DENVER AIRPORT

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ. Τι σχέση μπορεί να έχει καταρχάς ένα μοντέρνο αεροδρόμιο διακοσμημένο με περίεργες τοιχογραφίες και την Γαλλική επανάσταση; Στον περίεργο κόσμο που ζούμε πολλά γίνονται αφού...

DENVER AIRPORT

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

Τι σχέση μπορεί να έχει καταρχάς ένα μοντέρνο αεροδρόμιο διακοσμημένο με περίεργες τοιχογραφίες και την Γαλλική επανάσταση; Στον περίεργο κόσμο που ζούμε πολλά γίνονται αφού οι μάζες είναι καρφωμένες στο χαζοκούτι για να «ψυχαγωγούνται» και να «ενημερώνονται». Έτσι λοιπόν κι ενώ η μάζα όταν δεν «αγανακτεί», κοιμάται, για πολλά χρόνια η βασίλισσα της Αγγλίας αγοράζει τεράστιες εκτάσεις στο Colorado χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

[Άρθρο του Ion Maggos που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον το 2006. Το άρθρο βασίζεται σε συνέντευξη του Alex Christopher συγγραφέα των βιβλίων Pandora’s Box και Pandora’s Box II, στο Leading Edge International Research Journal #92 στις 26/04/1996.]

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, οι σιδηρόδρομοι και οι τράπεζες στηθήκαν εξ αρχής μέσω ενός trust, (εταιρία επενδυτικής ή αποταμιευτικής δραστηριότητας) που το αρχικό του όνομα ήταν Virginia Company. Μέσα από το μακελειό της Γαλλικής «επανάστασης» κάποιοι έσωσαν τον Δελφίνο γιό της Μαρίας Αντουανέτας και του Φιλίππου και τον στείλαν στην Αμερική μέσω Αγγλίας. Εκεί υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την Virginia Company. Ο ρόλος του ήταν να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Αμερική, κυρίως τις τραπεζικές. Η συμφωνία ήταν να παραμείνουν τα πάντα κάτω από Βρετανικό έλεγχο. Τα πάντα κάτω από το σύστημα του trust οδηγούν στο Βρετανικό στέμμα. Είναι εκπληκτικό το ότι οι πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι κέρδισαν την ανεξαρτησία τους από την Αγγλία, ενώ στην πράξη αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ο Μπους χρίσθηκε ιππότης από την Βασίλισσα. Μήπως γιατί υπηρετούσε πιστά το στέμμα; Όλοι υπακούν στο στέμμα, μέσω των “μυστικών τους εταιρειών” και την προσπάθεια τους να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία οδηγεί στον οίκο των Windsor. Αυτή η υπακοή στις προσταγές του στέμματος καλλιεργήθηκε για μεγάλο διάστημα από τους Rhodes Scholars (σύστημα υποτροφιών απο το 1902 στην Οξφόρδη). Από ότι φαίνεται ο Cecil Rhodes έκανε πολύ καλή δουλειά, για να ρίξει τις ΗΠΑ στην αγκαλιά της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Φαίνεται ότι το στέμμα της Αγγλίας τα σχεδίασε όλα πολύ έξυπνα για εκατοντάδες χρόνια από το 1500 όταν ήθελε να ελέγχει από τον 20ό αιώνα τον 77 μεσημβρινό (Ουάσινγκτον) της Γης χωρίς να φαίνεται.

Ο λόγος είναι οι κατακλυσμικές αλλαγές που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια στην Γη. Είχαν πληροφορίες από παλιά για τις κυκλικές επαναλαμβανόμενες καταστροφές της Γης και το χάος που ακολουθεί. Η Αγγλία δεν θα τα βγάλει πέρα και έτσι έστησαν μια αυτοκρατορία μέσα στις ΗΠΑ. Για αυτό αγοράζουν γη στο Colorado. Η περιοχή έχει το σωστό υψόμετρο για να είναι ασφαλείς.

Εμείς η «αμύητη» πλέμπα να πάμε πνιγούμε. Ο συμβολισμός που κυριαρχεί στο αεροδρόμιο μιλάει, ότι είναι ένα κέντρο ελέγχου και διοικήσεως της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τον παγκόσμιο έλεγχο. Υπάρχουν τόνοι συμβολισμού των μυστικών εταιρειών. Όλα είναι τρομακτικά για τις μάζες της πλέμπας.

