Topics:

Μετεωρολογικός Πόλεμος – Αεροψεκασμοί

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons ... και Το Λουρί Της Μάνας,...

Μετεωρολογικός Πόλεμος – Αεροψεκασμοί

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ!

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons … και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons. Θα μιλήσουμε και για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, γιατί ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτούς. Εκτός από τα troll, τα MK-ULTRA και τα συναφή υβρίδια, οι άσχετοι και οι δειλοί (αυτοί που τρέμουν την σκιά τους) με αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο, σεναριογράφο καταστροφολογίας, αιθεροβάμονα, και λοιπές ανοησίες. Τώρα μπορείτε να λέτε ότι ξαφνικά «είδατε το φως το αληθινό» ανακαλύψατε το ψέκασμα των ουρανών, για το οποίο μιλάμε πάνω από μια 18ετία (συστηματικά ξεκίνησε από το τέλος του 1998 στην Αμερική κι από Φεβρουάριο του 1999 στην Ελλάδα) και είπατε να κάνετε μερικές τηλεοπτικές εκπομπές, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ !!! Έκαναν αυτό που ήθελαν ήσυχα και νοικοκυρεμένα. Δείτε κάτω το βίντεο, για τους χημικούς ψεκασμούς Chemtrail. (σήμερα έχουμε 2016, το ψέκασμα συνεχίζεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, διαφορετικά δεν θα τα ξανασυζητούσαμε).

Γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, δείτε το άρθρο, μελετήστε τους συνδέσμους, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας και πάψτε να “πέφτετε από τα σύννεφα” Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το θέμα ΔΕΝ είναι πολιτικό, ούτε επιστημονικό, γι’ αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω. Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται; Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό, που αφήνουν πίσω τι είναι άραγε; “Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους” όπως δικαιολογούνται τρομάρα τους. Αλλά πριν το 1998 δεν υπήρχαν ούτε παγωμένα καυσαέρια ούτε γραμμές στον ουρανό, μετα το 1998 άρχισαν να παγώνουν τα καυσαέρια !!! λένε οι επαΐοντες απευθυνόμενοι στο ανθρώπινο ζώο. Αλλά …

Πως πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα περίεργα που ψεκάζουν κι αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν τα πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σας κάνει για πρώτη δόση; (ανακοίνωση δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου). Τι λέω; Γιατί μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας, αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation και λοιπές αηδίες;

Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος Βλέπει με τον Εγκέφαλο και όχι με τα μάτια του, αντιλαμβάνεται με τις πεποιθήσεις, τις εμφυτεύσεις, την παράδοση, τον πολιτισμό του κι όχι με την Λογική του. Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρώπινων αξιών σχετικά με τα θέματα που θέλουμε, προσπαθούμε κι ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές.

Θα δείτε σε έναν παγκόσμιο χάρτη, ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χι,χι,χι) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά, συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα κι ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος !!! και η Σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη! Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο. Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και ίσως κάτι καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.

Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA). Φυσικά το θέμα είναι τεράστιο και αφορά ιδιαίτερο άρθρο. Πάντως θυμηθείτε τον Δαυλό στο μέλλον, γιατί αφορά έναν τελετουργικό υπερδαυλό, δηλαδή φωτιά. Αλχημιστικά, είναι και η ραδιενέργεια και άλλα σύμβολα. Αν έχετε αμφιβολία ότι αυτοί οι κύριοι των διαφόρων στρατιωτικοβιομηχανικών προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας, αυτοί οι κύριοι -κι όχι μόνον αυτοί- θεωρούν τον καιρό ιδιοκτησία τους, ρίξτε μια ματιά στο: Weather as a Force Multiplier, Owning the Weather in 2025 και φυσικά ο καιρός είναι ιδιοκτησία τους αυτοί τον έφτιαξαν.

terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war -artificial hurricanes 1

terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war -artificial hurricanes 2

terrapapers.com_flash-radar-oklahoma-oct-17-2011-1c (1)

terrapapers.com_flash-radar-oklahoma-oct-17-2011-1c (2)

ΤΥΦΩΝΕΣ: ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ

Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά οι επιστήμονες των μεγάλων κρατών εργάζονται πυρετωδώς να ελέγξουν τον καιρό, για πολεμικούς λόγους. Ξανασκεφτείτε τις πολιτικές, θρησκευτικές, μεταφυσικές και άλλες θεωρήσεις σας. Γίνεται χρήση τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων. Προηγήθηκαν οι Σοβιετικοί, μετά οι Αμερικανοί κι άλλοι, συνολικά δέκα κράτη, ακόμη και οι ομάδες της Yakuza (Ιαπωνική Μαφία) Aum Shinrikyo (Ιαπωνική σέκτα, γνωστή από την επίθεση με δηλητηριώδες αέριο Sarin στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Τόκιο τον Μάρτιο του 1995) ομάδες της Yakuza/Aum Shinrikyo αγόρασαν μηχανήματα από τους Σοβιετικούς ή τα κατασκευάζουν πλέον και τα χρησιμοποιούν, έχοντας κάνει δοκιμές για τρία χρόνια στις ερήμους της Αυστραλίας.

«Εμπλέκονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, είτε μεταβάλλοντας το κλίμα, είτε προκαλώντας σεισμούς, είτε εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (από ομιλία του υπουργού άμυνας του Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, στις 28/4/1997, στο Sam Nunn Policy Forumγια την τρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη στρατηγική των ΗΠΑ). Δεν αναφέρθηκε ειδικά στη δημιουργία και τον έλεγχο των τυφώνων, αλλά αυτό είναι απόλυτα μέσα στις τεχνολογικές δυνατότητες όσων κρατών ή οργανώσεων διαθέτουν τεχνολογία βαθμωτών πεδίων ελέγχου του καιρού. Ο Σκοτ Στήβενς, μετεωρολόγος του NBC, δήλωσε ότι το 2004 μπήκαμε στην τελική φάση προετοιμασίας αυτού του πολέμου. Όπως φάνηκε στους τυφώνες Charlie, Frances, Ivan, Jeanneκλπ, υπήρξε απόλυτος έλεγχος της ισχύος και της συμπεριφοράς τους, καθώς και της διευθύνσεως και της ταχύτητας, για την επιλογή του στόχου. Ο Ivan έστριψε 180 μοίρες, η Jeanne έστριψε 360 μοίρες.

Μιλάμε για τεχνολογία βαθμωτών πεδίων, η οποία δεν είναι γνωστή το ευρύτερο κοινό, γατί ξέρει μόνο αυτές που διδάσκεται και τις θεωρεί μοντέρνες. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα (εναλλασσόμενο ρεύμα, λάμπες φωτισμού, ρομποτική κλπ) τις εφηύρε ο Τέσλα στα τέλη του 19ου αιώνα. Επίσης εφηύρε μια προχωρημένη τεχνολογία που προσέφερε ελεύθερη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, παντού ασύρματα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εξαφάνισαν το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο, η υδροηλεκτρική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια θα ήταν άχρηστες ως κύριες πηγές ενέργειας;

Ο Τέσλα ήθελε να δώσει αυτήν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο, και αυτός ήταν ο λόγος που η JP Morgan Westinghouse και άλλοι τού έκοψαν τη χρηματοδότηση και δεν επέτρεψαν ποτέ να αναγνωρισθεί για τα επιτεύγματά του. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προτιμάει να μην ξέρει κανείς καν ότι υπήρξε, ώστε να κρατούν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία μακριά από τον κόσμο. Μετά την δολοφονία του, οι ΗΠΑ και η Ρωσία έτρεξαν να αρπάξουν τα γραπτά του και τα σχέδια, όπου μέσα υπήρχαν τα μυστικά αυτής της απεριόριστης ενέργειας. Φυσικά τα χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Ποιοί; Αυτή η τεχνολογία μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες εξ αποστάσεως και με κόστος, κρατηθείτε, 10 έως 50 σεντς ανά ασθενή. Αυτό το θέμα είναι τεράστιο κι έχει εφαρμοστεί στην πρωτογενή του μορφή ως ηλεκτρομαγνητική θεραπεία με χρήση βαθμωτών πεδίων από τον Γάλλο γιατρό Antoine Prioré στίς δεκαετίες 1960 και 1970. Πέτυχε θεραπείες 100%. Είχε την υποστήριξη της κυβερνήσεως και του στρατού. Το 1974 όμως τον σταμάτησαν και χρησιμοποίησαν τις επιτεύξεις του για σκοπούς σαν αυτούς που αναφέρουμε στο άρθρο. Τι ωραία !

