Topics:

Ανθρωπος σημαίνει Βροτός

Ας ξεκινήσουμε με την εξής σκέψη. Αν θέλετε να πάτε να κατοικήσετε σε έναν πλανήτη ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε; Φίλους είπε κάποιος. Εντάξει, τους φίλους όμως τους έχετε μαζί σας στο διαστημόπλοιο,...

Ανθρωπος σημαίνει Βροτός

Ας ξεκινήσουμε με την εξής σκέψη. Αν θέλετε να πάτε να κατοικήσετε σε έναν πλανήτη ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε; Φίλους είπε κάποιος. Εντάξει, τους φίλους όμως τους έχετε μαζί σας στο διαστημόπλοιο, είναι αυτοί που ανήκουν στην ομάδα σας και όλοι μαζί αποφασίζεται να μετακομίσετε σε έναν νέο πλανήτη για τον άλφα ή βήτα λόγο.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε μαζί με τους φίλους σας στον νέο πλανήτη; Δεν είναι το νερό και η τροφή; Ναι αυτά είναι τα ποιο σημαντικά πράγματα για να ζήσετε, φυσικά και το κατάλληλο περιβάλλον, όπως η καλή θερμοκρασία και η σωστή ατμόσφαιρα.

Οκ, έχουμε το κατάλληλο περιβάλλον και την σωστή ατμόσφαιρα γιατί διαλέξαμε τον κατάλληλο πλανήτη ανάμεσα σε μερικούς χιλιάδες, και τώρα βρισκόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη και χρειαζόμαστε τροφή. Έχουμε μαζί μας κάποια τροφή αλλά τελειώνει. Άλλωστε στον νέο πλανήτη θα γεννηθούν από εμάς και νέα παιδιά, οπότε μπορεί να μείνουμε λίγο παραπάνω. Χρειαζόμαστε έναν τρόπο μόνιμης δημιουργίας τροφής. Δηλαδή χρειαζόμαστε να μετασχηματίσουμε το χώμα, σε κάτι που να είναι ποιο συμβατό, σε αυτό που μπορούμε να φάμε.

Στην δική μας περίπτωση θα φτιάχναμε μερικές φάρμες με ζώα, κυρίως πρόβατα, κατσίκια κλπ.

Στην δική τους περίπτωση, των θεών, φτιάξανε τον άνθρωπο.

Ο άνθρωπος φτιάχτηκε θνητός και βροτός.

Φτιάχτηκε σαν τροφή για εκείνα τα όντα που ήρθαν στον γη για να κατοικήσουν, ή απλά πέρασαν από ‘δω φτιάχνοντας μια στάση παραγωγής τροφής που μετέφεραν αργότερα. Στην αρχή της δημιουργία τους είχε ένα ή δύο εσωτερικά τσιπάκια, μέσα από τα οποία τον κοντρόλαραν και τον έβαζαν να κάνει διάφορα πράγματα. Μετά από αλλεπάλληλες καταστροφές της γης χάθηκαν μια για πάντα τα μηχανήματα που ελέγχαν αυτά τα τσιπάκια, δηλαδή εμάς τους ανθρώπους και οι νέες γενιές που διασώθηκαν από τις καταστροφές ξεκίνησαν από την αρχή χωρίς αυτόν τον έλεγχο.

Χρόνια τώρα ψάχνουν οι τωρινοί επικυρίαρχοι τρόπους ελέγχου μας, κι αυτό το αρχαίο μηχάνημα ελέγχου μας χωρίς επιτυχία και καταφεύγουν σε παρόμοια κόλπα, όπως τα υποσυνείδητα μηνύματα, το mind control, την τηλεόραση κι άλλα παρόμοια. Η νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί με τις μεθόδους της, να μας βάλει νέα τσιπάκια, για να μας ελέγχει όπως γνωρίζει από τα αρχεία μυστικά κείμενα ότι αυτοί που μας πρώτο-έφτιαξαν μας έλεγχαν.

Οι άνθρωποι στην γη δεν ήταν ποτέ τίποτε άλλο από πρόβατα – βροτοί και θνητοί.

Βροτός είναι ο θνητός, ο μη αθάνατος, ο μη θεϊκός, λέξη που χρησιμοποιείται σε αντιδιαστολή προς το θεϊκό στοιχείο.

Η λέξη αυτή είναι τρικατάληκτο επίθετο ή επιθετικός προσδιορισμός και σημαίνει Φ Α Γ Ω Σ Ι Μ Ο Σ.

ΒΡΟΤΟΣ: λέξη γνωστή από τα Ομηρικά Έπη που σημαίνει και «αίμα ρέον εκ πληγής» Εις την Ιλιάδαν συνοδεύεται από το επίθετο «αιματόεις» συναντάται συχνά και η φράση «βρότος αίματος» δηλαδή «κύμα αίματος». (Από το εγκυκλοπαιδικόν λεξικόν του Ηλίου).