O Al Bielek γνωστός από τα πειράματα του Montauk (για όσους έχουν ασχοληθεί) δήλωσε στον Alex ότι η περιοχή του Denver θα χρησιμοποιηθεί ως ο δυτικός τομέας της Νέας Τάξεως Πραγμάτων στις ΗΠΑ. Το όλο θέμα μοιάζει με κρυφή Βρετανική εισβολή στις ΗΠΑ, καταλαμβάνοντας το έδαφος ενώ οι Αμερικανοί πολίτες νομίζουν ότι είναι κύριοι της χώρας τους.

Δούλεψαν τον κόσμο συστηματικά δημιουργώντας την Οκτωβριανή «επανάσταση» (κανονικά πραξικόπημα ήταν) από το 1710 ξεκινώντας με ένα όρκο σε ένα γήπεδο τένις. Σας φαίνεται απίστευτο; Κλείστε το χαζοκούτι, το DVD σας, τα MP3, πετάξετε τις πιστωτικές σας κάρτες, πάψτε να ασχολείστε με την κλωσοπατινάδα και ψάξτε. Ίσως προλάβετε να μάθετε κάτι πριν πέσει ο ουρανός, πάνω στην «ποιότητα» της ζωής σας.

Ο ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ

Βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά στην αίθουσα που ονομάζεται Great Hall, με αυτό το όνομα αποκαλούν και οι μασόνοι την αίθουσα που συνεδριάζουν.

Στην επιγραφή αναφέρει New World Airport Commission (Επιτροπή Παγκόσμιου Αεροδρομίου) καλό έ; Την ακούσατε ποτέ; Έχει ένα μασονικό σύμβολο και ασυνήθιστα γεωμετρικά σχήματα. Υπάρχει ένας βραχίονας με κλήση 45 μοιρών και κάτι που μοιάζει με πληκτρολόγιο. Η δομή του είναι από γρανίτη και ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι πολύ στυλιζαρισμένο. (εικ. επάνω)

Ο Phil Schneider ένας πολύ γενναίος άνδρας, έχοντας εργαστεί χρόνια στην κατασκευή υπόγειων βάσεων όπως στην Area 51 και το Dulce στο Νέο Μεξικό και άλλες, είχε μεγάλη εμπειρία. Πριν «αυτοστραγγαλιστεί» δένοντας ένα σύρμα πιάνου γύρω από τον λαιμό του (στρατιωτικού τύπου εκτέλεση με βασανιστήρια), φτιάχνοντας μια ιδιότυπη γραβάτα είπε τα εξής στον Alex: Αυτό πού μοιάζει με πληκτρολόγιο είναι μια μορφή τεχνο-γεωμετρίας, εξωγήινου τύπου και έχει να κάνει με ένα σύστημα πλοηγήσεως σαν ραδιόφαρος για να φέρνει σκάφη απευθείας στο Great Hall.

Στην ίδια γενική περιοχή υπάρχουν ασυνήθιστα σχέδια στο πάτωμα που οδηγούν στον Μαύρο Ήλιο. Σύμφωνα με τον Al Bielek ο πατέρας του Phil Schneider ήταν κυβερνήτης Γερμανικού υποβρυχίου και έλαβε μέρος στο πείραμα της Φιλαδελφείας το 1943 στο Eldridge σαν γιατρός. Αυτό μας οδηγεί στην Ναζιστική συμβολογία. Οι μυστικές εταιρείες των Ναζί λατρεύαν τον Μαύρο Ήλιο, ο οποίος συνδέεται με τον Κρόνο, λίγο πολύ, χέρι – χέρι με τον σατανισμό.

ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπάρχει επίσης ένα σύστημα των πλέον αποκρουστικών τοιχογραφιών που έχετε δει ποτέ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί δείχνουν τι σχεδιάζουν να κάνουν σε εμάς την πλέμπα και ολόκληρο τον πλανήτη. Όχι ότι έχει συμβεί ή κάποια φαντασία. Σε μια από αυτές υπάρχον τρία φέρετρα με νεκρούς μέσα και μάλιστα γυναίκες. Εσείς αγαπητές αναγνώστριες ξεχάστε για λίγο την μόδα, τα μες και το μακιγιάζ και σκεφτείτε. Άλλωστε εσείς μας φέρνετε στην ζωή. Το τελετουργικό αυτό συνδέεται με το Club των Skull & Bones. Είναι προφανές ότι υπάρχουν τρεις ομάδες ανθρώπων που τους θέλουν νεκρούς. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Το πρώτο φέρετρο (εικ. επάνω) έχει μια Αμερικανο-Εβραιοπούλα, ένα κοριτσάκι, έχει πάνω της το «άστρο» και μια μικρή Βίβλο.

