Topics:

Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας

Το Ρωσικό εν λειτουργία αμυντικό σύστημα Πολέμου των Άστρων Τον Φεβρουάριο του 1992, o Ρώσος πρόεδρος Boris Yeltsin πρότεινε στις ΗΠΑ και στον ΟΗΕ μια παγκόσμια αμυντική ασπίδα (με όπλα τύπου Star Wars) βασισμένη σε...

Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας

Το Ρωσικό εν λειτουργία αμυντικό σύστημα Πολέμου των Άστρων

Τον Φεβρουάριο του 1992, o Ρώσος πρόεδρος Boris Yeltsin πρότεινε στις ΗΠΑ και στον ΟΗΕ μια παγκόσμια αμυντική ασπίδα (με όπλα τύπου Star Wars) βασισμένη σε ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Αν αναρωτιέσαι, τι μπορεί να έχουν αυτοί οι «οπισθοδρομικοί» Ρώσοι που να έχει αξία για την έρευνα του Strategic Defense Initiative (SDI). Η ελάχιστα γνωστή αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι άρχισαν την ανάπτυξη ενός ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ αμυντικού συστήματος τύπου Star Wars τον Σεπτέμβριο του 1977 κι έκτοτε το έχουν βελτιώσει πολύ. Είναι ένα ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ σύστημα, χτισμένο γύρω από ΟΠΛΑ, ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ και ΔΕΣΜΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ

Σε αυτό το άρθρο περιγράφουμε πως το σύστημα αυτό αναπτύχθηκε μεταξύ του 1977 – 1983 και θα δώσουμε παραδείγματα για το πώς χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν την περίοδο. Αλλά ας δούμε την αξία των πληροφοριών, αναφέρει ο Robert E. McElwaine B.S. Physics and Astronomy, UW-EC

Κύρια πηγή είναι τα άρθρα που δημοσιεύονταν σε μια εβδομαδιαία εφημερίδα, την Wisconsin Report (WR), of Brookfield, Wisconsin, (P.O. Box 45, zip 53005), γραμμένα από τον Dr. Peter David Beter, έναν σεβαστό δικηγόρο στην Washington, DC, δόκτορα νομολογίας, ειδικό και σύμβουλο της διεθνούς νομολογίας, της οικονομίας και των πληροφοριών. Λάμβανε πολλές από τις πληροφορίες του από συνεργάτες του στην CIA και από άλλες υπηρεσίες πληροφοριών σε άλλες χώρες από ανθρώπους που δεν ενέκριναν πολλά από αυτά που συμβαίνουν ή σχεδιάζονται πίσω από την πλάτη μας.

Πίστευαν ότι τουλάχιστον μια περιορισμένη δημόσια έκθεση ίσως καθυστερούσε ή τελικώς να σταματούσε τα χειρότερα να συμβούν, όπως ένα πυρηνικό πόλεμο ή μια εθνική δικτατορία. Ο Dr. Beter άρχισε να εμφανίζεται στο τοπικό ραδιόφωνο και σε συζητήσεις τηλεοπτικών παραγωγών, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι του απαγορεύθηκε η πρόσβαση από την άμμεση απειλή της κυβέρνησης στους σταθμούς ότι θα ανακληθεί η άδεια τους. Έτσι άρχισε να παράγει μηνιαίες κασέτες μιας ώρας και να τις στέλνει σε ένα όλο αυξανόμενο αριθμό συνδρομητών. Από τις 21 Ιουνίου 1975 έως τις 3 Νοεμβρίου 1982 έγραψε ογδόντα κασέτες “Dr. Beter Audio Letters” συν οκτώ “Audio Books” και τρείς ειδικές κασέτες. Την 1η Σεπτεμβρίου 1977 η Wisconsin Report άρχισε να δημοσιεύει τις απομαγνητοφωνήσεις αυτών των κασετών.

Βασισμένος σε πληροφορίες από τις πηγές του ο Dr. Beter προέβλεψε τον βομβαρδισμό των Πεζοναυτών στην Βυρηττό ένα ολόκληρο χρόνο πριν συμβεί, προειδοποιώντας ότι το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η Ισραηλινή Mossad συνομωτούσαν εσκεμμένα για να το πραγματοποιήσουν, να θυμώσουν τους Αμερικανούς εναντίον των Αράβων και να έχουν την υποστήριξη του κοινού για την σχεδιαζόμενη επιχείρηση εναντίον τους. Ανέφερε την επικείμενη δολοφονία του προέδρου της Αιγύπτου Anwar Saddat έξι ημέρες πριν συμβεί.

