Topics:

Ιαπετός ένα Πλατωνικό Στερεό

*Ιαπετός ένα *Πλατωνικό Στερεό 2,8 δις ετών *ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ή τι ήξερε ο Άρθουρ Κλάρκ όταν έγραψε την Οδύσσεια του Διαστήματος 2001; *Αλήθεια τι είναι ο Ιαπετός εκτός από ένας δορυφόρος...

Ιαπετός ένα Πλατωνικό Στερεό

*Ιαπετός ένα *Πλατωνικό Στερεό 2,8 δις ετών *ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ή τι ήξερε ο Άρθουρ Κλάρκ όταν έγραψε την Οδύσσεια του Διαστήματος 2001; *Αλήθεια τι είναι ο Ιαπετός εκτός από ένας δορυφόρος του Κρόνου; *Το πιο ακατανόητο αλλά αναμφίβολα, το μοναδικά πιο σημαντικό αντικείμενο στο Ηλιακό Σύστημα  *Ο τείχος και το ΚΟΛΟΥΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ *Το τετραεδρικό στερεό είναι η βάση της Υπερδιαστατικής Φυσικής. Αυτό ακριβώς ήταν το μυστικό των διάσημων «Γεωδετικών Θόλων» του Buckminster Fuller *Ο Ιαπετός εξ αρχής σχεδιάστηκε να είναι Stealth *Η Πλατωνική γεωμετρία δουλεύει! *Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ  *Το μέγεθος ενός τέτοιου δυναμικού κοσμικού κατακλυσμού εξάπτει τη φαντασία και το ενδιαφέρον *Ο ρόλος του Ιαπετού στην γη *Ήρθαν «από κάπου αλλού» όταν τα αρχικά ιζήματα διαμορφώνονταν. Το οποίο φυσικά οδηγεί στην ιδέα των «αστρόπλοιων σπόρων» *Η ιστορία του ανθρώπου στην γη.

Όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ, οτιδήποτε, βρίσκεται σε κατάσταση ΥΠΝΩΣΗΣ. Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πιστεύουν ο,τι τους εμφυτεύουν, χωρίς ίχνος δικής τους σκέψης. Τι χρειάζεται να κάνεις για να μην ζεις στην ύπνωση της προσομοίωσης που σε περιβάλει; Μα, να αμφιβάλλεις και να αμφισβητείς κάθε βεβαιότητα που σου πλασάρουν με γυαλιστερό περιτύλιγμα.

Είναι σύνηθες να ακούγεται και να γράφεται το γραφικό …”μα, όλοι αυτοί ήξεραν, αλλά δεν έβγαζαν καμία πληροφορία προς τους ανθρώπους” το γράφουν συχνά σε σχόλια στο ιντερνέτ και συμφωνούν κάμποσοι. Αλλά δεν είναι έτσι. Θέλουν οι άνθρωποι, απαιτούν σχεδόν, να τους πεις, μυστικά που ΕΣΥ ξέρεις (!) για να σωθούν, να γίνουν πλούσιοι, να βγουν από την κρίση (νέο φρούτο τούτο), να βρουν τον κύριο τέλειο, να γίνει η μοιραία γυναίκα και ο μεγάλος άντρας και λοιπές ανοησίες κι ασημαντότητες.

Το αστείο είναι πως, ΑΝ αποφασίσεις να πεις κάτι σημαντικό, (αντί να ξεκαρδιστείς με τις αστειότητες που αποκαλούν σημαντικά θέματα) αυτά που τους λες δεν είναι μυστικά, δεν είναι καν άγνωστα, αλλά γνωστά σε όποιον ανοίξει τα κατάλληλα βιβλία ή σε όποιον απλά έχει ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ δηλ. ικανότητα ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Είναι εύκολο να βρει κάποιος, τι να κάνει και για οποιοδήποτε σχεδόν θέμα τον ενδιαφέρει, τον προβληματίζει ή τον απασχολεί, αρκεί πολλές, μα πολλές βόλτες σε βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία με την απαιτούμενη  ΚΡΙΣΗ, ΕΠΙΚΡΙΣΗ, ΔΙΑΚΡΙΣΗ και κατά προέκταση η ΔΙΑΛΟΓΗ-ΕΠΙΛΟΓΗ του κατάλληλου υλικού για μελέτη κι όχι για ψυχαγωγική ανάγνωση.

Για την ΔΙΑΛΟΓΗ χρειάζεται ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Για την ΔΙΑΚΡΙΣΗ χρειάζεται ΚΡΙΣΗ.

Για την ΚΡΙΣΗ χρειάζεται ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.

Ας μην μακρηγορώ κι ας μπω κατευθείαν στο θέμα, μα, διαβάζοντας το, μην ξεχνάς στιγμή πως, το θέμα είναι ότι ο μαζάνθρωπος ακούει, βλέπει και ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε –ισμούς, δηλ. βρίσκεται σε κατάσταση ΥΠΝΩΣΗΣ κι άρα ότι, μα ό,τι κι αν του πει κάποιος, όποια νέα ανακάλυψη, θεωρία, γνώση, πει κάποιος, αν δεν ταιριάζει με τις υπνωτιστικές πεποιθήσεις του, ούτε τις βλέπει, ούτε τις ακούει, πόσο μάλλον να τις δεχτεί σαν δεδομένα ή να κάνει κάποια προσπάθεια να σκεφτεί έξω απ’ το κοτέτσι που ζει.

Προκειμένου να γίνεις αποδεκτός κι αρεστός στην κοινωνία κατατάσσεσαι σε κάποιο σύνολο-ομάδα ετικετών και Συμφωνείς να δέχεσαι ακόμα και το μεγαλύτερο ψέμα ως απόλυτη αλήθεια, προκείμενου να σ’ αποδεχτούν. Από την κούνια όλους τους ανθρώπους μας διδάσκουν να υποτασσόμαστε και να συμφωνούμε στις θεωρίες του εξουσιαστικού συστήματος κι αυτό συμβαίνει πάνω απ’ όλα στην ερμηνεία της πραγματικότητας και προπαντός στις μεγάλες Αλήθειες, πυλώνες την κοινωνίας-φυλακή, δηλ. θρησκείες, πολιτική, οικονομία, αθλητισμός και κάθε λογής –ισμούς. Δεν υπάρχουν οι «κακοί» που δεν βοηθούν τον άνθρωπο, απλά ο άνθρωπος που είναι πολύ βολικά υπνωτισμένος κι αρέσκεται να πιστεύει κι όχι να γνωρίζει το οτιδήποτε, γιατί η πίστη, δηλ. η εξάρτηση είναι εύκολη κι ανέξοδη, ενώ η γνώση δηλ. η ανεξαρτησία, εμπεριέχει ΕΥΘΥΝΗ κι ο άνθρωπος της πίστης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, την αφήνει στα πιστεύω του ιερατείου του.