Το μεσαίο φέρετρο έχει μία ιθαγενή Αμερικανίδα Ινδιάνα. Το τρίτο φέρετρο έχει μια νέγρα.

Ακόμη και στα κυβερνητικά έγγραφα γίνεται συζήτηση για την επέμβαση στο DNA συγκεκριμένων φυλών. Πάντως αυτοί οι τύποι δεν συμπαθούν τον Εβραίικο λαουτζίκο.

Οι τοιχογραφίες είναι τεράστιες. Στην ίδια που έχει τα φέρετρα αποτυπώνεται η καταστροφή μίας πόλεως και ενός δάσους. Επίσης υπάρχει ένα κοριτσάκι που κρατά μια επιγραφή των Μάγιας που αναφέρεται στην καταστροφή του πολιτισμού. (εικ. επάνω)

Υπάρχει μια τοιχογραφία που αποτυπώνει ένα «πράγμα» σαν τον Darth Vader του Πολέμου των άστρων του Λούκας. Αυτός ο τύπος είναι τεράστιος, και υπάρχει ένας δρόμος γεμάτος με γυναίκες που κρατάνε νεκρά μωρά. Η ίδια τοιχογραφία επεκτείνεται σε μια άλλη πού δείχνει όλα τα παιδιά του πλανήτη να μαζεύουν τα όπλα από κάθε χώρα και να τα δίνουν σε μία κεντρική φιγούρα.

Ενα Γερμανάκι αγόρι πού κρατάει μια βαριοπούλα κι ένα αμόνι στο χέρι του με αφύσικες αναλογίες ως προς το σώμα του, ενώ σφυρηλατεί τα σπαθιά σε άροτρα. Πολύ παράξενο που χρησιμοποιούν ένα Γερμανάκι να κάνει αυτή την δουλειά. Όλοι οι συμβολισμοί δείχνουν μια Γερμανική Μυστική Εταιρεία πίσω από όλα αυτά, η οποία εργάζεται στην περιοχή του Κέντρου Ελέγχου του Νέου Κόσμου.

ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η εικόνα της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει τον σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά χωρίς διακριτικά αεροπλάνα που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης κυρίως από το 1998. Το ψέκασμα φαίνεται στο πάνω μέρος της τοιχογραφίας.

Ο ξεσπαθωμένος «Darth Vader» φοράει μάσκα αερίων χωρίς αμφιβολία για προστασία από το ψέκασμα. Ίσως έπρεπε όλοι να φοράμε μάσκες. Ένα λευκό περιστέρι είναι παλουκωμένο στην άκρη του σπαθιού. Το βάθος οι μάζες των γυναικών με τα νεκρά παιδιά κάτω από το ουράνιο τόξο του ψεκασμένου ουρανού. Τα χρώματα του ουρανίου τόξου δηλώνουν την παρουσία του πολύ τοξικού όπως το αρσενικό, ατμών αιθυλικού διβρωμίου.

Οι εικόνες μας δείχνουν ότι ο κόσμος έχει μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο θάλαμο αερίων με σκοπό την γενοκτονία, ή τον αποδεκατισμό των ανθρώπων.

Ισχύουν τα ίδια με τους θαλάμους αερίων των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που ο πλανήτης σαν θάλαμος αερίων σκοτώνει πιο αργά. Δισεκατομμύρια θα πεθάνουν. Εάν δεν σταματήσει το ψέκασμα θα βιώσουμε το αναπόφευκτο …και όπως βλέπουμε δεν σταματάει μέχρι σήμερα.

Φυσικά για άλλη μια φορά οι άνθρωποι θα πεθάνουν και όχι κάποια άλλα DNA, γιατί αυτοί είναι οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη, κι όχι οι άνθρωποι. Όταν ρωτήθηκε ο καλλιτέχνης Leo Tanguma, ο δημιουργός των παράξενων τοιχογραφιών στο αεροδρόμιο, για τις τοιχογραφίες αυτές απάντησε ότι δουλεύει με οδηγίες, κάτι το οποίο αρνήθηκε στην συνέχεια.

