Topics:

Ροζ Κορδέλες Α.Ε. η μεγάλη απάτη

Η αυθεντική ροζ-κορδέλα σύμβολο κατά του καρκίνου του μαστού δημιουργήθηκε από μία γυναίκα, την 68χρονη Charlotte Haley σαν μέσο αφύπνισης για το κοινό και αποκάλυψης του γεγονότος ότι το Διεθνές Ινστιτούτο Καρκίνου στην ουσία δεν...

Ροζ Κορδέλες Α.Ε. η μεγάλη απάτη

Ροζ κορδέλλες: σήμερα όπου και να κοιτάξει κάποιος τις βλέπει παντού.

Είναι, όμως, άραγε αυτό το τόσο διαδεδομένο σήμα που συμβολίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού τόσο αθώο, ή απλά κάποιοι το κατασκεύασαν για να υποστηρίξουν μία βιομηχανία που κερδίζει υπέρογκα ποσά στο όνομα της ανακάλυψης μίας θεραπείας; Η νέα ταινία Ροζ Κορδέλες, Α.Ε. (Pink Ribbons, Inc.) που βγήκε πριν από λίγο καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες του Καναδά ρίχνει άπλετο φως στη μανία της ροζ-κορδέλας που βρίσκεται παντού και θέτει μερικά πολύ σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το τι πραγματικά γίνεται. Η δημιουργός της ταινίας, Lea Pool κάνει μία θαυμάσια δουλειά αποκαλύπτοντας την κρυφή αντζέντα όσων βρίσκονται πίσω από τη βιομηχανία της ροζ-κορδέλας και οι αποκαλύψεις είναι σίγουρα συγκλονιστικές.

Πολλοί λίγοι γνωρίζουν για παράδειγμα ότι η αυθεντική ροζ-κορδέλα σύμβολο κατά του καρκίνου του μαστού δημιουργήθηκε από μία γυναίκα, την 68χρονη Charlotte Haley σαν μέσο αφύπνισης για το κοινό και αποκάλυψης του γεγονότος ότι το Διεθνές Ινστιτούτο Καρκίνου, στην ουσία δεν ξόδευε ούτε ένα σεντ από τον προϋπολογισμό του για την πρόληψη της ασθένειας. Σήμερα, αυτή η κορδέλα, που αρχικά είχε χρώμα σομόν, την έχουν καταχραστεί οι διάφορες εταιρίες, αφού τις άλλαξαν πρώτα το χρώμα σε ροζ με σκοπό να συγκεντρώνουν τεράστια χρηματικά ποσά στο όνομα «εξεύρεσης μίας θεραπείας» για τον καρκίνο του μαστού. «Αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η συγκέντρωση χρημάτων ανεξάρτητα των συνεπειών» αναφέρει κάποια από τις γυναίκες που μιλάει στην ταινία. Μία άλλη συμπληρώνει, «αν ο κόσμος πραγματικά γνώριζε τι συμβαίνει, όλοι τότε θα εξαγριώνονταν»

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το πού πηγαίνουν οι δωρεές που κάνουν σε ομάδες όπως αυτή της Susan G. Komen, και αν τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν για τον σωστό σκοπό. Την ίδια στιγμή πολλά από τα προϊόντα που φέρουν την κορδέλλα στην πραγματικότητα συμβάλλουν στην ασθένεια έχουν ενοχοποιηθεί σαν καρκινογόνα.  «Είναι, λοιπόν, υποκρισία να χρησιμοποιούνται καρκινογόνα στα προϊόντα και την ίδια στιγμή να μαζεύουν χρήματα για τη θεραπεία» δηλώνει μία γυναίκα στην ταινία σχετικά με τα άπειρα καταναλωτικά αγαθά που είναι γνωστό ότι περιέχουν καρκινογόνες ουσίες, αλλά συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν σαν μέσο ευαισθητοποίσης λανσάροντας την ροζ-κορδέλα. Πώς, λοιπόν, οργανισμοί όπως η Komen for the Cure και οι πολλοί σπόνσορές της είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται για την εξεύρεση θεραπείας, όταν την ίδια στιγμή δεν κάνουν τίποτα για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και πρόσθετων σε συγκεκριμένα καταναλωτικά αγαθά που έχουν ενοχοποιηθεί; Όταν επιτρέπεται να κυκλοφορεί η κόκα κόλα και τα συναφή δηλητήρια;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ταινία, δείτε εδώ: https://www.nfb.ca/film/pink_ribbons_inc/

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.naturalnews.com/028631_Komen_for_the_cure_pinkwashing.html

http://www.naturalnews.com/031415_Coca_Cola_diet_soda.html

http://www.naturalnews.com/030018_pinkwashing_breast_cancer.html

http://www.naturalnews.com/030018_pinkwashing_breast_cancer.html

Πώς η βιομηχανία του καρκίνου ελέγχει τις γυναίκες.
Γεγονός: ο μαστογραφικός έλεγχος βλάπτει
δέκα φορές περισσότερο τις γυναίκες, παρά τους κάνει καλό.

clip_image002_thumbΤο «Γονίδιο του Καρκίνου» και το «Γονίδιο της Ανοησίας»!

