Fake Orgonites & Flower of Life

Δεν είναι Οργονίτες αλλά κίβδηλα κατασκευάσματα, Flower of Life ή Flower of Death Η «ιερή γεωμετρία» μια ακόμη New Age απάτη κατά των δυσλειτουργικών μαϊμούδων!! Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε ένα νεοεποχίτικο κίνημα που κέρδισε δημοτικότητα...

Fake Orgonites & Flower of Life

Δεν είναι Οργονίτες αλλά κίβδηλα κατασκευάσματα, Flower of Life ή Flower of Death

Η «ιερή γεωμετρία» μια ακόμη New Age απάτη κατά των δυσλειτουργικών μαϊμούδων!!

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε ένα νεοεποχίτικο κίνημα που κέρδισε δημοτικότητα στο ιντερνέτ, γνωστό ως «ιερή γεωμετρία». Δεν έχει σχέση αυτή η φράση με το ιστορικό της πλαίσιο, όπου παραδοσιακά αναφέρεται στη γεωμετρία και την αρχιτεκτονική που βρέθηκαν σε αρχαίους ναούς, ομφαλούς, πνευματικά κι άλλα έργα τέχνης, αλλά η εκπληκτική διαστρέβλωση κι ο χυδαίος εκφυλισμός της. Ολόκληρο το δογματικά φανατικό New Age κίνημα της αυθαίρετα αποκαλούμενης ως «ιερής γεωμετρίας» οφείλεται φαινομενικά σχεδόν εξ ολοκλήρου σε έναν τύπο που αυτοαποκαλείται Drunvalo Melchizedek, αλλά στην πραγματικότητα πηγάζει από τα γνωστά μαγικοπολιτικά «μυστικά» κέντρα, εταιρίες και λαγούμια.

Στη δεκαετία του ’70, ο Bernard Perona εμπλέκεται σε μια σειρά από New Age θεωρήσεις. Ιδιαίτερα επηρεασμένος από τον Edgar Cayce, έναν πνευματιστή του προηγούμενου αιώνα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν σε θέση να διοχετεύσει (μέσω ειδικού διαλογισμού) το πνεύμα του Θόθ, (Αιγυπτιακής θεότητας) και τις πολλές αξιώσεις του για την Ατλαντίδα. Είναι ο άνθρωπος που στις ΗΠΑ αποκαλούν «προφήτη της Νέας Εποχής» ή «κοιμώμενο προφήτη» ο Έντγκαρ Κέισι (1877-1945), ένας από τους μεγαλύτερους προπαγανδιστές του New Age κινήματος παγκοσμίως.

Πράγματι, ο Κέισι υπήρξε από τους πρώιμους «γκουρού» της Νέας Εποχής και ακόμη και σήμερα οι νεοεποχίτικοι κύκλοι παντού πάνω στη Γη τον τιμούν ιδιαιτέρως. Επέδρασε πάρα πολύ σε πολιτικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά κινήματα και, θα μπορούσαμε να πούμε, οι θεωρίες του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του σημερινού κόσμου. Είναι ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτος αν και με πολύ αλατοπίπερο στις θέσεις που περιλαμβάνονται στα συγγράματα του.

Ο Cayce προβλέπει ότι κρυμμένες δυνάμεις θα ανακαλυφθούν στα ύδατα του Bimini, με κρυστάλλους χαλαζία που θα αναγνωρίζονται για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, καθώς εκεί θα βρεθεί η Ατλαντίδα. Όσον αφορά τη μυθική Ατλαντίδα, λέει: «Τα αρχεία της Ατλαντίδας θα είναι ανοικτά σε όλους με όλη την πνευματική γνώση που ξεκίνησε με τη γνώση του ενός» Θεός «(…) Ένας μυστικός θάλαμος που θα βρεθεί και η κατασκευή ενός ναού θα κάνουν τα κρυμμένα αρχεία προσβάσιμα». Ο Cayce προβλέπει ότι η Ατλαντίδα θα αναστηθεί.

