Topics:

Ο περίεργος κ. Trevor Constable

Οι μετεωρολογικοί πόλεμοι, η «αντίθεση» με τον Ράιχ και οι αόρατοι ισχυροί υποστηρικτές Τον Απρίλη του 2016 έφυγε από την ζωή ο Trevor James Constable έχοντας μπει στην ένατη δεκαετία της ζωής του. Πρόκειται για...

Ο περίεργος κ. Trevor Constable

Οι μετεωρολογικοί πόλεμοι, η «αντίθεση» με τον Ράιχ και οι αόρατοι ισχυροί υποστηρικτές

Τον Απρίλη του 2016 έφυγε από την ζωή ο Trevor James Constable έχοντας μπει στην ένατη δεκαετία της ζωής του. Πρόκειται για πρώην αξιωματικό του Εμπορικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ηλεκτρονικό και ραδιοηλεκτρολόγο-ρανταριστή, ο οποίος τόσο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στη θάλασσα, όσο και μετά τη συνταξιοδότησή του, προώθησε με τις έρευνές του στο θέμα της αιθερικής ενέργειας συγκεκριμένες τεχνικές ελέγχου και διαμόρφωσης του καιρού. Ερευνώντας τη ζωή του και ορισμένες περίεργες υποδείξεις που άφησε πίσω του, οδηγούμαστε στην αποκάλυψη μιας σειράς από μυστικές διαδρομές και επιχειρήσεις που συνδέονται με την πιο σκοτεινή πτέρυγα της εξουσίας στις ΗΠΑ και τον Δυτικό κόσμο.

Ο Constable γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία, επιλέγοντας λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο καριέρα ναυτικού. Κατά τη διάρκεια του Πολέμου, ανέπτυξε σχέσεις με αξιωματικούς και πιλότους της Αεροπορίας, τόσο των ΗΠΑ όσο και της Γερμανίας. Έγραψε σειρά βιβλίων για την ιστορία της αεροπλοΐας, ενώ μετά το τέλος του Πολέμου ανέπτυξε ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία του Rudolf Steiner, τις ραδιονικές θεραπείες της Ruth Drown, όπως και για τις έρευνες του γνωστού ψυχαναλυτή, Βίλχελμ Ράιχ.

Μετά από συστηματικές επαφές με τον βοηθό του Ράιχ, Robert McCullough, έμαθε να κατασκευάζει συσκευές ανάλογες με τους πρώτους νεφοδιαλυτές που δοκίμαζαν τότε ο Ράιχ και η ομάδα του σε ερήμους των ΗΠΑ. Σύντομα, όμως, διαφώνησε με τους Ραϊχιστές και τη δογματική στάση που είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν, και προχώρησε σε μια δική του σύνθεση όσον αφορά τη φύση των συσκευών αυτών ως αντηχείων συντονισμού του αιθέρα. Από εδώ και κάτω, αρχίζουν οι πρώτες περίεργες αποκλίσεις.

Η υπόθεση του Ράιχ είναι, εν πολλοίς, γνωστή. Μετά από νέες καταγγελίες στον Τύπο για απάτη, το 1956 επενέβη η πανίσχυρη ομοσπονδιακή FDA (Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων), η οποία τον έστειλε στη φυλακή για δύο χρόνια, όπου και πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1957. Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά τη Ναζιστική Γερμανία του ’30, τα βιβλία του ρίχτηκαν δημόσια στην πυρά!

Αντίθετα, ο Constable, φερόμενος πιο πονηρά, απέφυγε την άμεση αναφορά στις ραϊχικές θεραπευτικές ιδέες και προχώρησε στην εφαρμογή των δικών του μεθόδων, ενόσω ήταν ακόμη σε ενεργό ναυτική υπηρεσία. Όντας πρώτος αξιωματικός επικοινωνιών στο πλοίο MAUI των ΗΠΑ, σε συνεννόηση με τον τότε αρχιπλοίαρχο C. C. Wright, εγκατέστησε τις δικές του συσκευές ατμοσφαιρικού ελέγχου στα καταστρώματα του πλοίου με θεαματικά αποτελέσματα. Λέγεται ότι κατόρθωνε να διώχνει την ομίχλη κάθε φορά που υπήρχε δυσκολία προσάραξης σια διάφορα λιμάνια, ενώ από τα αρχεία των πρώτων επιχειρήσεών του, φαίνεται και η απόπειρα πειραματικών αποδείξεων με τη βοήθεια του ραντάρ. (διατηρούνται αρχεία του με πολλά ντοκουμέντα στο site rainengineering.com)

