Εμβολιασμοί: Μιά Επιχείρηση Βασισμένη στον Φόβο

Το βιβλίο με τον παραπάνω τίτλο, δια χειρός του Dr. med. Gerhard Buchwald, πνευμονολόγου-παθολόγου, με πρόσθετη ειδίκευση στη φυσική ιατρική και την κοινωνική ιατρική, εκδόθηκε στην Ελλάδα το 2003 (εκδόσεις Βιβλιοθήκη του Ρόδου, Αθήνα). Διαβάζοντας...

Εμβολιασμοί: Μιά Επιχείρηση Βασισμένη στον Φόβο

Το βιβλίο με τον παραπάνω τίτλο, δια χειρός του Dr. med. Gerhard Buchwald, πνευμονολόγου-παθολόγου, με πρόσθετη ειδίκευση στη φυσική ιατρική και την κοινωνική ιατρική, εκδόθηκε στην Ελλάδα το 2003 (εκδόσεις Βιβλιοθήκη του Ρόδου, Αθήνα). Διαβάζοντας το συνειδητοποιείς ότι οι κίνδυνοι από τους εμβολιασμούς, είναι πολύ μεγαλύτεροι απ’ αυτούς που συνιστούν οι ασθένειες. Ο δε συγγραφέας, είναι σαφής: «Δεν είναι τα παιδιά μας, που έχουν πλέον σημασία, αλλά η διατήρηση του ζήλου για την ύπαρξη των εμβολίων, πράγμα που σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά συμφέροντα των παρασκευαστών των εμβολίων».

Χειραγώγηση της Ενημέρωσης

Στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στις ΗΠΑ, την εποχή της έκδοσης του  βιβλίου, μαινόταν ο καυγάς για το κατά πόσον κάποια εμβόλια φέρουν ευθύνη για την εμφάνιση αναπτυξιακών διαταραχών στα παιδιά (λόγω του υδραργύρου που περιέχεται και προκαλεί νευρολογικές βλάβες). Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, μυρίστηκαν την αμφισβήτηση που ερχόταν και την απώλεια κερδών και «ξεσάλωσαν», χειραγωγώντας την ενημέρωση και ειδικά τα ιατρικά περιοδικά. Άλλωστε, διαθέτουν πάρα πολύ χρήμα, ισχύ και πειθώ!!!

Μιλάμε για τους ίδιους που αφήνουν ανθρώπους στην Αφρική να πεθαίνουν, για να μην ρίξουν τις τιμές των φαρμάκων, μειωθεί το περιθώριο κέρδους και φωνάζουν οι Αφέντες τους… Πλέον και μετά το φιάσκο στην χώρα μας, με τα διάφορα εμβόλια, οι άνθρωποι είναι υποψιασμένοι. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι και στην Ελλάδα έλαβε τόπο μια μεγάλη κερδοσκοπική επιχείρηση, που βασίζεται στον φόβο και την πληρώσαμε όλοι μας. Την αποκάλεσαν βέβαια «μέτρο υπέρ της δημόσιας υγείας», όπως πάντα γίνεται και όπως επισημαίνει πολύ σωστά ο Gerhard Buchwald, ο οποίος, σημειωτέον, αφιέρωσε το βιβλίο του «σε όλα τα πλάσματα του Θεού, συνεπώς και στα ζώα, που αναγκάστηκαν να υποστούν βλάβες από εμβολιασμούς».

Μάλιστα, ο συγγραφέας, ο οποίος είναι Ιατρικός σύμβουλος στον «Σύλλογο Υποστήριξης Θυμάτων από τους Εμβολιασμούς» (ιδρύθηκε από τον Hermann Forschepiepe) και έχει συντάξει πάνω από 150 ειδικές πραγματογνωμοσύνες περιπτώσεων βλαβών από εμβολιασμούς για τα Γερμανικά δικαστήρια και για την κοινωνική πρόνοια της χώρας του, τονίζει ότι «ο εξαναγκασμός που εξασκείται σήμερα για την επιβολή των εμβολίων, είναι έγκλημα». Καιρός λοιπόν να αντιληφθούμε την ιεροεξεταστική διαδικασία των μαζικών εμβολιασμών.

