«Σκέψου Αλλιώς» STRANGE 160

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις Προσγειώθηκε το Νέο Αρειανό STRANGE 160! "ΣΚΕΨΟΥ ΑΛΛΙΩΣ !" και ίσως το Δεις να σε Κοιτά Περίεργα από το ράφι του περιπτέρου της περιοχής σου -μπορείς να το αναζητήσεις κι εσύ, θα το...

«Σκέψου Αλλιώς» STRANGE 160

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις Προσγειώθηκε το Νέο Αρειανό STRANGE 160! «ΣΚΕΨΟΥ ΑΛΛΙΩΣ !» και ίσως το Δεις να σε Κοιτά Περίεργα από το ράφι του περιπτέρου της περιοχής σου -μπορείς να το αναζητήσεις κι εσύ, θα το εκτιμήσει- έτοιμο να σε Ταξιδέψει σε μια σειρά από μυστηριώδη θέματα.

#ΑΡΗΣ Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ > Ιων Μάγγος

#ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ? > Παντελής Γιαννουλάκης

#ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ
ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ >Αργύρης Λαγκάς

#MESMERIZED: ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ: ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΖΩΙΚΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ > Ηω Αναγνώστου

#ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

#ΧΩΡΙΟ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

#ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ > Παντελής Γιαννουλάκης

#12 ΠΛΑΝΕΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΜΟΥ >Δημήτρης Τσινικόπουλος

#Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ /ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ & Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ >Dr Charles T. Tart

#ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ SINGULARITY POINT
ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ >Γιώργος Στάμκος

#ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΣΑΝΔΡΑ >Γιώργος Στάμκος

#ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ > Παρασκευάς Μάγειρας

#ΣΤΡΑΝ-ΓH NEWS

#DOCTOR SHAMBALA

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ!

Προσοχή: Το STRANGE είναι μια Έντυπη Διαταραχή της Πραγματικότητας και Απαγορεύεται Αυστηρά από την Υ.Δ.Ο (Υπηρεσία Διώξεως Ονειροπόλων).

 

terrapapers.com_strange n160- tora skepsou allios
Editorial

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

Στους αναγνώστες που τυχαίνει αυτήν τη στιγμή να διαβάζουν αυτές τις σελίδες, προτείνω μια ριζική αναμόρφωση της προσωπικότητας, μια επαναστατική κίνηση ενάντια στον τυραννικό εαυτό τους και στα απογοητευτικά πρότυπα του κοινωνικού συνόλου. Ιδιαίτερα σε εσάς που αυτή τη στιγμή διαβάζετε αυτό το περιοδικό κατά λάθος, επειδή σας κίνησε την περιέργεια στο περίπτερο ή σε κάποιο μαγαζάκι, ή επειδή το διαβάζετε τώρα στο σπίτι ενός φίλου σας όπου το ανακαλύψατε πάνω στο τραπέζι του καφέ, ή επειδή το έχετε βρει στα σκουπίδια σχετικά άθικτο, ή επειδή σας ανάγκασε να το διαβάσετε ο σύντροφός σας για να συμβαδίζετε πνευματικά, ή επειδή το κλέψατε από το παιδί σας ή από τον μπαμπά ή τη μαμά σας για να δείτε τι είναι αυτό που διαβάζει με τόση προσήλωση, ή επειδή είστε αναλυτής κάποιας υπηρεσίας πληροφοριών και το έχετε στη λίστα, ή επειδή είστε δημοσιογράφος που θέλει να ενημερωθεί για κάποιες ιδέες για τα γραπτά του, ή επειδή είστε επίδοξος συγγραφέας που προσπαθεί να εμπνευστεί, ή επειδή το κλέψατε από κάποιον ή το δανειστήκατε, ή, τέλος πάντων, επειδή βγήκε συμπτωματικά στον δρόμο σας για ανεξιχνίαστους –προς το παρόν– λόγους.