Από την άλλη, όποιοι σημαντικοί άνθρωπου είπαν πράγματα Αξίας κι Ευθύνης, μετέδωσαν Ελευθερία και Γνώση στον μαζάνθρωπο … αυτός τους σκότωσε και μάλιστα με φριχτούς τρόπους. Από τον Ηράκλειτο μέχρι την Υπατία, τον Τέσλα, τον Ράιχ, τον Ράιφ, τον Χάμερ κλπ. κλπ. όπως το αναφέρεται στην γνωστή “Σπηλιά”. Επιπλέον, ο έμψυχος άνθρωπος ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ σε Ψυχικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να του πει κανένας τίποτε απολύτως.

Εικ. κάτω: Ο Ιαπετός όπως φαίνεται από το Cassini. Ο Cassini καταγράφει την πρώτη εικόνα υψηλής ανάλυσης του φωτεινού ημισφαίριου του δορυφόρου του Κρόνου Ιαπετού. Αυτό το μωσαϊκό  δείχνει ολόκληρο το ημισφαίριο του Ιαπέτσου (1.468 χιλιομέτρων ή 912 μίλια) που είναι ορατό από το Cassini τον Σεπτέμβριο του 2007

Αλήθεια τι είναι ο Ιαπετός εκτός από ένας δορυφόρος του Κρόνου;

Ο Ιαπετός είναι ο ένα Πλατωνικό στερεό, δορυφόρος stealth 2,8 δισεκατομμυρίων ετών κατασκευασμένος με ανθρακονήματα.

Ένα Φουλερένιο Στερεό.

Ένα ΚΟΛΟΥΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ.

Ταυτόχρονα είναι κι ένας πλανήτης μάχης Iapetus Death Star.

Ο Ιαπετός κατασκευάστηκε από τους *Κύνες του Σειρίου.

(Αναζήτησε το ειδικό άρθρο το «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη» που εξηγεί τα σχετικά)

Τι σκοπό εξυπηρέτησε στο Ηλιακό μας σύστημα αυτό το υπερόπλο. Οπως θα δούμε, μεταξύ των άλλων καθηκόντων του, έκανε την γαιωμορφοποίηση του πλανήτη Γη!

Ο δορυφόρος του Κρόνου, Ιαπετός είναι γνωστός για την έντονη διαφορά της λευκαύγειας ανάμεσα στις δύο πλευρές του, από τις οποίες η μία είναι σχεδόν εντελώς λευκή και η άλλη σχεδόν εντελώς σκοτεινή κι έχει χαρακτηριστεί ως “φεγγάρι γινγκ – γιανγκ”. Ωστόσο, η εξερεύνηση του από την αποστολή Κασσίνι-Χόιχενς αποκάλυψε και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως μια οροσειρά που διατρέχει τον ισημερινό του. Οι θερμοκρασίες στην επιφάνεια της σκοτεινής περιοχής φθάνουν τους 130 K (-143 °C ή -226 °F) στον ισημερινό. Οι φωτεινότερες επιφάνειες απορροφούν λιγότερο ηλιακό φως, έτσι οι θερμοκρασίες εκεί φθάνουν μόνο περίπου τους 100 Κ (-173 °C ή -280 °F).

Η τροχιά του Ιαπετού είναι παράξενα ασυνήθιστη σε σχέση με τους υπόλοιπους δορυφόρους του πλανήτη. Περιστρέφεται γύρω από τον Κρόνο σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι το επόμενο εσωτερικό φεγγάρι, ο Τιτάνας. Η τροχιά του έχει μεγάλη κλίση με το επίπεδο περιστροφής των υπόλοιπων δορυφόρων. Μόνο η τροχιά ανώμαλων εξωτερικών δορυφόρων, όπως η Φοίβη (δορυφόρος) έχουν μεγαλύτερη κλίση. Η αιτία αυτού του φαινομένου είναι άγνωστη.

Λόγω της μεγάλης απόστασης από τον Κρόνο και της έντονα κεκλιμένης τροχιάς, ο Ιαπετός είναι το μόνο μεγάλο φεγγάρι από το οποίο τα δαχτυλίδια του Κρόνου είναι σαφώς ορατά. Από τους υπόλοιπους εσωτερικούς δορυφόρους, οι δακτύλιοι φαίνονται από το πλάι και έτσι είναι δύσκολα ορατοί. Από τον Ιαπετό, ο Κρόνος φαίνεται να έχει διάμετρο 1 ° 56 ‘ (τέσσερις φορές μεγαλύτερη από της Σελήνης, όπως αυτή φαίνεται από την Γη). Ο Ιαπετός έχει φωτογραφηθεί από την διαστημοσυσκευή Κασσίνι. Ωστόσο, η τροχιά του κάνει την παρατήρηση από μικρή απόσταση δύσκολη. Το Κασσίνι έκανε ένα κοντινό πέρασμα από τον Ιαπετό, σε απόσταση 1.227 χιλιομέτρων, στις 10 Σεπτεμβρίου 2007.

Στην Ελληνική μυθολογία ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο, ήταν οι ισχυρότεροι των Τιτάνων και προπάντων, εκείνοι στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία, μετά την επικράτησή του. Ήταν υιός του Ουρανού και της Γαίας και υιοί του υπήρξαν ο Προμηθέας, ο Άτλαντας, ο Επιμηθέας, ο Μενοίτιος, καθώς κι άλλοι, ακόμη, περίφημοι Ιαπετίδες όπως ονομάστηκαν. Σημαντικότεροι εξ αυτών φέρονται ο Άτλας, που βάσταγε στους ώμους του τον Ουρανό κι ο Προμηθέας, ο μόνος εκ των Ιαπετιδών που δεν πολέμησε κατά την Τιτανομαχία, έδωσε στην ανθρωπότητα το Πυρ (ψυχή) και την έβγαλε από την βαρβαρότητα. Τον Ιαπετό αναφέρουν ο Όμηρος κι ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων πριν την επικράτηση του Δία κι ότι ακόμη τον αναγνώριζαν ως Δημιουργό των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία, όπως στην Κνωσό, στην Αρκαδία, Κιλικία κ.α.

Σε μελέτες που έκαναν ερευνητές για τον Ησίοδο, λένε ότι ο Ιαπετός ονομάστηκε έτσι λόγω της κίνησής του, «ίεσθαι και πέτεσθαι» και τον παραλληλίζουν με την κίνηση του Νου, που ερευνά και αναζητά. Επίσης σύμφωνα με τον Μέγιστο Ηράκλειτο «τα πάντα ρει μηδέν επί το αυτό μένει» και με τον Βίλχελμ Ράιχ να μας λέει ότι «η ζωή είναι κίνηση».

Αριθμολογικά ο Ιαπετός αθροίζει το 666. Ας μην βιαστούν οι αδαείς κι ανόητοι θρησκόληπτοι να ουρλιάξουν… ο “διάβολος” γιατί το 666 συμβολίζει τον άνθρακα, 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια, 6 ηλεκτρόνια, είναι η βάση της ανθρακούχας μορφής ζωής στον πλανήτη μας, άρα έχει σχέση με την Ζωή που δημιούργησε ο δορυφόρος του Κρόνου ο Ιαπετός.