Το μόνο που μένει να κάνεις – όπως κάνουμε κι εμείς- είναι να δυναμώσεις το ανοσοποιητικό σου, προσέχοντας ως κόρη οφθαλμού το μικροβίωμα σου, για να αντέξεις κάθε αντιξοότητα, ότι κι αν συμβεί, ότι κι αν μας επιφυλάσσουν. Επίσης μην παίρνεις τον κόσμο που σου πλασάρουν και πολύ στα σοβαρά, για να μην πέσει κάποια στιγμή στο κεφάλι σου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Αν νομίζετε ότι δεν περνάτε από κάποια από τα ελαφρότερα προγράμματα, θυμηθείτε, το πολιτικό κόμμα σας, την ποδοσφαιρική σας ομάδα, τον σύλλογο σας, την μυστική εταιρεία σας, όσοι ανήκετε, το χαζοκούτι σας, το dvd σας, την εφημερίδα σας, κ.λ.π. Έτσι οι τοιχογραφίες αυτές (όπως και τα χιλιάδες γκράφιτι στους δρόμους) προκαλούν «σκανδαλισμό» με τους συμβολισμούς τους σε όσους έχουν περάσει από προγράμματα, τύπου MK ULTRA κι άλλα παρόμοια. Οι αλλοιωμένες προσωπικότητες τους κρυμμένες καλά κάτω από την καθημερινή τους συνείδηση, ενεργοποιούνται. Ανάλογα με το τι έχουν εκπαιδευτεί θα το εκτελέσουν. Συνήθως έχει σχέση με νοητικό έλεγχο και σατανικές τελετουργίες, καθώς και πολλά άλλα.

Όλα οδηγούν στην συνθήκη της «Βιοποικοιλότητας» και της Ατζέντας 21. Έτσι θα απαλλαγούν από ορισμένες φυλές και θα καταλάβουν τον πλανήτη μεταξύ άλλων με την κατά κόρον χρήση νοητικού ελέγχου. Για ψάξτε λίγο στο ιντερνέτ και αν δεν το κάνατε ακόμη, ξεκινήστε τώρα. Και λέω τώρα, που η θάλασσα έγινε γιαούρτι. Ένας υπολογιστής στοιχίζει από 300 ευρώ και μια DSL από 18 ευρώ. Κατόπιν στην μηχανή αναζητήσεως γράψτε biodiversity και διαβάστε, κατόπιν agenda 21 και ξαναδιαβάστε, θα εκπλαγείτε. Θα καταλάβετε ότι ο άνθρωπος δεν είναι το κυρίαρχο βιολογικό Ον στο παρόν και μάλλον θα εξαφανιστεί, ή θα μετατραπεί στο άμεσο μέλλον. Ποιο θα είναι; Μήπως κάποιο Ον που πάντα ζούσε και ζει, ανάμεσα μας; Μήπως ένα καινούργιο υβρίδιο. Ξαναψάξτε στο ιντερνέτ. Αρχίστε να ξεσκονίζετε βιβλιοθήκες και ν’ ακονίζετε το μυαλό σας.

Υπάρχει μια τοιχογραφία όπου το κάθε φυτό γίνεται ψυχοτρόπο ή δηλητηριώδες. Όλα τα ζώα που απεικονίζονται είναι Μασονικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται στην λογοτεχνία κάθε χώρας του κόσμου. Οι περισσότεροι επιβάτες που βλέπουν τις τοιχογραφίες λένε: Τι παλαβές εικόνες είναι αυτές; Τι γυρεύουν στο αεροδρόμιο;

ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ

Η κατασκευή καθυστέρησε αρκετά και το αεροδρόμιο άργησε να ανοίξει. Οι διάδρομοι προσγειώσεως και απογειώσεως σχηματίζουν μια σβάστικα παραλλαγμένη. Ο Phil Schneider ανέφερε ότι το αεροδρόμιο έχει μια υπόγεια βάση με τουλάχιστον 8 υπόγεια επίπεδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει μια υπόγεια πόλη 7,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ακόμη βαθύτερα άλλη μία υπόγεια βάση 142,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι παράξενο ότι διέθεσαν 80,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην επιφάνεια για να κατασκευάσουν το αεροδρόμιο στο μέσον του πουθενά εκτός αν σκοπεύαν να το χρησιμοποιήσουν για κάτι ασυνήθιστο αργότερα. Υπάρχει ένας αυτοκινητόδρομος 16 χιλιομέτρων με 4 λωρίδες που οδηγεί στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ του αεροδρομίου και του Denver.