Μέσα στις ταραγμένες δεκαετίες του ’60 και ’70, έρχεται σε επαφή και με ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα της εξωγήινης ζωής και των πιθανών εξωγήινων επισκέψεων. Γνωρίζει πολύ καλά τα όσα έχουν προηγηθεί με το επεισόδιο στο Roswell του Ν. Μεξικού και την υποτιθέμενη συντριβή εξωγήινου σκάφους. Και εδώ ακόμη διαφωνεί, και παίρνει τη θέση ότι οι περισσότερες τέτοιες θεάσεις αναφέρονται σε κάποιο είδος άγνωστων ζωντανών οργανισμών, οι οποίοι συνυπάρχουν με τη γήινη βιόσφαιρα, πιθανώς από εποχές πριν από τον άνθρωπο. Αναφέρει, μάλιστα, ότι διάφορες περίεργες εκδηλώσεις που συνυπάρχουν με τις σποραδικές εμφανίσεις τέτοιων αντικειμένων υποδηλώνουν εξωδιαστατική προέλευση.

Τη δεκαετία του 1980, μετά την οριστική συνταξιοδότησή του, ιδρύει την εταιρεία TJC/Atmos Engineers. Με αυτή συνεχίζει συστηματικά πειράματα, όπως την επιχείρηση CLINCHER το 1990, με την οποία επιχειρεί να καθαρίσει την ατμόσφαιρα του Λος Άντζελες από την αιθαλομίχλη – και πάλι με κάποια αναφερόμενα ως θετικά αποτελέσματα. Από εκείνη την περίοδο και μετά, ο Constable πιθανότατα ενεργεί με την κάλυψη ορισμένων πολύ ισχυρών προσώπων από την παλιά φρουρά της αμερικανικής πολιτικής, και μάλιστα τη γενιά που πολέμησε στον Β’ Παγκόσμιο. Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα, καθώς αποκαλύπτουν και μια συγκαλυμμένη σύγκρουση στο εσωτερικό του κύκλου εξουσίας των ΗΠΑ, ανάμεσα σε δύο γενιές με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική.
terrapapers-com_-he-cosmic-pulse-of-life-2-trevor-james-constable

terrapapers-com_cosmic-pulse-of-life-trevor-james-constable

Η πολιτική, ο πόλεμος και ο αιθέρας

«Non Auro, Sed Ferro Recuperanda Est»
«Δεν είναι ο χρυσός, αλλά ο σίδηρος με τον οποίον θα ξανακερδηθούν όλα» – Marcus Furius Camillus 446-465 π.κ.ε.

Κατά τη διάρκεια του Πολέμου, ο Constable είχε εργαστεί σε θέματα απόκρυψης και καμουφλάζ, και ήταν μέσω αυτών των εργασιών που ήλθε σε επαφή με το έργο του Steiner πάνω στους χρωματικούς κώδικες. Όντας άνθρωπος με ναυτική εκπαίδευση, σκεφτόταν πρακτικά δείχνοντας ενδιαφέρον περισσότερο για τα αποτελέσματα, παρά για τις θεωρίες. Όταν βεβαιώθηκε ότι η προσέγγιση που είχε αναπτύξει δούλευε στην πράξη, προσπάθησε να τη θέσει στην υπηρεσία του συνόλου. Τα σοβαρά προβλήματα με την αιθαλομίχλη στις μεγαλουπόλεις με έντονη τότε βιομηχανική δραστηριότητα ήταν από τα πρώτα που τράβηξαν το ενδιαφέρον του. Στην προσπάθειά του αυτή, συνάντησε την ισχυρή αντίσταση πολλών παραγόντων με ιδιαίτερα συμφέροντα σε κρατικές και ιδιωτικές επιχορηγήσεις. Έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει με ελάχιστα μέσα, μόνος του.

Σε αυτή τη φάση, αποφάσισε να μιλήσει σε ορισμένους ανθρώπους από τη γενιά που ήξερε καλύτερα, τη γενιά που είχε πολεμήσει στην Ευρώπη και στην Κορέα. Ο Constable ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τη στρατιωτική ιστορία και είχε γράψει αρκετά βιβλία ο ίδιος για πάνω από 30 χρόνια, μαζί με τον Συνταγματάρχη Raymond Toliver της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο Toliver, με τη σειρά του, υπήρξε ορντίναντσα του περιβόητου Στρατηγού Curtis LeMay. Ο LeMay είχε πολεμήσει και στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία ως υπεύθυνος των θρυλικών ιπτάμενων φρουρίων Β-17, πετώντας μαζί με τα πληρώματα, και δεν ήταν το είδος του ανθρώπου που αστειευόταν με σοβαρά ζητήματα. Ο ίδιος διηύθυνε την επιχείρηση ανεφοδιασμού του Δυτ. Βερολίνου κατά την πρώτη φάση του Ψυχρού Πολέμου, ενώ είχε συγκρουστεί και με τον πρόεδρο Κένεντι στην Κουβανική Κρίση του 1963, όταν ζήτησε την άδεια να βομβαρδίσει τις περιοχές όπου είχαν τοποθετηθεί σοβιετικοί πύραυλοι.

