Topics:

THE TRUTH IS STILL IN THERE! STRANGE 158:

STRANGE 158: THE TRUTH IS STILL IN THERE! To νέο τεύχος του Απαγορευμένου Περιοδικού κυκλοφορεί από Παρασκευή 29 Ιανουαρίου σε Όλη την Ελλάδα. STRANGE: Το Μυστήριο Είναι Εκεί Έξω αλλά και μέσα στις σελίδες του...

THE TRUTH IS STILL IN THERE! STRANGE 158:

STRANGE 158: THE TRUTH IS STILL IN THERE!

To νέο τεύχος του Απαγορευμένου Περιοδικού κυκλοφορεί από Παρασκευή 29 Ιανουαρίου σε Όλη την Ελλάδα:

Αναζητήστε το και διαβάστε:

# ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ X-FILES! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ: Παντελής Γιαννουλάκης

# ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Νέα Αποκλειστική Συνέντευξη στον Γιώργο Στάμκο

# ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΟΝΗ: H Βιολετί Ακτινοβολία της Ζωής και τα Βιοφωτονικά Κβάντα Οργόνης: Ιων Μάγγος

# Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Γιατί το Υδρογόνο είναι το Αιώνιο Καύσιμο του Μέλλοντος; Κώστας Λάμπος

# H ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Κατερίνα Παναγιωτοπούλου

# ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ «ΛΕΥΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! Οι Πρώτοι Πολιτισμοί της ΠροΚολομβιανής Αμερικής Ιδρύθηκαν από τους Άτλαντες; Αργύρης Λαγκάς

# ΧΑΟΣ! ΑΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ Ανακάλυψε την «Δύναμη της Αδυναμίας» :Ηω Αναγνώστου

# Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ: Τάσος Πετρίδης

# ΕΝΑ ΛΑΒΚΡΑΦΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Παντελής Γιαννουλάκης

# Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ: Παντελής Γιαννουλάκης

# ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Χρήστος Ντικμπασάνης

# ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ UFO. “Αν εκλεγώ θα πω όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους”

# ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Θα γίνει Πυρηνικός Πόλεμος το 2016;

STRANGE: Το Μυστήριο Είναι Εκεί Έξω αλλά και μέσα στις σελίδες του Απαγορευμένου Περιοδικού.

Αναζητήστε το!

TERRAPAPERS.COM_ mag STRANGE N.158

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

Editorial: Παντελής Γιαννουλάκης

Η αληθινή γεωγραφία είναι μυστική. Δεν την έχει αντικρίσει, παρατηρήσει, κατανοήσει, γνωρίσει, σχεδόν κανείς.

Ο κόσμος γύρω μας αποτελεί μια ανείπωτη γλώσσα που χάσαμε την ικανότητα να τη διαβάζουμε. Κι εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος αυτής της γλώσσας, οι αλλαγές σε εμάς είναι αλλαγές στο περιεχόμενο των πληροφοριών όλων αυτών των μηνυμάτων που μας περιβάλλουν. Η μεταβαλλόμενη πληροφορία την οποία βιώνουμε σαν κόσμο είναι μια μεγάλη αφήγηση. Πρόκειται για την αχανή γεωγραφική αφήγηση μιας συναρπαστικής και αρχετυπικής ιστορίας -είναι σαν να ζούμε μέσα σε ένα Βιβλίο και να είμαστε αγράμματοι, αλλά και να μην διακρίνουμε ούτε καν τα γράμματα ως σχήματα. Ακόμη και τα τοπία που βλέπουμε αυτή τη στιγμή γύρω μας δεν είναι αυτό που φαίνονται. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πού ζούμε… Αφοσιωθήκαμε στις δικές μας σύγχρονες κατασκευές και δεν προσέχουμε την πανάρχαια κατασκευή γύρω μας.

Όλοι μας ζούμε μέσα στα ερείπια μιας πανάρχαιας κατασκευής, που το τιτάνιο μέγεθος της την καθιστά αόρατη και απαρατήρητη.