Αναποτελεσματικοί οι μαζικοί εμβολιασμοί

Άλλωστε, καλό θα ήταν να ληφθεί υπόψη ότι ο ανεμβολίαστος, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απειλή για τον εμβολιασμένο, ενώ όπως τονίζει ο Γερμανός γιατρός, στην περίπτωση της ευλογιάς, «ορισμένοι από αυτούς που είχαν νοσήσει, είχαν εμβολιαστεί μόλις πριν λίγο καιρό». Στην δε περίπτωση της φυματίωσης, λέει ότι «ανάμεσα στους εμβολιασμένους, υπήρχαν πολύ περισσότερα κρούσματα φυματίωσης από ό,τι στους ανεμβολίαστους».

Σύμφωνα μάλιστα με γραφήματα που παραθέτει, «οι μαζικοί εμβολιασμοί έχουν αρνητική μόνον επιρροή στην πορεία των επιδημιών» και μιλά μάλιστα παραθέτοντας σχετικούς πίνακες για μια «απόλυτα περιττή δαπάνη των ασφαλιστικών ταμείων, που πέταξαν όλα αυτά τα χρήματα, που προήρχοντο από εισφορές των ασφαλισμένων, από το παράθυρο». Λέει όμως και ότι «η εισαγωγή του εμβολίου του κοκίτη ‘Ρ’ το 1953, όσο και η εισαγωγή του τριπλού εμβολίου διφθερίτιδος-κοκίτη-τετάνου (εμβόλιο DPT), δεν είχε καμία ορατή επίδραση στην πτωτική τάση, που παρέμεινε ανεπηρέαστη», υπογραμμίζοντας ότι στην περίπτωση της διφθερίτιδας, «οι μαζικοί εμβολιασμοί από το 1970 μέχρι το 1978, παρέμειναν δίχως ορατή επίδραση». Επίσης, «μετά την εισαγωγή του εμβολίου κατά της παρωτίτιδας, όχι μόνο παρατηρήθηκε άποψη των περιπτώσεων παρωτίτιδας, αλλά και μηνιγγο-εγκεφαλίτιδας και μηνιγγίτιδας».

«Εκείνοι που στοχάζονται και αντιμετωπίζουν τα πράγματα διαφορετικά, είναι που μας οδηγούν προς τα εμπρός και όχι το ατέλειωτο πλήθος εκείνων, που δεν μπορούν να αποδεσμευτούν από τις κενές στενωπούς των ειδικοτήτων τους». Dr. med. Gerhard Buchwald

Η μεθόδευση

Όπως επισημαίνει ο Gerhard Buchwald (για τη Γερμανία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ ενδεικτικά), όλες οι μολυσματικές ασθένειες έδειχναν τάσεις ύφεσης, που ήταν τόσο σταθερές, ώστε από την προοδευτικότητά τους – πχ των πρώτων δέκα χρόνων- μπορούσε να προβλεφθεί ο χρόνος κατά τον οποίο δεν αναμενόταν να υπάρχουν πλέον περαιτέρω κρούσματα. Η σχολική ιατρική δεν έκανε σχεδόν καμία χρήση αυτών των στοιχείων της Στατιστικής Υπηρεσίας. Γι’ αυτό παρέθεσε, σχετικά με τις μολυσματικές ασθένειες, αριθμούς που ήταν καθαρά φανταστικοί, ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία και η εισαγωγή άλλων εμβολίων.

Προφανώς, αυτά τα στατιστικά γραφήματα δεν δημοσιεύτηκαν πουθενά, διότι δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εισαγωγή «προστατευτικών» εμβολιασμών, δεν είναι απαραίτητη. Όσον αφορά, δε, στους επαναληπτικούς εμβολιασμούς, αυτοί «ωφέλησαν μόνο την βιομηχανία εμβολίων και τους ιατρούς που εκτελούσαν τους εμβολιασμούς», Η Γερμανική τακτική: «εξύμνηση του εμβολίου, υποβάθμιση των βλαβών του και για τα υπόλοιπα, αποσιώπηση και συγκάλυψη». Φυσικά, στην Ελλάδα δεν μας λένε τίποτα για την εγκατάλειψη των εμβολιασμών, αλλά και την απαγόρευση εμβολίων (όπως πχ συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία, στην Πορτογαλία και στην Σουηδία). Το απόλυτο σιωπητήριο.

Όσο για την εκτίμηση του «κινδύνου», διαβάστε τι έγραψαν στο μηνιαίο περιοδικό παιδιατρικής «Monatsschr Kinderheilk» γα το εμβόλιο του κοκίτη, οι Stickl και Pachler, το 1984, όταν μαθεύτηκε στη Γερμανία ότι 438 παιδιά αρρώστησαν από την ασθένεια, παρά το ότι είχαν εμβολιαστεί: το εμβόλιο του κοκίτη προκαλεί παρενέργειες σχεδόν σε όλα τα βρέφη και σε σπάνιες περιπτώσεις σοβαρές επιπλοκές με μόνιμες βλάβες. Χαρακτηριστική είναι η χαμηλή θνησιμότητα από κοκίτη».