Χρειάστηκε να εκτοξευθεί το Cassini (Cassini Mission to Saturn/NASA) και να μας δώσει τις εκπληκτικές εικόνες του συνθετικού ειδικού Synthetic Aperture Radar (SAR) ραντάρ του, για να πάρουμε όλες τις απαντήσεις γι’ αυτήν την εκπληκτική Σελήνη του Κρόνου, που μάλιστα έχει την πιο καταπληκτική θέα πανοράματος του πλανήτη της.

Ο Ιαπετός έχει μονίμως την ίδια πλευρά του γυρισμένη στον Κρόνο κι αυτό θυμίζει, όλως περιέργως, την δική μας Σελήνη.

Ο Ιαπαετός είναι το πιο ακατανόητο, αλλά αναμφίβολα, το μοναδικά πιο σημαντικό αντικείμενο στο Ηλιακό Σύστημα.

Τον Ιαπετό πρωτοείδε στο τηλεσκόπιο ο Jean-Dominique Cassini, το 1671. Για αυτό και δόθηκε το όνομά του στο διαστημόπλοιο τιμής ένεκεν. Τον ονόμασε ο Sir John Herschel, το 1847.

Για κάθε περιστροφή γύρω από τον εαυτό του κάνει μια περιστροφή γύρω από τον Κρόνο. Έχει ένα σκοτεινό πρόσωπο, σαν το φώς που εκπέμπει ένα μη αναμμένο κάρβουνο και αυτό κοιτά πάντα προς την κατεύθυνση της περιστροφής του. Ενώ το άλλο μισό είναι φωτεινό. Έτσι ο Ιαπετός δείχνει πάντοτε μια διχασμένη προσωπικότητα όταν τον κοιτάει κανείς από τον Κρόνο.

Ο τείχος και το ΚΟΛΟΥΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ

Είναι κατασκευασμένος από ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ γι’ αυτό και είναι Stealth.

Το πρώτο που παρατηρούμε στις φωτογραφίες είναι «ο Τείχος».

Ακριβώς στον Ισημερινό του Ιαπετού, ορθώνεται ένα τείχος 20 χιλιομέτρων ύψους και 20 χιλιομέτρων πλάτους.

Τι είναι; Μα το σημείο ενώσεως αυτού του τεχνητού Φουλερένιου Στερεού.

Έχει διάμετρο 1.450 χιλιόμετρα ή 900 μίλια και το 1/40 της γήινης βαρύτητας, ένα φρακταλικά φτιαγμένο σκάφος πλανητικής εκτάσεως με μια «υπερδιαστατική τετραεδρική» διάταξη.

Ο Ιαπετός είναι ένα ΚΟΛΟΥΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟ.

Δεν είναι ένας φυσικός δορυφόρος, σε καμία περίπτωση, αλλά ένα διαστημόπλοιο πλάτους 1.450 χιλιομέτρων, μια τεχνητή Σελήνη, σαν την δική μας. Πριν αρχίσετε να χαμογελάτε εν τη αγνοία σας, ας δούμε τα στοιχεία. Η γεωμετρική όψη του είναι φανερή από τις φωτογραφίες. Υπάρχουν κρατήρες σε μια παράλληλο του ισημερινού σε ίση απόσταση μεταξύ τους ιδίας διαμέτρου. Σύμπτωση πάλι; Οχι δα, μελέτησε Σειριακότητα του Kammerer. Κάνοντας ζουμ επάνω τους βλέπουμε την γεωμετρική αρχιτεκτονική τους, (δες κάτω στις εικόνες).

Με την μηχανική λογική έχουμε μια τεραστίων διαστάσεων δομή ενός κόσμου που έχει συναρμολογηθεί φρακταλικά, κτισμένος από πλήθη πανομοιότυπων, μικρότερων μονάδων χρησιμοποιώντας την θεμελιώδη αρχή του «τετραεδρικού δεσίματος».

Το τετραεδρικό στερεό είναι η βάση της Υπερδιαστατικής Φυσικής.

Αυτό ακριβώς ήταν το μυστικό των διάσημων «Γεωδετικών Θόλων» του Buckminster Fuller.

Εάν κοιτάξετε τις φωτογραφίες των πολλών «κρατήρων» θα παρατηρήσετε ότι είναι παραμορφωμένα εξάγωνα. Αυτό δείχνει ότι η επιφάνεια του Ιαπετού έχει διαβρωθεί από την αδιάκοπη επίθεση των μικρομετεωριτών, στα ανυπολόγιστα εκατομμύρια χρόνια της ύπαρξης του. Η δομική του γεωμετρία ακόμη συγκρατείται σε διάφορες κλίμακες οι οποίες αποκαλύπτονται και είναι ουσιαστικά η ίδια βασική δομή και η ίδια γεωμετρία ενός γεωδετικού θόλου, το αναπαραγόμενο τετραεδρικό μοτίβο.

Το μεγαλύτερο ορατό παράδειγμα αυτής της εγγενώς τετραεδρικής μορφής είναι η λεκάνη διαμέτρου 386 χιλιομέτρων του «κρατήρα». Έχει επίσης την βασική εξαγωνική γεωμετρία σαν επιπλέον απόδειξη του «δισδιάστατου, εξαγωνικού μοντέλου συναρμολόγησης με υπο-ενότητες» για την επιφάνεια ολόκληρης αυτής του «Σελήνης». Όπως φαίνεται και μικρότερα χαρακτηριστικά επίσης, διαβρώνονται, σύμφωνα με την βασική τετραεδρική φόρμα.

Κάνοντας ζουμ στον κάθετο τοίχο ύψους 20 χιλιομέτρων στο χείλος του κρατήρα από την λεκάνη φαίνεται μια σειρά οδοντωτών «δοντιών» σε ίση απόσταση μεταξύ τους, των πρώην δομικών τοίχων σε κάθετες γωνίες ως προς το διάστημα σχηματίζοντας μια σειρά παράλληλων διαβρωμένων λόφων ύψους 18 χιλιομέτρων. Επίσης στην λεκάνη φαίνονται διαβρωμένα χαρακτηριστικά με γωνίες 90 μοιρών μεταξύ τους. Αυτά είναι τα κατεστραμμένα, ανατιναγμένα απομεινάρια, ενός αρχαίου κόσμου, με ακατανόητη επιστήμη και τεχνολογία, άκαμπτες σωζόμενες μαρτυρίες μιας «υπερ-μηχανικής» που κάποτε κράταγε έναν ολόκληρο κόσμο -και για κάποιο λόγο, αυτός τοποθετήθηκε στο σύστημα του Κρόνου. Η πλευρά που είναι φωτεινή έχει πάγο από νερό και αμμωνία.

