Topics:

Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού

Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες, η «Sabbatic Goat» και το κακό συναπάντημα. Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis και Baphometh, Ισλάμ, Ιουδαϊσμός και το «καπέλο» του Dagon (πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο...

Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού

«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι
το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,
απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε,
είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση»

Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα.

Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis, [ερπετοειδείς] Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν στο γέλιο με τις μαϊμούδες της Ουτοπίας και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς (μεγαθάνατοι) μέχρι σήμερα και με πέντε δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που σχεδιάζουν, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και βρίσκονται καταγεγραμμένες στις “Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας”. Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera (September 19, 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατ-Ισμούς, τις εμφυτεύσεις, τις προκαταλήψεις και τους δογματισμούς σας που μπλοκάρουν την Διάνοια, αν διαθέτετε φυσικά από αυτήν την Ουσία που διαφοροποιεί τον Ανθρωπο από το ανθρώπινο ζώο.

Ιησουίτης ορκισμένος παπάς αποκαλύπτει μυστικά του Βατικανού

Ότι θα σας πω το έμαθα στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήμουν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ένας Ιησουίτης καρδινάλιος ο Augustine Bea μας έδειξε πόσο απελπιστικά οι Ρωμαιοκαθολικοί θέλανε την Ιερουσαλήμ στο τέλος του τρίτου αιώνα. Λόγω της θρησκευτικής της ιστορίας και της στρατηγικής θέσεως της, η Ιερή Πόλη θεωρούταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Εάν σχέδιο αναπτύχθηκε τότε για να κάνει την Ιερουσαλήμ μια Ρωμαιοκαθολική πόλη.

Η μεγάλη πηγή ανθρώπινου δυναμικού για να το καταφέρουν ήταν τα παιδιά του Ισμαήλ. Οι φτωχοί Άραβες έπεσαν θύματα ενός από τα πιο έξυπνα σχέδια που υλοποίησαν ποτέ οι δυνάμεις του σκότους. Οι πρώτοι Χριστιανοί (τα καλά πρόβατα και φυσικά κατά 99% Οργανικές Πύλες) πηγαίνανε παντού και χτίζανε τις μικρές τους εκκλησίες, αλλά συναντούσαν σθεναρή αντίσταση. Οι Εβραίοι και η Ρωμαϊκή κυβέρνηση κυνηγούσαν τους πιστούς του Χριστού, για να σταματήσουν τους πιστούς του Χριστού από το να εξαπλωθούν. Αλλά οι Εβραίοι επαναστάτησαν εναντίον της Ρώμης και το 70 μκε οι Ρωμαϊκές αρχές κάτω από τον Στρατηγό Titus κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ και τον μεγάλο Ιουδαϊκό ναό που ήταν η καρδιά της Ιουδαϊκής πίστης, εκπληρώνοντας την προφητεία στο κατά Ματθαίον 24:2.

Σε αυτό το ιερό μέρος εκεί όπου στεκόταν ο ναός του Σολομώντος, στέκεται το τζαμί Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου σαν το δεύτερο πιο ιερό μέρος του Ισλάμ. Σαρωτικές αλλαγές φυσούσαν παντού. Η διαφθορά, η απληστία, η σκληρότητα, η διαστροφή και οι επαναστάσεις έτρωγαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Ο διωγμός των Χριστιανών ήταν ανύπαρκτος μα κι άχρηστος καθόσον συνέχιζαν να ζουν με το κήρυγμα της εκκλησίας τους.

Ο μόνος τρόπος που μπορούσε ο Σατανάς να σταματήσει αυτό το ρεύμα ήταν να δημιουργήσει μια ακόμη πλαστή Χριστιανική «θρησκεία» για να καταστρέψει την δουλειά των χριστιανών. Η λύση βρισκόταν στην Ρώμη. Η θρησκεία τους είχε έρθει από την αρχαία Βαβυλώνα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα face-lift. Αυτό δεν συνέβη σε μια νύχτα, αλλά άρχισε με τα συγγράμματα των πρώτων πατέρων της εκκλησίας. Ήταν μέσω αυτών των γραπτών που η νέα θρησκεία θα σχηματιζόταν. Το άγαλμα του Jupiter (Δία) το ονόμασαν Άγιο Πέτρο, και το άγαλμα της Venus (Αφροδίτης) μετονομάστηκε σε Παρθένα Μαρία. Το σημείο που επιλέχθηκε για αρχηγείο ήταν ένας από τους επτά λόφους της Ρώμης και λεγόταν Vaticanus, το μέρος του ερπετού που βουτά στην θάλασσα όπου στεκόταν ο Σατανικός ναός του Ιανού

Η μεγάλη ψεύτικη θρησκεία ήταν ο Ρωμαιοκαθολικισμός, αποκληθείσα (Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της γης) Αποκάλυψη 17:1-5. Μεγάλωσε για να μπλοκάρει το κήρυγμα, να σφάξει τους πιστούς του Χριστού, να φτιάξει θρησκείες, να δημιουργήσει πολέμους και να κάνει τα έθνη να μεθύσουν με το κρασί της πορνείας της όπως θα δούμε. Οι τρείς μεγάλες θρησκείες και οι αιρέσεις τους (όλες δογματικές αβραμικές και μονοθεϊστικές) – κάθε μια έχει το ιερό της μέρος όπου στρέφεται για καθοδήγηση.

Ο Ρωμαιοκαθολικισμός κοιτά το Βατικανό σαν την Ιερή του Πόλη. Οι Εβραίοι κοιτάνε τον τοίχο των θρήνων στην Ιερουσαλήμ και οι Μουσουλμάνοι κοιτάνε την Μέκκα σαν την Ιερή πόλη τους. Στην αρχή, οι άραβες επισκέπτες φέρνανε δώρα στο «Σπίτι του Θεού» και οι φύλακες της Kaaba ήτανε ευγνώμονες για όλους τους επισκέπτες. Μερικοί φέρνανε τα είδωλα τους και επειδή δεν θέλανε να προσβάλουνε τους άλλους ανθρώπους, τοποθετούσανε τα είδωλα τους εντός του ιερού. Λέγεται ότι οι Εβραίοι κοιτούσανε την Kaaba ως απομακρυσμένη σκηνή του Κυρίου με ευλάβεια μέχρι που μολύνθηκε με είδωλα.

Σε μια φυλετική διαμάχη για το πηγάδι του Zamzam, ο θησαυρός της Kaaba και οι προσφορές των πιστών είχαν πεταχτεί μέσα στο ποτάμι και το είχαν γεμίσει με άμμο και εξαφανίστηκε. Πολλά χρόνια αργότερα ο Adb Al-Muttalib είχε οράματα που του λέγανε που να βρει το πηγάδι και τον θησαυρό του. Έγινε ο ήρωας της Μέκκας, και προοριζόταν να γίνει ο παππούς του Μωάμεθ. Πριν από αυτό το γεγονός ο Αυγουστίνος έγινε επίσκοπος Βορείου Αφρικής κερδίζοντας αποτελεσματικά και φέρνοντας τους Άραβες στον Ρωμαιοκαθολικισμό, περιλαμβάνοντας ολόκληρες φυλές. Ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους προσηλυτισμένους στον Καθολικισμό που αναπτύχθηκε η έννοια ενός Άραβα προφήτη.

Ο πατέρας του Μωάμεθ πέθανε από αρρώστια. Τότε οι γιοι που γεννιόνταν σε μεγάλες Αραβικές φαμίλιες σε μέρη όπως η Μέκκα στελνόντουσαν στην έρημο να θηλάσουν μέχρι να απογαλακτιστούν και να περάσουν μέρος της παιδική τους ηλικίας με φυλές Βεδουίνων για εκπαίδευση και για να αποφύγουν τις πληγές των πόλεων. Όταν η μητέρα του και ο παππούς του επίσης πέθαναν, ο Μωάμεθ ζούσε με τον θείο του, όταν ένας Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έμαθε για την ταυτότητα του και είπε, «Πάρε τον γιό του αδελφού σου πίσω στην χώρα του και φυλαξέ τον από τους Εβραίους, γιατί μα τον θεό, αν τον δούνε και μάθουν για αυτόν αυτό που εγώ ξέρω, θα του προκαλέσουν κακό. Μεγάλα πράγματα περιμένουν τον γιό του αδελφού σου». Ο Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έβλεπε τις μελλοντικές διώξεις των Εβραίων στα χέρια των ακολούθων του Μωάμεθ.

