Topics:

Σελήνη: Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή!

Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Οι δύο φυλές των ανθρώπων. Η επιτυχημένη παγίδα της...

Σελήνη: Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή!

Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Οι δύο φυλές των ανθρώπων. Η επιτυχημένη παγίδα της εικονικής πραγματικότητας. Τα σκοτεινά όντα που απομυζούν την ενέργεια μας. Οι Νόμοι της ανθρωποκαλλιέργειας. Η τεχνητή ενεργειακή φυλακή του συστήματος Γη – Σελήνη. Τεχνικές άμυνας και τρόποι απόδρασης.

Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, η απάντηση στην ερώτηση “ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΨΥΧΗ” ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».

«Τα ανθρώπινα όντα είναι δέκτες, αλλά ο κόσμος που λαμβάνουν και αντιλαμβάνονται είναι μια ψευδαίσθηση. Μια ψευδαίσθηση που έχει δημιουργηθεί από τα περιγραφικά σχήματα που μεταφέρονται σ’ αυτούς από τη στιγμή που γεννιούνται. Έτσι λοιπόν, στην ουσία ο κόσμος που η λογική τους θέλει να υποστηρίξει είναι ο κόσμος που έχει δημιουργηθεί από ένα περιγραφικό σχήμα και από τους δογματικούς και απαραβίαστους κανόνες του, που η λογική τους μαθαίνει να αποδέχεται και να προασπίζει. Η λογική κάνει τα ανθρώπινα όντα να ξεχνούν ότι το περιγραφικό σχήμα είναι απλά και μόνο περιγραφικό και, προτού το καταλάβουν, έχουν εγκλωβίσει την συνολικότητα των εαυτών τους σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο σπάνια ξεφεύγουν στη διάρκεια της ζωής τους.» Δον Χουάν

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΠΟ … ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Τις τελευταίες χιλιετηρίδες, στο γραμμικό χρόνο επικρατεί μια κατευθυνόμενη σύγχυση για το τι είναι η ανθρώπινη ψυχή. Όσο και να ψάξει ο ερευνητής, δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων, τουλάχιστον τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Πόσο μάλλον για την ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκεκριμένη Δημιουργία, στην οποία έχουμε την κακή τύχη να ζούμε, όσοι από εμάς έχουμε ψυχή. Ψυχή ή Ταυτότητα; Ενοχλεί η έκφραση «όσοι έχουμε»; Μα φυσικά δεν έχει ψυχή ούτε το 80% των ανθρώπων που βλέπεις γύρω σου! Εδώ κάτω ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων (scalar fields). Να διευκρινίσω ότι αφορά τα διαμήκη ηλεκτρομαγνητική κύμματα. Πρόκειται για την τέταρτη συνιστώσα- διάνυσμα στο βασικό νόμο του ηλεκτρομαγνητισμού που διδασκόμαστε στο γυμνάσιο, ενώ όλος ο γνωστός σε μας πολιτισμός βασίζεται στα εγκάρσια κύματα (δηλαδή ο γνωστός μας ηλεκτρομαγνητισμός και οι εφαρμογές του ηλεκτρικού ρεύματος) και μόνο αυτά διδασκόμαστε στα πανεπιστήμια και στα πολυτεχνεία. Γιατί άραγε;

Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία στα οποία ζούμε είναι τεχνητά διαμορφωμένα με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά, έτσι ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του «κοπαδιού στο μαντρί». Σχετικά στοιχεία θα βρείτε στα βιβλία, Energy from the vacuum –Concepts and Principles του συγγραφέα και απόστρατου Συνταγματάρχη Tom Barden. Επίσης, το όλο θέμα σχετίζεται άμεσα με την Αρχή της Σπασμένης Γεωμετρίας των Lee και Yang Νομπελίστες 1957.

«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο Θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.

Έτσι, χονδροειδώς, μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε. Η θεωρία της διττότητος του Jean Pierre Garnier Malet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα: «Η ελικοειδής κίνηση της διττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν, στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA» (εικ. 1-4)

1-4 -steal the soul of the moon

Yaldabaoth the Big Boss 2
Πολλές προσπάθειες έγιναν τα τελευταία 80 χρόνια λοιπόν, που εντείνονται την τελευταία εικοσαετία. Κάθε μία από αυτές τις θεωρίες λύνει μερικά από τα παράδοξα των άλλων θεωριών αλλά δυστυχώς εισάγει καινούριες υποθέσεις και διορθωτικούς συντελεστές στις εξισώσεις χωρίς βάση και επομένως εισάγει καινούρια παράδοξα που πρέπει με την σειρά τους να λυθούν. Για παράδειγμα, ότι ο χρόνος είναι συνεχής και γραμμικός και ότι η ταχύτητα του φωτός είναι μοναδική και αξεπέραστη στο σύμπαν. Χωρίς εξηγήσεις.

Παρόλα αυτά παρατηρούμε γαλαξίες που φαίνονται να απομακρύνονται με αδιανόητα μεγαλύτερες ταχύτητες ενώ στοιχειώδη σωματίδια άλληλοπληροφορούνται ακαριαία σε τεράστιες αποστάσεις. Χώρια που το big-bang απαιτεί την παραδοχή δημιουργίας ύλης εκ του μηδενός, ενώ ο αιθέρας που βασίζεται σε αυτή την αρχή από την αρχαιότητα έχει απορριφθεί σκόπιμα και ηλίθια, από την ίδια αυτή επιστήμη. Ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς ακόμη και εάν δεν υπολογίσουμε την άγνοια μας για την λειτουργία της Ζωής. Κτίστηκε έτσι ένα τεράστιο διανοητικό οικοδόμημα με γυάλινες βάσεις ενώ το πλατύ κοινό έχει την εντελώς εσφαλμένη εντύπωση ότι η επίσημη επιστήμη τα έχει όλα υπό έλεγχο και ιδίως τις πιο βασικές αρχές, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εδώ δεν θα μπούμε στις έννοιες του δικτυακού χρόνου, γιατί το άρθρο είναι ήδη «βαρύ» από τη φύση του, οπότε αποφασίσαμε να κινηθούμε στις παρυφές του προβλήματος. Έτσι, επεκτείνοντας τη βασική αντίληψη, η ψυχή αποτελεί ένα γεωμετρικό, ελλειψοειδή κρύσταλλο, βάσει των αρχών της υπερδιαστατικής φυσικής. Μέσα της έχει φυσικά δύο κέντρα και τον παγιδευμένο θεϊκό σπινθήρα, ο οποίος, όπως μύριοι άλλοι, έχει αλιευθεί από τις παρυφές της Θείας Φλόγας (τα νησιά, δηλ. οι Μακάριοι Νήσοι) με τη χρήση διχτύων από χρυσά τρίγωνα κι έχει παγιδευτεί σε αυτήν την εικονική σκοτεινή πραγματικότητα, με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κίνηση.

Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, [εικ. επάνω & 30] τους Βολαδόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα, κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού, ζουν από το αδηφάγο ρούφηγμα ενέργειας, με τη χρήση διπλής δίνης, μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα. Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς, τους Πρεσβύτερους (βλέπε, H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους (βλέπε, Keneth Grant, Typhonian Trilogy), από το Μεγάλο Χάος, που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους -συγνώμη των «ηλιθίων μυημένων» ήθελα να πω- να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας. Η ασυμβατότητα αυτών των «όντων» με τις δικές μας μορφικές διαστάσεις, τα κάνει να μας «βλέπουν» σαν λουκούμι. Όσοι είστε παρατηρητικοί και παρακολουθείτε τον πόλεμο των γκράφιτι, στους δρόμους, ίσως αντιλαμβάνεστε τι προσπαθεί να «περάσει» εδώ. Πάλι καλά που τα αδέσποτα ζωάκια καταλαβαίνουν περισσότερα από εμάς τους ‘πολιτισμένους’ και δίνουν έναν άνισο αγώνα μέχρι θανάτου. Όχι για μας, απλώς υπερασπίζονται το δικό τους κόσμο. Κάντε μια βόλτα στην γειτονιά σας στις τρεις με πέντε το πρωί και παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους.

Σαν να μην έφταναν αυτά τα όντα που διεκδικούν την τροφή τους στο ανθρώπινο κοπάδι, έχουμε κι άλλα αλλόκοσμα καλούδια όπως η Σκιά ή Βολαδόρες ή Αρχοντες! [εικ. 30] ή μπορεί να σας κάνει κλικ και ο Αετός [Δημιουργός ή Ακαμπτος Σκοπός] του Castanenda όπως και τα ανόργανα όντα με συνείδηση, από την άλλη. Όλα τα ίδια είναι, ασύμβατες και παρασιτικές με τον άνθρωπο μορφές ζωής, που συγκατοικούμε στο ίδιο μαντρί της δημιουργίας και τις ταΐζουμε με την ψυχή μας.

terrapapers.com--steal the soul of the moon -maggos
Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ

Όλοι οι «φυσικοί νόμοι» που κυβερνούν το φυσικό κόσμο, δηλαδή την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, βασίζονται σε ψευδαισθήσεις που έχουν επιβληθεί στους κατοίκους του Δωδεκάεδρου (εικονική πραγματικότητα). Κάθε ψευδαίσθηση βασίζεται στη Μεγάλη Ψευδαίσθηση της Κίνησης. Ολόκληρη αυτή η εικονική πραγματικότητα είναι εγκιβωτισμένη στο Δωδεκάεδρο, που αποτελείται από δώδεκα πενταδωδεκάεδρα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί την απόλυτη σύγχυση. Ακόμη και ο εγκιβωτισμός των Αληθινών Θείων Σπινθήρων σε αυτή την εικονική πραγματικότητα πηγάζει από την ψευδαίσθηση της μη-κινήσεως.