Ο Ιαπετός παρουσιάζει κλίση 15 μοιρών ως προς το επίπεδο του ισημερινού του Κρόνου, όπου στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται όλοι οι άλλοι 33 κύριοι δορυφόροι του Κρόνου. Από τους φυσικούς δορυφόρους του Κρόνου, 62 έχουν επιβεβαιωμένες τροχιές και 53 εξ αυτών έχουν ονομαστεί, με τους περισσότερους να είναι μικροί σε μέγεθος. Υπάρχουν 22 τακτικοί δορυφόροι, οι οποίοι έχουν τροχιές με χαμηλή έγκλιση ως προς το ισημερινό επίπεδο του Κρόνου.

Η απόσταση του Ιαπετού από τον Κρόνο είναι 60 ακτίνες. Η διάμετρος του Ιαπετού είναι 900 μίλια. Αν πολλαπλασιάσουμε τις 15 μοίρες επί τις 60 ακτίνες που απέχει ο Ιαπετός από τον Κρόνο βγάζει 900! Μπορεί να μοιάζει παράξενο γιατί βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα με το Αγγλικό σύστημα μετρήσεως. Απλώς σκεφτείτε ότι είναι πολύ κοντά στο Αρχαίο Ελληνικό (περί αυτού διάβασε σε άλλο άρθρο για τις πυρηνικές βόμβες) Επίσης 60 ακτίνες επί 60 ακμές του Ιαπετού = 360 μοίρες!

Ένας κόσμος Stealth

Το ραντάρ του Cassini έκανε μια ακόμη εκπληκτική ανακάλυψη. Ο Ιαπετός εξ αρχής σχεδιάστηκε να είναι Stealth. Όχι μόνον το αρχικό κατάμαυρο χρώμα του που τον καθιστούσε οπτικά αόρατο μέσα στην μαυρίλα του διαστήματος αλλά και στα ραντάρ είναι Stealth λόγω της γεωμετρίας του, που θυμίζει απίστευτα το βομβαρδιστικό F-117 των ΗΠΑ. Όπως φαίνεται αυτός είναι ένας τρόπος να μειωθεί το ίχνος ραντάρ ενός δορυφόρου, σύμφωνα με τις ηλεκτρομαγνητικές θεωρίες του Professor Ufimtsev κάτι που είναι πολύ πιο πέρα από απλή σύμπτωση. Επίσης έχει μια σιδηρο-ηλεκτρική (φεριτική) επικάλυψη που το κάνει Stealth ώστε να μειώνεται σοβαρά το ανακλώμενο σήμα, όπως το βομβαρδιστικό F-117.

Αν η Ευκλείδια Γεωμετρία δουλεύει!

Σκέψου τι κάνει η Μη Ευκλείδια!!

Η ανάκλαση του ραντάρ του Cassini από τον Ιαπετό ήταν πολύ ανώμαλη, έτσι στην NASA δόθηκε εντολή να φιμωθεί το γεγονός. Επίσης η ανάκλαση ραντάρ από την φωτεινή και σκοτεινή πλευρά είναι όμοια. Το Υπέρυθρο Φασματοκόπιο έδειξε ότι κυρίως αποτελείται από ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. Για σκεφθείτε οργανικό υλικό με σιδηρο-ηλεκτρική (φεριτική) επικάλυψη !

Το F-117 καλύπτεται από φερροηλεκτρική μπογιά «carbonyl iron ferrite» για να είναι stealthy. Τα Carbon nanotubes (CNTs) είναι αλλοτροπικές μορφές του άνθρακα με κυλινδρική νανοδομή. Σε αυτά οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν προσπαθούν να μειώσουν την μέση περιεκτικότητα (πρόσμειξη) του σιδήρου από 5% σε 5 στο δισεκατομμύριο. Είναι δε τόσο απίστευτα ισχυρά που θέλαν μ’ αυτά να κατασκευάσουν διαστημικό ασανσέρ! Δεδομένου ότι οι φυσικοί δορυφόροι του Κρόνου σχηματίστηκαν σε μια περιοχή του ηλιακού μας συστήματος που ουσιαστικά δεν έχει σίδηρο, η μεγάλη ποσότητα που υπάρχει στον Ιαπετό δεν δικαιολογεί το να είναι φυσικός δορυφόρος του.

Εκτός εάν…

1) Αυτό που η Burris (στην NASA) και οι συνάδελφοι της βλέπουν στις πληροφορίες VIMS του Ιαπετού είναι μια πρόσμειξη στην αρχική διαδικασία κατασκευής του Ιαπετού από νανοσωλήνες,

2) Η ύπαρξη του ανώμαλου σιδήρου είναι μέρος της φεριτικής μπογιάς που σκοπίμως τοποθετήθηκε στον Ιαπετό ώστε μαζί με το εγγενές γεωμετρικό του σχήμα να το κάνει stealth!

Οι επιπτώσεις ενός σκοπίμως stealthy Ιαπετού κατασκευασμένου αφενός με την επακριβή γεωμετρία που απαιτείται για να ανακλά μακριά τα κύματα ενός ραντάρ, καθώς και η βασισμένη στον σίδηρο κατάμαυρη επικάλυψη του για να απορροφά την εναπομείνασα ορατή και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια δεν είναι ούτε κάτι ασήμαντο, ούτε κάτι φυσικό. Είναι ΤΕΧΝΗΤΟ.

Περιλαμβάνοντας την πιθανότητα να μην είναι ο Ιαπετός μια κιβωτός, αλλά στην πραγματικότητα ένα πλανητικών διαστάσεων πολεμικό σκάφος. Αυτό, φυσικά, προκαλεί αμέσως το πολύ ανησυχητικό ενδεχόμενο ότι η καταστροφή του Πλανήτη V, ο πλανήτης που βρισκόταν μεταξύ Άρη και Δια και σήμερα αποτελεί την ζώνη των αστεροειδών, όπως και η περιβαντολογική καταστροφή ολόκληρου του εσωτερικού ηλιακού συστήματος σαν παρενέργεια, περιλαμβάνοντας και τον ίδιο τον Άρη δεν ήταν καθόλου μια φυσική καταστροφή.

Μια σελήνη, τεχνητά κατασκευασμένη, τεχνολογίας stealth, άνετα παραλληλίζεται με την μυθολογία που θέλει τον Άρη έναν αιμοδιψή Θεό πολέμου. Εάν κάτι από αυτά είναι αληθινό – και η παρατήρηση όπως και οι γνώσεις μας, δείχνουν να είναι- κάνουν αυτή την εντυπωσιακή σύγκριση πολύ περισσότερο από απλώς μια μυθολογική ιστορία ενός βίαιου Ελληνα Θεού.

Οποιαδήποτε προοπτική είναι εξαιρετικά παράξενη, εξάπτοντας την φαντασία και βάζοντας μερικά ακόμη κομμάτια πάζλ στην θέση τους σχετικά με την δημιουργία της γειτονιάς μας, είτε δούμε τον Ιαπετό σαν «Κιβωτό» είτε ως «Άστρο Θανάτου» κι ανοίγει νέα μονοπάτια, με την χρήση ραντάρ του Cassini που καθορίζει τις κριτικές διηλεκτρικές παραμέτρους, οι οποίες αφορούν την αληθινή σύνθεση της επιφάνειας του Ιαπετού. Κάτι που αποδεικνύει επιστημονικά την τεχνητή του καταγωγή.

