Topics:

Ιοί SV40 AIDS και Καρκίνου σε Εμβόλια

Eιναι θέμα πιθανοτήτων· κάνεις εμβόλιο σαν να ρίχνεις ζάρια!! Δεν είμαι κατά των εμβολίων, κάθε άλλο, είναι απόλυτα χρήσιμα για την μηχανιστική, μη τηλεπαθητική, δυσλειτουργική ανθρώπινη μαϊμού.- «Μια νέα επιστημονική αλήθεια δεν θριαμβεύει πείθοντας τους...

Ιοί SV40 AIDS και Καρκίνου σε Εμβόλια

Eιναι θέμα πιθανοτήτων· κάνεις εμβόλιο σαν να ρίχνεις ζάρια!!

Δεν είμαι κατά των εμβολίων, κάθε άλλο, είναι απόλυτα χρήσιμα για την μηχανιστική, μη τηλεπαθητική, δυσλειτουργική ανθρώπινη μαϊμού.-

«Μια νέα επιστημονική αλήθεια δεν θριαμβεύει πείθοντας τους αντιπάλους της και κάνοντας τους να δουν το φως. Μάλλον επικρατεί γιατί κάποτε οι αντίπαλοί της αναπόφευκτα πεθαίνουν και μια νέα γενιά μεγαλώνει, που έχει εξοικειωθεί μαζί της» – ΜΑΞ ΠΛΑΝΚ

«Από τον 17ο αιώνα, η επιστήμη έγινε σταδιακά ο υπηρέτης της βιομηχανίας, των τραπεζών και των κυβερνήσεων, επηρεαζόμενη από διάφορα κεκτημένα συμφέροντα και αυτάρεσκες γραφειοκρατίες που υποτίθεται ότι την προάγουν, όπως οι Εθνικές Ακαδημίες, το Ίδρυμα Εθνικής Επιστήμης και τα Εθνικά Ιδρύματα Υγείας» John Ziman στο έργο του «Προμηθέας Δεσμώτης»

«Στην αυγή του 21ου αιώνα, βρίσκουμε πάλι μια ελίτ, ένα αυτάρεσκο, εγωπαθές, επιστημονικό κατεστημένο, το οποίο όμως είναι τώρα προικισμένο με πολύ περισσότερη δημόσια εξουσία και σεβασμό από την προγενέστερη έκδοση του. Ένα αληθινό ιερατείο υψηλής επιστήμης ελέγχει σημαντικά τμήματα της δημόσιας και ιδιωτικής πολιτικής για την έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παραγωγή, την εκπαίδευση και τη δημοσίευση σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας πολιτιστική εμπιστοσύνη και σεβασμό που επεκτείνονται πολύ πιο πέρα από την πραγματική του αξία. Επιμένει να αποκρύβει μανιωδώς τις συσσωρευόμενες ανωμαλίες αρνούμενο την καλά τεκμηριωμένη κληρονομιά του – ότι οι ανωμαλίες είναι η πολυτιμότερη πρώτη ύλη, από την οποία σχηματίζεται η μελλοντική επιστήμη» Robert G. Jahn καθηγητής Αεροδιαστημικής στο βιβλίο του «Εργασία και Επιστήμη στον 20ο και 21ο αιώνα»

Ιοί SV40 AIDS και Καρκίνου σε Εμβόλια
ΟΜΟΛΟΓΊΑ επιστήμονα της εταιρίας παραγωγής εμβολίων Merck, Dr. Maurice Hilleman

O επιστήμονας της εταιρίας παραγωγής εμβολίων Merck, Dr. Maurice Hilleman παραδέχεται την παρουσία των ζωντανών ιών SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια. Ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων, ένας επιστήμονας της Merck, παραδέχεται ανοικτά σε ηχογραφημένη συνομιλία ότι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια που έχουν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και του καρκίνου.

Αντιδρώντας στα λόγια του, οι συνάδελφοί του (των οποίων τα λόγια έχουν επίσης καταγραφεί) ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται να θεωρούν το θέμα ξεκαρδιστικό (άλλωστε ξέρουν αυτοί). Μετά, αναφέρουν ότι επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσία, θα βοηθούσαν τις Ηνωμ. Πολιτείες να κερδίσει Ολυμπιακά μετάλλια γιατί οι Ρώσοι αθλητές θα ήταν «φορτωμένοι με όγκους» άρα γνώριζαν κι εκείνοι ότι τα εμβόλια μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο σε ανθρώπους.

Δεν πρόκειται για κάποιο συνωμοσιολογικό σενάριο -άλλωστε είναι γνωστό ό,τι η *συνωμοσία ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα- αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck που πιθανόν δεν είχε ιδέα ότι η καταγραφή των όσων ανέφερε θα ήταν διαθέσιμη ανοικτά στο διαδίκτυο (το οποίο δεν υπήρχε καν όταν έγινε η καταγραφή). Πιθανόν να πίστευε ότι αυτό θα έμενε μυστικό για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτό το γεγονός δεν έφθασε ποτέ στα ΜΜΕ, απάντησε «προφανώς, δεν τα αποκαλύπτεις αυτά, πρόκειται για ένα επιστημονικό θέμα μέσα στην επιστημονική κοινότητα».

Με λίγα λόγια, οι επιστήμονες που εργάζονται στη βιομηχανία των εμβολίων δεν βγάζουν το μάτι των συναδέλφων τους, αφού είναι σταθερό δεδομένο ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» δηλαδή μαφιόζικη αλληλεγγύη ή αλλιώς Ομερτά. Κρατούν όλα τα βρώμικα μυστικά τους  για τον κύκλο τους, δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την μόλυνση των εμβολίων τους. Λογικό κι αυτονόητο, έτσι δρουν τα κλειστά, μυστικά κυκλώματα, κάθε είδους και μορφής.

Ωφελέειν ή μη βλάπτειν
«Να είσαι πάντα επωφελής ή να μην προκαλείς βλάβη»

Με την φράση αυτή ο Ιπποκράτης, ο μεγάλος ιατρός της αρχαιότητας αλλά ταυτόχρονα διαχρονικός είχε διατυπώσει την ανθρωπιστική του φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που αποτυπώθηκε στα έργα του και στην τέχνη της ιατρικής. Η ηθική και πνευματική του παρακαταθήκη μεγάλη, όμως τείνει να ξεθωριάσει την σημερινή εποχή, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από την απίστευτη ταχύτητα πληροφόρησης που ρέει άφθονη σε παγκόσμιο επίπεδο, μιας τεχνολογίας η οποία έχει φτάσει τον άνθρωπο στο υλιστικό του απόγειο, μιας εποχής όμως που δείχνει τόσο έρημη από πνευματικά και ανθρωπιστικά στοιχεία.

Αυτήν την πορεία που έχει πάρει σήμερα ο άνθρωπος στην αντίληψη της πραγματικότητας του απεικονίζεται και στην επιστήμη. Μια επιστήμη που έχει ξεχάσει να αφουγκράζεται τη φύση, τις λεπτότερες ενέργειες της, μια επιστήμη που έχει ξεχάσει ότι αποτελεί τέχνη της ψυχής, μια τέχνη δημιουργίας και ανακάλυψης και φανέρωσης του αγνώστου στον άνθρωπο. Μια επιστήμη που απομόνωσε την πραγματικότητα στο εργαστήριο και έκοψε τους δεσμούς με την φύση, το μεγάλο εργαστήριο της ζωής. Έτσι στόχευσε στο μικρό, το μη φυσικό και το εξειδικευμένο, αποσυνδέθηκε από το ανθρώπινο και το ολιστικό για να καταλήξει στο μονομερές και το στατικό.

Η επιστήμη της ιατρικής έκανε τεράστια βήματα προόδου, αλλά έσφαλε και στον τρόπο προσέγγισης της ανθρώπινης φυσιολογίας, και αποκωδικοποίησης του ανθρώπινου σώματος και των αναγκών του. Η παρέμβαση της υπήρξε και είναι βίαιη και μη φυσική, χωρίς να αφουγκράζεται τις ανάγκες του ανθρώπινου όντος ως ένα ολοκληρωμένο ψυχοσωματικό ον. Έτσι, σε αυτά τα μονοπάτια κατευθύνθηκε και ο πειραματισμός και η ανάπτυξη της τεχνολογίας της. Τα αποτελέσματα αυτής της εκτροπής της· τα βλέπουμε στα λόγια του Dr. Maurice Hilleman

Απομαγνητοφωνημένη συνομιλία με τον Dr. Maurice Hilleman

(Τις ευχαριστίες μας στον Dr. Len Horowitz που βρήκε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο και το μοιράστηκε) Ακούστε τώρα τη φωνή του κορυφαίου στον κόσμο για τα εμβόλια Dr Maurice Hilleman, Διευθυντή της Φαρμακευτικής Εταιρίας Merck στον τομέα των εμβολίων να μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις καταραμένες μαϊμούδες (πειραματόζωα) που έφθαναν από το εξωτερικό. Εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την πηγή του AIDS, αλλά αυτό που θα ακούσετε δεν συμπεριλήφθηκε σε καμία δημόσια δήλωση.

Dr Maurice Hilleman: και πιστεύω ότι τα εμβόλια πρέπει να θεωρηθούν το θεμέλιο των προσοδοφόρων αγορών στον τομέα της τεχνολογίας για τον εικοστό αιώνα.