Η συνάντηση των δύο ανδρών, είκοσι πέντε χρόνια μετά, υπήρξε κινηματογραφική και έτσι την περιέγραψε ο ίδιος ο Constable σε σχετική επιστολή του: Ο ίδιος μόλις είχε τελειώσει μια βιογραφία του άσου της Luftwaffe, Adolf Galland. Η επιχείρηση CLINCHER αντιμετώπιζε τότε ένα σοβαρό πρόβλημα, εξαιτίας της συστηματικής κωλυσιεργίας των παραγόντων μιας συγκεκριμένης κομητείας να του δώσει άδεια πειραμάτων. Αφού τον άκουσε με προσοχή και κράτησε μια βίντεο-κασέτα με ντοκουμέντα, ο στρατηγός κανόνισε μια νέα συνάντηση. Όταν ξαναβρέθηκαν, ο LeMay του απάντησε ευθέως: «Δεν πιστεύω το παραμικρό από όσα είδα και άκουσα». Και μετά από μια τρομερή παύση συνέχισε: «Αλλά θέλω μία από αυτές τις καταραμένες συσκευές για την αιθαλομίχλη στον κήπο μου!». Πράγματι, οι δυο τους εγκατέστησαν αμέσως ένα μοντέλο Mark-II που είχε φέρει μαζί του ο Constable και, όταν ο στρατηγός πέρασε το χέρι του πάνω από τους μεταλλικού κώνους προβολής, έμεινε έκπληκτος από την ηλεκτρισμένη αίσθηση στο χέρι του. Από εκεί και έπειτα, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Ο LeMay ήταν, εκτός των άλλων, οπαδός του Στρατηγού MacArthur, του πρώτου προέδρου που προειδοποίησε, στην ιστορική του ομιλία του 1961, για την επικράτηση μιας κορπορατιστικής συμμοριτικής ομάδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την οποία ονόμαζε «στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα». Ανάλογο μήνυμα είχε στείλει και ο Κένεντι σε ομιλία του 1962. Ο LeMay, όπως και ο Constable, φαίνεται πως ήταν της ίδιας άποψης, καθώς μεταξύ τους αναφέρονταν στους παράγοντες αυτούς με τον γενικόλογο όρο οι «ανέντιμοι».

Ο LeMay υποστήριξε τον George Wallace στην εκστρατεία του για την προεδρία των ΗΠΑ το 1972, στην οποία ο δεύτερος έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από κάποιον Bremer, που τον άφησε παράλυτο. Περιέργως πώς, ο Constable αναφέρει σε επιστολή του ότι περίμενε τη δολοφονία του Wallace. Τα περιστατικά από τη ζωή του Bremer θυμίζουν έντονα τον χαρακτήρα από την ταινία Taxi Driver του 1976 από τον Μάρτιν Σκορτσέζε ο οποίος δανείστηκε στοιχεία από τον φάκελο του Bremer. Θυμίζουμε, ότι εκείνο τον καιρό ήταν επίσης σε πλήρη ανάπτυξη το άκρως απόρρητο πρόγραμμα MK-Ultra/MK-Delta της CIA για τον χειρισμό και την καθοδήγηση της συμπεριφοράς…

Στα βιβλία των Kenn Thomas και William Torbitt βρίσκουμε πολλές από αυτές τις κρυφές πτυχές της πολιτικής των ΗΠΑ, όπου αναφέρεται επίσης μια σημαντικότατη λεπτομέρεια γύρω από το δέμα του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, η περίφημη -απόρρητη τότε- Υπηρεσία DISC (Defence Industrial Security Command – Διοίκηση Ασφάλειας Αμυντικής Βιομηχανίας) με τον -περισσότερο ή λιγότερο προφανή- σκοπό τον πλήρη έλεγχο των τεχνολογικών εξελίξεων με βιομηχανικές εφαρμογές. Θα μπορούσε, άραγε, να μείνει αδιάφορη η DISC μπροστά σε μια τεχνολογία που εναλλακτικά θα μπορούσε να μετατραπεί άμεσα σε μετεωρολογικό όπλο;

Αν ο Ράιχ είχε το πικρό τέλος που ξέρουμε, π επέτρεψε στον Constable να συνεχίζει -και μάλιστα επιτυχώς- τόσα χρόνια τις δικές του επιχειρήσεις; Προφανώς, οι σχέσεις του με κύκλους στρατιωτικών παραγόντων έπαιξαν κάποιον προστατευτικό ρόλο, αλλά δεν είναι γνωστό σε πόσο βάθος. Ακόμη πιο περίεργη είναι η τελευταία του επιχείρηση – και, μάλιστα, εκτός ΗΠΑ. !!!