Το Βατικανό ήθελε απελπισμένα την Ιερουσαλήμ για την θρησκευτική της σημασία, αλλά μπλοκαριζόταν από τους Εβραίους. Ένα άλλο πρόβλημα ήταν οι πραγματικοί Χριστιανοί στην Βόρειο Αφρική. Ο Ρωμαιοκαθολικισμός αποκτούσε ισχύ αλλά δεν ανεχόταν την αντίθεση. Κατά κάποιον τρόπο το Βατικανό έπρεπε να δημιουργήσει ένα όπλο για να εξοντώσει τους Εβραίους και τους αληθινούς Χριστιανούς στην Βόρειο Αφρική που αρνιόντουσαν να δεχθούν τον Ρωμαιοκαθολικισμό. Κοιτάζοντας στην Βόρειο Αφρική, είδαν τα πλήθη των Αράβων σαν το ανθρώπινο δυναμικό που θα έκανε την βρώμικη δουλειά.

Μερικοί Άραβες είχαν γίνει Ρωμαιοκαθολικοί, και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δίδουν πληροφορίες στους αρχηγούς στην Ρώμη. Άλλοι χρησιμοποιούνταν σε ένα υπόγειο κατασκοπευτικό δίκτυο για να φέρει εις πέρας στο κατευθυντήριο σχέδιο της Ρώμης να ελέγξει την πλειονότητα των Αράβων που απέρριπτε τον Καθολικισμό. Όταν ο ‘Άγιος Αυγουστίνος’ εμφανίστηκε στην σκηνή, ήξερε τι συνέβαινε. Τα μοναστήρια του χρησίμευσαν σαν βάση για την έρευνα, την εξαφάνιση ή την καταστροφή των αντιτύπων των χειρογράφων που κατείχαν οι πραγματικοί Χριστιανοί.

Το Βατικανό ήθελε να δημιουργήσει έναν μεσσία για τους Άραβες, κάποιον που θα μπορούσαν να αναδείξουν σαν μεγάλο αρχηγό, έναν χαρισματικό άνδρα που θα μπορούσαν να εκπαιδεύσουν, και τελικά να ενώσουν τους μη Καθολικούς Άραβες πίσω του, δημιουργώντας έναν δυνατό στρατό που θα μπορούσε τελικά να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ για τον Πάπα. Στην ενημέρωση ο Καρδινάλιος Bea μας είπε αυτήν την ιστορία:

«Μια πλούσια κυρία από την Αραβία που ήταν πιστή ακόλουθος του Πάπα έπαιξε ένα τρομακτικό κομμάτι σε αυτό το δράμα. Ήταν μια χήρα ονόματι Khadijah. Έδωσε τον πλούτο της στην εκκλησία και αποσύρθηκε σε μια γυναικεία μονή, αλλά της δόθηκε μια αποστολή. Έπρεπε να βρει έναν έξυπνο νεαρό άνδρα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Βατικανό για να δημιουργήσει μια νέα θρησκεία και να γίνει ο μεσσίας για τα παιδιά του Ισμαήλ. Η Khadijah είχε ένα ξάδελφο ονόματι Waraquah, που ήταν επίσης ένας πολύ πιστός Καθολικός και το Βατικανό του ανέθεσε τον κρίσιμο ρόλο του συμβούλου του Μωάμεθ. Είχε τρομακτική επιρροή πάνω στον Μωάμεθ.

Σταλθήκανε δάσκαλοι στον νεαρό Μωάμεθ και είχε μια εντατική εκπαίδευση. Ο Μωάμεθ μελέτησε τα έργα του Αγ. Αυγουστίνου που τον προετοίμασαν για το ‘μεγάλο κάλεσμα’. Το Βατικανό διέθετε Καθολικούς Άραβες κατά μήκος της Βόρειας Ελλάδας που διέδωσαν την ιστορία ότι κάποιος μεγάλος άνδρας θα εμφανιζόταν ανάμεσα στους ανθρώπους και θα ήταν ο εκλεκτός του θεού. Ενώ προετοιμαζόταν ο Μωάμεθ, ότι οι εχθροί του ήταν οι Εβραίοι και ότι οι μόνοι αληθινοί Χριστιανοί ήταν οι Ρωμαιοκαθολικοί. Διδάχτηκε ότι οι άλλοι που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους Χριστιανούς ήταν άθλιοι απατεώνες και έπρεπε να καταστραφούν. Οι Μουσουλμάνοι το πιστεύουν ακόμη και σήμερα αυτό.

Ο Μωάμεθ άρχισε να λαμβάνει “θεϊκές αποκαλύψεις” και η εξαδέλφη της γυναίκας του που ήταν η Καθολική Waraquah τον βοηθούσε να τις ερμηνεύσει. Από αυτά προήλθε το Κοράνι. Τον πέμπτο χρόνο της αποστολής του Μωάμεθ αρχισε η καταδίωξη των πιστών του γιατί αρνιόντουσαν να λατρέψουν τα είδωλα στην Kaaba. Ο Μωάμεθ έδωσε οδηγίες σε ορισμένους από αυτούς να καταφύγουν στην Αβησσυνία όπου ο Negus, ο Ρωμαιοκαθολικός βασιλιάς τους δέχτηκε διότι οι απόψεις του Μωάμεθ ήταν πολύ κοντά στο Ρωμαιοκαθολικό δόγμα. Αυτοί οι Μουσουλμάνοι λάβανε προστασία από Καθολικούς βασιλιάδες λόγω των αποκαλύψεων του Μωάμεθ.

Ο Μωάμεθ αργότερα κατέλαβε την Μέκκα και η Kaaba καθαρίστηκε από τα είδωλα. Η ιστορία αποδεικνύει ότι πριν υπάρξει το Ισλάμ, οι Sabeans στην Αραβία στην περιοχή της τωρινής Υεμένης λάτρευαν την σελήνη-θεά που παντρεύτηκε τον ήλιο-θεό. Γέννησαν τρεις θεές που λατρεύονταν σε όλον τον Αραβικό κόσμο ως «οι κόρες του Αλλάχ». Ένα είδωλο που βρέθηκε σε ανασκαφή στην Hazor στην Παλαιστίνη το 1950 δείχνει τον Αλλάχ καθισμένο σε θρόνο με την ημισέληνο στο στήθος του.

Ο Μωάμεθ ισχυρίστηκε ότι είχε ένα όραμα από τον Αλλάχ που του είπε, «Είσαι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ.» Με αυτό ξεκίνησε την καριέρα του σαν προφήτης και εν συνεχεία έλαβε πολλά μηνύματα. Όταν ο Μωάμεθ πέθανε, η θρησκεία του Ισλάμ βρισκόταν σε έκρηξη. Οι νομαδικές Αραβικές φυλές ενώνονταν στο όνομα του Αλλάχ και τον προφήτη του τον Μωάμεθ. Μερικά από τα γραπτά του Μωάμεθ τοποθετήθηκαν στο Κοράνι, άλλα ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν. Είναι τώρα στα χέρια των υψηλόβαθμων «αγίων ανδρών» της Ισλαμικής πίστης (οι Αγιατολάδες).

Όταν ο Καρδινάλιος Bea μοιράστηκε τις πληροφορίες αυτές στο Βατικανό, είπε ότι αυτά τα γραπτά φυλάσσονται διότι περιέχουν πληροφορίες που συνδέει το Βατικανό με την δημιουργία του Ισλάμ. Αμφότερες οι πλευρές διαθέτουν τόσες πολλές πληροφορίες ο ένας για τον άλλο, που αν αποκαλύπτονταν, θα δημιουργούσαν τέτοιο σκάνδαλο που θα ήταν η καταστροφή και των δύο θρησκειών. Στο «ιερό» τους βιβλίο, το Κοράνι, ο Χριστός θεωρείται σαν ένας προφήτης μόνον. Εάν ο Πάπας είναι ο αντιπρόσωπος του στην γη, τότε πρέπει επίσης να είναι προφήτης του θεού. Αυτό έκανε τους πιστούς του Μωάμεθ να φοβούνται και να σέβονται τον Πάπα σαν άλλο ένα «άγιο άνθρωπο»

terrapapers.com_to kapelo tou DAGON- vatikano papas islam Pope and mullahs
Ο Πάπας κινήθηκε γρήγορα και εξέδωσε Παπικές Βούλες που έδιναν στους Άραβες στρατηγούς άδεια να εισβάλουν και να κατακτήσουν τα έθνη της Βορείου Αφρικής. Το Βατικανό βοήθησε στην χρηματοδότηση αυτών των τεραστίων Ισλαμικών στρατιών με αντάλλαγμα τρείς χάρες:

1. Εξόντωση των Εβραίων και των Χριστιανών (των αληθών χριστιανών πιστών, τους οποίους αποκαλούσαν άπιστους)

2. Να προστατεύουν τους Αυγουστιανούς Μοναχούς και τους Ρωμαιοκαθολικούς.