Αφηγητής: Πενήντα χρόνια πριν, όταν ο Maurice Hilleman ήταν μαθητής γυμνασίου στο Miles City της Montana, είχε την ελπίδα ότι θα είχε τα προσόντα για μία θέση εκπαιδευόμενου διευθυντή στο τοπικό πολυκατάστημα. Αντί όμως για αυτό, προχώρησε σε ένα περισσότερο προοδευτικό δρόμο πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη των εμβολίων περισσότερο από τον καθένα στην ιστορία της Αμερικάνικης ιατρικής. Ανάμεσα στις ανακαλύψεις που έκανε στη Merck ήταν τα εμβόλια για για την παρωτίτιδα, ερυθρά και ιλαρά.

Dr Edward Shorter: Πες μου πώς ανακάλυψες τον ιό SV40 και το εμβόλιο για την πολυομυελίτιδα.

Dr Maurice Hilleman: Αυτό, λοιπόν, έγινε όταν εργαζόμουν στη Merck. Ναι, πήγα στη Merck με σκοπό να φτιάξω εμβόλια. Και εκείνη την εποχή υποφέραμε από ισχυρούς ιούς. Θυμόσαστε τους ιούς στο συκώτι των μαϊμούδων και άλλα παρόμοια; Και τελικά, μετά από έξι μήνες τα παράτησα και είπα ότι δεν μπορείς να βασίσεις την παρασκευή εμβολίων πάνω σε αυτές τις καταραμένες μαϊμούδες (αναφέρεται στα πειραματόζωα). Είμαστε ξοφλημένοι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θα παραιτηθώ και δεν θα ξαναπροσπαθήσω. Έτσι, λοιπόν, πήγα να δω τον Bill Mann στο ζωολογικό κήπο στην Washington DC και του είπα: «κοίταξε, έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι στο καλό να κάνω.» Ο Bill Mann ήταν ένας αρκετά έξυπνος άνθρωπος.

Του είπα, λοιπόν, ότι αυτές οι άθλιες μαϊμούδες κολλούσαν τον ιό όσο βρίσκονταν ακόμα στις αποθήκες των αεροδρομίων περιμένοντας την μεταφορά τους». Μου είπε, πολύ απλά, τότε πήγαινε εσύ και φέρε τις μαϊμούδες σου κατευθείαν από τη Δυτική Αφρική και βάλε την African Green να τις μεταφέρει στη Μαδρίτη και να τις ξεφορτώσει εκεί όπου δεν υπάρχει άλλη διακίνηση ζώων. Μετά να έρθουν με αερομεταφορά στη Φιλαδέλφεια και τις παραλαμβάνεις από εκεί. Ή διαφορετικά, αερομεταφορά στη Νέα Υόρκη και παράλαβέ τες κατευθείαν από το αεροπλάνο. Ερχόμαστε σε συνεννόηση με την African Greens. Δεν ήξερα εκείνο το διάστημα ότι στην ουσία κάναμε εισαγωγή του ιού του AIDS.

Πολλές φωνές από πίσω: (γέλια)… ώστε, εσύ ήσουν που έβαλες τον ιό του AIDS στη χώρα. Τώρα το γνωρίζουμε! (γέλια). Αυτό είναι πραγματική ιστορία! (γέλια) Και τι δεν θα έκανε η Merck για να κατασκευάσει ένα εμβόλιο! (γέλια)

Dr Maurice Hilleman: Έτσι, αυτό που έκανε ήταν να τις φέρει μέσα, εννοώ ότι εμείς κάναμε εισαγωγή εκείνες τις μαϊμούδες. Και μόνο εγώ είχα αυτές, γιατί αυτή ήταν η λύση αφού εκείνες οι μαϊμούδες δεν είχαν επιθετικούς ιούς, αλλά εμείς…

Dr Edward Shorter: Περίμενε, γιατί δεν είχαν μολυνθεί με επιθετικούς ιούς, εφόσον ήρθαν από την Αφρική;

Dr Maurice Hilleman: γιατί δεν ήταν μολυσμένες, δεν ήταν, δεν ήταν μολυσμένες με αυτές τις ομάδες που είχαν σαράντα διαφορετικά είδη ιών.

Dr Edward Shorter: ήταν όμως μολυσμένες αυτές που ήρθαν από τη ζούγκλα.

Dr Maurice Hilleman: ναι, αυτές ήταν, αλλά ο αριθμός τους ήταν σχετικά μικρός. Αυτό που είχαμε ήταν μία μικρή ομάδα που μπορούσε να μεταδώσει την επιδημία μέσω μόλυνσης σε ένα κλειστό χώρο. Έτσι, λοιπόν, κάναμε εισαγωγή και τις πηγαίναμε για να τις καθαρίσουμε. Θεέ μου, τώρα ανακάλυπτα νέους ιούς. […] Μου έκαναν πρόσκληση από το Ιδρυμα Sister Kinney που είχε αντιρρήσεις όταν ο ιός ήταν ζωντανός.

Dr Edward Shorter: A, σωστά.

Dr Maurice Hilleman: Ναι, είχαν πέσει πάνω σε μία παρτίδα του Sabin και μού είχαν ζητήσει να πάω και να μιλήσω σε μία συνάντηση του ιδρύματος. Θεώρησα ότι θα είναι παγκόσμια συνάντηση. Θεέ, μου! Για ποιο πράγμα θα μιλούσα; Ξέρω για ποιο πράγμα θα μιλήσω, θα μιλήσω για την ανίχνευση μη ανιχνεύσιμων ιών.

Dr Albert Sabin: Υπήρχαν εκείνοι που είχαν αντιρρήσεις για εμβόλια με ζωντανό μέσα τον ιό, επικεντρώθηκαν όλες οι προσπάθειες ώστε ο κόσμος να χρησιμοποιεί εμβόλια με τον ανενεργό ιό, ενώ υποστήριζαν εμένα στον τομέα της έρευνας για εμβόλια με ζωντανό τον ιό.

Dr Maurice Hilleman: Τώρα, λοιπόν, είχα να πω κάτι (γέλια) που θα κινούσε την προσοχή. Θεώρησα ότι αυτός ο καταραμένος ιός SV40 […] αυτός ο ιός θα έπρεπε να είναι στα εμβόλια του Sabin. Έτσι, έκανα κάποιο γρήγορο τεστ (γέλια) και ήταν εκεί πράγματι.

1Dr Maurice Hilleman

Dr Edward Shorter: Δεν το πιστεύω.

Dr Maurice Hilleman: Έτσι ήταν

Dr Edward Shorter: Ετσι, λοιπόν, απέσυρες το στοκ εμβολίων του Sabin εδώ στη Merck.

Dr Maurice Hilleman: Ναι, είχαν όντως παρασκευαστεί, είχαν παρασκευαστεί στην Merck.

Dr Edward Shorter: Άρα έστρεψες το ενδιαφέρον σου στον Sabin τότε;

Dr Maurice Hilleman: Ναι, κατασκευάζονταν εδώ πριν ακόμα εγώ έρθω.

Dr Edward Shorter: Ναι, αλλά παρόλο αυτά εκείνο τον καιρό ο Sabin διενεργούσε ακόμα εκτεταμένες έρευνες.

Dr Maurice Hilleman: Ναι

Dr Edward Shorter: ok.

Dr Maurice Hilleman: Στην Ρωσία και αλλού. Μίλησα, λοιπόν για την ανίχνευση μη ανιχνεύσιμων ιών και είπα στον Albert, «γνωρίζεις ότι εσύ και εγώ είμαστε καλοί φίλοι και όταν θα πω αυτά που θέλω εσύ θα θυμώσεις. Θα μιλήσω για τον ιό που βρίσκεται μέσα στον εμβόλιό σου. Θα τον ξεφορτωθείς τον ιό, μην ανησυχείς για αυτό, θα τον ξεφορτωθείς. Ο Albert φυσικά ήταν αρκετά αναστατωμένος.

Dr Edward Shorter: Και τι είπε;

Dr Maurice Hilleman: Βασικά ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν άλλος ένας λόγος για να θολώσει τα νερά στον τομέα των εμβολίων. Συμφώνησα απόλυτα μαζί του, αλλά υπάρχει μία νέα εποχή που μπορεί να ανιχνευτούν οι ιοί και το σημαντικό είναι να τους ξεφορτωθούμε.

Dr Edward Shorter: Γιατί το ισχυρίστηκε αυτό αν στην πραγματικότητα ο ιός μόλυνε το εμβόλιο;

Dr Maurice Hilleman: Υπάρχουν 40 είδη διαφορετικών ιών σε αυτά τα εμβόλια, έτσι και αλλιώς που τους απενεργοποιούμε.

