UFO και Αεροψεκασμοί

«Δεν υπάρχει κανένας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη που μπορεί να διδάξει στα παιδιά ότι η Πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπει το μάτι, το αυτί ακούει και το χέρι μπορεί να αγγίξει, αλλά κι...

UFO και Αεροψεκασμοί

«Δεν υπάρχει κανένας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη που μπορεί να διδάξει στα παιδιά ότι η Πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπει το μάτι, το αυτί ακούει και το χέρι μπορεί να αγγίξει, αλλά κι αυτό που είναι κρυμμένο από την όραση και την αφή, κρυμμένο απ’ τις ανθρώπινες αισθήσεις κι αποκαλύπτεται κάθε στιγμή, μόνο για μια πολύτιμη στιγμή, μονάχα σ’ εκείνους που την αναζητούν με τα ορθάνοιχτα άλλα μάτια του νου και σ’ εκείνους που ακούν τους ψιθύρους με τ’ αυτιά της ψυχής και την αγγίζουν με τα ακροδάχτυλα της αιθέριας σκέψης. Για να διδάξετε αυτό στα παιδιά σας, πρέπει να είναι δική σας Γνωση και πρέπει να ζείτε μ’ αυτή την Γνώση, πρέπει δηλ. να είστε Α Ψ Ο Γ Ο Ι.

Είναι δυνατόν να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι; Μια σκόπιμη προσπάθεια να ζήσεις, να είσαι ελεύθερος, δεν είναι ζωή, δεν είναι ελευθερία. Πρέπει να συμβεί η ζωή, δεν μπορεί να προκληθεί. Η Ελευθερία δεν είναι παιχνίδι του νου, της επιθυμίας ή της ευχαρίστησης. Όλες οι προσπάθειες να ζήσεις, να είσαι ελευθερος δεν είναι παρά η απόρριψή τους. Κάθε μορφή ελευθερίας  αναπόφευκτα οδηγεί σε εξαπάτηση, σε ψευδή ψευδαίσθηση, επειδή επιθυμούν τα ιερατεία τυφλούς. Απλά να γνωρίζεις, ότι Γνωρίζεις τι σκέφτεσαι και τι κάνεις και τίποτ’ άλλο. Η δυνατότητα να Δρας έγκειται στο να βλέπεις, ν’ ακούς, να μυρίζεις, ν’ αγγίζεις, να αισθάνεσαι με ΑΨΟΓΟΣΥΝΗ.» Ηω Αναγνώστου / Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού

Σου είπαν οι φελλοί πως οι Αεροψεκασμοί είναι Hoax και το ‘χαψες σαν χάνος.

Δεν είναι Συνωμοσιολογία οι Αεροψεκασμοί !!! φυσικά και δεν είναι.

Οι φωτογραφίες και τα PDF που παραθέτω είναι μερικές από τις πολλές εκατοντάδες που υπάρχουν και δείχνουν την Πραγματική Πραγματικότητα πέραν κάθε αμφιβολίας, φυσικά, μονάχα για όποιον μπορεί να «Βλέπει» και ν’ αντιλαμβάνεται Τι «Βλέπει». Πολλά ψεκαστικά αεροπλάνα είναι ολογράμματα. Αν τα παρατηρήσεις προσεκτικά (γίνεται πιο εύκολα μ’ έναν τηλεφακό Nikon 2000mm) θα δεις ότι τρεμοπαίζουν κι άλλοτε εξαφανίζονται τα φτερά, η άτρακτος και μερικές φορές χάνεται το σχήμα του αεροπλάνου και φαίνεται μια γυαλιστερή δεξαμενή !

Πολλές φορές ενώ δεν φαίνονται αεροπλάνα πλημυρίζει πολύ γρήγορα ο ουρανός χημικά σύννεφα. Αυτό γίνεται γιατί τα UFO πετούν σε λειτουργία αορατότητας. Η φωτογραφία με το F15 και το UFO είναι του Ed Walters τραβηγμένη στις 13 Ιανουάριου του 1994, στην Pensacola των ΗΠΑ.

Οι χημικές ουρές στον ουρανό (chemtrails) είναι ένας όρος που βρίσκεται στα εγχειρίδια λειτουργίας της στρατιωτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών τουλάχιστον από την δεκαετία του 1960. Βρίσκονται στο ιντερνέτ μια σειρά από στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των Chemtrails, του χημικού στοιχείου 131, κι εγχειρίδιο από το Φθινόπωρο του 1990 (που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Χημείας, ΗΠΑ Σχολή Ικάρων το 1990) στο οποίο συζητείται η τροποποίηση της μετεωρολογίας με ιοντικό πλάσμα κι άλλα χημικά προϊόντα. Από το 1990, υπάρχουν μαθήματα με τον τίτλο «χημικές ουρές» που παρουσιάστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Σχολή Ικάρων και τα τμήματα χημείας USAFA.