Για πολλά χρόνια, οι πληροφορίες που έδινε είχαν να κάνουν κυρίως με προβλήματα ιατρικής φύσης. Ωστόσο, ο τομέας ασχολιών και ερευνών του διευρύνθηκε έτσι ώστε τελικά να συμπεριλάβει και θέματα όπως ο Διαλογισμός, τα Όνειρα, η Μετενσάρκωση και οι Προφητείες. Τα συγγράμματα του έχουν αποτελέσει τη βάση για περισσότερα από τριακόσια δημοφιλή βιβλία σχετικά με τη δουλειά του. Ο Έντγκαρ Κέισι έχει δώσει περισσότερα από δεκατέσσερις χιλιάδες συγγράμματα μεταξύ του 1901 και του 1945, τα οποία και αφορούν περισσότερα από δέκα χιλιάδες διαφορετικά θέματα. Ανάμεσα στα θέματα που τον ενδιέφεραν ήταν οι προϊστορικοί και χαμένοι πολιτισμοί, κυρίως αυτός της Ατλαντίδας, όσο και οι επιρροές της στους υπόλοιπους αναπτυσσόμενους πολιτισμούς της εποχής στα άλλα μέρη του πλανήτη. Αν διαθέτεις Διάκριση, αναγνώστη μου, προτείνω να τον μελετήσεις.

Στα βήματα του Edgar Cayce ή απλά απάτη;

Ο Περόνα λοιπόν βρήκε έναν Ινδουιστή δάσκαλο για να του διδάξει τον ειδικό διαλογισμό του Edgar Cayce κι άρχισε να διοχετεύει τα πνεύματα και να βιώνει οράματα. Προφανώς λόγω marketing και sales αποφάσισε, ότι το πραγματικό του όνομα δεν ακούγεται αρκετά μυστικιστικό κι ο Bernie Perona άρχισε να αυτοαποκαλεί τον εαυτό του «Drunvalo Melchizedek»

Ο Bernard Perona ξέχασε τον Ινδουιστή δάσκαλο (τι πρωτότυπο) άρχισε να λέει ότι τον δίδαξε ό ίδιος ο Θόθ, η αιγυπτιακή θεότητα του φεγγαριού, της μαγείας, του ημερολογίου, της παιδείας και της σοφίας, την προσωπική του τεχνική διαλογισμού, που είναι πολύ ανώτερη από αυτή που ο Θοθ, φέρεται να χρησιμοποιεί για να διατηρήσει την αθανασία του. Δεν το λέω εγώ αυτό, είναι σε ένα από τα βιβλία του «Λουλούδι της Ζωής». Ισχυρίζεται επίσης ότι είναι μια κατάληψη, ένα εξωστρεφές και εξαιρετικά εξελισσόμενο πνεύμα «της συνείδησης του Melchizedek» το οποίο ουσιαστικά λέει πως είναι ακόμη υψηλότερο από τη «συνείδηση του Χριστού» (θα ήθελα πολύ να τους δω σ’ ένα ματς με τον Χριστό να περπατάνε στο νερό και να ανασταίνουν νεκρούς, πολλά στοιχήματα και πιο πολλά γέλια). Κοντολογίς, κάτω από το χαλί κι ολοφάνερα, πάλι οι Σιωνιστές έχουν βάλει την ουρά τους!!!!

Τα μέλη της οικογένειάς του, από την άλλη, λένε ότι ήταν πάντα πολύ εκκεντρικός, λοξός κι απρόβλεπτος. Πριν ο ίδιος αυτοπροσδιοριστεί ως Drunvalo Melchizedek αναφέρει στα βιβλία του πως ήδη ήταν ένα ισχυρό πνεύμα που μπήκε στο σώμα του Bernard Perona, ο οποίος ισχυρίζεται ότι άφησε το σώμα κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή ασθένειας … δεν είναι πολύ σίγουρος.