Το 1991, η τοπική κυβέρνηση της επαρχίας της Μάλαγα, στη Μαλαισία, κάλεσε επίσημα την εταιρεία του Constable να επιχειρήσει να προκαλέσει βροχοπτώσεις, για να γεμίσει το φράγμα Durian Tungal. Ο ίδιος ο Constable εξέφρασε αμφιβολία αν μπορούσε να γίνει αυτό εντοπισμένα σε μια μικρή περιοχή. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στις επιχειρήσεις του ήταν η ανάγκη τοποθέτησης πολλών αντηχείων σε απομακρυσμένες αποστάσεις, που σχημάτιζαν κάποιο σχέδιο στον χώρο. Αμέσως ξέσπασε μια τοπική διαμάχη ανάμεσα στον τότε καθηγητή Lee Sing, πρόεδρο του Τμήματος Φυσικής του τοπικού πανεπιστημίου και τον Κινέζο μυστικιστή και γραμματέα της Εθνικής Ένωσης Πολεμικών Τεχνών της Μάλαγας, Lim Cheng Huat, που υποστήριζε την ταυτοσημία του αιθέρα του Constable με την αντίστοιχη κινεζική θεώρηση του Chi ή Ζωτικής Δύναμης (New Straits Times, 2-8-1991). Η τοπική κυβέρνηση υποσχέθηκε τότε μια αμοιβή 3,2 εκατ. δολαρίων μόνο σε περίπτωση επιτυχίας.

Ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα κάτι άλλο γύρω από την υπόθεση αυτή. Τον Μάιο του 1998, ένας ανταποκριτής ανέφερε ότι η εταιρεία TJC/Atmos ανακοίνωσε περάτωση των πειραμάτων με επιτυχία, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Constable δήλωσε ότι παρέδωσε τον φάκελο δεδομένων στις Αρχές. Ωστόσο, ο τοπικός αντιπρόσωπος της εταιρείας έδωσε αρνητική απάντηση σχετικά με το αν έφτασε ποτέ τέτοιος φάκελος. Όταν δημοσιογράφοι έφτασαν στο ξενοδοχείο στη Μάλαγα, αρνήθηκε κάθε συνέντευξη λόγω έλλειψης χρόνου και το ίδιο συνέβη και στην Κουάλα Λουμπούρ.

Γιατί, όμως, ο Constable ανέλαβε μια επιχείρηση τόσο αμφίβολη ως προς την έκβασή της και ποιος τον κάλυπτε όλα αυτά τα χρόνια;

Μια μόνο παρατήρηση για τον προσεκτικό αναγνώστη, σχετικά με τη ζωτική σημασία των Στενών της Μάλαγας για την παγκόσμια ναυσιπλοΐα και τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Όπως επίσης και για τη γειτνίασή τους με την Κομμουνιστική Κίνα, η οποία, ως γνωστόν, πάντοτε είχε βλέψεις για την περιοχή – τελευταία, δε, επιχειρεί τη μετατροπή της σε στρατιωτικοποιημένη ζώνη, γεγονός που τη φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση με τις ΗΠΑ. Ο Constable φέρεται να εμφορείτο από πατριωτικές ιδέες και να ήταν σε στενή σχέση με περίεργους κύκλους στρατιωτικών. Δεν θα ήταν τόσο παράξενο, εάν είχε συζητήσει και κάποια πολύ διαφορετική χρήση των αιθερικών του κατασκευών, που θα είχαν πιθανώς να κάνουν με επικοινωνίες και πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τη βροχοποιία ως προκάλυψη…

Ο κύκλος των τριών δασκάλων
«Φάος άφθιτον αιεί»

Ελάχιστη αμφιβολία πρέπει να υπάρχει ότι, αν μια ολοκληρωμένη θεωρία μπορούσε να βρεθεί για το σύμπαν, αυτή θα περιγραφόταν από κάποιους κλάδους των Μαθηματικών. Άλλωστε, αν το σύμπαν ήταν ένα εντελώς άτυπο και χωρίς βαθύτερους νόμους και σχέδιο οικοδόμημα, καμία έρευνα δεν θα άξιζε τον κόπο. Πλην όμως, αγνοούμε ακόμη ποιο είναι το σωστό βιβλίο και ποιοι πραγματικά κλάδοι των Μαθηματικών είναι οι ορθότεροι και οι πλέον οικονομικοί για μια τέτοια πλήρη περιγραφή.