Αντώνυμο είναι το άμβροτος: ο μη θνητός, ο μη βρόσιμος, αυτός που η μοίρα του δεν είναι να πεθάνει, να φαγωθεί, ο θεϊκός, ο θείος, ο αθάνατος, ο ημίθεος. Εξ ου και η αμβροσία, τροφή μόνο για τους Θεούς, τους μη φαγώσιμους τους μη βροτούς.

Για να δούμε όμως και την ιστορία του Αδάμ και της Εύας. Βρίσκονταν μέσα σε έναν κήπο που τρώγαν τα πάντα χωρίς κανένα άγχος χωρίς κανένα πρόβλημα, για όλα φρόντιζε ο θεός, όλα μέσα στον κήπο τους τα παρείχε ο θεός. Δείτε και τα πρόβατα τώρα, τρώνε τα πάντα που τους προσφέρει ο τσοπάνης θεός τους, δεν έχουν κανένα άγχος, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ταΐζουν για να φαγωθούν αργότερα τα ίδια.

Άλλωστε ποιμένες λέγονται οι παπάδες, ποίμνιο λέγονται οι πιστοί στην εκκλησία, οι δούλοι του θεού, ξεκάθαρη αντιστοιχία με τα πρόβατα.

«αρχή παιδεύσεως ή τών ονομάτων επίσκεψις»

Πρόβατα, ποίμνιο, ποιμένας, τσοπάνης, αμνός, αρνί, άρχων, κύριος … και λοιπές προβατίλες ακυρώνουν κάθε ελεύθερη βούληση, πόσο μάλλον απλή βούληση.

Τα πρόβατα εκτρέφονται για να φαγωθούν, μέσα στον παράδεισο-κόλαση και θεός τους είναι ο τσοπάνης.

Ανάμεσα στα φαγητά, που ο θεός έδινε στον άνθρωπο, μέσα στον παράδεισο, κάποιο είχε μια διαφορετική επίδραση στην ανάπτυξη του. Άλλωστε είμαστε ότι τρώμε, κάποιο από αυτά τα φαγητά άρχισε να κάνει τον άνθρωπο να καταλαβαίνει και να γνωρίζει τι γίνεται γύρω του. Αυτό είναι το απαγορευμένο μήλο. Όταν ο άνθρωπος παρέβη την εντολή του θεού να μην φάει από το μήλο κι άρχισε να καταλαβαίνει τι λαμόγιο είναι ο τύπος, ο θεός τον πέταξε έξω από τον παράδεισο, άλλωστε δικό του είναι το μαγαζί, φοβούμενος ότι θα βρει και την τροφή εκείνη που θα του δώσει και δύναμη να νικήσει τον θεό. Για να το μεταφράσουμε στα πρόβατα, αν αρχίσετε για παράδειγμα και ταΐζετε τα πρόβατα κάτι διαφορετικό από κουτόχορτα, αυτά θα αρχίσουν να μην υπακούουν τον τσοπάνη.

Στο σχολείο τι σου έμαθαν; Πως οι άνθρωποι είναι στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας κι όταν σου το ‘λεγαν, μικρός κι απονήρευτος καθώς ήσουν δεν ήξερες καθόλου τι εννοούν, ότι μην ανησυχείς χαζούλη δεν κινδυνεύεις να σε φάει κανένας, κοιμήσου ήσυχα το βράδυ.

Αλλά την ίδια στιγμή βλέπεις ότι ο άνθρωπος μπορεί να φαγωθεί από οποιοδήποτε σαρκοφάγο, ακόμη κι από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Θυμήσου και τα Θυέστεια δείπνα

«Το Matrix είναι ένα σύστημα. Το σύστημα είναι ο εχθρός μας. Αλλά όταν είσαι μέσα, κοιτάζεις ολόγυρα και τι βλέπεις; Επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, ξυλουργούς. Τα ίδια μυαλά των ανθρώπων που προσπαθούμε να σώσουμε. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα μέρος του εν λόγω συστήματος και τους κάνει εχθρούς μας. Oι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν. Και πολλοί από αυτούς είναι τόσο εξοικειωμένοι, τόσο απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα, που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν.» Μορφέας

Γκρέμισε την φυλακή σου και δολοφόνησε τον θεό – τσοπάνη αγάπη μου κι άσε τα ανέκδοτα περί “ελεύθερης βούλησης” ούτε ελεύθερη αναπνοή δεν σου επιτρέπει να έχεις ο κύριος κι αφέντης σου.dog

@Ηω Αναγνώστου / miastala.com

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*