Του έγιναν ψυχοπαθολογική εμμονή τα απλοϊκά σχήματα κι από τα μέσα, μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο Bernie Perona, άρχισε να διοργανώνει σεμινάρια βασισμένα στο «Λουλούδι της Ζωής» μιας αρχαίας κατασκευής με διαβήτη, που αποτελείται από έναν αριθμό κύκλων αλληλοσυνδεδεμένων με ένα ορισμένο μοτίβο που κανείς δεν γνωρίζει τι είναι, ή αν είναι κάτι, οτιδήποτε!!

Θα μπορούσε να είναι ένα μαγικό σύμβολο που δεν γνωρίζουμε ή μία ιδιοτροπία ενός καλλιτέχνη χωρίς νόημα κι ουσία. Αλλωστε το κοινό του, όπως και το περί ου ο λόγος σχήμα, είναι του ίδιου διανοητικού επιπέδου με ένα … κάστανο, ή μία παντόφλα!! Η αυτοαποκαλούμενη «ιερή γεωμετρία» είναι ένα από τα χειρότερα παραδείγματα απλοϊκών και λειτουργικά αναλφάβητων ανθρώπων που δέχονται κάθε ιδεοληψία για να ισχυριστούν ότι οι παράλογες πεποιθήσεις τους είναι πραγματικές!!!

Βλέπουν απλά μια δέσμη μαθηματικών στοιχείων και ξέρουν ότι οι έξυπνοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μαθηματικά, ως εκ τούτου, ο Bernie Perona πρέπει να είναι έξυπνος «άνθρωπος». Είναι η συλλογιστική του στυλ, ο κόκορας κακαρίζει όταν βγαίνει ο ήλιος, άρα ο κόκορας κάνει τον ήλιο να ανατέλλει, άρα μην σφάξουμε τον κόκορα και δεν βγει ο ήλιος. Τα λογικά άλματα ξεφεύγουν και γίνονται άλματα παραλογικής για όποιον γνωρίζει βασικά μαθηματικά. Είναι άλλωστε γνωστό ότι στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος βασιλεύει, αλλά, ακόμη και ένας τυφλός βασιλεύει, αρκεί να πείσει τους υπόλοιπους τυφλούς ότι βλέπει.

Flower of Life fake orgonite 3

Fake Orgonites & Flower of Life ή Flower of Death

Το χειρότερο δε είναι, ότι αυτό το άχρηστο κατασκεύασμα, έχει κυριαρχήσει παγκόσμια στους κατασκευαστές των οργονιτών. Όλοι σχεδόν έχουν αποχαυνωθεί με αυτήν την παπαρολογία κι αντί να φτιάξουν σωστούς οργονίτες (έστω αδύναμους) βάσει των κανόνων που ισχύουν· βάζουν το γελοίο Flower of Life νομίζοντας ότι είναι κάτι μαγικό και δίνει την μαγεία του και την «ενέργεια» του στις κατασκευές τους που αποκαλούν «οργονίτες» ενώ δεν αξίζουν ούτε για τα σκουπίδια. Πόση διαφορά μπορείς να δεις από το … κάστανο και την παντόφλα του αγίου!!!

Πέρα από τους εκτεθειμένους κρυστάλλους πλήρως ή μερικώς βλέπει κανείς και πολλά άλλα: φίδια, κρυστάλλους κατεργασμένους κι ομοιόμορφους που αγοράζονται σε τυποποιημένα νάιλον φακελάκια. Το απίστευτα αρνητικό flower of life για όσους μπορούν να το αντιληφθούν. Ακόμη και υδρύαλο αντί για πολυεστέρα ή εποξική ρητίνη κι ακόμη χειρότερα γύψο ή τσιμέντο! Σιδερένια ελατήρια αντί για σπείρες χαλκού. Μακρόστενα ρινίσματα σαν ελατήρια που προκαλούν ανώμαλη ροή. Διάσπαρτες μεταλλικές μπίλιες, ενώ σε οργονίτες πρέπει να είναι μικρές ομοιόμορφες για να τηρείται η χαοτική διάταξη. Νομίσματα, (αν είναι δυνατόν!!!) φυσικά γεμάτα από αρνητική ενέργεια και ακατάλληλα (αρνητικά) κράματα.