Ο Dr. Beter προέβλεψε αυτό που αποκαλούσε «απόσυρση» του Leonid Brezhnev μια εβδομάδα πριν ο Brezhnev «πεθάνει» επίσημα (προσέξτε ότι ο όρος «απόσυρση» χρησιμοποιούνταν στην εξόντωση των ρεπλικα στην ταινία του 1982 «Blade Runner») και η γρήγορη αντικατάσταση του με τον Andropov, που συνέβη μόνον τρείς ημέρες από τον «θάνατο» του Brezhnev, προς κατάπληξη όλης της κυβερνήσεως και των αναλυτών των ΜΜΕ.

Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΟΠΛΩΝ STAR WARS

Τον Σεπτέμβριο του 1977 οι Ρώσοι άρχισαν να εκτοξεύουν επανδρωμένους δορυφόρους δολοφόνους αποκαλούμενους Cosmos Interceptor, εξοπλισμένους με όπλα ΑΚΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ, σε γήινη τροχιά. Τον Απρίλιο του 1978 υπήρχαν τρείς ντουζίνες από αυτούς και είχαν τελειώσει την καταστροφή όλων των Αμερικανικών κατασκοπικών δορυφόρων και τους δορυφόρους της έγκαιρης προειδοποιήσεως.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1977, σε αυτό που ο Dr. Beter απεκάλεσε «Η Μάχη της Συγκομιδής της Σελήνης», μια κοσμοσφαίρα της σειράς Cosmos Interceptor σε γήινη τροχιά χρησιμοποίησε μία ακτίνα σωματιδίων νετρονίων για να καταστρέψει μυστική Αμερικανική βάση ακτίνων λέιζερ που κόντευε να είναι έτοιμη να λειτουργήσει στον κρατήρα Κοπέρνικο της Σελήνης. Οι Ρώσοι τότε γρήγορα ανέπτυξαν τις δικές τους στρατιωτικές βάσεις στην Σελήνη, δηλαδή το δεύτερο μέρος της διαστημικής τους τριάδος, ξεκινώντας στις 4 Οκτωβρίου 1977 με επτά υπερβολικά ισχυρές βάσεις όπλων φορτισμένων σωματιδίων στην πλευρά της σελήνης που κοιτάει προς την Γη και τρείς βάσεις υποστηρίξεως στην πίσω πλευρά της σελήνης.

Το πρώτο τέστ της βάσεως της Σελήνης συνέβη στις 19 Νοεμβρίου 1977

Την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του Star Wars με το όπλο του Death Star!

Το Suncruiser είναι το Death Star!

Οι Ρώσοι σκοπεύαν το μάτι ενός κυκλώνα κοντά στην Ινδία. Αλλά υπολογίσανε λάθος την απόκλιση της ακτίνος από το μαγνητικό πεδίο της γης, και η ακτίνα κτύπησε τον ωκεανό πολύ κοντά στην ακτή δημιουργώντας ένα τσουνάμι που σκότωσε πολλούς ανθρώπους. Εάν δύο ακόμη ακτίνες φορτισμένων σωματιδίων είχαν κτυπήσει από τις Ρωσικές Σεληνιακές Βάσεις σε γρήγορη διαδοχή θα δημιουργούσαν το καταστροφικό αποτέλεσμα μιας υδρογονικής βόμβας στον στόχο τους.

Το τρίτο πόδι στην Ρωσική τριάδα των διαστημικών όπλων είναι οι ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ

Η πρώτη γενιά των Cosmospheres ήταν πλατφόρμες όπλων Ηλεκτρο-Βαρύτητας, με Ατομικούς Αντιδραστήρες, οριζόντια τοποθετημένους προωθητές ρουκετών, κατά κάποιον τρόπο αόρατες στα ραντάρ πέρα από τα 40 μίλια (ίσως με μια επικάλυψη απορροφητικού υλικού). Εξοπλησμένες με όπλα Ακτίνων Φορτισμένων Σωματιδίων (τουλάχιστον εκατό φορές πιο ασθενικά από αυτά στις Σεληνιακές βάσεις) εφοδιασμένες με Ψυχοενεργητικά Αποστασιόμετρα (PRF) που συντονίζουν στην πραγματική Ατομική Υπογραφή ενός στόχου ή ενός αντικειμένου και ΔΕΝ μπορούν να μπλοκαριστούν, μάλστα μερικές από αυτές ήταν εφοδιασμένες με μικροκυματικές συσκευές τηγανίσματος μυαλού.

