Topics:

Για να Δικαιωθεί ο Tesla

Μόνο για τους Πρωταθλητές τη Γνώσης. «Πέρασα όλα μου τα χρόνια στη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανολόγων, χωρίς ν’ ακούσω το όνομα του Νίκολα Τέσλα, ακόμη και σ’ εκείνα τα μαθήματα που σαφώς αναφέρονται σε μηχανές...

Για να Δικαιωθεί ο Tesla

Μόνο για τους Πρωταθλητές τη Γνώσης

«Πέρασα όλα μου τα χρόνια στη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανολόγων (1951-1956) χωρίς ν’ ακούσω το όνομα του Νίκολα Τέσλα, ακόμη και σ’ εκείνα τα μαθήματα που σαφώς αναφέρονται σε μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή σε μεταφορά ενέργειας ή σε ασύρματη επικοινωνία (ραδιόφωνο). Ξόδεψα αρκετό καιρό σε μια ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, θυγατρική εταιρεία της RCA, όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αρκετά σημαντικούς και έμπειρους ανθρώπους. Ποτέ, σε τόσες πολλές διαλέξεις, συναντήσεις και συζητήσεις που είχα, δεν αναφέρθηκε πουθενά ο Τέσλα. Πάντως θυμάμαι καλά ονόματα λιγότερο σημαντικών πρωτοπόρων στο χώρο του ηλεκτρισμού. Αρκετοί συνάδελφοι και παλιοί συμφοιτητές μου είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Ο Τέσλα ήταν ανύπαρκτος». Max E. Valentinuzzi, Nikola Tesla: Was He So Much Resisted and Forgotten, Engineering in Medicine and Biology Magazine, 1998.

Προειδοποίηση προς τον αναγνώστη: Αυτή η γνώση είναι μόνο για την ελίτ των πολεμιστών της αλήθειας. Εάν δεν μπορείτε να την χειριστείτε, κι επιλέγετε να είστε λάθος, εκτιμώντας το ασήμαντο ΕΓΩ ΣΑΣ περισσότερο από την επιστημονική και λογική σκέψη, να σταματήσετε να διαβάζετε τώρα. Αν είστε βέβαιος για κάτι κι έτοιμος να το αναιρέσετε, αν το μυαλό σας δουλεύει, τότε διαβάστε παρακάτω και ίσως πάρετε μια ιδέα του τι σημαίνει να είστε «πρωταθλητής της γνώσης», όπως ο Tesla θα ήθελε να είμαστε.

Η εργασία του Nicola Tesla είναι πλέον περισσότερο σε καταστολή από ποτέ.

Αντί της έρευνας και της ανάπτυξης οι οργανισμοί Τέσλα απλώς κάνουν φασαρία άνευ ουσίας, για απόσπαση της προσοχής και διασποράς της έντονης παραπληροφόρησης. Σχεδόν όλοι οι Οργανισμοί για τον Tesla είναι καταστήματα και διευθύνονται από παράγοντες της πάρα-πληροφόρησης. Η δουλειά τους είναι να αποσπάσουν την προσοχή από την αλήθεια σχετικά με την εργασία του Τέσλα και να ψυχαγωγήσουν και όποτε είναι δυνατόν να παραπληροφορήσουν. Είναι χρηματοδοτούμενοι από τις ίδιες πηγές που έχουν καταστείλει τον Tesla για πάνω από έναν αιώνα.

Οταν οι τραπεζίτες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεγράψουν τον Νικολά Τέσλα από τα βιβλία ιστορίας και να τον αποφεύγουν στον Τύπο, τώρα που έχει αναδειχθεί ένα λαϊκό κίνημα για να φέρει την αλήθεια του έργου του Tesla στο φως, οι τραπεζίτες έχουν καταφύγει στο σχέδιο Β, “μετατρέψτε τον Tesla σε είδωλο, ενώ διαδώστε μόνο ψέματα, σχετικά με την πραγματική φύση της δουλειάς του”. Οι τραπεζίτες πάντα βεβαιώνονται ότι έχουν τον έλεγχο και στις δύο πλευρές κάθε ιστορίας, έτσι δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει, η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη στον θόρυβο. Ετσι λειτουργεί η καταστολή, η προπαγάνδα κι ο έλεγχος. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και με τον Βίλχελμ Ράιχ …κλπ

Αν εμείς θέλουμε να δικαιωθεί ο Tesla χρειάζεται να επικεντρωθούμε στην εργασία του κι όχι στον ίδιο. Ο Tesla ήταν κάτι περισσότερο από ένας εφευρέτης ή επιστήμονας, ήταν ένας επαναστάτης και το έργο του απειλούσε με μια επανάσταση που θα έπαιρνε τον άνθρωπο, μακριά από τον έλεγχο των τραπεζιτών και θα τον έδινε πίσω για την ανθρωπότητα.

Η εργασία του Tesla ήταν χωρισμένη σε δύο φάσεις

Το πρώτο ήταν αυτό που οι περισσότεροι οπαδοί Tesla τώρα γνωρίζουν. Εκείνος εφεύρε εκ νέου το εναλλασσόμενο ρεύμα με το πατενταρισμένο σύστημα του Πολυφασικού συστήματος του και έθεσε τα θεμέλια για ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο μας σήμερα. Δεν ήταν και τόσο άσχημα για ένα νεαρό μετανάστη από την Ευρώπη.

