Topics:

Οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι του Ισλάμ

Δεν πρόκειται για θέατρο παραλόγου, αλλά για θέατρο σκιών με εξυπηρέτηση συμφερόντων. Οι αριστερές ψευδαισθήσεις πνίγηκαν στο αίμα, στις σκηνές από τους δρόμους του Παρισιού μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου 2015. Όταν...

Οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι του Ισλάμ

Δεν πρόκειται για θέατρο παραλόγου, αλλά για θέατρο σκιών με εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Οι αριστερές ψευδαισθήσεις πνίγηκαν στο αίμα, στις σκηνές από τους δρόμους του Παρισιού μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου 2015. Όταν επιβεβαιώνεσαι δυσάρεστα σίγουρα δεν νιώθεις βολικά να το επισημαίνεις. Όμως η τραγωδία στο Παρίσι ήταν αναμενόμενη για κάποιους από εμάς και είχαμε κρούσει τον κώδωνα καιρό τώρα. Το αίμα ήταν θέμα χρόνου να χυθεί σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Η Γαλλία πλήρωσε τελικά τον βαρύ φόρο αίματος, με την πρόσφατη εμπειρία του Charlie Hebdo να μην έγινε μάθημα σε κανέναν.

Μέχρι και χθες η Ευρώπη συζητούσε (ενώ οι εχθροί πυροβολούσαν) το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην βάση της απορρόφησης του προσφυγικού ρεύματος κι όχι της αναχαίτισής του. Έπρεπε να γεμίσει πτώματα η Γαλλική πρωτεύουσα για να αντιληφθούν (με την ησυχία τους) οι ηγεσίες της Ευρώπης τον ισλαμικό κίνδυνο, την ανάγκη της δραστικής του αντιμετώπισης με την φύλαξη των συνόρων, της προστασίας των ευρωπαϊκών λαών από την ασύμμετρη απειλή της ισλαμικής βίας. Ίσως να μην είναι αργά, αλλά σίγουρα τώρα είναι πιο δύσκολο αφού ο εχθρός είναι πλέον εντός των πυλών.

Με προσευχές, δηλώσεις συμπαράστασης και δημοκρατικές διακηρύξεις δεν λύνεται το πρόβλημα. Αυτά είναι για τους κληρικούς και τους δημοσιογράφους. Οι πολιτικοί είναι εκεί για να δρουν και να παίρνουν αποφάσεις. Δυστυχώς, όπως στο θέμα της οικονομικής κρίσης έτσι και τώρα στο λαθρομεταναστευτικό, η Ευρώπη δεν επέδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά, αλλά ήρθε κατόπιν εορτής να κάνει διαπιστώσεις και να επουλώσει πληγές που δύσκολα επουλώνονται.

Η χθεσινή τραγωδία αποτελεί ξεκάθαρη ήττα του ευρωπαϊκού πολιτισμού από τον ισλαμικό σκοταδισμό. Είναι η παταγώδης κατάρρευση των αριστερών ιδεολογημάτων (μπουρδολογιών) και της κομμουνιστικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και του “ανθρωπισμού” απέναντι στο προφανές σχέδιο εξισλαμισμού της Ευρώπης με πρόσχημα τα πνιγμένα παιδιά της Μεσογείου.

Οι κοινωνίες της Ευρώπης είχαν αντιληφθεί από καιρό τον κίνδυνο της δήθεν πολυπολιτισμικότητας και είχαν αντιδράσει ενδυναμώνοντας τις δυνάμεις των άκρων και του ευρωσκεπτικισμού. Τότε πολλοί βιάστηκαν να μιλήσουν για άνοδο του ρατσισμού και αντίδραση στην λιτότητα μη θέλοντας να ακούσουν τα εθνικά αιτήματα των λαών. Σήμερα τρέχουν ως Επιμηθείς να σφουγγαρίσουν τα αίματα που οι ίδιοι έφεραν με τον στρουθοκαμηλισμό και την απραξία τους.

Η ευρωπαϊκή και πρωτίστως η ελληνική Αριστερά έχουν καθοριστική ευθύνη για το αίμα που χύθηκε στο Παρίσι. Οι ηγεσίες της Ευρώπης επίσης. Χρειάζεται ψύχραιμη αλλά αποφασιστική και άμεση δράση. Σταδιακή απέλαση των λαθρομεταναστών και των προσφύγων και κλείσιμο των συνόρων. Καμία ανοχή στην ισλαμική εισβολή. Γιατί χθες μπορεί να έκλεισαν τα φώτα στον πύργο του Άιφελ. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αύριο ή μεθαύριο δεν θα κλείσουν τα φώτα στον Παρθενώνα; @Διαμαντής Καρασούλας

Σκέψεις μετά την εκατόμβη του Παρισιού

Με την τρομοκρατική ισλαμική φρίκη στο Παρίσι ακόμη νωπή, κρίνεται σκόπιμη μία σύντομη αποτίμηση της παρουσίας του Ισλάμ στην Ευρώπη, καθ’ όσον αυτή εξελίσσεται και διογκώνεται, με επιπτώσεις δυσοίωνες και μάλλον καθοριστικού χαρακτήρα για το μέλλον. Το ακραίο Ισλάμ (γενικότερα το Ισλάμ) δεν μετέρχεται «εξαναγκαζόμενο» βιαίων τρομοκρατικών μεθόδων «αμυνόμενο» κατά της Δύσεως, όπως διατείνονται ορισμένοι «ανθρωπιστές» συμπολίτες μας. Αφθονούν τα καθημερινά παραδείγματα αντιστοίχων τρομοκρατικών ενεργειών το ίδιο βίαιων και μεταξύ αντιμαχομένων μουσουλμανικών θρησκευτικών δογμάτων (π.χ. βόμβες σε τζαμιά Σουνιτών ή Σιιτών, μαζικές δολοφονίες αμάχων διαφορετικών φυλών και δογμάτων κ.λπ.).