Απίθανα γεωμετρικά σχήματα που εμποδίζουν κάθε οργονική ροή, η οποία όπως έχουμε γράψει δεν συμπαθεί τις γωνίες (εκτός από τις απολύτως ακριβείς αναλογίες της πυραμίδας του Χέοπα) και όταν διεγείρεται μετατρέπεται σε DOR.

Διάφορες «μαγικές» επιγραφές,  αστεία μαντζούνια μέσα στην κατασκευή, μενταγιόν της Μαρίας Μαγδαληνής και τυραννόσαυρος Ρεξ (!), μοντέλο κεραυνός του Δια και τα πλοκάμι του Νυαρλαθοτέπ, μαγικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα … και το γνωστό λουρί της μάνας. Πόση σύγχυση υπάρχει μέσα στο κεφάλι τους; Δεν είναι δύσκολο να απαντήσουμε, φαίνεται στις κατασκευές τους. Κάποιες κατασκευές είναι όντως όμορφες, αλλά απέχουν παρασάγγας από την έννοια του οργονίτη.

Αυτό το αλαλούμ είναι Σ Κ Ο Π Ι Μ Ο, είναι κλασσική τεχνική αντιπροπαγάνδας, αποπροσανατολισμού και καταστροφής ενός προϊόντος, μιας ιδέας ή καταστροφή σε ό,τι είναι μη αρεστό, δηλαδή η σκόπιμη και δόλια καταστροφή σε οτιδήποτε κάνει καλό σε καλούς ανθρώπους. Επειδή δεν είναι εύκολο, αυτοί (όποιοι) να εξαφανίζουν όλα όσα τους ενοχλούν, είναι φυσικό να υπάρχουν και διαρροές, ειδικά όταν υπάρχει το Ανθρώπινο Πνεύμα εν δράσει που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το ελέγξουν ή χειραγωγήσουν, τότε ενεργοποιούν την προπαγάνδα και τα εργαλεία της. Γνωρίζουν πολύ καλά τι να κάνουν άλλωστε εκατομμύρια χρόνια τώρα τα ίδια κάνουν. Δεν χρειάζεται να απαγορεύσεις ή να κυνηγήσεις τίποτε, απλά διαστρέβλωσε το. Δεν χρειάζεται να κρύψεις την πληροφορία, αφού είναι αδύνατον να το κάνεις, απλά ρίξε ακόμη περισσότερη.Η Διάκριση της υπερπληροφορίας είναι αδύνατη από τις δυσλειτουργικές μαϊμούδες.

Κανένας λειτουργικά αναλφάβητος δεν διαθέτει διάκριση. 

Τι να πω, η θωράκιση είναι κοινός παρανομαστής του λειτουργικού αναλφαβητισμού, χώρια που οι καταλήψεις τους πάνε σύννεφο. Ούτε φυσικά αντιλαμβάνονται την DOR ενέργεια που είναι φορτισμένη αυτή η αηδία και πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού ούτε η θωράκιση τους ούτε η αμορφωσιά τους το επιτρέπει. Εχουν δε απόλυτη άγνοια για τον Βίλχελμ Ράιχ και το έργο του ή έστω την ιδιαίτερη ορολογία της επιστήμης του της οργονομίας!!! Ρωτήστε κάποιον απ’ αυτούς περί Ράιχ και ο χειρότερος από δαύτους μπορεί να γνωρίζει το όνομα του μόνο.

