Topics:

SCALAR CANON CHEMBUSTER

SCALAR CANON CHEMBUSTER ORGONODROME Το CB ή Chembuster εφευρέθηκε περίπου το 2.000 από τους σοβαρούς ερευνητές των οργονιτών. Ο σκοπός του ήταν να εξαφανίζει τα τεχνητά σύννεφα των αεροψεκασμών. Αρχικά τα κατάφερναν καλά. Όμως η...

SCALAR CANON CHEMBUSTER

SCALAR CANON CHEMBUSTER ORGONODROME

Το CB ή Chembuster εφευρέθηκε περίπου το 2.000 από τους σοβαρούς ερευνητές των οργονιτών. Ο σκοπός του ήταν να εξαφανίζει τα τεχνητά σύννεφα των αεροψεκασμών. Αρχικά τα κατάφερναν καλά. Όμως η μετέπειτα χρήση του HAARP κατά κόρον και η χρήση μικροκυμάτων από τους δορυφόρους κι επίγεια, μείωσε κάθετα την αποτελεσματικότητα τους μέχρι σήμερα. Η αρχική του μορφή αποτελείτο από ένα μικρό κουβά οργονίτη 5 κιλών και 6 σωλήνες των 28 χιλιοστών διάμετρο με ένα κρύσταλλο χαλαζία σε κάθε σωλήνα.

Παρόλο που κατασκευάστηκαν πολλές εκατοντάδες κυρίως σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, μπόρεσαν και μείωσαν ως ένα βαθμό τα αποτελέσματα. Ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο επαναλαμβανόμενα σταθερό και μόνιμο φορτίο DOR κι ακτινοβολιών. Σκεφτείτε πως η μάχη διεξάγεται ανάμεσα σε καθαρούς ανθρώπους με πενιχρά μέσα κι ασίγαστο πάθος και τα ανθρωποειδή μεταλλαγμένα κι αλλότρια DNA. Φαινομενικά η μάχη είναι άνιση, αλλά, όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ είναι που κάνει παιχνίδι αρκεί να έχει την απαιτούμενη Ισχύ Δυνάμεως.

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SCALAR CB ΤΟΥ ORGONODROME
ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΙΑ DOR

Αποτελείται από ένα οργονίτη βάρους 43 κιλών και ένα μόνο χαλκοσωλήνα διαμέτρου 75Φ. Στον σωλήνα υπάρχει ένας κρύσταλλος χαλαζία τύπου VOGEL με 12-46 πλευρές κομμένες με την χρήση της φυσικής της ιερής γεωμετρίας και πολύ ειδικές ιδιότητες όντας πάρα πολύ ακριβός, λειτουργεί συμφασικά σαν λέιζερ και μάλιστα θεραπευτικά για την ατμόσφαιρα της γης μας. Η γωνία στο κάτω μέρος του κρυστάλλου είναι 51 μοίρες, 51 πρώτα και 51 δεύτερα όσο και η γωνία της πυραμίδος του Χέοπος!

Ο οργονίτης στην βάση είναι κατασκευασμένος από μικρόκοκκο καθαρό αλουμίνιο. Έχει 2 ΝΕΕΣ μεγάλες κεραίες Lakhosky μια στην κορυφή και μία στην βάση. Οι κεραίες συνδέονται με ένα πολύ μεγάλο πηνίο Mobius τυλιγμένο γύρω από έναν μεγάλου μεγέθους καθαρό χαλαζία που παράγει υψηλής ισχύος βαθμωτά πεδία, τροφοδοτούμενο από την ισχύ ακτινοβολίας του HAARP και των μικροκυμάτων που εκπέμπουν εναντίον μας σε μορφή θετικών βαθμωτών πεδίων. Δηλαδή τα γυρνάει πίσω σε θετική μορφή OR (οργόνης).

Το σύστημα αυτό εξουδετερώνει από την σχεδίαση του την ακτινοβολία του HAARP και τα μικροκύματα τεραστίας ισχύος από ειδικούς δορυφόρους και επίγεια συστήματα. Μάλιστα δρα σε ευθεία αναλογία με την ισχύ που εκπέμπεται από τα δύο συστήματα εναντίον της ζώσας ζωής.

