας η Αθήνα ότι η Τουρκία δεν τηρεί τη συμφωνία (χα χα χα !!!) ζήτησε από τον ειδικό συντονιστή της ΕΕ για το λαθρομεταναστευτικό Μάαρτεν Φερβέι να παρέμβει προς την Τουρκία προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ροές που είναι αυξημένες και να την κάνει ντα!! Η κατάσταση αποτυπώνεται και στις επίσημες δηλώσεις και στην πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε γύρω από την Συμφωνία. Δυστυχώς, όμως, χθες, 1.500 λαθρομετανάστες πέρασαν στη χώρας μας από τα τουρκικά παράλια.

Οι δύο πρώτες ημέρες της Συμφωνίας δεν ήταν ενθαρρυντικές αφού μέσα σε δύο ημέρες είχαμε 3.000 νέες αφίξεις. Με βάση τη συμφωνία αυτοί θα καταγραφούν στα hot spots και όσοι έχουν τα χαρακτηριστικά του πρόσφυγα θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης ασύλου, η οποία εάν εγκριθεί θα υποχρεώσει την ελληνική κυβέρνηση να εξασφαλίσει φιλοξενία μέχρι να βρεθεί χώρα η οποία θα δεχθεί τον αιτούντα άσυλο.  Καθώς το έργο αυτό προβλέπεται δύσκολο και οι διατυπώσεις περίπλοκες η Ελλάδα θα δεχθεί βοήθεια από περίπου 2.500 ειδικούς από τις υπηρεσίες της ΕΕ. Σε αυτούς προστίθενται 1500 Έλληνες που θα συγκροτούν την γραφειοκρατία για την διαλογή και την περαιτέρω διαχείριση των αιτήσεων ασύλου. Από τους 2.500 ευρωπαίους  οι 400 θα είναι  από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Υποστήριξης Ασύλου (EASO), οι 400 θα είναι διερμηνείς και οι υπόλοιποι 1.500 θα είναι προσωπικό ασφαλείας.

Για τους λαθρομετανάστες που δεν δικαιούνται καθεστώς ασύλου και όσους απορρίπτονται οι αιτήσεις τους θα αρχίζει η διαδικασία επιστροφής τους στην Τουρκία την οποία η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να χαρακτηρίσει «ασφαλή χώρα». Ένα από τα πολλά «γκρίζα» σημεία της συμφωνίας είναι ότι για κάθε Σύρο που θα επιστρέφεται στην Τουρκία ένας άλλος θα εγκαθίσταται από την Συρία στην Ευρώπη. Για τις επιχειρήσεις επαναπροώθησης σχεδιάζεται να αποσταλούν στην Ελλάδα 50 επιπλέον ειδικοί από τη Frontex και 1.500 αστυνομικοί. Πρόκειται για ένα συνολικό αριθμό προσωπικού γύρω στα 4.000 νοματαίοι.

Καθώς οι αφίξεις συνεχίζονται οι νεοεισερχόμενοι προστίθενται στους 50.000 που ήδη βρίσκονται στην χώρα. Περί τους 14.000 βρίσκονται στην Ειδομένη την οποία δεν αποφασίζουν να εγκαταλείψουν παρά την απόφαση της ΕΕ, επιμένοντας να συνεχίσουν την εισβολή στην Ευρώπη,  αφού αυτό τους λένε οι ΜΚΟ που κατακλύζουν τα όποια υπολείμματα χώρας έχουν απομείνει. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στον Πειραιά όπου συνωστίζονται περί τα 5.000 άτομα και οι ΑΟΡΑΤΟΙ δουλέμποροι λαθροδιακινητές των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με τις δεκάδες ΜΚΟ, τους ζητούν να παραμείνουν με την υπόσχεση ότι θα τους εξασφαλίσουν οδό διαφυγής μέσω Αλβανίας ή Ιταλίας. Τα πολιτικά τραβέλια πάντως ανακοίνωσαν ότι στην εβδομάδα αυτή θα εξασφαλίσουν ακόμη 10.000 θέσεις προσωρινής φιλοξενίας σε (λέμε τώρα) οργανωμένες δομές στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς φυσικά να ρωτήσουν κανέναν από τους κατοίκους αυτής της ταλαίπωρης χώρας αν θέλει στα αιματοβαμμένα χώματα της εισβολείς κι εχθρούς. Ο εμφύλιος είναι δεδομένος για την Ελλάδα, με νωπές ακόμη τις πληγές του πολέμου από την προπαγανδιστικά κατασκευασμένη, ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από τους αγαπημένους μας συμμάχους, αλληλοσφαγή.

