Διαστημόβλαχοι Αντιγραφονίτες

Οι αμόρφωτοι, πανάθλιοι κι απατεώνες Τσοπανοτραβόλτες με έχουν αντιγράψει μέχρι αίσχιστου βαθμού. Πρόσφατα το άρθρο και τις φωτογραφίες του Κρόνου από το περιοδικό Strange, όπως κι αυτές του αεροπλάνου με το λέιζερ, τα ‘κάναν πουτάνα,...

Διαστημόβλαχοι Αντιγραφονίτες

Οι αμόρφωτοι, πανάθλιοι κι απατεώνες Τσοπανοτραβόλτες με έχουν αντιγράψει μέχρι αίσχιστου βαθμού. Πρόσφατα το άρθρο και τις φωτογραφίες του Κρόνου από το περιοδικό Strange, όπως κι αυτές του αεροπλάνου με το λέιζερ, τα ‘κάναν πουτάνα, παρουσιάζοντας τα για δικά τους με ΑΠΕΙΡΑ τεχνικά λάθη, ανορθόγραφα και φυσικά χωρίς τονισμό ή συντακτικό, σε αγαστή συνεργασία με τα βδελυρά τσιράκια τους. Το άρθρο «DENVER AIRPORT. ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.» το ‘χουν πάρει εκατοντές τσοπανοτραβόλτες χωρίς αναφορά σε εμένα ούτε φυσικά στο περιοδικό που το είχε δημοσιεύσει.  Από αμέτρητα άρθρα του terrapapers έχουν κατακλέψει και διαστρεβλώσει τα πάντα.

Από το orgonodrome κάτι απίστευτα σάπια, βδελυρά σιχάματα «κατασκευαστές του κώλου» μπογιατίζουν με μαύρο χρώμα τα μενταγιόν για να γίνουν Black Knight και Shield αντιγράφοντας τα κείμενα μου κατά λέξη, μέχρι δήθεν «γεμμολόγοι» και απατεώνες «κρυσταλλοθεραπευτές» (έχουν βγάλει και βιβλία τα ΛΑΜΟΓΙΑ οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ) και προσπαθούν να αντιγράψουν τις κατασκευές που έχω προσωπικά σχεδιάσει. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ κι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και οι κατασκευές τους είναι για τα μπάζα, ούτε για την χωματερή δεν κάνουν.

Μέχρι να βρει ο ήλιος από την Δύση θα με παρακολουθούν και το μόνο που θα καταφέρνουν είναι να με αντιγράφουν· τρώγοντας την σκόνη μου.

Σαν να προσπαθεί το κάρο χωρίς άλογα, να κοντραριστεί με μιά Ferrari (LOL).

Φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, (δεν έχουν καμία ικανότητα) να κάνουν οτιδήποτε άξιο λόγου, γιατί είναι ΔΙΑΣΤΗΜΟΒΛΑΧΟΙ, με άπειρη βλακεία και παντελώς ανίδεοι, αμόρφωτοι και τιποτένιοι …αυτό τους καθιστά ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Κύριο γνώρισμα του ηλίθιου είναι η απατεωνία και τούμπαλιν, ο απατεώνας είναι πάντοτε και ηλίθιος.

Δεν γνωρίζουν οι μαϊμούδες ότι το να κοροϊδεύεις τους ανθρώπους, είναι, σαν να δίνεις σε μιά μαϊμού μια χειροβομβίδα …μια χειροβομβίδα που κάποια στιγμή θα σκάσει στα χέρια της.

Πως θα καταλάβεις τον τραχανοπλαγιά;

Μα το δείχνει ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, όταν δεν διαθέτει, δεν εκρέει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ κι αν τον ρωτήσεις ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ για να έχει ένα!!! Ακόμη κι αν του εξηγήσεις με απλά λόγια τι είναι ένα ΠΡΟΙΟΝ δεν έχει την διανοητική ικανότητα για να το δημιουργήσει, να το προωθήσει και να έχει αποτελέσματα. Σκέψου το σαν να θελήσεις να μορφώσεις μιά μαϊμού πως να φυτεύει μια μπανανιά, (εισροή) να την καλλιεργήσει (αλλαγή) για να τρέφεται με τις μπανάνες, και κατόπιν πως να πουλήσει (εκροή) τις μπανάνες της στην κοινωνία της για να παράγει αποτελέσματα (εισροή) …μόνο που το γράφω γελάω!!  …αδύνατον, η μαϊμού το λίγο μυαλό που διαθέτει της επιτρέπει μονάχα να κλέβει τις έτοιμες μπανάνες. Το να βάλεις μια διαστημική στολή σε μιά μαϊμού δεν την καθιστά κι αστροναύτη.

Βασικό χρακτηριστικό του τσοπανοτραβόλτα είναι να αγνοεί, (άλλωστε δεν υπάρχει και τίποτε που να γνωρίζει) ότι η ασθένεια που του χτυπάει ήδη την πόρτα (α-σθένεια = η απουσία σθένους) είναι το μακρύ χέρι της ΝΕΜΕΣΕΩΣ και θα καλοπεράσει.

Η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι πάντοτε ανελέητη κι άτεγκτη, κι εμφανίζεται λίγο μετά την ΥΒΡΗ, όχι με τυμπανοκρουσίες και κεραυνούς, αλλά αόρατη κι αθόρυβη κάνει αισθητή την παρουσία της, αφαιρώντας το σθένος (ασθένεια) σωματικά, οικονομικά, οικογενειακά, συναισθηματικά, κοινωνικά, διανοητικά κλπ. κλπ. κι άντε μετά να σε σώσουν οι «Θεοί με την άσπρη μπλούζα» ή «οι εκπρόσωποι του Θεού με την μαύρη ρόμπα», καταλήγουν λοιπόν νομοτελειακά, ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ.