Αναζήτησε το άρθρο «Όπλα Κβαντικού Δυναμικού & Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου» 

cosmospheres russian

cosmospheres russian vostoc

Στα τέλη του 1977 και στις αρχές του 1978 υπήρξε μια παράξενη σειρά από γιγαντιαίες εκρήξεις στον αέρα κατά μήκος της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ και αλλού. Αυτές οι εκρήξεις ποτέ δεν εξηγήθηκαν ικανοποιητικά, είτε από την κυβέρνηση, είτε από τους επιστήμονες ή τα ΜΜΕ. Δεν μπορούσαν να εξηγηθούν από καμία υπερηχητική πτήση και ήταν πολύ μεγαλύτερες από το σπάσιμο του ήχου. Οι γιγάντιες εκρήξεις στην πραγματικότητα προκαλούνταν από τις Ρωσικές Κοσμοσφαίρες που έβαλαν με Ακτίνες Φορτισμένων Σωματιδίων στην ατμόσφαιρα σε Αφεστιασμένη Λειτουργία για να αναγγείλουνε την παρουσία τους στα κοιμώμενα γεράκια του Πενταγώνου των ΗΠΑ.

Ο κύριος σκοπός κάθε αμυντικού συστήματος τύπου “Star Wars” είναι να προστατεύει μια χώρα από πυρηνική επίθεση. Κατά την διάρκεια του weekend στις 20 Ιανουαρίου 1980, οι Ρωσικές Κοσμοσφαίρες εκτέλεσαν μια τέτοια αποστολή. Απέτρεψαν ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας από τις τότε ελεγχόμενες από τους Μποσελβίκους ΗΠΑ. Η επιχείρηση άρχισε με ένα στόλο 82 ειδικών μυστικών αεροσκαφών που μπορούν να φτάσουν χωρίς να αναγνωριστούν στις ακτές μιας χώρας κάτω από την επιφάνεια του νερού, να αλλάξουν την διαμόρφωση, να απογειωθούν και να πετάξουν στις κορυφές των δένδρων έως τους στόχους τους.

Ο Dr. Beter περιγράφει αυτή την δράση στο Audio Letter #53 που ηχογράφησε στις 21-01- 1980

«Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η πραγματική δράση, στην Κασπία θάλασσα και στην βόρεια Νορβηγία. Τα Subcraft, με Ισραηλινούς πιλότους ήταν στον δρόμο τους. Ταξίδευαν κάτω από το νερό στην πρώτη φάση της επιθετικής τους αποστολής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε ώρα Washington, ένα κωδικοποιημένο σήμα στάλθηκε στα Subcraft να συνεχίσουν όπως είχε σχεδιασθεί. Εκείνη την ώρα, η βόρεια ομάδα των Subcraft βρισκόταν στην Λευκή Θάλασσα. Η νότια ομάδα είχε φτάσει στο βόρειο άκρο της Κασπίας θάλασσας. Είχε ήδη ξημερώσει, ήταν Κυριακή πρωί 20 του μηνός για τις ομάδες των Subcraft. Οι διαταγές τους ήταν να περιμένουν όλη την ημέρα κάτω από το νερό, αόρατα. Κατόπιν μετά την δύση του ηλίου, επρόκειτο να συνεχίσουν την σταθερή τους προσέγγιση στους στόχους τους. Τα Subcraft τηρούσαν αυστηρή σιγή ασυρμάτου. Βρισκόντουσαν στο νερό ώστε να είναι αόρατα στο μάτι και στα ραντάρ, ταυτόχρονα ήταν αρκετά ρηχά ώστε να μην ανιχνεύονται από τα Ρωσικά σόναρ.

Επίσης οι υπέρυθρες υπογραφές τους ήταν αμελητέες ως αποτέλεσμα εκτεταμένης εξελίξεως. Με δύο λόγια με τα στάνταρ της Δυτικής τεχνολογίας ήταν μη ανιχνεύσιμα. Αλλά στο AUDIO LETTER No. 42 απεκάλυψα ότι η Ρωσία κατείχε ένα υπερόπλο. Αποκαλείται Ψυχοενεργητικό Αποστασιόμετρο (PRF). Δεν μοιάζει με τα σόναρ και παρόμοιες τεχνικές. Το PRF εστιάζει στην πραγματική ατομική υπογραφή του στόχου, και δεν υπάρχει γνωστή μέθοδος να μπλοκαριστεί.