Ενώ στο hot spot της Μόριας παραμένουν περίπου 2.500 πρόσφυγες, χωρίς να συνυπολογίζονται οι νέες αφίξεις, στο νησί έχουν φθάσει 18 τούρκοι αξιωματούχοι, που μαζί με Έλληνες και στελέχη της Frontex θα επιτηρούν στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης και θα συναποφασίζουν ποιοι από τους πρόσφυγες θα επιστραφούν στην Τουρκία. Ακόμη 6 τούρκοι αξιωματούχοι έφθασαν στη Χίο. Την ίδια ώρα πέντε Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται στις τουρκικές ακτές για την επίβλεψη της επανεισδοχής των προσφύγων.

Αυτά είναι τα επίσημα νούμερα γιατί ανεπίσημως είναι τουλάχιστον 5πλάσια, άρα: Φέξε μου και γλίστρησα!!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΙΑΖΕΤΑΙ

terrapapers.com_illegal immigrants rape europe (1)
Κύριο χαρακτηριστικό μια χώρας είναι τα σύνορα

– Χώρα χωρίς σύνορα, δεν είναι χώρα. Δεν έχει εθνική κυριαρχία.

[Άγη Βερούτη] Οι Πρόσφυγες από το Μαρόκο και την Αλγερία, για παράδειγμα, γιατί δεν περνάνε από το Γιβραλτάρ, αλλά έρχονται 4.000 χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Αιγαίο; Γιατί Αλγερινοί, Μαροκινοί ή ακόμα και Μεξικανοί πρόσφυγες, να έρχονται στην Ελλάδα μέσω παράνομων κυκλωμάτων διακινητών, έστω με €50 μέσω Turkish Airlines + €3.000 για τους διακινητές; Γιατί δεν βγάζουν εισιτήριο κατευθείαν για Λονδίνο με Ryanair για €80, να γλιτώσουν και τα €2.970 του κόστους λαθραίας διακίνησης, και τα εκατοντάδες χιλιόμετρα πεζοπορίας; Και ακόμα χειρότερα, γιατί κάποιος Μαροκινός Πρόσφυγας, που θέλει να πάει στην Γερμανία, να έρχεται στην Ελλάδα κάνοντας 4.000 χιλιόμετρα παραπάνω με την οικογένειά του, διακινδυνεύοντας να πνιγούν τα ανήλικα παιδιά του στο Αιγαίο, και δεν περνάει στην Ευρώπη απλά από το Γιβραλτάρ που είναι δίπλα;

Μα, μου λέει κάποιος, πρόσφυγες είναι μόνο όσοι προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές!

Και έχει δίκιο. Ούτε η Αλγερία, ούτε το Μαρόκο, ούτε το Πακιστάν, ούτε το Μεξικό μπορεί να έχουν πρόσφυγες!

Άρα τι έχουν;

– Λαθρομετανάστες. Ανθρώπους που για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή από αυτήν που ζουν στην πατρίδα τους, φεύγουν και πάνε σε πατρίδες άλλων ως φιλοξενούμενοι. Όμως, για να ζήσεις ως φιλοξενούμενος, πρέπει να έχεις προσκληθεί. Ως μετανάστης έχεις δύο επιλογές. Ή να είσαι καθόλα νόμιμος στη χώρα φιλοξενίας, ή να φύγεις, ή μάλλον ακριβέστερα να σε απελάσουν! Η παράνομη είσοδος σε οποιαδήποτε χώρα πλην της Ελλάδας, από κάποιον λαθρομετανάστη συνήθως καταλήγει σε άμεση απέλαση από εκεί που εισήλθες στη χώρα. Ενίοτε θεωρείται ποινικό αδίκημα και επισείει φυλάκιση έως 4 έτη. Ο βασικός λόγος που όλοι αυτοί έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι γιατί τους αρέσει ο καιρός, αλλά διότι στην Ελλάδα η παράνομη είσοδος στην χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα δεν επισείει καμία ποινή, όπως πολύ απλά εξήγησε πρόσφατα ένας Σύρος γιατρός που έδωσε συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης.