Αφού ο Tesla φώτισε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα στην Διεθνή Έκθεση, δίκαια η μάχη κερδήθηκε. Το Πολυφασικό AC σύστημα Tesla AC πέταξε έξω το συνεχές DC σύστημα ρεύματος του Edison και ο κόσμος έγινε ένα καλύτερο μέρος. Ο Tesla έγινε πολύ πλούσιος. Ο Edison έγινε ένας κατεστραμμένος κι εξευτελισμένος άνθρωπος, μετά που η JP Morgan του πήρε την εταιρεία του. Ο εγωισμός του Edison ήταν τόσο πληγωμένος, ώστε αρνήθηκε να εργαστεί για την ηλεκτρική ενέργεια ποτέ ξανά. Ο Edison, ο 2ος μεγαλύτερος εφευρέτης όλων των εποχών, ιδιοφυΐα από την παιδική του ηλικία, πλέον υφίσταται έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο από τους χρηματοδότες του τραπεζίτες. Έτσι όλοι εμείς βλέπουμε να κάνουν τον Edison να φαίνεται ένας καιροσκόπος, πράγμα που στερείται της πραγματικότητας, ενώ αυτοί δουλεύουν για την καταστολή του Tesla.

Η δεύτερη φάση των εργασιών του Tesla είναι ο βασικός λόγος για την καταστολή του

Το Wardenclyffe είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν από την περίοδο αυτή. Από αυτό το σημείο, είναι όπου τα ψέματα και η παραπληροφόρηση αρχίζουν και δεν τελειώνουν ποτέ. Για να καταλάβουμε πραγματικά τον Tesla και το έργο του πρέπει να γνωρίζουμε τι πραγματικά ήταν το Wardenclyffe. Για να καταλάβουμε το Wardenclyffe πρέπει να κοιτάξουμε την μεγαλύτερη ανακάλυψη του Tesla, μια που σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεται από τις Tesla societies και τους λεγόμενους «Υποστηρικτές του Tesla».

Οι Μηχανικοί πέθαιναν στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Κάθε φορά που ένας μαχαιρωτός διακόπτης τραβιόταν, ένας τεράστιος σπινθήρας από ηλεκτρική ενέργεια, φαινόταν να πηδάει από σύρμα σε σύρμα, μέχρι να προσγειωθεί, σε κάποιον ατυχή εργαζόμενο και να πάθει ηλεκτροπληξία, με τις αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Watt που δεχόταν. Κανείς δεν ήξερε από πού προερχόταν αυτός ο μαζικός ηλεκτρικός σπινθήρας, η ισχύς εμφανιζόταν όταν το κύκλωμα απενεργοποιούνταν.

Η ισχύς από αυτόν τον σπινθήρα υπερέβαινε το σύνολο της παραγωγής της εγκατάστασης, ώστε οι παραδοσιακοί νόμοι της θερμοδυναμικής δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν. Ο Tesla βοήθησε ώστε να μονώνουν οι μηχανικοί τα εργαλεία τους, για την προστασία των εργαζομένων τους, αλλά ταυτόχρονα αυτό το γεγονός ξύπνησε την περιέργεια του κι άρχισε μια επίπονη κι αδιάκοπη σειρά από πειράματα για να καταλάβει από πού προερχόταν αυτή η ισχύς.

Ο Tesla αναπαρήγαγε τον μηχανισμό στο εργαστήριό του και κατάφερε να δημιουργεί τον σπινθήρα κατά βούληση. Βρήκε ότι αν η ισχύς κοβόταν γρήγορα και δονούταν για μικρή περίοδο, προκαλούσε σπινθήρα ισχύος. Όσο πιο γρήγορος ήταν ο παλμός και μικρότερη η διάρκεια τόσο πιο ισχυρός εμφανιζόταν. Καθώς ο ίδιος πειραματιζόταν διαπίστωσε, ότι διαφορετικές συχνότητες είχαν διαφορετικά φυσικά φαινόμενα.

Οι δυνατοί σπινθήρες μπορούσαν να γίνουν αισθητοί ακόμη και πέρα από το δωμάτιο, είχαν πίεση και τσιμπούσαν ακόμα και το δέρμα. Ο Τέσλα ανακάλυψε προς έκπληξή του ότι και αν κρυβόταν πίσω από μια σιδερένια πόρτα δεν βοηθούσε, μπορούσε να αισθανθεί τα τσιμπήματα του σπινθήρα, σαν η σιδερένια πόρτα να μην ήταν εκεί. Ακόμα και αν κρυβόταν σε ένα μεταλλικό κουτί δεν βοηθούσε. Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την καταπληκτική διαδικασία της ανακάλυψης αναφέρονται στα Μυστικά της Τεχνολογίας του Ψυχρού Πολέμου του Gerry Vassilatos

Στον ηλεκτρισμό όπως τον γνωρίζουμε σήμερα δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό. Ποια ήταν αυτή η νέα δύναμη; Περαιτέρω πειράματα, με το πέρασμα του σπινθήρα από διάφορα υλικά, άρχισε να αποκαλύπτεται η αληθινή μορφή, αυτής της δύναμης. Όταν κατάλληλοι παλμοί περνούσαν μέσα από υλικά όπως χάλκινα πηνία, μιας συγκεκριμένης γεωμετρίας, δεν ήταν το βίαιο τρίξιμο της ηλεκτρικής ενέργειας, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, αλλά μια διαφορετική, υγρή, δενδριτικής μορφής, ηλεκτρική ενέργεια.

Ο ηλεκτρισμός κινούνταν σαν να ήταν ζωντανός, πιο θηλυκός στη φύση του εμφάνιζε ακόμη ικανότητα για καταπληκτικές θεραπείες και ανέβασμα της διάθεσης, ειδικά όταν παλλόταν με έναν ορισμένο ρυθμό. Αυτό το είδος της ηλεκτρικής ενέργειας ήταν ζωντανή και είχε το δικό της μυαλό και μνήμη. Ήταν επίσης μονο-πολικός ηλεκτρισμός, που σημαίνει ότι μπορεί να κινείται κατά μήκος ενός σύρματος και δεν χρειάζονται δύο σύρματα.