Παρά τη σύγχυση που επικράτησε τελευταία με τα πολυσύμπαντα, τις σκοτεινές ενέργειες και τις σκοτεινές ύλες, μια ρωγμή άρχισε να φαίνεται από κάποιες πλευρές του ελεγχόμενου και υπνώττοντος ακαδημαϊκού κατεστημένου. Αρκετή κινητικότητα εκδηλώνεται σε έναν διεθνή κύκλο επιστημόνων, στους οποίους συγκαταλέγονται κορυφές όπως οι Γιάννης Μπεζιέρης, Larry Horwitz, Martin Land, Louis Kauffman, Givanni Modanese (γνωστός από την υπόθεση των αντι-βαρυτικών πειραμάτων του Podkletnov) κ.ά. Στην υπόθεση πρώτοστατεί ο Lee Hively του Εθνικού Εργαστηρίου Oak Ridge των ΗΠΑ, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε μια τελευταία αίτηση ευρεσιτεχνίας για το σχέδιο μιας αντένας διαμήκων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. [βαθμωτών κυμάτων]

Το εύρημα αυτό ξεκινά από τις εργασίες του πατέρα των σύγχρονων Θεωριών Πεδίου, Ernst Stueckelberg, στις οποίες εισάγεται μια παραβίαση της συνήθους σχέσης διασποράς, όπως δίνεται από την κλασική Σχετικότητα. Πρακτικά, το τέχνασμα του Hively είναι αυτό που θα λέγαμε στην «επίσημη» γλώσσα του Μάξγουελ «η κατάργηση της ‘βαθμίδας’ με την εισαγωγή ενός νέου βαθμωτού δυναμικού». Η βασική συνέπεια για τον μηχανικό είναι ότι η διαμόρφωση διαμήκων τρόπων απαιτεί το ρεύμα της πηγής να έχει σημαντική «κλίση», δηλαδή να διαβαθμίζεται από υψηλότερη σε χαμηλότερη ένταση μέσα στην κεραία, κάτι που όσο εύκολο ακούγεται, άλλο τόσο δύσκολο μπορεί να το πετύχει κανείς στην πράξη.

Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Διότι ο Ράιχ έκανε κάτι ανάλογο, όταν επικάλυπτε αγωγούς με διαφορετικής ποιότητας διηλεκτρικά! Το πώς έφτασε σε αυτή την ιδέα ο ίδιος δεν έχει πλέον τόση σημασία, είναι όμως ενδεικτικό. Σημειωτέον ότι το πλάσμα σε ανοιχτή ροή, όπως και οι ηλιακές εκλάμψεις, μπορεί με την ίδια λογική να είναι ισχυρές πηγές παρόμοιων διαμήκων παλμών. Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τυχόν Η/Μ οπλικά συστήματα και όπλα πλάσματος, το αφήνουμε προς το παρόν στη φαντασία του αναγνώστη…

Ας δούμε, όμως, μερικές επιπλέον επίσημες «διαρροές». Τελευταία έχει γίνει επίσης θόρυβος για την ανακάλυψη των Γάλλων ερευνητών Yves Couder και Emmanuel Fort, οι οποίοι κατόρθωσαν να αναπαραγάγουν τα βασικότερα παράδοξα χαρακτηριστικά της Κβαντικής Μηχανικής, όπως το πείραμα της διπλής σχισμής, χρησιμοποιώντας απλώς σταγονίδια που αναπηδούν πάνω σε ένα κατάλληλα δονούμενο δοχείο λαδιού! Αυτό υπονοεί την ύπαρξη ενός ολόκληρου άγνωστου «Ωκεανού» επί του οποίου το δικό μας σύμπαν επικάθεται. Πού, όμως, θα έπρεπε να αναζητηθεί ένας τέτοιος ωκεανός;

Για τη συνέχιση της αναζήτησης πρέπει να καταφύγουμε σε μια τελευταία, ελαφρά πιo «σκοτεινή» διαρροή. Πρόκειται για το ελάχιστα συζητημένο, τεράστιο έργο του Βέλγου φυσικού Diederik Aerts, στον οποίο παρέδωσε το κληροδότημά του ο φιλόσοφος Leo Apostel. Ο Aerts υπήρξε μαθητής του Piron που, με τη σειρά του, ήταν από τους τελευταίους μαθητές του Stueckelber. Ήδη, από το 1970, είχε αποδείξει ένα σημαντικό θεώρημα στην Κβαντική Λογική, που οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι όλα τα κβαντικά συμβάντα είναι ΣΚΙΕΣ από κάπου «αλλού», και οι μετρήσεις μας απλώς τα εξαναγκάζουν να εμφανιστούν στον δικό μας χώρο-χρόνο!