3. Να κατακτήσουν την Ιερουσαλήμ για την «Αγιότητα του» στο Βατικανό.

Όσο πέρναγε ο καιρός, η δύναμη του Ισλάμ έγινε τρομακτική, οι Εβραίοι και οι αληθινοί χριστιανοί σφαγιάσθηκαν και η Ιερουσαλήμ έπεσε στα χέρια τους. Οι Ρωμαιοκαθολικοί δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση ούτε οι ναοί της, σε εκείνη την χρονική συγκυρία. Αλλά όταν ο πάπας ζήτησε την Ιερουσαλήμ εξεπλάγη από την άρνηση τους. Οι Άραβες στρατηγοί είχαν τέτοια στρατιωτική επιτυχία που δεν εκφοβίζονταν από τον Πάπα. Τίποτε δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους.

Κάτω από την κατεύθυνση του Waraquah, ο Μωάμεθ έγραψε ότι ο Αβραάμ πρόσφερε τον Ισμαήλ σαν θυσία. Η Βίβλος λέει ότι ο Ισαάκ ήταν η θυσία, αλλά ο Μωάμεθ αφαίρεσε το όνομα του Ισαάκ και έβαλε το όνομα του Ισμαήλ. Σαν αποτέλεσμα αυτού και του οράματος του Μωάμεθ, οι πιστοί Μουσουλμάνοι έκτισαν ένα τζαμί, τον Θόλο του Βράχου προς τιμήν του Ισμαήλ στο μέρος που βρισκόταν ο Ιουδαϊκός ναός που καταστράφηκε το 70 μκε. Αυτό έκανε την Ιερουσαλήμ την δεύτερη πιο ιερή πόλη για την Ισλαμική πίστη. Πως θα μπορούσαν να παραδώσουν ένα τέτοιο ιερό στον πάπα χωρίς να προκαλέσουν επανάσταση;

Ο Πάπας κατάλαβε ότι αυτό που είχαν δημιουργήσει ήταν εκτός ελέγχου, όταν άκουσε ότι αποκαλούσαν την «Αγιότητα του» άπιστο. Οι Μουσουλμάνοι στρατηγοί ήταν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον κόσμο για τον Αλλάχ και τώρα στράφηκαν κατά της Ευρώπης. Ισλαμιστές πρεσβευτές πλησίασαν τον πάπα και ζήτησαν την αδειά του να εισβάλουν στις Ευρωπαϊκές χώρες.» Το Βατικανό εξοργίστηκε, ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Η απόλυτη δύναμη και ο έλεγχος του ανθρώπου θεωρείται το βασικό δικαίωμα του Πάπα. Δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα τον μοιραζόταν με αυτούς που θεωρούσε αλλόθρησκους, με τα ίδια τα δημιουργήματα του. Ο Πάπας ξεσήκωσε τους στρατούς του και τους ονόμασε Σταυροφορίες για να κρατήσει τα τέκνα του Ισμαήλ, από να καταλάβουν την Καθολική Ευρώπη των τέκνων του Ισαάκ. Οι Σταυροφορίες κράτησαν αιώνες (ο δογματικός φανατισμός κρατάει μέχρι σήμερα) και η Ιερουσαλήμ γλίστρησε από τα χέρια του Πάπα.

Η Τουρκία έπεσε, η Ισπανία και η Πορτογαλία δέχθηκαν εισβολή από τις Ισλαμικές δυνάμεις. Στην Πορτογαλία ονόμασαν ένα ορεινό χωριό “Fatima” προς τιμήν της κόρης του Μωάμεθ, χωρίς να φανταστούν ούτε στα όνειρα τους, ότι θα γινόταν διάσημο παγκοσμίως. Χρόνια αργότερα όταν οι Μουσουλμανικές στρατιές ήταν έτοιμες να εισβάλουν στα νησιά της Σαρδηνίας και Κορσικής, και να εισβάλουν στην Ιταλία, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι Ισλαμιστές στρατηγοί συνειδητοποίησαν ότι είχαν επεκταθεί πολύ. “Αποφάσισαν” πως είχε έρθει η ώρα των ειρηνευτικών συνομιλιών. Ένας από τους διαπραγματευτές ήταν ο Φραγκίσκος της Ασίζης.

Σαν αποτέλεσμα επετράπη στους Μουσουλμάνους να κυριεύσουν την Τουρκία, στον Χριστιανικό κόσμο και οι Καθολικοί να καταλάβουν τον Λίβανο στον Αραβικό κόσμο. Επίσης συμφωνήθηκε ότι οι Μουσουλμάνοι μπορούσαν να χτίζουν τζαμιά στις Καθολικές χώρες χωρίς παρενοχλήσεις όσο ο Ρωμαιοκαθολικισμός μπορούσε να ανθίζει στις Αραβικές χώρες. Ο Καρδινάλιος Bea μας είπε στις μυστικές ενημερώσεις ότι οι Μουσουλμάνοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί συμφώνησαν να μπλοκάρουν και καταστρέψουν τον κοινό τους εχθρό, τους Χριστιανούς ιεραπόστολους που πίστευαν στην Βίβλο. Μέσω αυτών των κονκορδάτων, ο Σατανάς μπλοκάρισε τα παιδιά του Ισμαήλ από την γνώση των Γραφών και την Αλήθεια.

Με ένα χαλαρό έλεγχο κρατήθηκαν οι Μουσουλμάνοι από τους Αγιατολάδες σε όλη την ιεραρχεία τους από τους Ισλαμιστές ιερείς και τους μοναχούς. Το Βατικανό επίσης ενεργοποιεί μια καμπάνια μίσους ανάμεσα στους Μουσουλμάνους Άραβες και τους Εβραίους. Πριν από αυτό είχαν συνυπάρξει ειρηνικά. Η Ισλαμική κοινότητα βλέπει τον ιεραπόστολο που πιστεύει στην Βίβλο σαν ένα διάβολο που φέρνει δηλητήριο στα παιδιά του Αλλάχ. Αυτό εξηγεί την αποτυχία αυτών των αποστολών στις χώρες αυτές.

Το επόμενο σχέδιο ήταν να ελέγξουν το Ισλάμ, το τερατώδες δημιούργημα τους. Το 1910 η Πορτογαλία γινότανε σοσιαλιστική. Κόκκινες σημαίες υπήρχαν παντού και η Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα. Όλο και περισσότεροι ήταν κατά της εκκλησίας. Οι Ιησουίτες θέλανε την ανάμιξη της Ρωσίας και η τοποθεσία του θαύματος της Φατίμα θα έπαιζε τον κύριο ρόλο να τραβήξει το Ισλάμ στην μητέρα Εκκλησία.

Το 1917 η Παρθένος Μαρία εμφανίστηκε στην Fatima. «Η Μητέρα του Θεού» είχε τρομερή επιτυχία, μαζεύοντας τεράστια πλήθη. Σαν αποτέλεσμα οι σοσιαλιστές της Πορτογαλίας υπέστησαν σοβαρή ήτα. Οι Ρωμαιοκαθολικοί παγκοσμίως άρχισαν να προσεύχονται για την προσηλύτιση της Ρωσίας και οι Ιησουίτες εφεύραν τα Εννιάμερα στην Fatima που μπορούσαν να τα τελούν σε ολόκληρη την Βόρειο Αφρική, μοιράζοντας έτσι καλές σχέσεις με τον Μουσουλμανικό κόσμο στην Βόρειο Αφρική. Οι Άραβες θα τιμούσαν την κόρη του Μωάμεθ, πράγμα το οποίο ήθελαν και οι Ιησουίτες να πιστέψουν.

Σαν αποτέλεσμα του οράματος της Fatima, ο πάπας Pius XII διέταξε τον Ναζιστικό του στρατό να συντρίψη την Ρωσία και την Ορθοδοξία τους και να τους κάνουν Ρωμαιοκαθολικούς. Λίγα χρόνια μετά, αφότου έχασε τον Παγκόσμιο Πόλεμο ο πάπας Pius XII εξέπληξε τον κόσμο, με το ψεύτικο όραμα του ήλιου που χορεύει, για να κρατήσει την Fatima στα δελτία ειδήσεων. Ήταν μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή και ο κόσμος το ‘χαψε. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μόνο ο πάπας Pius ήταν ο μοναδικός που είδε το όραμα. Σαν αποτέλεσμα μια ομάδα ακόλουθων έγινε ο παγκόσμιος Μπλέ Στρατός που περιλαμβάνει εκατομμύρια Καθολικούς έτοιμους να πεθάνουν για την Ευλογημένη Παρθένα.