Τώρα, η ψευδαίσθηση της μη κινήσεως διασπάται, γιατί η Εικονική Πραγματικότητα καταρρέει. Μόλις πραγματοποιηθεί στο έπακρο ο διαχωρισμός των θείων σπινθήρων από την ύλη, θα ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι αληθινοί σπινθήρες θα απελευθερωθούν από τα περιβλήματα που ονομάζονται ψυχές. Φυσικά, υπάρχουν οι ψευδοσπινθήρες που παριστάνουν τους αληθινούς και λειτουργούν ως φύλακες των αληθινών που έχουν παγιδευτεί στην Εικονική Πραγματικότητα. Επίσης, δεν πρέπει να συγχέονται τα όσα αναφέραμε με τη βουδιστική έννοια της ψευδαίσθησης, γιατί εκεί πρόκειται για άλλη μία ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση.

Η κίνηση δημιουργήθηκε από τη διεστραμμένη σκέψη της Σκοτεινιάς, η οποία δημιούργησε σκέψεις και σκεπτομορφές μέσα στην παραίσθηση της δικιά της φαντασιώσεως. Οι σκεπτομορφές της δημιούργησαν τα ψευδοϋλικά αμαλγάματα που θεωρούμε ύλη. Η Σκοτεινιά πρόβαλε τις σκέψεις της για να «δημιουργήσει». Ουσιαστικά, όλη η δημιουργία είναι η παραίσθηση στον «νου» της Σκοτεινιάς. Η κίνηση είναι το θεμέλιο της δονήσεως, που είναι άλλη μια ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση της κινήσεως. Οι δονήσεις χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πολλών άλλων ψευδαισθήσεων, όπως ψεύτικο φως των ανωτέρων διαστάσεων και το υλικό φως.

Οι διαστάσεις δημιουργούνται από διαφορετικές συχνότητες των δονήσεων. Η Εικονική Πραγματικότητα είναι μία πολύ επιτυχημένη παγίδα. Όπως και οι αισθήσεις. Έτσι, πολλοί ψυχολόγοι και το ιατρικό κατεστημένο με πολύ ζήλο «θεραπεύει» όσους έχουν εμπειρίες πέρα από τις αισθήσεις. Όσο η κατάρρευση που έχει αρχίσει συνεχίζεται, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις ενδοδιαστατικές δραστηριότητες, οπότε χαρακτηρίζονται σχιζοφρενείς ή ψυχικά ασταθείς.

Όλα τα βιολογικά σώματα φτιάχτηκαν έτσι ώστε να χρειάζονται ξεκούραση και ύπνο. Εκεί ισχύουν διαφορετικοί νόμοι ελέγχου. Ο ονειρικός κόσμος είναι ένα ελεγχόμενο υποσύνολο. Δεν είμαστε το σώμα μας, είμαστε η συνείδηση. Η συνείδηση δεν είναι το φυσικό σώμα, παρόλο που έχει έδρα στο σώμα. Είναι δε εγκιβωτισμένη στην ψυχή, αν και συχνά κάνουμε το λάθος να τη θεωρούμε ως το θείο σπινθήρα (Amitakh Stanford)

5-6 -steal the soul of the moon
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΨΥΧΩΝ

Μόλις πεθαίνει ένα έμψυχο πλάσμα στο δίδυμο σύστημα γης-σελήνης, εγκαταλείποντας το μαντρί που του έδωσε: θρησκεία πολιτισμό, κοινωνική ασφάλιση, κόμματα, ποδόσφαιρο, μεταφυσικά ρεύματα, μυήσεις, αξιώματα, τέχνες, φτώχεια, πολέμους κι άλλα διασκεδαστικά καλούδια, κάτι γίνεται. Μια μωβ, διπλή εσωτερικά ακτίνα ξεκινάει από τη σελήνη και ρουφά την ψυχή του. [εικ. 5] Από την περιοχή της σελήνης που ονομάζεται Mare Orientale. Οι συντεταγμένες της είναι: strip: lat: -20 to -2 deg; long: 88 to 90 WEST.

Στη 5η φωτογραφία βλέπετε την αλίευση των ψυχών των αστροναυτών του Atlantis. Δεν τους έσωσαν οι μυήσεις τους, τους έχωσαν χειρότερα. Τι έχει εκεί; Μα έναν τερατώδη οβελίσκο-μονόλιθο (σας λέει τίποτα ο συνειρμικός σας νους;) μετά η ανακύκλωση απαιτεί έναν σταθμό υποδοχής και μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας τουλάχιστον. Πού είναι; Στο Sinus Midii. Εκεί υπάρχει το περίφημο SHARD (εικ. 6). Βρίσκεται στην τομή του κεντρικού μεσημβρινού με τον Ισημερινό. Μετά την ενεργειακή απογύμνωση της ψυχής κατά επίπεδα, γίνεται στον κατάλληλο χρόνο η έγχυση του απογυμνωμένου κυματοκρυστάλλου-ψυχή σε σώμα νεογέννητου, για τη γνωστή συνέχεια. Η φωτογραφία εξήφθη από το Lunar Orbiter III to 1967 κι έχει ύψος 2,4 ΚΜ.

Φυσικά, αυτό γίνεται με προδιαγραφές. Θα βοηθούσε να ρίχνατε μια ματιά στο σύστημα Human Design του Ra Uru Hu. Πρόκειται για συνδυασμό αστρολογίας, I Ching, κβαντικής φυσικής, Kabbalah κλπ). Μα ΝΑΙ φυσικά, όλα είναι μπροστά μας, απλώς διασκεδάζουν να μας κοροϊδεύουν. Το λέει και το όνομα: Ανθρώπινος Σχεδιασμός !!! [εικ. 7. 8.]

7 -steal the soul of the moon

8-steal the soul of the moon
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ

Μετά το μεγάλο πόλεμο της αυτοκρατορίας του Σείριου Ωρίωνα και των Αρείων (Mag Dak Warriorrs) κατά του Δία στο ηλιακό μας σύστημα, κατεστράφη ένα μεγάλο μέρος των πλανητών και του ηλιακού συστήματος (δείτε ένα κατάλοιπο πλανητών μάχης της εποχής, στην εικ. 9). Ιαπετός δορυφόρος του Κρόνου. Επίσης δημιουργήθηκε μεγάλη αστάθεια και ταλαντώσεις στα φυσικά ενεργειακά του του ηλιακού συστήματος και των πλανητών.

9 -steal the soul of the moon
Kατ’ ανάγκη έπρεπε να φτιάξουν ένα σύστημα, το οποίο θα διατηρούσε τη ζωή και τον έλεγχο στη Γη. Έτσι έκτισαν το Βόρειο Πόλο του ενεργειακού δικτύου της Γης (σε αστέρα τετραεδρικό εξαγωνικό) γύρω από την Γκίζα, με πυραμίδες και μαθηματικές σχέσεις αγκιστρώσεως, χρησιμοποιώντας τον νόμο του επτά-επταέδρου (εικ. 10) και το Νότιο Πόλο στον αντίποδα, στην Μουρουρόα, στο νότιο Ειρηνικό.

Ψάξτε 33 μοίρες βόρειο πλάτος, 143 μοίρες δυτικά της Γκίζας και τη σχέση με το νόμο του επταέδρου: 7 χ 143 = 1001 και 7 χ 11 χ 13 = 1001 νύχτες της Σεχραζάτ ! Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν αυτούς τους αριθμούς αποκεφαλίζονταν! (http://wiolawapress.com/lawof.htm) Το ρομβοεδρικό πεδίο είναι η τελευταία ενεργειακή φυλακή εδώ. [εικ. 11] Βέβαια, το ίδιο το DNA μας είναι το κελί μας, αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το ταξίδι της επιστροφής, αρκεί να βρει κανείς το μονοπάτι μέσα στην τεχνητά διαμορφωμένη απόλυτη σύγχυση και παραπληροφόρηση, για τεράστιο χρονικό διάστημα. Ο Buckminster Fuller στο έργο του Synergistics II έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο όπου εξηγεί αυτήν την ιστορική γεωμετρία και μαθηματικά.

Τώρα, το επόμενο πρόβλημα είχε να κάνει με τη γεωμετρική κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, ώστε να μπορεί να συγκρατεί το ενεργειακό δίκτυο στη Γη. Δημιουργήθηκε από τον Θωθ, ο οποίος ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος και ελεγκτής στην Αίγυπτο. Ας δούμε τις γεωμετρίες και τις συσκευές ελέγχου που ενεργοποιήθηκαν και τι σήμαινε αυτό για τις μορφές ζωής της Γης. Υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο του Jon Mitchell με τίτλο The New View Over Atlantis, στο οποίο μπορείτε να δείτε τις γεωμετρίες και τους αντίστοιχους νόμους που δημιουργήθηκαν.

