Topics:

Δράκοι vs Παρασίτων vs Star Worming

Δράκοι εναντίον Παρασίτων εναντίον Star Worming. Τα παράσιτα στον κήπο σας μπορεί να μοιάζουν με σκουλήκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα αγαπάτε. Το σημερινό DNA της Γης μαγειρεύτηκε κι εκτράπηκε σε μεγάλο βαθμό από...

Δράκοι vs Παρασίτων vs Star Worming

Δράκοι εναντίον Παρασίτων εναντίον Star Worming.

Τα παράσιτα στον κήπο σας μπορεί να μοιάζουν με σκουλήκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα αγαπάτε. Το σημερινό DNA της Γης μαγειρεύτηκε κι εκτράπηκε σε μεγάλο βαθμό από τα Δρακοειδή παράσιτα σκουληκιών του Draco (Enlil / Yahweh κλπ.). Αλλά η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ενός από αυτούς τους δράκους μέχρι την ουρά σας, οργασμικά, θα μπορούσε να σας στείλει πίσω στα αστέρια από τα οποία ξεπέσατε!

Βλέπουμε σε πολλά κείμενα την σχέση μας αγάπης για μίσους με μερικούς από τους αρχικούς γενετικούς μηχανικούς της Sumerian Draconian Niburuan Hiburuan που ΜΑΓΕΊΡΕΨΑΝ (το μεγαλύτερο μέρος του τρέχοντος DNA μας). Μπορούμε σε κάποιο σημείο να χρειαστεί να αποστασιοποιήσουμε το μυαλό μας προς έναν σαφή ορισμό του τι είναι παράσιτο, ενάντια στην ουσία που δίνει την ΔΥΝΑΜΗ στο σκουλήκι, στον δρόμο του προς τα πάνω. Μήπως χρειαζόμασταν πραγματικά όλα αυτά τα worm / dragon / reptile blood για να αντιμετωπίσουμε τα αστέρια;

Μελετώντας τον Ναό των Ναών στην Sintra στην Πορτογαλία και παρατηρώντας την εικόνα του ιερού που δείχνει τον λατρευτικό υπηρέτη της MAGdalen που απεικονίζεται, σαφώς, ω! τι έκπληξη !! (sic) με ερπετικό πρόσωπο και χέρια … να ξεκινάει έναν διαλογισμό.

Η έρευνα του William Hamilton σχετικά με την αρχαία και Draconian (Arrakis εναντίον Rigel) ET (εξωγήινων) προσφέρει μια νέα οπτική. Δεν ήταν απλώς ότι έφαγαν τον ΧΡΥΣΟ που σχηματίστηκε στις σπηλιές λόγω της μεγάλης μαγνητικής Φρακταλικότητος των «επιφανειακών επιδράσεων» στην γεμάτη αστρολογικά ενσωματωμένη Γη … Οχι, αυτό, μα κάτι ακόμα πιο σημαντικό: έφαγαν την επίδραση του πεδίου μέσα στις σπηλιές. Όταν το πεδίο αυτό προέκυψε από το στόμα του Δράκου του σπηλαίου, δημιουργήθηκε το θέμα της σφαγής του Michael / Enlil. Η ίδια φωτιά εξέρχεται από το στόμα του Reptilian brain stem – στο σπήλαιο της Αμυγδαλής κατά την διάρκεια της Κουνταλίνι και της Τάντρα. Καθορίστε ποιος αγκυροβολεί σε φρακταλική ακινησία RAPTOR RAPT σε RAPTURE και έχετε σκοτώσει τον Draco. Με την κατάλληλη μαγνητική ομιλία, το να ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ, απλώς σημαίνει, να αγκυροβολήσετε στην Α Κ Ι Ν Η Σ Ι Α. Κανένας άλλος θάνατος δεν είναι πραγματικός […]

Απόσπασμα από κάποια σημαντικά κείμενα… και μην βιαστείτε να κρίνετε “υποθέτοντας” όπως πάντα, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται.

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΤΟΤΗΤΑ.

@Ίων Μάγγος

  • Πολύ ενδιαφέρον, αλλά πως θα βρούμε περισσότερες πληροφορίες για ενημέρωση; Είναι γεγονός ότι από επίσημες πηγές δεν βρίσκεται τίποτε σημαντικό, μόνο προπαγάνδα.

    • Αλέξανδρε απλώς μελετάς κι ερευνάς και μελετάς κι ερευνάς … αυτό που χρειάζεται είναι Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η και η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ για να βγάλεις άκρη σε οποιοδήποτε θέμα.

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*