Μηχανιστική Σεξουαλική Ζωή

Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή, ο Wilhelm Reich, η ΟΡΓΟΝΗ, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Είναι γνωστό πως οι νέοι, ξεκινούν αυτό που αποκαλούν...

Μηχανιστική Σεξουαλική Ζωή

Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή, ο Wilhelm Reich, η ΟΡΓΟΝΗ, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ, στην σύχγρονη κοινωνία μας!

Τι μηχανιστική σεξουαλική ζωή και κουραφέξαλα, θα λέτε, πάλι μας τα πρήζει ο Ίων ! Ίσως, αν για λίγο σκεφτείτε – αν κι όποιοι από εσάς μπορείτε- θα δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Θα ασχοληθώ περισσότερο με τους νέους μέχρι και γύρω στα τα 30, μιας και αυτή είναι η πλειοψηφία στο facebook. Είναι γνωστό πως οι νέοι, ξεκινούν αυτό που αποκαλούν «σεξουαλική ζωή» από την μικρή ηλικία των 13 -16 χρονών. Αυτό έχει τα εξής ολέθρια και καταστροφικά αποτελέσματα για την ζωή τους και την κοινωνία που ζουν γενικότερα.

1ον. Ο οργανισμός χάνει πολύτιμη ενέργεια και συστατικά που χρειάζεται για το κτίσιμο του μέχρι τα 18 του χρόνια. Άρα δεν θα πρέπει να κάνει έρωτα πριν τα 18. Θα μου πείτε – σας ακούω- άντε παράτα μας βρε … Όμως για σκεφτείτε, αυτό φαίνεται από διάφορους λαούς που εφαρμόζουν αυτή την πρακτική, (Αλβανούς, Τούρκους) και συγκριμένες ομάδες όπως οι Γύφτοι ή Ρωμά ή όπως αλλιώς λέγονται. Παρατηρώντας τα στατιστικά του Νοσοκομείου Παίδων πριν το 1990, δηλαδή πριν εμφανιστούν οι Αλβανοί, βλέπουμε πως περίπου Εννέα στα Δέκα παιδάκια που νοσηλεύονταν εκεί ήταν Γυφτάκια.

Ερχόμαστε στο τώρα, η αναλογία είναι ίδια, τα εννέα στα δέκα παιδάκια είναι Αλβανάκια και Γυφτάκια. Φυσικά και το ποσοστό των Ελλήνων, μιας και ανακατεύτηκε και έγινε κι ετούτος ο λαός πολυπολιτισμικός, ανακατεύοντας την γενετική του λίμνη, αυξάνει συνεχώς. Γιατί Άραγε; Το προανέφερα, ειδικά, αυτοί οι λαοί και ομάδες ξεκινάνε την σεξουαλική ζωή τους από τα 8 – 9 χρόνια τους και πάνω. Καταστροφικό για την υγεία τους και την επιβίωση την δική τους και την διαιώνιση της φυλής τους.

Λέτε οι αρχαίοι Σπαρτιάτες να ήταν βλάκες που ξεπάτωναν στις ασκήσεις αγόρια κορίτσια μέχρι τα δεκαοκτώ, ώστε να μην πηγαίνει ο νους τους στο σεξ, φυσικά όχι μόνον για αυτό !!! Κάτι θα ήξεραν κι αυτοί. Οι 300 θα είχαν υπάρξει διαφορετικά; Αυτός ο πολιτισμός, που ήταν και είναι πρότυπο αναφοράς μέχρι σήμερα δεν θα είχε καν υπάρξει. Επιπλέον όταν αποφάσισαν (Ναι οι γνωστοί !) να καταστρέψουν τους Σπαρτιάτες, τους έκαναν πολυπολιτισμικούς και τους ανακάτεψαν γενετικά με τους σκλάβους και τους είλωτες. Οπότε ήρθε το τέλος ενός μεγάλου λαού.