εικ. κάτω: Χάρτης της επιφάνειας του Ιαπετού.

Κοντινή φωτογράφιση των ορέων ύψους 10 χιλιομέτρων,
που βρίσκονται στην κορυφογραμμή του σκοτεινού τμήματος του Ιαπετού.

Η κορυφογραμμή της οροσειράς στον ισημερινό του Ιαπετού
που λήφθηκε από το Cassini στις 10 Σεπτεμβρίου 2007

Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ

Η έρευνα για την άμυνα στις διηλεκτρικές και ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες των Buckytube ένας νανοσωλήνας από καθαρό άνθρακα με μοριακή σύνθεση παρόμοια με ένα Φουλερένιο και την εφαρμογή τους στην τωρινή τεχνολογία αορατότητας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο Ιαπετός είναι ένα κέλυφος τεχνητής δομής αποτελούμενο από τρισεκατομμύρια βιομηχανικά κατασκευασμένους νανοσωλήνες από άνθρακα, κάτω από το παραμένον κάλυμμα πάγου. Γι’ αυτό η ανώμαλη υπογραφή του ραντάρ του Cassini εν σχέση με τα φυσικά μοντέλα απορροφήσεως.

Ίσως αυτό να εξηγεί την προφανή διστακτικότητα του JPL να δώσει τα αποτελέσματα των παρατηρήσεων του ραντάρ. Είναι κάτι που μας φέρνει στην περίεργη παρατήρηση του Bonnie Buratti του JPL που μίλησε για την παρουσία οργανικού υλικού στο φάσμα του Cassini. Από πού λοιπόν στο σενάριο μας, της τεχνητής σελήνης προέρχονται αυτά τα οργανικά μόρια;

Δυστυχώς, κοιτώντας τις εικόνες του Ιαπετού με τα τεράστια σημάδια ακόμη χαραγμένα στην επιφάνεια του, η απάντηση είναι πολύ προφανής, όσο κι Ολοφάνερη.

Τα οργανικά στοιχεία στην εκτεθειμένη «μαύρη έλλειψη» κι έτσι συμπερασματικά, η υπόλοιπη καλυμμένη με πάγο μαυρισμένη επιφάνεια του Ιαπετού, ακόμη κρύβεται κάτω από τα παγωμένα στρώματα του αρχαίου εσωτερικού αέρα- θα μπορούσε να είναι άμεσες ενδείξεις για την αποτέφρωση, εκρηκτική αποσυμπίεση και μετέπειτα «κρύο παγίδευσης» στην επιφάνεια … της πρώην οργανικής βιόσφαιρας του εσωτερικού του.

Το μέγεθος ενός τέτοιου δυναμικού κοσμικού κατακλυσμού εξάπτει την φαντασία και το ενδιαφέρον. Η σκέψη των αναρίθμητων όντων -μαζί με ολόκληρη την εσωτερική πλούσια οικολογία- να καταστρέφεται σε μια εφιαλτική στιγμή, από την κόλαση της εκ προθέσεως συγκρούσεως ενός η περισσοτέρων μεγέθους αστεροειδούς, αντικειμένων στον Ιαπετό, απελευθερώνοντας μια ισχύ εκατοντάδων εκατομμυρίων μεγατόνων ή και περισσότερο, είναι σχεδόν αδιανόητη για τον ανθρώπινο νου.

Αλλά, αν είναι αλήθεια, οι υπογραφές διάρκειας της συγκλονιστικής καταστροφής αυτού του κόσμου – το «στενό μίγμα παγωμένου νερού, άμορφου άνθρακα, καθώς και μια οργανική ένωση πλούσια σε άζωτο» -πράγματι θα εξαπλωνόταν για όλη την αιωνιότητα στην επιφάνεια ενός τέτοιου συντετριμμένου κόσμου. Δημιουργώντας έναν αθάνατο επιτάφιο, που μας κλείνει το μάτι κατά μήκος του ηλιακού μας συστήματος, κάτω από τα αμέτρητα εκατομμύρια χρόνια που ακολούθησαν, γραμμένο στην μυστηριώδη «σκοτεινή έλλειψη» που τώρα σημαδεύει για πάντα την επιφάνεια αυτού του παγωμένου τάφου. Εκτός από την ψυχή των ελάχιστων που κατάφεραν να διαφύγουν για να ξεκινήσουν νέες ζωές στην αμυδρή προϊστορία του κόσμου μας.

[…]

        «Τόσο ως ένα απόρθητο φρούριο και ως ένα σύμβολο του απαράβατου κανόνα του αυτοκράτορα, ο διαστημικός σταθμός μάχης είναι ένα επίτευγμα αντάξιο αυτών των προγόνων μας, που ξεκλείδωσαν τα μυστικά του υπερδιαστήματος και κατέστησαν τον γαλαξία έτοιμο για εξερεύνηση.» -Γουίλχαφ Τάρκιν.

Το Άστρο του Θανάτου (πλατφόρμα DS-1), επίσης γνωστό ως το Άστρο του Θανάτου Ι – Πρώτο Άστρο του Θανάτου και στις αρχές των σταδίων σχεδιασμού του ως απλά το Απόλυτο Όπλο, ήταν ένας κινούμενος διαστημικός σταθμός μάχης μεγάλος σαν φεγγάρι και ανήκε στην Γαλαξιακή Αυτοκρατορία.

Το υπερόπλο αυτό, μπορούσε να καταστρέφει ολόκληρους πλανήτες με μια ακτίνα υπερ-λέιζερ, χρησιμοποιώντας κρυστάλλους. Το πρώτο Death Star, που εισήχθη στην αρχική ταινία Star Wars , αναφέρεται σε διάμετρο μεγαλύτερη από 120 χιλιόμετρα (75 μίλια) κι έχει πλήρωμα από περίπου 1.7 εκατομμύρια στρατιωτικούς και 400.000 στρατιώτες. Το δεύτερο Death Star, που εμφανίζεται στην “Return of the Jedi” είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε διάμετρο μεταξύ 160 χιλιομέτρων και 900 χιλιομέτρων (560 μίλια) και τεχνολογικά πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του. Και οι δύο εκδόσεις αυτών των Φεγγαριών έχουν σχεδιαστεί για όπλα καταστροφής πλανητών, καθένα από τα οποία μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη με εκτόξευση ισχύος 6,2×10 32 J / s από τις superlasers του.