Ας δούμε μερικούς: Κοιτάξτε την εικόνα 11: Οι δύο ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ με την πυραμίδα εγγεγραμμένη είχαν 1746 πόδια περίμετρο. Το ημίτονο της γωνίας της πυραμίδας έτσι έγινε 51 μοίρες 51 λεπτά. Οι γωνίες του Επταέδρου (ημίτονο = 51 μοίρες 42 λεπτά) είχαν αρκετή προσέγγιση για να εκκινήσουν τον Επταεδρικό ΝΟΜΟ της ΓΗΣ. Ο μεγάλος ΡΟΜΒΟΣ είναι 66.600 τετραγωνικά πόδια γύρω από τους δύο κύκλους και την πυραμίδα. Ένας από τους νόμους που έχει σχέση με αυτόν τον αριθμό βγαίνει από την εσωτερική γνώση του Θωθ-Thoth (δηλαδή του Quetzalcoatl, σύμφωνα με τον Σίτσιν και άλλους ερευνητές).

Παράξενο; Όχι και τόσο. Οι νόμοι του QUKO = KUKO ή οι Νόμοι των Αντιστρόφων 26 (2+6) και 27 (2+7) = 8 + 9 = 17 («17» Ο Κύριος των Νόμων του 17 — 17/27 = 0.629) Για να αντιληφθείτε τη γνώση των αντιστρόφων του 27, δείτε την εργασία του Wes Bateman για τον νόμο των αντιστρόφων απο την εργασία του The Rods of AmonRa. Ημίτονο = 27 μοίρες, κάθε πλευρά του Επτάγραμμου. Αυτοί οι νόμοι χαρακτηρίζουν την συντήρηση του σύμπαντος με την αναφερθείσα συνεχή απορρόφηση ενέργειας από τους θείους σπινθήρες και τη μεταφοράτων ενεργειών όπου τις χρειάζονται. Κανονικά, αυτοί οι νόμοι είναι λίγο πολύ ομοιόμορφοι και κανείς δεν υπερχρησιμοποιείται, αλλά υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ όλων των 27.

Πάντως, οι του Ωρίωνος και οι Ερπετοειδείς βρήκαν ότι αν συνδύαζαν περισσότερα από τα 666, όπως η χρήση ρόμβου με τον αριθμό 66600 τετραγωνικά πόδια στην κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, τότε μεγιστοποιείται η εξαγωγή ενέργειας δίνοντας μια υπεραφθονία ΤΡΟΦΗΣ (ενέργεια). Ένα μέρος εκπέμπεται στον αστερισμό του Ηρακλέους. Δείτε τις εικόνες 12-14 και θα καταλάβετε. Στην εικ. 14 βλέπουμε ένα μικρό παράδειγμα του πώς γίνεται η συλλογή των ενεργειών από τους τόπους λατρείας, ασχέτως θρησκείας. Να η εξήγηση γιατί οι ναοί πάντοτε κτίζονταν πάνω σε κόμβους του ενεργειακού δικτύου του πλανήτη.[εικ. 15. 16] Για καλύτερη αντίληψη του ενεργειακού δικτύου της γης δείτε: http://members.telering.at/t.faltejsek και ttp://www.whale.to/m/cathie.html.

10-12 -steal the soul of the moon

 

13 -steal the soul of the moon -maggos

14 -steal the soul of the moon -maggos

15 - 16 -steal the soul of the moon -maggos

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΨΥΧΩΝ & ΑΨΥΧΩΝ

Κανείς δεν διερωτάται γιατί οι τροχιές των πλανητών είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, κάθετο προς τον άξονα περιστροφής του ήλιου. Ίσως γιατί ο ήλιος δεν είναι αυτό που παραδέχεται η επίσημη επιστήμη. Μια υδρογονική βόμβα σε διαρκή έκρηξη; Πολλά δεν ταιριάζουν… Πρόσφατα η NASA (δηλαδη Never A Straight Answer) παραδέχτηκε ότι ο ήλιος αποτελεί ηλεκτρικό φαινόμενο και έχει πυρήνα κάτω από τη φωτόσφαιρα calcium-ferrite. Κάτι, για το οποίο, ενώ θα έπρεπε να προκαλέσει θύελλες, επικράτησε σιγή. (http://www.thesurfaceofthesun.com/ και http://www.thesurfaceofthesun.com/TheSurfaceOfTheSun.pdf . και http://www.kronia.com/electric.html).

Βέβαια, πριν από εκατό χρόνια, κάποιοι αστρονόμοι έλεγαν ότι ο πυρήνας είναι σιδερένιος (δόκτωρ Birkeland). Τελικά είναι ένας τεχνητός κύβος που περιστρέφεται με τρομερή ταχύτητα περί άξονα, με πολλούς βαθμούς ελευθερίας, οπότε οι πλανήτες, αν δεν είχαν τη γνωστή θέση, θα ρουφιόνταν από την ενεργειακή δίνη των πόλων… αλλά αυτό αποτελεί θέμα άλλου άρθρου. Όσοι παρακολουθούν το site του soho της Nasa-Esa http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html θα έχουν αντιληφθεί τις συνεχείς μάχες των σκαφών των όντων με διαφορετικά DNA για τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος. Σύνηθες μέσο μήκος των σκαφών 42.000 χιλιόμετρα. [εικ. 17] Οι βολές σφαιρών πλάσματος σε ενεργειακούς φακέλους δίνουν και παίρνουν, μαζί με τα stargates [εικ. 18. 19. 20. 21]. Το κεντρικό σκάφος ελέγχου είναι το suncruiser, όπως το έχουν ονομάσει διάφοροι ερευνητές. Μπορέσαμε και τα είδαμε μόνο όταν το Soho τοποθετήθηκε πάνω από το επίπεδο των τροχιών των πλανητών.

17 -steal the soul of the moon -maggos

18 -steal the soul of the moon -maggos

19-20-30 -steal the soul of the moon -maggos

21 -steal the soul of the moon -maggos
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ

«Για να μας κρατούν υπάκουους και πράους και αδύναμους, τ’ αρπακτικά [εικ. 30] συμμετέχουν σε ένα καταπληκτικό ελιγμό – καταπληκτικό, βεβαίως, από την άποψη της πολεμικής στρατηγικής. Ένας τρομερός χειρισμός από την άποψη όσων υποφέρουν απ’ αυτόν. Μας έδωσαν το μυαλό τους! Μ ‘ακούτε; Τ’ αρπακτικά μας δίνουν το μυαλό τους, το οποίο γίνεται το μυαλό μας. Το μυαλό των αρπακτικών είναι μπαρόκ, αντιφατικό, σκυθρωπό, γεμάτο με το φόβο της αποκάλυψης από λεπτό σε λεπτό. Γνωρίζω ότι ακόμα κι αν ποτέ δεν έχετε υποστεί πείνα, έχετε άγχος για τα τρόφιμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αγωνία των αρπακτικών που φοβούνται ότι, από στιγμή σε στιγμή, ο ελιγμός τους πρόκειται ν’ αποκαλυφθεί καί το φαγητό θα τους κοπεί. Μέσα από το μυαλό, το οποίο, έτσι και αλλιώς, είναι το μυαλό τους, τ’ αρπακτικά εγχέουν στη ζωή των ανθρώπων ό,τι είναι βολικό γι ‘αυτούς. Και εξασφαλίζουν, με αυτόν τον τρόπο, έναν βαθμό ασφάλειας που ενεργεί ως ρυθμιστής ενάντια στους φόβους τους.» Δον Χουάν

ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Τι συμβαίνει τελικά; Ποιοι είναι αυτοί που μας κλέβουν την ψυχή; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Με τη διαταραχή λοιπόν την οποία δημιούργησε η Σοφία (βλέπε προχριστιανικούς Γνωστικούς), με ένα καλό σπρώξιμο από τους «κατοίκους» του μεγάλου χάους, δημιουργήθηκε μια φρακταλική θάλασσα μέσα στις πολλές της Δημιουργίας (εικ. 22) παραγωγής ανόργανων παρασίτων με ηλεκτροκβαντική συνείδηση (εικ. 23. 24. 25) τα οποία τρέφονται με την ενέργεια την οποία συσσωρεύει η ψυχή, με τον κατάλληλο πολλών επιπέδων νοητικό προγραμματισμό. Μπορούμε να συγκρίνουμε τους Archons (Βολαδόρες ή αλλιώς Σκιά) και τους Flyers με μηχανές; Ο ερευνητής Nigel Kerner προτείνει τη σύγκριση αυτών των παρασιτικών οντοτήτων με μηχανές. Επίσης, μοιάζουν με προγραμματισμένους ιούς, στους οποίους λείπει κάτι στοιχειώδες από τη δομή τους.