Ολόκληρη η επιφάνεια της γης είναι σημαδεμένη από τα ίχνη ενός τιτάνιου έργου προϊστορικής μηχανικής, που περιλαμβάνει τεράστια μεγαλιθικά μνημεία που έχουν αφομοιωθεί με το φυσικό περιβάλλον και δεν είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμα, βουνά-πυραμίδες, αρχαίους τεχνητούς κούφιους λόφους, αμέτρητες πανάρχαιες υπόγειες στοές και συστήματα στοών, ειδικά διαμορφωμένα σπήλαια, λαβυρινθώδη δίκτυα ιερών μονοπατιών, ευθείες γραμμές, γιγάντιες γεω-ζωγραφιές που φαίνονται μόνο από πολύ ψηλά, τιτάνιες σκαλισμένες μορφές πάνω στα βουνά και στα βράχια, πέτρινους κύκλους, κανάλια, φαράγγια, τεχνητά νησιά, πανοράματα και εποπτικές θέες, γιγάντιες σκιές, κατασκευές με αστρονομικούς συσχετισμούς, τιτάνια περισκόπια, σεληνιακά παρατηρητήρια, κ.α.

Όλα αυτά αποτελούν έναν τεράστιο γεωγραφικό μηχανισμό, την ύπαρξη και τη χρήση του οποίου οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει, και τον οποίον δεν μπορούν καν να αντιληφθούν παρ’ όλο που τους περιβάλλει από παντού. Ζούμε ανάμεσα στα ερείπια αυτής της πανάρχαιας κατασκευής. Τα στοιχεία που την αποτελούν συνδυάζονται μεταξύ τους με πολλούς τρόπους, είναι απόλυτα διαπλεκόμενα, κάποτε χρησιμοποιούνταν στο σύνολό τους για σκοπούς που σήμερα θα φάνταζαν απίστευτοι και γι’ αυτό ούτε που τους υποψιάζεται κανείς. Πρόκειται για ένα πανάρχαιο και τιτάνιο γεωγραφικό μηχάνημα, που συνεχίζει να δουλεύει, αλλά δεν υπάρχουν πλέον οι χειριστές του.

Οι γνώσεις για την ύπαρξη και τη χρήση αυτού του γεωγραφικού μηχανισμού, σταδιακά χάθηκαν στην πάροδο των αιώνων, αλλά, πριν χαθούν τελείως, κομμάτια αυτών των γνώσεων και των τόπων διερευνήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν τμηματικά και ελλιπώς από τους μεταγενέστερους (οι οποίοι είναι ήδη αρχαίοι για εμάς). Αυτοί οι τελευταίοι άφησαν τις νεότερες κατασκευές και τις παρατηρήσεις τους στους επόμενους, οι οποίοι ακόμη πιο τμηματικά και ελλιπώς τις εκμεταλλεύτηκαν, αφήνοντας ακόμη λιγότερα στοιχεία στους επόμενους, και ούτω καθεξής, ώσπου όλο και πιο αφαιρετικά και διαστρεβλωμένα να χαθούν τελείως, και να απομείνει στους σύγχρονους ανθρώπους όλο το δυσδιάκριτο γεωγραφικό συνονθύλευμα των επεμβάσεων που έγιναν στους αιώνες, καθώς και μία αποσπασματική και ακατανόητη συρραφή γνώσεων και μυστικών των αιώνων, που την ερμηνεύουν πλέον με τους τελείως λανθασμένους δικούς τους τρόπους.

Αρχαίοι ναοί, μαντεία, εκκλησίες, εξωκλήσια, εκκλησάκια, καθεδρικοί, μονές, πύργοι, κάστρα, τείχη, τύμβοι, τάφοι, μνημεία, πολιτείες, στοές, ορυχεία, τούμπες, μεγαλιθικοί κύκλοι, πυραμίδες, παρατηρητήρια, φάροι, σημαδούρες, μονοπάτια, δρόμοι, κλπ, κλπ, χτίστηκαν, στήθηκαν, στοιχήθηκαν, οριοθετήθηκαν, υπολογίστηκαν, συνδυάστηκαν, σε όλες τις εποχές, για να σημαδέψουν, να εποπτεύσουν, να χειριστούν, τμήματα αυτής της μυστικής γεωγραφίας του πανάρχαιου αυτού γεω-μηχανισμού.

… Διαβάστε την -άκρως ενδιαφέρουσα- συνέχεια στο νέο STRANGE n.158 που κυκλοφορεί.