Ένας τύπος έγραψε ένα βιβλίο όπου δήλωνε ότι είχε κασέτα με έναν αξιωματούχο του Denver όπου μιλούσε με κάποιους από την CIA. Βάσει της κασέτας τον πλήρωσαν 1,5 εκατομμύρια δολάρια ώστε να επιτρέψει να κτιστεί το αεροδρόμιο, ότι μορφή και να είχε. Σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο από το να προσγειώνουν αεροπλάνα.

Ο Alex κατάφερε μέσω κάποιων γνωριμιών να κάνει μια βόλτα στα υπόγεια. Το τμήμα διαχειρίσεως αποσκευών δεν διαφέρει πολύ από τα παλαιά συστήματα. Είδε τεράστιους τσιμεντένιους διαδρόμους με ψεκαστήρες στο ταβάνι. Υπάρχουν δύο ένας από κάθε πλευρά του τράμ, με πλάτος αυτοκινητοδρόμου δύο λωρίδων. Έχουν κάποια ανοίγματα προς την διαδρομή του τραμ. Τελικά καταλήγουν ο καθένας σε μια τεράστια ατσάλινη πόρτα που επιτρέπει το πέρασμα ενός μεγάλου φορτηγού. Αυτό που είναι παράξενο ότι περίπου κάθε δύο μέτρα υπάρχουν οι ψεκαστήρες με τέσσερις κεφαλές ο καθένας, σε μήκος ένα μίλι.

Κάποιος τράβηξε φωτογραφία από το τραμ και φαίνεται η φασματική εικόνα μιας μητέρας με ένα μωρό τυλιγμένο σε κουβέρτα. Ο χώρος αυτός προκαλεί έντονη ναυτία. Οι αιθερικές δονήσεις είναι πολύ παράξενες. Υπάρχει ένα υπόγειο τούνελ σαράντα ποδιών που συνδεόταν με πέντε κτίρια, τα οποία αφού τα κτίσαν τα θάψανε. Είπαν επίσημα ότι κάναν λάθος, και τα θάψανε μαζί με ένα τούνελ υψηλής τεχνολογίας. Φαίνεται τρελό τέτοιο λάθος, και φυσικά με τίποτα δεν είναι βλάκες αυτοί που τα σχεδιάσαν. Υπάρχει τέτοια στρατηγική σχεδίαση που τα λάθη αποκλείονται.

Μερικά από τα πέντε κτίρια που χρησιμοποιούνται έχουν ύψος 48 μέτρα, ένα έχει ύψος 24 μέτρα και ένα 38,5 μέτρα. Από αυτό το συγκρότημα ξεκινά ένας άξονας διαμέτρου 12,2 μέτρα και πηγαίνει στην κεντρική αίθουσα επιβατών “C” . Όταν έφεραν αυτόν τον άξονα από κάπου, τον κρατούσανε μακριά από τους εργαζομένους. Υπήρχαν πέντε εργολάβοι, και οι εργαζόμενοι στον καθένα δεν επικοινωνούσαν με τους άλλους εργαζομένους. Όταν τελείωσε η κατασκευή τους απολύσανε όλους και τους διώξαν από την περιοχή.

Πολλοί από τους εργαζόμενους είδαν πράγματα που τους ταράξαν τόσο πολύ, ώστε να μην μιλάνε για αυτά. Ο Alex γνώρισε αρκετούς που δουλέψαν στα έργα. Κάποιοι από αυτούς βρήκαν τον δρόμο και κατεβήκαν στα βάθη, πιθανόν κοντά στην υπόγεια βάση. Είδαν πράγματα που τους έκαναν να τρομάξουν τόσο ώστε να μην μιλάνε καθόλου γι αυτά.