Είναι ο θεοκρατικός φανατικός Δογματισμός αυτός που επιβάλλει την βία ως «θεάρεστο έργο» στην οικογενειακή (π.χ. λιθοβολισμός θυγατέρας ή συζύγου για λόγους τιμής, βασανιστήρια σε κορίτσια που επιθυμούν να μορφωθούν, κλειτοριδεκτομή γυναικών κ.λπ.), κοινωνική (π.χ. δημόσιοι ακρωτηριασμοί και βασανισμοί πολιτών, βίαιη στρατολόγηση ανηλίκων κ.λπ.) πολιτισμική (εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες μειονοτήτων, καταστροφή πολιτισμικών μνημείων) και διακρατική συμπεριφορά (δημιουργία παγκοσμίου Χαλιφάτου με κάθε κόστος).

Πολλοί εθελοτυφλούντες ισχυρίζονται ότι η βία εντοπίζεται στο μικρό ποσοστό του ακραίου Ισλάμ, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των «μετριοπαθών» μουσουλμάνων είναι δυνατόν να συνυπάρχει με τους Δυτικούς, σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία. Η πολυετής εμπειρία παρουσίας «μετριοπαθών» μουσουλμάνων στις Δυτικές κοινωνίες παρουσιάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, έχει «γκετοποιήσει» την ζωή της, δεν υιοθετεί τις αξίες της χώρας που τους φιλοξενεί και δεν ενσωματώνεται στην κοινωνία.

2. Πέραν των εκατοντάδων χιλιάδων εισερχομένων ετησίως στην Ευρώπη, οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης γεννούν με ρυθμό πολλαπλάσιο από αυτόν των γηγενών Ευρωπαίων.

3. Μετά την ευρωπαϊκή ευφορία των δεκαετιών 1980 και 1990 περί του οράματος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες ομολογούν ότι το πείραμα απέτυχε. (λες και υπήρχε καμία περίπτωση να πετύχει)

4. Με την πάροδο του χρόνου και καθώς η μουσουλμανική κοινότητα διευρύνεται, αρχίζει να διεκδικεί επιθετικά ότι τους επιτάσσει η θρησκεία τους στα σχολεία, στο φαγητό και κυρίως στον τρόπο συμπεριφοράς των Δυτικών έναντι των θρησκευτικών τους «ευαισθησιών» (π.χ. σκίτσα Μωάμεθ). Στο πλαίσιο του δογματισμού της, η κοινότητα δημιουργεί άτυπη μουσουλμανική αστυνομία προκειμένου να διασφαλίζει την μη ενσωμάτωση των μελών της στις Δυτικές συνήθειες (ενδυμασία, φαγητό, μουσική, ελεύθερη σκέψη και έκφραση κ.λπ). Οι αντιδράσεις τους εκδηλώνονται συχνά με βία και αίμα.

5. Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό τους το επιτρέπει, εκμεταλλεύονται τις δυτικές δημοκρατικές διαδικασίες και διεκδικούν αυτοδιοίκηση ή αυτονόμηση προκειμένου να εφαρμόζεται ο ισλαμικός νόμος. Σε άλλες χώρες του κόσμου όπου το ισλαμικό στοιχείο είναι περισσότερο έντονο, δημιουργούνται ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες με επιθετική βίαιη τρομοκρατική δράση.

6. Ευρωπαίοι «μετριοπαθείς» μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενεάς εντάσσονται με ευκολία στο ακραίο Ισλάμ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

7. Μετά από κάθε «θεάρεστη» πράξη του ακραίου Ισλάμ, δεν έχει παρατηρηθεί μαζική αντίδραση των «μετριοπαθών» μουσουλμάνων και πολύ περισσότερο παράδοση από αυτούς, έστω και ενός ακραίου μουσουλμάνου στις αρχές. Αντιθέτως παρατηρείται χλιαρή (επιβαλλόμενη για λόγους διπλωματίας) φραστική αποδοκιμασία από τους εκπροσώπους των μουσουλμανικών κοινοτήτων στην Ευρώπη, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι «μετριοπαθείς» μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν δημόσια για τα «κατορθώματα» αυτών που θεωρούν ως «μάρτυρες – πρότυπα».

Η χώρα μας ειδικότερα αντιμετωπίζει οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα οι επιπτώσεις του οποίου θα υποδιπλασιάσουν τον ελληνικό πληθυσμό στα μέσα του 21ου αιώνος. Επιπλέον η γεωγραφική θέση της χώρας την θέτει στο επίκεντρο της ροής των μεταναστευτικών μουσουλμανικών ρευμάτων από την Ασία και την Αφρική. Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων λαθρομεταναστών κατοικούν ήδη στην χώρα μας και ο αριθμός τους αυξάνεται ραγδαία. Τέλος η Τουρκία (και άλλα ξένα κέντρα) διεκδικούν την προστασία και καθοδήγηση των μουσουλμάνων της χώρας μας, με ότι αυτό σημαίνει για την εσωτερική μας ασφάλεια.

Εάν τα ευρωπαϊκά κράτη κλείσουν τα σύνορά τους, ο εγκλωβισμός εκατομμυρίων μεταναστών στην Ελλάδα θα επιφέρει δομικές καθοριστικές ανατροπές στην χώρα. Τα ανωτέρω συνιστούν απειλή όχι μόνο κατά των Εθνικών Ζωτικών μας Συμφερόντων αλλά και κατά των Εθνικών Συμφερόντων Επιβιώσεως των Ελλήνων. Η ελληνική ηγεσία πρέπει ταχέως να αναθεωρήσει τις «διεθνιστικές της ευαισθησίες» και να συνειδητοποιήσει ότι έχει εκλεγεί από Έλληνες πολίτες προκειμένου να προασπίζει τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα. Αυτή είναι η μοναδική της αποστολή ενώ τα υπόλοιπα αποτελούν έργο ΜΚΟ και Διεθνών Οργανισμών.

Η ελληνική πολιτική θα πρέπει να βασισθεί στους ακόλουθους άξονες:

1. Να πείσει την ΕΕ για ουσιαστική συνδρομή και συμμετοχή στην αποτροπή και αναχαίτιση του λαθρομεταναστευτικού φαινομένου στα ελληνικά/ευρωπαϊκά σύνορα, με ταυτόχρονες ευρωπαϊκές ενέργειες (όχι κατευναστικού χαρακτήρα) έναντι της Τουρκίας.

2. Στα πλαίσια των συμμαχιών, να συμβάλει με κάθε τρόπο στην λήξη του πολέμου στην Συρία.