Radiant Energy

Είναι αυτό που ονόμασε ο Tesla την μεγαλύτερη ανακάλυψη του.

Οι πειραματισμοί του με αυτή την καταπληκτική νέα δύναμη, δημιούργησε, ένα ολόκληρο νέο πεδίο της ιατρικής, την ηλεκτρο-θεραπεία. Το τρομακτικό δε είναι ότι, η ηλεκτροθεραπεία πραγματικά λειτούργησε. Οι άνθρωποι θεραπεύονταν, οι πληγές επουλώνονταν και τα φυτά αυξάνονταν ταχύτερα και υγιέστερα. Η Ηλεκτροθεραπεία άρχισε να εξαπλώνεται και καταπληκτικές νέες θεραπείες, σταδιακά βρισκόντουσαν, με τη χρήση ορισμένων συχνοτήτων που να μπορούν να σκοτώνουν τους ιούς.

Royal Raymond Rife και Ruth Drown

Αυτοί ήταν μερικοί από τους πρωτοπόρους αυτής της καταπληκτικής μορφής της θεραπείας, που ξεπήδησε από την ανακάλυψη του Tesla. Σήμερα, όταν σκεφτόμαστε την ηλεκτροθεραπεία, σκεφτόμαστε την ηλεκτροθεραπεία-σοκ και την ηλεκτρική καρέκλα και όλες αυτές οι συσκευές βρίσκονται μόνο σε ιατρικά μουσεία-αγυρτείας. Η Ruth Drown μεταφέρθηκε στο δικαστήριο και τελικά πέθανε. Του Royal Raymond Rife του πήρανε την εταιρεία του και οδηγήθηκε στον αλκοολισμό. Αυτή το είδος καταστολής και η προπαγάνδας είναι εκτός του σκοπού του παρόντος άρθρου, αλλά αξίζει τη δέουσα επιθεώρηση από τον αναγνώστη.

Ο Τέσλα άρχισε να πειραματίζεται με την radiant energy της ίδιας της γης στο Central Park στην Νέα Υόρκη. Αυτό που ανακάλυψε ήταν τόσο ισχυρό που έπρεπε να το εξελίξει σε απομόνωση. Κατέφυγε στο Κολοράντο Σπρινγκς να πειραματιστεί με την radiant energy. Εκεί είναι όπου πραγματικά γεννήθηκε το Wardenclyffe και άρχισε η συστηματική εξαφάνιση του Τέσλα.

Ο Τέσλα διαπίστωσε ότι όταν έστελνε radiant energy στο έδαφος μπορούσε να την συγκεντρώσει σε ένα σταθμό υποδοχής αρκετά μίλια μακριά. Ο Tesla μπορούσε να μεταδώσει ασύρματα την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά ΟΧΙ μέσω του αέρα. Ο Tesla είπε με δικά του λόγια ότι, η σημαντική μετάδοση της δύναμης μέσω του κυματοδηγού της ιονόσφαιρας της γης, είναι αδύνατη, καθώς δεν είναι αρκετά παχύς για να μεταφέρει σημαντική ισχύ. Η μετάδοση ήταν μέσω του ΕΔΑΦΟΥΣ, κυριολεκτικά. Αυτό σταματά ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της παραπληροφόρησης εναντίον του Tesla.

Η μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας γινόταν μέσω της ΓΗΣ και δεν γινόταν μέσω του αέρα. Η όρος «ηλεκτρική γείωση» σημαίνει κυριολεκτικά το ίδιο το έδαφος, αλλά ακόμα και αυτό, δηλ. η έννοια της γείωσης, έχει χαθεί για τους περισσότερους ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Το πιο εκπληκτικό ήταν, ότι μερικές φορές περισσότερη ισχύς, εμφανιζόταν στο άλλο άκρο, απ’ ότι είχε συλλογικά εισαχθεί. Για παράδειγμα, εάν 1000 Watt της συμβατικής ενέργειας έμπαιναν στο Wardenclyffe, τότε 1000 Watt μπορούσαν να συγκεντρωθούν σε ένα σταθμό υποδοχής στην Καλιφόρνια και άλλα 1000 Watt μπορούσαν να συλλεχθούν σε ένα σταθμό υποδοχής στην Αίγυπτο, για ένα σύνολο από 1000 Watt, υπήρχε έξοδος 2000 Watt. Η γη μεγεθύνει την ισχύ. Όσο περισσότεροι είναι οι σταθμοί, λαμβάνουν και περισσότερη ισχύ. Ως εκ τούτου, αυτή η εφεύρεση είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όπως αποκαλείται ο Μεγεθυντικός Πομπός Tesla. Αυτός είναι ο πυρήνας του Wardenclyffe.

Έτσι βλέπουμε ότι η ισχύς δεν ήταν ΔΩΡΕΑΝ. Απλά δεν θα παραγόταν από τον πύργο, θα έπρεπε να παρέχεται από τους παραδοσιακούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Ο πύργος από μόνος του δεν ήταν μια κεραία, αλλά ένας μετασχηματιστής. Θα έπαιρνε την παραδοσιακή ηλεκτρική ενέργεια που παρέχεται από ένα σταθμό παραγωγής ενέργειας και θα τον μετέτρεπε σε οργανική radiant energy και στη συνέχεια θα την έστελνε στο έδαφος, όπου βρισκόταν πραγματικά η κεραία.

Η κεραία ήταν στο έδαφος, όχι στον αέρα.

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο μυστικό που οι λεγόμενες «Tesla societies» δεν μιλάνε ΠΟΤΕ. Ξέρουν ότι το μυστικό της δουλειάς του Tesla ήταν στην γεωμετρία της υπόγειας Κεραίας, η οποία γεωμετρία, είναι ο λόγος που οι τραπεζίτες θέλουν να είναι βέβαιοι, ότι κανείς δεν πρόκειται ποτέ να την δει.