Έχει μια κεραία SBB σχεδιασμένη από την NASA που παράγει βαθμωτά πεδία σε συνδυασμό με έναν ταλαντωτή και ενισχυτή συναρτήσεως Schumann στα 7,83 Hz (ο ταλαντωτής ενισχυτής πωλείται χωριστά). Η συχνότητα Schumann διαλύει επίσης το ψέκασμα αποκαθιστώντας την φυσιολογική ιδιοσυχνότητα της γης και όχι αυτήν που μας έχουν επιβάλλει των 13Hz με την ηλεκτρονική κουβέρτα που μας έχει σκεπάσει για να μας αποσυντονίζουν. Γι’ αυτό νοιώθετε ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα και δεν προλαβαίνετε τις συνηθισμένες εργασίες σας. Γι’ αυτό νοιώθετε κακοδιάθετοι και κουρασμένοι χωρίς προφανή αιτία.

Στις δοκιμές που έγιναν τοποθετήθηκε ένα στην Αττική τέλος Ιουνίου. Άμεσα σταμάτησε το ψέκασμα σε ακτίνα 1.600 χιλιόμετρα μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Η ατμόσφαιρα ήταν πεντακάθαρη και στιλπνή. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να κρατήσει επ’ αόριστον. Μετά την αρχική έκπληξη των ψεκαζόντων του προγράμματος των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων το έτος, αντέδρασαν με τον γνωστό τους τρόπο ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ! Για αυτό αν θυμάστε, από τα μέσα Αυγούστου αισθανόσασταν ότι καιγόσασταν από μέσα. Αυτό είναι το ίδιο σαν να σας ψήνουν σε φούρνο μικροκυμάτων. Δειλά άρχισαν ξανά να ψεκάζουν, αλλά έως τώρα μόνο με μεγάλες λουρίδες και όχι με το κλασσικό White-Out δηλαδή το άσπρισμα όλης της χώρας

Το σύστημα C. B. του orgonodrome είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να μετασχηματίζει την DOR στην οποία βασίζεται το ψέκασμα και να την επανεκπέμπει σε OR, ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ HAHARP ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΙΚΗΤΟ ΣΥΤΗΜΑ. Αυτός άλλωστε ήταν εξαρχής ο σκοπός της σχεδιάσεως, να προκαλέσει ΚΟΡΕΣΜΟ!

Το πρόβλημα τους παραμένει από την βόρεια Γερμανία και κάτω, όπως βλέπετε στις επιλεγμένες φωτογραφίες.

Μπορείτε να φανταστείτε τι πλάκα πάθανε από ένα μόνο CB;

Τοποθετήθηκε κατόπιν δοκιμαστικά άλλο ένα στην Κρήτη. Οι άνθρωποι για πρώτη φορά βίωσαν φυσιολογικό Φθινόπωρο και καθαρή στιλπνή ατμόσφαιρα χωρίς το γνωστό μουντό γκριζάρισμα στο βάθος. Έκτοτε άρχισε να ξαναγεμίζει ο υδροφόρος ορίζοντας, γιατί το καλοκαίρι ήδη οι γεωτρήσεις είχαν στερέψει και οι καλλιέργειες καταστρέφονταν. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν κορεσμό ψεκάζοντας καθημερινά επί 15 ημέρες, αλλά δεν μπόρεσαν. Ηθελαν να σταματήσουν τις βροχές όπως επιδιώκουν και κάνουν πάντοτε (η μετατροπή της Κρήτης και της Κύπρου σε έρημο είναι επί θύραις) δεν τα κατάφεραν με τίποτε, αντίθετα έπεσε πολύ βροχή.

Αναλογιστείτε με ένα CB σε κάθε νομό, τι εκπλήξεις τους περιμένουν!

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη (τον Δυτικό) που δεν θα έχει αεροψέκασμα!