Τώρα η εξέλιξη έχει φτάσει πολύ ποιό πέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορά θεραπεία πληθυσμού ολόκληρης ηπείρου. Δες www.cheniere.org. Επίσης, μπορεί να δημιουργεί αρρώστιες και θάνατο μαζικά. Οι τωρινές ιατροφαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ενθουσιάζονταν αν αυτή η τεχνολογία αντικαθιστούσε αυτές τις πρωτόγονες, αλλά με φανταστικά κέρδη, βιομηχανίες. Η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων, για τη δημιουργία και τον πλήρη έλεγχο τυφώνων, καθώς και για την άμυνα εναντίον τους. Στις εικόνες βλέπετε πως φαίνεται αυτή η άμυνα, στις απεικονίσεις των ραντάρ καιρού, δηλαδή οι κόκκινες γραμμές εναντίον του τυφώνα Rita. Στην εικόνα βλέπουμε άμυνα εναντίον πρόσφατου τυφώνα.

Έτσι βλέπουμε από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους, πώς ένας μικροσκοπικός τυφώνας η μια «τουλούμπα» –όπως ονομάζουν σε κάποια μέρη της Ελλάδας τους σούπερ μίνι τοπικούς τυφώνες– να μετατρέπεται σε τυφώνα κατηγορίας 5. Όπως η Katrina ξεκίνησε από τις Μπαχάμες και, αντίθετα με τους άλλους, χτύπησε πολύ γρήγορα – μετά από μία μόνο εβδομάδα (ο «ακριβότερος» μέχρι τώρα τυφώνας σε κόστος ζωών και υλικών καταστροφών), τροφοδοτούμενος ενέργεια από αφύσικη πηγή.

Βέβαια, σαν να μην έφταναν όλα αυτά στους δημιουργούς τους, τους βάζουνε και ονομασία ή καλύτερα «σφραγίδα προελεύσεως». Έτσι, βλέπουμε το μάτι αυτών των τεχνητών τυφώνων να είναι υπερυψωμένο αντί να βυθίζεται προς τα μέσα, όπως είναι το φυσιολογικό. Επίσης, αντί της συνηθισμένης δίνης, βλέπουμε σχήματα όπως πεντάγραμμο, τετράγωνο, τροχό με ακτίνες, και άλλα τέτοια φυσιολογικά!!! (δες τον πυρήνα στις πάνω εικόνες) Πάντως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το χιούμορ τους.

ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ

Ας δούμε μία μόνο περίπτωση, το πώς τα καταφέρνουν τεχνολογικά όλα αυτά, κάποιοι από τούς κυρίους αυτούς του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος, χρησιμοποιώντας την «αρχαία» τεχνολογία του Τέσλα. Στο διάγραμμα αναπαριστάνεται μία χονδροειδής λεπτομέρεια από το σοβιετικό βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό δίκτυο Woodpecker (είναι η συμβατική δυτική ονομασία του, χρησιμοποιεί πανίσχυρα ειδικά ραντάρ, λειτουργεί από το 1963) πάνω από τις ΗΠΑ στην ατμόσφαιρα. (Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τον Tom Bearden και το βιβλίο του Fer De Lance

Αυτό το δίκτυο μπορεί εύκολα να επηρεάσει και να ελέγξει τον καιρό –όπως έκαναν οι Σοβιετικοί– περισσότερο από μία δεκαετία στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη του κόσμου. Φυσικά, τα πράγματα είναι χειρότερα. Προσέξτε το γεγονός ότι αυτό το δίκτυο σε εξωθερμική λειτουργία βαθμωτής συμβολομετρίας (αφορά την συμβολή δύο διαμήκων κατευθυνόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τα οποία δεν ισχύει ο χρόνος και με τέτοια διαμόρφωση, ώστε να εξάγουν τερατώδη ποσά ενέργειας από το τοπικό ενεργό κενό, δηλαδή την αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) σερφάροντας πάνω στα σήματα των ραντάρ, σε κάθε σημείο συμβολής των κυμάτων του το μαύρο τετράγωνο στο διάγραμμα της εικόνας 4, λειτουργεί ως εικονικός πομπός, πού είναι ηλεκτρονικός όρος της τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων. Μοιάζει σαν να είχε επιτραπεί στους Σοβιετικούς να εισέλθουν στις ΗΠΑ και να στήσουν χιλιάδες πομπούς σε κανονικά διαστήματα σε όλη τη χώρα κι όμως, είναι ακόμη χειρότερα. Στην ενδοθερμική (αντίστροφη της αναφερθείσας εξωθερμικής, όπου απορροφούνται τερατώδη ποσά ενέργειας, σχεδόν κοντά στο απόλυτο μηδέν) λειτουργία του δικτύου, μοιάζει σαν να έχουν εγκαταστήσει χιλιάδες «ψυχρούς πομπούς» σε όλες τις ΗΠΑ.

Σε αυτήν τη λειτουργία, κάθε ένας από αυτούς τούς «πομπούς» μπορεί να εξάγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Εν συντομία, μέσα στα διάφορα μηδενικά σημεία αναφοράς που αναπτύσσονται στα κανονικά, γνωστά ηλεκτρομαγνητικά σήματα των ραντάρ, δημιουργούνται «κανάλια» βαθμωτών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Κατόπιν, μπορούν να εκπεμφθούν σαν να περνούσαν μέσα από κοινά σύρματα τα εξής: βαθμωτές ακτίνες, σήματα, παλμοί συμβολομετρίας και εκπομπές πολλών τύπων. Οι διαφορές φάσεως, η διαμόρφωση των παλμών και η δημιουργία γεωμετρικών σχημάτων με τη χρήση των μαθηματικών του Fourier είναι το κλειδί που χρησιμοποιείται στη βαθμωτή συμβολομετρία, μέσα από αυτά τα κανάλια, στα σήματα του σοβιετικού Woodpecker. Γιατί κάνουν όλη αυτήν τη δύσκολη δουλειά; Τι επιτυγχάνουν; Χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα από αυτά τα «κύτταρα», όπως φαίνεται στο διάγραμμα της εικόνας 4 σε εξωθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική θέρμανση και διαστολή της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα την υψηλή βαρομετρική πίεση.

Αντίστοιχα, σε ενδοθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική ψύξη και συστολή της ατμόσφαιρας και φυσικά χαμηλή βαρομετρική πίεση. Με ηλεκτρομαγνητική «περιστροφή» των βαθμωτών ακτίνων, αυτά τα κρύα και τα ζεστά σημεία μπορούν να κινηθούν με την επιθυμητή κατεύθυνση και ταχύτητα ! Αυτή είναι η επιστημονική αρχή –υπερβολικά απλοποιημένη– της δημιουργίας και αύξησης ή μείωσης ισχύος και κατεύθυνσης των τυφώνων!!! Με αυτές τις μεθόδους, ολόκληρο το jetstream κατά μήκος των ΗΠΑ μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση και να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό. Η υγρασία μπορεί να τραβηχτεί από τον Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από τη Νότια Καλιφόρνια και το Μεξικό και να συγκρουστεί πάνω από τις νότιες ΗΠΑ, με πολύ κρύο αέρα τραβηγμένο από τον Καναδά, δημιουργώντας ισχυρές χιονοθύελλες, όπως το Φεβρουάριο του 1985. Προσθέτοντας στροφορμή στις ίδιες θύελλες και να τος, να τος πετιέται ένας τυφώνας.