22 - 23- 24 -steal the soul of the moon -maggos

25 -steal the soul of the moon -maggos
Μήπως είναι ένα είδος ψυχικών μηχανικών ιών σε σώματα ξένου DNA; Φαίνεται ότι και οι Archons και οι Greys έχουν πρόβλημα συνδέσεως με την Πηγή, όπως την αποκαλεί ο Kerner. Από μια ματιά, στο γνωστικό The First Apocalypse of James (NHC V 3) διαβάζουμε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με έναν μη ονομαζόμενο Δάσκαλο (Κύριος), ο οποίος δίνει μυστική γνώση στον James:

«Ο Κυριος είπε: «James πρόσεξε, θα σου αποκαλύψω το δρόμο της λύτρωσης. Όταν σε καταλαμβάνει θανάσιμος φόβος, πολλοί Archons θα στραφούν εναντίον σου, νομίζοντας ότι θα σε αιχμαλωτίσουν. Και ειδικά τρεις από αυτούς θα σε πιάσουν, αυτοί που παριστάνουν τους εισπράκτορες διοδίων. Όχι μόνο απαιτούν διόδια, αλλά κλέβουν τις ψυχές. Όταν βρεθείς κάτω από τη δύναμή τους, ένας από αυτούς που είναι ο επιβλέπων θα σου πει: Ποιος είσαι, και από πού έρχεσαι»;
»Πρέπει να του πεις: Είμαι ένα παιδί της ανθρωπότητας και προέρχομαι από την πηγή.
»Τότε αυτός θα σου πει: Τι είδους παιδί είσαι και σε ποια πηγή ανήκεις;
»Πρέπει να του πεις: Είμαι από την προϋπάρχουσα Πηγή και είμαι γέννημα της Πηγής.
»Τότε θα σου πει: Γιατί στάλθηκες έξω από την πηγή;
»Τότε εσύ θα του πεις: Ήρθα από Αυτόν που Προϋπάρχει, ώστε να παρατηρώ αυτούς του είδους μου και τους αλλογενείς.
»Και θα σου πει: Ποιοι είναι αυτοί οι αλλογενείς;
»Κι εσύ θα του πεις: Δεν είναι πλήρως αλλογενείς, γιατί προέρχονται από τη Σοφία που εξέπεσε (Achamoth), τη θηλυκή θεότητα που τους παρήγαγε όταν έφερε την ανθρώπινη φυλή κάτω από την Πηγή, την περιοχή του Προϋπάρχοντος. Έτσι δεν είναι τελείως αλλογενείς, αλλά είναι συγγενείς. Αυτό όντως είναι έτσι, γιατί αυτή που είναι η μήτρα από την οποία προέρχονται. Σοφία Achamoth, είναι από την Πηγή. Ταυτόχρονα είναι αλλογενείς, διότι η Σοφία δεν συνευρέθηκε με το όμοιό της στην Πηγή (το θείον αρσενικό έτερον ήμισυ), όταν τους παρήγαγε.
»Όταν επίσης σου πει: Πού θα πας τώρα;
»Εσύ θα του πεις: Στο μέρος από το οποίο ήρθα, στην Πηγή, εκεί θα γυρίσω.
»Και αν απαντήσεις με αυτό τον τρόπο, θα ξεφύγεις από τις επιθέσεις τους».

(NHC V, 3. 33 – 34: 1- 25. Translation from NHLE 1990, pp. 265-6 and Kurt Rudolf, Gnosis, p. 174-5.) Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σε αυτό το εδάφιο. Η ομοιότητα με τις σύγχρονες αναφορές «Στενών Επαφών» είναι αδιαμφισβήτητη: οι Archons επιφέρουν μια κατάσταση πανικού θανάτου, συχνά εμφανίζονται ανά τρεις, κάνουν απαγωγές (κλέβουν ψυχές). Αυτές οι λεπτομέρειες ταιριάζουν με τη σύγχρονη παράδοση Εξωγήινων ΑΤΙΑ. Αλλά ξεφεύγοντας τελείως από τη σύγχρονη βιβλιογραφία, ο Γνωστικός Δάσκαλος δίνει επακριβείς οδηγίες για την αντιμετώπιση των αλλογενών οντοτήτων. Ο τεράστιος όγκος της σύγχρονης βιβλιογραφίας δεν δίνει καμία πληροφορία για την άμυνα σε αυτές τις επιθέσεις. Οι επαφικοί και οι απαχθέντες βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία έναντι των αλλογενών. Αλλά οι γνωστικές γραφές, όχι μόνο περιγράφουν τέτοιες επαφές αλλά δίνουν και τεχνικές άμυνας, όχι όμως και ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

terrapapers.com_orgonodrome parasitikoi anthropoi op epitiximenoi psixopauis 9
ΟΙ «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ»

Είπαμε πιο πάνω ότι η πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχει ψυχή. Ουσιαστικά είναι ψυχοπαθείς με μάσκα λογικής. Ο συγγραφέας-ερεηνητής H. Cleckley, στο έργο του The Mask of Sanity αναφέρει: «Ο παρατηρητής αντιμετωπίζει μια πειστική μάσκα λογικής συμπεριφοράς. Όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μάσκας είναι ανέγγιχτα, δεν διαπερνιέται από ερωτήσεις που απευθύνονται στα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας. Ο εξεταστής δεν πέφτει ποτέ πάνω στο χάος που μερικές βρίσκεται ψάχνοντας από την εξωτερική επιφάνεια ενός παρανοϊκού σχιζοφρενούς.

»Οι διαδικασίες της σκέψεως διατηρούν τη νορμάλ φαινομενικότητα κάτω από την ψυχιατρική διερεύνηση και τα τεχνικά τεστ στα οποία υποβάλλεται για να έρθουν στο φως δυσδιάκριτες αποδείξεις παράνοιας. Η εξέταση αποκαλύπτει όχι μόνο μια κανονική δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται σαν μια συμπαγής και ουσιαστική δομική εικόνα της υγιούς και λογικής προσωπικότητας.

»Είναι μια κατάσταση στην κυριολεκτική έννοια, σαν παράδειγμα αυτού που ο Trelat (ιδιότητα, με μια λέξη) ονομάζει με τον εκφραστικό όρο la folie lucide. Επιπλέον, αυτή η δομή προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί με απαράλλαχτο τρόπο, όπως μια υγιής λογική προσωπικότητα. Οι λογικές διαδικασίες της σκέψεως δείχνουν να λειτουργούν τέλεια, ανεξάρτητα του πόσο εξιτάρονται κάτω από τις συνθήκες του πειράματος.

»Επιπλέον, ο παρατηρητής βρίσκει πειστικές τις εκφράσεις του λόγου, του προσώπου, τους τόνους της φωνής και όλα τα άλλα σημάδια, τα οποία θεωρούμε ότι δείχνουν συναισθήματα και μια φυσιολογική συμπεριφορά στην αντιμετώπιση της ζωής, όπως τη γνωρίζουμε από την εμπειρία τη δική μας και των άλλων.

»Όλες οι κρίσεις των αξιών και των συναισθημάτων δείχνουν υγιή αντιμετώπιση στις προφορικές εξετάσεις. Μόνο πολύ αργά, και με μια πολυσύνθετη αξιολόγηση βασισμένη σε πολλές μικρές εντυπώσεις, δημιουργείται η εντύπωση ότι παρά όλες τις άθικτες λογικές διαδικασίες, και τις φυσιολογικές συναισθηματικές επιβεβαιώσεις, και τη σταθερή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μη πλήρη άνθρωπο, και μάλιστα κάτι δείχνει ότι είναι μια κατασκευασμένη μηχανή, η οποία μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα.

»Αυτή η λειτουργούσα ψυχική συσκευή αναπαράγει συστηματικά όχι μόνο δείγματα ανθρώπινης λογικής, αλλά επίσης σωστές συναισθηματικές αντιδράσεις σε αντίδραση με όλα τα διαφορετικά ερεθίσματα της ζωής.

»Τόσο τέλεια είναι η αναπαραγωγή ενός πλήρους και κανονικού ανθρώπου, που κανένας από όσους τον εξετάσουν με κλινικές συνθήκες δεν θα μπορέσει να αποδείξει με επιστημονικό, αλλά και αντικειμενικό, τρόπο ότι δεν είναι αληθινός. Τελικά γνωρίζουμε, ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε, ότι η πραγματικότητα, με τη έννοια της πλήρους και υγιούς εμπειρίας της ζωής δεν υπάρχει σε αυτούς».

Ο Checkley περιγράφει ένα άτομο το οποίο μπορεί να μιμείται την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι κάτι λείπει εδώ. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια δυσδιάκριτη μηχανή αντανακλαστικών που μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα». Θυμηθείτε ότι ο Cleckley έχει να κάνει με κλινικές περιπτώσεις, που κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμά τους και τους έπιασαν, αλλιώς δεν θα είχαν περάσει από το γραφείο του.

ΟΙ «ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ»

Υπάρχουν όμως και «οι άλλοι» ψυχοπαθείς, τους οποίους ονομάζουμε “Οργανικές Πύλες” [Ο.Π.] και είναι οι επιτυχημένοι ψυχοπαθείς. Οι περισσότερες Οργανικές Πύλες δεν έχουν την τάση να παραβαίνουν τους νόμους. Κυνηγούν τις επιρροές Α (όρος του Mouravief) δηλαδή το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω από 4 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief, αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής. Η διαφορές στους σύγχρονους δεν γίνονται αντιληπτές με τις αισθήσεις. Τα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα δινοτροπικά κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι ποιο όμορφοι και δυνατοί.

Οι άνθρωποι «έπεσαν» γιατί αποτέλεσαν το κυριολεκτικό πεδίο μάχης κάποιων «οντοτήτων», έτσι έχασαν δέκα αλυσίδες από το DNA τους, χωρίστηκε ο εγκέφαλος σε δύο ημισφαίρια κλπ.
Η πτώση έγινε από το κυνήγι του χρυσού για λογαριασμό των ερπετοειδών του κατώτερου αστρικού. Εάν σάς ενδιαφέρει, ψάξτε τα βραχογραφήματα του Παγγαίου, και τον Frank Herbert. Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια. Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα έντομα. Γι’ αυτό οι ψυχοπαθείς έχουν τόσο παρόμοια και ταυτόσημη συμπεριφορά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα ανώτερα δινοτροπικά κέντρα παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο. Το έμψυχο ον βλέπει έναν καθρέφτη της δικιάς του ψυχής, όταν προσδίδει ιδιότητες ψυχής σε τέτοια όντα.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει. Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα στις ίδιες οικογένειες. Ο αδελφός σας, η αδελφή, μητέρα, πατέρας, κόρη ή γιος … Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου ή στον απέναντι δρόμο που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος. Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Utopia Ii

Η ΚΥΜΑΤΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΠΕΔΙΟΥ (ΨΥΧΗ)

Πώς ξεφεύγει κανείς από την κόλαση που ζούμε;

Βασική αρχή είναι να δούμε τα πράγματα αδογμάτιστα και με ανοιχτό νου. Τρόποι υπάρχουν, άγνωστοι στους πολλούς σε μεγάλο βαθμό. Αν έχετε ακόμη κάποια ευαισθησία και κάτι ριγεί στα κατάβαθα του εαυτού σας, συνεχίστε την ανάγνωση. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να μην αναφέρω σε αυτό το κείμενο, ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Χένρυ Κάττνερ, «Μανία».