Αλλά ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Οι Ιησουίτες έχουν προγραμματίσει την εμφάνιση της Παρθένου Μαρίας πέντε φορές στην Κίνα, τη Ρωσία και πολλαπλές εμφανίσεις στην Αμερική. Τι έχει να κάνει αυτό με το Ισλάμ; Θα ρωτήσετε εύλογα. Σημειώστε την δήλωση του επισκόπου Sheen:

«Οι εμφανίσεις της Δέσποινας στην Fatima σημάδεψαν το σημείο στροφής 350 εκατομμυρίων Μουσουλμάνων. Μετά τον θάνατο της κόρης του, ο Μωάμεθ έγραψε ότι αυτή είναι η πιο άγια από όλες τις γυναίκες στον Παράδεισο, δίπλα στην Μαίρη. Πίστευε ότι η Παρθένος Μαίρη διάλεξε να γίνει γνωστή ως η Κυρία της Fatima, σαν σημάδι, για να πείσει τους μουσουλμάνους που πιστεύουν στην γέννηση του από Παρθένα, να πιστέψουν στην Θεότητα του» Ο επίσκοπος Sheen επισήμανε ότι «τα αγαλματίδια των προσκυνητών της παρθένου της Δέσποινας της Fatima έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από Μουσουλμάνους στην Αφρική, την Ινδία και παντού και ότι τώρα πολλοί μουσουλμάνοι έρχονται στην Ρωμαιοκαθολική εκκλησία»

terrapapers.com_to kapelo tou DAGON- papas islam

terrapapers.com_to kapelo tou DAGON- vatikano papas islam 1

terrapapers.com_to kapelo tou DAGON- vatikano papas islam

terrapapers.com_to kapelo tou DAGON- vatikano papas islam kthoulou
Περί «Μαιμούδων του Παραδείσου της Ουτοπίας»

Είναι θέμα προς παρατήρηση και συζήτηση το πρόβλημα με την απίστευτη βλακεία των «Μαιμούδων του Παραδείσου» που δεν αντιλαμβάνονται τα Ολοκάθαρα κι Ολοφάνερα Προφανή και Λογικά. Τι να γράψω για το Fleur De Lis ή για το καπέλο του Dagon που φοράει η Αυτού Αγιότης; Ποιος είναι ο Dagon; Ε βαρέθηκα να τα εξηγώ όλα, ψάξτε σε ένα ενημερωμένο βιβλιοπωλείο, μελετήστε το terrapapers, τα έχουμε γράψει ΟΛΑ. Αλλωστε η μελέτη, με την Δεύτερη Προσοχή (κατά τα γραπτά Καστανέντα) και των γραπτών του Lovecraft, δίνει πλούσιο υλικό, αν μπορέσετε να κάνετε τους συσχετισμούς με ΔΙΑΚΡΙΣΗ κι αμέσως η Α-ΛΗΘΗ (Αλήθεια) θα σταθεί μπροστά σας Ολόφανερη. Επιπλέον όσοι από εσάς είστε Καθολικοί κάντε ένα πείραμα, αν μπορείτε, αν σας το επιτρέψουν οι εμφυτεύσεις σας. Πάρτε από το αλάτι που χρησιμοποιείται στο φτιάξιμο της όστιας και προέρχεται αυστηρά ΜΟΝΟΝ από ένα ορυχείο της Πολωνίας, βάλτε το σε θρεπτικό διάλυμα και κοιτάξτε το στο μικροσκόπιο με ισχυρό φώς. ΟΥΠΣ !!!! Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε, σας ακούνε !!!!

Fleur De Lis και Baphometh

Πίσω από το πέπλο όλων των ιερατικών και μυστικών αλληγοριών των αρχαίων δογμάτων, πίσω από το σκοτάδι και τις παράξενες δοκιμασίες όλων των μυήσεων, κάτω από τη σφραγίδα όλων των ιερών γραφών, στις καταστροφές Nineveh ή Thebes, στις θρυμματισμένες πέτρες των παλαιών ναών και στο μαυρισμένο visage του Assyrian ή του αιγυπτιακού sphinx, στα τερατώδη ή θαυμάσια έργα ζωγραφικής που ερμηνεύουν στον πιστό της Ινδίας τις εμπνευσμένες σελίδες των Vedas, στα αινιγματικά εμβλήματα των παλαιών βιβλίων, στην αλχημεία, στις τελετές που ασκούνται στην υποδοχή από όλες τις μυστικές εταιρίες, υπάρχουν σοβαρές και ιστορικές ενδείξεις, ενός δόγματος που είναι παντού ίδιο και παντού προσεκτικά κρυμμένο, σε ολοφάνερη θέα.

Fleur De Lis: Πανάρχαιο καθολικό τεκτονικό σύμβολο, από την Αρχαία Σουμερία, Ινδία, Αίγυπτο, Νότιο Αμερική, (Λουιζιάνα), συνδέεται με τους βασιλείς Αγγλίας και Γαλλίας, την γραμμή αίματος τους και τον Καρλομάγνο. O Καρλομάγνος ή Κάρολος ο Μέγας (Charlemagne, 2 Απριλίου 742 – 28 Ιανουαρίου 814) ήταν βασιλιάς των Φράγκων από το 768, βασιλιάς της Ιταλίας από το 774 και από το 800 ο πρώτος αυτοκράτορας στη Δυτική Ευρώπη, μετά την κατάλυση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, πριν από τρεις αιώνες. Το εκτεταμένο Φραγκικό κράτος που ίδρυσε ονομάζεται Αυτοκρατορία των Καρολιδών (ή και Καρολίγγεια Αυτοκρατορία). Αποκαλούμενος “Πατέρας της Ευρώπης” (pater Europae), ο Καρλομάγνος ένωσε το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το κράτος του έδωσε ώθηση στην Καρολίγγεια Αναγέννηση, μια περίοδο πολιτιστικής και πνευματικής δραστηριότητας εντός της Καθολικής Εκκλησίας. Τόσο οι Γαλλικές όσο και οι Γερμανικές μοναρχίες θεωρούσαν τα βασίλειά τους απογόνους της αυτοκρατορίας του Καρλομάγνου.

Το σύμβολο Fleur De Lis χρησιμοποιήθηκε από την Γαλλική βασιλική οικογένεια από το 1147, συνδέεται με την Baphometh (Baphomet) που φαίνεται να την λάτρευαν μυστικά οι Ναϊτες και τα σημερινά ρεύματα αποκρυφισμού και μυστικιστικής παράδοσης. Συνέχισαν να το χρησιμοποιούν οι χριστιανοί και το πρόσθεσαν στην θρησκεία τους ενώ είναι αρχαιότερο σύμβολο. Σαν φυτό κυριαρχεί στον πλανήτη με την σημαντική ιδιότητα να «κρύβεται σε κοινή θέα» και συνδέεται με το «δέντρο της ζωής» Βρίσκεται σε νεολιθικά μνημεία που χρονολογούνται πριν από το 5.000 π.κ.ε.

Από το 1856, το όνομα Baphomet και το Fleur DeLis έχουν συνδεθεί με μια «Sabbatic Goat» εικόνα που έχει δημιουργηθεί από τον αποκρυφιστή Eliphas Levi το οποίο περιέχει δυαδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το «συνολικό άθροισμα του σύμπαντος» (π.χ. αρσενικό – θηλυκό, καλό – κακό, άσπρο – μαύρο κλπ) Η εικόνα Sabbatic Goat, δημιουργήθηκε από τον Eliphas Levi. Οι βραχίονες φέρουν τις Λατινικές λέξεις SOLVE (ξεχωριστά) και πηκτικών (ενώνονται), δηλαδή, η δύναμη του «δεσμείν και λύειν» σφετερίστηκε από τον Θεό, σύμφωνα με την καθολική παράδοση, από την εκκλησιαστική ιεραρχία που ενεργεί ως αντιπρόσωπος του Θεού στη Γη.