Γιατί τότε κλείσανε το Wardenclyffe; Λένε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Morgan δεν θα μπορούσε να βάλει μετρητή σε αυτό και ως εκ τούτου δεν ενδιαφερόταν. Ακούγεται λογικό, αλλά μετά από περαιτέρω σκέψη κι έρευνα, μπορούμε να δούμε πολλούς άλλους τρόπους που ο καπιταλιστής Morgan, θα μπορούσε να επωφεληθεί από τέτοια τεχνολογία μέσω της χορήγησης αδειών. Μετά την εξέταση των γραπτών και των δικαστικών διαδικασιών της υποθέσεως του Tesla θα ανακαλύψετε επίσης ότι ο Tesla προσφέρθηκε να βάλει ένα μετρητή σε αυτό για τον Morgan! (Ανατρέξτε στις δικαστικές διαδικασίες κατά του Tesla από την Leland Anderson)

«Αυτό που οραματίστηκα κύριε Μόργκαν δεν είναι μόνο η μεταφορά μηνυμάτων σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς καλώδια, αλλά περισσότερο ένα μετασχηματισμό ολόκληρου του πλανήτη σε αισθανόμενο ον, κάτι που ο πλανήτης μας είναι ούτως ή άλως, που μπορεί να αισθάνεται με όλα τα μέρη του και μέσα από το οποίο η σκέψη αστράπτει, όπως μέσα στον εγκέφαλο …» (Microfilm letter, Tesla to J.P. Morgan, September 13, 1901. Library of Congress)

Πολλοί ήταν οι συγγραφείς, ιδίως οι βιογράφοι του Τέσλα, οι οποίοι κατηγορούσαν τον Μοργκαν ότι αρνήθηκε την οικονομική βοήθεια στον Τέσλα ακριβώς τη στιγμή που εκείνος ήταν στα πρόθυρα της μεγαλύτερες επιστημονικής ανακάλυψή του, όταν δηλαδή έπρεπε να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία το μεγαλύτερο αριστούργημά του: ο πύργος στο Γουόρντενκλιφ. Έχω ασχοληθεί και ο ίδιος με το θέμα αυτό και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:

Πρώτον, η επιτυχία του σχεδίου του μεταδότη (transmiter) στο Long Island δεν εξαρτιόταν μόνο από τις επιδοτήσεις του Μόργκαν, γιατί χρήματα είχαν τότε προσφέρει και οι άλλοι βιομήχανοι της εποχής. Άλλωστε και ο Τέσλα μπορούσε από μόνος του να εξασφαλίσει αρκετά χρήματα πουλώντας τα ιατρικά του μηχανήματα, που βασίζονταν στα ρεύματα υψηλών συχνοτήτων, για να εξασφαλίσει το απαραίτητο ποσό. Δεύτερον, ο πύργος στο Γουόρντενκλιφ είχε ολοκληρωθεί και δοκιμάστηκε και τα επιπλέον χρήματα που αναζητούσε προορίζονταν για την κατασκευή μιας μονάδας παραγωγής ενέργειας για την τροφοδοσία του μεταπομπού.

Στην αυτοβιογραφία του ο Τέσλα για όλα αυτά είναι πολύ σαφής:

«Παρά τα όσα λέει ο κόσμος, ο Μόργκαν εκπλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις του που είχε απέναντί μου. Το έργο μου καθυστέρησε εξαιτίας των φυσικών νόμων. Ο κόσμος για αυτό ακόμα δεν ήταν έτοιμος. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή στην οποία δημιουργήθηκε. Αλλά στο τέλος, οι ίδιοι αυτοί οι νόμοι θα επικρατήσουν και το έργο θα επαναληφθεί με θριαμβευτική επιτυχία»

Ο Tesla ήταν ανώτερος στην αντιπαράθεση του με τον Morgan στο θέμα του μυαλού, ήξερε ότι αν μπορούσε να τελειώσει το Wardenclyffe και να δώσει αυτό το δίκτυο στον κόσμο, τελικά η ίδια η φύση της Radiant Energy θ’ απελευθέρωνε την ανθρωπότητα. Ο Tesla τώρα ήξερε ποια ήταν η πραγματική ηλεκτρική ενέργεια και δύναμη, ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί παρά μόνον, εάν θα μπορούσε να την εισαγάγει στην αληθινή της μορφή, στον κόσμο.

«Η ημέρα που θα ξέρουμε ακριβώς τι είναι η «ηλεκτρική ενέργεια», θα εξιστορηθεί ένα γεγονός πιθανώς μεγαλύτερο, πιο σημαντικό από ό,τι οποιαδήποτε άλλο έχει καταγραφεί στην ιστορία του ανθρώπινου γένους. Ο χρόνος κάποτε θα έρθει όταν η άνεση, η ίδια η ύπαρξη, ίσως, του ανθρώπου θα εξαρτηθεί από αυτό το υπέροχο μέσο.» Nikola Tesla

Ο Tesla προσπαθεί να μας πει κάτι εδώ. Η ηλεκτρική ενέργεια είναι πολύ περισσότερο από ό,τι μας έχουν πει. Ο Morgan απάντησε στον Ροκφέλερ, που ήταν ο «υπολοχαγός» του Ρότσιλντ στην Αμερική. Οι τραπεζίτες δεν ήταν χαζοί, ήξεραν που θα οδηγούσε όλο αυτό και ήξεραν ότι ο Tesla ήταν ένας άνθρωπος με αρχές κι αξίες, που τα χρήματα τους δεν θα τον γοήτευαν.

