Topics:

Η παράξενη περἰπτωση του Gaston Naessens

Οι συγκλονιστικές ανακαλύψεις του Gaston Naessens που δίνουν νέα διάσταση στην υγεία. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που στη ζωή του βρέθηκε και στον παράδεισο και στην κόλαση. «Τα περισσότερα μυστικά της γνώσης...

Η παράξενη περἰπτωση του Gaston Naessens

Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ AIDS
ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ

«Λίγοι άνθρωποι έχουν στη ζωή τους το προνόμιο να συγκρουσθούν κατά τέτοιο τρόπο με το κατεστημένο, με αποτέλεσμα να εμπαιχθούν, να απειληθούν και να διασυρθούν. Λίγοι άνθρωποι έχουν το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να συνεχίζουν να επιμένουν στην αλήθεια όπως Gaston Naessens. Ευτυχώς για τον κόσμο, υπάρχουν μερικοί σπάνιοι, ανεξάρτητοι πνευματικά άνθρωποι, όπως ο Gaston Naessens, που κατάλαβε τη σοφία της ρήσης του Όρβιλ Ράιτ: «Εάν όλοι εργαζόμαστε με την προϋπόθεση ότι οτιδήποτε είναι αποδεκτό ως αληθινό είναι πράγματι αληθινό, οι ελπίδες για πρόοδο θα ήταν μικρές». Ευτυχώς για τον κόσμο, υπάρχει ο Gaston Naessens, που είναι παράδειγμα της αντιλήψεως του Félix Martí-Ibáñez «Οι μεγάλοι άνδρες, οι άνδρες που μάχονται μόνοι για μεγάλο σκοπό μοιάζουν με μεγάλα ποτάμια. Άχρηστα υλικά μπορεί να εμποδίζουν τα νερά τους, αλλά ποτέ δεν σταματούν τη ροή τους». Hugh Desiax Riordan M.D.

«Τα περισσότερα μυστικά της γνώσης έχουν αποκαλυφθεί από κοινούς και παραγνωρισμένους ανθρώπους και όχι από δημοφιλείς ανθρώπους. Η λογική εξήγηση γι’ αυτό είναι ότι οι δημοφιλείς άνθρωποι ασχολούνται με δημοφιλή θέματα» Roger Bacon (1220-1292) Άγγλος φιλόσοφος κι επιστήμονας.

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που στη ζωή του βρέθηκε και στον παράδεισο και στην κόλαση. Στον παράδεισο απόκτησε ένα χάρισμα που εκχωρείται σε λίγους και που του επέτρεψε να βλέπει πέρα από την εποχή μας, με συνέπεια να κάνει ανακαλύψεις των οποίων η πλήρης αναγνώριση ίσως να μην είναι δυνατή παρά μόνο σε προχωρημένο χρόνο του επόμενου αιώνα. Εάν η ικανότητα του “προφήτη” συνήθως αποδίδεται στην εφήμερη “υπεραισθητή” αντίληψη, η “έκτη” αίσθηση του Γκαστόν Ναισσάν είναι ένα μικροσκόπιο κατασκευασμένο από εξαρτήματα που τα επινόησε όταν ακόμα ήταν στην ηλικία των 20 ετών. Το μικροσκόπιο αυτό με τη δυνατότητά του να διαχειρίζεται το φως με τρόπο που δεν είναι ακόμα πλήρως εξηγήσιμος από τη φυσική και ειδικότερα την οπτική, επέτρεψε στον Ναισσάν να έχει μοναδική άποψη του “μικρο-επέκεινα”, απροσπέλαστη σε αυτούς που χρησιμοποιούν όργανα της αιχμής της τεχνολογίας. (…)

Το ταξίδι του Gaston Naessens στην κόλαση ήταν η άμεση συνέπεια της τόλμης του να περιπλανηθεί στην επιστημονική terra incognita των θωρακισμένων και συγκινησιακά πανουκλιασμένων νεκρών από κάθε ζωική εκδήλωση όντων. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι, στις τσιμεντουπόλεις που ζει ο άνθρωπος και διοικούνται από τους «κριτές του επιστητού» η αποκάλυψη «άγνωστων» πραγμάτων αντί να είναι ευπρόσδεκτη με έντονο ενδιαφέρον, τιμωρείται ως απατηλή ή απαγορεύεται ως «αποκύημα φαντασίας», ειδικά αν δεν ταιριάζει με τις ήδη υπάρχουσες!

Τώρα η λογική ερώτηση του πως μπορούμε να ανακαλύψουμε νέα πράγματα, αν δεν διαφέρουν από τα ήδη υπάρχοντα φαίνεται να μην βρίσκει απάντηση στην παράνοια του συστήματος. Πουθενά αλλού αυτές οι απαγορεύσεις δεν είναι περισσότερο αυστηρές κι αιματηρές απ’ όσο στο πεδίο των βιοϊατρικών επιστημών και της φαρμακευτικής βιομηχανίας των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, των ασφαλιστικών και των τραπεζών μεταξύ των οποίων υπάρχει αλληλεπίδραση, αλληλοϋποστήριξη και τρελά συμφέροντα για να συνεχίσει η ανθρωπόμαζα να τους υπηρετεί και να πληρώνει -ακόμη και με την ζωή της- αυτά τα συμφέροντα.

Οι συγκλονιστικές ανακαλύψεις του Gaston Naessens που δίνουν νέα διάσταση στην υγεία

*Το Somatoscope το οποίο επιτρέπει την παρατήρηση ζώσης ύλης με διακριτική ικανότητα πολύ καλύτερη από πολλά τελευταίας τεχνολογίας.

*Το σωματίδιο, την υπερμικροσκοπική, υποκυτταρική, ζώσα κι αναπαραγόμενη οντότητα, για την οποία πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι είναι ο προάγγελος του DNA και το βασικό στοιχείο κάθε ζωής στη Γη.

*Τον σωματιδιακό κύκλο, που είναι ορατός στο αίμα κάθε ανθρώπου και ο οποίος εάν ερμηνευθεί σωστά, μπορεί να διαγνώσει επερχόμενες εκφυλιστικές ασθένειες έως και 18 μήνες πριν την εκδήλωσή τους.

*Το σκεύασμα 714-Χ που έχει πλήρως αποκαταστήσει την υγεία σε 750 από 1000 θύματα του καρκίνου και για το οποίο καταδιώχθηκε απηνώς από το ιατρικό κατεστημένο. Το σκεύασμα αυτό είχε τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα και σε ασθενείς με AIDS, μάλιστα χρησιμοποιείται κι από υγιείς για να παραμείνουν υγιείς.

Αγοράστε το βιβλίο

320 σελίδες. Τιμή 19,00 € /συν 4,50€ έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής
Τηλέφωνο παραγγελίας: 6907070703 και στο mail: mwohellas@gmail.com

terrapapers.com_gaston-naessens b(5)

somatid

gaston-naessens (11)

gaston-naessens (5)