Serpentibus και Draconibus 1653

Ένα βιβλίο γραμμένο το 1653 από τον Ph.D. Joannes Jonstonus Ήταν ένας Πολωνός φυσικός επιστήμων και γιατρός, καταγόμενος από την Σκωτσέζικη αριστοκρατία. Το Serpentibus και Draconibus εκδόθηκε σε 100 αντίτυπα, με χρηματοδότηση από ενδιαφερόμενους...

Serpentibus και Draconibus 1653

Serpentibus και Draconibus 1653

Ένα βιβλίο γραμμένο το 1653 από τον Ph.D. Joannes Jonstonus που γεννήθηκε στο Szamotuły, 15 September 1603 και πέθανε το 1675. Ήταν ένας Πολωνός φυσικός επιστήμων και γιατρός, καταγόμενος από την Σκωτσέζικη αριστοκρατία. Εξέδωσε διάφορα βιβλία Φυσικής Ιστορίας.

Διάλεξα το Serpentibus και Draconibus το οποίο εκδόθηκε μόνο σε 100 αντίτυπα, με χρηματοδότηση από κάποιους ενδιαφερόμενους των γνωστών «Ειδικών Μυστικών Εταιριών» ! Για να το ετοιμάσει ταξίδεψε σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου κυρίως στην Ανατολική και στην Βόρειο Αφρική. Επειδή τότε δεν υπήρχε φωτογραφία φυσικά τα σκιτσάρισε. Έχει εκτεταμένες αναφορές στην Ελλάδα και την Ελληνική Μυθολογία.

Ο ίδιος ο Joannes Jonstonus αναφέρει ότι, τα ζωγράφισε εκ του φυσικού !!! το 1653.

Φανταστείτε, που να βρίσκονται άραγε αυτά τα περίεργα όντα; Τα σκότωσαν; Όλα; Ποιοί; Πότε; Που;

Μήπως σε κάποιο επίπεδο των υπογείων στοών, ή σε κάποια υπόγεια ήπειρο της Ασυνέχειας Mohorovičić.

Πόσο πολύ μοιάζουν στις περιγραφές της Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς!!!

Όπως και με τα αναγραφόμενα στο Terra Papers: Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη

666 ΚΟΙΛΗ ΓΗ, 888 ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, 999 ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΨΥΧΗ

«Εις το εσωτερικό της Κούφιας Γης, όπου κατοικείται το 1/4 της εσωτερικής επιφάνειας, αποτελείται εξ υδάτων, και τα 3/4 εκ γης, στέκουν θεόρατες θαυμαστές πολιτείες μεγάλης ομορφιάς και λειτουργικότητας Αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικόν επιφανειών είναι 616 μίλια λιγότερη από την αναγνωρισμένη διάμετρο της Γης. Εις το κέντρο ευρίσκεται ο θρόνος της ΠΕΤΡΑΣ του Ηλεκτρικού θεού, μια κυκλική σφαίρα θερμής ροζ φλόγας που φωτίζει θαμπά, όχι λαμπερή άλλα περιβάλλεται από μια Μηδέν Άργη, απαλή ομφή που εκβάλει αναθυμιάσεις, εγκυμονούσες εις το εσωτερικό της, εκπέμπουσες ευχάριστη ψυχική θέρμη. Αν η Γη ήταν συμπαγής μάζα και όχι Κούφια, η ταχύτητα της περιστροφής της γύρω από τον άξονα της θα την έσπαγε σε χιλιάδες κομμάτια. Αι είσοδοι εις τα Άδυτα ιερά, συμπεριλαμβανόμενων του Βορείου και Νοτίου πόλου, ευρίσκονται εις τους λεγόμενους ιερούς χώρους της επιφάνειας, εις τα ενδιαιτήματα και Ναούς των θρησκευτικών θεοτήτων. Ο πλανήτης της Γης είναι Κούφιος και κατοικείται εις το εσωτερικόν του. Αυτό είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.» Οι τίτλοι 666, 888 και 999 είναι βιβλία του Δημ. Κούγκουλου και η περιγραφή που παρατέθηκε δική του.