Μετά από σαράντα χρόνια σιωπηλής εργασίας, τελικά δημοσιοποίησε τα απίστευτα συμπεράσματα όλης αυτής της μελέτης: ότι τα εκλαμβανόμενα ως «σωμάτια» δεν είναι πραγματικά όντα, αλλά «έννοιες» ή «σύμβολα» όπως σε ένα πρόγραμμα, ενώ η μακροσκοπική ύλη αποτελεί κάτι σαν μια δομή δεδομένων!

Αν, όμως, πρέπει να προσδώσουμε μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον κυματικό χαρακτήρα πλέον αντί για τον σωματιακό, τότε θα πρέπει τα κύματα αυτά να ενέχουν έναν τρόπο κωδικοποίησης των συμβόλων που εκλαμβάνονται ως εντοπισμένες δομές. Και, πράγματι, ο γράφων δημοσίευσε πρόσφατα στοιχεία σχετικά με τη δυνατότητα πλήρους μεταγραφής συμβολικών/ψηφιακών προγραμμάτων σε αναλογικά συστήματα με χρήση κυμάτων. Μόνο που, στην περίπτωση μιας υδροδυναμικής ερμηνείας, όπου ο κόσμος μας εμφανίζεται σαν ένας περιορισμός, η μια ΣΚΙΑ ενός άλλου, πιo πραγματικού, απαιτείται να προσθέσουμε τουλάχιστον μια επιπλέον κρυμμένη διάσταση. Και εδώ θα χρειαστεί να επικαλεστούμε τον μυστικό κύκλο των τριών μυημένων μαθηματικών, Joseph Fourier, Hermann Hankel και Niels Henrik Abel.

Προβολή της τομογραφικής αναστροφής Abel για ένα τμήμα γήινης επιφάνειας

reverse-view-abel
Αυτοί, μόνοι, επινόησαν ένα καταπληκτικό εργαλείο που επιτρέπει τη θέαση ενός ολόκληρου, κρυμμένου κόσμου από μια χαμηλότερη διάσταση, στην οποία μπορεί αυτός να προβάλλεται όπως σε μια οθόνη. Το ίδιο εργαλείο που επιτρέπει σήμερα την τομογραφία, αλλά και αυτό που ονομάζεται «ολοκληρωτική γεωμετρία». Και για να διευκολύνουμε τον αναγνώστη, εκτελέσαμε έναν τέτοιο υπολογισμό που φαίνεται στην ενδεικτική εικόνα της προηγούμενης σελίδας.

Φανταστείτε τον κόσμο μας σαν μια ΣΚΙΑ, ένα καρτουνίστικο υποσύνολο της πραγματικότητας, όπως ο υψομετρικός τοπογραφικός χάρτης που φαίνεται στο κάτω μέρος της εικόνας. Εκτελώντας την αντίστροφη προβολή του Abel, ξανακερδίζουμε την πλήρη εικόνα, που δεν είναι άλλη από τη διατομή ενός διαμορφωμένου σφαιρικού κύματος στο πάνω μέρος. Είμαστε, άραγε, τα κινούμενα σχέδια στο πάτωμα ενός «Οίκου των Θεών»; Και αν μπορούμε να ανέβουμε τη σκάλα των διαστάσεων, τι θα συμβεί αν προσπαθήσουμε το ίδιο με τον Χρόνο;

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, διότι ένας χρόνος εμπεριέχει επίσης επιλογές και, ενώ η ίδια προβολή θα μπορούσε να ερμηνευτεί και σαν χρόνος για απλά, επαναληπτικά φαινόμενα μέσω μιας γενίκευσης που οφείλουμε στον μαθηματικό Marcel Riesz, εάν θέλαμε να εφοδιάσουμε με ολόκληρο πρόγραμμα ένα τέτοιο «σιδερικό» σύστημα κυμάτων, θα έπρεπε να ξέρουμε πώς να κρύψουμε το πρόγραμμά μας μέσα σια κύματα. Τι ρόλο παίζουν εδώ, άραγε, συστήματα αντηχείων, κατάλληλα τοποθετημένα στον χώρο, όπως ανακάλυψε εμπειρικά ο Constable;