Στόχος του Tesla με το Wardenclyffe ήταν να ελευθερώσει την ανθρωπότητα με κάτι πολύ περισσότερο από ότι η «ελεύθερη ενέργεια» Οι τραπεζίτες γνώριζαν ό,τι τα ηλεκτρικά πειράματα θεραπείας του Tesla όπως η ενδυνάμωση στο μυαλό και το πνεύμα από αυτού του είδους την ηλεκτρική ενέργεια, μπορούσε να αναπτύξει τους ανθρώπους, σε μια τεράστια κλίμακα. Η αποστολή του Tesla με το Wardenclyffe ήταν να συνδεθεί στο νευρωνικό δίκτυο της γης και να δημιουργήσει ένα Παγκόσμιο Νου / Πνεύμα επαναστατικό με τη δημιουργία μιας χερσαίας εκπομπής Radiant Energy. Η μεγέθυνση της ελεύθερης ενέργειας, της εκπομπής και των τηλεπικοινωνιών ήταν απλώς ένα έξτρα μπόνους.

Τελευταία Προειδοποίηση

Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να καίνε. Εσείς που προτιμάτε την άνεση σας περισσότερο από όλα, να σταματήσετε να διαβάζετε τώρα. Αυτοί που εκτιμούν την αλήθεια πάνω από όλα ας συνεχίσουν.

Μόλις οι τραπεζίτες το κατάλαβαν αυτό, έγινε σαφές σε αυτούς, τι έπρεπε να κάνουν. Το έτος ήταν 1913, ο Τιτανικός είχε βυθιστεί και βολικά είχε εξαλειφθεί το κλειδί της αντιπολίτευσης στην Federal Reserve Bank. Οι τραπεζίτες πήραν την Federal Reserve Bank Bill, Η 17η τροποποίηση και η πράξη Φόρου Εισοδήματος για όλους περάσανε στις 21 Δεκ του 1913, ενώ το Κογκρέσο ήταν μακριά για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αυτό σηματοδότησε ένα σιωπηλό πραξικόπημα κατά της αναδυόμενης υπερδύναμης των ΗΠΑ. Ο Tesla, το Wardenclyffe και η επιστήμη του ηλεκτρισμού, θα απειλούσε το νέο matrix– ελέγχου, που μέχρι σήμερα βιώνουμε.

Γι αυτό δεν ήταν αρκετό να σταματήσουν απλώς την χρηματοδότηση του Wardenclyffe, δεν ήταν αρκετό το να εξαφανίσουν τον Tesla από τα βιβλία της ιστορίας, έπρεπε να καταστείλουν τη μελέτη της ίδιας της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι τραπεζίτες γνώριζαν ότι για να προστατεύσουν το matrix-ελέγχου τους έπρεπε να διασφαλίσουν ότι όλοι οι επιστήμονες που ερχόντουσαν μετά τον Tesla, δεν θα ήταν σε θέση να αναδημιουργήσουν, αυτό που είχε ανακαλύψει και ότι η αληθινή φύση του ηλεκτρικού ρεύματος θα παραμείνει κρυφή και υπό έλεγχο.

«Οι σημερινοί επιστήμονες έχουν αντικαταστήσει τα μαθηματικά αντί για τα πειράματα και περιπλανούνται στα ανοικτά απο εξίσωση σε εξίσωση και τελικά χτίζουν μια δομή η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.» Nikola Tesla

Ο Tesla είδε την εμφάνιση της μοντέρνας φυσικής μπροστά στα μάτια του και ήξερε ακριβώς τι συνέβαινε. Οι τραπεζίτες που χρειαζόντουσαν να καταστείλλουν την πραγματική γνώση, επισκίασαν και παραμόρφωσαν την φυσική για να το επιτύχουν. Ο Tesla και όλα τα άλλα μεγάλα επιστημονικά μυαλά, γνώριζαν ότι το σύμπαν διέπεται από τα «μη φυσικά φαινόμενα», που είναι η ηλεκτρική ενέργεια και που διέπει τη φυσική και τη χημεία.

«Την ημέρα που η επιστήμη αρχίσει να μελετά τα μη-φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία από ό,τι σε όλες τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της.» Nikola Tesla

Γιατί, λοιπόν, η σύγχρονη φυσική υποβαθμίζει τον ηλεκτρισμό σε μια δεύτερης τάξεως δύναμη; Σύμφωνα με τον Αϊνστάιν ο ηλεκτρισμός δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Τι λέει ο ίδιος ο Tesla; Για τον Tesla, η Θεωρία της Σχετικότητας ήταν απλώς «μια μάζα από λάθος και παραπλανητικές ιδέες, βίαια αντίθετη με τις διδασκαλίες των μεγάλων ανδρών της επιστήμης του παρελθόντος, ακόμα και στην κοινή λογική. Η θεωρία τυλίγει όλα αυτά τα σφάλματα και πλάνες και τα τυλίγει στην υπέροχη μαθηματική ενδυμασία που συναρπάζει, θαμπώνει και κάνει τους ανθρώπους τυφλούς με το υφέρπουν σφάλμα. Η θεωρία είναι σαν ζητιάνος ντυμένος με πορφυρό, με την οποία παρανοούν οι άνθρωποι και την περνούν για βασιλιά. Οι εκφραστές της είναι πολύ λαμπροί άνδρες, αλλά είναι μεταφυσικοί μάλλον, παρά επιστήμονες.