Το Προσφυγικό, λοιπόν, σε περίληψη:

-Η Ελλάδα/Τασία διαφήμισε παγκοσμίως πως εφαρμόζει ανοιχτά σύνορα και δίνει εξάμηνη άδεια παραμονής στους παρανόμως εισελθόντες. Όποιος μπει στη χώρα μας παράνομα, δεν έχει να φοβάται τίποτα.

– Η Τουρκία έκανε άρση βίζας για μουσουλμανικές χώρες, πυροδοτώντας άφιξη οικονομικών μεταναστών από παντού, μαζί με πρόσφυγες από Συρία.

– Το 2015, 900.000 Οικονομικοί Μετανάστες και Πρόσφυγες, φιλοδοξώντας να εκμεταλλευτούν ευρωπαϊκές επιδοματικές κοινωνικές πολιτικές για αδύναμους, πλημμύρισαν τα παράλια της Τουρκίας και με $1.000-$3.000 πέρασαν στην Ελλάδα παρανόμως, με προορισμό βορειοευρωπαϊκές χώρες.

– Επίσης το πέρασμα εδώ είναι μια δρασκελιά και επειδή θαυμάσια μπορούν να ανακατευτούν με τους χαρακτηρισμένους ως πρόσφυγες, τους οποίους κανείς ακόμη δεν έχει οριστικά καταλήξει πως θα χειριστεί.

-Οι βορειοευρωπαϊκές χώρες προορισμού, από φόβο απειλούμενης προσέλκυσης 1 δισεκατομμυρίου μεταναστών, λόγω ελληνικής αβελτηρίας και τουρκικής πονηριάς, φρόντισαν να σφραγιστούν τα σύνορα της Ελλάδας προς αυτούς, αποτρεπτικά και σε αυτοάμυνα.

– Όσο χειρότερα γίνουν τα πράγματα εδώ, τόσο αποτελεσματικότερα θα αποτραπεί η παγκόσμια μεταναστευτική παλίρροια.

– Προσεχώς θα γίνουμε ένα Κολαστήριο.

Κύριο χαρακτηριστικό μια χώρας είναι τα σύνορα.

Χώρα χωρίς σύνορα, δεν είναι χώρα. Δεν έχει εθνική κυριαρχία.

Εμείς, έχουμε;

Και αν είχαμε, απορώ γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει κινήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πχ να επιβληθούν από την ΕΕ κυρώσεις στην Τουρκία, περιορίζοντας το συνολικό αριθμό βίζας για την ΕΕ που δίδονται σε Τούρκους πολίτες ετησίως σε ένα γελοία μικρό αριθμό, πχ 200.000 ετησίως. Γιατί δεν έχουμε ζητήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να συζητήσει κυρώσεις οικονομικού χαρακτήρα. Ένα εμπάργκο πχ σε αγροτικά προϊόντα. Και στην τελική ανάλυση, γιατί το πρόβλημα που δημιουργούν βομβαρδισμοί από χώρες όπως η ΗΠΑ, η Τουρκία, η Ρωσία και η Γαλλία θα πρέπει να λυθεί από εμάς; Και γιατί βλέπουμε στις οθόνες μας μόνο τα νήπια, και ποτέ τους τριαντάρηδες Πακιστανούς, Αλγερινούς, Μαροκινούς και άλλους, που μόνο πρόσφυγες δεν είναι; Δεν είναι λίγο ανισόρροπο;

Προσοχή: δεν λέω ότι πρέπει να είμαστε άσπλαχνοι, αλλά ότι θα πρέπει να σηκώσουμε το βάρος που μας αναλογεί, σε αντίθεση με όσους Ευρωπαίους εταίρους μας, λένε πως θα πάρουν επιλεκτικά όσους πρόσφυγες θέλουν σε γελοία μικρούς αριθμούς συγκριτικά με τις ροές, ενώ δεν συζητάει κανείς για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα που απειλεί τη συνοχή του ελληνικού κράτους και τελικά τις τύχες τις δικές μας και των παιδιών μας]