Dr Edward Shorter: Δεν το κάνατε, όμως για τον δικό του

Dr Maurice Hilleman: Οχι, σωστό είναι αυτό, αλλά το εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό είχε μέσα τον ιό της λευχαιμίας και ξέρεις πόσο αντιεπιστημονικό ήταν αυτό τότε. Πήγα, λοιπόν, του μίλησα και με ρώτησε: «γιατί σε ανησυχεί τόσο πολύ;» Και του απάντησα: «Έχω ένα προαίσθημα ότι αυτός ο ιός είναι διαφορετικός, δεν ξέρω πώς να σου το εξηγήσω, νομίζω ότι αυτός ο ιός θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες» Και με ρώτησε τι; Και απάντησα «καρκίνο» (γέλια). Του είπα, Albert, μπορεί να νομίζεις ότι είμαι τρελός, αλλά έχω αυτό το προαίσθημα. Στο μεταξύ το είχαμε δοκιμάσει σε μαϊμούδες και χάμστερ. Είχαμε μία συνάντηση και αυτό ήταν το θέμα της ημέρας με αστεία που κυκλοφορούσαν όπως, ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε τους Ρώσους στους Ολυμπιακούς αφού όλοι τους θα είχαν όγκους (γέλια). Σε αυτό το σημείο το εμβόλιο εξετάστηκε και από αυτό το σημείο και μετά, στην πραγματικότητα η συνάντηση δεν είχε αποτέλεσμα. Αυτά λοιπόν.

Dr Edward Shorter: Αυτή ήταν η συνάντηση των γιατρών (ακατανόητες φράσεις) στη Νέα Υόρκη;

Dr Maurice Hilleman: Οχι, αυτό ήταν στο Sister Kinney.

Dr Edward Shorter: Στο Sister Kinney, σωστά.

Dr Maurice Hilleman: Και ο Del Becco προέβλεψε τα προβλήματα που θα είχαν αυτοί οι φορείς ιών.

Dr Edward Shorter: Και γιατί δεν μίλησε ανοικτά;

Dr Maurice Hilleman: Νομίζω το έκανε, αλλά δεν θυμάμαι. Δεν βγήκε κάποιο ανάλογο δελτίο τύπου. Λογικά δεν τα λες δημόσια αυτά, πρόκειται για ένα ζήτημα της επιστημονικής κοινότητας μέσα στην επιστημονική κοινότητα.

Ομιλίες από φωτορεπόρτερ: Μία ιστορική νίκη πάνω σε μία δραματική ασθένεια ξεδιπλώνεται δραματικά στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Εδώ οι επιστήμονές του εισάγουν τον κόσμο στην νέα εποχή της ιατρικής με μνημειακές αναφορές που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο Salk κατά της πολιομυελίτιδας πρόκειται να έχει καταπληκτική επιτυχία. Είναι μία μέρα θριάμβου για αυτόν που έφτιαξε το εμβόλιο, τον Dr. Jonas E Salk. Φθάνει εδώ μαζί με τον Basil O’Connor διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος για την Παιδική Παράλυση που χρηματοδότησε τις έρευνες. Εκατοντάδες ρεπόρτερ και επιστήμονες έχουν συγκεντρωθεί από κάθε γωνιά της χώρας για αυτήν την ιστορική ανακοίνωση.

Dr Albert Sabin: Εγινε μεγάλο σόου εκεί, με χολιγουντιανό χαρακτήρα. Υπήρχε αρκετή υπερβολή και η εντύπωση ήταν όταν ότι το 1957, όχι αυτό ήταν το 1954 ότι το πρόβλημα είχε λυθεί και είχε νικηθεί η πολιομυελίτιδα.

Dr Maurice Hilleman: Αλλά παρόλο αυτά το ξέραμε ότι υπήρχε ο ιός στο στοκ που είχαμε για να κάνουμε τα εμβόλια. Αυτός ο ιός, βλέπετε, ένα στοιχείο στα 10,000 δεν είναι ενεργοποιημένο. (ακατανόητες φράσεις) … η επιστήμη ήταν σε καλό δρόμο τότε γιατί αυτό ήταν που κάναμε. Δεν ανησυχούσαμε για τους ιούς που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε.

Dr Edward Shorter: Έτσι ανακάλυψες ότι δεν ήταν ανενεργός στο εμβόλιο του Salk;

Dr Maurice Hilleman: Σωστά. Το επόμενο που έγινε ήταν ότι μετά από 3-4 εβδομάδες ανακαλύψαμε ότι τα χάμστερ ανέπτυξαν όγκους.

Dr. Len Horowitz: Εκτός από το AIDS και τη λευχαιμία που έγιναν ξαφνικά «ανεξέλεγκτοι ιοί», είπε ο Hilleman, εκείνη την εποχή η επιστήμη συνέχιζε να βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

1 Marcia Angell book

Η Marcia Angell είναι Αμερικανίδα γιατρός, συγγραφέας
και η πρώτη γυναίκα αρχισυντάκτης της New England Journal of Medicine

Κριτικός του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ

«Η αλήθεια για τις εταιρείες φαρμάκων»

«Είναι αδύνατον να πιστέψουμε τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών που δημοσιεύονται, ή να εμπιστευτούμε την κρίση διαπρεπών γιατρών ή τις υποδείξεις των επίσημων ιατρικών φορέων. Συγκρούσεις συμφερόντων και προκαταλήψεις υπάρχουν σε κάθε τομέα της ιατρικής, ιδιαίτερα εκείνους που βασίζονται σε φάρμακα ή συσκευές. Απλώς δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψετε ένα μεγάλο μέρος της κλινικής έρευνας που δημοσιεύεται ή να βασιστείτε στην κρίση αξιόπιστων ιατρών ή έγκυρων ιατρικών κατευθυντήριων γραμμών. Δεν έχω καμία ευχαρίστηση γι’ αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο έφτασα αργά και απρόθυμα στις δύο δεκαετίες μου ως συντάκτης της New England Journal of Medicine» Marcia Angell με την ιδιότητα της συντάκτριας του περιοδικού New England Journal of Medicine επί δύο δεκαετίες.

Σχολιάζοντας το νόμο του 1992 για τις συνταγογραφούμενες συνταγές φαρμάκων που επέτρεψαν στη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων (FDA) να εισπράττει τέλη από τους κατασκευαστές φαρμάκων για τη χρηματοδότηση της νέας διαδικασίας έγκρισης φαρμάκων, η Angell δήλωσε «Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων από τις εταιρείες φαρμάκων. Στην πραγματικότητα, η πράξη τέλους χρήσης έθεσε το FDA στην μισθοδοσία της βιομηχανίας που ρυθμίζει. Πέρυσι, τα τέλη ανήλθαν σε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία οι επιχειρήσεις αποκαθιστούν πολλές φορές, παίρνοντας πιο γρήγορα τα φάρμακά τους»

Η Angell δήλωσε σε ειδικό PBS «Το αμερικανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, αν είχαμε σκεφτεί να σχεδιάσουμε το χειρότερο σύστημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα τόσο κακό όπως αυτό που έχουμε» Στην συνέντευξη PBS, προτρέπει το έθνος να καταργήσει το αποτυχημένο σύστημα υγείας του και να ξεκινήσει νέο «Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βασίζεται στην προϋπόθεση ότι η υγειονομική περίθαλψη είναι ένα εμπόρευμα όπως τα βίντεο ή οι υπολογιστές και ότι πρέπει να κατανέμεται ανάλογα με την ικανότητα πληρωμής με τον ίδιο τρόπο που τα καταναλωτικά αγαθά είναι. Δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι η υγειονομική περίθαλψη.

Η υγειονομική περίθαλψη είναι μια ανάγκη· δεν είναι εμπόρευμα και πρέπει να κατανέμεται ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν είστε πολύ άρρωστος, πρέπει να έχετε πολλά. Εάν δεν είστε άρρωστος, δεν πρέπει να έχετε πολλά. Αλλά αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως μια προσωπική, ατομική ανάγκη, όχι ως ένα εμπόρευμα που πρέπει να διανεμηθεί, όπως άλλα προϊόντα της αγοράς. Αυτό είναι ένα βασικό λάθος στον τρόπο με τον οποίο αυτή η χώρα, και μόνο αυτή η χώρα, εξετάζει την υγειονομική περίθαλψη. Και αυτή η ιδεολογία της αγοράς είναι αυτό που έχει κάνει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης τόσο φοβερό, τόσο κακό σε αυτό που κάνει»

Κριτικός της φαρμακευτικής βιομηχανίας

Η Arnold S. Relman αναφέρει ότι «τα λίγα φάρμακα που είναι πραγματικά καινοτόμα βασίστηκαν συνήθως στην έρευνα που υποστηρίζεται από φορολογούμενους που πραγματοποιούνται σε μη κερδοσκοπικά ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα ή στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Πράγματι, πολλά φάρμακα που πωλούνται σήμερα από φαρμακευτικές εταιρείες τους είχαν λάβει άδεια από ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα ή μικρές βιοτεχνολογικές εταιρείες. Η φαρμακευτική βιομηχανία εκτιμά ότι κάθε νέο φάρμακο τους κοστίζει 800 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά οι Angell και Relman εκτιμούν ότι το κόστος τους είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια».

Η Άνγκελ είναι η συγγραφέας της αλήθειας για τις εταιρείες φαρμάκων: Πώς μας παραπλανούν και τι να κάνουν γι’ αυτό. Στο άρθρο της το 2004, «Η αλήθεια για τις εταιρείες φαρμάκων» που δημοσιεύτηκε στο The New York Review of Books, η Angell έγραψε:

«Τα συνδυασμένα κέρδη για τις δέκα εταιρίες φαρμάκων της Fortune 500 (35,9 δισεκατομμύρια δολάρια) ήταν περισσότερα από τα κέρδη για όλες τις άλλες 490 επιχειρήσεις που συγκεντρώθηκαν (33,7 δισεκατομμύρια δολάρια) [το 2002]  Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολύ μακριά από τον αρχικό υψηλό σκοπό της ανακάλυψης και παραγωγής χρήσιμων νέων φαρμάκων. Τώρα, κυρίως μια μηχανή μάρκετινγκ που πωλεί φάρμακα με αμφίβολο όφελος, αυτός ο κλάδος χρησιμοποιεί τον πλούτο και την εξουσία του για να συνεταιριστεί κάθε ίδρυμα που μπορεί να σταθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένου του Κογκρέσου των ΗΠΑ, του FDA, των ακαδημαϊκών ιατρικών κέντρων και του ίδιου του ιατρικού επαγγέλματος.