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με την προέλευση του ονόματος του Baphomet. Η πιο κοινή εξήγηση αναφέρει ότι είναι μία παλιά γαλλική παραφθορά του ονόματος του Μωάμεθ, που χρησιμοποιεί το λατινικό ized ως “Μωάμεθ” ο Προφήτης του Ισλάμ ή το “Ον της Σοφίας”. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο 11ο με 12ο αιώνα, στα προβηγκιανά ως παραφθορά του «Mahomet» εκλατινισμός του Muhammad.  Στις Σταυροφοριες, οι Ναΐτες ιππότες έμειναν κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων, στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου γνωρίστηκαν με τη διδασκαλία του Αραβικού μυστικισμού. Αυτή η επαφή με τον Ανατολικό μυστικισμό – πολιτισμό, τους επέτρεψε να φέρουν πίσω στην Ευρώπη κάποια βασικά του χαρακτηριστικά και να δημιουργήσουν τον δυτικό αποκρυφισμό, συμπεριλαμβανομένου του Γνωστικισμού, της αλχημείας, της Καμπάλα και του ερμητισμού. Η συγγένεια των Ναϊτών με τους μουσουλμάνους και τον ανατολικό μυστικισμό, οδήγησε την Εκκλησία να τους κατηγορήσει για τη λατρεία του ειδώλου που ονομάζεται Baphomet, έτσι υπάρχουν κάποιοι εύλογοι δεσμοί μεταξύ Baphomet και Μωάμεθ. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες θεωρίες σχετικά με την προέλευση του ονόματος του “Όντος της Σοφίας”

Το Fleur-De-Lis είναι ο θυρεός της (όχι και τόσο γνωστής) οικογένειας Plantard. Η οικογένεια αυτή είναι συνέχεια της Merovingian Dynasty Iesus, επιφανής απόγονος αυτής της δυναστείας υπήρξε και η Μαρία Αντουανέτα, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο που αποκεφαλίστηκε από τους Ιακωβίνους. Ολοφάνερη η σύνδεση και η Αλήθεια. Η δυναστεία αυτή χρησιμοποιούσε την «τεχνική της αμπελουργίας» στην γραμμή αίματος τους δηλ. στοχευόμενους γάμους με άτομα βασιλικών οικογενειών και καθαρό αίμα.

Holy Blood Holy Grail (Το Άγιο Αίμα και το Άγιο Δισκοπότηρο) είναι ένα βιβλίο των Michael Baigent, Richard Leigh, και Henry Lincoln που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1983. Στον Holy Blood Holy Grail οι συγγραφείς προβάλλουν με ιστορικά στοιχεία ότι ο «ιστορικός» Ιησούς παντρεύτηκε την Μαρία Μαγδαληνή και απέκτησαν ένα ή περισσότερα παιδιά. Αυτά τα παιδιά ή οι απόγονοι τους μετανάστευσαν στην νότια Γαλλία. Εκεί, χρησιμοποιώντας την «τεχνική της αμπελουργίας» (γάμους με τις ευγενείς οικογένειες) κατέληξαν να γίνουν οι Merovingian Dynasty Iesus που η ειδική απαίτηση τους και η δικαιωματική διεκδίκηση τους, στον θρόνο της Γαλλίας υπερασπίστηκε μέχρι σήμερα από μια μυστική κοινωνία που ονομάζεται το «Κοινό της Σιών» και των Ναϊτών Ιπποτών. Αμφότεροι έχουν μια μακρά ιστορία που αρχίζει το 1099 μ.κ.ε. και καθοδηγούνται από έναν «Nautonnier» τον Μεγάλο Μάγιστρο, μέχρι το σχίσμα του 1188 που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού που ονομάζεται η «Κοπή της φτελιάς».

Η κοπή της φτελιάς ήταν μια διπλωματική λογομαχία μεταξύ των βασιλέων της Γαλλίας Φίλιππου Β’ και της Αγγλίας Ερρίκου Β’ το 1188, κατά την οποία ένα δέντρο φτελιάς κοντά στο Gisors της Νορμανδίας ξεριζώθηκε με εντολή του Γάλλου βασιλιά.Ο Τροβαδούρος της Ρεμς, αν και σε μια πηγή περιγράφεται από τον μεταφραστή ως «ένα ιστορικό μυθιστόρημα του δέκατου τρίτου αιώνα» (γ. 1260) δίνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδοχή:

“Ο Βασιλιάς Ριχάρδος (τρίτος γιος του Ερρίκου Β’) έστειλε ένα μήνυμα προς τους κόμητες της Sancerre και της Barre, λέγοντάς τους ότι “πήραν το ψωμί του βασιλιά και δεν του έδωσαν τίποτα σε αντάλλαγμα, αλλά αν ήταν αρκετά γενναίοι για να έρθουν στην φτελιά στο Gisors, τότε θα τους θεωρούσε πραγματικά θαρραλέους”. Οι Γάλλοι ευγενείς έστειλαν το μήνυμα πίσω και απάντησαν ότι θα ερχόντουσαν την επόμενη μέρα, κατά την τρίτη ώρα, για να κόψουν το δέντρο. Όταν ο ‘Αγγλος βασιλιάς άκουσε ότι θα έρχονταν να κόψουν το δέντρο, ενίσχυσε τον κορμό με ταινίες από σίδηρο, που ήταν τυλιγμένες πέντε φορές γύρω από αυτό. Το επόμενο πρωί, οι Γάλλοι ευγενείς οπλίστηκαν και μάζεψαν σε πέντε επιλαρχίες τους άνδρες, μια εκ των οποίων ηγούταν από τον κόμη της Sancerre, μια άλλη από τον κόμη της Chartres, η τρίτη από τον κόμη της Vendôme, η τέταρτη από τον κόμη του Νεβέρ, η πέμπτη από τον Sir William από την Barre και ο Sir Alain της Roucy τους οδήγησε μέχρι την λεύκα στο Gisors, με τις βαλλίστρες και τους ξυλουργούς έξω μπροστά, που είχαν στα χέρια τους άξονες απότομες και καλά αιχμηρά σφυριά, με τα οποία έκοψαν τις ζώνες που στερεωνόταν γύρω από το δέντρο. Σταμάτησαν στην φτελιά, έσκισαν τις μπάντες και την κόψανε, μέχρι κάτω, παρά την γενική αντίσταση”

Η κοπή της φτελιάς σηματοδοτεί την διάσπαση μεταξύ των Ναϊτών Ιπποτών και του «Κοινού της Σιών». Από τόσο φαινομενικά ασήμαντα γεγονότα, ξεκινούν ελεγχόμενες επαναστάσεις κι ανακατατάξεις, που δημιουργούν αυτό που οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι θέλουν. Είπαμε “κρύβονται σε κοινή θέα”

Στην γραμμή των «Nautonnier» συμπεριλαμβανονται ονόματα όπως του Leonardo da Vinci (δωδέκατο στην σειρά διαδοχής 1510-1519) του Isaac Newton (δέκατο ένατο 1691-1727) του Jean Cocteau (εικοστό έκτο 1918-1963). Το επίσημο έμβλημα του Κοινού της Σιών (εικ, κάτω) βασίζεται στo fleur-de-lis και ναι, μέχρι σήμερα, μην ξεχνάς η βασική ιδιότητα του κυρίαρχου συμβόλου τους είναι να «κρύβεται σε κοινή θέα». Είναι αξιοπρόσεκτος ο τρόπος που οι συγγραφείς του Holy Blood Holy Grail καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το θρυλικό Άγιο Δισκοπότηρο είναι, ταυτόχρονα, η μήτρα της Μαρίας Μαγδαληνής και η ιερή βασιλική γραμμή αίματος που αυτή γέννησε. Αυτό το βιβλίο έκλεψε, αντέγραψε και κακοποίησε ο Νταν Μπράουν (Dan Brown) με το εκτρωματικό βιβλίο του «Ο Κώδικας Ντα Βίντσι», όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι αντιγραφείς και οι παρασιτικοί, αν είναι δε και Οργανικές Πύλες δεν ξέρεις από που να σωθείς.

The official emblem of the Priory of Sion

Αποτελεί παράδοξο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη θρησκευτικοί πόλεμοι στον 21ο αιώνα ότι, αντί η επιρροή της θρησκείας να φθίνει, αντιθέτως αυξάνεται συνεχώς, δικαιώνοντας έτσι την προφητική ρήση του Αντρέ Μαλρώ: «Ο 21ος αιώνας θα είναι θρησκευτικός». Είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πάντα τα ανθρώπινα ζώα βρίσκουν αιτίες αντιπαράθεσης, πολέμων και σφαγών, είναι εξ ίσου τεκμηριωμένη η διαπίστωση ότι φαινομενικά θρησκευτικοί πόλεμοι είχαν και έχουν στο βάθος άλλα αίτια (οικονομικά, πολιτικά, ελέγχου, δύναμης κλπ.). Είναι όμως επίσης αναμφισβήτητο ότι υπήρξαν (και δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν) πόλεμοι με καθαρά θρησκευτικά αίτια.