Οι μαστουρωμένοι του Αλλάχ

Οι σημερινοί εχθροί του πολιτισμένου κόσμου θέλουν να τον καταργήσουν. Θέλουν να μην υπάρχει στην οικουμένη ίχνος ορθού λόγου, ίχνος δικαίου, ίχνος ελευθερίας. Ο ισλαμικός βόρβορος θέλει το απόλυτο σκοτάδι. Διότι δεν αντέχει το φως. Θέλει μία ανθρωπότητα που θα κυριαρχείται από ζώα τζιχαντιστικού τύπου. Κατά συνέπεια, οι διάφοροι αμπελοφιλόσοφοι και λοιποί γελωτοποιοί της «προόδου» πλανώνται πλάνην οικτράν όταν ερμηνεύουν τους καμικάζι τζιχαντιστές ως «θύματα» της πάλης των τάξεων. Την τελευταία, όπως παραστατικά έλεγε και ένας Γάλλος διανοούμενος, «την έχουν γραμμένη…» (ils n’ ont rien a foutre).
 
Αντιθέτως, οι τζιχαντιστές επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τα όσα προφητικά είχε γράψει το 2001 η διάσημη Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλάτσι (1929-2006) στο βιβλίο της «Οργή Και Περηφάνεια» Τονίζει πως «οι καλύτερα εκπαιδευμένοι και οι πιο ευφυείς από αυτούς δεν μένουν στις μουσουλμανικές χώρες, ούτε σε σπηλιές στο Αφγανιστάν, ή σε τζαμιά στο Ιράν ή το Πακιστάν. Βρίσκονται στις δικές μας χώρες, στις δικές μας πόλεις, στα πανεπιστήμιά μας, στις επιχειρήσεις μας. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τις εκκλησίες μας, τις τράπεζές μας, τους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, τις εφημερίδες μας, τους εκδότες μας, τις ακαδημαϊκές ή συνδικαλιστικές οργανώσεις μας και με τα πολιτικά μας κόμματα. Φωλιάζουν στα γάγγλια της τεχνολογικής υποδομής. Και ακόμη χειρότερα, ζουν στην καρδιά μιας κοινωνίας που τους φιλοξενεί χωρίς να διερωτάται για την διαφορετική νοοτροπία τους, χωρίς να ελέγχει τις κακές προθέσεις τους, χωρίς να τιμωρεί τον σκοταδιστικό φανατισμό τους.
 
Μία κοινωνία που τους δέχεται χάρη στο ανεκτικό πνεύμα της Δημοκρατίας της, στην ανοιχτόμυαλη και απεριόριστη επιείκειά της, στην φυσική της συμπόνια, στις φιλελεύθερες αρχές της και στους πολιτισμένους νόμους της. Κατά την διάρκεια μιας Συνόδου που έγινε στο Βατικανό τον Οκτώβριο του 1999, για να συζητηθούν οι σχέσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, ένας επιφανής και πολυμαθής εκπρόσωπος του Ισλάμ άφησε άναυδο το ακροατήριο λέγοντας με άνεση και αυθάδεια: «Μέσω της Δημοκρατίας σας θα σας κυριεύσουμε, μέσω της θρησκείας μας θα σας επιβληθούμε. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο πόλεμος που ονομάζεται «τζιχάντ» είναι δήθεν θρησκευτικός, αλλά δεν έχει στόχο μόνο την κατάληψη του πολιτισμένου κόσμου. Είναι ένας πόλεμος που στόχο έχει την κατάληψη της ψυχής μας, την κατεδάφιση των αξιών μας, την εξαφάνιση της ελευθερίας μας και εν τέλει την καταστροφή του πολιτισμού μας. Οι τζιχαντιστές θέλουν να καθορίσουν πώς θα ζούμε και πώς θα πεθαίνουμε και κυρίως δεν θέλουν να απολαμβάνουμε την ζωή. Έτσι, αν δεν υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, αν δεν πολεμήσουμε η τζιχάντ θα νικήσει. Γίνεται κατανοητό αυτό; Ή μήπως χρειάζεται οι μαστουρωμένοι του Αλλάχ να ανατιναχθούν και σε κάποιο γήπεδο ή σε κάποιο σχολείο; Μόνο στο κρησφύγετο του μακελάρη του Παρισιού βρεθήκαν 25 κιλά ουσίες, προφανώς για το πρωινό του»

terrapapers.com_Deutschmark
Oι Γερμανοί ζητούν πίσω τα αποθέματα χρυσού!