«Γράφοντας μια δεκαετία πριν από την έκρηξη της ατομικής βόμβας και αγνοώντας τα δεδομένα για την καμπυλότητα του χώρου από την έκλειψη 1919 το οποίο υποστήριξε την ιδέα του Αϊνστάιν ότι ο χώρος ήταν χαραγμένος γύρω από μεγάλα ουράνια σώματα όπως τα αστέρια, ο Tesla πρότεινε ότι η ύπαρξη ενός δυναμικού πεδίου θα αντιπροσώπευε τα ίδια μαθηματικά αποτελέσματα. Έτσι, ο Tesla απλά κατέληξε στο συμπέρασμα, «Ούτε μία από τις προτάσεις της σχετικότητας δεν έχει αποδειχθεί.» – Nikola Tesla

Αυτά είναι τα πιο ισχυρά λόγια με τα οποία μίλησε ποτέ το μεγαλοφυές μυαλό του Nikola Tesla

Ερχεται να μας πει, για να το πούμε στη γλώσσα του δρόμου «Ολόκληρη η μελέτη της φυσικής είναι μια ψεύτικη θρησκεία που βασίζεται σε ένα πλήρες και συνολικό ψέμα και ο Αϊνστάιν είναι ένα πληρωμένο ανδρείκελο των τραπεζiτών.» Αυτό που περνάει τώρα η φυσική, στην πραγματικότητα δεν είναι επιστήμη, αλλά ένας πυλώνας της ψεύτικης θρησκείας του επιστημονισμού. Ο Άγιος Αϊνστάιν είναι μόνο ένας από τους ψευδοπροφήτες του.

Ακόμη και μια πρόχειρη έρευνα στην πορεία του Αϊνστάιν θα αποκαλύψει ότι ήταν ένας συνηθισμένος υπάλληλος σ” ένα ελβετικό γραφείο ευρεσιτεχνιών. Μόνη εφεύρεση του ήταν για ένα ψυγείο, το οποίο δεν λειτουργούσε. Η σύζυγός του, η οποία ήταν Σερβίδα, του έγραψε το paper, που του κέρδισε το βραβείο Nobel. (Πεϊπερολογία- Paperology) Οι δάσκαλοι του Αϊνστάιν μίλησαν ανοιχτά για ανικανότητα του στην φυσική και τα μαθηματικά. Διαβάστε περισσότερα για το κορυφαίο μισογυνισμό του Αϊνστάιν στο «His Life and Universe by Walter Isaacson»

Υπήρξε μια περίπτωση, όπου η πλήρης ανικανότητα του Αϊνστάιν της κατανόησης του ηλεκτρικού ρεύματος, πήρε στον λαιμό του ένα ηλεκτρολόγο μηχανικό του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε. Ο Αϊνστάιν υποστήριξε ότι η εκπαίδευση του στο Princeton στον ηλεκτρικού, απέρριπτε την κατανόηση του ηλεκτρικού στο ναυτικό και τον ανάγκασε να ακολουθήσει αρχές της φυσικής στην τροφοδοσία της υπεράκτιας πλατφόρμας. Ο Seaman Lopez σκοτώθηκε. Τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν. Ω τι μεγαλοφυΐα !

Την επόμενη μέρα το Πολεμικό Ναυτικό απαγόρευσε την χρήση των βιβλίων φυσικής σε ηλεκτρικές εργασίες. Η χρήση των Κειμένων Φυσικής σε οποιαδήποτε και σ’  όλες τις Ναυτικές Επιχειρήσεις πλέον Απαγορεύεται. Την επόμενη ημέρα ένα Προεδρικό Διάταγμα υπέγραψε την κατάργηση της πρακτικής της διδασκαλίας Ηλεκτρολογικών Αρχών από τους φυσικούς. Ο υπόλοιπος κόσμος ακολούθησε το παράδειγμά τους.

Το E = MC2 είναι η πιο διάσημη εξίσωση όλων των εποχών.

Πρόκειται για ένα απολύτως εκπληκτικό επίτευγμα για το πόσο απολύτως λάθος είναι. Η εξίσωση αυτή δημιουργεί μια ισοδυναμία της μάζας προς την ενέργεια και στη συνέχεια τα δεσμεύει όλα σε ένα όριο ταχύτητας. Γνωρίζουμε από την εργασία του καθενός από τον Faraday έως τον Τέσλα και τον Steinmetz ότι δεν υπάρχει καμία ισοδυναμία της ενέργειας με την μάζα.

Ο Oliver Heaviside καθιστά σαφές ότι η μάζα δεν έχει θέση σε Ηλεκτρικές Μονάδες. Αυτό συν η επίμονη έμφαση στην αδυναμία της να υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός στα κύρια χαρακτηριστικά της, δημιούργησαν ένα επιστημονικό meme του μυαλού γνωστό ως E = MC2. Ο Charles Wheatstone, ήδη από το 1868, απέδειξε ότι η ηλεκτρική ενέργεια κινείται o 288,00 μίλια το δευτερόλεπτο, σχεδόν 1,5 φορές ταχύτερα από ότι το φως με 186.000 μίλια ανά δευτερόλεπτο. Μόλις τώρα μπορούμε να δούμε πώς αυτή η meme εξίσωση φιλοτεχνήθηκε ειδικά για να δηλητηριάσει τα μυαλά όλων των μελλοντικών επιστημόνων και να απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δει τις δυνατότητες της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουν δισεκατομμύρια να ψάχνουν για κάποιο περιπλανώμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο φυσικά και ποτέ δεν θα βρεθεί. Για το λόγο αυτό οι μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις ανακοινώνονται στα ψιλά και δεν ακούγονται ποτέ ξανά, ούτε φυσικά τίθενται σε εφαρμογή. Η σύγχρονη φυσική βασίζεται σε ψέματα και παίζουν με τις λέξεις για να μας κρατήσουν μακρυά απ” την εξέταση των «μη φυσικών φαινόμενων» που ελέγχουν όλα τα φυσικά φαινόμενα, όπως και την ηλεκτρική ενέργεια. Οι αρχιερείς του επιστημονισμού και των τραπεζιτών που τα δημιούργησαν κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μακρυά τον άνθρωπο, που έτσι κι αλλιώς κοιμάται, από την αλήθεια, πως η Σύγχρονη Φυσική είναι μια μεγάλη ΦΑΡΣΑ και ζούμε σε ένα Ηλεκτρικό Σύμπαν.