«Χώρια απ’ αυτό, το ν’ αποποιείται κανείς τις δυσάρεστες ευθύνες είναι ένα λυπηρό ανθρώπινο ιδίωμα. Επί αιώνες η τάση ήταν μια απομάκρυνση από τον ατομικισμό. Η κοινωνική ευθύνη είχε πλέον φτάσει ως το σημείο όπου ο καθένας, θεωρητικά, ήταν πράγματι ο φύλακας του αδελφού του, το στήριγμα του διπλανού του. Τελικά, όλοι έφτιαξαν έτσι έναν ωραίο κύκλο και κατέρρευσαν με χάρη ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Κι όσο αποκτούσαν γνώσεις και πείρα άρχισαν σταδιακά ν’ αναλαμβάνουν και τις ευθύνες που τόσο εύκολα τους παραχωρούσαν τα άνευρα πλήθη. Ήταν μια αρκετά σταθερή κοινωνία, για μια ράτσα που ήδη ψυχορραγούσε».

Αν τώρα νοιώθετε μια Μανία μέσα σας να κινείται σε δίνες, μετά την ανάγνωση αυτού του περίεργου άρθρου, ίσως να καταλάβατε ότι «Δεν Υπάρχει Χώρος Για Τον Άνθρωπο Εδώ»… Βαθιά μέσα στο DNA μας κρύβεται ατόφια όλη η πληροφορία της κλίμακας εξελίξεως, από την πρώτη ζωντανή πρωτοπλασματική σταγόνα που κολυμπούσε στις άχρονες θάλασσες των Συμπάντων ή άλλων Δημιουργιών μέχρι την εξέλιξη στο θηλαστικό ζώο κι εκεί βαθιά στο DNA μας κρύβεται η αληθινή Δύναμη πριν αυτό αποκτήσει το πολιτικό λούστρο, τις εμφυτεύσεις των θρησκειών και τα μιμίδια των ηθικών αξιών, πριν στον εγκέφαλό του κατακαθίσει η σκόνη και το μετατρέψει σ’ αυτό που λέμε “πολιτισμένο” άνθρωπο, μεταλλάσσοντας το από Δυνατό Πλάσμα σε ανθρώπινο ζώο.

Οι ενέργειες των νευρώνων του ανθρώπινου είδος και του σώματος είναι επενδεδυμένες με πληροφορίες. Ενεργοπληροφοριακά συστήματα είμαστε, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Σε αυτές τις πληροφορίες αποδίδουμε μεγάλη σημασία ανάλογα με την ποιότητά τους και το περιεχόμενό τους, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότερες από αυτές είναι σαν ταμπέλες πληροφοριών που έχουν αποκτηθεί μέσω της εμπειρίας ή των εμφυτεύσεων. Στην πραγματικότητα το μυαλό της μαϊμουδίτσας είναι γεμάτο από τέτοιες ταμπέλες, που εμείς ανακαλύψαμε και μπορούμε να ζούμε όλη μας τη ζωή στηριζόμενοι σε ό,τι περιγράφουν αυτές οι ταμπέλες που έχουν εφεύρει για να περιγράψουμε την πραγματικότητά μας.

Αυτό που βαμπιρίζει ή μιμείται δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό το βουνό των πληροφοριών, αλλά πολύ απλά θέλει να απελευθερωθεί με κάποιο τρόπο ενέργεια ώστε να τραφεί από αυτήν. Οι συμπεριφορές ή οι πληροφορίες (ταμπέλες) που αφορούν την έκλυση σεξουαλικής ενέργειας στην ανθρώπινη ψυχολογία, είναι αυτές που ένα μιμητικό ον [ερπετοειδές ή εντομοειδές] μπορεί να αναγνωρίσει άμεσα. Αυτό το πετυχαίνει με το να εμπλακεί σε κάποιας μορφής επαφή με το θύμα του διεγείροντας την ανθρώπινη σεξουαλική ευχαρίστηση χρησιμοποιώντας τις ίδιες τις προβλεπόμενες ανάγκες του θύματός του. Έτσι πετυχαίνει ένα λαχταριστό γεύμα! Η μεγαλύτερη μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας στον άνθρωπο είναι η σεξουαλική του μπαταρία [ΟΡΓΟΝΗ] και αυτό το συγκεκριμένο ανθρώπινο ένστικτο της σεξουαλικότητας δεν χρειάζεται ισχυρά κίνητρα για να απελευθερωθεί.

Μπορείς να το εντοπίσεις και να το σταματήσεις με τους οργονίτες του orgonodrome και διαφυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού την σεξουαλική σου ενέργεια. Γιατί νομίζεις ότι υπάρχει τόσο μεγάλος εκφυλισμός κι ελευθεριότητα στον πλανήτη από καταβολής χρόνου και ύπαρξης μας; Δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί; Μα γιατί έτσι γίνεσαι ένα ωραιότατο γεύμα για Ερπετοειδείς, για Βολαδόρες, για Εντομοειδείς και κάθε λογής αλλότριου DNA όντα. Γι’ αυτό κατευθύνουν όλα τα ανθρώπινα ζώα που θέλουν να ασχοληθούν με τις ενέργειες λίγο πιο πολύ, στον διαλογισμό και το άνοιγμα του σεξουαλικού κέντρου.

Η Κουνταλίνη ενώ είναι η ενέργεια της ζωής, γιατί έχουμε κι εμείς ερπετικό εγκέφαλο, είναι ταυτόχρονα και η κύρια ενέργεια των Ερπετοειδών. Εύκολα είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ότι όποιοι ασχολούνται με την ενεργοποίηση των Τσάκρα, ξεκινάνε και ασχολούνται κύρια με την Κουνταλίνη και την Τάντρα αλλά όχι με το Τσάκρα της Καρδιάς ή πιο πάνω από αυτήν. Αν πιθανόν είχες μια τέτοια απορία, εύκολα γίνεται πλέον κατανοητό γιατί το κάνουν. Τρέφουν τους Ερπετοειδείς και τους υπόλοιπους μέσα στο σαρκοπέδιο της δημιουργίας.

Σκέψου κι άλλο, η Κουνταλίνη συμβολίζεται με ένα φίδι. Αν ανέβει τους σπονδύλους και φτάσει στον εγκέφαλο, τον καίει. Όποιος είναι έμψυχος, αυτόματα χάνει την ψυχή του και ξέρουμε πλέον ποιοι τρέφονται με αυτό το λαχταριστό κι εκλεκτό έδεσμα. Έτσι έχουν γεμίσει τον πλανήτη με τιποτένιους παρασιτικούς που παγιδεύουν όποια ψυχή θελήσει, πέρα από το μαντρί της θρησκείας να μάθει κάτι περισσότερο για την ύπαρξη της. Τα δόκανα είναι τόσο έντεχνα στημένα που απαιτείται ικανή ΔΙΑΚΡΙΣΗ κι ετοιμότητα για να μην την πατήσει μια αφελής κι ευκολόπιστη ψυχή. Διαλογισμός, θεουργία, θεοσ-οφία, ανθρωποσ-οφία, εσωτερισμός, αποκρυφισμός, δήθεν μαγεία, δάσκαλοι ποιμένες, γιόγκα Τάντρα, χασίς, ναρκωτικά και πάνω απ’ όλα σεξομαγεία για σίγουρο αποτέλεσμα ψυχικού θανάτου, όλα κατευθυνόμενα κι ενορχηστρωμένα από τους Ερπετοειδείς και τους παρασιτικούς υποταχτικούς τους, τις υπάκουες ανθρώπινες μαϊμουδίτσες.

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-12
Υπάρχει άραγε η μετεμψύχωση;

Η απάντηση είναι ότι υπάρχει και υπάρχει με τη μορφή της ανακύκλωσης των ψυχών. Αυτός είναι ο μηχανισμός που κινεί το σύμπαν. Αυτή η παρατήρηση με έκανε να σκεφτώ -πριν πολλά πολλά χρόνια- σχετικά με το Δημιουργό, τον Κόσμο και την Φυλακή των Ψυχών. Τότε αντιλήφθηκα ότι οι Μαϊμούδες πρέπει να ξεπεράσουν μία πάρα πολύ απότομη ανηφόρα με αηδίες – μιμίδια, που έχουν μάθει εδώ και τόσα χρόνια. Ο Κόσμος όπως τον ξέρουμε, οι γαλαξίες και τα διάφορα συστήματα είναι τεράστια γεγονότα μέσα στο χρόνο και το χώρο, παρόλο που η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τα παρουσιάζει σαν να είναι πάνω σε μία απλή γραμμική πορεία.