Με επιχειρήσεις διαρκείας, δημιουργείται ξηρασία ή υπερβολική βροχή και πλημμύρες κατά βούληση. Οι σοδειές μπορούν να καταστραφούν από άσχημο ή εκτός εποχής καιρό. Εάν το πλέγμα που αναφέραμε τοποθετηθεί στο έδαφος με βαθμωτά ηλεκτρομαγνητικά φέροντα κύματα, αντί για τα συνήθη ηλεκτρομαγνητικά κύματα (και τα ραντάρ τού Woodpecker κάνουν αυτήν την αλλαγή όποτε θέλουν) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανθυποβρυχιακό όπλο. Επίσης, δημιουργεί σοβαρά αποτελέσματα στους ωκεανούς, που δημιουργούν δραστικές αλλαγές στον παγκόσμιο καιρό, όπως το ανώμαλο El Niño 1982-83.
terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war
terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war (4)

terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war (3)

terrapapers.com_3 chemtrails vip
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΞΗΡΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ

Παρατηρώντας τους ουρανούς βλέπουμε κάθε είδους ανώμαλα σχήματα στα σύννεφα, τα οποία δημιουργούν οι χειριστές των οπλικών συστημάτων βαθμωτών πεδίων σε μικροσυγκρούσεις προς το παρόν σε όποια χώρα και να ανήκουν, με την αναφερθείσα τεχνολογία για διάφορους λόγους. Όμως, είναι βασικό να καταλάβουμε τι προκαλεί τη βροχή. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κληρονομήσαμε από τούς ειδικούς επιστήμονες της μετεωρολογίας και της ατμόσφαιρας. Το μόριο του νερού σαγηνεύει, γιατί –αντίθετα με τα μόρια αζώτου και οξυγόνου στην ατμόσφαιρα– είναι ηλεκτρικά πολωμένο. Το οξυγόνο (μπλε) στο μόριο είναι πιο αρνητικό από το υδρογόνο (κόκκινο), σχηματίζοντας ηλεκτρικό δίπολο. Σε ένα ηλεκτρικό πεδίο, το μόριο του νερού περιστρέφεται για να ευθυγραμμιστεί με το πεδίο.

Όταν συμπυκνώνεται σε σύννεφο, η μέση ροπή του ηλεκτρικού δίπολου είναι 40% μεγαλύτερη από ένα σκέτο μόριο ατμού. Αυτή η αύξηση δημιουργείται από τη μεγάλη πόλωση των γειτονικών μορίων νερού. Είναι ενδιαφέρον ότι το πάνω μέρος των σύννεφων καταιγίδας είναι φορτισμένα θετικά και η βάση τους αρνητικά. Η γη είναι αντίθετα πολωμένη. Είναι αυτή η πόλωση φορτίου που δημιουργεί μία χαμηλής τάξεως δύναμη έλξεως, που ονομάζουμε βαρύτητα. Έτσι προτείνεται ότι οι σταγόνες νερού στα σύννεφα παρουσιάζουν φαινόμενο αντιβαρύτητας. Σχετίζεται με το Biefield-Brown Effect. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να εξηγήσει το πως εκατομμύρια τόνοι νερού μπορούν να αιωρούνται χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος, όταν οι σταγόνες των σύννεφων είναι περίπου 1.000 φορές πιο πυκνές από τον περιβάλλοντα αέρα.

Μία ιονίζουσα τεχνολογία μπορεί να αυξήσει τη βροχή ή να μην την αφήνει να δημιουργηθεί. Οι τρύπες στα σύννεφα είναι η απευθείας απόδειξη ότι η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων μπορεί να δημιουργήσει βολές αρνητικών ιόντων ή θετικών ιόντων και να αποτρέψει τις φυσιολογικές βροχές ή να δημιουργήσει πλημμύρες. Τα γεωμετρικά σύννεφα είναι η απόδειξη όσων λέμε. Ταυτόχρονα, στον προσεχτικό παρατηρητή δείχνει τις τοπικές διατάξεις των πεδίων που χρησιμοποιούνται. Τα σχήματα είναι πολλά και οι φωτογραφίες χιλιάδες, από όλον τον κόσμο. Εδώ βλέπουμε στην επάνω εικόνα, κάποια δείγματα με χιούμορ, λόγω της τραγικότητας του θέματος. Ππερισσότερες φωτογραφίες αεροψεκασμών στο τέλος του άρθρου.

Έτσι, ο αναγνώστης θα ρωτούσε: «Κανένα τετραγωνάκι δεν έχει;» ναι, «Έχει, έχει !!!», «Κανένα μπακλαβά βρε παιδιά, έτσι για αλλαγή;», «Πώς δεν έχει !!!». «Τίποτα πιο εικαστικό έχει;», «Μα φυσικά και έχει δείτε τις εικόνες !!!». Άντε κάτι πιο δύσκολο. Τίποτα ταξιδιάρικο και να θυμίζει ιππόκαμπο; Δεν θα σας απογοητεύσω, να κάτι από το την περιοχή του Walden στο Colorado των ΗΠΑ το 1987 Walden Colorado 1987. Να μην ξεχνάμε και την τεκμηρίωση, αρκετά σας ζάλισα με τα τεχνικά θέματα, αλλά είναι στοιχειώδη. Τώρα το τελευταίο: «Τιρμπουσόν έχει;» «Εεε, πώς δεν έχει !!! θα ‘λεγε κανείς πως κάποιοι το διασκεδάζουν ψεκάζοντας, από το UCLA Department of Physics and Astronomy, 22 Σεπτεμβρίου 2005, 19:34:32». Τα είδατε όλα; Δυστυχώς όχι. Ας συνεχίσουμε.

ORBS ΚΙ ΑΟΡΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Η τεχνoλογία stealth (αυτή που τα κάνει αόρατα!) έχει δυνατότητες, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι αυτά τα αεροσκάφη μπορούν να αιωρούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους, προβάλλοντας ολογραφικές εικόνες και σφαιρική αορατότητα. Τι κάνουν εκεί πάνω με τόση μυστικότητα από το κοινό; Πάντοτε τα βλέπουμε δίπλα στις λευκές γραμμές του ψεκάσματος σαν orbs, όπως είναι η διεθνής ονομασία τους. Μερικές φορές χάνουν την αορατότητά τους και φαίνονται στιγμιαίως. Πολλές φορές, μπροστά από τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή του ψεκάσματος δεν φαίνεται αεροπλάνο, ή φαίνεται ένας μονός ή διπλός γυαλιστερός σωλήνας πού μοιάζει με το ντεπόζιτο των φορτηγών που κουβαλάνε γάλα.

Ο A.K. Johnstone, Ph.D έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο: UFO Defense Tactics, στο οποίο εισάγει τη θεωρία ότι τα ψεκάσματα δημιουργούν ένα είδος ηλεκτρικού φράγματος, που όταν διαπεραστεί από ένα Α.Τ.Ι.Α. δημιουργεί στιγμιαία διακοπή στην αγωγιμότητα. Αυτό επιτρέπει σε ένα σήμα συναγερμού να φθάσει στο NORAD, NORAD (Βόρεια Αμερικανική Διοίκηση Αερδιαστήματος) δημιουργώντας κάποια αμυντική αντίδραση από το Space Command (Διαστημική Διοίκηση). Κοιτάξτε για orbs σε αυτές τις περιπτώσεις. Τραβήξτε αρκετές ψηφιακές φωτογραφίες και εξετάστε τες για σκάφη πού εργάζονται στις παρυφές αυτής της διαστάσεως. Η US/NSA έχει το δικό της στόλο Α.Τ.Ι.Α. αρκετό καιρό τώρα, και φαίνονται να αντιδρούν με τα orbs, που επισημαίνονται από τα κυκλικά ψεκάσματα (chemtrails).

Ο Βασικότερος Λόγος των Αεροψεκασμών

Πριν από 10.000 έως 20.000 χρόνια το ηλεκτρικό πεδίο της ατμόσφαιρας με την γη ήταν κατά πολύ υψηλότερο απ’ ότι είναι τώρα. Το αποτέλεσμα ήταν η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ από αρρώστιες και τραύματα όπως και η καθολική και γιγαντιαία βλάστηση. Κατόπιν με την επίδραση των ΕΑ που ήρθαν στην γη (σύμφωνα με τον Ράιχ) όπου «μαρσάρουν» τα UFO τους ρουφώντας ΟΡΓΟΝΗ και παράγοντας DOR μας ξέσκισαν εμάς και την βλάστηση, δημιουργώντας την ΕΡΗΜΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ήρθε τώρα και το ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, που κάνει πολύ αγώγιμη την ατμόσφαιρα και μείωσε ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ το ηλεκτρικό πεδίο της ατμόσφαιρας με την γη. Οπότε γιατί απορείτε για τις απίστευτες ασθένειες που μας μαστίζουν τα τελευταία χρόνια και ότι ο καρκίνος καλπάζει. Οι άνθρωποι έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ της Οργονομίας και μαστίζονται από την ΘΩΡΑΚΙΣΗ και την ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ. Άρα είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ o Lakhovsky (εικ. κάτω) με τον Πολυκυματικό του Ταλαντωτή στο να εφαρμόζει αυτή την μορφή ηλεκτρομαγνητικής Δυναμικής Αρμονικής Κυτταρικής Αναζωογόνησης και γι’ αυτό δολοφονήθηκε.