Ωστόσο, το θλιβερό προνόμιο αυτών των θρησκευτικών πολέμων το διατηρούν οι τρεις  «αβραμικοί μονοθεϊσμοί» οι οποίοι, επί πλέον, έχουν κοινή καταγωγή: ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός και αποτελεί απορίας άξιον πως οι οπαδοί ενός «Δίκαιου και Πανάγαθου Θεού» επιδίδονται με τόση μανία σε αδικίες και βαρβαρότητες κατά των συνανθρώπων τους στο όνομά Του! Είναι τόσο σύγχρονη αυτή η διαπίστωση που είναι, σαν να μην πέρασε μία μέρα από την εποχή της σκλαβιάς στην Ρώμη κι ακόμη πιο πίσω. Η μόνη εξέλιξη του ανθρώπινου ζώου είναι οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι – καρμανιόλες και τα ηλεκτρονικά του θανάτου που χρησιμοποιεί. Το ανθρώπινο ζώο δεν εξελίσσεται σε ανθρώπινο πλάσμα, μα Αντιεξελίσσεται σε ζώο.

Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στον ανθρώπινο κόσμο είναι η (επίκτητη κι όχι έμφυτη) ανικανότητα του ν’ αντιληφθεί και να συσχετίσει όλα όσα περιέχει ο κόσμος στην ολότητα του. Ζούμε σε μια γαλήνια νησίδα άγνοιας καταμεσής στις μαύρες θάλασσες του απείρου και οι περισσότεροι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να περιπλανιόμαστε μακριά, ούτε σωματικά, ούτε νοητικά. Οι επιστήμες και οι θρησκείες που η καθεμία τους αγωνίζεται στο δικό της δρόμο ανταγωνιζόμενη όλες τις υπόλοιπες, αλλά με κοινές ρίζες και σκοπούς, δε μας έχουν προκαλέσει και τόσο μεγάλη ζημιά ως τώρα. Κάποια μέρα, όμως, ο συνδυασμός των ως τώρα ασύνδετων γνώσεων θ’ ανοίξει μπροστά μας τρομακτικούς ορίζοντες από άλλες πραγματικότητες και θα μας αποκαλύψει τη φοβερή θέση που κατέχουμε ανάμεσά τους και τότε, είτε θα χάσουμε τα λογικά μας από την αποκάλυψη της αλήθειας είτε θα τραπούμε σε φυγή, μακριά από το θανάσιμα άπλετο φως της, αποζητώντας καταφύγιο στη γαλήνη και τη σιγουριά ενός καινούριου σκοτεινού Μεσαίωνα, ξεχνώντας, με μπόλικη ανοησία, πως ο Μεσαίωνας είχε την σφραγίδα της Ιερής Εξέτασης !

Ο τάφος με την επιγραφή κρυπτική φράση «Et in Arcadia ego» στον πίνακα του Nicolas Poussin στα τέλη του 1630,
ένας πίνακας με Αρκάδες ποιμένες ιδιοποιήθηκε από το Κοινό της Σιών (Priory of Sion)
και πρωτοχρησιμοποίηθηκε το 1964.

terrapapers.com- Et in Arcadia ego Nicolas_Poussin
Baphometh η «Sabbatic Goat» 

Η κατσίκα στην προμετωπίδα φέρει το σημάδι του πεντάγραμμου στο μέτωπο, ένα σημείο στην κορυφή, σύμβολο του φωτός. Τα δύο χέρια σχηματίζουν το σημείο του αποκρυφισμού, αριστερά πάνω είναι το άσπρο φεγγάρι του Cheded, το άλλο που είναι κάτω δεξιά το μαύρο, είναι το Geburah. Αυτό το σημάδι εκφράζει την τέλεια αρμονία του ελέους με τη δικαιοσύνη. Το ένα χέρι της είναι θηλυκό και το άλλο αρσενικό όπως αυτά στο ανδρόγυνο του Khunrath (εικ. κάτω) ο οποίος ήταν γιατρός, φιλόσοφος κι αλχημιστής που ασχολήθηκε και με τη φιλοσοφία του John Dee και του Ροδοσταυρισμού. Η φλόγα της νοημοσύνης που λάμπει ανάμεσα στα κέρατά του είναι το μαγικό φως της παγκόσμιας ισορροπίας, η εικόνα της ψυχής. Το κεφάλι του κτήνους εκφράζει τη φρίκη του αμαρτωλού, του οποίου ουσιαστικά ενεργεί, αποκλειστικά, είναι το ΜΟΝΟ υπεύθυνο μέρος και μόνο σ’ αυτό επέρχεται αποκλειστικά η τιμωρία. Επειδή η ψυχή δεν επηρεάζεται ανάλογα με τη φύση του όντος και μπορεί να υποφέρει μόνο όταν υλοποιείται. Η ράβδος (κηρύκειο) στέκεται στη μέση αντί για τα γεννητικά όργανα να συμβολίζει την αιώνια ζωή, το σώμα είναι καλυμμένο με λέπια (νερό), το ημικύκλιο πάνω είναι η ατμόσφαιρα, τα φτερά δίνουν την έννοια ότι είναι για να πετά (αέρας). Η ανθρωπότητα αντιπροσωπεύεται από τα δύο στήθη το ανδρόγυνο και όπλο των απόκρυφων επιστημών η Σφίγγα.

Το Baphomet σαν όνομα εμφανίζεται το 1098 σε μια επιστολή από τον σταυροφόρο Anselm του Ribemont:

“Sequenti die aurora apparente, Altis vocibus Baphometh invocaverunt? Et nos Deum nostrum in cordibus nostris deprecantes, impetum facientes στην EOS, de Muris civitatis omnes expulimus
As the next day dawned they called loudly upon Baphometh while we prayed silently in our hearts to God; then we attacked and forced all of them outside the city walls”

“Σαν ξημέρωσε η επόμενη μέρα κάλεσαν δυνατά το Baphometh ενώ προσευχόμασταν σιωπηλά μέσα από την καρδιά μας στο Θεό. Τότε τους επιτεθήκαμε βίαια, τους διώξαμε όλους έξω από τα τείχη της πόλης”

Ένας χρονογράφος της Πρώτης Σταυροφορίας, ο Raymond της Aguilers, ονομάζει τα τζαμιά Bafumarias τα οποία γίνονται οικήματα συγκεντρώσεων. Ο Raymond αναφέρει πως όσοι ανήκουν στο Baphometh είναι απόγονοι των Ναϊτών Ιπποτών, αλλά όχι στο σύνολο των Ιπποτών. Κατά την διάρκεια των σταυροφοριών, μια μικρή ομάδα των Ιπποτών του ναού έσπασαν τους όρκους της αγνότητας, ο δε Πάπας υπηρέτησε το είδωλο του Baphometh, μιλώντας μέσα από ένα κρανίο στο πλήθος του. Το όνομα Bafometz εμφανίζεται αργότερα γύρω στο 1195 στο ποίημα Occitan “Senhors, per los nostres peccatz (που έγινε γνωστό το 1212-1213) από τον τροβαδούρο Gevaudan (1195-1215), που ήταν ένας στρατιώτης στις αυλές των δύο βασιλέων Raymnond V και VΙ στη Τουλούζη και αργότερα στη Καστίλη. Ήταν από το Gevaudan και πιθανότατα το όνομα του να είναι ψευδώνυμο. Το 1250 περίπου, σε ένα ποίημα που θρηνεί την ήττα της έβδομης Σταυροφορίας από τον Austorc d’Aorlhac, γίνεται αναφορά στην Bafomet.