2ον. Εν τω μεταξύ δεν έχει καλό-σχηματιστεί, ο συναισθηματικός κόσμος αυτών των παιδιών (και όχι μόνον), και το φλερτ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο, δεν το γνωρίζουν καν. Τότε ακριβώς αρχίζει, η μάλλον ενδυναμώνεται, η ΘΩΡΑΚΙΣΗ κατά τον Ράιχ. Τι είναι αυτό; Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μονάδα μέσα σε μια φούσκα, το δέρμα του! Οι ροές των ενεργειών της ζωής είναι απόλυτα συγκεκριμένες. Αυτά είναι πασίγνωστα από τον βελονισμό, που είναι η Αρχαιοελληνική ΔΑΚΤΥΛΟΠΙΕΣΗ.

Δείτε ανάγλυφα των Ασκληπιείων και θα καταλάβετε, επίσης σταματήστε να παίζετε με τα applications του Facebook γιατί το μυαλό σας θα γίνει γιαούρτι ! Όταν κάνουν έρωτα δυο άνθρωποι θα έπρεπε κανονικά να ΕΝΩΘΟΥΝ τα δυο βιοενεργειακα πεδία σε ΕΝΑ (ΔΙΠΟΛΟ). Τότε βιώνουν την απόλυτη «ΕΚΣΤΑΣΗ», το λέω απαλά ! Αλλιώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα δυο αυτά άτομα, απλώς ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ μέσω του άλλου ανθρώπου ! Αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Για την ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, άλλη φορά ή διαβάστε το βιβλίο του Wilhelm Reich «Η Βιοπάθεια του Καρκίνου» και επίσης δείτε το ανάλογο άρθρο για να καταλάβετε τι γίνετε με την ενέργεια και μην ξεχνάτε πως η ενέργεια του σεξ είναι εξαιρετικά δυνατή, κάποιοι την χρειάζονται απελπισμένα, εξ ου και το «αυξάνεστε και πληθύνεσθε σαν κουνέλια»

3ον. Εφόσον συμβαίνουν τα προαναφερθέντα οι γυναίκες σε ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ούτε μερικό οργασμό, τραγικό. Όσο για τους άντρες έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οργασμό, αλλά «ΜΗΧΑΝΙΚΟ»! Φυσικά οι περισσότεροι δεν το αντιλαμβάνονται ποτέ στην ζωή τους και νομίζουν ότι ικανοποιούν τις γυναίκες τους ή τον εαυτό τους ! Εδώ περισσεύει ο εγωισμός!

4ον. Έτσι λοιπόν πρώτα οι γυναίκες χρονικά και λίγο μετά οι άνδρες ενισχύουν την θωράκιση. Που ήδη έχουν. Τι είναι αυτό και πως αναγνωρίζεται; Οι ενέργειες της ζωής σε ορισμένα όργανα, κατά περίπτωση, παύουν να ρέουν φυσιολογικά και χάνονται σε τεράστιο ποσοστό. Αυτό είναι η αρχή του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και των διαφόρων ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΩΝ που θα εκδηλωθούν με μαθηματική ακρίβεια αργότερα. Όταν η ενέργεια του κύτταρου το Transmembrane potential (TMP) μειωθεί κάτω από 15mv (θυμάστε την απώλεια ενέργειας που αναφέραμε πριν;) αρχίζει να σας τρώει ο καρκίνος. Δηλαδή ο Cryptosides Primordiales, ο κρυπτοιός του καρκίνου, ο οποίος αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου, (όποτε ξεχάστε την αποστείρωση) και -260 βαθμούς Κελσίου. Θα δυσκολευτείτε πολύ να τον βρείτε στην ιατρική βιβλιογραφία.