Εδώ βάφουν μαύρους τις αστείες κατασκευές τους νομίζοντας ότι αποκτούν την δύναμη ή την αξία των οργονιτών του orgonodrome.gr, μόνο που οι οργονίτες του orgonodrome ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ, είναι η ειδική νανοπεξεργασία του χημικώς καθαρού χαλκού ειδικής κοκομετρίας που δίνει αυτήν την εικόνα. Ενημερώνω ότι κάποιος χωρίς γνώσεις ηλεκτρονικών, ραδιονικής, φυσικής, χημείας, μηχανικής και φυσικά ΟΡΓΟΝΟΜΙΑΣ, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κατασκευάσει λειτουργικούς οργονίτες. Φυσικά απαιτείται ισχυρή μεταφυσική παιδεία, αλλά δεν είμαι αιθεροβάμων, τέτοια παιδεία βρίσκεται καλά κλεισμένη σε «Μυστικές Εταιρίες & Λαγούμια» δεν έχω απαίτηση ένας άνθρωπος να έχει εύκολη πρόσβαση ή το κατάλληλο πάθος για την μελέτη, την διάκριση και την χρήση της.

Οι γραφικοί τύποι που πουλάνε αγάπη, φως, ιερή γεωμετρία και νεοπεοχίτικες αρλούμπες, είναι από απλά ηλίθιοι, έως συνειδητοί απατεώνες, αλλά και στις δύο περιπτώσεις έχουν απόλυτη άγνοια για τον ορισμό των λέξεων που χρησιμοποιούν. Μπορείς κι εδώ να τους ξεμπροστιάσεις απλά ρωτώντας τους τι σημαίνει η λέξη «αγάπη» ή «πνευματικός εαυτός» ή απλά «δύναμη» και θα σε διασκεδάζουν μέχρις δακρύων με τις απαντήσεις τους. Αυτονόητο αλλά να το αναφέρω, φρόντισε εσύ να γνωρίζεις τι σημαίνει τι, μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος!!

Flower of Life fake orgonite 4

Flower of Life fake orgonite 5

Όχι αυτά τα κατασκευάσματα που βλέπουμε στις εικόνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.

Είναι ψευτιά, αν αποκαλούνται οργονίτες

Όταν κάποιος παίρνει κρυστάλλους και τους καλύπτει με πολυεστέρα, σαν αποτέλεσμα δεν έχει οργονίτη αλλά κρυστάλλους ανακατεμένους με πολυεστέρα και μόνο. Τώρα, γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν, αφού δεν τα φτιάχνουν συνειδητά αλλά … οι καταλήψεις τους έχουν τον έλεγχο !!! Τι να κάνουμε, πως να προστατευθούμε από τους τσαρλατάνους που κατακλύζουν το σύμπαν; Μα με τους γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους. Όπως οι τσαρλατάνοι κάνουν σωστά την δουλειά τους καταστρέφοντας κάθε τι καλό και διαιωνίζοντας την κακία τους, έτσι και οι καλοί άνθρωποι έχουν τρόπους να προστατευθούν από αυτούς.

Η χρήση πολλών εμφανών διαφορετικών κρυστάλλων, είναι από ύποπτη άγνοια έως σκόπιμη δολιότητα. Μπερδεύουν τις μεταφυσικές ιδιότητες των κρυστάλλων όταν δεν βρίσκονται μέσα στο κράμα ενός οργονίτη, με αυτές που αποκτούν όταν τοποθετηθούν μέσα! Άλλες ιδιότητες έχει ο κρύσταλλος έξω από το κράμα και εντελώς άλλες μέσα σε αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις δε, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Μπορεί κάποιος να βάλει ένα κρύσταλλο που γνωρίζει πως είναι για υγεία και μέσα στο κράμα να μετατραπεί στο ακριβώς αντίθετο του. Έτσι φτιάχνει και διαθέτει μια ενεργειακή «ωρολογιακή βόμβα» που αυθαίρετα ονομάζει οργονίτη, αντί για κάτι καλό που είχε στον νου του εξ αρχής, αν υποθέσουμε πως δρα επί καλό από την αρχή. Ο κρύσταλλος Π Ο Τ Ε να μην είναι ορατός. Αυτό δεν σηκώνει συζήτηση, ούτε εξαιρέσεις. Έχω θάψει εκατοντάδες οργονίτες, σε αποτυχημένες κατασκευές, με πολύτιμα υλικά, γιατί φαίνονταν οι κρύσταλλοι.

