Topics:

Τα Ναρκωτικά Βρωμίζουν την Συνείδηση

Τα ναρκωτικά δεν διευρύνουν τη συνείδηση. Αντίθετα περιορίζουν τη συνείδηση, τη θολώνουν, την ανεστιάζουν και την εξασθενίζουν σε σημαντικό βαθμό. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ναρκωτικά βλάπτουν το μηχανισμό της συνείδησης, δηλαδή το νου, τον εγκέφαλο...

Τα Ναρκωτικά Βρωμίζουν την Συνείδηση

Ναρκωτικά: Το ότι βλέπετε το πρόβλημα, των ναρκωτικών, δε σημαίνει ότι το κατανοείτε, ή ότι είστε σε θέση να το χειριστείτε και να το λύσετε.

Ας υποθέσουμε ότι χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο. Αυτό είναι το πρόβλημά σας. Το βλέπετε, αλλά δεν έχετε ούτε τα χρήματα για να το αγοράσετε, ούτε την ικανότητα να μάθετε να οδηγείτε. Ένας άνθρωπος κάτω από την επίδραση των ναρκωτικών είναι πολύ ευαίσθητος σε υπνωτικές υποβολές, όχι μόνο προφορικές, αλλά –πιο συχνά- και σε τηλεπαθητικές υποβολές. Όταν τα ναρκωτικά παίρνονται από μια ομάδα ανθρώπων, τότε στη κυριολεξία βρωμίζουν ο ένας το νου του άλλου με υπνωτικές υποβολές μέσα από προφορικά και τηλεπαθητικά μηνύματα.

Ύστερα από μια τέτοια κατάσταση οι χρήστες των ναρκωτικών νιώθουν σύγχυση και έχουν μια αδυναμία προσανατολισμού, εξαιτίας των πολλών εντολών που έχουν τοποθετηθεί στο νου τους. Έχουν πολλές αντικρουόμενες παρορμήσεις, φόβους και αρέσκειες, θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Όταν ένας άνθρωπος θέλει να είναι απόλυτα θετικός, τότε το αρνητικό εισχωρεί ανεπαίσθητα και δεν μπορεί να αποφασίσει ανάμεσα στα δυο, εξαιτίας πολλών άλλων παρεμβάσεων. Το αποτέλεσμα είναι ότι πέφτει σε απάθεια, σύγχυση και ύπνο.

Μια τέτοια κατάσταση δημιουργεί εξάρτηση από τους άλλους. Συχνά ο άνθρωπος υπακούει σε κάθε προσταγή, προκειμένου να σώσει τον εαυτό του, αλλά εσωτερικά απορρίπτει την εντολή. Διασκορπίζεται και δεν μπορεί να συγκεντρώσει τον εαυτό του. Τέτοιοι άνθρωποι χρησιμοποιούνται μερικές φορές σαν ασυνείδητοι σκλάβοι από άλλους ανθρώπους, για να ικανοποιήσουν τα φυσικά πάθη τους ή τις εγκληματικές προθέσεις τους. Τέτοιες καταστάσεις τελικά δημιουργούν βαθύ μίσος και δυσπιστία για όλους τους ανθρώπους. Οδηγούν τον άνθρωπο σε πολλά εγκλήματα και τέλος στην αυτοκτονία.

Η συνείδηση είναι ένα πεδίο φωτός μέσα στο νου μας, το οποίο το χρησιμοποιούμε για να χειριζόμαστε δημιουργικά τη ζωή μας, να εξασφαλίζουμε την επιβίωση τη δική μας και των άλλων και να δημιουργούμε επικοινωνία προς ανώτερους σκοπούς – σκοπούς οι οποίοι δημιουργούν μεγαλύτερη χαρά, μεγαλύτερη κατανόηση και μας κάνουν ικανούς να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των άλλων, καθώς και τα δικά μας με δημιουργικούς τρόπους. Τα ναρκωτικά εμποδίζουν μια τέτοια δυνατότητα.