Tesla vs Einstein !

Μέσω του διαδικτύου οι άνθρωποι αρχίζουν να πληροφορούναι πως ήταν ο Αϊνστάιν ο οποίος σκόπιμα, προπαγανδιστικά και δόλια αντικατέστησε τον Tesla. Ήταν μόνο θέμα χρόνου να ξεκινούσε ένα κίνημα με την ηλεκτρική ενέργεια ως πρωταθλητή στη ρίζα της πραγματικής φυσικής. Αυτό οι τραπεζίτες δεν θα μπορούσαν να το επιτρέψουν κι έτσι πήγαν στο σχεδιαστήριο και κατέστρωσαν ένα νέο τέχνασμα προπαγάνδας. Θα έπρεπε να είναι προσεκτικοί, ωστόσο, γιατί το διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μια αφυπνισμένη κατηγορία, αυτή των στοχαστών και των ερευνητών.

Το τέχνασμα με την ταινία KONY 2012 απέτυχε παταγωδώς. Ο στόχος ήταν να ξεκινήσει μια νέα εποχή αποικιοκρατίας στην Αφρική, αλλά αποκαλύφθηκε ότι είναι μια απάτη σε λιγότερο από 24 ώρες και μάλιστα απ’ το διαδίκτυο. Ο παραγωγός της ταινίας στη συνέχεια συνελήφθη για αυνανισμό σε κοινή θέα με τα εσώρουχα του και η «φιλανθρωπική» οργάνωση πίσω από αυτό, η Invisible Children, αποκαλύφθηκε να είναι ένας βραχίονας της προπαγάνδας των τραπεζιτών. Η κριτική σκέψη μερικών ανθρώπων, έσωσε τις ζωές πολλών παιδιών και έχει πιστὠσει στην Αφρική πολύτιμο χρόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσει μια νέα υπολογισμένη προσπάθεια για να καταστείλει τον Tesla. Χρειαζόντουσαν έναν έμπορο του Διαδικτύου που θα μπορούσε να φθάσει στην νεολαία και να παρουσιαστεί ως πραγματικός οπαδός του Tesla. Ο Matthew Inman του Oatmeal ήταν μια εμπνευσμένη επιλογή καθώς τα web comics του, που χρησιμοποιεί τις γάτες και άλλα μιμίδια στο Διαδίκτυο, ήταν η τέλεια κάλυψη, για ένα νέο κύμα από ψέματα εναντίον του Tesla. Ο στόχος ήταν να προστατεύσει τον Αϊνστάιν και τον επιστημονισμό και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό, ήταν να δώσουν στους ανθρώπους ένα δόλωμα για να μισούν. Ο Edison επιλέχθηκε ως στόχος για να εκτρέψει την προσοχή μακριά από τον Αϊνστάιν.

Για να προσθέσουν επιπλέον αξιοπιστία στη συζήτηση αυτή χρησιμοποίησαν το Forbes για να επιτεθεί στον Inman. Ο Inman συκοφάντησε τον Edison αποκαλώντας τον ηλίθιο και ακόμη χειρότερα, αυτό έδωσε στο Forbes εύκολα πυρομαχικά να επιτεθεί στον Inman και περαιτέρω να τον στηρίξουν ως ένα αντι-ήρωα κατά του κατεστημένου, όταν στην πραγματικότητα ο ίδιος και το Forbes μαζί εργάζονται για τους ίδιους ανθρώπους. Θέλετε να μάθετε ποιος εργάζεται για το Forbes;

Απλά προσπαθήστε να βρείτε έναν τραπεζίτη από την λίστα των πλουσιότερων. Οι «φτωχοί» Ρότσιλντ δεν έχουν σπάσει ακόμα ούτε το top 50, στην πραγματικότητα δεν φαίνονται πουθενά. Αυτό που τους ξεμπροστιάζει είναι όταν το Forbes και ο Inman και οι δύο συμφωνούν ότι ο Tesla ήταν «τρελός» για να αμφισβητήσει ποτέ τον Αϊνστάιν. Οι τραπεζίτες ελέγχουν πάντα και τις δύο πλευρές του παιχνιδιού για να κάνουν καλή εμφάνιση, αλλά πάντα θα συμφωνήσουν σχετικά με το θέμα του πυρήνα, αυτή άλλωστε είναι βασική αρχή της προπαγάνδας.

Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα και να μας εμπαίξουν, φτιάξανε μια στρατηγική προπαγάνδας και διοργάνωσαν έναν έρανο για να αναλάβει ο Inman τον έλεγχο του Wardenclyffe. Κατάφεραν να μας κάνουν να πληρώσουμε, γι’ αυτό και τώρα η περιοχή είναι κλειδωμένη και η κεραία κάτω από το έδαφος, δεν πρόκειται ποτέ να επιτραπεί να εξεταστεί. (!!)

Το καλύτερο μέρος για ένα μουσείο Tesla θα ήταν στη Νέα Υόρκη, όπου εκατομμύρια θα μπορούσαν να το δουν, όχι τόσο μακριά από την μέση του Long Island. Η οργάνωση τώρα που έχει στην κατοχή αυτήν την γη, απαγορεύει οποιονδήποτε έλεγχο για τις διαστάσεις (γεωμετρία) της κεραίας, υποστηρίζοντας ότι το έδαφος έχει τώρα δηλητηριαστεί εξαιτίας των χημικών ουσιών που έριξαν οι πρώην ιδιοκτήτες, ω πόσο βολικό. Με έξυπνη προπαγάνδα, κατάφεραν να πάρουν αυτό το έργο που εμείς, οι άνθρωποι χρηματοδοτήσαμε, για να καταστείλουν περαιτέρω τον Tesla. Στη συνέχεια θα ζητούν περισσότερα χρήματα για να εξοπλίσουν το μουσείο.