Πήρε συνέντευξη από μερικούς που δουλέψαν στα κτίρια που θαφτήκαν, κι αυτοί φοβούνται να μιλήσουν. Λένε ότι όλοι είναι πολύ εκνευρισμένοι με το ότι έχει γίνει και αποφάσισαν να πουν μερικά μυστικά, αλλά δεν θελήσαν να μάθει οποιοσδήποτε ποιοι είναι. Λένε ότι αν είσαι ευαίσθητος νοιώθεις ναυτία από την περίμετρο ήδη του αεροδρομίου. Ειδικά μάλιστα στα υπόγεια. Υπάρχει τέτοια έντονη ροή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, ώστε αν κάνεις μια βόλτα στο έδαφος γύρω από το αεροδρόμιο «βουίζεις» ολόκληρος.

Αυτά τα πεδία δημιουργούνται από κάποιο είδος υπόγειου συστήματος παραγωγής ελεύθερης ηλεκτρικής ενέργειας από το ενεργό κενό. Στα τούνελ δεν υπάρχουν καλώδια, και όλο το μέρος «βουίζει» από την ελεύθερη ενέργεια που αιωρείται γύρω. Επιπλέον στα υπόγεια υπάρχουν μέρη με συρματόπλεγμα φτιαγμένο έτσι ώστε να κρατάει τον κόσμο μέσα και όχι να εμποδίζει αυτούς που θα θέλαν να μπούν, όπως θα ήταν λογικό.

Υπάρχουν υπογείως περιοχές πολλών εκταρίων που δεν χρησιμοποιούνται ακόμη. Σε μια περιοχή ειδικά απαγορεύεται η πρόσβαση χωρίς βιολογική προστατευτική στολή. Λένε ότι υπάρχει ένας «άγνωστος» βιολογικός μύκητας που καταστρέφει τους πνεύμονες. Αυτή η περιοχή οδηγεί πιο βαθειά, αλλά είναι συρματοπλεγμένη.

Ένας ηλεκτρολόγος έτυχε να κατέβει έξι επίπεδα κάτω από το τέταρτο επίπεδο και έπεσε πάνω σε πολύ παράξενα πράγματα. Οι αρμόδιοι απόφυγουν να μιλήσουν γι’ αυτό το θέμα. Επίσης πάνω στο αεροδρόμιο υπάρχουν από ότι φαίνεται, μικροί πύργοι ψύξεως ατομικών αντιδραστήρων. Όταν ρωτιούνται οι αρμόδιοι απαντούν ότι είναι μέρος του αερισμού. Αερισμού από πού; Όλα είναι μέρος των υπόγειων εγκαταστάσεων. Μοιάζουν αυτές οι εγκαταστάσεις σαν βουστάσιο που συγκρατεί χιλιάδες κόσμο. Εάν ο Phil είχε δίκιο τότε έχει σχέση με την βαθειά υπόγεια βάση που του είχαν προτείνει να κτίσει το 1979. Είπε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σκλάβοι σε αυτές τις υπόγειες βάσεις.

Αυτές χρησιμοποιούνται από ντόπιους εξωγήινους (ερπετοειδείς, αραχνοειδείς κι άλλους) κι ένα μεγάλο μέρος των σκλάβων είναι παιδιά. Όταν δεν μπορούν πλέον να δουλέψουν, σφάζονται επί τόπου και τρώγονται από τους εξωγήινους. Ο Phil έδωσε την ζωή του για να μαθευτούν αυτές οι πληροφορίες. Δούλεψε είκοσι χρόνια στις υπόγειες βάσεις και ήξερε ότι γινόταν εκεί.

Οι διατροφικές τους προτιμήσεις (πολύ sic !!!) είναι τα ανθρώπινα παιδιά, γιατί δεν είναι τόσο μολυσμένα όσο οι ενήλικες. Στις ΗΠΑ χάνονται πάνω από 200.000 παιδιά κάθε χρόνο. Τα παιδιά αποτελούν το κυρίως πιάτο. Μόνο την υπόγεια βάση της Νέας Υόρκης υπάρχουν 150.000 ερπετοειδείς.

Για να δηλωθεί έμμεσα η παρουσία τους, στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών υπάρχει το μοναδικό αγαλματάκι και μάλιστα, στον τοίχο σε στυλ γκαργκόυλ που «επιβλέπει» τον κόσμο.