INTERACTIVE LEISURE SYSTEMS LTD
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE, στο MWOhellas.gr

5 George Lakhovsky

1MWO Phanotron

Γηινης κατασκευής UFO με ηλεκτρική αντιβαρύτητα

terrapapers.com_Aerial spraying Meteorological war biological ufo 1
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια. Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.

Είναι άλλο ένα σχέδιο για την παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια ευγονική, αλλά χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους. Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους και αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως “Ναζί” είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους. Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας» όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF scattering Ed Tellerwithnotes.

Ενδιαφέρον έχει ότι το ψέκασμα αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, ως το δηλητήριο από τον ουρανό κατά τους έσχατους καιρούς! Στο ψέκασμα πού μας κάνουν χρησιμοποιούν οξείδια του αλουμινίου και του βαρίου, καθώς και διάφορους βιολογικούς παράγοντες. Τα μεταλλικά οξείδια χρησιμεύουν για να παρατηρούν τη χρήση της προαναφερθείσας τεχνολογίας από τους αντιπάλους τους και για άλλες στρατιωτικές χρήσεις. Φυσικά, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας να τα αναπνέετε.

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνεται, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ναι και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα. Φυσικά Υπάρχουν «Αντίδοτα» στο αεροψέκασμα, για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτών πεδίων; Ναι, υπάρχουν. Αυτά είναι τα κύρια, τα χρησιμοποιούμε εμείς, με μετρήσιμα αποτελέσματα. Φυσικά μην περιμένετε να τα ακούσετε από καμιά επίσημη πηγή.

1. Κατασκευή και τοποθέτηση Chembuster: Τουλάχιστον τρία ανά νομό, σωστά κατασκευασμένα. Με κρυστάλλους, πρέπει να έτσι κατασκευασμένο ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ κάθε χρόνο, γιατί υφίσταται «κόπωση». Στο orgonodrome κατασκευάζουν Chembuster κατόπιν ειδικής παραγγελίας, επικοινωνήστε (t. 6907070703) για περισσότερες πληροφορίες. Κατασκευή που επεκτείνοντας την αρχή λειτουργίας του Cloudbuster του Dr. Wilhelm Reich, από μονόδρομη σε αμφίδρομη. Ανοίγει τρύπες πολλών χιλιομέτρων στα χημικά σύννεφα. Επαναφέρει τις φυσιολογικές βροχές σε περιοχές με τεχνητή ξηρασία που είδαμε ότι μας δημιουργούν. Εξουδετερώνει τα αρνητικά βαθμωτά πεδία στην ευρύτερη περιοχή.

Η βλάστηση αυξάνει γρήγορα, οι άνθρωποι και τα ζώα αισθάνονται ευφορία (δηλαδή φυσιολογικοί κι όχι σαλταρισμένοι) και είναι λιγότερο αναίτια επιθετικοί. Τοποθετείται στον κήπο, σε ΓΗ, όχι σε μπαλκόνι ή σε ταράτσα. Πρόχειρα αναφέρουμε τα υλικά: ένας πλαστικός κουβάς που χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά που πουλάνε χρώματα των 8 κιλών, ρινίσματα αλουμινίου, κατά προτίμηση όσο χωράει ο κουβάς μέχρι τα τέσσερα πέμπτα, 7 κιλά εποξική ρητίνη, 6 χάλκινοι σωλήνες υδρεύσεως των 28 μιλιμέτρ (Φ28), μήκους 200 εκατοστά, 6 τάπες χάλκινες, τρεις δίσκοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, 6 μεγάλοι κρύσταλλοι διαφανούς ανεπεξέργαστου χαλαζία διπλοτερματικοί και αρκετό κέφι.

2. ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ: α) Οργονίτες, για προσωπική προστασία: Εξουδετερώστε τα βαθμωτά πεδία στο χώρο και στο σώμα σας, το γεωπαθητικό στρές, ιονίζουσες ακτινοβολίες μικρής ισχύος και μικροκύματα, απλά δημιουργώντας ένα πλέγμα οργόνης. Ενα πλέγμα οργόνης γίνεται με διάφορους οργονίτες ανάλογα με τις ανάγκες, επικοινωνήστε με το orgonodrome για κατευθυντήριες οδηγίες. β) Οργονιτες για Gifting, δηλαδή «δωράκια» οργονίτες στις κεραίες. Μην ξεχνάμε πως πρώτα εγκαταστάθηκε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισε το συστηματικό ψέκασμα. Αυτό γίνεται με πολλούς (100-200) πάμφθηνους οργονίτες κόστους 10-30 cents ο ένας, εφόσον τους φτιάξετε μόνοι σας. Οδηγίες για την κατασκευή τους στο orgonodrome, δείτε και κάτω στις φωτογραφίες.

3. Ένα αληθινά Καυτό Μπάνιο: Γεμίζεις την μπανιέρα με καυτό νερό, ρίχνεις μέσα 25 χάπια Alfalfa (πρόσθετο διατροφής από τους σπόρους τριφυλλιού, όπως της Nature Plus σε συσκευασία 300 χάπια) και 5-10 χάπια St. Johns Wort ή Υπέρικος ή Βαλσαμόχορτο. Επίσης ένα ποτηράκι του κρασιού βιολογικού απορρυπαντικού πλυντηρίου Sonett. Μπαίνεις μέσα μόλις μπορέσεις να αντέξεις την θερμοκρασία και κάθεσαι μια ώρα. Εάν έχεις Morgellons θα τα δείς να βγαίνουν μαζικά από το σώμα σου. Επίσης μπορείς να κάνεις μπάνιο με 50 σταγόνες MMS (Miracle Mineral Supplement), (chlorine dioxide) ψάξε να την βρεις στο internet!

4. Ελαιοκάθαρση: Πάρε κόκκινο ξηρό κρασί, μόνο άριστης καλής ποιότητας και ακριβής τιμής, κάνε μπουκώματα το πρωί μόλις ξυπνήσεις. Το κάθε μπούκωμα πρέπει να κρατάει 3-5 λεπτά. Σύνολο 15 λεπτά κάθε πρωί. Όταν θα φτύνεις κοιτάξε τον νεροχύτη, αρκεί να φτύνεις στο πλάι. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας αλλά για 15 λεπτά και στις δύο περιπτώσεις μεγάλη προσοχή να μην το καταπιείς. Διάβασε το άρθρο για λεπτομέρειες “Θεραπεία με Ελαιοκάθαρση”

5. Pendant, Mini Violet MWO και Violet Diva MWO του orgonodrome: Χρησιμοποίησε τα, φτιάχτηκαν λαμβάνοντας και τα nano-robot υπ’ όψιν. Με την συστηματική χρήση τους σταματάνε οι ήχοι στο κρανίο, η μυρωδιά του καμένου, η μεταλλική γεύση κλπ. Η όλη κατασκευή επιδρά στα νανο-ρομπότ τα καταστρέφει και τα αποβάλει μέσα από τα ούρα και τα κόπρανα κυρίως, διαλύοντας τα. Μπορείς να το νοιώσεις τον πρώτο μήνα παρακολουθώντας το χρώμα των ούρων, από τις πρώτες μέρες και την αλλαγή στην μυρωδιά.

6. Magnesium Malate: Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας: Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης. Είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών και της πολύ άσχημης διατροφής. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση, η κατάθλιψη, η ανία, η ατονία κλπ.

Τα μέταλλα που κυρίως ψεκάζονται είναι το σωματιδιακό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο. Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα.

Αφού τα ατμοσφαιρικά μέταλλα έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό να διαδώσουν τα όπλα ακτινών, δρουν σαν το τέλειο μέσο διανομής για ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμους μολυσματικούς νάνο-παράγοντες, επιδεινώνοντας την τοξικότητα των μετάλλων στο ανθρώπινο σώμα. Οι τοξικολόγοι έχουν δείξει ότι το φθόριο στο πόσιμο νερό επιτρέπει στα σωματίδια του αλουμινίου να διεισδύσουν από τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα.

Η έρευνα δείχνει ότι στους ανεπαρκείς σε μαγνήσιο ανθρώπους (το 90% των Αμερικανών), το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία. Το μαλικό μαγνήσιο Magnesium Malate είναι ένα πρόσθετο διατροφής που μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρεί το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο. Επειδή το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για την ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, δυσκαμψία, πόνο στους μυς, και στην κόπωση που μπορεί να προκύψει από τον καταβολισμό του μυός, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία πηγών ενέργειας. Κλινικά φαίνεται να απαλύνει και ενεργοποιεί τα μυϊκά κύτταρα.