De Bafomet είναι επίσης ο τίτλος ενός από τα τέσσερα σωζόμενα κεφάλαια
της μετάφρασης Occitan του Ramon Llull’s σε παλαιότερη γνωστή εργασία,
το Libre de la doctrina pueril, «βιβλίο για τη διδασκαλία των παιδιών» εικόνα κάτω δεξιά

Αριστερά ο Baphomet και το Fleur-De-Lis έχουν συνδεθεί με την «Sabbatic Goat»
που έχει δημιουργηθεί από τον αποκρυφιστή Eliphas Levi

BaphomethΤο ανδρόγυνο του Khunrath (εικ. κάτω) ο οποίος ήταν γιατρός, φιλόσοφος κι αλχημιστής
που ασχολήθηκε και με τη φιλοσοφία του John Dee και του Ροδοσταυρισμού. Οι ομοιότητες οφθαλμοφανείς.

the androgynous Khunrath

Ο Baphomet έχει την εικόνα του διάβολου στο Rider – Waite στις κάρτες Tarot (κάτω αριστερά)

terrapapers.com Baphometh

Το μεσαιωνικό τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών κατεστάλη από τον βασιλιά Φίλιππο IV της Γαλλίας, στις 13 Οκτωβρίου 1307, ο Φίλιππος είχε στην κυριαρχία του πολλές γαλλικές επαρχίες. Ο ισχυρογνώμων Φίλιππος προσπάθησε με κάθε μέσο να εξουδετερώσει όλους τους Πάπες μέχρι την τοποθέτηση Πάπα της αρεσκείας του, που δεν θα πήγαινε κόντρα στα σχέδια του. Έστειλε εναντίον του Πάπα Βονιφάτιου Η’ τον Γουλιέλμο Νογκάρετ που τον κακοποίησε και πέθανε λίγο αργότερα. Στην συνέχεια νέος Πάπας εξελέγη ο Πάπας Βενέφικτος ΙΑ’ που πήγαινε επίσης κόντρα στα συμφέροντα του Φιλίππου και δηλητηριάστηκε από δικές του ραδιουργίες. Τελικά κατάφερε να ανεβάσει στον Παπικό θρόνο Πάπα της αρεσκείας του, τον αρχιεπίσκοπο του Μπορντό που εξελέγη με το όνομα Κλήμης Ε’. Αυτός μετέφερε την παπική έδρα στην Αβινιόν, δημιουργώντας ένα ρήγμα που κράτησε 68 χρόνια στην Καθολική Εκκλησία με την ύπαρξη δύο Πάπων, έναν στην Ρώμη κι έναν στην Αβινιόν.

Στις 13 Οκτωβρίου του 1307 χιλιάδες Ναΐτες ιππότες συνελήφθησαν, βασανίστηκαν κι αργότερα εκτελέστηκαν. Ο Φίλιππος Δ’ χρησιμοποίησε την επιρροή του απέναντι στον Πάπα Κλήμεντα Ε΄ προκειμένου να αποκηρύξει τους Ναΐτες, να δημεύσει τις πλούσιες περιουσίες τους για να τις χρησιμοποιήσει στα δικά του υπέρογκα στρατιωτικά έσοδα. Πάνω από 100 διαφορετικές κατηγορίες είχαν διατυπωθεί κατά των Ναϊτών. Ο Πάπας τους αποκήρυξε ως αιρετικούς και χιλιάδες από αυτούς πέθαναν από τα βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης. Μερικοί κατάφεραν να σωθούν και να διαφύγουν σε Σκωτία, Γερμανία και Πορτογαλία. Κατά τους ιστορικούς, ο Φίλιππος Δ’ ήταν ο βασιλιάς που διέλυσε το περίφημο τάγμα των Ναϊτών ιπποτών που βρισκόταν σε πλήρη ισχύ για περισσότερα από 200 χρόνια.

Πριν απαχθεί ο Πάπας Βονιφάτιος VIII από εχθρούς του Βασιλέα Φιλίππου Β είχε χρεώσει τους Ναΐτες ότι είναι αιρετοί (λάτρεις του Baphometh ) ή ότι έπρατταν βλαστήμιες όπως φτύσιμο και ούρηση στον σταυρό καθώς και για σοδομισμό. Ωστόσο, ο Malcom Barber παρατηρεί ότι σαν ιστορικοί «είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι μια υπόθεση ενός τέτοιου τερατώδους κατασκευάσματος ευσταθεί στο σύνολό των Ναϊτών» Η «Περγαμηνή Chinon» δείχνει ότι οι Ναΐτες πράγματι φτύνουν πάνω στο σταυρό, λέει ο Sean Martin κι ότι αυτές οι πράξεων τους, είχαν ως στόχο να δίνουν ψευδείς ομολογίες, ένα είδος ταπείνωσης και βασανισμού σε περίπτωση που συλλαμβάνονταν ο Crusader (ιππότης) και θα τύγχανε να υποταχθεί. Διδάχθηκαν από τους Σαρακηνούς, να είναι σε αποστασία «με το μυαλό κι όχι με την καρδιά».

Το κατηγορητήριο (acte d’accusation) που δημοσιεύθηκε από το δικαστήριο της Ρώμης αναφέρει: «Σε όλες τις επαρχίες που είχαν τα είδωλα, όπως κεφάλι, μερικά από αυτά είχαν τρία πρόσωπα κι άλλα είχαν ένα, μερικές φορές αυτό ήταν ένα ανθρώπινο κρανίο. Μέσα στις συνελεύσεις τους, λάτρευαν το είδωλο Baphometh ως Θεό και Σωτήρα τους, λέγοντας ότι αυτό το κεφάλι μπορούσε να τους σώσει και παραχωρούσαν όλο τον πλούτο τους, κάνοντας όλα τα λουλούδια τα δέντρα και τα φυτά της γης να βλαστήσουν» Το όνομα Baphomet εμφανίζεται σε αρκετές από αυτές τις ομολογίες. Ο Peter, το 1987 στο βιβλίο του «Οι Ναΐτες Ιππότες και ο μύθος τους» ανάμεσα στα άλλα γράφει «Στη δίκη των Ναϊτών μια από τις κύριες κατηγορίες τους υποτίθεται ότι ήταν η λατρεία τους για ένα ειδωλολατρικό είδωλο-κεφάλι γνωστή ως Baphomet «Mahomet» εκ-λατινισμός του Muhammad».

Ενώ οι σύγχρονοι μελετητές και το αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης αναφέρουν ότι η καταγωγή του Baphomet σαν όνομα ήταν μια πιθανή παλιά γαλλική εκδοχή του «Mahomet» εναλλακτικές ετυμολογίες έχουν επίσης προταθεί: Τον 18ο αιώνα, θεωρίες προσπάθησαν να συνδέσουν τους Ναΐτες Ιππότες με την προέλευση του Τεκτονισμού. Ο βιβλιοπώλης Friedrich Nicolai, τέκτονας ο ίδιος και πεφωτισμένος (1733-1811) στο σύγγραμμα του «Versuch über die Beschuldigungen Welche dem Tempelherrenorden gemacht Worden, und über dessen Geheimniß (1782)» ήταν ο πρώτος που ισχυρίζονταν ότι οι Ναΐτες ήταν Γνωστικοί και ότι ο Baphomet, διαμορφώθηκε από την ελληνική λέξη “baphe metous” που σημαίνει Taufe der Weisheit, «βάπτισμα της Σοφίας» Περαιτέρω η (εικόνα του Baphomet) Figura Baffometi συνδέθηκε ακόμη και με το πεντάγραμμο του Πυθαγόρα: «Το Πυθαγόρειο πεντάγωνο (Fünfeck) είναι σύμβολο της υγείας και της ευημερίας. Είναι γνωστό πόσο ιερός αριθμός είναι το πέντε. Ακόμη θεωρήθηκε, ότι και οι Γνωστικοί είχαν πολλά κοινά με τους Πυθαγόρειους.

Το Arkon Daraul πρότεινε ότι ο Baphomet μπορεί να προκύπτει από την αραβική λέξη أبو فهمة Αμπού fihama (t), που σημαίνει «ο πατέρας της συμφωνίας». Το “Arkon Daraul” πιστεύεται ότι είναι το ψευδώνυμο του Idries Shah (1924 – 1996 ).

Ο Δρ Hugh J Schonfield (1901-1988), ένας από τους επιστήμονες που εργάστηκε στην Νεκρά Θάλασσα, υποστηρίζει στο βιβλίο του «Η Οδύσσεια των Εσσαίων» ότι η λέξη Baphomet δημιουργήθηκε με γνώση την Atbash cipher που αντικαθιστά το πρώτο γράμμα του εβραϊκού αλφάβητου με το τελευταίο, το δεύτερο με το δεύτερο τελευταίο κι ούτω καθεξής. Το Baphomet στα εβραϊκά είναι בפומת ερμηνεύεται σε Atbash, γίνεται שופיא και να ερμηνευθεί ως η ελληνική λέξη «Σοφία». Η θεωρία αυτή αποτελεί σημαντικό μέρος στον Κώδικα Ντα Βίντσι, άλλωστε τα ανακατεύουν κατά πως τους βολεύουν, όταν πρόκειται να διασκεδάσουν με το ανθρώπινο ζώο την ηληθιότητα και την αμάθεια του.