Οι περισσότερες από τις προσπάθειες μάρκετινγκ επικεντρώνονται στην άσκηση επιρροής στους γιατρούς, δεδομένου ότι πρέπει να γράψουν τις συνταγές. Εάν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα ήταν σαν τα συνηθισμένα καταναλωτικά αγαθά, όλα αυτά δεν μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία. Αλλά τα φάρμακα είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι εξαρτώνται από αυτούς για την υγεία τους και ακόμη και για τη ζωή τους. Σύμφωνα με τα λόγια της γερουσιαστής Debbie Stabenow (D-Mich.) «Δεν είναι σαν να αγοράζεις παπούτσια για αυτοκίνητα ή τένις ή φυστικοβούτυρο». Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν κάποιες επιταγές και ισορροπίες σε αυτόν τον κλάδο, δεν προωθεί κάθε άλλη σκέψη. Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι έλεγχοι και ισορροπίες»

Η Marcia Angell είναι επίσης κριτικός της τρέχουσας κατηγοριοποίησης της εναλλακτικής ιατρικής, σε ένα εκδοτικό δελτίο του NEJM το 1998 έγραψε με τον Jerome Kassirer: «Είναι καιρός η επιστημονική κοινότητα να σταματήσει να προσφέρει ελεύθερη εναλλακτική ιατρική. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο είδη φαρμάκων – συμβατικά και εναλλακτικά. Υπάρχει μόνο φάρμακο που έχει ελεγχθεί επαρκώς και φάρμακο που δεν έχει ελεγχθει, φάρμακο που λειτουργεί και φάρμακο που μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μόλις μια θεραπεία έχει ελεγχθεί με αυστηρότητα, δεν έχει σημασία αν θεωρήθηκε εναλλακτική από την αρχή. Εάν διαπιστωθεί ότι είναι λογικά ασφαλής και αποτελεσματική, να γίνει δεκτή»

Το 1997, το περιοδικό Time ονόμασε τη Marcia Angell ως μία από τις 25 πιο σημαίνουσες Αμερικανίδες

abilifyinfographicresize

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έδωσε την έγκρισή της για την κυκλοφορία του πρώτου ψηφιακού χαπιού, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό αισθητήρα. Το ίδιο το φάρμακο «μαρτυράει» στο γιατρό ή στους συγγενείς, κάθε φορά που ο ασθενής δεν το παίρνει λόγω αφηρημάδας ή σκοπιμότητας.

Το πρώτο εγκεκριμένο ψηφιακό χάπι, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» είναι το αντιψυχωσικό Abilify MyCite, που θα συνταγογραφείται για ασθενείς με σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και μείζονα κατάθλιψη. Όλες αυτές είναι παθήσεις στις οποίες συχνά ο ασθενής δεν τηρεί σωστά τη φαρμακευτική θεραπεία, είτε επειδή θέλει να αποφύγει τις παρενέργειες των φαρμάκων, είτε επειδή νομίζει ότι είναι υγιέστατος, είτε επειδή απλώς έχει παρανοϊκές σκέψεις ότι ο γιατρός θέλει να του κάνει κακό με τα χάπια.

Το ψηφιακό χάπι δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία της φαρμακευτικής εταιρείας Otsuka που κατασκευάζει το ευρέως συνταγογραφούμενο αντιψυχωσικό Abilify (του οποίου πρόσφατα έληξε η πατέντα και άρχισε η χρήση γενόσημων) και της τεχνολογικής εταιρείας Proteus Digital Health που ανέπτυξε τον ενσωματωμένο αισθητήρα, ο οποίος δημιουργεί ένα ηλεκτρικό σήμα, όταν έλθει σε επαφή με τα υγρά του στομάχου.

Μετά από μερικά λεπτά το σήμα ανιχνεύεται από ένα «ηλεκτρονικό τσιρότο», που εφαρμόζεται στα πλευρά του σώματος του ασθενούς και το οποίο πρέπει να αντικαθίσταται κάθε επτά μέρες. Το επίθεμα αυτό μεταβιβάζει μέσω Bluetooth τη μέρα και την ώρα της κατάποσης του χαπιού σε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε οι γιατροί να έχουν συνεχή εικόνα του κατά πόσο ο ασθενής καταπίνει κανονικά το φάρμακό του.

Το Abilify MyCite θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 σε άγνωστη τιμή έως τώρα (το κόστος του θα επηρεάσει το πόσο ευρέως θα χρησιμοποιηθεί). Οι ασθενείς που θα πάρουν το ψηφιακό χάπι, θα υπογράφουν ένα έγγραφο ότι συναινούν προκειμένου οι γιατροί τους και έως τέσσερα άλλα συγγενικά ή οικεία πρόσωπα να ενημερώνονται με ηλεκτρονικό τρόπο για την μέρα και την ώρα που ο ασθενής καταπίνει το χάπι. ΑΠΕ-ΜΠΕ … Ότι συναινούν, ασθενείς, με σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και μείζονα κατάθλιψη (άπειρα lol)

Hilleman & Staff At Walter Reed

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

Το παρόν άρθρο (και όλα τα σχετικά άρθρα του terrapapers) έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια συμβολή, ένα έναυσμα περαιτέρω έρευνας για τη γενικότερη συζήτηση που υπάρχει, για την αναγκαιότητα ή μη των εμβολίων καθολικά σε όλους χωρίς διάκριση κι ανεξέλεγκτα και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της προ-ιατρικής με το ΚΕΡΔΟΣ κάθε είδους, όπως και την απομάκρυνση από τον «Όρκο του Ιπποκράτη» που πλέον είναι Ολοφάνερο. Σε καμία περίπτωση δ ε ν αποτελεί σύσταση ή προτροπή για την αποφυγή εμβολιασμού μια και σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένη και μονοδρομική.

Η στόχευση αφορά την υπερβολή την οποία πολλές φορές διαπιστώνουμε στην προσέγγιση του θέματος αυτού και στην προσοχή και το «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» κατά την αρχαία Ελληνική ρήση που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές στον χώρο της υγείας ως «παραγωγοί» λύσεων και οι ασθενείς καταναλωτές ως χρήστες και λήπτες υπηρεσιών και προτάσεων που τους προτείνονται προληπτικά ή μη για την υγεία τους. Κάποια εμβόλια είναι επιβεβλημένα υπό αυστηρό έλεγχο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάποιοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη, αφού δεν έχουν επιλογές υγείας, καθαριότητας, ασφαλούς τροφής, ευζωίας κλπ. Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διαφοροποίηση μας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

Η μη διαφοροποίηση (ομαδοποίηση) είναι κύριο γνώρισμα των άνοων.

Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η, διαφοροποίηση κι όχι ομαδοποίηση είναι κύριο γνώρισμα της λογικότητας.

Ο Λάρι Κουκ, ακτιβιστής κινηματογραφιστής και εμπνευστής της καμπάνιας «Stop Mandatory Vaccination» (Σταματήστε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς) περιγράφει ότι όλες οι ασθένειες μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν με Φ Υ Σ Ι Κ Ο τρόπο και παραπέμπει σε πλήθος Λ Ο Γ Ι Κ Ω Ν μελετών ενάντια στα εμβόλια.

«Τα εμβόλια δεν λειτουργούν, εάν λειτουργούσαν, δεν θα υπήρχε καμία ανησυχία για τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Οι εμβολιασμένοι δεν θα νοσούσαν από τις ασθένειες για τις οποίες έχουν εμβολιαστεί. Ομως αυτό δεν συμβαίνει. Το CDC και όσοι σπρώχνουν εμβόλια λένε ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν για να λειτουργήσει το προϊόν. Προσωπικά, είχα ανεμοβλογιά, είχα παρωτίτιδα, το ξεπέρασα κι έχω ανοσία για πάντα. Δεν χρειάζεσαι τις ενέσεις. Χτίσε φυσικά το ανοσοποιητικό και, όταν και αν, την περάσεις, πάρε φυσικά φάρμακα ώστε μετά να έχεις ανοσία για πάντα».

«Οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον εμβολιασμό δεν είναι για την υγεία μας. Έχουν εισαχθεί νέα εμβόλια που επιδιώκουν να τερματίσουν την ικανότητά μας να επιλέξουμε το πρόγραμμα εμβολιασμού με τη χρήση εξαιρέσεων προσωπικών ή και θρησκευτικών πεποιθήσεων προκειμένου να παρακολουθήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία. Μας λένε στα mainstream media και στη φαρμακοβιομηχανία μέσω των αντιπροσωπευτικών πολιτικών τους ότι έχουμε κρίσεις στον τομέα της υγείας, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, ότι απαιτούνται εμβόλια και ότι πρέπει να εμβολιασθούμε διαφορετικά εμείς και τα παιδιά μας θα υποστούμε σοβαρές συνέπειες. Παραγωγή εντολών εμβολίου μέσω ψεύδους. Λένε ψέματα για την ανάγκη του εμβολιασμού, την ασφάλεια του εμβολίου και την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού.

Τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία μέσω δισεκατομμυρίων διαφημιστικών δολαρίων, ώστε να μην ακουμπήσετε καν την αλήθεια από αυτά και πολλοί πολιτικοί αποπληρώνονται μέσω συμβολαίων εκστρατείας, οπότε δεν θα τους ακούσετε να αγγίζουν το ιατρικό ιερατείο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ είναι ένα διάταγμα που δημιουργήθηκε από τη φαρμακοβιομηχανία και το CDC για την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού πέρα από το ήδη υπερβολικά υψηλό ποσοστό και για να το κάνει αυτό με την πρόταση και τη θέσπιση νόμων που δεν θα μας επέτρεπαν να επιλέξουμε προγράμματα εμβολιασμού. Και πώς περνάτε νόμους που δεν είναι δημοφιλείς; Απλό: δημιουργείτε ένα πρόβλημα έτσι ώστε όλοι να πάνε για την προτεινόμενη λύση που σκοπίμως κατασκευάζετε και τα στοχευμένα ψέματα θα χρησιμοποιηθούν για να πείσουν όλους να ακολουθήσουν το κατασκευασμένο σχέδιο.

Οταν το επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης είναι υψηλό, προστατεύονται ακόμα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και αυτό το ονομάζουν πολύ βολικά «προστασία της αγέλης». Για την ιλαρά, βέβαια, το ποσοστό αυτό πρέπει να ξεπερνά το 95%. Υπάρχει άλλο προϊόν στην ιστορία της ανθρωπότητας που πρέπει με το ζόρι να το χρησιμοποιήσουν όλοι για να λειτουργήσει; Μόνο στον φαντασιακό κόσμο των εμβολίων συμβαίνουν αυτά. Ακόμη και σε 100% εμβολιασμένους πληθυσμούς γίνονται εξάρσεις». αναρωτιέται ρητορικά ο Κουκ.

Ας μας πείσουν λοιπόν ότι όντως τα εμβόλια είναι χρήσιμα γιατί μέχρι σήμερα δηλώνουν ότι, δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι οφείλεται στο εμβόλιο MMR ο αυτισμός ΑΛΛΑ ούτε και ότι δεν οφείλεται …

Θα μπορούσα να γράψω τόμους για το απάνθρωπο, δόλιο, ανεύθυνο κακό των δογματικών πεϊπερολόγων, αλλά τα έχουν δημοσιεύσει επίσημα ερευνητές και ιατροί όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, σε άρθρα τους και βιβλία τους. Αν σας ενδιαφέρει το θέμα ερευνήστε το, με σταθερό δεδομένο την Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η που, αν δεν την διαθέτετε, ένας ιατρός φυσικής ιατρικής θα σας κατευθύνει.

Ξέρω ότι σας έχουν φοβίσει τόσο πολύ ό,τι αν δεν κάνετε όλα τα εμβόλια μπορεί το παιδί σας να πάθει κάτι, που ότι και να διαβάσετε, ότι και να ακούσετε, θα υπακούσετε στον φόβο σας. Ο φόβος που σας έχουν βάλει μέσα σας είναι τόσο ισχυρός που ότι και να ειπωθεί, πολύ λίγοι μπορούν να τον ξεπεράσουν ή να τον αγνοήσουν.  Άλλωστε πάντοτε οι λίγοι είναι αυτοί που εναντιώνονται σε ένα σύστημα που έχει τόσους πολλούς κρυφούς σκοπούς και καθόλου διαφάνεια ή ανάληψη ευθύνης.

Είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί οι πεϊπερολόγοι που γελάνε στην πιο πάνω ομιλία· απολαμβάνουν νομικής ομοσπονδιακής  ασυλίας και δεν έχουν καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα των εμβολίων. Σε καμία περίπτωση δεν λένε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα εμβόλια δεν έχουν μακροπρόθεσμες παρενέργειας, ούτε φυσικά και ότι έχουν. Αόριστα και με ομιχλώδεις δηλώσεις (δεν έχει αποδειχτεί ακόμη …) θολώνουν τα νερά, αφού τα πειραματόζωα (και οι ηλίθιες μαϊμούδες και οι ανθρώπινες μαϊμούδες) ούτε ξέρουν να κάνουν τις συνδέσεις, ούτε θα μάθουν ποτέ, απλά πιστεύουν τους «θεούς με την άσπρη μπλούζα» γιατί νομίζεις ότι την φοράνε, όπως ο παπάς φοράει τα δικά του εμβλήματα κυριαρχίας στο κοπάδι του.

Ο πιστός υπήκοος πρέπει να πιστεύει τυφλά και με υποταγή, είτε τον γιατρό είτε τον παπά και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γνωρίζει ή να αμφισβητεί και να αμφιβάλλει για την «αυθεντία» τους. Και αφού δεν αμφιβάλλει ούτε αμφισβητεί την «αυθεντία δόγματος» είναι εντελώς ουτοπικό το να ανακαλύψει ποτέ· ποιοι κινούν τα νήματα της μαριονέτας στην φυλακή που υπάρχει, για να υπηρετεί τον Αφέντη. Απαγορεύεται να ρωτάει λεπτομέρειες τον πεϊπερολόγο δογματιστή, αφού «ξέρει αυτός» κι αυτό το επικυρώνει η «άσπρη μπλούζα» ή «η μαύρη ρόμπα»

Ο τρόμος τους είναι μην δημιουργηθεί  η κρίσιμη μάζα αμφισβήτησης της αυθεντίας τους, γιατί τότε είναι τελειωμένοι. Αυτό με την ευρεία διάδοση της πληροφορίας μέσω του ιντερνέτ γίνεται πολύ δύσκολο να ελεγχθεί κι έτσι αμολάνε τα λυσσασμένα τσοπανόσκυλα να περιφρουρήσουν το κοπάδι τους, με προπαγάνδα σε όλες τις μορφές της, με νέα ορολογία και νεολογισμούς.

Στο σουρεαλιστικό κόσμο του ιντερνέτ βρίσκουμε, ποικιλία άνοων τζάμπα χλευαστών και προπαγανδιστών πληροφορίας, να χρησιμοποιούν τις γνωστές ναζιστικές – γκεμπελικές ή κομμουνιστικές – σταλινικές μεθόδους προπαγάνδας. Τίποτε το πρωτότυπο. Όμως έχουν αργήσει πολύ, ήδη οι χρήστες του ιντερνέτ αναγνωρίζουν τα υπάκουα troll και τους ψηφιακούς αβανταδόρους από τα χολερικά κείμενα, τα διχαστικά σχόλια, τις βιτριολικές επιθέσεις τους κατά πάντων. Αγαπημένοι τους στόχοι όποιοι επικοινωνούν για τα εμβόλια, τους αεροψεκασμούς, και κάθε δυνατή ΦΥΣΙΚΗ ιατρική αντιμετώπιση προβλημάτων.

Κυριολεκτικά αφιονίζονται με ψευδώνυμα, αγελαία, κακεντρεχή, παραπλανητικά και παραληρηματικά σχόλια, τα στρατευμένα troll επικυρώνουν με λοιδορίες το ρόλο που τους έχει ανατεθεί. Στόχος να σκορπίσουν σύγχυση  με μοχθηρούς σαρκασμούς, υποτιμητικές ειρωνείες, διαβολές και ξεφωνητά για ότι ενοχλεί το αφεντικό τους. Μας δείχνουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ τι τους ενοχλεί από το μίζερο μέλημα τους για την προάσπιση της συστημικής εξουσίας που είναι οι εντολοδόχοι τους και τι οφείλουμε να κάνουμε. Προσωπικά τους ευχαριστώ γιατί μου δείχνουν προς τα πού να ερευνήσω πιο έντονα και με σθένος. Και δυστυχώς γι αυτούς και τον Αφεντη τους, η πληροφορία τρέχει ελεύθερη πλέον.

Είναι γεγονός ότι η «επίκληση στην αυθεντία» είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προπαγανδιστικό χαρτί τους σε κάθε επίπεδο. Για δοκίμασε να αμφισβητήσεις την «αυθεντία δόγματος» όπως τα κάστανα, τις παντόφλες, την ζώνη, τα σώβρακα, το ιερό δισκοπότηρο τον καρκίνο, τα εμβόλια, τις ακτινοβολίες, τα χημικά φαρμάκια, τους ακρωτηριασμούς και τόλμησε να προτείνεις θεραπείες ΦΥΣΙΚΕΣ και ΗΠΙΕΣ όπως αιώνες κι αιώνες προσφέρει απλόχερα η ΦΥΣΗ … οι Ταλιμπάν του ISIS είναι γατάκια μπροστά τους. Ρώτησε και τον Λακόφσκυ, τον Τέσλα, τον Ράιχ, τον Χάμμερ, τον Ράιφ, την Ρουθ, να μάθεις την τύχη που επιφυλλάσουν τα ανθρώπινα ζώα, τα ανθρωπάκια, στους ευεργέτες τους.