Η μοναδική περιοχή Chemtrails Free Zone!

Δεν είναι ατομικό σύστημα το CB, μπορούν σε κάθε νομό 4-5 άνθρωποι εύκολα να το αγοράσουν.

Τοποθετείται ΜΟΝΟ σε γη, σε δάσος (προστατευμένη περιοχή) στον κήπο ή στο χωράφι και πάντοτε σε επίπεδο έδαφος. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα από πάνω.

Καλό είναι να βρέχετε το έδαφος που και πού.

Ταυτόχρονα παρατηρείτε ότι το γύρω δάσος, ο κήπος ή το χωράφι γίνεται ζούγκλα από τα φυτά λόγω της πλούσιας καθαρής οργόνης, την απίστευτη ευφορία που νοιώθουν τα ζώα κοντά του, επίσης πολλές μέλισσες, πεταλούδες και πουλιά τα οποία κελαηδούν χαρούμενα όλο το εικοσιτετράωρο.

Σήμερα λειτουργούν με επιτυχία στην Ελλάδα […] φυσικά και δεν κοινοποιώ τίποτε άλλο !!!

CANON CB SCALAR ORGONODROME

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ DOR ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (!!!) χτίζει ένα καινούργιο HAARP στην Ευρώπη αποκαλούμενο EISCAT 3D ! Περιλαμβάνει 5 γκρουπ κεραιών των 10.000 δίπολων κεραιών έκαστο στην μπάντα των VHF και συζητάνε να τις αυξήσουν στις 100.000 ! Είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ισχυρό από το γνωστό Αμερικάνικο στην Gakona Alaska και θα είναι εγκατεστημένο σε Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία. Γι’ αυτό καταργούν τις μπάντες των VHF και των FM αντικαθιστώντας τες με το DAB. Σύντομα κι εδώ. Ξεκινά να λειτουργεί το 2017.

Στις 11 Μαρτίου 2011 της καταστροφής στην Ιαπωνία, πριν τον σεισμό και το τσουνάμι, προηγήθηκαν έντονοι διασταυρούμενοι αεροψεκασμοί και ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα του HAARP -το έδειξε το επαγωγικό μαγνητόμετρο του HAARP στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Προηγήθησαν απειλές από τους διεθνείς τραπεζίτες για Οικολογική Καταστροφή. Πριν από τον σεισμό στην Niigata, όπως και πριν με τους σεισμούς στην Κίνα και την Χιλή, παράξενα φώτα σαν το Βόρειο Σέλλας φαινόντουσαν στον ουρανό, φώτα που οι ειδικοί στο HAARP έχουν επιβεβαιώσει ότι προκαλούνται από ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές.

Τι γίνεται; Τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες των ανθρώπων που καθόλου μα καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν; Είμαστε πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους. Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και κάνουν ολέθρια και οφθαλμοφανή λάθη.

Επιδιώκουν να αλλάξουν τελείως τον πλανήτη, με συντονιστή την NASA. Έχουν αρχίσει με τον σεισμό της Αιτής (12 Ιανουαρίου 2010) και μετά με την Φουκουσίμα (11 Μαρτίου 2011). Παρόλο που δεν τους πήγε καλά -ήθελαν να βυθίσουν την Ιαπωνία με κύματα εκατό μέτρων- απέτυχαν, χάρις σε μερικούς ικανούς Ιάπωνες που έβλεπαν πέρα από την μύτη τους κι αρκετοί το πλήρωσαν με την ζωή τους. Τοποθέτησαν 200 Chembusters και πολλές χιλιάδες μεγάλους οργονίτες στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας τους. Έτσι οι επικυρίαρχοι δοκίμασαν μια δυσάρεστη έκπληξη όταν προσπάθησαν να χτυπήσουν την ενδοχώρα με τα Όπλα Αντεστραμμένου Χρόνου.