Γνωρίζω κάποιον διάσημο συγγραφέα, ο οποίος αφού έγραψε μερικά καλά βιβλία, μετά άρχισε να παίρνει ναρκωτικά. Τα μετέπειτα βιβλία του παρουσίαζαν μια μεγάλη απόκλιση σε σκοπό, δομή και βάθος. Κατέστρεψε τη ροή των εμπνεύσεών του, βλάπτοντας το μηχανισμό της δημιουργικότητάς του και έφερε στον εαυτό του ένα μεγάλο αίσθημα αποτυχίας. Μια ομάδα ηθοποιών βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση. Τελικά τα παράτησαν, και έγιναν ‘κολυμβητές σε λασπωμένα νερά’.

Τα ναρκωτικά δεν διευρύνουν τη συνείδηση. Αντίθετα περιορίζουν τη συνείδηση, τη θολώνουν, την ανεστιάζουν και την εξασθενίζουν σε σημαντικό βαθμό. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ναρκωτικά βλάπτουν το μηχανισμό της συνείδησης, δηλαδή το νου, τον εγκέφαλο και τους τρεις ενδοκρινείς αδένες μέσα στο κεφάλι. Κλονίζουν την υγεία του ανθρώπινου σώματος σαν σύνολο. Αποκρυσταλλώνουν ένα τμήμα του νου, δημιουργώντας πρότυπα συνήθειας και έτσι διαταράσσουν τη λογική του ανθρώπου. Με τη χρήση των ναρκωτικών, οι άνθρωποι βλέπουν ότι τους αρέσει ή αποφεύγουν ότι δεν τους αρέσει. Δεν αντικρίζουν τα πράγματα όπως αληθινά υπάρχουν.

Είναι ένας μηχανισμός αυτο-εξαπάτησης. Ο άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει ‘ενόραση’ των προβλημάτων του, αλλά δεν βλέπει τα πραγματικά του προβλήματα – μόνο εκείνα που νομίζει ότι έχει. Ακόμα και όταν, σε μερικές περιπτώσεις έρχεται μια στιγμή κατά την οποία αντιλαμβάνεται πραγματικά τα προβλήματά του, στερείται της πρωτοβουλίας και της παρόρμησης να τα λύσει και να τα ξεπεράσει. Μοιάζει με ένα παιδί που διαλύει ένα ρολόι και ύστερα είναι ανίκανο να ξανατοποθετήσει τα κομμάτια στις κατάλληλες θέσεις τους. Στριμώχνει απλώς τους λεπτούς τροχούς του λεπτεπίλεπτου μηχανισμού σε κάποια θέση και κάνει το ρολόι τελείως άχρηστο. @Τορκόμ Σαραϊνταριάν “Το πύρινο άρμα και τα ναρκωτικά”

Το ίδιο συμβαίνει με κάθε γνώση, άλλωστε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σημαίνει ΓΝΩΣΗ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ της ΓΝΩΣΗΣ, το ό,τι αποκτάτε κάποια γνώση δεν σημαίνει απαραίτητα πως την κατανοείτε ή είστε σε θέση να την χειριστείτε και να αποκτήσετε τα όποια οφέλη θα προκύψουν απ αυτήν. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος -υπάρχουν κι άλλοι- που η Φιλοεπιβιωτική Γνώση δεν είναι κρυφή, μπορεί να είναι κεκαλυμμένη, αλλά άγνωστη δεν είναι. Είναι γραμμένη και ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η γνώση που χρειάζεσαι για να δραπετεύσεις από την φυλακή του Κυρίου Δημιουργού κι όχι ανάμεσα στις λέξεις.

Άλλο ένα ψεύδος για να σε εξαπατήσουν, κρυμμένα νοήματα, αοριστολογίες, γενικότητες, ανάμεσα, μπρος, πίσω, πάνω, κάτω, απ τις λέξεις, που μόνο οι βλάκες γράφουν, για να δικαιολογήσουν μια κρυμμένη μεγαλοφυΐα που μόνο οι ίδιοι και οι υποτελείς τους, αντιλαμβάνονται. Οι Πνευματικοί άνθρωποι μιλούν απλά και εννοούν αυτά που γράφουν, δεν τίθεται καν η φράση “Δεν εννοώ αυτό” και όπου τίθεται επιβεβαιώνει την βλακεία του γράφοντος. Αυτό είναι ένα καλό κριτήριο για να αντιλαμβάνεσαι πόσο βλάκας ή μη είναι ο γράφων.

@Polixeni Deli