3. Να εφαρμοσθούν επακριβώς τα κριτήρια που προβλέπονται στις Διεθνείς Συνθήκες περί προσδιορισμού των προσφύγων και διαχωρισμού αυτών από τους υπολοίπους λαθρομετανάστες (ενδεχομένως κυβερνητικά όργανα να έσφιξαν στοργικά στην αγκαλιά τους κάποιους από τους μακελλάρηδες των Παρισίων, που πέρασαν από την Λέρο ως «Σύροι πρόσφυγες»).

4. Να θεσπισθούν συγκεκριμένα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια εισόδου μεταναστών στην χώρα.

5. Να ληφθεί σειρά αυστηρών μέτρων και προϋποθέσεων παραμονής αλλοδαπών μεταναστών (και ιδιαίτερα μουσουλμάνων) τα οποία να διασφαλίζουν την απαιτούμενη αποτροπή, καθώς και την ένταξή τους στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αναθεωρηθεί ο νόμος περί ιθαγένειας και να μετατραπεί από τον πλέον ελαστικό της Ευρώπης που είναι τώρα στον πλέον αυστηρό. Επιπλέον η υιοθέτηση των αξιών, προτύπων και τρόπου ζωής της φιλοξενούσης χώρας θα πρέπει να αποτελεί απαίτηση εφαρμοστέα υποχρεωτικά.

6. Να διενεργηθεί αναθεώρηση της οργανωτικής, ποσοτικής και ποιοτικής δομής της δημόσιας ασφάλειας στο εσωτερικό της χώρας, βάσει των νέων δεδομένων καθώς και της δυναμικής αυτών, με ανάλογη τροποποίηση του σχετικού νομικού πλαισίου, σύμφωνα και με την πρακτική άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

7. Να αναληφθούν άμεσα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος των Ελλήνων πολιτών.

8. Να υπάρξει διαχρονική, συστηματική και συνεπής επένδυση στην παιδεία και τον πολιτισμό προκειμένου να διατηρηθεί η εθνική μας ταυτότητα και η εθνική μας παιδεία εκτός από την παροχή τεκμηριωμένη γνώσεως να γαλουχεί ενσυνείδητους Έλληνες πολίτες.

Η Δύση ως παγκόσμια όαση Δημοκρατίας, ελευθερίας σκέψεως και εκφράσεως, ισότητος πολιτών και φύλων, ίσων ευκαιριών και ευημερίας, μορφώσεως, πολιτισμού και τέχνης θα πρέπει να αυτοπροστατευθεί από την εκ των έσω άλωσή της. Το όλο θέμα δεν είναι ξενοφοβικό. Πρόκειται για την διαφύλαξη του κοσμικού κράτους και του Ευρωπαϊκού κεκτημένου, αξίες οι οποίες κατακτήθηκαν με μεγάλες θυσίες μέσω των αιώνων. Οι ανθρωπιστικές, δημοκρατικές και ανεξίθρησκες επιφυλάξεις και ευαισθησίες πολιτικών μας δεν θα έχουν αντίκρυσμα εάν καταλυθεί η κοιτίδα τους. Το διακύβευμα δεν είναι η θρησκεία του Ισλάμ αλλά οι πολιτικές, κοινωνικές και πολιτισμικές επιπτώσεις του θεοκρατικού δογματικού φανατισμού του, οι οποίες βρίσκονται στον αντίποδα των Δυτικών κοσμικών και ανθρωποκεντρικών αξιών.

Η γηράσκουσα Ευρώπη η οποία δεικνύει σημάδια κοπώσεως και εκφυλισμού, δεν πρέπει να πέσει θύμα του αξιακού της συστήματος, όταν η δράση των επιδόξων καταλυτών στο εσωτερικό της, δεν διαπνέεται από αντίστοιχες αναστολές. Οι μετανάστες της Ευρώπης που επιθυμούν να μεταφέρουν (και αργότερα να επιβάλουν) τον Ισλαμικό τρόπο ζωής στην «άπιστη» και «αμαρτωλή» Δύση θα πρέπει να εκδιώκονται προς οιονδήποτε μουσουλμανικό χώρο της υφηλίου, προκειμένου να διάγουν ανεμπόδιστα τον επιθυμητό γι’ αυτούς βίο. Η Ευρώπη οφείλει να θέτει αυστηρούς όρους και κανόνες ενσωματώσεως των μεταναστών με άμεση απέλαση των μη συμμορφουμένων.

Το τυφλό μαζικό κτύπημα στο Παρίσι πρέπει αντί να προβληματίζει τους στοχαστικούς και αναβλητικούς Ευρωπαίους ηγέτες, να τους χαλυβδώσει προκειμένου η Δύση να επικρατήσει στον κηρυγμένο πόλεμο δύο αντιπάλων κοσμοθεωριών. Η έλλειψη μακροπρόθεσμης διακομματικής Εθνικής Στρατηγικής, με υπαιτιότητα όλων των κομμάτων εξουσίας, έχει καταδικάσει την Ελλάδα να έπεται των γεγονότων σε κάθε τομέα, μεταξύ των οποίων και στο εθνικό θέμα του τρίπτυχου «Δημογραφικό – μετανάστευση – Ισλάμ» (είναι χαρακτηριστικό ότι σε πρόσφατη συνδιοργάνωση ημερίδος της Ακαδημίας Αθηνών με το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, με κεντρικό θέμα την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, στις 30 Οκτωβρίου 2015, πέραν του αναπληρωτού Γενικού Γραμματέως του Υπουργείου Εσωτερικών, ουδείς άλλος πολιτικός εκ των δεκάδων προσκληθέντων προσήλθε).

Είναι καιρός η κοινή γνώμη να εγκαταλείψει τον παθητικό της λήθαργο, να τεθεί σε εγρήγορση πριν είναι αργά, να αναλογισθεί το μέλλον των παιδιών της και να πιέσει ανάλογα την Κυβέρνηση ώστε αυτή να αφιππεύση από το επικίνδυνο για την χώρα διεθνιστικό ρομαντικό της άρμα και να πράξει με ρεαλισμό τα δέοντα. Για όσους το λησμονούν, το έθνος συμπεριλαμβάνει τους απογόνους μας και οι ζώντες έχουν ιερό καθήκον να διασφαλίζουν το μέλλον τους και όχι να το υποθηκεύουν. Η Δημοκρατία και το αστικό κοινοβουλευτικό της σύστημα πρέπει να αυτοπροστατευθούν, με δρακόντεια μέτρα, άλλως με δική τους ευθύνη, το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα θα αφεθεί αποκλειστικά στα χέρια μη δημοκρατικών ακροδεξιών ιδεολογιών οι οποίες θα αποτελειώσουν ότι ελεύθερο και Δημοκρατικό απομείνει στην Ευρώπη.