Έχω διδάξει με πολύ ενθουσιασμό, σε πολλούς ανθρώπους την τέχνη του να κατασκευάζουν οργονίτες κι ελάχιστοι απ’ αυτούς κατάφεραν να μην τα κάνουν μαντάρα κι απολαμβάνουμε όλοι μας (άνθρωποι, ζώα και φυτά) τις επιτυχημένες κατασκευές τους. Οικτίρω τους υπόλοιπους γιατί γνωρίζω (λόγω μεταφυσικής παιδείας) ότι τα εγρηγορότα είναι σκληρά όταν καταλαμβάνουν τα σώματα και ποτίζουν τα ανθρώπινα μυαλά με το δηλητήριο τους. Όπως λέει και ο Μορφέας στο matrix

Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν οι οργονίτες έχουν αποτέλεσμα, απαντώ πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, να δείτε τα αποτελέσματα ενός οργονίτη, από την φύση, τα ζώα και τα φυτά. Ο άνθρωπος είναι απόλυτα ανίκανος να κοροϊδέψει τα φυτά, μπορεί να τα καταστρέψει, να τα δολοφονήσει να τα εξαφανίσει -κι αυτό δυστυχώς κάνει- αλλά δεν μπορεί να τα κοροϊδέψει, από τον φουντωτό βασιλικό στο μπαλκόνι μέχρι τον τεράστιο περήφανο πλάτανο στην ρεματιά. Αν τα φυτά δεν αγαπούσαν την οργόνη και τους οργονίτες αυτό θα μας το έδειχναν με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο. Όπως μας δείχνουν ότι δεν τους αρέσει ο ανθρώπινος θόρυβος, οι παρασιτικοί και η βρωμιά των πόλεων, έτσι μας δείχνουν ότι λατρεύουν την κοσμική οργονοενέργια και τους οργονίτες του orgonodrome και κάθε σωστά κατασκευασμένο οργονίτη.

Βάλε μια από αυτές τις κατασκευές σε μία καλλιέργεια και θα δεις αμέσως τα θανατηφόρα αποτελέσματα. Προτείνω να είσαι εξαιρετικά πολύ προσεκτικός, γιατί τα φυτά θα σου δείξουν πολύ γρήγορα πόσο δεν τους αρέσει το Flower of Death, όπως επίσης και τα ζώα. Μην καταστρέψεις την καλλιέργεια γιατί δεν μπορεί να απομακρυνθεί, όπως κάνει ένα ζώο.

Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ή ό,τι του επιβάλλουν οι καταλήψεις των Βολαδόρων που τον ελέγχουν κι εγώ με την σειρά μου ενημερώνω για κατασκευάσματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ κι εσύ αγαπητέ αναγνώστη πρέπει επιτέλους να αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου, αφού «άγνοια κινδύνου» στο σύμπαν δεν υφίσταται, όπως δεν υφίσταται κι «άγνοια νόμου» Το να τους αποκαλώ, όπως μας αποκαλούν οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι «Δυσλειτουργικές Μη Τηλεπαθητικές Μαϊμούδες της Εδέμ»… κι έπαινος είναι!!!