Καταλαβαίνετε επομένως τι μπορούν να κάνουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες τύπου ΑΑΑ+ όπως αυτοί του orgonodrome.gr και μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχουν γεμίσει τον τόπο με σαβούρες που αυτοαποκαλούνται οργονίτες, ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μπιχλιμπίδια.

Ετοιμάζουν την ανθρωπότητα 2.0 όπως αναφέρει πολύ σωστά ο πλοίαρχος Mark Richards. Όλα τα σημάδια είναι εδώ και δεν χρειάζεται προφητικές ανοησίες, απλά η Παρατήρηση του Ολοφάνερου τα δείχνει ολοκάθαρα.


Σου φαίνονται για φυσιολογικά σύννεφα; Αλήθεια κοιτάς τον ουρανό;
Κοιτάς τι κάνουν -κυριολεκτικά- πάνω από το κεφάλι σου.

terrapapers.com_Aerial-spraying-Meteorological-war
Δικές μου φωτογραφίες στην Ολλανδία / 20-10-2015

terrapapers.com_3-chemtrails-vip
Ακρόαση για τα Chemtrails και την Γεωμηχανική/ 15 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons … και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτούς. Εκτός από τα troll, τα MK-ULTRA και τα συναφή υβρίδια, οι άσχετοι και οι δειλοί (αυτοί που τρέμουν την σκιά τους) με αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο, σεναριογράφο καταστροφολογίας, αιθεροβάμονα και λοιπές ανοησίες. Τώρα μπορείτε να λέτε ότι ξαφνικά «είδατε το φως το αληθινό» ανακαλύψατε το ψέκασμα των ουρανών, για το οποίο μιλάμε πάνω από μια 18ετία (συστηματικά ξεκίνησε από το τέλος του 1998 στην Αμερική κι από Φεβρουάριο του 1999 στην Ελλάδα) και είπατε να κάνετε μερικές τηλεοπτικές εκπομπές, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ !!! Έκαναν αυτό που ήθελαν ήσυχα και νοικοκυρεμένα. Δείτε πάνω το βίντεο, για τους χημικούς ψεκασμούς Chemtrail. Σήμερα έχουμε 2017, το ψέκασμα συνεχίζεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, διαφορετικά δεν θα τα ξανασυζητούσαμε.

Γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Δεν είναι μόνο οι Αεροψεκασμοί, έχεις κι ΕΣΥ Ευθύνη

Από την καθημερινή τροφή-σαβούρα, τρως ΧΡΩΜΙΟ, ΜΟΛΥΒΔΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ κι όχι μόνο, 1200% πάνω από το επίσημο επιτρεπτό όριο. Καταναλώνεις πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, με 700 – 1200% χρώμιο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Τα χαρτιά (450.000) που σερβίρουν τις πίτσες περιέχουν 400% – 1000% ΠΑΝΩ από το επιτρεπτό όριο ΜΟΛΥΒΔΟ, που είναι γνωστό πως προκαλεί καρκινογενέσεις, καταστροφή κι εκφυλισμό του εγκεφάλου. Μάθε για το Φθόριο που όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι ποντικοφάρμακο, όπως και το αποτυχημένο εντομοκτόνο την ασπαρτάμη που χρησιμοποιείς αντί για το δηλητήριο την ζάχαρη.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Με την μελέτη της αρχαιολογίας (επίσημης και μη) εύκολα ανακαλύπτει ο ερευνητής πως δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, πόσο μάλλον με όποια πολιτική ή κυριαρχική βούληση, με κάθε δικαστική ή άλλη αρχή. Βρίσκονται και δρουν, πολύ πάνω από την λαοπρόβλητη και κοσμοαγάπητη Δημοκρατία που σε παραμυθιάζουν. Γι’ αυτό δεν μπορούν να τους ελέγξουν, αν είναι δυνατόν … και το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να προσέξεις, πολύ -μα πάρα πολύ- την διατροφή σου για να ανεβάσεις και να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου. Τίποτε άλλο δεν σε σώζει.

