Topics:

Σεμινάριο: Οι Νόμοι της Αυτό-Θεραπείας

Οι Νόμοι της Αυτό-Θεραπείας και η Εφαρμογή τους Μονοήμερη Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει....

Σεμινάριο: Οι Νόμοι της Αυτό-Θεραπείας

Οι Νόμοι της Αυτό-Θεραπείας και η Εφαρμογή τους

Μονοήμερη Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες
που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου
και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.

Μονοήμερο Σεμινάριο με τον Ι. Αναστασίου, Ph.D. στην Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 15 / 3 / 2020 (10:00 – 19:00)
Νέο Θεμέλιο, Πτολεμαίων 30, 3ος

Ανακαλύπτουμε τον πραγματικό μηχανισμό των ασθενειών και της ίασης.

Οι συνταρακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ. Χάμερ στις αρχές του 80, εμπλουτισμένες από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές, έχουν αποδειχθεί με ακρίβεια, χωρίς εξαίρεση, σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Αναδύεται η άρρηκτη αντιστοιχία μεταξύ ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου για κάθε συγκεκριμένη ανισορροπία μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Μπορεί λοιπόν να ανακαλυφθεί η ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας και η υγεία να επανέλθει. Βασικό ρόλο παίζουν όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας. Αποδεικνύεται πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή “πραγματικότητα”) να μας κυβερνούν εν αγνοία μας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν προσωπικά και οικογενειακά παραδείγματα προβλημάτων σαν πρακτικές εφαρμογές.

Κατανοούμε τους νόμους της πραγματικότητας για την Ζωή που μας ελευθερώνουν.

Ο δρόμος προς την Αλήθεια – Θεραπεία μας υποχρεώνει να κατανοήσουμε πρώτα, χάρη σε ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις, την αληθινή φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο, πολύ διαφορετική από αυτό που νομίζουμε. Πως είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό και να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα, απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών, όπως ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων, το φαινόμενο placebo, η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η θεραπεία από απόσταση, η μη τυχαιότητα των γεγονότων, τα τεκμηριωμένα “θαύματα” ιάσεων και όλες οι καταπληκτικές ικανότητες για ασφάλεια του συστήματος μας, που ονομάζουμε προσωπικότητα.

Αντιλαμβανόμαστε βιωματικά την υφή της πραγματικής ταυτότητας μας.

Αυτή η βαθύτερη και πληρέστερη κατανόηση της υγείας, και της Ζωής γενικότερα, μας οδηγεί υποχρεωτικά πέρα από την θεραπεία, προς την πνευματική μας εξέλιξη. Εστιάζουμε λοιπόν στον παρατηρητή μέσα μας και ανακαλύπτουμε το « Ποιος Είμαι » στο βάθος. Στερεώνεται μέσα μας η πεποίθηση για την βαθιά ενότητα, όλων των πτυχών της ύπαρξής μας: “Σώμα – Ενέργεια – Ψυχισμός – Νόηση – Πνεύμα”. Θα πιστοποιήσουμε με ασκήσεις πως όλα τα θαυμαστά βιώματα του « εγώ », της προσωπικότητάς μας (με τις αισθήσεις, συναισθήματα και σκέψεις) είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου του ποιοι είμαστε, και ότι όλα εκτελούνται για το ΕΓΩ, τον παρατηρητή, την ενέργεια επίγνωσης μέσα μας. Αυτός συγκεντρώνει τις εμπειρίες και συγχρόνως διατηρεί άθικτη την αρχική τελειότητα της εμψύχωσής του.

Η πιστοποίηση αυτής της ενότητας μας θεραπεύει, διότι αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας μέσα σ’ αυτήν. Η αποτελεσματική μέθοδος της εσωτερικής συμφιλίωσής μας θα ακολουθηθεί βιωματικά για να μας αποδείξει τον πλούτο της ταυτότητάς μας. Εκεί όπου βρίσκονται οι δυνάμεις για την αλλαγή ερμηνειών και επαναφορά της αρμονίας/ίασής μας. Επιπλέον, εξηγούνται επιστημονικά οι αόρατες βάσεις στις οποίες στηρίζονται πολλές ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (ενεργειακές, ψυχολογικές, πνευματικές).

Ανακαλύπτουμε τα ανώτατα επίπεδα της Υπόστασής μας

Θα αναθεωρηθούν τα περιοριστικά “πιστεύω” των επιστημών που διαιωνίζονται επισήμως, πάνω στους βασικούς νόμους της Δημιουργίας, όπως η υφή του Χρόνου, της ύλης, της ενέργειας, της πληροφορίας με καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις. Θα αποκαλυφθούν έτσι ανώτερα ακόμη επίπεδα της συμπαντικής μας υπόστασης, πέρα από την ενσαρκωμένη μας πορεία. Επίπεδα που βρίσκονται συνεχώς σε επαφή και συνεργασία με το δικό μας. Θα αναδυθούν καθαρά τα θαυμαστά του Σύμπαντος και της θέσης μας σε αυτό, και η πορεία της Ανθρωπότητας. Με απλό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται η παραμικρή επιστημονική κατάρτιση.