Οι καιροί που ζούμε είναι, εκτός από αποκαλυπτικοί, ενδιαφέροντες και συναρπαστικοί. Δίπλα μας, παντού, συντελείται μία τεράστια αλλαγή. Ο κόσμος του χθες γκρεμίζεται και χτίζεται ο νέος κόσμος του αύριο, το ζητούμενο είναι αν θα είναι ανθρωποκεντρικός ή όχι. Τα ολοκάθαρα σημάδια με προϊδεάζουν πως, όχι δεν περιλαμβάνει την ευζωία του ανθρώπου στα πλάνα του, αλλά αυτό μπορεί ν’ αλλάξει. Ήδη η παλιά γενιά, αυτή που βίωσε έναν παγκόσμιο πόλεμο που δεν έχει ακόμη τελειώσει, εγκαταλείπει σιγά σιγά τον θαυμαστό τούτο κόσμο. Η Νέα Εποχή είναι ήδη εδώ και ήδη ζούμε το εισαγωγικό της στάδιο, μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2008! Απομένει τώρα η επιδείνωση των συνθηκών και η κλιμάκωση του κακού: και τότε θα εμφανιστεί ο «Παντοδύναμος» του Έντγκαρ Κέισι, ο κατά την χριστιανική εκκλησία Αντίχριστος, για να βυθίσει τον κόσμο στο εφιαλτικό σκοτάδι μίας παγκόσμιας δικτατορίας ή μιας ποθούμενης ελευθερίας! Ιδωμεν!!

«Όλοι οι δρόμοι που ακολουθείς δεν οδηγούν πουθενά. Διάλεξε να ακολουθήσεις όποιον έχει καρδιά και μην διστάσεις να τον παρατήσεις χωρίς οίκτο όταν θελήσεις» αναφέρει πολύ επιτυχημένα ο Δον Χουάν. Δρόμοι που δεν εμπεριέχουν τον ΈΡΩΤΑ το ΘΑΥΜΑΣΤΌ, την ΖΩΝΤΑΝΗ ΖΩΗ, είναι δρόμοι χωρίς καρδιά.

«To Matrix είναι ένα σύστημα. Το σύστημα είναι o εχθρός μας. Αλλά όταν είσαι μέσα, κοιτάζεις ολόγυρα και τι βλέπεις; Επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, ξυλουργούς. Τα ίδια μυαλά των ανθρώπων που προσπαθούμε να σώσουμε. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα μέρος του εν λόγω συστήματος και τους κάνει εχθρούς μας. Oι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν. Και πολλοί από αυτούς είναι τόσο εξοικειωμένοι, τόσο απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα, που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν.» Μορφέας

@Ίων Μάγγος

Ενα μεγάλο άρθρο θα δημοσιευθεί στο επόμενο παράξενο περιοδικό STRANGE ν. 168 με τίτλο «Drunvalo Melchisedek: Flower of Life ή Flower of Death & οι Δυσλειτουργικές Μαϊμούδες» (ή κάπως έτσι) Πως ένα ασήμαντο σχήμα εξαπλώνεται σαν καρκίνος!! Ποιοί και Γιατί επιβάλλουν στον πλανήτη την χρήση κάτι τόσο άχρηστου; Γιατί η «ιερή γεωμετρία» δεν είναι ούτε «ιερή» ούτε «γεωμετρία» Πόσο εύκολο είναι να κλέβεις νόμιμα την ενέργεια των ανθρώπων. Κάποιοι μας κατέχουν, σε Κάποιους ανήκουμε. Αραγε για ποιόν λόγο μας κρατούν στο κοτέτσι; Ποιός είναι στ’ αλήθεια ο Drunvalo Melchisedek; Αν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα, πρέπει να είσαι ο κόκορας, διαφορετικά σε τρώνε οι κότες. Τι στην ευχή μπορούμε να κάνουμε, κατά μονάς ή κατά ριπάς!! … κι άλλα μυστήρια ενδιαφέροντα που κάποιος πρέπει να τα γράψει επιτέλους … κι όποιος αντέχει ας τα διαβάσει.

Μέχρι τότε προτείνω να διαβάσεις τα άρθρα: Περιχώρισις η Σφαγή των Θεών & ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΠΟ … ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ! Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Flower of Life fake orgonite

Flower of Life fake orgonite 6

Flower of Life fake orgonite 7

Flower of Life fake orgonite 8

Φωτογραφίες:GYPAS