Topics:

Ο καταχθόνιος Συμπαντικός Ταυρομάχος

Ο καταχθόνιος Συμπαντικός Ταυρομάχος, στο έλεος του οποίου είμαστε όλοι μας, έχει τον τρόπο του να αποσπά ταχυδακτυλουργικά την προσοχή μας με το κόκκινο πανί του, πίσω από το οποίο κρύβεται επιμελώς. Να μερικές, σκόρπιες,...

Ο καταχθόνιος Συμπαντικός Ταυρομάχος

Ο καταχθόνιος Συμπαντικός Ταυρομάχος, στο έλεος του οποίου είμαστε όλοι μας, έχει τον τρόπο του να αποσπά ταχυδακτυλουργικά την προσοχή μας με το κόκκινο πανί του, πίσω από το οποίο κρύβεται επιμελώς. Να μερικές, σκόρπιες, από τις κύριες αποχρώσεις της μαγικής του κάπας, που μας συσκοτίζει τον νου και την κρίση…

– Για το διαζύγιο φταίνε πάντα οι μισοί άλλοι και όχι το γεγονός ότι ο ναρκωτικός συνεκτικός ιστός του έρωτα έχει επίδραση με ημερομηνία (π)λήξεως.

– Για τις ανισότητες και την εκμετάλλευση στις ανθρώπινες κοινωνίες δεν φταίει το γεγονός ότι αποτελούν πανταχού παρόντα δομικά συστατικά της Φύσης, αλλά ο καπιταλισμός, η άρχουσα τάξη, η πολιτική ηγεσία, κάποια μεμονωμένα κακά και άπληστα άτομα, κλπ.

– Τις θρησκευτικές, ιδεολογικές, και λοιπές σφαγές δεν τις αποδίδουμε στο γεγονός ότι συχνά ασπαζόμαστε (τυφλά κι από μιμητισμό) εξωφρενικές κι αναπόδεικτες ιδέες και πεποιθήσεις (μολυσματική ιδεοληψία) αλλά στους άλλους, που βρίσκονται σε λάθος στρατόπεδο επειδή υποστηρίζουν διαφορετικές ιδέες και πεποιθήσεις.

– Το γεγονός ότι τα πολλά υποσχόμενα σοσιαλο-κομμουνιστικά καθεστώτα εφαρμόστηκαν για έναν σχεδόν αιώνα στην μισή υφήλιο και καταποντίστηκαν μέσα στο αίμα και τον τρόμο, δεν σημαίνει τίποτα για πολλούς, που είναι πανέτοιμοι για νέους αποτρόπαιους κοινωνικούς πειραματισμούς.

– Δεχόμαστε ότι είναι φυσικός νόμος το κάθε έμβιο είδος να πληρώνει το δαρβινικό τίμημα της επιβίωσής του στον θάνατο, αλλά παράλληλα πασχίζουμε να σωθεί και να ζήσει κάθε άνθρωπος, από το τελευταίο ταλαίπωρο αφρικανάκι ή ασιατάκι, μέχρι τους πάσχοντες από ανίατες ασθένειες, παραβλέποντας ότι αυτή η αλματώδης αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού και του προσδόκιμου ζωής, είναι συνολικά εις βάρος του πλανήτη αλλά και της ανθρωπότητας ειδικότερα.

– Εφαρμόζουμε την ευγονική στα φυτά και στα ζώα, για να τα βελτιώσουμε, αλλά θεωρείται αμαρτία, απανθρωπισμός, φασισμός, να την εφαρμόσουμε στην ανθρώπινη κοινωνία, όπου (εκ Θεού και ανθρωπισμού) ο κάθε προβληματικός έχει το αναφαίρετο εγκληματικό δικαίωμα να διαιωνίσει τα προβληματικά του γονίδια.

– Έχουμε το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα να φύγουμε ελεύθερα από μια σχέση, από μια δουλειά, από μια χώρα, κλπ., αλλά όχι και από τη ζωή. Η αυτοκτονία θεωρείται, από όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες, μέγιστο αμάρτημα και τιμωρείται με την μέγιστη των ποινών (αιώνια καταδίκη ή επανενσάρκωση στην ζωή σε πολύ χειρότερη κατάσταση)…

Με δυο λόγια, χυμάμε έξαλλοι πάνω στο κόκκινο πανί του Ταυρομάχου, που χώνει σαδιστικά τις μπαντερίλες του στις σάρκες μας, κι επιπλέον νομίζουμε ότι είμαστε δεινοί κι έξυπνοι αναλυτές της πραγματικότητας!

Κοιμόμαστε όρθιοι και πληρώνουμε πανάκριβο ξενοδοχείο, στο Absolute Horror Show!

Αν ο,τιδήποτε περιλαμβάνεται στην Φύση είναι φυσιολογικό, τότε η ίδια η Φύση είναι άκρως αφύσικη!

Ο εχθρός δεν είναι ο Άλλος, ο Εχθρός είναι αλλού!

***
@Δημήτριος Χορόσκελης

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*