Της είπαν λέει της Αντζελίνας Τζολί οι γιατροί ότι έχει ένα γονίδιο που της αυξάνει την πιθανότητα για καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών και γι αυτό πήγε και έκανε διπλή μαστεκτομή για να ζήσει και να την χαρούν και τα μικρά της παιδιά! Εγώ τι να πω τώρα!

-Ότι ο καρκίνος δεν είναι τοπική πάθηση αλλά γενικευμένη κατάρρευση του οργανισμού που απλά εμφανίζεται τοπικά στο πιο αδύνατο σημείο, άρα το να αφαιρέσεις ένα κομμάτι δεν γλυτώνεις το σύνολο. Άρα η μαστεκτομή είναι ακρωτηριασμός και ούτε προλαμβάνει αλλά ούτε και θεραπεύει τον καρκίνο σαν σύνολο.

-Ότι η καλύτερη πρόληψη του καρκίνου είναι να ζεις σωματικά και ψυχικά κατά το δυνατόν φυσιολογικά ώστε να αποτρέψεις μια μαζική κατάρρευση του οργανισμού σαν σύνολο.

-Ότι δεν υπάρχει κανένα γονίδιο του καρκίνου όπως μας λένε σήμερα, όπως δεν υπάρχει κανένα γονίδιο της σχιζοφρένειας ή της ομοφυλοφιλίας ή της εγκληματικότητας όπως μας έλεγαν παλιά. Αν εξαιρέσουμε τις ελάχιστες καθαρά κληρονομούμενες παθήσεις όπως πχ η μεσογειακή αναιμία όλα αυτά τα υπόλοιπα με τα γονίδια και τις πιθανότητες εμφάνισης μιας πάθησης είναι κουραφέξαλα.

-Ότι ο Άνθρωπος και ειδικά το Άτομο, δεν είναι πράγμα ή μηχανή αλλά μια Ατομική Ψυχή που όχι μόνο έχει συγκεκριμένη καρμική πορεία αλλά έχει και τη δυνατότητα της Ελεύθερης Βούλησης και δεν μπορεί να μπει σε καλούπια στατιστικών ανεγκέφαλων επιστημόνων που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

-Ότι τέτοιες ειδήσεις παίρνουν μεγάλη έκταση γιατί … «είναι πολλά τα λεφτά» που θα ξοδευτούν σε εξετάσεις τρομοκρατημένων ασθενών και σε «προληπτικές» επεμβάσεις κι εμβόλια.

Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια μερικών γιατρών που ευθύνονται και για την κατάντια της μαζικής φοβίας των ανθρώπων. Είμαι σίγουρος ότι ο αρχαίος μας φιλόσοφος, ο Διογένης ο Κυνικός αν ζούσε σήμερα, με το καυστικό του χιούμορ θα πρότεινε στους γιατρούς που έκαναν αυτή την επέμβαση στην Αντζελίνα …

1. αν διαγνωσθεί ότι έχουν το γονίδιο του καρκίνου του εγκεφάλου να κόψουν προληπτικά το κεφάλι τους για να προλάβουν τον καρκίνο!

2. αν έχουν προδιάθεση για αφροδίσιο νόσημα να κόβουν προληπτικά τα …ξέρετε τι!

3. ότι τελικά μάλλον έχουν το γονίδιο της ανοησίας και ότι ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν είναι να κόψουν προληπτικά το κεφάλι τους! @Άθως Όθωνος Ιατρός-Ομοιοπαθητικός

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

«Ο κύριος λόγος που παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα είναι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν πωλούν φάρμακα, πουλάνε ψέματα σχετικά με τα φάρμακα.  Αυτό είναι που κάνει τα φάρμακα τόσο διαφορετικά από οτιδήποτε άλλο στη ζωή. Σχεδόν όλα όσα ξέρουμε για τα φάρμακα είναι ό,τι έχουν επιλέξει να μας πουν οι εταιρείες και οι γιατροί μας, ο λόγος που οι ασθενείς εμπιστεύονται το φάρμακό τους είναι γιατί προεκτείνουν την εμπιστοσύνη που έχουν στους γιατρούς τους στα φάρμακα που τους συνταγογραφούν.