Η αιτία που προκαλεί την ινομυαλγία δεν είναι πλήρως κατανοητή. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει μια δυσλειτουργία στην ικανότητα του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Οι μύες καίνε ενέργεια πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να παραχθεί. Η κατάσταση επιδεινώνεται από την έλλειψη των θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για παραγωγή ενέργειας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τους μυς να στηρίζονται υπερβολικά στην αναποτελεσματική (αναερόβια) παραγωγή ενέργειας αντί της πιο αποτελεσματικής (αερόβια). Το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Ως εκ τούτου, συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών. Η μηχανή νοητικού ελέγχου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα καταρρεύσει όταν οι πολίτες επιβάλουν την κατάργηση της Ναζιστικής φθορίωσης του νερού και τα τοξικά αεροψεκάσματα.

ZAPPER 2016 +MWO HELLAS -
7. Το “Swing Zapper 2016” βασισμένο πάνω στην ηλεκτροθεραπεία, πρωτοποριακή εργασία της Dr. Hulda Regehr Clark Ph.D, N. και του Dr. Wilhelm Reich. Εξουδετερώνει το παθογενές μυκόπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος και τους κρυπτοϊούς. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο mwohellas.gr και στο τηλ. 6907070703

Scalar Chembuster Orgonodrome
τηλ. παραγγελίας 690 70 70 703

CANON CB SCALAR ORGONODROME 1

CANON CB SCALAR ORGONODROME 4

SCALAR CB ORGONODROME a plus

CANON CB SCALAR ORGONODROME VOGEL

Το SCALAR CB (Βαθμωτού Πεδίου) Chembuster του orgonodrome.gr είναι το τελειότερο στον κόσμο γιατί με την ειδική επιλογή των υλικών ειναι κατηγορίας super charged. Τα Βαθμωτά Πεδία κινούνται με ταχύτητες αφάνταστα μεγαλύτερες του φωτός 2.800.000 φορές που είναι η ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ των γαλαξιών σύμφωνα με την θεωρία της Διττότητος του Jean-Pierre Garnier Malet! Διαπερνούν τα πάντα και τίποτα δεν τα σταματάει! Εξουδετερώνουν πλήρως την ηλεκτρομαγνητική κουβέρτα και φυσικά τα chemtrails (κοινώς ψέκασμα) στον ουρανό γιατί ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στο ηλεκτρονικό σύνεφο της κινητής τηλεφωνίας για να αγκυρωθούν στον ουρανό προσωρινά! Ανοίγει τεράστιες γαλάζιες τρύπες στον ουρανό 50 -100 χιλιομέτρων. Ας αφήσουμε ότι κυριολεκτικά αλλάζει μαζικά την ενεργειακή ταυτότητα στην περιοχή όπου τοποθετείται λόγω της τεράστιας μετατροπής της DOR σε OR ποy απελευθερώνει στην γύρω περιοχή. Φυσικά δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο. Νεώτερα σε λίγο. Παράδοση σε 30 ημέρες.

Chembuster: παλαιότερες πιο αδύναμες κι απλές κατασκευές

Chembuster orgonodrome
«Pendant Black Knight» και «Black Shield» MWO του orgonodrome
τηλ. παραγγελίας 690 70 70 703

orgonodrome.gr_Pendant-«Black-Knight»-11

orgonite-black-shield-1
ΠΑΘΟΓΕΝΕΣ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ

Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός. Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα. Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές. Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος.

Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής. Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο !!!

Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως, της κατάθλιψης και του AIDS. Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες: Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical Association, New England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ: Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας. Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του. Έτσι, μεγαλώνει παίρνοντας έτοιμες στερόλες από το κύτταρο που το φιλοξενεί. Στην κυριολεξία σκοτώνει το κύτταρο. Το κύτταρο διαλύεται και ότι απομείνει μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Επειδή ο κρυσταλοποιημένος παθογενής παράγοντας διαλύεται στο αίμα, οι συνηθισμένες εξετάσεις αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία τους. Το μυκόπλασμα κρυσταλοποιείται μόνο σε 8.1 pH, και το αίμα έχει 7.4 pH. Έτσι, ο γιατρός σας, μη έχοντας αποδείξεις, νομίζει ότι είστε κατά φαντασία ασθενής.

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones)

terrapapers.com_Georgia Guidestones
«Η Ταφόπλακα της Ανθρωπότητας»

Όταν δημοσιεύσαμε το άρθρο στο περιοδικό Αβατον το 2006 παρακαλώ, γνωρίζαμε τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Ο λόγος απλός, έθιγε με συνοπτικό τρόπο, θέματα και καταστάσεις τις οποίες οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι (και οι διάφορες φυλές ανάμεσά μας με αλλόκοσμο DNA) του πλανήτη και οι υπηρέτες τους (υβρίδια και άνθρωποι) δεν θέλουν να φθάσουν στην αντίληψη των προβάτων (των ανθρώπινων ζώων του ζωολογικού τους κήπου). Για να εξουδετερωθεί το θέμα, με τις γνωστές τεχνικές προπαγάνδας, έφθασε και στο χαζοκούτι, όπου φυσικά θάφτηκε, όπως και τα άρθρα για το Γεωπαθητικό Στρές και για το τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ ! Στο πρώτο άρθρο είχαμε παραλείψει τον βιολογικό παράγοντα, εκτός από την αναφορά στο Παθογενές Μυκόπλασμα. Είναι οι περισσότεροι μολυσμένοι απ’ αυτό κι όχι μόνο από αυτό. Το τι αρρώστια θα εκδηλωθεί (νόσο του Cron, νόσο του Lyme, Morgellons, χρόνια κόπωση, ελκώδη κολίτιδα, πολλαπλές αλλεργίες κλπ, κλπ) και το πόσο γρήγορα, εξαρτάται πάνω από όλα από το ανοσοποιητικό σύστημα και την διατροφή. Υποψήφιος για κινητός τάφος είναι, όποιος τρώει γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και ψάρια. Δηλαδή σχεδόν όλοι στην Δύση.

Ο άνθρωπος είναι το μόνο θηλαστικό που πίνει γάλα μετά τον απογαλακτισμό του ! Το ανοσοποιητικό όλων είναι σε κακή κατάσταση, το αίμα όξινο και το στομάχι αλκαλικό. Ενώ πρέπει να είναι αντίθετα. Ο άνθρωπος έχει, μόνο στο αίμα 200 γραμμάρια παράσιτα και το λεμφικό του σύστημα είναι γεμάτο τοξίνες, βαριά και μαλακά μέταλλα, παράσιτα και τοξίνες. Η κατάσταση είναι τέτοια, όπου από φέτος μετά την συμπλήρωση των δέκα ετών συστηματικού ψεκάσματος, οι θάνατοι στον πληθυσμό ακολουθούν λογαριθμική κλίμακα. Υπομονή στην αρχή είμαστε. Όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί, έτσι και υλοποιείται. Ο προγραμματισμός αφορά την εξόντωση 6,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπινων ζώων. Αυτό το πετυχαίνουν είτε σταδιακά με τους αεροψεκασούς, τις γιαλαντζί φυσικές καταστροφές, είτε με μεγαθανάτους όπως με την χρήση βαθμωτών πεδίων και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε φαίνονται καθαρά  οι εντολές που εκτελούν στις Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας στις ΗΠΑ.

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχετζ», ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές. Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντηρίων Λίθων». Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς: 1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. 2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής. 3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. 4. Την πνευματικότητα.

Το μήνυμα αναφέρει:

. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

· Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.

· Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

· Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

· Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

· Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

· Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

· Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

· Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

· Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση.

Αυτό το οποίο προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού, πρέπει να πεθάνει. Χαρακτηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους (δικαίως) ως «άχρηστους καταναλωτές» (useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαϊκές μάζες, δηλαδή εσένα! Γι’ αυτό το λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο «ταφόπλακα της ανθρωπότητας».