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου Παγκοσμίου Πολέμου

Την πλήρη επιστροφή των αποθεμάτων χρυσού που διαθέτει η Γερμανία στη Φρανκφούρτη έως το 2020 επιδιώκει η Bundesbank, όπως ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της, Γενς Βάιντμαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newmoney. Στην προσπάθεια μεταφοράς του γερμανικού χρυσού από τη Νέα Υόρκη στη Γερμανία η Bundesbank συνάντησε προσχώματα από τους Αμερικανούς όταν Γερμανοί εμπειρογνώμονες θέλησαν να κάνουν αυτοψία στα γερμανικά αποθέματα χρυσού.

Δεν έχουν δώσει τις δημοσιευμένες λίστες με τους αριθμούς των ράβδων χρυσού, «ακόμα και αν η Fed δημοσιοποιεί την συγκεκριμένη λίστα για τον δικό της χρυσό» αναφέρει ο Peter Boehringer, ο οποίος ξεκίνησε την καμπάνια επιστροφής του χρυσού στην Γερμανία! Μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει στα ταμεία της Bundesbank 366 τόνοι χρυσού, αξίας 11,5 δισ. ευρώ, ενώ «παραμένουν προς επιστροφή 1.400 τόνοι ή το 41,5% των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας» σύμφωνα με τον κ. Βάιντμαν.

Τον Οκτώβριο τα γερμανικά αποθέματα χρυσού έφθασαν στους 3.384 τόνους, με την αξία τους να αποτιμάται στα 120 δισ. ευρώ, όντας τα δεύτερα μεγαλύτερα μετά από αυτά των ΗΠΑ. Οι Γερμανοί λέγεται ότι βλέπουν τον χρυσό ως δικλίδα ασφαλείας σε μία πιθανή επερχόμενη κρίση και η απότομη ζήτηση χρυσού θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χαρακτηριστικό κριτήριο (που πάει η οικονομία).

Tι σημαίνει άραγε αυτή είδηση; Τι κάνει την Γερμανία να αγωνιά για την επιστροφή των αποθεμάτων χρυσού στη χώρα; Τι θεωρούν «επερχόμενη κρίση» οι Γερμανοί; Τι είδους κρίση θα είναι αυτή; Μήπως ανησυχούν για έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο; Πόσο κοντά είμαστε σε μια τέτοια εξέλιξη; Τι σημαίνουν τα ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ για την χούντα της Σαουδικής Αραβίας και τις βιαιότητες με τις οποίες διατηρείται στην εξουσία; Μήπως μάς ετοιμάζουν για μια νέα εστία ανάφλεξης σε ένα κράτος που κρατάει βαλιτσάκι με τους πυρηνικούς κωδικούς του παγκόσμιου εμπορίου πετρελαίου; Ή μήπως για την ανάγκη επιστροφής στο Μάρκο;

Τι ακριβώς συμβαίνει; Πόσο απειλητική είναι η παρουσία ενός εκ των Τραμπ-Κλίντον στον Λευκό Οίκο; Mε απόλυτη μυστικότητα το βαθύ κράτος της Γερμανίας ετοιμάζει την επιστροφή στο Μάρκο. Καλά ακούσατε. Ο επικεφαλής του Iνστιτούτου Oικονομικών ερευνών (IFO) κ. Hans-Werner Sinn παρέδωσε στον Wolfgang Schäuble εμπιστευτική μελέτη-εισήγηση για την επείγουσα ανάγκη να επιστρέψει η Γερμανία στο εθνικό της νόμισμα! Δεν είναι μόνο το προσφυγικό που ανησυχεί τους Γερμανούς οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα αποσταθεροποίησης χωρών όπως η Αίγυπτος και μάλιστα με αμερικάνικο δάχτυλο. Είναι ο κόκκινος συναγερμός που έχει σημάνει στο Βερολίνο καθώς θεωρούν τόσο τον Ντόναλντ Τραμπ όσο και την Χίλαρυ Κλίντον πολεμοκάπηλους!