        «Κρατήσαμε τον σκελετό της Δημοκρατίας για σχεδόν είκοσι χρόνια, ενώ το Άστρο του Θανάτου χτιζόταν. Είκοσι χρόνια, μαθητή μου. Όλος αυτός ο προγραμματισμός είναι τώρα σκόνη γύρω από τον Γιάβιν… Τώρα, δεν έχουμε την Γερουσία για να διατηρήσουμε την τάξη. Δεν έχουμε το Άστρο του Θανάτου για να την επιβάλλουμε. Το καλύτερο μας όπλο διαλύθηκε. Είμαστε στρατιωτικά περικυκλωμένοι. Όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν πλησιάσαμε τόσο κοντά στην καταστροφή» -Ο Αυτοκράτορας Πάλπατιν στον Νταρθ Βέιντερ.

Τι να ήξερε ο Τζορτζ Λούκας όταν έκανε το Star Wars; Πως ήξερε για το κάτοπτρο υπερ-κανόνι; Μάλλον πολλά, αλλά πώς; Ισως, η απάντηση να βρίσκεται στο DNA του. Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε ένα σύμπαν σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά (sic) και φυσικά πλούτισε με τσεκ πολυάριθμων μηδενικών, ανάλογων με τον αριθμό των άστρων στους πολέμους του, βρίσκεται από το 2012 σε συνταξιοδότηση από την σκηνοθεσία. Παρέδωσε την θέση του και πούλησε την Lucas film στην Ντίσνεϊ, με αντίτιμο που ξεπέρασε τα 4 δις δολάρια.

[…]

Ο Ρόλος του Ιαπετού στην Γη

Η εξωγήινη φυλή, οι Κύνες του Σειρίου (εικ. επάνω) χρησιμοποίησαν ένα Death Star με ικανότητες Stealth για να φθάσει απαρατήρητο μέχρι το ηλιακό μας σύστημα. Άλλωστε αυτός ήταν ο αγαπημένος τους τρόπος, συνήθως χρησιμοποιούσαν μεγάλους αστεροειδείς η φυσικούς δορυφόρους τους οποίους κούφωναν εσωτερικά για να χρησιμεύουν σαν διαστημόπλοια, όπως π.χ. η Σελήνη μας είναι κι αυτή ένα αχρηστεμένο Death Star όπως φαίνεται από την πίσω πλευρά της, που ποτέ δεν βλέπουμε. Γι’ αυτό μην λατρεύετε την Σελήνη, είναι ένα αρχαίο σκάφος ελέγχου του πλανήτη μας, ειδικότερα των θηλυκών ενεργειών. Αν μπορείτε διαλύστε την επιρροή της αρχικά και κατόπιν την ίδια.

Ένας από τους σκοπούς του ήταν να γαιωμορφοποιήσει τον πλανήτη Γη.

Πως το καταλαβαίνουμε αυτό; Στα ορυχεία της Νοτίου Αφρικής σε βάθος χιλιομέτρων βρέθηκαν 200 μεταλλικές σφαίρες 3-4 εκατοστά μέγιστη διάμετρο, σε υπόστρωμα ηλικίας 2.800.000.000 ετών. Δημοσιεύτηκαν στο Forbidden Archeology από τον Michael A. Cremo και τον Richard L. Thompson. Οι σφαίρες έχουν τρεις αυλακώσεις στον ισημερινό και ένα βαθούλωμα εκεί που είναι το κάτοπτρο όπλο του Death Star. Πόσο συμπτωματική να είναι τέτοια ομοιότητα; (εικ. κάτω)

Τα είχε ανακαλύψει το 1977 στο ορυχείο Gestopiesfontein της Ν. Αφρικής ο John Hund, θαμμένα μέσα σε ένα ασβεστολιθικό πέτρωμα που ονομάζεται πυροφυλλίτης. Αρχικά έπαιζε μαζί τους σαν ένα ωραίο παιχνίδι, όπως κάποιος παίζει το κομπολόι του στο καφενείο, μιας και τα σφαιρίδια είχαν την ιδιότητα να περιστρέφονται γύρω απ’ τον άξονα τους. Καθώς όμως ο κ. Hund συνέχιζε το παιχνίδι του, παρατήρησε την απόλυτη ισορροπία με την οποία, περιστρέφονταν τα σφαιρίδια.

Το θέμα του κίνησε την περιέργεια και αποφάσισε να τα πάει στο Διαστημικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια για να τα υποβάλλει σε μια πιο λεπτομερή εξέταση. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο, ο βαθμός ισορροπίας των σφαιριδίων ήταν τόσο μεγάλος ώστε να ξεπερνάει τα συστήματα μέτρησης των εργαστηρίων και προφανώς, τις κατασκευαστικές δυνατότητες του συγκεκριμένου εργαστηρίου, το οποίο ας ληφθεί υπόψη ότι κατασκευάζει γυροσκοπικές πυξίδες για την NASA. Η απόκλιση των σφαιριδίων από την απόλυτη ισορροπία γύρω απ’ τον άξονα τους καθορίστηκε τελικά στο ένα εκατοστό του χιλιοστού της ίντσας, δηλ. στο 1/100.000 της ίντσας !!!

Πιο επισταμένη έρευνα έδειξε ότι τα σφαιρίδια δεν είναι απόλυτα σφαιρικά, αλλά ελαφρώς επιμήκη. Όσο για το εσωτερικό τους, άλλα περιέχουν μια σπογγώδη ουσία και άλλα κάτι σαν ξυλάνθρακα. Ουσιαστικά σύμφωνα με αναλύσεις κατεστραμμένο γενετικό υλικό. Σύμφωνα με τον Roelf Marx διευθυντή του μουσείου του Klerksdorp στην Νότιο Αφρική, όπου βρίσκονται μερικές από τις σφαίρες: «Αυτές οι σφαίρες είναι ένα πλήρες μυστήριο. Μοιάζουν φτιαγμένες από ανθρώπους, όμως στην ιστορία της γης όταν βρέθηκαν σε αυτό τον βράχο δεν υπήρχε ζωή. Δεν μοιάζουν με τίποτα από ότι έχω δει» (Jimison 1982).

Ότι και να τις δημιούργησε έγινε όταν οι υψηλότερες μορφές ζωής στην γη, ήταν μόνον η κόκκινη και η πρασινομπλέ άλγη. Πως λοιπόν αυτές οι εκατοντάδες ευφυώς σχεδιασμένες μεταλλικές σφαίρες πιο σκληρές από το ατσάλι βρέθηκαν σε ένα στρώμα βράχου, χιλιόμετρα κάτω από την Νότια Αφρική; Κρατείστε στο μυαλό σας ότι η δημοσίευση στο Forbidden Archeology έγινε το 1993, οι φωτογραφίες του Ιαπετού από το Cassini ήρθαν τον Ιανουάριο του 2005.