Το 1818, το όνομα Baphomet εμφανίστηκε σε ένα δοκίμιο ενός ανατολίτη βενετού, ονόματι Joseph Freiherr von Hammer-Purgstall, Mysterium Baphometis revelatum, Seu Fratres Militiæ Templi, qua Gnostici et quidem Ophiani, Apostasiæ, Idoloduliæ et Impuritatis convicti, ανά IPSA eorum Monumenta  δηλ. «Η ανακάλυψη του Μυστηρίου του Baphomet, με την οποία οι Ναΐτες Ιππότες, όπως οι Γνωστικοί και οι Ophites καταδικάστηκαν για Αποστασία»

Ο Ισπανός καλλιτέχνη Francisco José de Goya Lucientes, ο οποίος περισσότερο από μία φορά
ζωγράφισε μια «Sabbatic Goat» ανάμεσα το 1821-1823, το El Aquelare και το El gran Cobrόn (εικ κάτω)
που ανατέθηκε από την Baron d’ Emile Erlanger

Francisco Jose de Goya Lucientes jpg
Baphomet στο Notre-Dame-de-Paris, τον καθεδρικό ναό που χτίστηκε από τους Ναΐτες Ιππότες

goat mendes
Goat του Mendes

Γνωστή εικόνα (επάνω) σχετικά με την «Sabbatic Goat» παρουσιάζει ομοιότητες με έργα του Ισπανού καλλιτέχνη Francisco José de Goya Lucientes, ο οποίος περισσότερο από μία φορά ζωγράφισε μια «Sabbatic Goat» ανάμεσα το 1821-1823, το El Aquelare και το El gran Cobrόn (εικ πάνω) που ανατέθηκε από την Baron d’ Emile Erlanger.

Βλέπουμε μια ομάδα γυναικών κάθεται και προσφέρει νεκρά παιδιά, κυρίως τα βρέφη τους σε μια καθιστή κατσίκα. Όλα τα στοιχεία είναι grotesques και τα πρόσωπά τους σε μεγάλο βαθμό, διαστρεβλωμένα, κοινό γνώρισμα των animalized. Επιπλέον, η παλέτα είναι, όπως σε όλες τις παλέτες της Μαύρης Ζωγραφικής, πολύ σκούρα, με βαριά χρήση του μαύρου. Μερικές λευκές κηλίδες, πολλές διάσπαρτες σκιές προδιαγράφουν επίσης την σκοτεινότητα της βραδιάς. Στα υπόλοιπα της υπάρχει το κίτρινο χρώμα της ώχρας με κόκκινη γη κι ένα άγγιγμα με μπλε κηλίδες.

H κατσίκα, η οποία εκπροσωπεί τον Baphomet έχει ανοιχτό το στόμα της προεδρεύοντας στο φως του φεγγαριού. Θα μιλήσει με το κορίτσι, το οποίο, προφανώς, είναι έτοιμο να προταθεί για μάγισσα. Οι κύριοι χαρακτήρες ( γυναίκα που κάθεται στην καρέκλα κι ο νόθος) βλέπουμε τα πρόσωπά τους κρυμμένα. Η κατσίκα δίνει την αίσθηση ότι όσα λέει πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους, η θέση της δε είναι πίσω από την πρώτη γυναίκα, που δηλώνει ότι είναι αρχάρια και καλυμμένη με κουβέρτα, κοιτώντας έντρομη. Ξανά ο διάβολος Baphomet, με τη μορφή μιας κερασφόρου κατσίκας. Τρομοκρατημένες καθισμένες οι γυναίκες με σεβασμό και δέος γύρω του. Από το 1789 στη ζωγραφική του χρησιμοποιεί τις παραδοσιακές εικόνες της μαγείας και σε πολλά από τα χρησιμοποιούμενα σύμβολα είναι ανεστραμμένο. Η κατσίκα εκτείνει αριστερά του και όχι δεξιά οπλή προς το παιδί. Το “Σάββατο των Μαγισσών” είναι μια ζωγραφική, που χλευάζει και γελοιοποιεί τις δεισιδαιμονίες, τον φόβο και τον παραλογισμό, θέλοντας να επηρεάσουν την πίστη μέσα από την άγνοια με φαντάσματα ή γιατρούς κομπογιαννίτες ή ενός τυράννου άρχοντα και να “κρύψουν σε κοινή θέα” τους σκοπούς και τις επιδιώξεις τους.

Η εικόνα Baphomet είναι μια σύνθετη δημιουργία με μια συμβολική αλχημιστική πραγμάτωση μέσα από την ένωση των αντίθετων δυνάμεων. Αποκρυφιστές πιστεύουν ότι, μέσα από την γνώση της δύναμης της ζωής, είναι σε θέση να παράγουν την μαγεία και την πνευματική φώτιση. Στην απεικόνιση της εικόνας Baphomet του Eliphas Levi περιλαμβάνονται αρκετά σύμβολα κρύπτοντας έτσι «σε κοινή θέα» την αύξηση της δύναμης Κουνταλίνη, η οποία οδηγεί στην ενεργοποίηση του αδένα της επίφυσης, επίσης γνωστός ως το «τρίτο μάτι». Έτσι, από την άποψη της εσωτερικότητας, ο Baphomet η σατανική κατσίκα, αντιπροσωπεύει αυτή την απόκρυφη διαδικασία.

Όμως η Κουνταλίνη είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ και τρέφονται με αυτήν. Όταν έμψυχος άνθρωπος ανεβάσει την Κουνταλίνη αυτόματα χάνει την ψυχή του. Τίποτα δεν είναι όπως παρουσιάζεται και σπάνια το Φαινομενικό ταυτίζεται με το Πραγματικό, ειδικά όταν οι γνώσεις είναι περιορισμένες.

Με την πάροδο του χρόνου, το σύμβολο κατέληξε να σημαίνει πολλά περισσότερα από το όποιο διφορούμενο μυστικιστικό εσώτερο νόημα του. Μέσα από διαμάχες, το Baphomet έγινε, ανάλογα με την οπτική γωνία, μια αναπαράσταση του ό,τι είναι καλό στον αποκρυφισμό ή ό,τι είναι κακό στον αποκρυφισμό. Είναι, στην πραγματικότητα, ο απόλυτος «αποδιοπομπαίος τράγος» το πρόσωπο της μαγείας, ως η μαγεία να είναι κάτι μαύρο και σατανικό. Το γεγονός ότι το σύμβολο είναι τερατώδες και τραγελαφικό, βοήθησε να προωθηθεί ως το σύμβολο στο επίπεδο της ατιμίας, της δολιότητας, που δεν αποτυγχάνει ποτέ να σοκάρει οργανωμένες θρησκείες και το κατεστημένο, προσελκύοντας παράλληλα εκείνους που επαναστατούν εναντίον των δογμάτων κι εγκλωβίζοντας τους σε ένα πολύ χειρότερο.

Έτσι κέρδισε ευρεία αναγνώριση στη λαϊκή κουλτούρα του μαζάνθρωπου η εικόνα του Baphomet, χρησιμοποιείται σήμερα ως σύμβολο του οτιδήποτε αφορά αποκρυφισμό και τυπολατρία. Από εταιρικό logo ΜΜΕ, που έχει δεσμούς με Μυστικές Εταιρίες, το σύμβολο της σατανικής κατσίκας Baphomet εμφανίζεται στα πιο περίεργα μέρη, συχνά σε ακροατήρια πολύ νέων κι αδαών για να καταλάβουν τον αποκρυφισμό της αναφοράς. Είναι τα Baphomet που χρησιμοποιούνται στην ποπ κουλτούρα ως σύμβολο απόκρυφης δύναμης της απόκρυφης ελίτ, έτσι λοιπόν περνάει και γίνεται υπαρκτό και αποδεκτό με συμφωνία, από το αδαές ανθρώπινο ζώο.

Κοίτα τώρα την φωτογραφία του Baphomet επάνω και σκέψου (αν μπορείς) μόνος σου, πόση Σοφία εκπέμπει ο κατσικοπόδαρος θεός. ΟΥΠΣ «κατσικοπόδαρος Θεός» !!! Σκαλίζουμε σκαλίζουμε και καταλήγουμε στον Θεό Παν !!! Θα επανέλθω λοιπόν με περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία, ως έναυσμα για περαιτέρω έρευνα και μελέτη, ώστε όταν πηγαίνεις στην εκκλησία σου, να βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ στα σύμβολα που βρίσκονται παντού, Ολοφάνερα και διάσπαρτα ποιόν Άρχοντα προσκυνούν, υπακούν και τρέφουν. Άρα όταν λέω ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ το εννοώ κυριολεκτικά κι ουχί μεταφορικά.

Δεν είν’ νεκρό εκείνο που αιώνια μπορεί να περιμένει
Μα με το διάβα των παράξενων αιώνων
ως κι ο θάνατος μπορεί να πεθαίνει.
Howard Phillips Lovecraft “Το Κάλεσμα του Κθούλου”

@ Ion Maggos /2010 miastala.com

goya

 South Ayrshire Council; Supplied by The Public Catalogue Foundation

Witches_Flight_Goya

terrapapers.com - goya

Departure_of_the_Witches