Οι Γερμανοί υπολογίζουν σε 10.000.000 τους μουσουλμάνους (ένα ολόκληρο κράτος) οι οποίοι θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να βρεθούν στην Ευρώπη και κυρίως σε Γερμανία και Γαλλία στην επόμενη 5ετία. Ο ίδιος ο Sinn τώρα εκτιμούσε πως η πολιτική της επιβεβλημένης εσωτερικής υποτίμησης, του αποπληθωρισμού και της ύφεσης θα οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφύλιου πολέμου. Γι’ αυτό και πρότεινε, χωρίς περιστροφές, την στάση πληρωμών και την επιστροφή στη δραχμή ως την λιγότερο βλαπτική για την χώρα μας επιλογή!

Ελα όμως που για τον εκλεκτό του γερμανικού κατεστημένου έφτασε η ώρα να σημάνει ο ίδιος την άμεση επιστροφή της Γερμανίας στο Μάρκο. Εκτός από το προσφυγικό το βαθύ κράτος της Γερμανίας τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα αντέξει εντός του ευρώ να κουκουλώνει για πολύ τα σκάνδαλα ύψους δις ευρώ της Deutsche Bank αλλά και εκείνο της VW. Aναλυτές κάνουν λόγο για τρύπα 1 τρις ευρώ σε περίπτωση που η Γερμανία επιμείνει να υπερασπίζεται τον κυρίαρχο ρόλο της εντός του ευρώ!

Δείτε τι έγραφε ο Γιάνης Βαρουφάκης, το 2013, για την υπόθεση της Deutsche Bank:

Όλοι γνωρίζουν για το σκάνδαλο της αµαρτωλής γερµανικής τράπεζας Deutsche Bank µε τα τοξικά παράγωγα τα οποία έκρυβε επιµελώς για χρόνια µετά το ζοφερό 2008, θαµένα στο βάθος των (διπλών) λογιστικών της βιβλίων, έως ότου οι αµερικανικές ρυθµιστικές αρχές αποκάλυψαν την αλήθεια (αν περιµέναµε από τις ευρωπαϊκές θα περιµέναµε ακόµα)

Γνωρίζαµε ακόµα ότι, ακόµα και αφού κάηκε στον χυλό των δοµηµένων παραγώγων, η Deutsche Bank συνέχισε όχι µόνο να µην φυσά το γιαούρτι αλλά και να καταπίνει τον καυτό χυλό νέων παραγώγων που έχτιζε από την αρχή. Ας είναι καλά ο κ. Σόιµπλε και η κα Μέρκελ που δεν έχασαν ευκαιρία να αποδεικνύουν ότι ό,τι και να κάνει η τράπεζα αυτή, εκείνοι θα την καλύπτουν µε χρήµατα των γερµανών πολιτών. Αυτό που δεν γνωρίζαµε είναι ότι η Deutsche Bank έχει ανακαλύψει µια νέα µέθοδο για να κρύβεται ακόµα και από τις γερµανικές ρυθµιστικές αρχές, κρατώντας στο σκότος 400 δις ευρώ δανείων τα οποία έχει χορηγήσει αλλά τα οποία δεν αναφέρει στα λογιστικά της βιβλία. Μάλιστα φίλες και φίλοι. Περί τα 400 δις δανείων που έχει χορηγήσει η Deutsche Bank, και µάλιστα επισφαλών δεν παρουσιάζονται πουθενά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που εταιρεία κρύβει το παθητικό της µε τέτοιο τρόπο ο εισαγγελέας θα εξέδιδε ένταλµα σύλληψης του διευθύνοντα συµβούλου. Στην περίπτωση της Deutsche Bank βαθειά σιγή.

Γιατί θέλει να αποκρύψει αυτά τα δάνεια η Deutsche Bank; Ο λόγος απλός. Για κάθε δις δανείων που δεν αναφέρει στα βιβλία της, η καλή τράπεζα εµφανίζεται στις αγορές και στις ρυθµιστικές αρχές ως υγιέστερη από ό,τι είναι. Έτσι οι ρυθµιστικές αρχές δεν της επιβάλλουν να αυξήσει τα διαθέσιµα κεφάλαιά της ενώ οι επενδυτές δανείζουν την Deutsche Bank µε µεγαλύτερη ευκολία. Κρατώντας περί τα 400 δις δανείων κρυφά, η Deutsche Bank παρανοµεί καθώς παραπλανά επενδυτές και ρυθµιστικές αρχές ταυτόχρονα. Για να το πω απλά, αν είχε δηλώσει τα δάνεια αυτά, σύµφωνα µε τον νόµο που διέπει τις τράπεζες παγκοσµίως (την λεγόµενη Συνθήκη της Βασιλείας) η Deutsche Bank θα έπρεπε σήµερα να βρει 13 δις νέων κεφαλαίων για να µην θεωρηθεί πτωχευµένη.