Αναπτύσσοντας τον στόλο τους στην Αραβική θάλασσα, οι Ρώσοι προσποιούνταν ότι είχαν ξεγελαστεί από τον Μπολσεβικικό αντιπερισπασμό με τα αεροπλανοφόρα. Με αυτόν τον τρόπο τους ενθάρρυναν να εξαπολύσουν τα Subcraft στους στόχους τους. Περίμεναν μέχρι τα Subcraft να βρίσκονται μακριά από τις βάσεις τους και τα βλέμματα των Μπολσεβίκων που κατεύθυναν την Αμερικανική επιχείρηση του πρώτου πλήγματος. Όλη όμως την ώρα παρακολουθούνταν συνεχώς από τις Κοσμοσφαίρες που χρησιμοποιούσαν το PRF, και λίγο μετά της 1 μετά τα μεσάνυχτα οι Κοσμοσφαίρες άρχισαν να βάλουν με τα Όπλα τους Ακτίνων Φορτισμένων Σωματιδίων. Υπήρχαν 10 Subcraft στην Λευκή θάλασσα. Το καθένα εξαφανίστηκε σε ένα εκτυφλωτικό μπλε – άσπρο πίδακα ατμού, καπνού και φωτιάς. Στο βόρειο άκρο της Κασπίας υπήρχαν 19 Subcraft, που είχαν την ίδια τύχη.

Οι τρίτης γενιάς Ρωσικές JUMBO COSMOSPHERES αναπτύχθηκαν πρώτη φορά το Απρίλιο του 1981, παράλληλα με την πρώτη πτήση του U.S. Space Shuttle. Οι σφαίρες παρενέβησαν σε αυτήν την στρατιωτική αποστολή. Η NASA βεβαίως τα κάλυψε επιτυχώς με τεχνικές παρόμοιες όπως στην ταινία “CapricornI”. Οι JUMBO COSMOSPHERES είναι πολύ μεγαλύτερες από τα μοντέλα της 1ης γενιάς, και χρησιμοποιούν Ηλεκτρομαγνητική Προώθηση αντί για πυραύλους για να κινούνται.»

Για περίπου δύο χρόνια αφότου ο Dr. Beter σταμάτησε τις εγγραφές του, τα Audio Letters τον Νοέμβριο του 1982 λόγω καρδιακών προβλημάτων, ο διανομέας του η Audio Books, Inc., δημοσίευσε κάποια newsletters ονομαζόμενα “News ALERT” χρησιμοποιώντας πληροφορίες που είχε ο Dr. Beter.

Ένα ειδικό συμπληρωματικό τευχος με ημερομηνία 26 Μαρτίου 1984, περιγράφει το πώς οι Ρωσικές Jumbo Cosmospheres συνέλαβαν δύο τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους αμέσως μετά την εκτόξευση τους από την αποστολή του U.S. Space Shuttle Νο 10, βρήκαν αντιδορυφορικούς πυραύλους (ASAT) στον έναν από αυτούς και τους πέταξαν σε άχρηστη τροχιά. Η NASA είχε πλάκα προσπαθώντας να εξηγήσει δύο σε σειρά αποτυχίες του πολύ “αξιόπιστου” PAM-D satellite booster.

Η προσφορά της Ρωσίας να μοιραστεί το αμυντικό της σύστημα τύπου “Star Wars” με τον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να επεκτεινόταν στην “επιστημονική εξερεύνηση του διαστήματος”. Για παράδειγμα, το σχέδιο των ΗΠΑ να στείλουν δύο επανδρωμένες αποστολές με συλλογή δειγμάτων και επιστροφή σε ένα κομήτη. Αυτές οι αποστολές στοιχίζουν δισεκατομμύρια δολλάρια και κάπου 15 χρόνια από τώρα για να επιτευχθεί, επίσης θα μπορούσε να αποτύχει με μια ντουζίνα τρόπους. Μια Ρωσική Jumbo Cosmosphere θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια επανρδωμένη αποστολή σε μερικούς μήνες, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, καθόσον αυτές οι Κοσμοσφαίρες μπορούν να επιταχύνουν συνεχώς!!!

Οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει (2012) την αγορά ενός διαστημικού αντιδραστήρα από την Ρωσία.