Η εμφάνιση αεροπλάνων και UFO που στολίζουν τον ουρανό με ευθείες «χημικές ουρές» έχουν καταγγελθεί από πολλούς ανθρώπους μέχρι σήμερα, αλλά φυσικά κι ο πολιτικός της γειτονιάς σου είναι πιο άσχετος σε αυτά τα θεματα από ‘σένα, το ότι εσύ τον θεωρείς σημαντικό (όπως και τον παπά, γιατρό, κλπ), είναι άλλου Κθούλου Ευαγγέλιο.

Το έγγραφο είχε αντιγραφεί σε μικροφίλμ το 1992. Ακόμη και το πρόγραμμα για την NASA χρονολογείται από το 1966.

Μας το λένε επισήμως κι ανερυθρίαστα

Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 21+ χρόνια, βασιζόμενοι στην πολύ άσχημη διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με σάπια κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και… Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι «μελάνης» από τα C.P.D. και τα MK/ultra/kids, τις Οργανικές Πύλες και τα trolls κάθε είδους, κόμματος κι αποκόμματος και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν «άλλων ρήμασι πειθόμενοι» ότι είναι «εξατμίσεις αεροπλάνων» Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!

Τι και αν γράψαμε άρθρα όπως τα κλασσικά πλέον δικά μου «Μετεωρολογικός Πόλεμος – Αεροψεκασμοί» συστηματικά οι καλοθελητές τα πληρωμένα τρολλάκια «επιστημονικά τεκμηριωμένοι» λακέδες μας κορόιδευαν. Γιατί όπως ξέρετε η Αντιπροπαγάνδα είναι ο καλύτερος τρόπος να θάψουν οτιδήποτε δεν μπορούν να εξαφανίσουν κι έχουν σύστημα να το κάνουν, όχι οι ίδιοι, είναι φελλοί, αλλά αυτοί που πατρονάρουν τους ίδιους και τα πιστά προβατάκια. Οι γεμάτοι με τοξίνες και δηλητήρια, (λόγω και της άσχημης διατροφής τους), άνθρωποι της Δύσης, λόγω των φοβικών ιδεοληψίων τους και με τα δεκάδες ψυχοπαθολογικά συνδρόμα, σπεύδαν να μας …στείλουν στην πυρά γιατί χάλαγε το αφήγημα τους περί «αγάπης και φως»

Παλιότερα κάναν κομμάτια την Υπατία. Φαντάζομαι την έκφραση της Υπατείας όταν της έλεγαν πως «…υπάρχει κάποιος θεός που φροντίζει τους ανθρώπους και τους αγαπάει, αλλά τους καίει στην κόλαση αν δεν τον προσκυνούν και δεν τον υπακούν τυφλά» ε, ναι, σίγουρα θα έβαλε τα γέλια, μόνο που τα βδελυρά, μιαρά, σαπρόφυτα του «θεού της αγάπης» που πίστευαν αυτές τις ανοησίες την… έγδαραν ζωντανή με κοχύλια, την περιέφεραν -ζωντανή ακόμη- στους δρόμους τις Αλεξάνδρειας, διαμέλισαν το σώμα της και πέταξαν τα κομμάτια της σε όλη την πόλη.

Ποτέ δεν διερώτονται οι άνθρωποι, τι είναι αυτές οι γραμμές στον ουρανό κι αυτά τα, σαν ξασμένο μπαμπάκι σύννεφα. Ούτε γιατί σε μια η δύο ημέρες μετά τον ψεκασμό, αρρώσταινουν από «ίωση» ! Τι να πει κανείς αφού ακολουθούν την παράδοση όπου τους συμφέρει, δηλαδή …μόνο στον χαβαλέ και στα κοψίδια.

Ξεχνούν, πολύ βολικά, ότι οι Αρχαίοι Ελληνες και οι παππούδες μας κυνηγούσαν το κρέας που έτρωγαν, δεν πηγαίναν στο σουπερμάρκετ να πάρουν έτοιμο το προϊόν, γεμάτο ορμόνες, στρυχνίνη κλπ. Τα νοσοκομεία πλέον είναι γεμάτα 30άρηδες, 40άρηδες, 50άρηδες με σοβαρές παθήσεις 70άρηδων-80άρηδων, λόγω της (και καλά «με μέτρο») κατανάλωσης ζωικών προϊόντων και μετά ο άνθρωπος φοβάται να γίνει χορτοφάγος για να μην πάθει κάτι.