Ηδη την νοιώθουν στο σακατεμένο πετσί τους …γιατί μόνο να νοιώσουν πόνο κι όλεθρο μπορούν, σαν γνήσιες ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ που είναι … ο ενθουσιασμός, το πάθος και η χαρά, η αψογοσύνη, η επιμέλεια και η συνέχεια με επιμέλεια και πειθαρχεία, είναι κύρια γνωρίσματα της πολεμικής και προσθέτουν σθένος, δεν αφαιρούν. Το αποτέλεσμα δεν φωνάζει απλά, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ, ότι κι αν λέει κάποιος. Οταν βλέπεις κάποιον ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ και θα δεις τα αποτελέσματα των ικανοτήτων του ή της ανικανότητας του. Τα αποτελέσματα κι όχι αυτά που λέει τον καθορίζουν, οι πράξεις του κι όχι τα λόγια του.

Τραχανοπλαγιάδες κι Αντιγραφονίτες

Δείχνοντας μνημειώδη βλακεία οι αντιγραφείς του orgonodrome.gr που δεν έχουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ (και πως θα μπορούσαν αφού είναι αμόρφωτοι) ανακατεύουν στις κατασκευές τους 15 πέτρες (ιερός αριθμός, δεν ξέρετε εσείς άσχετοι αναγνώστες, αυτοί ξέρουν!) παραγνωρίζοντας τις ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ των οργονιτών. Φτιάχνοντας Low Density εκτρώματα, με όλους αυτούς τους κρυστάλλους για λόγους εντυπωσιασμού του άσχετου αγοραστή (κι ΑΣΧΕΤΟΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ) μπερδεύουν απίστευτα τις ενέργειες με άσχημο κι ολέθριο αποτέλεσμα, μη γνωρίζοντας (εν τη ηλιθιότητα και την εγωπάθεια τους) ότι άλλη η ενέργεια ενός κρύσταλλου ελεύθερου και άλλη (εντελώς ΑΛΛΗ) όταν είναι μέσα στο matrix ενός οργονίτη! Όμως αυτοί οι γκουρού της βλακείας δεν μπορούν να την αντιληφτούν.

Ο σωστός οργονίτης  έχει μόνο ακατέργαστο κρύσταλλο, όπως αυτοί του  orgonodrome.gr  ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ και τίποτε άλλο.

Η ανάμιξη διάφορων ειδών μετάλλου, χωρίς εξειδικευμένη γνώση, κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, απ’ ότι ήδη είναι. Οι ίδιοι δεν έχουν διαβάσει ούτε κατά διάνοια, το έργο του  Wilhelm Reich (εκτός από τους τίτλους των βιβλίων του, που βρίσκουν στο orgonodrome και παπαγαλίζουν, σαν τέλεια μιμιδάκια που είναι) ενώ κόπτονται για την οργόνη. Αλλά από τα δημιουργήματα τους φαίνεται ότι πάσχουν από εκτεταμένη θωράκιση, συναισθηματική πανούκλα, ενώ, πάνω απ’ όλα, πάσχουν από εκτεταμένη βλακεία κι άκρατο κρετινισμό.

Η χρήση χρωμάτων δε και άσχετων συμβόλων χειροτερεύει ακόμη πιο πολύ την κατάσταση, αν και τους βολεύει, γιατί κρύβει τις απίστευτες ατέλειες των υβριδικών τερατουργημάτων τους !

Όποιος καταφέρνει να ανακατέψει λίγη ρητίνη νομίζει ότι κατασκευάζει κι οργονίτες  ο ανεγκέφαλος. Σαν την μαϊμού που της φορέσαν μια στολή αστροναύτη και πίστεψε ότι έγινε κι αστοναύτης, το ό,τι το ράσο δεν κάνει τον παπά και η άσπρη μπλούζα δεν κάνει τον γιατρό δεν το ‘χει ακουστά.

Εσείς τους αγοράζετε και κατόπιν ρωτάτε ΕΜΕΝΑ τι είναι και αν είναι καλοί … ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ. Δεν θα απαντήσω ξανά σε τέτοιες ερωτήσεις … να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας επιτέλους. Οι οργονίτες που παροπλίζουμε εκτός γραμμής παραγωγής (λόγω κατασκευαστικής αστοχίας ή αστοχίας του υλικού) είναι απείρως ανώτεροι από τους υβριδικούς και γι αυτό τους χαρίζουμε ή τους κάνουμε gifting

Τι εννοώ με τη λέξη «βλακεία» Η έννοια, αν και είναι ενστικτωδώς γνωστή σε όλους, μοιάζει να ξεφεύγει από οποιονδήποτε θεωρητικό ορισμό. Δεν είναι απλώς το αντίθετο της εξυπνάδας, γιατί υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι που, κάποιες φορές, συμπεριφέρονται σαν βλάκες. Ο μοναδικός που κατάφερε να δώσει έναν πειστικό ορισμό στη βλακεία ήταν, το 1988, ο ιστορικός και οικονομολόγος Κάρλο Τσιπόλα: «Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή υφίσταται ζημιά κι ο ίδιος» (αναζήτησε το άρθρο και μάθε το απ’ έξω)

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΟΝΟΕΙΔΗ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ … ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.-

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ DOR ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ LIFE ENERGY FIELD METER, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ GEIGER – MULLER ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ  ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ORGONODROME.

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ!!!

Ιων Μαγγος /2009

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*