Τώρα ξέρουμε για ποιὀ λόγο οι Ρώσοι τους ανέπτυξαν και τους χρησιμοποίησαν.

putin-alien

Το Νέο Παιχνίδι του Putin· τα Ψυχοτρονικά Όπλα Zombie

Τα Ψυχοτρονικά Όπλα ή πιο σωστά τα «ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ» που κάνουν τους ανθρώπους Ζόμπι, πήραν το ΟΚ από το Ρώσο Πρόεδρο και βοήθεια μας! Τα φουτουριστικά αυτά όπλα που χτυπάνε το κεντρικό νευρικό σύστημα των θυμάτων τους αναπτύσσονται εδώ και χρόνια από τους επιστήμονες. Ο κόσμος φυσικά δεν έχει ιδέα γιατί περί άλλων τυρβάζει. Παρόλο που έχω γράψει για τα βαθμωτά όπλα, δίσταζα να γράψω για τα ΚΒΑΝΤΙΚΑ. Φυσικά δεν τα έχουν μόνο οι Ρώσοι. Θα αναφέρω μόνο ένα ακόμη κράτος, την Βόρεια Κορέα! Τα όπλα Κβαντικού Δυναμικού (Quantum Potential) τα κατέχουν σήμερα μόνο τρία έθνη: Η Ρωσία (στα χέρια της KGB που τώρα είναι γνωστή με το νέο της όνομα), η Βραζιλία και ένα «μικρό φιλικό έθνος» η Βόρεια Κορέα. Η Κόκκινη Κίνα μπορεί να εργάζεται πάνω σε αυτά, αλλά βρίσκεται μόνο στην αρχή.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά των εχθρών της Ρωσίας και εναντίον των διαφωνούντων πριν το τέλος της δεκαετίας. Φυσικά και πάλι μας δουλεύουν, γιατί τα έχουν εδώ και πολλά χρόνια. Πηγές στην Μόσχα λένε ότι ο Πούτιν περιέγραψε ότι τα όπλα χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων. Επίσης ότι είναι «νέα» εργαλεία για την επίτευξη πολιτικών και στρατηγικών στόχων (sic)! Τα σχέδια ανακοινώθηκαν επίσημα από τον υπουργό άμυνας Anatoly Serdyukov.

Η παράνοια των Επικυρίαρχων και των Οργανικών Πυλών στο απόλυτο μεγαλείο τους.

Όπως καταλαβαίνω η φυσική πίσω από την ανάπτυξη των Κοσμοσφαιρών αναπτύχθηκε από ιδιοφυέστατο φυσικό που κάνει τον Stephen Hawking να μοιάζει με ηλίθιο (που είναι στην πραγματικότητα, μαζί με τον άλλο κρετίνο τον Αινστάιν, μια χαρά μας τους φόρεσαν και τους δύο καθυστερημένους, αλήθεια αναρωτιέσαι γιατί άραγε, ενώ αυτά που λένε είναι μπαρούφες τους παρουσιάζουν για ιδιοφυίες, ποιοί; Ω! ναι, οι γνωστές “μυστικές εταιρίες” και λαγούμια).

Όπως επίσης πήραν τις εργασίες του Τέσλα μετά τον θάνατο του (όλοι νομίζουν ότι τις πήραν οι Αμερικανοί, αλλά όχι … μα αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου). Ο Tesla θεωρούσε πως, «Ένας ασύρματος πομπός δεν παράγει ερτζιανά κύματα, τα οποία είναι ένας μύθος, αλλά ηχητικά κύματα στον αιθέρα, που συμπεριφέρονται με κάθε τρόπο σαν αυτά στον αέρα, εκτός από το ότι, λόγω της μεγάλης ελαστικής δυνάμεως και εξαιρετικά μικρής πυκνότητας του μέσου, η ταχύτητα τους είναι αυτή του φωτός».

Επίσης είναι και το παράξενο θέμα της παραπληροφόρησης εναντίον του στρατηγού Keegan που πληροφόρησε για τον Σοβιετικό κίνδυνο από το 1977. Αυτή η παραπληροφόρηση επιβεβαίωσε ότι η πρώτη γενιά των Κοσμοσφαιρών κατασκευάστηκαν στο Semipalatinsk και το Novosibursk.

Από ότι καταλαβαίνω η Lockheed Martin ανέπτυξε παρόμοια τεχνολογία το 1992, αν και οι πλατφόρμες τους δεν είναι σφαιρικές.

Το θέμα είναι τεράστιο, όσο και σημαντικό κι όχι μόνο για τον κόσμο μας στις 3-4 γνωστές διαστάσεις του.

@Ιων Μαγγος /miastala.com 2011

cosmospheres russian a

cosmospheres russian b