Οι αεροψεκασμοί απλά τους αποτελειώνουν με το Παθογενές Μυκόπλασμα σε μορφή κρυσταλλικού βιολογικού όπλου και πολλά άλλα καλούδια.

Διάβασε λοιπόν – αν μπορείς- για να μαθαίνεις…

Το PDF της Αμερικανικής κυβερνήσεως: sap2-3-final-report-all

Το PDF της Αγγλικής κυβερνήσεως: publications.parliament.uk

WEATHER MODIFICATION

Chemtrail-Symposium-Belfort-Group-70Page-Report-Searchable

The Network of Global Corporate Control

Και για επιδόρπιο: data.globalchange.gov/report

public-law 105-85 allows-chemtrails

Γιατί όλα αυτά;

Φαινομενικά για την Τρομακτική κι Αντιεπιβιωτική «Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Αλλά στην πραγματικότητα για να φέρουν κατά δώθε τους Θεούς Τους.

H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 2030

«Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.»

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα της μαστροπείας των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για την νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια. Στην συμφωνία γίνεται προσχηματικός λόγος δήθεν για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, την βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.

Οι εκπρόσωποι των κρατών συμφώνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 03 / 08/ 2015, θέτοντας 17 στόχους με 169 ειδικότερους σκοπούς σε θέματα που αφορούν την φτώχεια «σε όλες τις εκφάνσεις και παντού» την εξασφάλιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την επαρκή ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ατζέντα του 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη θα ψηφιστεί από τον ΟΗΕ λίγο πριν την ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου. Ο τότε γενικός γραμματέας Μπαν Γκι -Μουν δήλωσε πως «η συμφωνία σκοπεύει να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία θέτοντας στο επίκεντρο την συνεργασία με τους ανθρώπους και το περιβάλλον»  Τωρινός γενικός γραμματέας (1/1/2017) είναι ο Αντόνιο Γκουτέρες. (Αναζήτησε το άρθρο: Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030. Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της Ατζέντας 2030).

Ποιά εμπιστοσύνη να δείξεις στον άνθρωπο;

[…] Έχει ο άνθρωπος θυσιάσει έναν ολόκληρο νοήμονα πλανήτη, στην σιωπή της εξαπάτησης, προσπαθώντας δήθεν να σταματήσει, ένα ραδιενεργό ολοκαύτωμα που η απληστία και η αμέλειά του ετοιμάζονται να προκαλέσουν. Έχει ικανοποιήσει τις δηλητηριώδεις πολυεθνικές του εγκλήματος των ΓΤΟ καταστρέφοντας την βιοποικιλότητα στην φύση, θεσπίζοντας νόμο υπερ των αποστειρωμένων και δολοφονικών σπόρων, καταστρέφοντας την Γη. Οι άνθρωποι σκότωσαν τις μέλισσες συνεχίζοντας να μολύνουν τα λουλούδια και τις καλλιέργειες με ισχυρά καρκινικά ζιζανιοκτόνα. Έχουν σκοτώσει τις αξίες της Αρχαίας Ελληνικής Αριστοκρατικής, Δημοκρατικής πολιτικής θέτοντας τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους κάτω από τις μαριονέτες που διευθύνονται από τις μαφιόζικες τράπεζες και την διεθνή μαστροπεία. Έχουν πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία των εθνών τους, σε μερικές ιδιωτικές εταιρείες για μια χούφτα δολάρια.

Οι άνθρωποι σκότωσαν τον Λόγο (Λογική) τον Νόμο (Νέμεσις) και τις Αισθήσεις τους (Πνεύμα) δημιουργώντας μεταρρυθμίσεις χρήσιμες μόνο για να ισοπεδώσουν μια ολόκληρη γενιά στην έκφυλη βαρβαρική ζωή, χωρίς πολιτισμό κι αξίες. Σκότωσαν την Φαντασία και τον Ενθουσιασμό με την τυποποίηση των απολαύσεων της ζωής σε μια έκφυλη τηλεοπτική μορφή. Έχουν παραμορφώσει το Σύνταγμα, την κόρη της θυσίας των προγόνων τους, που θυσιάστηκε γι’ αυτούς στον βωμό της Πατρίδας και της Δημοκρατίας. Έχουν σκοτώσει το δικαίωμα να εργάζονται και να φροντίζουν τους φτωχότερους, εγκαταλείποντας τους σε ένα προκαθορισμένο πεπρωμένο ενώ οι ίδιοι δουλεύουν σαν δούλοι.