@ Β. Μαρτζούκου, Αντιναύαρχου ε.α. Π.Ν. Επίτιμου Διοικητή Σ.Ν.Δ.
Προέδρου ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. (Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ! Τα Ευρωπαϊκά Πολιτικά Ανδρείκελα και ο Επίσημος Δουλέμπορος !

Η Ευρώπη στόχος των «εργαλείων» της Νέας Τάξης !

Οι εξελίξεις είναι πλέον τόσο γρήγορες, που είναι πολύ δύσκολη η παρακολούθησή τους. Τόσο στην Ευρώπη, με την οικονομική και «προσφυγική» κρίση, όσο και στην Μέση Ανατολή με τις αδυσώπητες μάχες κατά του «Ισλαμικού Κράτους», αλλά και τη νότια Σινική Θάλασσα με την ένταση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, το σκηνικό βίας που υπάρχει και, κυρίως, το σκηνικό ενός γενικευμένου πολέμου που ελλοχεύει, αναδύεται ένα γενικό αίσθημα ανασφάλειας έως τρόμου.

Οι ευθύνες των ισχυρών χωρών της Δύσης για τα όσα συμβαίνουν είναι δεδομένες. Η αλλαγή του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη και τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από το εν εξελίξει «παίγνιο» με ένα πλήθος δράσεων ενίοτε δημιουργεί και μη ελεγχόμενες αντιδράσεις. Η συνωμοσιολογία κορυφώνεται και οι «μάντεις κακών» φαίνονται να δικαιώνονται, αφού είναι δεδομένες οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την ανάδειξη των ισχυρών του επόμενου αιώνα.

Τα «εργαλεία» που δημιούργησε η Δύση δείχνουν έντονα πλέον τα σημάδια του «σκύλου που δαγκώνει το αφεντικό του», αν και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν πως η βία κατά αθώων πολιτών που εισάγεται στις δυτικές χώρες εξυπηρετεί ένα πλήθος συμφερόντων στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, η οποία καλπάζει σκορπώντας την ανασφάλεια και τον τρόμο. Φυσικά, κανένας δυτικός ηγέτης δεν τολμά να παραδεχθεί την όποια συμβολή του στην δημιουργία, στην εκπαίδευση και στην γενική υποστήριξη των τζιχαντιστών, που συνοδεύτηκε με πακτωλούς χρημάτων και «υπόσχεται» πολλά περισσότερα.

Στην περίπτωση της ύπαρξης «παράπλευρων απωλειών», τόσο στις χώρες όπου μαίνονται συγκρούσεις όσο (τώρα πια) και σε χώρες του δυτικού κόσμου, μετά τις δηλώσεις οδύνης ξεκινά η υλοποίηση νέων καλοσχεδιασμένων κεφαλαίων που με το προσωπείο της «απάντησης» αυξάνουν τα επίπεδα βίας και, φυσικά, τις αντιδράσεις της «απέναντι πλευράς» των «χρήσιμων φανατικών θρησκευόμενων ηλιθίων».

Πολύ σύντομα τα θύματα από την επίθεση στο Παρίσι θα ξεχαστούν και θα αρχίσουν να καταστρώνονται πλάνα οικονομικών δραστηριοτήτων που θα μεταφέρουν πλούτο και ευμάρεια στην Ευρώπη. «Όλα είναι business και τίποτε δεν είναι προσωπικό» ισχυρίζονται οι «συνήθεις ύποπτοι» πέραν του Ατλαντικού, σημαντική μερίδα της πολιτικής τους ελίτ έχει ήδη αποδεχθεί ως αναγκαίο γεγονός την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Στα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 4 χρόνια, με την έναρξη της επίθεσης των τζιχαντιστών στη Συρία, κρύβουν ενόχους και συνενόχους. Ένας από τους μεγάλους συνενόχους είναι και η Τουρκία, για τις «δραστηριότητες» της οποίας υπάρχει πληθώρα αποδείξεων σχετικά με την στήριξη που παρέχει προς το Ισλαμικό Κράτος το οποίο τώρα επιτίθεται στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας «μοναχικούς λύκους» που εκπαιδεύτηκαν και βρισκόταν «εν υπνώσει» περιμένοντας το σύνθημα της ενεργοποίησής τους. Ταυτόχρονα, όπως ανέφεραν πρόσφατα ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών, ένα πλήθος τζιχαντιστών έμπειρων σε αστικές μάχες έχει επιβεβαιωθεί ότι εισήλθε στην Ευρώπη (γίνονται αναφορές για 8 έως 10 χιλιάδες) εκμεταλλευόμενο την τεράστια «ροή προσφύγων» και δημιουργώντας νέους πυρήνες κινδύνου για την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών. Η Τουρκία είναι η χώρα που ελέγχει την «κάνουλα ροής» και εκβιάζει (έμμεσα ή άμεσα) την Ευρώπη αποκομίζοντας τεράστια οφέλη, υποσχόμενη ότι «θα αντιμετωπίσει» την λαθρομετανάστευση στο τουρκικό έδαφος, αλλά –όλως παραδόξως- πράττει τα αντίθετα από όσα δεσμεύεται προς την Ευρώπη.