5ον. ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. Εάν θέλετε να καταλάβετε αν η σύντροφος σας έχει θωράκιση, (υποθετικά εσείς δεν έχετε) κάντε το εξής, (αφού αφήσετε πρώτα τους εγωισμούς και τις τσάμπα-μαγκιές) σε σταθερή θερμοκρασία περιβάλλοντος αισθανθείτε αν κάποιο ή περισσότερα όργανα της συντρόφου σας έχουν πιο χαμηλή θερμοκρασία και αν ναι. Προσπαθήστε να καταλάβετε αν τα όργανα αυτά έχουν κάποια μόνιμη ένταση, αν είναι «ΣΦΙΧΤΑ» δηλαδή, ως προς το υπόλοιπο σώμα. Τότε καλό θα ήταν να τα «ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ» για αρκετό χρόνο με στοργή και αισθήματα συμπάθειας. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν πολύ και θα ανταμειφτείτε γενναία για τον «κόπο» σας !!!

6ον. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν ότι αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαν να ζήσουν, είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός από λίγες τυχερές που τις βοηθά είτε η ανατομία τους, είτε ο καλός στοργικός και υπομονετικός σύντροφος, οι υπόλοιπες αρχίζουν να ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και να χρησιμοποιούν το «ΑΓΚΙΣΤΡΙ» που έχουν, με πραγματικά έξυπνο τρόπο, για να συμβιβαστούν και να επιβιώσουν σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, χωρίς πραγματικά να νοιώθουν ή να αισθάνονται. Συνήθως από τα 35 τους κατά μέσο όρο, έχουν τις πρώτες ψυχικές διαταραχές και πάει λέγοντας. Αλήθεια έχετε προσέξει τα τελευταία χρόνια περισσότερο στις πόλεις, τις πολλές ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΕΣ (!!!) Αν έχετε κάποιες γνώσεις ψυχολογίας προσέξτε τα πρόσωπα τους, πέρα από τα ψεύτικα, επιφανειακά, χαμόγελα. Θα εκπλαγείτε με το τι θα δείτε από κάτω!

7ον. ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Εσείς κυρίες μου σταματήστε επιτέλους να βλέπετε τους άντρες σαν μεγάλα μωρά. Έχουμε και εμείς ψυχή, παντρεμένοι η όχι. Πλησιάστε τους τελείως ντόμπρα, χωρίς τα γνωστά κολπάκια και τις κοροϊδίες. Αφού συνέλθουν από την κατάπληξη και βεβαιωθούν μετά από εύλογο διάστημα για την ειλικρίνεια σας, θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ από το αποτέλεσμα. Θα νομίζετε ότι ονειρεύεστε !!! Δεν κτίζεται τίποτα πάνω στο ψέμα. Επειδή είμαστε αφελείς, δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε έστω και αργά. Προσπαθήστε να κτίσετε ένα ΔΙΠΟΛΟ! Το τι απίστευτες «ΕΝΤΑΣΕΙΣ» θα σας δώσει το γεγονός αυτό στο κρεβάτι, και την εξωπραγματική τρυφερότητα που θα βιώνεται και οι ΔΥΟ σας ΟΛΟ το εικοσιτετράωρο δεν περιγράφονται! Εδώ μιλάω για φυσιολογικούς και υγιείς ανθρώπους. Σωματικά και Πνευματικά ΦΥΣΙΚΑ !!!

8ον. Όσο για τους άντρες μέσα από τον έμφυτο, τεχνητό ΕΓΩΙΣΜΟ, που τους περνά η Τελετουργική, Πατριαρχική και Στρατοκρατική κοινωνία, χάνουν κυριολεκτικά τον μπούσουλα, στο θέμα σεξ και έρωτα. Οι περισσότεροι για αυτόν τον λόγο, δεν μπορούν να αντιληφτούν αν η σύντροφος τους ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ η είναι ειλικρινής ! Νομίζουν οι ανόητοι, πως είναι οι και οι Πρώτοι ! Δεν διανοούνται ότι τα πράγματα είναι αλλιώς ! Εδώ είναι που η μαγκιά περισσεύει και η βλακεία είναι παντοκράτορας ! Έτσι βλέπουν τις συντρόφους τους για κρέας και με τα χρόνια, όταν βλέπουν ότι το κυνήγι του Φρέσκου κρέατος, γίνεται επίπονο, κουραστικό και ακριβό, το ρίχνουν στις αντροπαρέες, όπου μπορούν να επαίρονται για τα μέχρι τώρα κυνήγια τους ανάμεσα σε δυο ουίσκι ! Δηλαδή το σκηνικό της τρέλας και του ταχύτατα προελαύνοντος καρκίνου.