Έχουν τυποποιήσει το εμπόριο, τα τρόφιμα, ακόμα και το συναίσθημα, την χαρά και το γέλιο στους Νόμους της Παγκόσμιας Αγοράς (Μαφίας). Κατασκευάζουν μηχανές πολέμου κι εγκαθιστούν γίγαντες κεραίες στα δάση κοντά στα σπίτια τους, θυσιάζοντας τις νεότερες γενιές σε έναν αόρατο, οδυνηρό θάνατο, στο όνομα της «καλύτερης επικοινωνίας». Στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται τις μηχανές πολέμου γιατί έπαψαν να επικοινωνούν, μα δεν το ξέρουν, αφού θεωρούν τα ορνιθοσκαλίσματα, τα μουγκανίσματα και τους βρυχηθμούς τους ως επικοινωνία. Κάθε μέρα, τα παιδιά τους αναπνέουν την δική τους δόση αόρατου δηλητηρίου που σηματοδοτεί την ασθένεια, τον πόνο και την ταλαιπωρία στην ζωή τους. Θάψαν τα δηλητηριώδη τους απομεινάρια δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στα τακτοποιημένα τους προάστια ή τα κάψαν δίπλα στον καλλιεργημένο κήπο τους.

Διαστρέψανε την αποστολή του γιατρού, υποβαθμισμένη από το πρωτόκολλο που υπαγορεύει ενδιαφέρον, το οποίο θέλει την χημειοθεραπεία ως το μόνο φάρμακο. Έχουν καταδικάσει ένα πλήθος παιδιών σε χρόνιες ασθένειες εισάγοντάς τους εμβόλια και υποβάλλοντας τα σε ένα δηλητηριώδες κοκτέιλ με βάση τον υδράργυρο, το σκουαλένιο, την φορμαλδεΰδη το αλουμίνιο κι άλλες εξαιρετικά επιβλαβείς χημικές ουσίες και κάνανε το ανοσοποιητικό τους σύστημα σμπαράλια, εξαλείφοντας τις καλές ασθένειες, τα ωφέλιμα μικρόβια, αλλά όχι τις κακές. Οι άνθρωποι τρομοκρατούν τους ανθρώπους στο όνομα των τεράστιων επιδημιών που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο εργαστήριο και για τις οποίες έχουν ήδη οι Μαφίες ετοιμάσει το αντίδοτο. Δίνουν αγελάδες να τρώνε άλλες αγελάδες που τις ‘κάναν αλεύρι, αντί για φρέσκο σανό και κάθε μέρα προσφέρουν αναβολικά στα πιάτα των παιδιών τους, τα στεροειδή, τα αντιβιοτικά και τις ασπιρίνες που κρύβονται στα κοτόπουλα και τα βόδια. Εχουν γεμίσει τις τσάντες τους με παρακεταμόλη ή ακεταμινοφαίνη που τα δίνουν στα παιδιά τους και τα καταπίνουν οι ίδιοι, σαν καραμέλες. Πουλάνε δηλητήριο αρουραίων στα σούπερ μάρκετ και το ονομάζουν γλυκαντικό.

Ποιά εμπιστοσύνη να δείξεις στον άνθρωπο; Δεν γνωρίζει πλέον αν στις εκλογές ψηφίζει για την νέα κυβέρνηση ή για την ανανέωση της κορυφής του τρούλου της μαφίας, που μοιάζει όλο και περισσότερο με μια μυθοπλασία που αναμιγνύεται με μια ψευδή ψευδαίσθηση για να προκαλεί σύγχυση. Πεθαίνει κι αυτοκτονεί ανάμεσα στις θυσίες που επιβάλλει η τεχνητή οικονομική κρίση που μελετήθηκε στο τραπέζι των Επικυρίαρχων και της Ελίτ, οπλισμένη μέχρι τα δόντια, με τα νέα κι ελαττωματικά F 35. Στην παγκόσμια εξαπάτηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη που δήθεν προκαλείται από το Co2 που, ευτυχώς, υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, στους φόρους αεροπορικών εισιτηρίων και στην λογική των πολυεθνικών, το μόνο πράγμα που δεν θα καταφέρουν να ελέγξουν για κανέναν σκοπό είναι η Ψυχή των Αψογων Ανθρώπων. Στην πραγματικότητα, ο ουρανός του σήμερα είναι και θα είναι πάντα πιο μπλε απ’ ό,τι χθες, ακόμα κι αν το σημερινό μπλε δεν είναι πάρα πολύ έντονο, δεν θα το προσέξουμε, όσες ουρές κι όσα UFO κι αν παρατάξουν. […] Ηω Αναγνώστου / Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού

Άντε και καλά κρασιά! …και τσίπουρα!

@Ιων Μάγγος /miastala.com – 2010-2019