Topics:

Απαγορεύεται να Μιλάς

Απαγορεύεται να σκέφτεσαι με τον δικό σου νου. Απαγορεύεται να διαφωνείς με τους λακέδες της εξουσίας. Εχουν λυσσάξει με τα δικαιώματα περί ελευθερίας του λόγου αλλά τους πιάνει μουγκαμάρα και τρόμος περί της ελευθερίας του...

Απαγορεύεται να Μιλάς

Απαγορεύεται να σκέφτεσαι με τον δικό σου νου.

Απαγορεύεται να διαφωνείς με τους λακέδες της εξουσίας.

Εχουν λυσσάξει με τα δικαιώματα περί ελευθερίας του λόγου αλλά τους πιάνει μουγκαμάρα και τρόμος περί της ελευθερίας του αντίλογου. Πρέπει όλοι να λέμε “ναι κύριε” να συμφωνούμε και να υποστηρίζουμε το εξουσιαστικό αφήγημα. Η ανθρωπόμαζα δεν γνωρίζει πως δεν έχει απολύτως κανένα “δικαίωμα” παρά μονάχα προνόμια από την εξουσία και τα οποία προνόμια της τα αφαιρούν όποτε κάνουν κέφι με οποιαδήποτε γελοία δικαιολογία. Προνόμια που σου δίνει ο Αφέντης σου όποτε αυτός κρίνει απαραίτητο, έχεις βλακάκο και απολύτως κανένα δικαίωμα. Είναι σαν να λέμε πως τα πιόνια στο σκάκι έχουν δικαιώματα. Τα χαρτιά στην τράπουλα και τα ζάρια στο καζίνο πόσα δικαιώματα πιστεύεις ότι έχουν; Ε, άλλα τόσα έχεις κι εσύ.

Αν μάλιστα πιστεύεις, -γιατί ο φόβος θανάτου δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις- αυτά που σου λένε οι διανοητικές πόρνες των μέσων μαζικής εξαπάτησης και οι ειδικοί πεϊπερολόγοι, τα καλοπληρωμένα κολ γκερλ του επιστημονικού συστήματος της “Mystery Babylon” ε, τότε, μπράβο σου, είσαι άξιος για τον τίτλο “μαϊμού της ουτοπίας” που εύστοχα προσάπτουν στην ανθρωπότητα οι Επικυρίαρχοι της κι ο Κύριος κι Αφέντης σου.

Ετσι λοιπόν μαϊμουδάκι διάβασε το έγραψε στο προφίλ του ο καρδιολόγος Φαίδων Βοβολης / Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, κι έπεσαν να τον κανιβαλίσουν τα διανοητικά πορνίδια του 0,60 λεπτά του ευρώ. Ο καθηγητής δεν λέγει τίποτε περισσότερο από ό,τι λέμε μεταξύ μας εδώ και καιρό. Επεσαν να τον φάνε οι σαλαμάνδρες, τι ότι δεν έχει δίπλωμα γιατρού είπαν, τι ότι είναι τρελός, τι ότι πρέπει να τον συλλάβουν, να τον κάψουν και να τον ανασκολοπίσουν … όλη η σαπίλα του βδελυρού σαρκίου τους ξέσπασε πάνω στον διαπρεπή επιστήμονα που τόλμησε να μην συμφωνήσει ασκαρδαμυκτί με τις σαλαμάνδρες.

Το κόλπο που έστησαν είναι αριστοτεχνικό, αφού απευθύνεται σε λαό που θεωρεί τιμητική την λέξη «ποίμνιο».

Δεν βγαίνουν τα νούμερα λεβεντομαλάκα μου, που δίνει το αφήγημα, εκτός κι αν είσαι νούμερο αντί για μηδενικό.

Και να θέλεις να τους πιστέψεις δεν μπορείς, δεν σε αφήνουν οι ανακολουθίες αυτών που λένε και κάνουν. Φυσικά εδώ στην Ελλάδα, τον τελευταίο τροχό του παγκόσμιου ζουρνά, κάνουν ό,τι τους λένε, δεν έχουν κανέναν έλεγχο στο τι θα κάνουν ή δεν θα κάνουν, αλλού παίρνονται οι αποφάσεις κι εδωνά εφαρμόζονται όπως σε κάθε πτωχευμένη παγκόσμια υποεπαρχία. Μην κοιτάς τι λένε οι μαριονέτες στα μέσα μαζικής προπαγάνδας, απλώς μιμιδίζουν το εξουσιαστικό παγκοσμιοποιημένο αφήγημα. Θέλουν υπάκουα προβατάκια, φοβισμένα μέχρις θανάτου που θα κάνουν αναντίρρητα ότι τους λένε. Είναι ευτύχημα πως στην χώρα του πολυμήχανου Οδυσσέα, δεν μπορούν να περάσουν την υπακοή, όσο βρώμικη δουλειά κι αν έχει κάνει η χριστιανική πανούκλα που θέρισε τα Ελληνόφωνα ποίμνια της. Την πολεμική Ψυχή του Ηρακλή και την Θεϊκή Πανουργία του Οδυσσέα είναι ανίκανοι να την διαβρώσουν. Και θα την βρουν μπροστά τους ή μπορεί και να την βρήκαν ήδη …

Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων τα πράγματα είναι οι άνθρωποι.