«Θερμόμετρο της επιτυχίας είναι ο φθόνος των ανίκανων» Σαλβαδόρ Νταλί

POLIO VACCINE

Ο πόθος σου να είσαι σκλάβος του καθενός

«Σου λένε μονάχα να σέβεσαι το κράτος. Δε σου υπόσχονται προσωπική μεγαλοσύνη, αλλά εθνικό μεγαλείο. Εφόσον η «ατομική ελευθερία» και η «ατομική μεγαλοσύνη» δε σημαίνουν για σένα το παραμικρό, ενώ η «εθνική ελευθερία» και τα «εθνικά συμφέροντα» διεγείρουν τις φωνητικές σου χορδές ακριβώς όπως τρέχουν τα σάλια του σκύλου μπροστά στο κόκαλο. Ο ήχος αυτών των λέξεων σε κάνει να ζητωκραυγάζεις. Φυσικά, κανένα από αυτά τα ανθρωπάκια δεν πληρώνει το τίμημα της γνήσιας ελευθερίας που πλήρωσε ο Τζιορντάνο Μπρούνο ή ο Λίνκολν.

Δε σ’ αγαπούν, ανθρωπάκο· σε περιφρονούν, επειδή περιφρονείς τον εαυτό σου. Σε ξέρουν απ’ έξω κι ανακατωτά, καλύτερα απ’ ό,τι σε ξέρουν οι Ροκφέλερ και οι Τόρις. Γνωρίζουν τις χειρότερες αδυναμίες σου, όπως θα έπρεπε να τις γνωρίζεις εσύ. Σε θυσίασαν σ’ ένα σύμβολο κι εσύ τους έδωσες τη δύναμη να σ’ εξουσιάζουν. Εσύ ο ίδιος τους αναγόρευσες αφεντικά σου και συνεχίζεις να τους στηρίζεις, παρόλο που πέταξαν τις μάσκες τους. Στο ‘παν κατάμουτρα: «Είσαι και θα είσαι πάντα κατώτερος, ανίκανος να αναλάβεις την παραμικρή ευθύνη». Κι εσύ τους αποκαλείς καθοδηγητές και σωτήρες και φωνάζεις  «ζήτω»  […] Γνωρίζω πως εκείνο που αποκαλείς «Θεός» υπάρχει πραγματικά, αλλά όχι με τη μορφή που φαντάζεσαι. Ο Θεός είναι η πρωταρχική κοσμική ενέργεια, ο έρωτας στο κορμί σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το αίσθημα της φύσης, μέσα σου και γύρω σου» Βίλχελμ Ράιχ

«Η προ-ιατρική, ή συμβατική ιατρική είναι ένας μη επιστημονικός πολτός, που βασίζεται σε πέντε χιλιάδες αναπόδεικτες υποθέσεις. Βασίζεται σε ένα εβραιο-χριστιανικό δυϊστικό σύστημα πεποιθήσεων, που διαχωρίζει τα πάντα σε «καλά» και «κακά», σε «καλοήθη» και «κακοήθη» και που σχηματίζει ένα μείγμα πεποιθήσεων  χωρίς καμιά επιστημονική βάση. Όλες οι αλλαγές, οι συμπαθητικο-τονικές και οι παρασυμπαθητικο-τονικές αλλαγές, διακηρύχτηκαν «κακές». Χάρη στη Νέα Γερμανική Ιατρική, που δεν βασίζεται σε καμιά απολύτως υπόθεση και γι’ αυτό είναι αυστηρά επιστημονική, γνωρίζουμε ότι η κάθε λεγόμενη «αρρώστια» είναι στην πραγματικότητα μια από τις δυο φάσεις του Ειδικού Βιολογικού Προγράμματος (Senseful Biological Specialprogram, SBS) που έρχεται να αποκαταστήσει μια ρήξη που διέρχεται σε σωματικό-ψυχολογικό επίπεδο ο οργανισμός: είτε πρόκειται για την «κρύα» συμπαθητική φάση της ενεργού ρήξεως, είτε για την «ζεστή» παρασυμπαθητική φάση της επούλωσης (= λήξεως της ρήξης).

Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένειά του και κανένας Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98% !!!

Φυσιολογικώς εχόντων των πραγμάτων, το 98% των ανθρώπων και των ζώων επιβιώνουν από ένα τέτοιο Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα (SBS). Στην συμβατική ιατρική, τα περισσότερα από αυτά τα SBS –όχι μόνον ο καρκίνος– αντιμετωπίζονται με δηλητήρια χημείο-«θεραπεία» και μορφίνη, ενώ το 98% των ασθενών πεθαίνουν. Στη Φύση τα ζώα επιβιώνουν από τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασης, όπως ο καρκίνος, χωρίς καμιά φαρμακευτική θεραπεία, κατά 95%. Οι άνθρωποι μπορούν κι αυτοί να επιβιώσουν από ένα SBS κατά 98%, αν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ένστικτό τους όπως τα ζώα. Γιατί πεθαίνουν οι ασθενείς με την προ-ιατρική (συμβατική ιατρική); Πεθαίνουν εξαιτίας του πανικού που τους δημιουργούν οι ίδιοι οι γιατροί! «Έχεις καρκίνο και δεν θα ζήσεις για πολύ ακόμη». Από τον πανικό προκαλούνται και άλλα διαδοχικά SBS και ούτω καθ’ εξής. Αλλά, το 98% θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς φάρμακα και χωρίς φυσικά, πανικό, γιατί η Φύση έχει τελειοποιήσει τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασής της, επί εκατομμύρια χρόνια» Dr Ryke Hamer

Σε αυτήν την κρίσιμη εποχή για την ανθρωπότητα καλούμαστε να αναθεωρήσουμε το παλιό, εκείνο που έχει δημιουργήσει περισσότερα αδιέξοδα από ότι λύσεις, εκείνο που έχει φέρει την ανθρωπότητα στο τέλμα, τον θάνατο από ασθένειες κι όχι από γηρατειά και την δυστυχία, η ΦΥΣΗ μας παρέχει απλόχερα όλα τα υλικά και τις ενέργειες της για να ζήσουμε ειρηνικά και ανθρώπινα με φιλότητα, συμπόνια για τον εαυτό, τους γύρω μας και το περιβάλλον. Η επιστήμη είναι ένα μεγάλο στοίχημα (σχεδόν το μοναδικό) για την ανθρωπότητα και παρά την εκτροπή από την ορθή πορεία που ακολουθεί στις μέρες μας ο Ιπποκράτης διαχρονικά δίνει το μήνυμα: «Όπου υπάρχει φιλότητα προς τον άνθρωπο, υπάρχει και φιλότητα για το λειτούργημα της επιστήμης».

Οι Επικυρίαρχοι μας αποκαλούν: μη τηλεπαθητικές, δυσλειτουργικές μαϊμούδες της Εδέμ

FDA_1

Το FDA δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι το εμβόλιο DTap μπορεί να προκαλέσει αυτισμό. Σύμφωνα με το έγγραφο του FDA σχετικά με τα εμβόλια Biologics Blood Vaccines, ένας κατασκευαστής εμβολίων παραδέχεται στο ένθεμα ότι ο εμβολιασμός τους μπορεί να προκαλέσει αυτισμό ως μία από πολλές ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

National Center for Biotechnology Information

Μηχανισμοί ανοχής ανοσοενισχυτικού αλουμινίου και αυτοανοσίας σε παιδιατρικούς πληθυσμούς.
Tomljenovic L1, Shaw CA./ Neural Dynamics Research Group, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας, Βανκούβερ, BC, Καναδάς.

Οι ανοσολογικές προκλήσεις κατά την πρώιμη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από το εμβόλιο, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμες καταστροφικές αλλοιώσεις του εγκεφάλου και της ανοσολογικής λειτουργίας. Πειραματικές αποδείξεις δείχνουν επίσης ότι η ταυτόχρονη χορήγηση μόλις δύο έως τριών ανοσοενισχυτικών μπορεί να υπερνικήσει τη γενετική αντίσταση στην αυτοανοσία. Σε ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες, από τη στιγμή που τα παιδιά είναι ηλικίας 4 έως 6 ετών, θα έχουν λάβει συνολικά 126 αντιγονικές ενώσεις μαζί με υψηλές ποσότητες βοηθημάτων αλουμινίου (Al) μέσω ρουτίνας εμβολιασμών. Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, οι αξιολογήσεις ασφάλειας για τα εμβόλια συχνά δεν συμπεριέλαβαν τις κατάλληλες μελέτες τοξικότητας, επειδή τα εμβόλια δεν θεωρήθηκαν ως εγγενώς τοξικά. Συνολικά, αυτές οι παρατηρήσεις εγείρουν εύλογες ανησυχίες σχετικά με τη συνολική ασφάλεια των σημερινών προγραμμάτων εμβολιασμού κατά την παιδική ηλικία.

Κατά την αξιολόγηση της επικουρικής τοξικότητας στα παιδιά πρέπει να εξεταστούν ορισμένα βασικά σημεία: (1) τα βρέφη και τα παιδιά δεν πρέπει να θεωρούνται ως «μικρά ενήλικα» όσον αφορά τον τοξικολογικό κίνδυνο, καθώς η μοναδική φυσιολογία τους καθιστά πολύ πιο ευάλωτα σε τοξικές προσβολές. (2) σε ενήλικες ανθρώπους τα ανοσοενισχυτικά του εμβολίου (Al) έχουν συνδεθεί με μια ποικιλία σοβαρών αυτοάνοσων και φλεγμονωδών καταστάσεων (δηλ. “ASIA”) αλλά τα παιδιά εκτίθενται συχνά σε πολύ υψηλότερες ποσότητες ΑΙ από εμβόλια από τους ενήλικες.