Τότε ακριβώς έγινε η Προ-Κάμβρια / Κάμβρια μετάβαση, μια κυριολεκτικά έκρηξη της ζωής, όταν αναπτύχθηκαν τα βασίλεια, τα φύλλα, τα γένη, οι οικογένειες και τα είδη που τώρα αναγνωρίζουμε στην Γη. Η Κάμβρια έκρηξη είναι το μοναδικό μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής στην Γη. Είναι αυτό που οι βιολόγοι ονόμασαν το «Big Bang της εξελίξης» Η ανακάλυψη αυτών των βιομηχανικά φτιαγμένων αντικειμένων υψηλότατης τεχνολογίας, που δείχνουν ακριβώς το πως είναι ο Ιαπετός και μάλιστα στο μέσον αυτής της απίστευτα αρχαίας και απίστευτα πρωτόγονης Προ-Κάμβριας εποχής είναι απλώς αδύνατη. Μερικά χρόνια πριν ο Michael Cremo και ο Richard Thompson δημοσίευσαν μια ογκώδη επιτομή με εντυπωσιακά παραδείγματα της επιπρόσθετης «χαμένης αρχαιολογικής γνώσης» σε μια εργασία ορόσημο με τίτλο «Απαγορευμένη Αρχαιολογία».

Να μία περιγραφή ενός κριτικού. «Στους περασμένους δύο αιώνες οι ερευνητές έχουν βρει κόκκαλα και αντικείμενα που δείχνουν ότι άνθρωποι σαν εμάς υπήρχαν πάνω στην γη εκατομμύρια χρόνια πριν. Αλλά το επιστημονικό κατεστημένο έχει αγνοήσει αυτά τα αξιοσημείωτα γεγονότα γιατί έρχονται σε αντίθεση με τις κυρίαρχες απόψεις για την καταγωγή του ανθρώπου και την αρχαιότητα. Ο Cremo και ο Thompson μας προκαλούν να ξανασκεφτούμε την αντίληψη μας, περί της καταγωγής του ανθρώπου, της ταυτότητας του και της μοίρας του. Η «Απαγορευμένη Αρχαιολογία» παίρνει ένα από τα πιο θεμελιώδη συστατικά της σύγχρονης επιστημονικής θεώρησης του κόσμου, και μας καλεί να κάνουμε ένα θαρραλέο πρώτο βήμα προς μια νέα προοπτική»

Εκτός αν ήρθαν από αλλού

Ήρθαν «από κάπου αλλού» όταν τα αρχικά ιζήματα διαμορφώνονταν. Το οποίο φυσικά οδηγεί στην ιδέα των «αστρόπλοιων σπόρων».

Ενα σημαντικό απόσπασμα του Robert Temple αναφέρει: «In my opinion, a mind is healthy when it can perform symbolic acts within mental frameworks which are not immediately obvious. A mind is diseased when it no longer comprehends this kind of linkage and refuses to acknowledge any basis for such symbolic thinking. The twentieth century specializes in producing diseased minds of the type I refer to –minds which uniquely combine ignorance with arrogance. The twentieth century’s hard core hyper rationalist would deride a theory of correspondences in daily life and ritual as ‘primitive superstition’. However, the rationalist’s comment is not one upon symbolic thinking but upon himself, acting as a label to define him as one of the walking dead» Robert Temple, The Sirius Mystery

Οι Κύνες του Σειρίου εξαπέλυσαν πάνω στην γη τρισεκατομμύρια σφαίρες με γενετικό υλικό, δημιουργώντας την χλωρίδα και την πανίδα της Γης. Αυτή η θεωρεία αποτελεί τον προπομπό της επιβεβαίωσης ότι ο Ιαπετός, είναι ο πατέρας του Προμηθέα του Δημιουργού της Ανθρωπότητας, αυτός που έφερε το ΠΥΡ (την ΨΥΧΗ, κι όχι όπως λανθασμένα λένε, την φωτιά) Αυτή η πιθανότητα δείχνει ότι στον Ιαπετό ερχόμαστε αντιμέτωποι με την προέλευσή μας, με τις ρίζες μας. Μας εξηγήσει την εντυπωσιακή σειρά γεγονότων που συνέβησαν στο Βατικανό και στην Ουάσινγκτον και το τι προκάλεσαν οι κοντινές φωτογραφίες του Cassini το 2005!

Ο Francis Crick που μαζί με τον Watson ανακάλυψε το DNA, δήλωσε ότι: «Πολλές ορθόδοξες εξηγήσεις της οικουμενικότητας του επίγειου κώδικα DNA μπορούν να προταθούν, αλλά καμιά δεν είναι γενικά αποδεκτή, ούτε είναι εντελώς πειστική. Κάπως εκπλήσσει το γεγονός ότι οργανισμοί με κάπως διαφορετικούς κώδικες δεν συνυπάρχουν. Η οικουμενικότητα του κώδικα στην Γη προκύπτει αβίαστα από μια «μολυσματική» θεωρία για την προέλευση της ζωής. Η ζωή στην Γη θα αποτελούσε ένα κλώνο που προέρχεται από ένα ενιαίο σύνολο οργανισμών»

Ο Crick σημείωσε τα σχεδόν ανυπέρβλητα χημικά προβλήματα ώστε να σχηματιστεί φυσικά το DNA σε μια αρχαία Γη, ως προϋπόθεση για την εν συνεχεία εξέλιξη ακόμη και απλών μονοκύτταρων οργανισμών: «Ένας έντιμος άνθρωπος, οπλισμένος με όλες τις διαθέσιμες γνώσεις του, τώρα, μπορεί να αναφέρει μόνο αυτή την γνώση, κατά κάποιο τρόπο, η προέλευση της ζωής φαίνεται αυτή την στιγμή να είναι σχεδόν ένα θαύμα, έτσι πολλές είναι οι προϋποθέσεις που θα έπρεπε να ικανοποιηθούν, ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το DNA ζωής στην Γη»

Η ιστορία του ανθρώπου στην Γη

Τελειώνω με ένα απόσπασμα από το άρθρο «Terra papers η αλήθεια είναι ολοφάνερη»

[…]Μετά την δημιουργία του ανθρώπου από τους Κύνες για δούλο επιφανείας, με την μετάλλαξη ενός μεγαλόσωμου πιθηκοειδούς (άλλωστε το Dna μας διαφέρει 2% από τις μαϊμούδες) έφτιαξαν την πρώτη γενιά άψυχων ανθρώπων, τις Οργανικές Πύλες. O Άνθρωπος έχει μία δυνατότητα. Έχει το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει για τον εαυτό του, τον κόσμο του, τον κόσμο του ERIDU (η γη). Αν και γεννήθηκε σαν ένα από τα Θηρία και ανατράφηκε ώστε να υπηρετεί, ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα ΕΑ (Κύνας), έναν Γενετιστή επιστήμονα, ένα Δημιουργό της Ζωής που ήταν εξοργισμένος τόσο με την Αυτοκρατορία των ερπετοειδών (δράκων) του Ωρίων όσο ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΩΝ Κυνών του Σειρίου.