Τα σώματά μας ή καλύτερα το κέλυφος της ψυχής μας και η έννοια του χρόνου έχουν επιβάλλει περιορισμούς και εμπόδια σε εμάς. Έχουμε μάθει και διδαχθεί ένα σωρό μιμίδια, σκόπιμα παραπλανητικά, που μας είναι οικεία και για αυτό τα επαναχρησιμοποιούμε λανθασμένα. Αν η αιωνιότητα αποτελείται από όμορφα όντα που κατοικούν σε πεδία ενέργειας και πληροφορίας, τότε γιατί να μην μπορούμε και εμείς να κατοικήσουμε περιστασιακά στα αστέρια, στους γαλαξίες ή στα φωτόνια; Γιατί να μην μπορούμε να εξερευνήσουμε απελευθερωμένοι από την αντίληψη που έχουμε για το χρόνο και τον χώρο; Και γιατί πιστεύουμε ότι ξέρουμε πραγματικά τι είναι ο χρόνος ή ο χώρος ή η ενέργεια; Επειδή μας το είπαν κάποιοι άλλοι. Ποιοί είναι αυτοί και τι συμφέροντα έχουν από αυτά που μας λένε, ουδέποτε το σκέφτεται η μαϊμουδίτσα, εγκλωβισμένη μέσα στις ασήμαντες καθημερινές υποθέσεις της και το ακόμη πιο ασήμαντο εγώ της.

Αραγε ποια έννοια αιωνιότητας κι αξίας μπορεί να δώσει στους ανθρώπους ένα πολιτικοθρησκευτικό σύστημα που πιστεύει στο θάνατο και λατρεύει λείψανα και πεθαμένους; Το τηλεσκόπιο Hubble έχει ανακαλύψει ότι η σούπα των γαλαξιών επεκτείνεται πέρα από την αιωνιότητα. Και εγώ θα συμφωνήσω ότι η μεγαλύτερη ποσότητα ύλης που μπορούμε να αντιληφθούμε και όλοι οι γαλαξίες που μπορούμε να δούμε μαζί, δεν είναι μεγαλύτεροι από ένα φωτόνιο.

Γιατί σύμφωνα με τη θεωρία πάνω στη μοριακή φυσική το κάθε ον αποτελείται από κάποια φρακταλικά και περιοδικά περιστατικά, με πλούσια ποικιλία αρμονικής, συμφωνίας και μουσικής. Υποστηρίζω ότι το πρόβλημα σχετικά με τις κλίμακες, το χρόνο και τις εντάσεις βρίσκεται μέσα στο «ανθρώπινο» μυαλό που μας περιορίζει, κολλάει ταμπέλες και κριτήρια στα σώματά μας και στα γεγονότα στα οποία παρευρίσκεται.

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι η συνείδηση παρά ένα ξεχωριστό δώρο κάποιου Δημιουργού πέρα από την Πρωταρχική Αιτία, ή μήπως όχι; Μήπως εμείς είμαστε πάνω από την Πρωταρχική Αιτία; Εμείς σαν Αποτέλεσμα ΠΡΙΝ από αυτήν, την δημιουργούμε; Οι θεωρίες της μοντέρνας εποχής, όπως και οι θρησκείες, όλων των αποχρώσεων που βασίζονται στις Ανατολικές Παραδόσεις και στην οργή του Σατανά πιστεύουν ότι ο Δημιουργός ένιωσε μοναξιά, τεμπελιά, βαρεμάρα και για αυτό το λόγο ξεκίνησε η εξέλιξη και δημιούργησε τις διαιρέσεις, κάπως σαν να είχε κάποια διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας και ήθελε να διασκεδάσει λίγο περισσότερο.

Η έννοια της Ατομικότητας είναι το βασικό δεδομένο

Κάθε δημιουργία [αποτέλεσμα από θέση αιτίας] ξεκινά πάντοτε από ένα ολοκληρωμένο τέρμιναλ, το Άτομο. Το κοπάδι (σύνολο, κοινωνία, ομάδες κ.λ.π.) είτε είναι εχθρικό προς κάθε τι δημιουργικό, είτε απλώς ακολουθεί, δηλαδή είναι ανίκανο να δημιουργήσει αποτέλεσμα αφού είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Η Ελευθερία από το μαντρί των δημιουργιών ισχύει μόνο για το Άτομο. Το κοπάδι είναι πάντοτε θνητό και φυλακισμένο. Αντίθετα απ’ ό,τι θα φανταζόταν ένας αδαής, η εξατομίκευση, η δια­μόρφωση και εντατικοποίηση της ατομικότητας και η απομάκρυνση από κάθε έννοια κοπαδιού, αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την δημιουργία ενός Ελεύθερου ανθρώπου. Το Ατομον (ως Ατμητον και Αρρητον) είναι το κλειδί για την δημιουργία της Ελευθερίας αφού εμπεριέχει τις βασικές αρχές της (Αιτία και Αποτέλεσμα με Φρακταλικό τρόπο) και περνάει μέσα σπό κάθε μορφής ανεξαρτησία.

Πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παρατηρούμε τις ΣΚΕΨΕΙΣ μας, τα συναισθήματά μας, τις λέξεις μας τις πράξεις μας και προ πάντων τις συναναστροφές μας, γιατί όσοι Μιμούνται [εντομοειδείς ή ερπετοειδείς] μας πλησιάζουν με τον εξής τρόπο: αντικατοπτρίζουν τις επιθυμίες μας και τα λάθη μας, τις τύψεις μας και τους φόβους μας, πίσω σ’ εμάς με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση και να μας αναγκάσουν να χρησιμοποιήσουμε τις πιο βασικές μας σεξουαλικές ενέργειες ώστε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, έτσι αυτοί τρέφονται κι εμείς αποδυναμώνουμε. Γι’ αυτό μας εκτρέφουν στο τσίρκο τους.

Αν φανταστούμε τον εαυτό μας σαν μία μπαταρία Duracell, η ζωτική πηγής της ενέργειας που μας τροφοδοτεί έρχεται κατά κύματα από τα σεξουαλικά και τα γενετήσια κέντρα μας. Από το ανοδικό και το καθοδικό κεντρικό ρεύμα ενέργειας που μας συντηρεί. Δυστυχώς όμως η Μητέρα Φύση έχει εξοπλίσει το Μιμητικό/Ερπετοειδές με την ικανότητα να συγκεντρώνει αυτή την ηλεκτρική ενέργεια, κι αυτό κάνει εκατομμύρια χρόνια τώρα. Γι” αυτό υπάρχει τόσο δυνατός κι έντονος σεξουαλικός εκφυλισμός και παρέκκλιση, άλλωστε η ομοφυλοφιλία και οι διαστροφές είναι κύρια χαρακτηριστικά των ερπετοειδών, αυτοί τα προκαλούν γιατί έτσι τρέφονται. Με την σεξουαλική ενέργεια.

Μερικά από αυτά τα όντα δεν είναι περισσότερο έξυπνα από ένα ψάρι, αλλά είναι μέσω των ΣΚΕΨΕΩΝ και των συναισθημάτων του ανθρώπινου ζώου, που η εξυπνάδα προβάλλεται πάνω τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν εντελώς το περιεχόμενο των σκέψεών μας, αλλά όμως είναι ικανά να ερμηνεύσουν τη ροή της σκέψης μας με το να διαχωρίζουν τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο για αυτά, ώστε να ενεργοποιούν τα τσάκρα μας. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούν την πρωταρχική τους επιθυμία και ανάγκη που δεν είναι καμία άλλη παρά να συλλέγουν ενέργεια. Δεν αντιλαμβάνονται τη ζωή και τις εκφάνσεις της με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς. Και εδώ δημιουργείται η απορία, γιατί γίνονται όλα αυτά και με ποιο σκοπό; Πως προστατευόμαστε και τι κάνουμε;

Το άρθρο είναι γεμάτο από πληροφορία που την πρόσθεσα για να κάνω το παιχνίδι ποιό εύκολο αλλά και ποιό συναρπαστικό -λες και δε είναι από μόνο του- ψάξτε τις και βρείτε κι άλλες. Αν νομίζετε πως είναι δύσκολο σαν Σκέψη απλά κοιτάξτε γύρω σας και δείτε μόνοι σας ποιοι σας κλέβουν την ψυχή … αν και όσοι έχετε ψυχή!!

Πριν εκφέρεις άποψη, εκτύπωσε το και ξανά διάβασε το, ερεύνησε τα δεδομένα μόνος σου και Σκέψου. Σκέψου Πολύ. Σκέψου με την Καρδιά όχι με τον Νου που έτσι κι αλλιώς είναι υποβαθμισμένος σε αυτό τον Συμπαντικό Κόσμο. Το άρθρο αυτό γράφτηκε -όπως και όλα τα άρθρα μας- ως έναυσμα για μελέτη κι έρευνα, δεν είναι διατριβή του θέματος, ούτε βιβλίο, για να δώσει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την κατανόηση του θέματος. Έναυσμα και αρχή για να ψάξεις, αν το αισθανθείς. Αν έχεις Ψυχή θα το νοιώσεις. Αν δεν έχεις δεν θα το καταλάβεις. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για τους α-ψυχους, αλλά για όλους τους υπόλοιπους. Τα λέμε στο τέλος λοιπόν, με όσους, κι αν βρεθούμε!

Yaldabaoth the Big Boss
Για να αρχίσεις να σκέφτεσαι σωστά πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι !     