Οι ασθενείς δεν συνειδητοποιούν ότι, αν και οι γιατροί τους μπορεί να γνωρίζουν πολλά για τις ασθένειες και την ανθρώπινη φυσιολογία και ψυχολογία, ξέρουν πολύ, πολύ λίγα για τα φάρμακα τα οποία δεν έχουν παρασκευάσει προσεκτικά και έχουν μεταμφιεσθεί από τη φαρμακευτική βιομηχανία. Αν δεν πιστεύετε ότι το σύστημα είναι εκτός ελέγχου, παρακαλώ στείλτε μου email και εξηγήστε μου γιατί τα φάρμακα είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου. Αν μια τέτοια εξαιρετικά θανατηφόρα επιδημία είχε προκληθεί από ένα νέο βακτήριο ή ιό, ή ακόμα και ένα εκατοστό από αυτό, θα είχαμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να τα θέσουμε υπό έλεγχο.» @Peter C. Gøtzsche, MD είναι ένας Δανός ιατρικός ερευνητής και ο διευθύνων του Σκανδιναβικού Cochrane Center στο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη, Δανία. Έχει γράψει πολλές κριτικές αξιολογήσεις μέσω της συνεργασίας του στο Cochrane. Ο ιατρός Peter C Gøtzsche, MD εκθέτει τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και το σίριαλ της δόλιας συμπεριφοράς τους, τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο μάρκετινγκ όπου η ηθικά κατακριτέα περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή είναι ο κανόνας.

Το παρόν άρθρο (και όλα τα σχετικά άρθρα του terrapapers) έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι άλλη μία συμβολή, ένα έναυσμα περαιτέρω έρευνας της γενικότερης συζήτησης, για την προ-ιατρική και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της με το ΚΕΡΔΟΣ κάθε είδους, όπως και την απομάκρυνση από τον «Όρκο του Ιπποκράτη» που πλέον είναι Ολοφάνερο. Σε καμία περίπτωση δ ε ν αποτελεί σύσταση ή προτροπή για την αποφυγή συστημικών χημικών θεραπειών μια και σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρούνται επιβεβλημένες και μονοδρομικές. Αλλά πάντοτε και καθολικά από όλους; Αυτή είναι η ερώτηση μας.

Η στόχευση αφορά την υπερβολή την οποία πολλές φορές διαπιστώνουμε στην προσέγγιση του θέματος αυτού και στην προσοχή και το «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» κατά την αρχαία Ελληνική ρήση που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές στον χώρο της υγείας ως «παραγωγοί» λύσεων και οι ασθενείς καταναλωτές ως χρήστες και λήπτες υπηρεσιών και προτάσεων που τους προτείνονται προληπτικά ή μη για την υγεία τους.

Η επιστήμη δεν είναι βιομηχανικό προϊόν. Αν και σχετίζεται με τη βιομηχανία, δεν μπορεί να θεωρείται ως τέτοιο. Η επιστήμη δεν είναι οικονομικό προϊόν. Αν και σχετίζεται με την οικονομία, δεν μπορεί να θεωρείται ως τέτοιο. Η επιστήμη έχει τους αυτοπροσδιορισμούς της και αυτοί πάντα αλλάζουν, δεδομένου ότι η επιστήμη είναι μια σχέση με το επιστητό και με αυτό που μπορεί να καταστεί επιστητό. Μια πολύ αυστηρή αλλά εντούτοις πολύ ανοιχτή σχέση με το όλο και το μερικό. Όταν ένα μοντέλο παράγει επιστήμη και επιστήμονες ωσάν να ήταν βιομηχανικά προϊόντα, η ανοιχτή αυτή σχέση διαταράσσεται και οι επιπτώσεις αυτής της διατάραξης είναι και πλατιές και βαθιές. Είναι αφελής αυτούς που θεωρεί ότι σε ένα ανθρωποσύμπαν που ορίζεται από προκάτ μοντέλα και κυβερνιέται από την οικονομοκρατία, η επιστήμη θα παραμένει σε πείσμα των καιρών αλώβητη και ανεξάρτητη. Αυτή η αντίληψη πραγμάτων είναι εξόχως αντιεπιστημονική καθώς έρχεται σε σύγκρουση με τα δεδομένα που έχουμε.

Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διαφοροποίηση μας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

Η μη διαφοροποίηση (ομαδοποίηση) είναι κύριο γνώρισμα των άνοων.

Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η, διαφοροποίηση κι όχι ομαδοποίηση είναι κύριο γνώρισμα της λογικότητας.

@Eleonora Trelawny /miastala.com 2008 /σε διασκευή με προσθήκες

*Η υπογράφουσα και η ιστοσελίδα terrapapers.com δεν έχουν σκοπό να παρακινήσουν γενικά τους ανθρώπους να μην ακολουθούν την συστημική ιατρική. Παρουσιάζουν διεθνή στοιχεία, σχετικά με την ασφάλεια ή μη των παραγόμενων θεραπειών. Ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του και να αναλαμβάνει την ευθύνη της υγείας του.