Παρά την παραδοχή και για να έχουν τα «νώτα» τους καλυμμένα, γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι «θεοί με την άσπρη μπλούζα» δεν αστειεύονται, έκλειναν ως εξής: «Στην παρούσα επιδημιολογική κατάσταση είναι απαραίτητη μια ενεργητική προφύλαξη από τον κοκίτη»!!! Για να τελειώνει η «παραφιλολογία» των φαρμακευτικών. Και μια πάρα πολύ σημαντική προτροπή του Γερμανού γιατρού: «συμβουλεύω τους γονείς να επιτρέψουν τον εμβολιασμό μόνον τότε, όταν το παιδί ήδη μιλάει πολύ καλά».

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ
BUCHWALD GERHARD

Η μείωση, όπως διακηρύσσεται, των επιδημιών, δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Τα γραφήματα των στατιστικών στοιχείων που εμφανίζονται σ’ αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι οι μεταδοτικές ασθένειες είχαν υποχωρήσει αρκετόν καιρό ορισμένες και 200 χρόνια, πριν από την εισαγωγή των εμβολιασμών. Μάλιστα ορισμένες φορές τα γραφήματα δείχνουν ακόμα και αύξηση των ασθενειών τα πρώτα χρόνια μετά τους εμβολιασμούς. Οι γραφικές απεικονίσεις, λοιπόν, των στατιστικών καθιστούν ορατή την αρνητική επιρροή των εμβολίων.

Οι βλάβες και οι θάνατοι που προκλήθηκαν και προκαλούνται από τα εμβόλια αποκρύπτονται από το κοινό ή χαρακτηρίζονται «απολύτως συμπτωματικά περιστατικά», δηλαδή σαν μια εξέλιξη που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, ακόμα κι αν δεν είχε γίνει ο εμβολιασμός. Συχνά η βλάβη που έχει προκληθεί αντιμετωπίζεται ως ασήμαντη και επιφανειακή, με τον ισχυρισμό ότι βλάβη από εμβόλιο προκαλείται πολύ σπάνια ή η βλάβη συγκαλύπτεται, με την απόδοση της αιτίας στα πλέον απίθανα συμπτώματα που μπορεί κάποιος να βρη στην πολύ εξειδικευμένη βιβλιογραφία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιες μορφές μπορεί να προσλάβη η βλάβη από τα εμβόλια. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι οι 12.000 διεκδικήσεις αποζημιώσεως λόγω βλάβης από εμβολιασμό που είναι σε εξέλιξη στα γραφεία κοινωνικής πρόνοιας των 16 ομοσπονδιών του Γερμανικού κράτους, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν υποστεί βλάβη εξαφανίζονται μέσα σε κάποιο ίδρυμα. Ο πραγματικός αριθμός είναι αρκετά υψηλότερος. Η ουσία σ’ αυτήν την ιστορία είναι ότι οι εμβολιασμοί, αυτό το «μέτρο υπέρ της δημόσιας υγείας» αποτελεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περιεχόμενα
I. Βιογραφικό του συγγραφέως
II. Εισαγωγή
III. Προκαταρκτικά σχόλια
IV. Μολυσματικές νόσοι και εμβολιασμοί
V. Τα αίτια της μείωσης των μολυσματικών νόσων
VI. Βλάβες που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς
VII. Βλάβες από εμβολιασμούς ως αποτέλεσμα της εισαγωγής ξένης πρωτεΐνης απ’ ευθείας στον ανθρώπινο οργανισμό
VIII. Επικίνδυνοι ξένοι ιοί
X. Τυπικές περιπτώσεις βλαβών από εμβολιασμούς
XI. Βλάβες εξ αιτίας εμβολιασμών
XII. Έμμεση βλάβη εξ αιτίας εμβολιασμού πολυομυελίτιδος
XIII. Αποφάσεις Δικαστηρίων
XIV. Παρατηρήσεις
XV. Η εξέλιξη των τελευταίων 15 ετών
Αντί επιλόγου
XVI. Δημοσιεύματα του συγγραφέως
XVII. Διαλέξεις του συγγραφέως
XVIII. Βιβλιογραφία