Επόµενο ερώτηµα: Πως κατάφερε να κρύψει ένα ποσό δανείων υπερδιπλάσιο του ελληνικού ΑΕΠ; Με τον εξής πανούργο τρόπο: Σε µια κανονική δανειοδοσία, µια τράπεζα δανείζει χρήµα που διαθέτει ήδη και λαµβάνει εχέγγυα από τον δανειζόµενο (π.χ. υποθήκη ενός ακινήτου, µετοχές, οµόλογα) τα οποία επιστρέφει µετά την αποπληρωµή του δανείου. Η Deutsche Bank έκανε κάτι διαφορετικό: Με το που έλαβε τα εχέγγυα, τα περιουσιακά στοιχεία του δανειζόµενου, τα … πούλησε. Πουλώντας τα έβαλε µπροστά µια λογιστική διαδικασία που ακυρώνει τα δάνεια που έδωσε από την μία χρησιµοποιώντας τα εχέγγυα που πούλησε από την άλλη. Θα µου πείτε: Κι όταν έρθει η ώρα της αποπληρωµής και πρέπει η τράπεζα να επιστρέψειτα εχέγγυα, τι σκόπευε να κάνει η Deutsche Bank;

Το σχέδιο της τράπεζας ήταν να χρησιµοποιήσει τα χρήµατα που θα λάµβανε από την αποπληρωµή της τράπεζας ώστε να αγοράσει πίσω τα εχέγγυα των δανειζόµενων. Αυτό όµως εµπεριέχει ένα τεράστιο ρίσκο. Αν τα εχέγγυα αυτά χάσουν αξία, ή διατηρήσουν την αξία τους, τότε το σχέδιο πετυχαίνει. Αν όµως αυξηθεί η αξία τους; Τότε η τράπεζα αποκτά µια νέα µαύρη τρύπα. Περιληπτικά, µε στόχο την εξαπάτηση αρχών, επενδυτών και καταθετών, η Deutsche Bank πήρε το ρίσκο να δηµιουργήσει νέες µεγάλες µαύρες τρύπες στο εσωτερικό της. Με την πλήρη κάλυψη της γερµανικής κυβέρνησης η οποία, βεβαίως, τα µαθαίνει όλα αυτά κατόπιν εορτής.

Στο μεταξύ οικονομικοί αναλυτές υπολόγιζαν αρχικά σε 35 δισ. ευρώ το κόστος που θα κληθεί να καταβάλει η VW για πρόστιμα, αγωγές και για την ανάκληση των οχημάτων που έχει εφοδιάσει με παράνομο λογισμικό. Ωστόσο η επέκταση του σκανδάλου και σε κινητήρες βενζίνης θα μπορούσε να αυξήσει δραστικά το κόστος. Αναλυτές της Credit Suisse εκτιμούν ότι η αγορά δεν έχει ακόμη αποτιμήσει το κόστος του σκανδάλου, “ωστόσο δεδομένου ότι η προβλέψεις ανά όχημα είναι 4,1 φορές υψηλότερες έναντι (των προβλέψεων ανά όχημα με κινητήρα πετρελαίου που είχε) πρόβλημα με διοξείδιο του αζώτου, η επίπτωση μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερης κλίμακας”.

Η Γερμανία βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση. Τόσο δεινή που επιτρέπει να την εκβιάζει ακόμη και ο Ερντογάν. Για τα δικά μας πολιτικά τραβέλια … ασχολίαστο. Δεν συνέβαινε αυτό ούτε την περίοδο αμέσως μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο τότε που οι περιπολίες των Αμερικανών στρατιωτών ήταν μέρος της ζωής του Βερολίνου. Οι Γερμανοί δεν αντέχουν τόση ταπείνωση (δεν είναι σαν τους ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ) κι ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο κυρίαρχο νόμισμά τους.

fake money
Όποιος βρει τι λείπει κερδίζει ένα λουκούμι μαζί με ένα 500ευρω!!!