Η εκδίκηση του ΕΑ ήταν απλή, αντί να χρησιμοποιήσει γενετικό υλικό από έναν εργάτη ANNUNAKI που είχε επιλέξει ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL, ο Πρίγκιπας ΕΑ χρησιμοποίησε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ. Με άλλα λόγια, ο Άνθρωπος, (Ελληνας) το θηρίο-πίθηκος δημιουργήθηκε με το αίμα του Βασιλικού Οίκου του AN-U του Σειρίου να ρέει στις φλέβες του. Ο Άνθρωπος είναι ο γιος του (G-D) ΕΑ και γι’ αυτό το λόγο έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το Θρόνο του ERIDU. […]

Αυτό είναι το νόημα της ιστορίας. Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να παραμείνει κρυφή, προς όφελος των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ (των SHETI των γενετικά επίσης φτιαγμένων γήινων ερπετοειδών αρχικά ως δούλων). Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να ζητήσει το Θρόνο, αν δεν ξέρει που αυτός υπάρχει. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να παλέψει για να ανακτήσει τον Θρόνο από τους Εξωγήινους, αν ο Άνθρωπος αρνείται (λόγω του μαζικού νοητικού προγραμματισμού) ότι υπάρχει καν!

Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός μυθολογικών προσώπων εξηγούνται και τοποθετούνται στον καμβά της ιστορίας του πλανήτη μας. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία και τις ανθρωπόμαζες; Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας όπου η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη «το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία» !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν «μαϊμούδες» μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου.

Για όσο διάστημα ο Άνθρωπος δέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς αποδέχεται και συμφωνεί να αποδέχεται μία κατάσταση ύπνωσης και υποδούλωσης, νοητικής και σωματικής. Όταν τελικά ο Άνθρωπος θυμηθεί ότι το Βασίλειό του είναι στα χέρια κάποιου άλλου, τότε ο Άνθρωπος και τότε μόνο θα είναι ελεύθερος και από τους εξωγήινους και τους Θεούς. Παράτα τον Θεό και τις θρησκείες στον βόθρο όπου ανήκουν και άνοιξε τα μάτια και τον νου σου, είναι ανώτερος τους, το να σέρνεσαι και να προσκυνάς τα σαπρόφυτα είναι κατάντια.

Σου ζητώ αναγνώστη να προβληματιστείς σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν εδώ. Απόρριψε το όλο και αμφισβήτησε το περιεχόμενό του. Αλλά ψάξε, ερεύνησε, μελέτησε, όχι το προφανές, αλλά αυτό που σου κρύβουν ενώ είναι Ολοφάνερα μπροστά στα μάτια σου. Αποφάσισε για τον εαυτό σου αν τα λόγια του Bek’Ti είναι αλήθεια. Εσύ είσαι ο Κυρίαρχος του εαυτού σου κατά πολύ ανώτερος από οποιονδήποτε θεό-κατασκεύασμα των ιερατείων της μιαρής “Mystery Babylon” και είσαι ο Δημιουργός του Μέλλοντός σου, αν μπορέσεις να ΞΆΝΑ-θυμηθείς την Αλήθεια. Άλλωστε Α-λήθη = Αλήθεια σημαίνει Ξανά-Θυμήσου. Αυτό το δώρο σου προσέφεραν οι Ελληνες φιλόσοφοι, που εσύ τους αγνοείς, αλλά μιμιδίζεις το μολυσματικό “μην κρίνεις για να μην κριθείς”… από ποιό βδέλυγμα περιμένεις να κριθείς;

Αναζήτησε το ΠΥΡ, το Πάθος σου, είναι το Κλειδί της Ελευθερίας σου, το Δώρο του Φτερού.

© Ίων Μάγγος

*Αρθρο του υποφαινόμενου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Strange ν.153 και σήμερα δημοσιεύεται -σε νεότερη διασκευή και με προσθήκες- για πρώτη φορά στο internet. Προέρχεται από ιδιωτικές διαλέξεις που έκανα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σχετικά με τον Ιαπετό και πάνω από 200 φωτογραφίες και, μαζί με περισσότερες πληροφορίες, σκοπεύω να τα βάλω σ’ ένα βιβλίο να υπάρχουν μπας και γλυτώσουν από την πολτοποίηση συνείδησης και γνώσης. Κάπου διάβασα ότι «όποιος αγαπάει το βιβλίο ποτέ δεν θα ξαπλώσει μόνος του», σωστά, αλλά, ΠΟΙΟ βιβλίο; Γιατί να γνωρίζεις αναγνώστη ότι η αξία ενός βιβλίου και η γνώση που σου προσφέρει είναι μια περιπέτεια, πέρα και πάνω από χρόνο τυπωμένες πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί. Τίποτε πιο μαγικό, τίποτε πιο παράξενο, τίποτε πιο άξιο σεβασμού.

Αναζήτησε και το άρθρο: Σελήνη: Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή!

και κλίκαρε πάνω στις εικόνες για να τις δεις μεγάλες.

Αυτές οι εικόνες (πάνω-κάτω) του Iαπετού δείχνουν την εξαιρετική διχοτόμηση φωτεινότητας
στην επιφάνεια αυτού του ιδιόρρυθμα παράξενου φεγγαριού του Κρόνου. NASA / JPL-Caltech

Ο Ιαπετός κατασκευάστηκε από τους Κύνες του Σειρίου. (εικ. κάτω)

Αναζήτησε το ειδικό άρθρο το «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη»

*Πλατωνικό Στερεό λέγεται ένα κυρτό κανονικό πολύεδρο, του οποίου όλες οι έδρες είναι ίσα κανονικά πολύγωνα και όλες οι πολυεδρικές γωνίες του είναι ίσες. Επομένως, όλες οι ακμές του είναι ίσα ευθύγραμμα τμήματα, καθώς επίσης και όλες οι επίπεδες γωνίες των εδρών του είναι ίσες. Υπάρχουν μόνο πέντε τέτοια πολύεδρα.

Τα Πλατωνικά στερεά ονομάστηκαν έτσι, επειδή λένε πως μελετήθηκαν στην Ακαδημία του Πλάτωνα κι άρα προυπήρχαν γιατί υπάρχουν αναφορές πως τα ονομάτισε ως Δομικά Στερεά ο Πυθαγόρης. Στην Ακαδημία του Πλάτωνα, τα στερεά αυτά συμβολίζουν τα δομικά στοιχεία του σύμπαντος: το τετράεδρο το πυρ, ο κύβος την γη, το εικοσάεδρο το νερό, το οκτάεδρο τον αέρα και το δωδεκάεδρο τον αιθέρα ή αλλιώς τον κόσμο -στα λατινικά quinta essentia -πέμπτη ουσία.

Ο Ευκλείδης ασχολείται με αυτά στο 13ο βιβλίο των Στοιχείων του, όπου αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακριβώς πέντε κυρτά κανονικά πολύεδρα κι εκφράζεται η ακμή τους ως συνάρτηση της περιγεγραμμένης σφαίρας. Αρα μπορούμε να τα αποκαλούμε κι ως Ευκλείδια Στερεά.

Το τετραεδρικό στερεό είναι η βάση της Υπερδιαστατικής Φυσικής.

Αυτό ήταν το μυστικό των διάσημων «Γεωδετικών Θόλων» του Buckminster Fuller.