(3) συχνά υποτίθεται ότι οι περιφερικές ανοσοαποκρίσεις δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Ωστόσο, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχει αμφίδρομη νευροανοσολογική διασταυρούμενη ομιλία που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ανοσορρύθμιση καθώς και στη λειτουργία του εγκεφάλου. Με τη σειρά τους, οι διαταραχές του νευρο-άνοσου άξονα έχουν καταδειχθεί σε πολλές αυτοάνοσες ασθένειες που περιλαμβάνονται στην «ASIA» και πιστεύεται ότι οδηγούνται από μια υπερδραστική ανοσοαπόκριση. Και (4) τα ίδια συστατικά του νευρο-άνοσου άξονα που παίζουν βασικούς ρόλους στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την ανοσολογική λειτουργία είναι έντονα στοχευμένα από ανοσοενισχυτικά ΑΙ.

Συνοπτικά, τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι δικαιολογείται η αύξηση των ανησυχιών σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές εμβολιασμού. Επειδή τα παιδιά ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο από τις επιπλοκές που προκαλούνται από το εμβόλιο, απαιτείται επειγόντως αυστηρή αξιολόγηση των αρνητικών για τον εμβολιασμό επιπτώσεων στην υγεία του παιδιατρικού πληθυσμού. [αναζήτηση: Lupus 2012;21(2):223-30;]

Μακροφαγική μυοφασιτίτιδα που σχετίζεται με αυτοάνοση ασθένεια εμβολίου (στυπτηρία).

Ισραηλινό Ε, Agmon-Levin Ν, Blank Μ, Shoenfeld Υ. /Κέντρο Αυτοάνοσων Ασθενειών, Ιατρικό Κέντρο Sheba, Tel-Hashomer, Ισραήλ.

Η μακροφαγική μυοπακτίτιδα (MMF) είναι μια κατάσταση που προκαλείται από ανοσοποιητικό παράγοντα, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1998. Το MMF χαρακτηρίζεται από συστηματικές εκδηλώσεις μετά τον εμβολιασμό καθώς και τοπική στερεοτυπική και ανοσολογικά ενεργή βλάβη στο σημείο εμβολιασμού (δελτοειδής μυς). Τα συστηματικά συμπτώματα της MMF περιελάμβαναν μυαλγίες, αρθραλγίες, έντονη εξασθένιση, μυϊκή αδυναμία, χρόνια κόπωση και πυρετό.

Πρόσφατα, οι μελέτες κατέδειξαν ότι η τοπική βλάβη οφείλεται στην επίμονη κατάσταση για χρόνια στο σημείο της έγχυσης ενός ανοσοενισχυτικού αλουμινίου Al(OH)3- που χρησιμοποιείται συνήθως σε ανθρώπινα εμβόλια. Ο χρόνος που μεσολάβησε από την τελευταία ανοσοποίηση με ένα εμβόλιο που περιέχει Al(OH)3 σε βιοψία μυών κυμαίνεται από 3 μήνες έως 8 έτη. Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα MMF μπορούν να διαγνωσθούν ακόμη και 10 χρόνια μετά τον εμβολιασμό.

Η ασυμφωνία μεταξύ των ευρέων εφαρμογών των εμβολίων που περιέχουν υδροξείδιο του αργιλίου και ο πολύ περιορισμένος αριθμός περιπτώσεων MMF που αναφέρθηκαν μπορεί να επιλυθεί με παρατηρήσεις που υποδηλώνουν ότι οι εμβολιασμοί που περιέχουν αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσουν MMF σε γενετικά ευαίσθητα άτομα που φέρουν το HLA-DRB1*01. Έτσι, το MMF μπορεί να οριστεί ως μια νεοεμφανιζόμενη νέα κατάσταση που μπορεί να προκληθεί από έκθεση σε εμβόλια που περιέχουν στυπτηρία, σε ασθενείς με συγκεκριμένο γενετικό υπόβαθρο και αυτή η χρονική συσχέτιση μπορεί να εκδηλωθεί από μερικούς μήνες έως και 10 έτη. [αναζήτηση: Clin Rev Allergy Immunol 2011;41(2):163-8;]

Βοηθητικά εμβόλια αλουμινίου: είναι ασφαλή;

Tomljenovic L, Shaw CA. /Ομάδα Έρευνας Νευρικής Δυναμικής, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας, Βανκούβερ, Β. Χ., V5Z 1L8, Καναδάς.

Το αλουμίνιο είναι μια πειραματικά καταδεδειγμένη νευροτοξίνη και το συνηθέστερα χρησιμοποιημένο επικουρικό εμβόλιο. Παρά τα σχεδόν 90 χρόνια εκτεταμένης χρήσης των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου, η κατανόηση της ιατρικής επιστήμης σχετικά με τους μηχανισμούς δράσης τους εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτα φτωχή.

Υπάρχει επίσης σχετική έλλειψη δεδομένων σχετικά με την τοξικολογία και τη φαρμακοκινητική αυτών των ενώσεων. Παρόλα αυτά, η έννοια ότι το αλουμίνιο στα εμβόλια είναι ασφαλές φαίνεται να είναι ευρέως αποδεκτή. Πειραματική έρευνα, ωστόσο, δείχνει σαφώς ότι τα ανοσοενισχυτικά αλουμινίου έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σοβαρές ανοσολογικές διαταραχές στους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, το αλουμίνιο σε ανοσοενισχυτική μορφή συνεπάγεται κίνδυνο αυτοανοσίας, μακροχρόνιας φλεγμονής εγκεφάλου και σχετιζόμενων νευρολογικών επιπλοκών και μπορεί συνεπώς να έχει βαθιές και ευρέως διαδεδομένες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Κατά την άποψή μας, η πιθανότητα ότι τα οφέλη από τον εμβολιασμό μπορεί να έχουν υπερτιμηθεί και ο κίνδυνος υποτίμησης των δυσμενών επιπτώσεων δεν έχει αξιολογηθεί αυστηρά στην ιατρική και την επιστημονική κοινότητα. Ελπίζουμε ότι το παρόν έγγραφο θα παράσχει ένα πλαίσιο για μια πολύ αναγκαία και μακρόχρονη αξιολόγηση αυτού του εξαιρετικά αμφιλεγόμενου ιατρικού ζητήματος. [αναζήτηση: Curr Med Chem 2011;18(17):2630-7;]

Τα ανοσοενισχυτικά εμβολίου αλουμινίου συμβάλλουν στην αύξηση επικράτησης του αυτισμού;

Tomljenovic L, Shaw CA. / Ομάδα Έρευνας Νευρικής Δυναμικής, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, Λεωφόρος 828 W. 10th Ave, Βανκούβερ, BC, Καναδάς V5Z 1L8.

Οι διαταραχές του φάσματος του αυτισμού (ASD) είναι σοβαρές αναπτυξιακές διαταραχές πολλαπλών συστημάτων και μια επείγουσα παγκόσμια ανησυχία για τη δημόσια υγεία. Η δυσλειτουργική ανοσία και η μειωμένη λειτουργία του εγκεφάλου είναι βασικά ελλείμματα στην ASD. Το αλλουμίνιο (Αl), το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ανοσοενισχυτικό εμβολίου, είναι μια αποδεδειγμένη νευροτοξίνη και ένας ισχυρός ανοσοδιεγερτής. Επομένως, το ανοσοενισχυτικό ΑΙ έχει τη δυνατότητα να επάγει νευροανοσολογικές διαταραχές.

Κατά την αξιολόγηση της επικουρικής τοξικότητας στα παιδιά, πρέπει να ληφθούν υπόψη δύο βασικά σημεία: (1) τα παιδιά δεν πρέπει να θεωρούνται «μικρά ενήλικα» καθώς η μοναδική φυσιολογία τους τα καθιστά πολύ πιο ευάλωτα σε τοξικές προσβολές. Και (2) εάν η έκθεση σε Al από λίγα μόνο εμβόλια μπορεί να οδηγήσει σε γνωσιακή δυσλειτουργία και αυτοανοσία στους ενήλικες, είναι παράλογο να αναρωτηθούμε εάν τα τρέχοντα παιδιατρικά προγράμματα, τα οποία περιέχουν συχνά 18 ανοσοενισχυμένα ανοσοενισχυτικά, είναι ασφαλή για τα παιδιά;

Εφαρμόζοντας τα κριτήρια του Hill για τον προσδιορισμό της αιτιότητας μεταξύ έκθεσης και έκβασης, ερευνήσαμε κατά πόσον η έκθεση σε Al από εμβόλια θα μπορούσε να συμβάλει στην αύξηση του επιπολασμού της ASD στον δυτικό κόσμο. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι: (1) τα παιδιά από χώρες με την υψηλότερη επικράτηση ASD εμφανίζονται να έχουν την υψηλότερη έκθεση στο ΑΙ από εμβόλι. (2) η αύξηση της έκθεσης σε ανοσοενισχυτικά Al συσχετίζεται σημαντικά με την αύξηση του επιπολασμού της ASD στις Ηνωμένες Πολιτείες που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες (Pearson r = 0,92, p <0,0001).