Ας ευχηθούμε να μην έχει ανακαλυφθεί τέτοιος τρόπος ποτέ στην Ιστορία από άλλους, διότι αλλιώς μπορεί να ξυπνήσουμε κάποια μέρα με τη φριχτή γνώση ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο, από μια μάντρα με ζωντανά, στα χέρια αμφιβόλου φήμης τσοπάνηδων. Είναι, άραγε, αυτοί ταυτόσημοι με τους «ανέντιμους» που ανέφερε ο Constable ή, ίσως, και με τους «άρχοντες» των αρχαίων Γνωστικών; [Βολαδόρες, Ιπτάμενοι, Αφέντες, Σκιές κλπ]

Εάν η εμπειρία του Constable χρησιμεύσει στην Ανθρωπότητα, αυτό δεν θα έχει μόνο να κάνει με τη θέλησή του να συνεχίσει εκεί που άλλοι σταμάτησαν ή θυσιάστηκαν από το σύστημα, αλλά και για τις έμμεσες προειδοποιήσεις που οδηγούν στην καρδιά της συμμοριτικής οργάνωσης που πλέον λυμαίνεται τα πάντα – της Ακαδημίας μη εξαιρουμένης. Μιλάμε γι’ αυτό το ελληνο-ρωμαιο-γιαχβικό συνονθύλευμα της αγγλο-σαξωνικής επιστήμης, στο οποίο δεν απέμεινε τίποτε άλλο από το κλεμμένο «trademark» της αρχαίο-ελληνικής σκέψης και της βούλησης προς την αλήθεια, παρά μόνον το ένα και μοναδικό ερώτημα: Ποιος-θα-φάει-τα-λεφτά ή ποιος-θα-αρπάξει-ποια-καρέκλα.

Εν τέλει, πρέπει κάποτε να γίνει κατανοητό ότι το ζήτημα της πραγματικής αλήθειας, της κατισχύουσας επί κάθε ύλης και κόσμου, δεν μπορεί να είναι απλά «δημοκρατικό», ώστε να επαφίεται στη γνώμη και στην άποψη. Όταν έρθει η στιγμή της πράξης, μετατρέπεται άμεσα σε στρατιωτικό ζήτημα και ως τέτοιο επιλύεται εν τέλει, όπως η ίδια η Ιστορία αποδεικνύει σε αναρίθμητες περιπτώσεις. Και αυτό δεν πρέπει να εκληφθεί ως μια ακόμη άποψη, αλλά μάλλον ως κανονική προειδοποιητική βολή σε εκείνους που απρόσεκτα διαβαίνουν στην καρδιά ενός ναρκοπέδιου, χωρίς να δίνουν βάση στα σημάδια που προηγούνται. Οι λοιποί επίδοξοι «προφήτες» ας περιμένουν τα αποτελέσματα του τρέχοντος ιστορικού πειράματος που συνεχίζεται.

@Θεοφάνης Ράπτης: Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Αστροναυτικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.Α.Σ.) Greek Startram Open Source Development Team

[#Κρατήστε την ‘ΣΚΙΑ’ θα επανέλθουμε με άρθρο]

terrapapers.com_ he Cosmic Pulse Of Life - 1 Trevor James Constable
Αγοράστε το βιβλίο “Ο Κοσμικός Παλμός της Ζωής” του Trevor James Constable

Tώρα και στα Ελληνικά

500 σελίδες. Τιμή 29,00 € /συν 6€ έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής
Τηλέφωνο παραγγελίας: 690 7070703 και στο mail: mwohellas@gmail.com

Στο βιβλίο του «The Cosmic Pulse of Life» αναφέρεται:

»Η ανθρώπινη σκέψη πρέπει να εισβάλλει τολμηρά και δημιουργικά στο θέμα των επιβαινόντων των ιπτάμενων δίσκων, των οποίων η φύση, τα χαρακτηριστικά, η προέλευση, η τεχνογνωσία και η σχέση με το ανθρώπινο είδος, εξακολουθούν να είναι το πιο πιεστικό πρόβλημα στο ζήτημα των ΑΤΙΑ. Τα εξωτερικά, αντεικενικά και επαληθευμένα στοιχεία που αφορούν σε αυτές τις οντότητες και προέκυψαν από τις συναντήσεις τους με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου, δεν συμφωνούν με την απλοϊκή προσδοκία ότι πρόκειται, μερικώς ή εξ ολοκλήρου, για ανθρωποειδή. Μαλλιαροί νάνοι, γλοιώδη σαν ζελέ, άμορφα όντα με νοημοσύνη και έντονη κίνηση, ζωηρά και δυσώδη τέρατα τεραστίου μεγέθους που αναπηδούν, μικρά, πράσινα ανθρωπάκια, ανθρωποειδή με την εμφάνιση μεταλλικών σπαραγγιών. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από τη μεγάλη ποικιλία πλασμάτων που αποβιβάστηκαν από ΑΤΙΑ και εμφανίστηκαν σε ανθρώπους συχνά με εχθρικές προθέσεις ή και με βίαιες αντιδράσεις στην ανθρώπινη παρουσία.