Αν οι ευρωπαίοι ηγέτες (που αποδεικνύονται πλέον όχι μόνο ακατάλληλοι αλλά και επικίνδυνοι για τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών) επιθυμούσαν να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις ό,ποιες απειλές (δημογραφικές και τρομοκρατικές) που εισάγονται από τις λαθρομεταναστευτικές ροές, θα είχαν αποφασίσει, ανακοινώσει και εφαρμόσει σειρά αυστηρότατων οικονομικών μέτρων κατά της Τουρκίας, η οποία συμβάλει στα μέγιστα στην δημιουργία των προσφυγικών πληθυσμών, αλλά και στην στήριξη των τζιχαντιστών (πολεμιστών) του Ισλαμικού Κράτους. Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν μία νέα μάζα, μίξη εθνοτήτων και λαών, που θα γίνει και το νέο μωσαϊκό των ευρωπαϊκών πληθυσμών, με αντάλλαγμα την αισθητή μείωση αντιδράσεων στην αφαίρεση πολιτικών, κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της Ευρώπης, όπως αυτή επιχειρείται να διαμορφωθεί στα πλαίσια που απαιτεί η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. (Για την ακρίβεια όχι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αφού είναι απλές μαριονέτες των Επικυρίαρχων)

Η Τουρκία παίζει τον ρόλο του διακινητή ανθρώπων (δουλέμπορος) που γεμίζει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με νέα φτηνά εργατικά χέρια. Οι τζιχαντιστές παίζουν τον ρόλο του καταλύτη στη δημιουργία νέων ευάλωτων χωρών, με ηγεσίες που θα είναι χειραγωγούμενες και με ροπή στην διαφθορά, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουν με σχετική άνεση τον ρόλο του τρομοκράτη και «μεγάλου εχθρού» που πρέπει να εξολοθρευτεί!

Ένα πρώτο δείγμα της ευρωπαϊκής αντίληψης για τον ύποπτο έως και εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας στα όσα συμβαίνουν, καταγράφεται σε άρθρο του Gerald Warner με τίτλο “Η Τουρκία είναι συνένοχη με την ISIS και ακατάλληλη για ένταξη στην ΕΕ”, που αναρτήθηκε στην ειδησιογραφική ιστοσελίδα breitbart.com (παράρτημα Λονδίνου) και στο οποίο ο συντάκτης γράφει ότι τελικά η Τουρκία τράβηξε πίσω και δέχθηκε να αφήσει Κούρδους μαχητές να περάσουν από το έδαφός της από το Ιράκ στη Συρία για μάχες εναντίον των τσιχαντιστών όμως προσθέτει όποιος φαντάζεται ότι αυτό αντιπροσωπεύει συνεργασία μιας Νατοϊκής χώρας για βοήθεια να καταπολεμηθεί το λεγόμενο ισλαμικό κράτος θα πρέπει να έχει παραισθήσεις. Η νεο-οθωμανική Τουρκία πρόσκειται περισσότερο προς την ISIS παρά τη Δύση. Και αφού κάνει μια διεξοδική ανάλυση του πόσο η Τουρκία είναι οπορτιουνιστική και ισλαμική, αναφέρεται στον Βρετανό Πρωθυπουργό κ. Ντέβιντ Κάμερον και γράφει:

«Μία γεωπολιτική ιδιοφυία ήταν απτόητη από μια τέτοια νοοτροπία. Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ήταν πρωθυπουργός μόνο για τρείς μήνες όταν εγκαινίασε την προσωπική του σταυροφορία να φέρει μέσα στην ΕΕ την Τουρκία. Μιλώντας στην Αγκυρα είπε: Είμαι εδώ για να εργαστώ για την συμμετοχή της Τουρκίας στην ΕΕ. Και να αγωνιστώ γι’ αυτήν. Ισχυρίστηκε ότι εκείνοι που έφερναν ένσταση σ’ αυτή τη κίνηση «εσκεμμένα δεν κατανοούσαν το Ισλάμ». Ευχαριστούμε Ντέιβ. Αυτό έπρεπε να λεχθεί. Πολλοί από ‘μας πρέπει να βγούμε έξω με τα χέρια ψηλά και να ομολογήσουμε ότι δεν κατανοήσαμε. Δεν κατανοούμε γιατί η ISIS ενεργεί ατιμώρητα μέσα στη Τουρκία, δεν κατανοούμε γιατί ο Ερτογάν απαιτεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από περιοχές της ISIS όταν αυτή δεν έχει αεροπλάνα κι όταν τα πολεμικά αεροπλάνα είναι το κύριο όπλο των αντιπάλων της. Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Τουρκία το 97% του εδάφους της οποίας είναι στη Ασία, πρέπει να ενωθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιλαμβανόμαστε όμως γιατί το κόμμα UKIP πέρσι κάλεσε τον Ντέιβ να εγκαταλείψει την παράφρονα καμπάνια του να φέρει αυτή την αμφίβολη χώρα στην ΕΕ και να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες της να πλημμυρίσουν την Βρετανία. Υπό το φως της πρόσφατης συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι αναγκαίο να συζητηθεί και η συνεχιζόμενη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ».

Δεν πρόκειται για θέατρο παραλόγου, αλλά για θέατρο σκιών με εξυπηρέτηση συμφερόντων. Πρόκειται για δημιουργία συνθηκών ανασφάλειας που θα εξαναγκάσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς να παραχωρήσουν στα κράτη σημαντικό τμήμα των δικαιωμάτων τους, για να ζήσουν με λιγότερες ελευθερίες αλλά με σχετική ασφάλεια!!! Εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες ήταν πραγματικοί ηγέτες, το Παρίσι δεν θα δεχόταν επίθεση, ούτε, φυσικά, θα απειλούνταν η Ευρώπη από οποιονδήποτε ισλαμικό τρομοκρατικό κίνδυνο. Αυτό που πρέπει να απαντηθεί άμεσα, δεν είναι το ποια θα είναι η αντίδραση της Ευρώπης (και ειδικά της Γαλλίας) στην βία που ασκείται κατά της Ευρώπης. Το ζητούμενο που οδηγείται η Ευρώπη και ποια θα είναι πλέον η μορφή της. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είμαστε στα πρόθυρα ενός γενικευμένου, παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από τη Μέση Ανατολή. Είμαστε όμως απολύτως βέβαιοι πως οι υπεύθυνοι του χάους που απειλεί την Ευρώπη (και όχι μόνο), θα εμφανιστούν ως “στρατιώτες επιβολής του δικαίου”, σκορπώντας προγραμματισμένο θάνατο σε πολύ μεγάλους αριθμούς. @Γεωργίου Μιχαήλ