Κάποτε όλα τα χαρτονομίσματα έγραφαν: «Πληρωτέο επί τη εμφανίσει» δηλαδή όταν το πήγαινες στην τράπεζα της Ελλάδος μπορούσε η τράπεζα να σου δώσει ανά πάσα στιγμή την αντίστοιχη αξία του σε χρυσό διότι το ρευστό που έκοβε κάθε κράτος ήταν αντίστοιχο και ισότιμο με τον χρυσό! Αυτό γινόταν σε κάθε χώρα του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (την ίδια παλιά κι επαναλαμβανόμενη) η κοπή χαρτονομισμάτων δεν γίνεται με βάση τον χρυσό, αλλά μια πολύπλοκη (κι άρα μην κατανοητή) χρηματοοικονομική εξίσωση που είναι διαφορετική για κάθε χώρα, γι’ αυτό σε κάθε χώρα το χρήμα είναι ήδη πληθωριστικό μάλιστα ξεπερνά το 70%. Αν αύριο πάμε όλοι μαζί στις τράπεζες να σηκώσουμε τα χρήματα μας (αυτά για τα οποία χύσαμε ιδρώτα κι αίμα) λιγότερο από το 10% των καταθέσεων είναι ρευστοποιήσιμο, στην Ελλάδα δε είναι αρνητικό κάτω από 0,15% γι αυτό μας φόρτωσαν τα capital controls γιατί στις χρυσοπληρωμένες με αίμα δάκρυα κι ιδρώτα τράπεζες μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

Με ακόμη πιο απλά λόγια γιατί είσαι και βλάκας «Παγκόσμιε Υπήκοε Σκλάβε» σου πήραν 500 ευρώ αξίας χρυσού και σου πλάσαραν ένα παλιόχαρτο αξίας 2,8 ευρώ και η πλάκα είναι ότι υπάρχουν ακόμη ραγιάδες που πιθηκίζουν την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ το μόνο που είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ στον ορίζοντα είναι άλλος ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ κι ούτε αχνοφαίνεται πλέον, ούτε διαφαίνεται, σήμερα ο παγκόσμιος Πόλεμος «βγάζει μάτι»

Ο κάθε πόλεμος είναι μπίζνες κι οι δουλειές σήμερα σπανίζουν, επίσης πρέπει να ανανεωθεί το κοπάδι των σκλάβων και να φέρουν ξανά το μαντρί στα μέτρα τους.  Η τελευταία μπίζνα που έχει απομείνει στο μαντρί από τους Τηλεπαθητικούς Επικυρίαρχους ερπετοειδείς  (βλέπε 25ο πρωτόκολλο της Σιών και τα υπόλοιπα) είναι ο απόλυτος έλεγχος της Μ. Ανατολής με φόντο την ενέργεια και τον πληθυσμό. Θα αναρωτηθείς τι να τα κάνουν τα πετρέλαια τα σαυροειδή και οι δεκάδες φυλές που σουλατσάρουν ανάμεσα μας; ΤΙΠΟΤΑ. Είναι μονάχα η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά, ειδικά τώρα που ετοιμάζουν για τα πλανητάρχη την πρωτεργάτη της Αραβικής Άνοιξης» ερπετοειδή Χίλαρι Κλίντον και τον ανεκδιήγητο κι αχαρακτήριστο Ντόναλντ Τραμπ.

Σήμερα 21/03/2016  οι Τούρκοι πάτησαν τα Ελληνικά χώματα !!!

Καλώς ψηφίσατε τους Ιακωβίνους, λουστείτε τους τώρα, αν καταλαβαίνετε καν τι εννοώ! ΧΑΠΑΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!

@Ιων Μάγγος / Mythaon Pontix

Φωτογραφίες art: bruce pennington

terrapapers.com_REAL MONEY (1)

terrapapers.com_REAL MONEY (2)

terrapapers.com_REAL MONEY (3)

terrapapers.com_REAL MONEY (4)

terrapapers.com_REAL MONEY (5)

terrapapers.com_illegal immigrants rape europe (2)