»Στην ανεπιθύμητη φύση αυτών των φωτογραφιών. Αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αυτές οι βιομορφές, δεν ήταν ούτε ότι θέλαμε ούτε ότι περιμέναμε. Θέλαμε διαστημόπλοια. Εκείνο τον καιρό είμαστε σε άγνοια για το βιολογικό στοιχείο στα UFOs. Στα ενδιάμεσα χρόνια έχω παρατηρήσει γοητευμένος και με ενδιαφέρον το ανησυχητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα (από τις φωτογραφίες και τα φίλμ) που είχε πάνω σε όλα τα πρόσωπα τα οποία είχαν μηχανιστική προσέγγιση για τα UFOs. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι η επιστημονική αντικειμενικότητα είναι μύθος» Δεν είναι τυχαίο που είναι απαγορευμένες οι υπέρυθρες φωτογραφικές μηχανές και απαιτείται ειδική άδεια για την απόκτηση τους.

Ο Constable είχε πολλές δυσάρεστες εμπειρίες με ανθρώπους επιστήμονες και άλλους που απειλούνταν πολύ από τις φωτογραφικές αποδείξεις. Τόσο εκτεταμένες και δραματικές ήταν αυτές οι αντιδράσεις που συμπέρανε, σαν μαθητής που ήταν του Wilhelm Reich ότι αυτή η νευρωτική αποστροφή ήταν η αντίδραση του κατεστημένου προς την δύναμη της ζωής. Η επιστήμη είναι λογική, αλλά όταν ξεπεράσει αυτά τα όρια, γίνεται ένα παράλογο δόγμα -ο επιστημονισμός.

Τα αποκαλούμενα «διαστημόπλοια» είναι αιθερικά όπως και οι βιομορφές, καθόσον αποτελούνται από ύλη του αιθερικού πεδίου και κινούνται με την ενέργεια της ζωής που ο Wilhelm Reich ονομάζει «οργόνη». Αυτοί οι κατασκευαστές μας λέει ο Constable είναι μια φυλή ευφυών και καλοσυνάτων (!!!) όντων, οι «αιθέριοι» που ο κόσμος τους είναι ίδιος με τον δικό μας εκτός του ότι βρίσκεται σε υψηλότερο κραδασμικό επίπεδο. Τα σκάφη τους γίνονται ορατά όταν υλοποιούνται στον δικό μας κόσμο. Έτσι έχουμε τουλάχιστον δύο βασίλεια αιθερικών όντων. Το ένα περισσότερο ευφυές από την σύγχρονη ανθρωπότητα και το άλλο λιγότερο σε κατώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάτι σαν τα δικά μας ψάρια.

Όπως τονίζει ο Constable: «Με τον τρόπο εμφανίσεως τους στην ανθρωπότητα, τα διαστημόπλοια (το περισσότερο ευφυές βασίλειο) και τα Βιολογικά UFOs (το λιγότερο ευφυές βασίλειο) έχουν μπερδευτεί αμοιβαίως στον νου των ανθρώπων μέχρι σήμερα» Είναι το λιγότερο ευφυές και εμφανώς οργανικό βασίλειο που μας ενδιαφέρει περισσότερο. «Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών μοιάζει πλασματική, γιατί το σχήμα τους φαίνεται θερμικά. Ταξιδεύουν παλμικά, φουσκώνοντας και συρρικνώνοντας κυκλικά το σώμα τους, όπως κινούνται μέσα στον αέρα. Με το να είναι πλάσματα φαίνονται στα ραντάρ και βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν δείχνουν ότι είναι ικανά για τέτοιες ταχύτητες, αλλαγές σχήματος και μεγέθους, που καθιστά άχρηστη κάθε προσπάθεια να τα εξηγήσει κανείς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως.

Η παλμική κίνηση αυτών των βιολογικών αερομορφών -η προϋπόθεση της ζωής είναι η παλμικότητα- προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτούς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως. Η έννοια ότι αυτή η παλμικότητα είναι ισοδύναμη με τους παλμούς της καρδιάς των ανθρώπων δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό. Παρακινούμενοι από τους παλμούς των UFOs που παρατηρούσαν σε μεγάλα ύψη οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τα ονόμασαν «διαστημικά ζώα» σε μία δημόσια ανακοίνωση στις 27 Απριλίου 1949, δηλώνοντας ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν ζωντανοί οργανισμοί.