—————-

Διαφωνώ με τον περιορισμό.

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα. Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’.  Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση. Φυσιολογικό.

Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300.000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύ περισσότεροι από τώρα. Αλλά δεν σας είπαν κάτι. Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν. Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25.000! Δεν έγινε τίποτα. Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60.000 νεκρούς από την γρίπη. Οι τεθνηκότες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.

Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε. ΠΑΝΤΑ. Με σχετική απομόνωση. Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς, παππούδες ως οικογένεια; Προσβλητικό. Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε. Διάλεξαν πειθήνιο όργανο, ως εκ χαρακτήρα -αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο- λοιμωξιολόγο, υπάκουο στο σύστημα, για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά. Είτε με την λογική, είτε με το συναίσθημα. Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών!

Θα μου πείτε, η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους. Το εμβόλιο… ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

Ο ένας λόγος που γίνονται όλα. Και μετά φυσικά θα σας πούνε “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ” το εμβόλιο για να μην γίνουν τα περσινά ! Θυμάστε την Ιταλία, θα σας λένε.

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν.

Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους, κακούς, ανεύθυνους συμπολίτες μας… Σταθείτε κοντά και σ’ αυτούς που φοβούνται και σ’ εκείνους που δεν φοβούνται! Μην διχάζεστε. Οκ νέα ίωση, οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς, οκ ας είμαστε προσεκτικοί, μα όχι όλο αυτό! Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες. Το γνωρίζαμε! Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω… κάποιοι που περνούσαν τα διόδια, κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες, θάλασσα, πικ νικ, την ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ! Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες! Ότι κι αν γινόταν…

ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ.

Είναι και τεστ πειθαρχίας.

ΜΗΝ τους αφήνετε.

Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν. Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε μ’ όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν! Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες. Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση! Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι -που ΔΕΝ τους αδικώ, λόγω φόβου και άγνοιας- να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών.

Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς; (εκτός από τον φόβο). Είδατε φερ’ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από την γρίπη; Σας έπεισαν με τις φράσεις, μεταδοτικότητα, περίεργος ιός; Γελοιοποίησαν τον κόσμο, βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο, για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’ !!! Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια.

Εκθετική αύξηση… 500 κρούσματα, που θα γίνουν και 5000! Έλα…

Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει; Θα με ξαναπάρετε τηλ, οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο; Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε; Δεν υποκινώ κανέναν, έχουμε λάβει αυτή την απόφαση ως κράτος, ας την ακολουθήσουμε. Απλά διαφωνώ με τον περιορισμό.

Ναι υπάρχει ίωση. Είναι δυσανάλογα τα μέτρα όμως.

Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει. Έχετε τα ΜΜΕ. Αν τα είχαμε οι άλλοι, θα ήταν αλλιώς. Θα διαλύσουν το σύμπαν, την οικονομία, τα πάντα για το τίποτα! Για το καλό σου…

Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση .Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης.

Κλείστε τους μέσα.

Δείξτε εικόνα.

Φοβίστε.

Μοιράστε φόβο θανάτου!

Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την Μεγάλη Λύση.

Εμβόλιο…

Σκοτώνονται ανά την υφήλιο για την κυριαρχία.

Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Όσο περνά από το χέρι μου θα λέω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω. Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα. Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων, αλλά και με το πνεύμα και την ψυχή τους. Δεν θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ! Έλληνες, να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Μόνον αυτό λέω.

@Φαίδων Βοβολης / Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιδιοκτήτης ιατρείου στην εταιρεία Καρδιολογικό Κηφισιάς, Dott. Fedon Vovolis

***

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.
Από το πρωί δέχομαι “συστάσεις”. Ασφαλώς ενόχλησε το άρθρο.
Ο κος Χαρδαλιάς στις 6 είπε πως “κύκλοι -εγώ δλδ- κάνουν μικροπολιτική για κάποια likes.Έτσι σκέφτεται ο κος Χαρδαλιάς. Ως και η Ιατρική σχολή έβγαλε ανακοίνωση. Επίτηδες δεν διάβασα τα εκατοντάδες μνμ διαπληκτισμού μέσα στο ποστ. Δεν ήθελα να απαντήσω. Δεν ήθελα να διχάσω. Θέλω ήρεμο τον κόσμο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ηταν συγκινητικότατη η προσέγγισή σας. Μου τηλεφώνησαν από παντού. Στα 2100 που έστειλε ο κόσμος το 95% ήταν θετικές προσεγγίσεις. Αυτό ακριβώς τους ενόχλησε, 2000 κοινοποιήσεις σε 13 ώρες.
Να μην φοβάστε.
Ευχαριστώ πολύ!

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*