«Νομίζω πως ανήκουμε κάπου. Πιστεύω πως η Γη, σε κάποιες άλλες εποχές, ήταν μια έρημη χώρα και κάποιοι άλλοι ήρθαν εδώ πριν από εμάς, την εξερεύνησαν, την αποίκισαν, έφτιαξαν μεταλλάξεις και στο τέλος άρχισαν μεταξύ τους ένα μεγάλο πόλεμο. Τώρα πια, κάτι πολύ περίεργο κατέχει την Γη, που έγινε η αιτία να φύγουν όλοι οι άποικοι. Ίσως να είμαστε προορισμένοι να μας χρησιμοποιούν, έχοντας την ψευδαίσθηση της ελευθερίας και της δημιουργίας, ίσως να υπάρχει κάποιος κανονισμός που να διαχωρίζεται σε πολλές κατηγορίες. Κάτι έχει πάνω μας νόμιμο δικαίωμα, κάτι μας εξουσιάζει, αφού πρώτα πλήρωσε το αντίτιμο για να πάρει την ιδιοκτησία που παλιότερα ανήκε αλλού. Αυτή η συναλλαγή, ήταν γνωστή εδώ και πολλούς αιώνες, σε πολύ λίγους από εμάς, οι οποίοι θα ήταν πιστοί μιας πολύ μυστικής λατρείας, ή κάποιας μυστικής εντολής και τα μέλη αυτής της ομάδας μας κατευθύνουν στο επίπεδο των αποδεκτών γνώσεων και μας προσανατολίζουν προς αυτήν τη μυστηριώδη λειτουργία και χρήση μας.» Charles Fort «The Book of the Damned»

Aμφισβητείστε και Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε!

@Ιων Μάγγος /miastala.com 2009

«So God created the Great Dragons»
… Genesis 1:21 The Latin Vulgate; 5th Century

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (a)
Νανικά Αλφάβητα

Ο Δημήτρης Κουγκουλος ένας Έλληνας ερευνητής και εκπληκτικός γνώστης του Πυθαγορείου συστήματος παρουσίασε στο μια σειρά από Νανικά Αλφάβητα. Ένα από αυτά πρόκειται για το αλφάβητο του Δίπυλου των Αθηνών. Κάποιο άλλο σχετιζόταν με το Ατλάντειο αλφάβητο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Γραμμική Α και Β ΕΙΝΑΙ επίσης Νανικα Αλφάβητα. Τα Νανικα όπως υποστηρίζει έχουν τη βάση τους στην Ελληνική Γλώσσα. Μάλιστα αναφέρει με παραδείγματα κάποιες Αγγλικές λέξεις και την ρίζα της κάθε μιας δείχνοντας έτσι ότι τα Αγγλικά προέρχονται από την Ελληνική Γλώσσα. Να και ορισμένα παραδείγματα παρακάτω:

Η λέξη Secret προέρχεται από την λέξη Τετρακτύς.
Το Αγγλικό Enjoy είναι το Ελληνικό εν ζωή.
Το Years είναι το γήρας.
Το κακό και δυσοίωνο άστρο, ο Δις-Αστήρ ειναι Disaster.
To Έαρ (Άνοιξη) έγινε Ear (αυτί).
(ΠΛ Φαιδ 110b–115a: Ο κοσμολογικός–εσχατολογικός μύθος του «Φαίδωνα»)

Περιγραφή της γης – Πού κατοικούν οι άνθρωποι (Τάσος Κανάκης) (111 e 7 – 112 a 2) «Ἔν τι τῶν χασμάτων τῆς γῆς ἄλλως τε μέγιστον τυγχάνει ὄν καί διαμπερές τετρημένον δι “ὅλης τῆς γῆς, τοῦτο Ὅμηρος εἷπε, λέγων αὐτό τῆλε μάλ΄, ἧχι βάθιστον ὐπό χθονός έστι βέρεθρον.»

Απόδοση στα Νεοελληνικά: «Ένα ξεχωριστό από όλα τα χάσματα της Γής, υπάρχει και είναι μέγιστο, αφού διαπερνά ολόκληρη την γή από το ένα άκρο αυτής ως το άλλο ( διαμπερές ). Περί αυτού ακριβώς ομιλεί και ο Όμηρος λέγοντας, πολύ μακριά, εκεί κάτω από την Γη, υπάρχει ένα βαθύτατο βάραθρο.»

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (18)

johnstonusseaserpent

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (3)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (4)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (5)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (6)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (7)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (8)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (9)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (10)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (11)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (12)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (13)

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (14)

terrapapers.com- Serpentibus Draconibus 1653

terrapapers.com-Serpentibus και Draconibus 1653 -Ph.D. Joannes Jonstonus (17)