Ο Eric Dollard θα μπορούσε να τελειώσει το Wardenclyffe.

Υπάρχει ένα νέο κίνημα, με σκοπό να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον Tesla. Ο Eric Dollard είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει αναδημιουργήσει τα πειράματα του Νίκολα Τέσλα. Ο Eric Dollard ανακάλυψε από μόνος του, την radiant energy του Tesla, όταν ήταν 15 ετών χωρίς ποτέ να έχει ακούσει ποτέ για Tesla, πραγματοποίησε πυρηνική κατάρρευση, όταν ήταν 16 ετών στο γκαράζ των γονιών του και μόνος του, με επιδεξιότητα, έσωσε το δίκτυο επικοινωνίας του Ναυτικού στις Φιλιππίνες κατά την διάρκεια ενός τυφώνα. Ο Eric Dollard είναι η πραγματικός κίνδυνος και οι τραπεζίτες τον μισούν για αυτό.

Ο Tesla δεν είχε τα μαθηματικά για να κάνει το δίκτυο Wardenclyffe ευρυζωνικό. Αυτά τα μαθηματικά είναι ένα μοναδικό είδος της Άλγεβρας με βάση τον χώρο κι όχι τον χρόνο, ονομάζεται Versor Αλγεβρα και είναι το κλειδί για να υπολογίζει την κίνηση της ακτινοβόλου ενέργειας μέσω πηνίων και κεραιών, καθώς διαδίδεται σε όλη την γη. Αυτό είναι το πιο πολύπλοκο μαθηματικό πρόβλημα που υπάρχει και ο Eric Dollard το έχει συνθέσει μετά από 45 χρόνια, συνδυάζοντας τις εργασίες του Tesla, του Steinmetz και του MacFarland. Με αυτά το μαθηματικά η γεωμετρία των κεραιών εκπομπής και λήψης μπορεί να υπολογιστεί σωστά και γίνει ευρυζωνική. Αυτό είναι το κομμάτι του παζλ που ποτέ δεν τελείωσε ο Tesla.

Ο Tesla ήταν ένα αγόρι της πόλης, ο Eric Dollard είναι ένας άγριος επιστήμονας που μπορεί να επιβιώσει έξω στην έρημο. Ο Eric Dollard έχει, επομένως, αναπτύξει μια βαθιά σχέση με την φύση και συνεργάζεται με τον πλανήτη, όποτε είναι δυνατόν. Ο Eric έχει χρησιμοποιήσει τις ρίζες των φυτών σαν ζωντανές κεραίες στην γη και πέτυχε καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό οδήγησε τον Eric στο τελευταίο κομμάτι του παζλ, το μυστικό για την βελτιστοποίηση της μεγέθυνσης της ενέργειας από την γη.

Η Θέση του πομπού είναι κρίσιμη. Ο Tesla το γνώριζε αυτό και είναι ο λόγος που επέλεξε μια περιοχή που συνδέεται με ένα βαθύ σχηματισμό γρανιτένιου βράχου, το Wardenclyffe. Ο Eric Dollard έχει πάει ακόμα βαθύτερα από αυτό και ανακάλυψε ένα σημείο που είναι ακόμη πιο κατάλληλο για τον χερσαίο πομπό τύπου Wardenlcyffe. Ο KPH είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός στην Καλιφόρνια στο Bolinas που επιλέχθηκε από τον Marconi κατά την κατασκευή των πρώτων ραδιοφωνικών σταθμών στις ΗΠΑ που βασιζόταν σε τεχνολογία του Tesla. Η σημασία της KPH είναι γνωστή για τους τραπεζίτες και είναι ο λόγος που έχουν χρησιμοποιήσει μία από τις οργανώσεις «φιλανθρωπίας» τους, την Commonwael να αναλάβει τον έλεγχο του τόπου, δηλητηριάζοντας την γη με τοξικές χημικές ουσίες. Τι πρωτότυπο !

Ο KPH βρίσκεται δίπλα σε μία από τις πλέον ισχυρές γραμμές ley στον πλανήτη γη.

Ζώα από παντού συγκεντρώνονται σε αυτό το σημείο και σχεδόν κάθε πουλί στον Ειρηνικό μεταναστεύει στην Bolinas. Τοποθετώντας τον τελλουρικόν πομπό σε ένα τέτοιο σημείο θα εξασφαλιστεί ότι η μεγέθυνση της ενέργειας είναι η βέλτιστη. Συγκρίνετε αυτό, με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου πάνω σε δρόμο με χαλίκι, σε σχέση με ένα καθαρό ασφαλτωμένο δρόμο. Οσο πιο κοντά βρίσκεστε σε μια γραμμή ley τόσο πιο ομαλή η διαδρομή για την ενέργεια και η γη θα την μεγεθύνει περισσότερο.

Ο Eric Dollard κοιμόταν στην παγωμένη έρημο στο αυτοκίνητό του, αφού είχε χάσει κάθε εργαστήριο που είχε ποτέ, οκτώ σε σύνολο. Κανείς εκτός από τους πιο σκληροπυρηνικούς πειραματιστές, του ηλεκτρισμού δεν είχε ακούσει για τον Eric Dollard. Τώρα ο Eric εργάζεται για το νέο εργαστήριό του, παίρνει τόσα email που βογκά το μικρό του αυτοκίνητό και είναι στο κέντρο ένα νέο κίνημα για την απελευθέρωση της επιστήμης του ηλεκτρισμού.

@Ion Maggos

ericpdollard.com