Topics:

Ήττα του ΠΟΥ

Δεν πέρασε, για την ώρα η Συμφωνία που θα έφερνε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ στον πλανήτη! «ΟΧΙ» από Αφρική, Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Βραζιλία… Ο Peter Roger Breggin είναι Αμερικανός ψυχίατρος και κριτικός της θεραπείας σοκ και της...

Ήττα του ΠΟΥ
Δεν πέρασε, για την ώρα η Συμφωνία που θα έφερνε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ στον πλανήτη!
«ΟΧΙ» από Αφρική, Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Βραζιλία…

Ο Peter Roger Breggin είναι Αμερικανός ψυχίατρος και κριτικός της θεραπείας σοκ και της ψυχιατρικής φαρμακευτικής αγωγής και της ανταπόκρισης στον Covid-19.

Βλέποντας πως η Αμερική μαζί με χώρες του ΟΗΕ, όπως και η Ελλάδα, οδηγούνται σε παγκόσμια χούντα, καθώς η αρχή θα γίνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρει:

«Παρακαλώ λάβετε οπωσδήποτε υπόψη την σοβαρότητα αυτής της υπαρξιακής απειλής για όλα όσα αγαπούν οι ελεύθεροι άνθρωποι. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διαβιβάσετε αυτήν την έκθεση σε άλλους και να βρείτε τρόπους επικοινωνίας και να επηρεάσετε τους ανθρώπους ώστε να σταματήσουν να εξουσιοδοτούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να αναλάβει την εθνική μας κυριαρχία κι ελευθερία.

Στις 22-28 Μαΐου 2022, ο απόλυτος έλεγχος στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Αμερικής, κι ως εκ τούτου, η εθνική της κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο κυβερνών νομοθετικό σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA).

Αυτή η απειλή περιέχεται σε νέες τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του ΠΟΥ, που προτείνονται από την κυβέρνηση Μπάιντεν, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί ως «Προσωρινό σημείο 16.2 της ημερήσιας διάταξης» στην επερχόμενη διάσκεψη στις 22-28 Μαΐου 2022.

Αυτές οι τροποποιήσεις θα εξουσιοδοτήσουν τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή κρίσεις υγείας σε οποιοδήποτε έθνος και να το πράξει μονομερώς κι ενάντια στην αντίθεση του όποιου κράτους. Ο Γενικός Διευθυντής θα μπορεί να δηλώσει αυτές τις κρίσεις υγείας βασιζόμενος απλώς στην προσωπική του γνώμη ή σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανή απειλή για τα έθνη.

Εάν εγκριθούν, οι προτεινόμενες τροπολογίες της κυβέρνησης Μπάιντεν θα διακυβεύσουν δραστικά την ανεξαρτησία και την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ίδια απειλή απειλεί και τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ, τα οποία ανήκουν στον ΠΟΥ και αντιπροσωπεύουν το 99,44% του παγκόσμιου πληθυσμού (σ.σ. άρα και την Ελλάδα)

Πώς έγινε επίσημο;  Στις 18 Ιανουαρίου 2022, χωρίς ενημέρωση του κοινού, αξιωματούχοι της Διοίκησης Μπάιντεν έστειλαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αυτές τις εκτενείς τροποποιήσεις για να ενισχύσουν την ικανότητα του ΠΟΥ να παρεμβαίνει μονομερώς στις υποθέσεις των εθνών, στα οποία απλώς υποπτεύονται ότι αντιμετωπίζουν μια δήθεν «επείγουσα ανάγκη για την υγεία».

Η εξουσία κήρυξης έκτακτης ανάγκης για την υγεία είναι ένα εργαλείο ντροπής, εκφοβισμού και κυριαρχίας πάνω στα έθνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τον εξοστρακισμό και τις οικονομικές ενέργειες εναντίον του στοχευόμενου έθνους από άλλα έθνη που ευθυγραμμίζονται με τον ΠΟΥ ή που επιθυμούν να βλάψουν και να ελέγξουν το κατηγορούμενο έθνος.

Αν και χρηματοδοτείται από την αμερικανική κυβέρνηση, η χρήση αυτής της αυθαίρετης εξουσίας από τον ΠΟΥ για την κήρυξη εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, εάν η κυβέρνησή μας τολμήσει ξανά να λάβει αντι-παγκοσμιοποιητικές θέσεις όπως έκανε υπό την κυβέρνηση Τραμπ».