Μου λένε συχνά φίλοι και “πολύ φίλοι” γιατί ως γνωστόν δεν έχω εχθρούς (χα τρις) “ΕΣΥ (εννοώντας εμένα) δεν ψεκάζεσαι, γιατί τα λες σε εμάς;” Απαντώ πως ΝΑΙ φυσικά, όλους μας ψεκάζουν, αλλά επειδή εδώ και πολλά χρόνια φροντίζω να έχω δυνατό ανοσοποιητικό, δεν υπάρχει τίποτε από αυτά τα καλούδια στον οργανισμό μου. Κάνω όλα αυτά που περιγράφω ως αντίδοτα και πολύ περισσότερα που δεν αναφέρονται στο άρθρο, με αποτέλεσμα να μην έχω ίχνος από βαρέα μέταλλα ή άλλες τέτοιες ομορφιές, όπως επίσης και πολλοί φίλοι μου. Η διατροφή μου είναι όπως περιγράφεται στην κατηγορία “Διατροφικά”  η ζωή μου όπως περιγράφεται στις υπόλοιπες κατηγορίες και πολλά ακόμη που δεν μπορούν να αναφερθούν στα στενά πλαίσια ενός άρθρου, έτσι έχω περισσότερα “καλά χαρτιά” για να παίξω και να ελιχθώ.

Κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας και πάψτε να “πέφτετε από τα σύννεφα” κι επιπλέον μην ξεχνάτε πως το θέμα ΔΕΝ είναι πολιτικό, ούτε επιστημονικό, γι’ αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Η ερημοποίηση του πλανήτη τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς !!!

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Το επαναλαμβάνω, Αντίμετρα, ΝΑΙ Υπάρχουν.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ.

ΤΟ CB ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ

@Ιων Μαγγος /2015

*Αναζητήστε τα άρθρα: Μετεωρολογικός Πόλεμος – Αεροψεκασμοί / Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα / NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών / Οι Στρατιές του Αβαδδών

HAARP - EISCAT 3D.

SCALAR CB ORGONODROME A+

SCALAR CB ORGONODROME A++

SCALAR CB ORGONODROME a plus

Ελλάδα: Φαίνεται η καθαρή ατμόσφαιρα
και τα φυσιολογικά σύννεφα /1 Ιουλίου 2015

A.01.JULY.Europe_3_03.2016183.terra.250m

Μικρό το αεροψέκασμα στην Βουλγαρία / 29 Ιουλίου 2016

B.29.JULY.Europe_3_03.2016 -orgonodrome

Το αεροψέκασμα σταματάει στην Βόρεια Γερμανία
δηλ. 1.600 χιλιόμετρα αρχική ακτίνα / 24 Ιουλίου 2016

C.GERMANY.24.JULY.Europe_2_02.2016 - orgonodrome

Τελειώνει το αεροψέκασμα μέχρι το μέσον της Γερμανίας / 29 Ιουλίου 2016

D.29.JULY.GERMANY.Europe_2_02.2016 - orgonodrome

Προσπάθεια αεροψεκάσματος στα Δυτικά με δυσκολία /7 Αυγούστου 2016

E.07.AUGUST.Europe_3_03.2016 - orgonodrome

Στις 24 Αυγούστου καταφέρνουν να αεροψεκάσουν την Κέντρο-Δυτική και Νότια Ελλάδα
χρησιμοποιώντας το μέγιστο της ισχύος των μικροκυμάτων
από επίγεια και διαστημικά μέσα καθώς και το HAARP

F.24.AUGUST.Europe_3_03.2016 - orgonodrome

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 περιορισμένο αεροψέκασμα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα

G.02.SEPTYEMBER.Europe_3_03.2016 - orgonodrome

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 η τραγική κατάσταση της Ιταλίας σε σχέση με την Ελλάδα

H.05.SEPTEMBER.ITALY.Europe_3_02.2016 - orgonodrome

Την 1η Δεκεμβρίου 2016 με όλα τα μέσα καταφέρνουν να αεροψεκάσουν μια διαγώνια φαρδιά λωρίδα

I.01.12.2016.Europe_3_03.2016 - orgonodrome