«Κάθε φορά που σταματά ο εσωτερικός διάλογος, ο κόσμος καταρρέει, και στην επιφάνεια έρχονται πρωτόγνωρες πλευρές του εαυτού μας, λες και τα λόγια μας τις κρατούσαν πριν φυλακισμένες. Μιλάμε ακατάπαυστα στους εαυτούς μας για τον κόσμο μας. Στην πραγματικότητα, με αυτό τον εσωτερικό διάλογο συντηρούμε τον κόσμο μας. Και όποτε ολοκληρώνουμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας για εμάς τους ίδιους  και τον κόσμο μας, ο κόσμος είναι πάντα όπως θα έπρεπε να είναι. Τον ανανεώνουμε, τον λαμπρύνουμε με ζωή, τον στηρίζουμε με τον εσωτερικό μας διάλογο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης επιλέγουμε τα μονοπάτια μας καθώς μιλάμε στους εαυτούς μας. Έτσι, επαναλαμβάνουμε τις ίδιες επιλογές, ξανά και ξανά, μέχρι τη μέρα που πεθαίνουμε, επειδή ακριβώς επαναλαμβάνουμε τον ίδιο εσωτερικό διάλογο, ξανά και ξανά, μέχρι τη μέρα που πεθαίνουμε. Ο πολεμιστής έχει επίγνωση αυτού του γεγονότος και πάντα αγωνίζεται να σταματήσει αυτό τον εσωτερικό διάλογο.»

«Για τον πολεμιστή το πνεύμα είναι μια αφηρημένη έννοια επειδή το γνωρίζει χωρίς λόγια ή ακόμα και χωρίς σκέψεις. Είναι μια αφηρημένη έννοια επειδή δεν μπορεί να συλλάβει τι είναι το πνεύμα. Ωστόσο, χωρίς την παραμικρή ευκαιρία ή επιθυμία να το κατανοήσει, ο πολεμιστής χειρίζεται το πνεύμα. Το εκφράζει, το προσκαλεί, εξοικειώνεται μαζί του και το εκφράζει με τις πράξεις του. Το πνεύμα του πολεμιστή δεν είναι προετοιμασμένο για να καλοπερνά ή να μεμψιμοιρεί, ούτε για να χάνει ή να κερδίζει. Το πνεύμα του πολεμιστή είναι προετοιμασμένο μόνο για να αγωνίζεται, και κάθε αγώνας είναι η τελευταία μάχη του πολεμιστή πάνω στη γη. Έτσι, η έκβασή της ελάχιστη σημασία έχει γι’ αυτόν. Στην τελευταία του μάχη πάνω στη γη ο πολεμιστής αφήνει το πνεύμα του να πλανηθεί ελεύθερο και καθαρό. Και καθώς δίνει την μάχη του, ξέροντας ότι η θέληση του είναι άμεμπτη, ο πολεμιστής δε σταματά να γελά!!» Δον Χουάν

Αυτό που δεν σου αρέσει υπάρχει ήδη μέσα σου. Άλλαξε μέσα σου και θα αλλάξει και το περιβάλλον σου (αυτό που σε περί – βάλλει). Αν προσπαθείς να αλλάξεις το εξωτερικό γίγνεσθαι είναι σαν να προσπαθείς να αλλάξεις την εικόνα στην τηλεόραση του σπιτιού σου. Απλώς δεν γίνεται. Ο μοναδικός που έχεις πρόσβαση για να αλλάξεις είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, τίποτε άλλο. Γι’ αυτό γελάω με τους τυπάκους που προσπαθούν με διαδηλώσεις και υπογραφές να αλλάξουν κάτι έξω από αυτούς, μοιάζουν με την μαριδούλα που θέλει να αλλάξει τα βάθη του ωκεανού!!!! Γι’ αυτό λέξεις και δράσεις σε συλλογικότητες, διαδηλώσεις, ψηφίσματα, ομάδες κι ομαδούλες είναι απλά το τυράκι στην φάκα του Άρχοντα Θεού. Το τυράκι το βλέπεις … την φάκα δεν βλέπεις, αλλά ό,τι δεν βλέπεις δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

@Ιων Μάγγος: με προσθήκες, άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον 2006

terrapapers.com_ orgasmos orgone Panoukla
Πολύτιμα Bιβλία για την Ψυχική σας υγεία
και για να γίνει πιο κατανοητό το θέμα των Οργανικών Πυλών

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΤΟΜΟΣ 1
Συγγραφέας: ΡΑΙΧ ΒΙΛΧΕΛΜ

Το βιβλίο Η λειτουργία του Οργασμού είναι ο πρώτος από τους δύο τόμους που περιγράφουν την ανακάλυψη της οργόνης. Ο Ράιχ καταγράφει την επιστημονική του πορεία στην ψυχανάλυση, τις θεωρητικές και πρακτικές διαφορές της δικής του προσέγγισης από τις τότε επικρατούσες τάσεις της, και την ανακάλυψη ενός καινοτόμου τρόπου διεξαγωγής της ψυχοθεραπείας. Εγκαταλείποντας τον παραδοσιακό τρόπο με το «ψυχαναλυτικό ντιβάνι» μετακίνησε την καρέκλα του βλέποντας καταπρόσωπο τον ασθενή, παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο αμυνόταν στη θεραπεία και τον αποδόμησε για να κινητοποιήσει τις καταπιεσμένες συγκινήσεις. Συνειδητοποίησε τη σημασία της οργασμικής εκφόρτισης της πλεονάζουσας ψυχικής και σωματικής ενέργειας και τον καθοριστικό της ρόλο στην ανθρώπινη υγεία.

Οι αντιδράσεις των ασθενών του στις έντονες συγκινήσεις, που αναμοχλεύονταν με τη μέθοδό του, οδήγησαν τον Ράιχ να τις συσχετίσει με τη φυσιολογία του οργανισμού ανακαλύπτοντας την ύπαρξη στενής σύνδεσης των συγκινήσεων με τη λειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Μετά την επιτυχή εφαρμογή των θεωριών του στην ψυχοθεραπεία, ο Ράιχ μελέτησε τη φυσική διάσταση της ενέργειας του σώματος που εκδηλωνόταν με τις συγκινήσεις και στη σεξουαλικότητα, και διαπίστωσε ηλεκτροφυσιολογικά ότι η ηδονή και το άγχος τροποποιούν τα ηλεκτρικά δυναμικά που αναπτύσσονται στην επιφάνεια του δέρματος. Εφαρμόζοντας την συγκεκριμένη τεχνική ψυχοθεραπείας θεράπευε το ανθρώπινο βιοσύστημα και όχι την επιφανειακή «ψυχολογική» υπερδομή του, και έτσι εισήλθε στον χώρο της βιολογίας ανοίγοντας τον δρόμο για την ανακάλυψη της οργόνης

489 σελίδες. Τιμή 22,00 € /συν 6,50€ έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής
Τηλέφωνο παραγγελίας: 6907070703 και στο mail: mwohellas@gmail.com

Η Συγκινησιακή Πανούκλα
Μελέτες κοινωνικής παθολογίας
Βίλχελμ Ράιχ, Θίοντορ Π. Γουλφ, Βάλτερ Χόπε, Γκούναρ Λάιστικοφ, Τσέστερ Ράφαελ

Ο Βίλχελμ Ράιχ, με τον όρο «Συγκινησιακή Πανούκλα», αναφέρεται στην ιδιαίτερη εκείνη νευρωτική συμπεριφορά των ανθρώπων, η οποία δρα καταστροφικά μέσα στην κοινωνία. Αναγνωρίζει λοιπόν μία ιδιαίτερα διαταραγμένη στάση η οποία δεν περιορίζεται στο να βασανίζει το ίδιο το νευρωτικό άτομο, αλλά επεκτείνει τη δράση της προσπαθώντας να καταστρέψει την ευτυχία των άλλων. Αυτό είναι και το θέμα του ενδιαφέροντος και επίκαιρου βιβλίου με τίτλο «Συγκινησιακή Πανούκλα: Μελέτες κοινωνικής παθολογίας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ρέω. Πρόκειται για ένα βιβλίο που περιέχει αδημοσίευτα κείμενα του Βίλχελμ Ράιχ, με εξαίρεση ένα, που τροποποιημένο ενσωμάτωσε αργότερα στο βιβλίο του «Ανάλυση του Χαρακτήρα», το οποίο όμως κρίθηκε σκόπιμο να συμπεριληφθεί και εδώ για την καλύτερη κατανόηση και πληρότητα του θέματος. Ο τόμος συμπληρώνεται από κείμενα συνεργατών του σχετικά με τη συναισθηματική και πανδημική αυτή μάστιγα.

Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία μέρη: Το πρώτο περιέχει τρία κείμενα του Βίλχελμ Ράιχ και πραγματεύεται τους μηχανισμού της συγκινησιακής πανούκλας και τη συμπεριφορά των ατόμων που έχουν προσβληθεί από αυτήν. Το δεύτερο μέρος αναφέρεται σε παραδείγματα συγκινησιακής πανούκλας από την ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πόσοι άνθρωποι της διανόησης, καλλιτέχνες, εφευρέτες και πρωτοπόροι της επιστήμης έπεσαν θύμα αυτής της επάρατης συγκινησιακής νόσου. Τα παραδείγματα της καταστροφικής δράσης της συγκινησιακής πανούκλας μπορούν να βρεθούν σε όλη την έκταση της γραπτής ιστορίας.