Διαβάζετε αυτές τις σελίδες επειδή κάποια άγνωστη σε εσάς δύναμη αποφάσισε μέσω αυτών των σελίδων να σας προτείνει  μια ριζική αναμόρφωση της προσωπικότητάς σας, μια επαναστατική κίνηση ενάντια στον δυναστευτικό εαυτό σας και στα απογοητευτικά πρότυπα του κοινωνικού συνόλου. Ένα μήνυμα από αλλού, που καλεί για μία αναμόρφωση του εαυτού σας, που καλεί για μια ανέλπιστη ύστατη απόδραση από την απογοητευτική καθημερινή πραγματικότητα.

Εσείς οι άλλοι, νομίζετε ότι ήδη την έχετε κάνει αυτήν την αναμόρφωση και αυτήν την επανάσταση, αλλά παρ’ όλα αυτά διαβάζετε κι εσείς για κάποιον άγνωστο λόγο αυτές τις σελίδες, κι ίσως να είναι γιατί κάτι εκεί έξω θέλει να σας υπενθυμίσει ότι υποκρίνεστε ότι την έχετε κάνει, και ότι ίσως να ήρθε ο καιρός να την κάνετε στ’ αλήθεια. Όσο για εσάς τους λιγοστούς που την έχετε κάνει ήδη, χαμογελάστε παρακαλώ.

Όχι, μην ανησυχείτε όλοι εσείς, δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε μια επίπονη φιλοσοφική αναζήτηση που θα καταλήξει στο να σας χλευάζουν και να σας κοροϊδεύουν οι πάντες γύρω σας ώσπου να σας αποφεύγουν συστηματικά, ούτε να αντιμετωπίσετε τις υπαρξιακές σας αγωνίες που τόσο έντεχνα τις αποφεύγετε εσείς καθημερινώς, ούτε θα χρειαστεί να ενταχθείτε σε κάποια αίρεση ή κλαμπ ή μυστική οργάνωση με μεγάλη ετήσια συνδρομή μέλους, ούτε να μυηθείτε στα ελευσίνια μυστήρια όπως τα ερμηνεύει ο μύστης της γειτονιάς σας μαζί με τον οποίον ψωνίζετε στο ίδιο σούπερ μάρκετ, ούτε θα χρειαστεί να γίνετε ερημίτης σε κάποιο βουνό όπου θα πισωγυρίσετε προσωπικά την ανθρώπινη εξέλιξη στον άνθρωπο του Κρο-Μανιόν με την πρόφαση να εξελιχθείτε διανοητικά και ψυχικά, ούτε να κάνετε καταναγκαστική πολυγαμία και καθοδηγούμενους οραματισμούς και παγωμένα λουτρά και να στριφογυρίζετε με ταχύτητα γύρω από τον εαυτό σας και να σταματάτε απότομα μόλις ο σοφός σας δάσκαλος χτυπάει παλαμάκια, ούτε θα χρειαστεί να διαβάσετε περισσότερες από μία βιβλιοθήκες (δυστυχώς το διάβασμα δεν το γλιτώνετε), ούτε, φυσικά, να βγάλετε όσα περισσότερα λεφτά μπορείτε πατώντας πάνω στα πτώματα όλων εκείνων που θα έπρεπε να τα είχαν βγάλει στη θέση σας, για να νιώσετε ανώτεροι.

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτε από όλα αυτά για να πετύχετε, έστω, το ουσιαστικό ξεκίνημα της ριζικής αναμόρφωσης της βασανισμένης προσωπικότητάς σας και μια επαναστατική κίνηση ενάντια στον μέτριο εαυτό σας και στα απογοητευτικά πρότυπα του κοινωνικού συνόλου και της απαράδεκτης καθημερινής πραγματικότητας.

Απλώς, χωρίς δεύτερη σκέψη, ακολουθείστε τα παρακάτω δέκα απλά βήματα … Παντελής Γιαννουλάκης