terrapapers.com_The Useful Idiots of Islam (9)
Το Ισλάμ στην Ευρώπη

Ήθελα από καιρό να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και προβληματισμούς σχετικούς με την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, το μεταναστευτικό και ότι σχετικό με την εισροή αλλογενών πληθυσμών στην Ευρώπη. Τα πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι, μια πόλη που την έχω ζήσει και την αγαπώ, δεν μου αφήνουν περιθώρια για άλλη αναβολή. Το πρόβλημα είναι εδώ και ο κίνδυνος παρών και ενεστώς, η μάλλον για να είμαι ακριβής οι κίνδυνοι γιατί ο κίνδυνος δεν είναι μόνο ένας, ο προφανής αλλά και άλλοι που ελλοχεύουν υπούλως. Από την αρχή θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι λυπάμαι βαθύτατα διότι τα επόμενα θύματα θα είναι οι δυστυχείς Σύροι, οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη για να γλυτώσουν ακριβώς από αυτό, που έζησε το Παρίσι χθες. Στην πατρίδα τους αυτό είναι μια καθημερινή πραγματικότητα και σε πολύ μεγαλύτερη έκταση. Θα ήθελα να δούμε μαζί με ψυχραιμία κάποια δεδομένα, προκειμένου να κατανοήσουμε τη φύση του προβλήματος αλλά να εντοπίσουμε και τους υπεύθυνους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ισλαμικός φανατισμός εξετράφη, χρηματοδοτήθηκε και γιγαντώθηκε με σπόνσορα τις ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, τα χρόνια της Σοβιετικής κατοχής με την λογική ότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Έκτοτε ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός υπήρξε κρυφός φίλος και βολικός εχθρός για την Δύση, που με αφορμή τον Ισλαμικό κίνδυνο πέρασε αβρόχοις ποσίν νομοθεσίες, που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα πέρναγαν εύκολα, με βασικό στόχο τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών και τον απόλυτο έλεγχο, στην ατομική οικονομική και προσωπική ζωή των πολιτών. Σημαντικό και ουσιώδες πλήγμα στον Ισλαμικό φονταμενταλισμό δεν είδαμε. Απεναντίας παρήχθησαν νομοθεσίες, που βοηθούν την εξάπλωση και την ευδοκίμηση των Ισλαμιστών στην καρδιά της Δύσης.

Ενώ από την μιά έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα οι ατομικές ελευθερίες των πολιτών με πρόσχημα τον κίνδυνο της τρομοκρατίας, οι Μουσουλμάνοι της Ευρώπης απολαμβάνουν φρέσκες νομοθεσίες, που όχι μόνο απαγορεύουν τις διακρίσεις εις βάρος τους αλλά, που επιτρέπουν την μεταφορά της πολιτισμικής τους βαρβαρότητας στην Ευρώπη. Θυμάμαι την αποστροφή, που αισθάνθηκα όταν μια Μαροκινή γυναίκα ζήτησε την συνδρομή της Δικαιοσύνης στη Γερμανία, διότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε και το δικαστήριο απεφάσισε ότι καλώς την κακοποιεί διότι είναι αμφότεροι Μουσουλμάνοι και η κακοποίηση γυναικών από τον σύζυγο είναι επιτρεπτή από τον Ισλαμικό νόμο και την κουλτούρα τους! Δέχτηκε δηλαδή Γερμανικό δικαστήριο ότι η Σαρία παράγει δίκαιο στη Γερμανία. Αλλά η εισβολή της ισλαμικής κουλτούρας με την ανοχή των Ευρωπαίων δεν σταμάτησε εδώ.

Κατέβηκαν τα θρησκευτικά σύμβολα των Ευρωπαίων από τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τροποποιήθηκε το περιεχόμενο των κυλικίων στα σχολεία ώστε να είναι “χαλάλ” και κατάλληλο για τους Μουσουλμάνους μαθητές, οι μαντήλες και οι μπούρκες άρχισαν να αυξάνονται και τα αλαλάζοντα πλήθη των Μουσουλμάνων γέμισαν τις πλατείες της Ευρώπης τις ώρες τις προσευχής με εκατοντάδες ισλαμικά οπίσθια να κοιτούν τον ουρανό, χώρια οι τελετές αυτομαστιγώματος και το φρικώδες θέαμα, που υποχρεώνονται να βλέπουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, πηγαίνοντας στη δουλειά τους.

Είμαι φιλελεύθερος άνθρωπος. Θεωρώ ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε ότι θέλει και να λατρεύει τον δικό του θεό ανεμπόδιστα στον ιδιωτικό του χώρο και στον δικό του ναό. Πιστεύω ότι θρησκευτικά σύμβολα δεν έχουν θέση σε δημόσιες υπηρεσίες και ότι το κράτος θα πρέπει να είναι διαχωρισμένο από την θρησκεία. Δεν δέχομαι όμως στον δικό μου τόπο να μου καθορίζει ο οποιοσδήποτε αλλόθρησκος τι θα φοράω, τι θα τρώω και πως θα μιλάω. Αν δεν του αρέσει ο δικός μου τρόπος ζωής μπορεί κάλλιστα να πάει πίσω στον τόπο του. Αν προτιμά τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, θα ζήσει με τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και φυσικά δεν θα αποπειραθεί να μου τον αλλάξει και να μου επιβάλει τον δικό του.

Οι ελευθερίες του να μιλάω ελεύθερα, να πιστεύω σε ότι θέλω, να ντύνομαι όπως θέλω και να τρώω ότι θέλω, σ αυτόν τον τόπο που λέγεται Ευρώπη κατακτήθηκαν με πολύ πόνο και πολύ αίμα. Ο Ευρωπαίος υπέφερε επί αιώνες απ τον φονταμενταλισμό της δικής του θρησκείας και τις ιερές εξετάσεις κι έχυσε αίμα και δάκρυα για ν απαλλαγεί απ αυτά και να ζήσει σαν ελεύθερος άνθρωπος. Είναι αδιανόητο να επιτρέψει σ έναν ξενόφερτο φονταμενταλισμό να αναιρέσει όλες αυτές τις κατακτήσεις και να του καθορίσει έναν άλλο τρόπο ζωής. Κι όμως! Η σύνθεση του Ευρωπαϊκού πληθυσμού αλλοιώνεται μέρα με την μέρα. Οι Μουσουλμανικές οικογένειες κάνουν 5-8 παιδιά. Οι Ευρωπαίοι μόνο ένα.