Ελευθερωνόμαστε από τα δεσμά των φόβων μας και βιώνουμε την δική μας ζωή

Στόχος του σεμιναρίου είναι η Ελευθερία μας για την Εξέλιξή μας

Η ευρεία προοπτική που προσφέρουν οι νέες γνώσεις, με τις βιωματικές ασκήσεις που τις συνοδεύουν, μας οδηγούν στην ελευθερία από τα φαντάσματα του φόβου, της έλλειψης, της τυχαιότητας, και της ανευθυνότητας με τα οποία ποτιζόμαστε καθημερινά από το σύστημα. Αποκτούμε τα νοητικά και πρακτικά εφόδια και να γίνουμε αμέσως εμείς οι ίδιοι δημιουργοί μιας ζωής με επίγνωση για το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Θα μπορούμε να διαβάζουμε απλά και με σαφήνεια, σαν ανοικτό βιβλίο, τις βαθιές αιτίες των ασθενειών και άλλων δυσαρμονιών της ζωής, τόσο της δικής μας όσο και των προσφιλών μας προσώπων, για να επιτυγχάνουμε την επαναφορά στην ισορροπία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την δυνατότητα, μετά το σεμινάριο, να επικοινωνούν κατευθείαν με τον εισηγητή για συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα τους απασχολούν πάνω στα θέματα που θα παρουσιασθούν.

Βιογραφικό: Ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D., σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ) Στρατηγική Επιχειρήσεων (Γαλλία). Εργάστηκε στο Παρίσι στην πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία και κατόπιν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια του στο εξωτερικό εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Έρευνας. Ανήσυχος ως επιστήμονας μπροστά στις αδυναμίες των ίδιων των επιστημών πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για τους νόμους της Φύσης και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτόμες πηγές έρευνας, ιδίως στον τομέα της υγείας σε πολλά επίπεδα, της σύγχρονης φυσικής καθώς και των φιλοσοφικών ρευμάτων. Διαπίστωσε τις βασικές δομές που διέπουν την ενότητα του Ανθρώπου και επιτρέπουν μια συγκροτημένη σύνθεση.

Πιστεύει ότι η Ανθρωπότητα διανύει σήμερα μία επικίνδυνη καμπή και είναι απόλυτα απαραίτητο να γίνει προσβάσιμη σε όλους μια τέτοια σύνθεση, επιστημονικά τεκμηριωμένη, που θα εκτοξεύσει τον καθένα μακριά στις γνώσεις. Πέρα από πολλά κατεστημένα και στενά μονοπάτια, για την πραγματικότητα της ανθρώπινης υπόστασης και την επιστροφή του ανθρώπου στην αρμονία. Να μας αγγίξουν έντονα οι μεγάλες αλήθειες για την πραγματικότητά μας, ώστε να μας βοηθήσουν άμεσα, προσωπικά και συλλογικά, στην επανάκτηση της ισορροπίας μας.

Η διάδοση μιας τέτοιας σύνθεσης είναι απόλυτα επείγουσα σήμερα μέσα στις τόσες επιταχυνόμενες αλλαγές που γνωρίζουν ο ίδιος ο Άνθρωπος, οι κοινωνίες μας και η Γη μας ολόκληρη.

Ο κ. Αναστασίου κατοικεί στο Πήλιο. (ioannis.anastasiou1@gmail.com)

Πρόγραμμα

Κυριακή 15 / 3 (09:30 – 10:00 εγγραφές, 10:00 ακριβώς – 19:00)

Κόστος Συμμετοχής: 50 €

Για φοιτητές, ανέργους και για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια του κ. Αναστασίου: 30 €

Χώρος: ΝΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, Πτολεμαίων 30, 3ος όροφος

Πληροφορίες και απαραίτητη εγγραφή: Νέο Θεμέλιο τηλ. 694 299 0635 (10 πμ – 10 μμ)
και 2310 531 366 (6 μμ – 10 μμ)
e-mail: newfoundationera@gmail.com

****

Αναζήτησε για μελέτη τα άρθρα του κ. Αναστασίου.

*Dr Ryke Hamer
*Η Γλώσσα της θεραπείας.
*Η φύση της πραγματικότητας (Ιωάννης Αναστασίου)
*Νέα Ιατρική & Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα (Ιωάννης Αναστασίου)