Κάτι παραπάνω λοιπόν γνωρίζει ο πολύς Sir Arthur Charles Clarke, στο βιβλίο του με τον “προφητικό” τίτλο “Οι Επικυρίαρχοι. Το τέλος της παιδικής ηλικίας” το βιβλίο γράφτηκε το 1953. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον «Πενήντα χρόνια είναι αρκετά για ν αλλάξει ένας κόσμος και οι κάτοικοι του, τόσο που να είναι αγνώριστοι. Τα μόνα που χρειάζονται είναι μια καλή γνώση της κοινωνικής μηχανικής (προπαγάνδα), μια καθαρή εικόνα του σκοπού που επιδιώκεται και δύναμη. Όλα αυτά τα είχαν οι Επικυρίαρχοι. Αν και ο σκοπός τους ήταν κρυφός, η γνώση τους ήταν ολοφάνερη το ίδιο και η δύναμη τους» Μόνο που και οι Επικυρίαρχοι έχουν Αφέντη και στο τέλος δεν ξέρουμε ποιος έχει παγιδέψει ποιόν και ποιος είναι ο Κυρίαρχος ή ο Επικυρίαρχος του. Το μόνο σίγουρο είναι πως παίζονται Κοσμικά Παιχνίδια και αυτός που κερδίζει, δεν είναι αυτός που υποτάσσεται στους κανόνες τους! Το τέλος δε του βιβλίου, απλά … Επιστημονικά Φανταστικό! Βρείτε το άρθρο και μάθετε περισσότερα.

terrapapers.com_Fairytale emissions (2)

terrapapers.com_Fairytale emissions (1)
Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου

Όλοι έχετε ακούσει για το Νόμπελ του Αλ Γκόρ και τα πρωτόκολλα του Κιότο. Απίστευτο δούλεμα, όλοι το πιστεύουν, γι’ αυτό μεταξύ τους οι Επικυρίαρχοι, μας αποκαλούν μαϊμούδες ! Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν ανήκει στον “γαλαξία μας” άλλα σε έναν άλλο δακτυλιοειδή περίπου κάθετο σε αυτόν που αποκαλούμε γαλαξία μας. Μάλιστα υφίσταται απορρόφηση. Κάθε 26.000 χρόνια (Μετωνικός κύκλος) το ηλιακό μας σύστημα περνάει μέσα από τον Γαλαξία, άλλωστε ανακοινώθηκε πέρυσι. Τι συμβαίνει και γιατί το τρέμουν θεοί, ημίθεοι και λοιποί παρατρεχάμενοι; Έτσι όσο πλησιάζουμε το επίπεδο του Γαλαξία και ευθυγραμμιζόμαστε με το γαλαξιακό κέντρο, δεχόμαστε τεράστια ποσά ενέργειας. Αυτό ήδη συμβαίνει από το 1900. Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου έχει αυξηθεί 100 φορές, και οι πλανήτες πλέον λάμπουν 400-800% περισσότερο. Αυτή η διαρκώς αυξανόμενη ενέργεια προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ μπαίνει το θέμα του μετάκεντρου μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και του Γαλαξιακού κέντρου.

Γι’ αυτό χορεύουμε από τους σεισμούς και πνιγόμαστε απ’ τα τσουνάμια κι απ’ τα φυσικά κι απ’ τα τεχνητά. Βλέπετε οι φυλές των Επικυρίαρχων τρώγονται αγρίως μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους για τους πολέμους τους. Άλλωστε για αυτούς είναι ώρα συγκομιδής. Έτσι για να μην καταλάβουμε τίποτα σημαντικό, προκαλούν οικονομική κρίση, διπλασιάζουν τους φόρους, ακριβαίνουν το πετρέλαιο, ειδικά στην Ελλάδα θα κοστίζει κοντά 1 ευρώ ακόμα και τσάμπα να το δίνουν οι Αραβες, παίζουν άσχετα οικονομικά και πολιτισμικά παιχνίδια. Έτσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση των ανθρώπων και ο εκφυλισμός τους σε ΓΚΡΙΖΑ ΦΥΛΗ. (αναζήτησε το άρθρο)

Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο  τις αρρώστιες και τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε πρωτόγονη κατάσταση. Οσοι απομείνουν από τον πόλεμο θα είναι τόσο εκφυλισμένοι που δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με το ανθρώπινο ζώο όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα μας διδάξουν την γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Τίποτα Διφυείς; Έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά !

Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons

Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι ‘μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται’, την χαρακτηρίζει “Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής: Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες, δείτε στις εικόνες κάτω. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς ! αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν.

Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού συστημικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.

Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας εικ. κάτω. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των μαύρων κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα τέτοια γραφικά) ας ηρεμήσουν κι ας το απολαύσουν, είναι ήδη μέσα τους. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.

Στο δείγμα της φωτογραφίας βλέπετε την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!! Απέραντο σοκ από το τι κατασκευάζουν στα εργαστήρια, χάρις στην δύναμη που τους δίνετε, με το να ασχολείσθε με την θρησκεία, την πολιτική, τους οπαδισμούς κλπ.  Τι άλλο να πω για την βλακεία των ανθρώπινων ζώων που είτε χαρακτηρίζουν τις ορέξεις τους και δίνουν σημασία στην γεύση κατά την έκφραση «Μεζεδοπωλείο η Νοστιμοπωλείο» παραδοσιακό η Ελληνικό τρόπο διατροφής, είτε οτιδήποτε άλλο, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ. Έτσι λοιπόν, να μην εκπλήσσεσθε και αγανακτείτε με ότι σας συμβαίνει, είτε λέγονται morgellons, είτε παθογενές μυκόπλασμα, είτε χρόνια κόπωση, ή νόσος του Crohn ή του Lyme κλπ. κλπ. Υπάρχουν βίντεο που μπορείτε να δείτε, πόσο τρομακτικά είναι τα morgellons.

Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες

Η κρυμμένη ιστοσελίδα NIH καταχωρεί το Χρωμόσωμα 1q42 ως υπεύθυνο για την αρρώστια των Morgellons !!!!! (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12). Αυτό το κάνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ !!!!! Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη, ακόμη και τα cached copies εξαφανίσθηκαν από το Ιντερνέτ ! Τι μας τσαμπουνάνε τόσα χρόνια οι γιατροί κυρίως στις ΗΠΑ; Την έκφραση (Παραισθησιακή Παρασίτωση tres sick, πολύ μα πολύ sic !!!). Εδώ δεν μπορώ να εκφραστώ όπως αρμόζει για αυτές τις Επιστημονικές Οργανικές Πυλάρες. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι, όσοι έχετε διαβάσει τα άρθρα της www.miastala.com για τις Ο.Π. θα αναδημοσιευθούν άμεσα.

Υπάρχουν έξι γνωστοί γενετικοί δείκτες για τα θύματα των Morgellons, οι οποίοι είναι δυσανάλογοι με τις γνωστές στατιστικές. Η ένταση των συμπτωμάτων έχει σχέση με τον αριθμό των δεικτών που έχει κάποιος ασθενής.

1. Παράγοντας RH ρέζους αρνητικό, στο αίμα της γενετικής κληρονομιάς.
2. Βόρεια Ευρωπαϊκή καταγωγή, ή καταγωγή από τους Βάσκους. Οι Βάσκοι έχουν Κελτική καταγωγή που ω του θαύματος είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακό ποσοστό στον πλανήτη με RH Αρνητικό.
3. Το γενετικό γκρούπ Haplogroup της U5 Ursula, το U5 είναι το αρχαιότερο DNA στην Ευρώπη (50.000 με 65.000 χρόνια).
4. Ένα επιπλέον γονίδιο (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12).
5. Μπλε, πράσινα η καστανά μάτια.
6. Παρουσία άλλων γενετικών ανωμαλιών.

Δηλ. μεταλλάσουν ήδη, σε κάτι άλλο, τους πλέον έξυπνους ανθρώπους της γης. Οι κόκκινες, μπλε και διαφανείς ίνες των Morgellons υπάρχουν στον καθένα μας. Πρόκειται για τα βασικά υλικά που ειδικεύονται στους μηχανισμούς μεταλλάξεως του DNA και του RNA ! Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι με τις ίνες–έντομα είναι αυτοί που έχουν στοχευθεί με ένα άλλο παράγοντα των Morgellons, αυτόν του επί πλέον εφιάλτη της μεταλλαγμένης γενετικής των εντόμων των οποίων δρουν ως φορείς (οι άνθρωποι)

Η φωτογραφία είναι από δείγμα morgellons που αφαιρέθηκε
από το δέρμα του μηρού του άρρωστου στις ΗΠΑ στις 7 Αυγούστου 2011.
Στο δείγμα της φωτογραφίας βλέπετε την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!! 

terrapapers.com_Morgellons
Αεροψεκασμοί, Virons και ξανά το “λουρί της μάνας”

Τα Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό; Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς! Μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες (που είναι ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;)

Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια. Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει ! Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα ! Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα. Τα laptops άλλωστε κάνουν βόλτες μαζί μας, έξω στα καφέ.

Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, (ναι η γνωστή αμαρτία) ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε! Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger, RIET-1. Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC 12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308

Το προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές

Σχεδιασμένη μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA. Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές μπαταρίες.

Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα, σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο κι από που είναι άγνωστο, αν και μπορούμε να φανταστούμε. Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος, που δεν πιάνουν κρούστα, ποτέ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν θόλωμα του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού. Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση.

Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα. Αναφέρεται απο όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!! Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις. Αλλά ούτε αποδείξεις πως μας ψεκάζουν έχουν δημοσιοποιηθεί, ούτε και ότι δεν μας ψεκάζουν, επίσημα, γιατί σε έρευνες ανεξάρτητων επιστημόνων – ερευνητών το θέμα είναι ξεκάθαρο κι Ολοφάνερο, με στοιχεία μετρήσιμα και πέραν πάσης αμφιβολίας.

Εξαγωνικά νανοτσιπάκια που βγάζουν νευρικές απολήξεις

Τα “καλόπαιδα” για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε κι άλλα καλούδια και μας σερβίρουν ! Εξαγωνικά νανοτσιπάκια που βγάζουν νευρικές απολήξεις. Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο (εικ. κάτω) τι άλλο φυτρώνει μέσα σας. Τα αναγνωρίζετε; Μήπως σας καθυστερώ από το αγαπημένο σας ματς, από το στρατηγικό παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή σας, από το έργο που κατεβάσατε ή από την κλαδική σας οργάνωση; Συγνώμη τελειώνω!

Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό. Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση: Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα; ΟΧΙ δεν παθαίνουν τίποτα. Εσείς παθαίνετε που θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη !!! Είστε γενετικά προγραμματισμένοι να πιστεύετε κι όχι να γνωρίζετε. Μελετήστε (κι όχι διαβάστε) την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική και φρακταλική σκέψη, δηλαδή με την Διττή Προσοχή. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη Βρωτοί, κανένα μυστικό, όλα υπάρχουν κι είναι ολοφάνερα!

Απολαύστε λοιπόν στις φωτογραφίες τα ζωντανά φιδίσια πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας. Στις εικόνες που βλέπετε, τα Morgellons και το ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν, πα πα πα ψέματα και Hoax λέμε! Δείτε και το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!

Αντίμετρα και Τρόποι Καθαρισμού

Ότι ακολουθεί αποτελεί αποκλειστικά προσωπική άποψη του γράφοντος, δοκιμασμένη σε μένα και φίλους ιατρούς Βιοσυντονισμού, Φυσικής Ιατρικής και Ομοιοπαθητικής, με άριστα αποτελέσματα.

1) ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Που είναι η εξυπνάδα σας; Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας; Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς οι ελάχιστοι που ενδιαφέρονται για την υγεία τους θα ψάξουν διεξοδικά το θέμα. Αλλωστε είναι πιο εύκολο να βγάλει φτερά και να πετάξει ο άνθρωπος, παρά ν’αλλάξει τις συνήθειες του. Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε κάποιες διευθύνσεις ιατρών για περισσότερη ενημέρωση και κατεύθυνση.

Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, μπύρες, τυριά, ψωμιά, μανιτάρια. Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε, όπως το συνηθίζετε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ (μην παραμυθιάζεστε η ΖΕΑ δεν υπάρχει πιά την πήραν οι Γερμανοί – Ιταλοί και την κατοχύρωσαν σαν Ντίνκελ και Καμούτ ). Επίσης, αποφεύγετε ΟΛΑ τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό ελευθέρας βοσκής κατσίκι ψητό και μαρίδα ή σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα, καλοψημένα και πολύ σπάνια, το πολύ μια φορά το δίμηνο! Γενικά, καταναλώνετε μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα. Βάλτε στην ζωή σας τα συμπληρώματα διατροφής.

2) ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: α). Ένα γεύμα την ημέρα που πρέπει να αποτελείται από ΩΜΗ – ΖΩΝΤΑΝΗ σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, φύτρα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο. Μακριά από κρέας και τα παράγωγα του. Επίσης πατάτες βραστές όπως και κολοκυθάκια, παντζάρια, καρότα, σελινόριζα, λάχανο, μπρόκολο. Μασάτε πολύ αργά για να γίνεται πέψη κι όχι σήψη. β). ΝΕΡΟ 1ον: Βάλτε πολύ καλά φίλτρα νερού και πίνετε νερό ΜΟΝΟ φιλτραρισμένο. 2ον: Συμπληρωματικά οργονόστε το νερό που πίνετε, δείτε πως να το κάνετε στο orgonodrome. γ). Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, που ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών;

3) ΑΝΟΣΟΠΙΗΤΙΚΟ: ΣΕΛΗΝΙΟ: Αυτό δεν είναι 3ον είναι 1ον και μάλιστα είναι αυτό που εξασφαλίζει γερή άμυνα αφού σε κάθε επίθεση, αφήνει κάθε εχθρό απ’ έξω. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mcg για ένα μήνα. 800mcg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mcg ημερησίως. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου. Μέχρι και το διαβόητο FDA ανάγκασε να κάνει τεστ. Άλλα συμπληρώματα διατροφής, απαραίτητα και χρήσιμα είναι το Ω3, βιταμίνη C ανακατεμένη με πίτουρο, κριθάρι ή κάτι ανάλογο, Β17 που δεν υπάρχει σε συμπλήρωμα διατροφής αλλά το παίρνουμε από πικραμύγδαλα και κουκούτσια βερίκοκου, μέλι, L-Tryptophan όπως και το πυρίτιο, το MSM και άλλα, ανάλογα με την περίπτωση, ενημερωθείτε από έναν καλό ιατρό φυσικής ιατρικής, στο τέλος του άρθρου δίνω διευθύνσεις και τηλέφωνα.

4) Το ΕΛΙΞΙΡΙΟ The Black kalongi (Μαύρο Κύμινο σε λάδι) Είναι μια θεραπεία για όλες τις ασθένειες, μια λύση σε πολλά προβλήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε το μαύρο κύμινο και ειδικά το έλαιο του μαύρου κύμινου που περιέχει φωσφορικά άλατα, σίδηρο και ενώσεις υδατανθράκων, και τα αντιβιοτικά που είναι ικανά να σκοτώσουν τα μικρόβια. Η χημική ανάλυση του κόκκου αποκάλυψε ότι περιέχει καροτίνη η οποία μετατρέπεται στο ήπαρ σε βιταμίνη Α, η βιταμίνη είναι χρήσιμη, γνωστή για την αντικαρκινική δράση της. Άλλες αναλύσεις απέδειξαν ότι ο κόκκος περιέχει ισχυρές σεξουαλικές ορμόνες, διεγερτικά, ούρων και χολής διουρητικά, πεπτικά ένζυμα, αντιόξινα, ηρεμιστικά, και άλλων χρήσιμων ενώσεων.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το μαύρο κύμινο ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και αυξάνει την αντοχή σε ασθένειες. Η συνεχής χρήση του μαύρου κύμινου έχει προληπτική δράση κατά των ασθενειών. Εκείνοι που επιδιώκουν μόνιμα την υγεία θα πρέπει να χρησιμοποιουν το λάδι στο πρωινό, στο μεσημεριανό τους γεύμα, και δείπνο.Αν μία μικρή ποσότητα ελαίου αναμιγνύεται με μέλι θα είναι πιο αποτελεσματική.