Και (3) υπάρχει σημαντική συσχέτιση μεταξύ των ποσοτήτων Al που χορηγούνται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και της τρέχουσας επικράτησης της ASD σε επτά χώρες της Δύσης, ιδιαίτερα σε ηλικία 3-4 μηνών (Pearson r = 0,89-0,94, p = 0,0018-0,0248). Η εφαρμογή των κριτηρίων του Hill σε αυτά τα δεδομένα υποδηλώνει ότι η συσχέτιση μεταξύ ΑΙ σε εμβόλια και ASD μπορεί να είναι αιτιώδης. Επειδή τα παιδιά αντιπροσωπεύουν ένα κλάσμα του πληθυσμού που κινδυνεύει περισσότερο από τις επιπλοκές μετά την έκθεση του στο Al, φαίνεται δικαιολογημένη η αυστηρότερη αξιολόγηση της ασφάλειας του ανοσοενισχυτικού. Crown Copyright © 2011. Δημοσιεύθηκε από την Elsevier Inc. [αναζήτησε: J Inorg Biochem 2011;105(11):1489-99;] & [Gherardi RK, Authier FJ. Immunol Allergy Clin North Am 2003;23(4):699-712] όπως και εκατοντάδες αντίστοιχες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Αναγνωρίζεται ανοιχτά πλέον το γεγονός ότι τα σημερινά εμβόλια που δίνονται στα παιδιά χορηγούνται σκόπιμα με υδράργυρο, αργίλιο, MSG και φορμαλδεΰδη, τα οποία εγχέονται στο σώμα των βρεφών και των παιδιών. Αυτό είναι ανοιχτά αποδεκτό από το ίδιο το CDC, το οποίο έχει αναδειχθεί ως μια εγκληματική ομάδα προώθησης για τη βιομηχανία εμβολίων. Αντί να προσπαθούν να καθορίσουν γιατί τα εμβόλια προκαλούν σε τέτοιο βαθμό τον αυτισμό, το CDC προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, να καθυστερήσει τις ακροάσεις, για να προστατεύσει την χρησιμοποιημένη βιομηχανία εμβολίων όπου σχεδόν κάθε εν ενεργεία κατασκευαστής εμβολίων σήμερα έχει βρεθεί ένοχος πολλαπλάσιων εγκλημάτων κακουργήματος.

Ειδικά τα ανθρώπινα μωρά και παιδιά, δηλητηριάζονται πριν καν ξεκινήσουν την ζωή τους, όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία «επιδημίας». Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια από το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί μια ιστορία συγκάλυψης για να προστατεύσει τα εταιρικά συμφέροντα (κι όχι μόνο οικονομικά) των πραγματικών ενόχων. Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας· (και τα εμβόλια) να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματος σας. Οι ιατρικές επιχειρήσεις που δηλητηριάζουν, δεν είναι μόνο ιατρικές εταιρείες. Δηλητηριάζουν επίσης κι ενήλικες με πολλούς τρόπους, που καταστέλλουν την αν-εξάρτητη σκέψη και συμβάλουν στην αποσάθρωση της καλής υγείας.

Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας· (και τα εμβόλια) να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματος σας.

Εχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν αυτά; Πέρα από τα προφανή, κέρδος και εξουσία;

Μα είναι γνωστό: ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ.-

Αναζητήστε το βιβλίο Vaccines and Autoimmunity που αποτελεί πανεπιστημιακή έκδοση του τμήματος Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και είναι γραμμένο από περίπου 50 κορυφαίους ανοσολόγους απ’ όλο τον κόσμο.

Συμβουλευτείτε τον μοναδικό άνθρωπο που αναλαμβάνει ευθύνη, τον Iατρό Φυσικής Ιατρικής, Νέας Ιατρικής, Ολιστικό ή Ομοιοπαθητικό.

Αναζητήστε το βιβλίο “Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ” MORITZ ANDREAS

@Eleonora Trelawny /miastala.com 2008 /σε διασκευή με προσθήκες

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ  excipient-table-Vaccines

***
*Συνωμοσία: < αρχαία ελληνική συνωμοσία < συνωμότης < συν- + -ωμότης < ὄμνυμι: μυστικό σχέδιο που υλοποιείται στα κρυφά από μια ομάδα όντων· για κακούς σκοπούς. Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605 είχε οργανωθεί από μια ομάδα καθολικών, με σκοπό τη δολοφονία του βασιλιά Ιακώβου Α’ της Αγγλίας.

Ολόκληρη η συνομιλία: https://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

Τώρα είναι επίσημο: Η FDA ανακοίνωσε ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό!

Το FDA δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι το εμβόλιο DTap μπορεί να προκαλέσει αυτισμό. Σύμφωνα με το έγγραφο του FDA σχετικά με τα εμβόλια Biologics Blood Vaccines, ένας κατασκευαστής εμβολίων παραδέχεται στο ένθεμα ότι ο εμβολιασμός τους μπορεί να προκαλέσει αυτισμό ως μία από πολλές ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

FDA_1

ΕΣΥ που παπαγαλίζεις χιλιααααααάδες μελέτες περί οφέλειας των εμβολίων 400 ακόμη φαντάζομαι δεν θα σε κουράσουν! για πιο σφαιρική άποψη…

vaccine poisons

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ευφυής μηχανή παραγωγής αντισωμάτων και καταστροφής ιών. Αυτό δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο. Έτσι το εκφυλίζουν ξεκινώντας από τα εμβόλια (αλήθεια γνωρίζετε πόσες ενέσεις και τι είδους, κάνουν στο νεογέννητο στα νοσοκομεία, τα έχουν ήδη εμβολιάσει, τα επαναληπτικά κάνουν αργότερα) και δεν αφήνουν αυτή την ευφυΐα να αναπτυχθεί, έτσι δημιουργούν χρήσιμους ηλίθιους ως σκλάβους υπήκοους. Σήμερα ακόμη υπάρχουν 5-6 γενιές που έζησαν χωρίς εμβόλια και γνωρίζουν ακόμη το άρωμα από την ντομάτα και το πεπόνι, όταν αυτές οι γενιές εκλείψουν αυτή η κουβέντα που κάνουμε σήμερα θα είναι άνευ λόγου. Οι νεώτερες γενιές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ … τα εμβόλια και η διατροφή είναι όχι ψιλά αλλά ανύπαρκτα γράμματα. Σήμερα θεωρούν τρόφιμα τα δηλητήρια των σούπερ μάρκετ και τους βρωμάει η αρωματική μικρούλα φράουλα, τι εμβόλια και φυσική λειτουργική ζωή, οι επόμενες γενιές θα είναι νεκρές μηχανιστικές και φουλ δυσλειτουργικές γενιές, τα ίχνη τους ουρλιάζουν ήδη κι όποιος δεν τα βλέπει, απλά δεν βλέπει.

Το παρόν άρθρο (και όλα τα σχετικά άρθρα του terrapapers) έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια συμβολή, ένα έναυσμα περαιτέρω έρευνας για τηn γενικότερη συζήτηση που υπάρχει, για την αναγκαιότητα ή μη των εμβολίων καθολικά, σε όλους, χωρίς διάκριση κι ανεξέλεγκτα, όπως και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της προ-ιατρικής με το ΚΕΡΔΟΣ κάθε είδους, όπως και την απομάκρυνση από τον «Όρκο του Ιπποκράτη» που πλέον είναι Ολοφάνερη.

1) Κανείς μας δεν είναι αντίθετος στην έρευνα και στην χρήση πειραματικών μεθόδων … αλίμονο!!! Αλλά πρέπει να τηρούνται οι λογικές (ηθικές) διαδικασίες και με γνώμονα αυτές κι όχι το κέρδος (υλικό ή άυλο) να παράγονται τα αποτελέσματα.

2) Όποιος θέλει να εμβολιαστεί, είναι απολύτως ελεύθερος να το κάνει, κανείς δεν τον εμποδίζει. Αναλαμβάνει όμως και πλήρως την ευθύνη της ζωής και της υγείας του, ειδικά αν διαβάζει τα «ψιλά γράμματα» στις συσκευασίες των φαρμάκων.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η … το ανώτερο όλων είναι να ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ο οργανισμός … τελεία και παύλα.

Σε καμία περίπτωση τα άρθρα μας δ ε ν αποτελούν σύσταση ή προτροπή για την αποφυγή εμβολιασμού μια και σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένη και μονοδρομική. Η στόχευση αφορά την υπερβολή την οποία πολλές φορές διαπιστώνουμε στην προσέγγιση του θέματος αυτού, και στην προσοχή, και το «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» κατά την αρχαία Ελληνική ρήση που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές στον χώρο της υγείας ως «παραγωγοί» λύσεων και οι ασθενείς καταναλωτές ως χρήστες και λήπτες υπηρεσιών και προτάσεων που τους προτείνονται προληπτικά ή μη για την υγεία τους. Κάποια εμβόλια είναι επιβεβλημένα υπό αυστηρό έλεγχο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάποιοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη, αφού δεν έχουν επιλογές υγείας, καθαριότητας, ασφαλούς τροφής, ευζωίας κλπ.

Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διαφοροποίηση μας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

Η μη διαφοροποίηση (ομαδοποίηση) είναι κύριο γνώρισμα των άνοων.

Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η, διαφοροποίηση κι όχι ομαδοποίηση είναι κύριο γνώρισμα της λογικότητας.