Η εμπειρία των Βρυξελλών

Τις Βρυξέλλες τις έχω ζήσει κι έχω παρακολουθήσει με μεγάλο προβληματισμό τις εξελίξεις εκεί. Οι Βρυξέλλες είναι διοικητικά χωρισμένες σε δήμους όπως η Αθήνα. Η αλλοίωση του πληθυσμού έχει σαν συνέπεια να πέφτουν σε χέρια μουσουλμάνων ο ένας Δήμος μετά τον άλλο. Πρώτα το Σκαρμπέκ, μετα το Μιντί (ο κεντρικός σταθμός των τραίνων), το Σαίντ Ζύλ, το Άντερλεχτ! Χαλιφάτα! Κράτη ημιαυτόνομα όπου η Βελγική έννομη τάξη βρίσκεται σε αναστολή. Η αστυνομία δεν τολμά να επέμβει στο Σκαρμπέκ. Αποπειράθηκα να γυρίσω εκει ένα βίντεο, που να αποτυπώνει την κατάσταση. Έλληνες, που μένουν στις Βρυξέλλες μου είπαν ότι υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες κι αν με πάρουν είδηση δεν θα βρεθεί ούτε το πτώμα μου. Τα μάζεψα κι έφυγα. Οι ιμάμηδες δεν κρύβουν λόγια. Το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία: «Σε 10-15 χρόνια ο Μουσουλμανικός πληθυσμός θα υπερβαίνει το Χριστιανικό. Τότε θα ισχύσει η Σαρία, ξεχάστε τις δημοκρατίες σας. Θα προσκυνήσετε τον Αλλάχ ή θα πεθάνετε». Είδατε κάποια κυβέρνηση να αντιδρά; είδατε να λαμβάνονται μέτρα για ν αποφευχθεί κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια! Αυτό που είδαμε ήταν κηρύγματα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και νομοθετήματα, που επιτρέπουν τη μπούρκα σε χώρους εργασίας και αλλαγές στα συσσίτια και τα κυλικία κατα τα ισλαμικά ειωθότα.

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο εξοπλίζεται και χρηματοδοτείται από (πολύ γνωστούς) «αγνώστους» Τα φιλοδυτικά καθεστώτα (Μουμπάρακ, Σαντάμ, Άσσαντ, Κανταφι κλπ) υπονομεύονται και ανατρέπονται προς όφελος των ακραίων ισλαμιστών με τη βοήθεια της Δύσης, νέες τρομοκρατικές οργανώσεις γεννιούνται και πλήθη προσφύγων κατευθύνονται προς την Ευρώπη. Αναρωτιέται κανείς, είναι δυνατόν απ τη μια να ξορκίζουν την τρομοκρατία και το ακραίο Ισλάμ και από την άλλη να ασκούνται πολιτικές που το ευνοούν; Ασφαλώς και είναι αν η ατζέντα έχει άλλους στόχους, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με θρησκείες ούτε με καθεστώτα ούτε με την τρομοκρατία. Η τρομοκρατία, οι θρησκείες και τα καθεστώτα δεν είναι παρά εργαλεία για την επίτευξη άλλων στόχων. Πιστεύω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούτε για Νέα Τάξη Πραγμάτων και για Παγκοσμιοποίηση.

Δεν είναι συνωμοσιολογία ούτε κάτι κρυφό, Όλοι οι ηγέτες των μεγάλων κρατών όταν συναντιούνται δεν παραλείπουν να διαβεβαιώσουν ότι ονειρεύονται μια νέα τάξη πραγμάτων με μια παγκόσμια κυβέρνηση, που θα φέρει την “ειρήνη και την ευημερία” στον κόσμο μακριά από συγκρούσεις και άγονες αντιπαραθέσεις, ρατσισμούς , εθνικισμούς και φανατισμούς. Ακόμα και ο δικός μας ο Σαμαράς το πέταξε δεδομένης ευκαιρίας σε σύσκεψη της Ε.Ε. κάποια στιγμή. Αυτός είναι ένας “ευγενής” στόχος, τον οποίο σημαντικοί άνθρωποι έχουν υπηρετήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια με διάφορους τρόπους κι έχουν χρηματοδοτήσει την ευόδωσή του.

Δεν θα αναλύσω το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης (ένα κράτος, μια θρησκεία, μια γλώσσα) αυτή τη στιγμή ούτε τις κοινωνικοπολιτικές του συνέπειες. Αυτή τη στιγμή το ηθικό υπόβαθρο του “ευγενούς” αυτού σχεδίου καθορίζεται από τον αμοραλισμό των μέσων που χρησιμοποιεί, προκειμένου να υλοποιηθεί. Είναι σαφές ότι η ευόδωση αυτού του “ευγενούς” στόχου δεν είναι εξαιρετικά πιθανή όσο υπάρχουν εθνικά κράτη και λαοί με εθνική συνείδηση. Αυτό πρέπει να καταργηθεί. Ο πιο πρόσφορος τρόπος για να καταργηθεί είναι η όσμωση των πολιτισμών και η ανάμειξη των λαών με την αλλοίωση του πληθυσμού τους μέσα από την μετανάστευση. Γι αυτό και πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες, που ευνοούν τη δημιουργία μεγάλων μεταναστευτικών κυμάτων.

Το σχέδιο είναι σε εξέλιξη. Όλα τ άλλα είναι παράπλευρες απώλειες. Βέβαια οι λαοί είναι απρόβλεπτοι και οι κοινωνικές εξελίξεις χαοτικό φαινόμενο, που δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια. Κάποια πράγματα όμως είναι προβλέψιμα. Μια άμεση συνέπεια θα είναι η άνοδος της ακροδεξιάς, του μόνου χώρου, που έχει αντιρρήσεις στην προοπτική κατάλυσης των εθνικών κρατών και την ανάμειξη των πληθυσμών. Μια άλλη συνέπεια είναι η εισβολή του Ισλαμικού φονταμενταλισμού στην αυλή μας. Κανείς πια δεν είναι ασφαλής στην Ευρώπη. Ξεχάστε την Ευρώπη που ξέρατε. Όπως το πρώτο κύμα τρομοκρατίας είχε σαν συνέπεια την κατάλυση ατομικών ελευθεριών στις ΗΠΑ (Patriot act) έτσι και το δεύτερο θα έχει ανάλογες συνέπειες στην Ευρώπη. Η όσμωση πληθυσμών και πολιτισμών στην Ευρώπη θα γίνει εν μέσω τρομοκρατίας και φοβερών κοινωνικών αναταραχών με μοχλό την ανερχόμενη ακροδεξιά. Δεν αποκλείεται καθόλου, οι φοβισμένοι πολίτες της Ευρώπης να στραφούν στην ακροδεξιά, αναζητώντας λύσεις και λίγη ασφάλεια. Όπως και να έχουν τα πράγματα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ανθρώπινες ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματα στην Ευρώπη θα πληγούν ανεπανόρθωτα.