Η Michele Bachmann, πρώην Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναφέρεται κι αυτή σχετικά με τις τροπολογίες του ΠΟΥ, οι οποίες, όπως τονίζει «δημιουργούν μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση», καταλύοντας την εθνική κυριαρχία ακόμα και το πολίτευμα των δυτικών χωρών (φυσικά και της Ελλάδας) και ως εκ τούτου, η εθνική κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο κυβερνών νομοθετικό σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA).» Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν προώθησε τροπολογίες αλλαγής των Διεθνών Κανόνων Υγείας. Αυτό που κάνουν αυτές οι τροπολογίες συμπερασματικά, είναι η μετατόπιση κυρίαρχων θεμάτων υγειονομικής περίθαλψης, μακριά από την Αμερική! Οι αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη θα πηγαίνουν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στις 18 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση Μπάιντεν έδωσε αυτές τις 13 τροπολογίες στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας.

Δεν τις έδωσε σε κανέναν Αμερικανό. Κανείς δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν ήταν γνωστό, μέχρι τις 12 Απριλίου. Τις ανάρτησαν αθόρυβα σε ένα κυβερνητικό ιστότοπο και βρέθηκαν από έναν ερασιτέχνη ερευνητή. Στις 6 Μαΐου το Ομοσπονδιακό μητρώο, -που είναι ο επίσημος ιστότοπος ανακοινώσεων της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ανέβασαν ειδοποίηση από το Γραφείο Παγκόσμιων Υποθέσεων, για μια εικονική ακροαματική συνεδρίαση ενδιαφερόμενων μερών, για την προετοιμασία της 75ης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας όπου αυτές οι τροπολογίες θα ψηφισθούν.

Δεν ήθελαν να μάθει ο κόσμος για αυτή την συνεδρίαση! Περιόρισαν ακόμη και τα άτομα που μπορούσαν να συμμετάσχουν! 40 χώρες έχουν ήδη υπογράψει: Η ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Ελβετία! Αυτό που φέρνουν δημιουργεί μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση. Η εξουσία επιβολής υγειονομικών μέτρων περνάει τώρα στον Τedros του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας».

ΑΛΛΑ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγκάστηκε να υποχωρήσει,για την ώρα, αφού πολλά κράτη και ολόκληρη η ήπειρος της Αφρικής απέρριψαν την Συνθήκη για την Πανδημία, η οποία είχε ως στόχο να καταλύσει δια παντός την εθνική κυριαρχία και να φέρει παγκόσμια χούντα με πρόσχημα την Υγεία.
 
Η Συνθήκη για την Πανδημία δεν επεβλήθη, προς ώρας, καθώς η αφρικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Μποτσουάνα απέρριψε την πρωτοβουλία εκ μέρους των 47 μελών της AFRO.
Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, μια εβδομάδα νωρίτερα, δήλωσε επίσης ότι η χώρα του δεν θα υπογράψει την Συνθήκη για την Πανδημία και διαβεβαίωσε ότι η Βραζιλία δεν θα παραδώσει την κυριαρχία της στον παγκοσμιοποιητικό θεσμό. «Η Βραζιλία δεν θα μπει σε αυτήν την Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ. Η Βραζιλία είναι αυτόνομη», δήλωσε ο Μπολσονάρο, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει να αποχωρήσει από τον ΠΟΥ.
 
Η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα, η Νότια Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία απέρριψαν επίσης την συνθήκη, σύμφωνα με το μέλος του κοινοβουλίου στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, Stephen Andrew .
 
«Στο τέλος, ο ΠΟΥ και οι πλούσιοι υποστηρικτές του έθνους αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν», τόνισε ο Άντριου στο Facebook.
 
«Δεν τα παράτησαν όμως», πρόσθεσε. «Κατόπιν αιτήματός τους, συγκλήθηκε μια νέα ομάδα εργασίας για να διατυπώσει «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», οι οποίες «θα υποβληθούν εκ νέου μαζί με την Συνθήκη για την Πανδημία, στην 77η Συνέλευση Υγείας το 2024».
 
Αναμένεται η συνέχεια καθώς η έλευση παγκόσμιας κυβέρνησης δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα!
Το μόνο που τους απομένει για να πετύχουν την Νέα Επανεκκίνηση είναι να χρησιμοποιήσουν το χαρτί με τα UFO, όλα τα υπόλοιπα δεν πιάνουν κι ο πολύς κόσμος, όχι απλά δεν τους υπολογίζει, αλλά τους έχει γραμμένους.
Για την ώρα τουλάχιστον.
Ήττα !!!
@GYPAS /terrapapers.com / 2022
Αναζήτησε το άρθρο: Ο ΠΟΥ ως Παγκόσμια Κυβέρνηση

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*