Μερικές ασθένειες που θεραπεύονται με μαύρο κύμινο: Η απώλεια των μαλλιών, κεφαλαλγία, αϋπνία, ίλιγγο και πόνος στο αυτί,. Αλωπεκία και πιτυρίδα Πονόδοντος, Αμυγδαλίτιδα και λαρυγγίτιδα, διαταραχών των ενδοκρινών αδένων, Ακμή, όλα τα είδη των ασθενειών του δέρματος,. Κονδυλωμάτων, λεύκη και λέπρα, γρήγορη επούλωση των καταγμάτων, Ρευματισμοί, διαβήτης, υπέρταση, για τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, Bephritis, για διάλυση και την απόρριψη του λογισμού, δυσουρία, ηπατίτιδα, για τη χοληδόχο κύστη και λογισμός της, σπληνομεγαλία, για όλες τις ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, για τη θερμότητα και το κυκλοφορικό σύστημα, κολικοί, διάρροια και αέρια του γαστρεντερικού, η οξύτητα coronitis παθήσεων των οφθαλμών, αμοιβάδα, σχιστοσωμίαση και άλλων Είναι επίσης αποτελεσματικό σε περιπτώσεις φλεγμονής του προστάτη αδένα, άσθμα, έλκος, καρκίνος, σεξουαλική ανικανότητα, γενική κόπωση, ανορεξία, νωθρότητα, κατάθλιψη και τεμπελιά, ενισχύει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου για γρήγορη απομνημόνευση. Μόνο νεκρούς δεν ανασταίνει και δεν θεραπεύει την ηλιθιότητα και την συναισθηματική πανούκλα. Ζητήστε το bio schwarz kummel-ol στην Διατροφολογική στο τηλ. 2103800180

Όλοι οι επιστήμονες, άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά (ανάλογα με το από ποιον πληρώνονται και σε ποιά Μυστική Εταιρία ανήκουν) λένε πλέον πως όλες οι διαταραχές ακόμη και τα λεγόμενα ατυχήματα, είναι ψυχοσωματικές. Ότι ο ψυχισμός εμπλέκεται με κάποιον τρόπο, που δεν είναι ακριβώς γνωστός, στην αιτιολογία των ποικίλων αστοχιών του συστήματος αντίστασης. Το εκπληκτικό δεν είναι αυτές οι αστοχίες του συστήματος αντίστασης, αλλά ότι το σύστημα αντίστασης λειτουργεί τόσο καλά. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε φαγωθεί ζωντανοί από σκουλήκια, βακτηρίδια, πνιγεί από τα λίπη και τους θρόμβους, διαβρωθεί από τα οξέα.

Το αξιοσημείωτο δεν είναι το ότι αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε αλλά ότι δεν αρρωσταίνουμε πολύ συχνά και δεν πεθαίνουμε πολύ γρήγορα. Κάποιος ή κάτι φαίνεται να ελέγχει αυτή την διαδικασία που βρίσκεται πολύ πέρα από κάθε λογική ή φανταστική εξήγηση. Η επιστήμη πάντως δεν έχει απολύτως καμία απάντηση σε αυτό. Διάβασε ένα απόσπασμα από βιβλίο του Jean-Jacques CREVECOEUR “Η Γλώσσα της Θεραπείας” στο ανάλογο άρθρο και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πρώτον γιατί είναι αδύνατον στην υπάρχουσα κατάσταση σου και δεύτερον γιατί θα σε ξεβολέψει πολύ από τις γνωστές σου συνήθειες που μέσα τους παραπαίεις. Απλά διάβασε και χρησιμοποίησε τις πληροφορίες ως εφαλτήριο περαιτέρω δράσης.

Ακρόαση για τα Chemtrails και την Γεωμηχανική στις 15 Ιουλίου 2014

Δεν είναι μόνο οι Αεροψεκασμοί, έχεις κι ΕΣΥ Ευθύνη

Από την καθημερινή τροφή-σαβούρα, τρως ΧΡΩΜΙΟ, ΜΟΛΥΒΔΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ κι όχι μόνο, 1200% πάνω από το επίσημο επιτρεπτό όριο. Καταναλώνεις πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, με 700 – 1200% χρώμιο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Τα χαρτιά (450.000) που σερβίρουν τις πίτσες περιέχουν 400% – 1000% ΠΑΝΩ από το επιτρεπτό όριο ΜΟΛΥΒΔΟ, που είναι γνωστό πως προκαλεί καρκινογενέσεις, καταστροφή- εκφυλισμό του εγκεφάλου. Μάθε και για το Φθόριο που όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι ποντικοφάρμακο, όπως και η ασπαρτάμη που χρησιμοποιείς αντί για το φαρμάκι την ζάχαρη.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Με την μελέτη της αρχαιολογίας (επίσημης και μη) εύκολα ανακαλύπτει ο ερευνητής πως δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, πόσο μάλλον με όποια πολιτική ή κυριαρχική βούληση, με κάθε δικαστική ή άλλη αρχή. Βρίσκονται και δρουν, πολύ πάνω από την λαοπρόβλητη και κοσμοαγάπητη Δημοκρατία που σε παραμυθιάζουν. Γι’ αυτό δεν μπορούν να τους ελέγξουν, αν είναι δυνατόν … και το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να προσέξεις, πολύ -μα πάρα πολύ- την διατροφή σου για να ανεβάσεις και να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου. Τίποτε άλλο δεν σε σώζει.

Εδώ θα σου πω και κάτι ακόμη. Μου λένε συχνά φίλοι και “πολύ φίλοι” γιατί ως γνωστόν δεν έχω εχθρούς (χα τρις), “ΕΣΥ (εννοώντας εμένα) δεν ψεκάζεσαι, γιατί τα λες σε εμάς;” Απαντώ πως ΝΑΙ φυσικά, όλους μας ψεκάζουν, αλλά επειδή πολλά χρόνια πριν φροντίζω να έχω δυνατό ανοσοποιητικό, δεν υπάρχει τίποτε από αυτά τα καλούδια στον οργανισμό μου. Κάνω όλα αυτά που περιγράφω ως αντίδοτα και πολύ περισσότερα που δεν αναφέρονται στο άρθρο, με αποτέλεσμα να μην έχω ίχνος από βαρέα μέταλλα ή άλλες τέτοιες ομορφιές, όπως επίσης και πολλοί φίλοι μου. Η διατροφή μου είναι όπως περιγράφεται στην κατηγορία “Διατροφικά” η ζωή μου όπως περιγράφεται στις υπόλοιπες κατηγορίες και πολλά ακόμη που δεν μπορούν να αναφερθούν στα στενά πλαίσια ενός άρθρου.

Εάν έχετε κοχόνες αντιδράστε, αλλιώς περιμένετε στους καναπέδες σας την λύτρωση από τον ΖΟΥ-ΖΟΥ, (τον Δια) τον Χριστό, τους Ολύμπιους, τους Ε, τους πολιτικούς σας, τους ΕΛ και τους Κουνέλ, τρομάρα σας! … άντε και καλά ξεμπερδέματα!

@ Ιων Μάγγος: Αρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Αβατον το 2006 και στο www.miastala.com το 2009 με πάνω από 300.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα. Σήμερα με προσθήκες, χωρίς καμία διασκευή (ούτε λέξη) του παλαιότερου κειμένου.

Επεξεργασία εικόνων GYPAS

Την εποχή που έγραψα το άρθρο το βίντεο δεν υπήρχε, είναι ενδιαφέρον να το δείτε προσεκτικά.

Ιατροί και Φυσιοθεραπευτές για συνεδρίες
με Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO Lakhovsky και υπηρεσίες Βιοθεραπείας

ΑΘΗΝΑ: Δημήτριος Σαφαρίκας: Ιατρός: Μιχαλακοπούλου 104
τηλ. για ραντεβού 210 7489007 / 6932 458 393

ΑΘΗΝΑ: Δημήτρης Ντατσιούλης
Σοφούλη 7 Νέα Σμύρνη τηλ. για ραντεβού 210 931 0821 / 6945 737 358

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ: PHYSIO LAB PHYSIOTHERAPY EXPERTS
Λ. Ιασωνίδου 81 & Πλάτωνος  τηλ. για ραντεβού 210 6990007

ΠΑΤΡΑ: Γεράσιμος Λυμπεράτος: Φυσιοθεραπευτής Αγίας Σοφίας 91
τηλ. για ραντεβού 2610 622 373 / 6938 165 919

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Mediale /Κέντρο Βιοθεραπείας. Παπαγιάννη Φυλακτού Ευαγγελία
Φυσικοπαθητικός – College of Naturopathic & Complementary Medicine
Τσιμισκή 75 Κέντρο /Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 41.52.20

Morgellons

terrapapers.com_Morgellons 1

terrapapers.com_Morgellons 2

terrapapers.com_Morgellons 3

terrapapers.com_Morgellons 4

terrapapers.com_Morgellons 5

terrapapers.com_Morgellons 6
Αεροψεκασμοί. Φωτογραφίες Eos Aurora

CEMTRAILS a1

MEGASPRAY 1

MEGASPRAY

terrapapers.com- volos- maggos-aeropsekasmoi (1)

terrapapers.com- volos- maggos-aeropsekasmoi (2)

terrapapers.com- volos- maggos-aeropsekasmoi (3)

terrapapers.com- volos- maggos-aeropsekasmoi (4)

Οργονιτες για Gifting

orgonite Gifting TB Chembuster orgonodrome 1

orgonite Gifting TB Chembuster orgonodrome

orgonite TB Chembuster orgonodrome