Αν όλα αυτά ευαισθητοποιούν τον ανθρωπισμό σας και σας δημιουργούν ανησυχίες για την τύχη των προσφύγων από τη Συρία, σας πληροφορώ ότι υπάρχει τρόπος και οι (πραγματικοί) πρόσφυγες να τύχουν ανθρώπινης αντιμετώπισης και η ασφάλεια της Ευρώπης να διασφαλισθεί από την αθρόα εισβολή τζιχαντιστών, που μπαίνουν ανεξέλεγκτα ως πρόσφυγες. Φτάνει να θέλουν οι κυβερνήσεις και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Θέλουν όμως; Οψόμεθα. @Athanasio Theodorou / Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

«Αχρηστος Εξυπνάκιας»

Η έκφραση «χρήσιμοι ηλίθιοι» υποτίθεται πως ανήκει στον Λένιν, ο οποίος χαρακτήρισε έτσι τους φίλους των σοβιέτ στη Δύση. Ο επίσημος δουλέμπορος η Τουρκία βυθίζεται στο Ισλάμ, σταδιακά και απολύτως προγραμματισμένα. Αυτή είναι η επιθυμία των Επικυρίαρχων του πλανήτη κι αυτή την εντολή έχει το σκυλάκι τους ο Ταγίπ Ερντογάν, ένας ισλαμιστής που έχει διαταγή να γίνει σουλτάνος και γιατί όχι χαλίφης. Έτσι δεν αποτελεί παράδοξο και δεν δημιουργεί καμία απολύτως έκπληξη το γεγονός της εμφάνισης τζιχαντιστών μουλάδων στην γείτονα περιοχή, (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ) οι οποίοι επίσημα, πλέον, εμφανίζονται σε δημόσιες προσευχές και μιλάνε για τον ιερό πόλεμο (τζιχάντ), για τους ιερούς πολεμιστές του και ευλογούν τον αγώνα που αυτοί δίνουν για την εξάπλωση του Ισλάμ.

Οι ισλαμιστές γαλουχούνται στο μίσος και τον θυμό από γεννησιμιού τους, όχι μόνο οι φανατικοί, αλλά όλοι, αυτό επιτάσσει η θρησκεία και η παράδοση τους. Όσο ο θυμός απέναντι σε έναν εχθρό μπαίνει στο ασυνείδητο και γίνεται απωθημένος δεν μπορεί να σβήσει. Μπορεί μόνο να μετατεθεί σε αποδιοπομπαίους τράγους ή σε υποτιθέμενους εχθρούς. Καμουφλαρισμένος ως ιδεολογία, ο θυμός που έχει μετεξελιχθεί σε μίσος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, γιατί είναι ανίκητος και υπερβαίνει κάθε ηθική επιταγή ή λογική. Αυτό θα βιώσει ο Δυτικός Κόσμος, σαν αποτέλεσμα του «μίσος έσπειρε θύελλες θα θερίσει»

Τα μηνύματα προς Ευρώπη αλλά κυρίως προς την Ελλάδα, είναι απολύτως σαφή. Η Τουρκία αποδέχεται το ακραίο Ισλάμ κι αυτό αποτελεί έναν ορατό κι αναμενόμενο κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη, αλλά κυρίως η Ελληνική κυβέρνηση, ενώ θα έπρεπε να τεθούν σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, αν υπήρχαν. Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Ισλάμ βρίσκονται –και επίσημα- μέσα στην Ευρώπη, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των φανατικών ισλαμιστών που βρίσκονται ήδη μέσα στην Ελλάδα, είτε διδάσκοντας το Κοράνι (εμφανιζόμενοι ως ιμάμηδες) είτε ως λαθρομετανάστες που με την ευλογία και των ευρωπαϊκών αρχών, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα έχουν άδεια παραμονής, εργασίας και διαθέτουν, επιπλέον και την ελληνική ιθαγένεια. Αλλά ξέρω εσένα σε νοιάζει μόνο να καλοπερνάει το ασήμαντο τομαράκι σου, χτες στο Παρίσι ήταν παιδιά άλλων. Δεν σε ενδιέφερε, ε; Ή για να ακριβολογώ σε ενδιαφέρει τόσο, όσο κρατάει ο χαβαλές, να αλλάξεις κι εσύ την σημαία στο Facebook, να ρίξεις χολή κι ανάθεμα στο ιντερνέτ, μετά θα κατέβεις στην πλατεία για καφέ και χουζούρι. Αυτό θεωρείς «υπεύθυνος άνθρωπος» ξεχνώντας σκόπιμα και με δόλο, ότι όχι υπεύθυνος δεν είσαι, αλλά ούτε καν άνθρωπος. Αφού βλέπεις και άλλα ανθρώπινα ζώα, μια ανθρωπόμαζα να κάνει το ίδιο με σένα, σαν καλός παρασιτικός μιμητής το επαναλαμβάνεις.

Όταν δολοφονούσαν τον Καντάφι χαιρόσουν κι όταν δολοφονούσαν τον Σαντάμ εκστασιαζόσουν ασήμαντο ανθρωπάκι. Όσοι φωνάζαμε ότι σε λίγο έρχεται και η σειρά των δικών μας παιδιών, ήμασταν φασίστες, ακροδεξιοί, ισλαμοφοβικοί. Για 153 (μέχρι στιγμής) μανάδες στη Γαλλία αυτή η στιγμή ήρθε. Όσο δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το πρόβλημα είναι το ίδιο το Ισλάμ, η ίδια η μουσουλμανική θρησκεία (όπως και κάθε θρησκεία) κι όχι μερικοί (δηλαδή μερικά εκατομμύρια) ακραίοι, ετοιμάσου για τη σειρά σου. Οι σαλαφιστές το λένε ξεκάθαρα: ο Αλλάχ έδωσε τη γη στους πιστούς του και όλοι οι άλλοι λαοί πρέπει να εξολοθρευθούν. Πόλεμο έχουμε, όχι διαθρησκευτική ημερίδα κι εσύ δεν είσαι ούτε καν «χρήσιμος ηλίθιος» αλλά «άχρηστος εξυπνάκιας»

@GYPAS