Terra Prime Resistance: Κάποιες πληροφορίες διαρρέουν από ένα γκρουπ η μια ομάδα που επίσης εργάζονται σε αυτές τις βάσεις. Προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες στους πολίτες που αγαπούν την χώρα τους. Υπάρχει ένας πόλεμος κάτω από τα πόδια μας και στον αέρα, μεταξύ των εξωγήινων και των ανθρώπων που προσπαθούν να τους πολεμήσουν. Φυσικά το κοινό δεν έχει ιδέα. Η όλη γήινη αντίσταση έχει ένα ανεπίσημο όνομα: Terra Prime

Resistance: Στις βάσεις υπάρχουν κυρίως Γκρίζοι με μεγάλα μάτια και Ερπετοειδείς, καθώς και άλλα είδη. Όσοι απάγονται από ΑΤΙΑ αναφέρουν κατά κανόνα, όταν υποστούν βαθειά ύπνωση, ότι συναντούν Αμερικανούς και Γερμανούς να εργάζονται με την επιτήρηση ερπετοειδών. Ο κοινός παρανομαστής των απαγομένων στις ΗΠΑ είναι ότι έχουν μερικώς Ινδιάνικο αίμα. Το σήμα που έχουν στις στολές τους οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί που υπηρετούν στα UFO είναι ένα μπλε τρίγωνο με έναν μαύρο δράκο με κόκκινα μάτια και ένα κύκλο γύρω του. Αυτοί όλοι ανήκουν στην οργάνωση της «Μαύρης Λεγεώνας». Στο Newsweek της 11/20/95 μπορείτε να δείτε ότι ο Ισραηλινός στρατιώτης που παρηγορει την κόρη του Rabin στην κηδεία του, έχει στο μανίκι του ένα παρεμφερές σύμβολο.

Όλα γίνονται για να ελέγξουν τον χώρο ανάμεσα στα αυτιά μας. Πολλοί από αυτούς που εργάζονται στα διάφορα προγράμματα δεν έχουν ιδέα τι παίζεται, γιατί τα πάντα είναι κατακερματισμένα και δεν έχουν ολόκληρη την εικόνα. Αυτή είναι βασική αρχή προπαγάνδας κι ελέγχου.

ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

Στην αίθουσα με το αγαλματάκι του δράκου που επιτηρεί, το πάτωμα έχει πλακάκια με περίεργα σύμβολα, γραμμένα με τον συμβολισμό του «επιτηρητή». Θα αναλύσουμε μόνο ένα, αλλά στα Αγγλικά. Γράφει DZIT DIT GAII λέμε λοιπόν…

D= Death

Z= Master

DD =Death Defier

IT = i am a flyer(T= bird- of Death) Draco/Pteradon/dactyl

G= the gift (X) sacrifice for POWER(human sacrifice)

A= ancestral gods… of the air and water(A)

II= the BLACK HOLE=matter/antimatter

D = Θάνατος Z= Κύριος

DD= Αυτός που περιφρονεί τον θάνατο

IT = είμαι αυτός που πετά (T= πτηνό – του Θανάτου) Δράκος/Πτερό/δάκτυλος

G = το δώρο (Χ) θυσία για ΔΥΝΑΜΗ (ανθρωποθυσία)

A = αρχαίοι θεοί ….. του αέρα και του νερού (Α)

ΙΙ = η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ = υλη / αντιύλη

Εμείς οι άνθρωποι στο μέλλον θα το αποκαλούμε ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, αν δεν σταματήσει αυτή η παράνοια.

Αυτά τα ωραία, με το «αεροδρόμιο», σκεφτείτε και ψάξτε ή συνεχίστε την ζωούλα σας.

Κανείς δεν νοιάζεται τι θα κάνετε !

@Ιων Μάγγος /2006 περιοδικό Αβατον και miastala.com 2010

Το πανταχού παρών και τα πάντα πληρών «ουράνιο τόξο», σήμα κατατεθέν του τουρλού τουρλού αχταρμά των φυλών της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ήδη το ζούμε. Το ουράνιο τόξο, σύμβολο αποκρυφιστικό, των Μαύρων Μυστικών Εταιριών, Στοών και Λαγουμιών, το χρησιμοποιούν για να δείξουν ποιος είναι το Αφεντικό και να προγραμματίσουν, το χρησιμοποιούν σε όλα τα ψυχοτρονικά προγράμματα ελέγχου του νου. Αναζήτησε το άρθρο: Ο Μάγος του Οζ