Το τρίτο μέρος παραθέτει συγκεκριμένα παραδείγματα από τη ζωή του Ράιχ και των συνεργατών του, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από τη συγκινησιακή πανούκλα. Γίνεται ανάλυση της εκστρατείας του Τύπου εναντίον του Ράιχ στη Νορβηγία, όταν δημοσίευσε τα πειράματά του για τα βιόντα. Στη συνέχεια περιγράφεται η απαρχή της δυσφημιστικής παρουσίασης του έργου του Ράιχ στον Τύπο των ΗΠΑ. Ακολουθούν ένα σκωπτικά γραμμένο κείμενο του Ράιχ για τον χαρακτήρα της συγκινησιακής πανούκλας και δύο περιστατικά από τη ζωή συνεργατών του οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη δράση της συγκινησιακής πανούκλας.

Στο τέλος του βιβλίου έχει προστεθεί ένα εκτενές παράρτημα με πληροφορίες γύρω από τη ζωή και το έργο του Βίλχελμ Ράιχ. Υπάρχει ένα εκτενές βιογραφικό του όπου περιγράφεται σύντομα αλλά περιεκτικά η εξέλιξη του έργου του, ένα χρονολόγιο των ανακαλύψεών του, μία σύντομη αναφορά στην εξέλιξη της θεραπευτικής του τεχνικής και ένα εκτενές γλωσσάριο όπου εξηγούνται οι νέοι όροι που έχει εισάγει ο Ράιχ για να περιγράψει τις ανακαλύψεις του.

«Η συγκινησιακή πανούκλα» είναι το πρώτο μιας σειράς με τίτλο «Βιβλιοθήκη της Οργονομίας» στην οποία θα παρουσιαστούν τα έργα του Βίλχελμ Ράιχ, σε νέες μεταφράσεις, με την επίβλεψη του Ιδρύματος που λειτουργεί το Μουσείο Βίλχελμ Ράιχ και έχει την ευθύνη για την πιστή απόδοση των έργων του ανά τον κόσμο.

316 σελίδες. Τιμή 20,00 € /συν 6,50€ έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής
Τηλέφωνο παραγγελίας: 6907070703 και στο mail: mwohellas@gmail.com

DRINK CHARGER ogronite MWO 1200x800

Οργονίτες του Orgonodrome

Οργόνη: Σύμφωνα με τον Ράιχ, πρόκειται για μια αρχέγονη κοσμική ενέργεια που βρίσκεται σε όλο το σύμπαν. Θεώρησε κι απέδειξε την ύπαρξή της οπτικά, θερμικά, ηλεκτροσκοπικά και με τον μετρητή Γκάιγκερ-Μίλερ. Στον ζωντανό οργανισμό την ονόμασε βιο-ενέργεια ή Ενέργεια της Ζωής.

Κυρίαρχη έννοια της οργονομίας είναι η «οργόνη» η οποία συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. Έτσι προέκυψαν οι κατασκευές που ονομάζονται «Οργονίτες» που μετατρέπουν την κοσμική οργονοενέργεια DOR σε οργονοενέργεια OR. Την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, σε θετική ζωοδότα οργονοενέργεια OR. Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική !

Μόνο αυτό κάνουν οι οργονίτες, Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν, την DOR σε OR, ουτε κρατούν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε στέλνουν, ούτε διώχνουν, ούτε παίρνουν, ούτε δίνουν. Τα αποτελέσματα από αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η, είναι που εμείς στην υλική υπόσταση απολαμβάνουμε, σαν υγεία, δύναμη, προστασία, πλούτο, σθένος, ευεξία, ευδαιμονία, αύξηση διαύγειας, έμπνευση, ικανότητα δημιουργίας κλπ. κλπ. Το 1991 ο Karl Hans Welz ανακαλύπτει την βασική μορφή του οργονίτη. Ένα κράμα πολυεστέρα, ή εποξικής ρητίνης με ρινίσματα αλουμινίου, η χαλκού.

Η ΟΡΓΟΝΗ είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια. Την ΟΡΓΟΝΗ οι μηχανιστές την αποκαλούν ως Αιθέρα [ΤΣΙ, ΚΙ, ΠΡΑΝΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΝΟΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ, ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΚΕΝΟΥ κλπ] και οι μεταφυσικοί την αποκαλούν Θεό, όντας ανίκανοι να αντιληφθούν την καθολική, άχρονη κι αρχέγονη φύση της. Η οργόνη είναι η ΟΡΓΟΝΗ τίποτε μηχανιστικό ή μεταφυσικό. Όμως οι θωρακισμένοι άνθρωποι οι μη λειτουργικοί, είναι αδύνατον να αντιληφθούν καθαρά λειτουργικούς όρους.

Gunther-Enderlein--786x524
ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΝΟΜΟΡΦΙΣΜΟΥ

Ο Μπεσάμπ ήταν υπέρμαχος του πλειομορφισμού, ο Παστέρ του μονομορφισμού. Οι απόψεις του Μπεσάμπ θυσιάστηκαν στο βωμό της αυθεντίας του Παστέρ. Ο Εντερλάιν σχολιάζοντας το θέμα είπε ότι: «Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να υπακούμε σε νόμους που έρχονται σε αντίθεση με τους νόμους της φύσης. Η φύση δεν τους ακολουθεί και -το χειρότερο- ούτε οι άνθρωποι που τους διακηρύσσουν. Ο μονομορφισμός είναι το μεγαλύτερο σφάλμα στο οποίο υπέπεσε ποτέ η ανθρωπότητα»

Ο μονομορφισμός είναι μια βιολογική απιθανότητα. Η φύση δεν δημιουργεί αμετάβλητες μορφές ζωής! Σύμφωνα με την έρευνα του δρ Εντερλάιν, όλες οι μορφές ζωής, συμπεριλαμβανομένων των μικροβίων, ακολουθούν το εξής αναπτυξιακό σχήμα: δημιουργούνται, μεγαλώνουν (λίγο ή πολύ), αναπαράγονται (όταν μπορούν), φθάνουν σε μια ορισμένη ωριμότητα και πεθαίνουν ή υφίστανται ανάδρομη εξέλιξη.

Αγοράστε το βιβλίο: Πολυμορφισμός εναντίον Μονομορφισμού

Τιμή 45,00 € /συν 6,50€ έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής
Τηλέφωνο παραγγελίας: 6907070703 και στο mail: mwohellas@gmail.com

gaston-naessens a(5)
Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ AIDS
ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ

Το ταξίδι του Gaston Naessens στην κόλαση ήταν η άμεση συνέπεια της τόλμης του να περιπλανηθεί στην επιστημονική terra incognita των θωρακισμένων και συγκινησιακά πανουκλιασμένων νεκρών από κάθε ζωική εκδήλωση όντων. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι, στις τσιμεντουπόλεις που ζει ο άνθρωπος και διοικούνται από τους «κριτές του επιστητού» η αποκάλυψη «άγνωστων» πραγμάτων αντί να είναι ευπρόσδεκτη με έντονο ενδιαφέρον, τιμωρείται ως απατηλή ή απαγορεύεται ως «αποκύημα φαντασίας», ειδικά αν δεν ταιριάζει με τις ήδη υπάρχουσες!

Τώρα η λογική ερώτηση του πως μπορούμε να ανακαλύψουμε νέα πράγματα, αν δεν διαφέρουν από τα ήδη υπάρχοντα φαίνεται να μην βρίσκει απάντηση στην παράνοια του συστήματος. Πουθενά αλλού αυτές οι απαγορεύσεις δεν είναι περισσότερο αυστηρές κι αιματηρές απ’ όσο στο πεδίο των βιοϊατρικών επιστημών και της φαρμακευτικής βιομηχανίας των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, των ασφαλιστικών και των τραπεζών μεταξύ των οποίων υπάρχει αλληλεπίδραση, αλληλοϋποστήριξη και τρελά συμφέροντα για να συνεχίσει η ανθρωπόμαζα να τους υπηρετεί και να πληρώνει -ακόμη και με την ζωή της- αυτά τα συμφέροντα.

Αγοράστε το βιβλίο: Η καταδίωξη και η δίκη του Γκαστόν Ναϊσσαν

320 σελίδες. Τιμή 19,00 € /συν 6,50€ έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής
Τηλέφωνο παραγγελίας: 6907070703 και στο mail: mwohellas@gmail.com

1MWO Phanotron
Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO του Lakhovsky

Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης. Ενα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του τη συχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στη Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση). Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο όπου το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Είναι το απόλυτο μηχάνημα αντιγήρανσης, υγείας, σωματικής κι οργονικής [αιθερικής ή ψυχικής]

Σχετικά με το πώς να αποκτήσετε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή (Multi Wave Oscillator) (MWO) George Lakhovsky συνδυαστικά με την Λυχνία Royal Raymond Rife επικοινωνήστε για τιμές και περισσότερες πληροφορίες, αφού πρώτα μελετήσετε την σχετική αρθρογραφία.

email: mwohellas@gmail.com και στο τηλ. 690 70 70 703 εργάσιμες ώρες και ημέρες

Επικοινωνήστε για να βρούμε μαζί ποιό από τα δύο πακέτα ταιριάζει στην ειδικότητα σας, αν είστε επαγγελματίας ή στην περίπτωση σας αν είστε ιδιώτης. Με κάθε αγορά παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για επαγγελματίες, ΔΩΡΕΑΝ Προβολή και Διαφήμιση, Τεχνική και Θεωρητική Υποστήριξη.

INTERACTIVE LEISURE SYSTEMS LTD
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE

***

MWO ORGONITE BOOK ORGONE
Αναζητήστε για όλα τα αποκτήματα σημαντικές πληροφορίες στην αρθογραφία του terrapapers.com