«Το βαρύ φορτίο των συμφορών και των αθλιοτήτων που πρέπει να υποφέρουν τα ανθρώπινα όντα, είτε σαν άτομα, είτε σαν μέλη μιας οργανωμένης κοινωνίας, είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα του εντελώς απίθανου – και θα τολμούσα να πω βλακώδους – τρόπου με τον οποίο οργανώθηκε η ζωή από τις απαρχές της.” CIPOLLA CARLO

9ον. Δυστυχώς για τις γυναίκες δεν ισχύει η παροιμία το «ας είναι καλά το μοναστήρι κι από καλόγερους» γιατί το «μοναστήρι» χαλάει από πολύ νωρίς. Τα ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ πλέον αρχίζουν στις γυναίκες από 18 – 25 χρονών και σε λίγα χρόνια τους κάνουν κόλαση την ζωή τους. Όλα αυτά από τις ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΚΕΣ επιλογές ερωτικών συντρόφων και ΜΟΝΟ ! Όσο και αν αυτό σας φαίνεται τρελό. Σε ένα τόσο μικρό άρθρο δεν υπάρχει η δυνατότητα να επεκταθώ όσο θα ήθελα. Για δώσε μια ματιά τι γίνεται με την ενέργεια του σεξ  Αρνητικά Συναισθήματα και Σεξουαλική «Κλοπή»

teenagers-The mechanistic sexual life, Wilhelm Reich, orgone energy, the CANCER, psychopathy love
10ον. Οι άντρες εξαιρούνται; ΟΧΙ, φυσικά ΟΧΙ. Ήδη από τα 25 έχουν σταδιακά προβλήματα με τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ, αλλά λόγω της γενικής άγνοιας και του συνήθως υπέρμετρου εγωισμού δεν το αντιλαμβάνονται και προσπαθούν να το κρύψουν από τις συντρόφους τους, όταν επιτέλους αρχίσουν να το καταλαβαίνουν. Από τα 40 και έπειτα, εεε το ρίχνουν στις ανδροπαρέες και τα ποτά επιδεινώνοντας το πρόβλημα και αργότερα μετά με την μεγάλη διόγκωση και τα σκουπίδια της συμβατικής διατροφής, έρχεται ο καρκίνος. Αιτίες, οι ΙΔΙΕΣ με τις γυναίκες. Δηλαδή οι Πολλαπλές κακές επιλογές ερωτικών συντρόφων και μόνο !

Αφήστε τις ενέργειες, εκεί είναι απίστευτα δραματικά τα πράγματα, αλλά είπα ότι δεν θα επεκταθώ σε αυτό που οι πολλοί ονομάζουν ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ. Πως φαίνεται ότι δεν έχουν διαβάσει Αριστοτέλη !!! Φυσικά δεν ισχύει η άποψη ότι η φύση εκδικείται ή αδικεί, γιατί η φύση είναι ουδέτερη. Το πρόβλημα είναι ο υπέρτατος εγωισμός το εγώ, το τέρας με τα 5000 κεφάλια που κρατεί δέσμιους στην απόλυτη και μόνιμη άγνοια στην βλακώδη υποτέλεια κάθε ανθρώπινο (κι όχι μόνο ανθρώπινο) Όν. Ότι τώρα πια φταίνε και οι άντρες που δεν βλέπουν τη γυναίκα ως πραγματική γυναίκα όπως και οι γυναίκες δεν βλέπουν τους άντρες, σαν άντρες αλλά σαν προϊόντα προς εκμετάλλευση, εδώ παίζει και η έλλειψη ανθρώπινου στοιχείου!

Η ανάλυση αυτή είναι περιληπτική και δεν θίγει καθόλου την μεταφυσική πλευρά του θέματος, γιατί αυτό είναι για Πάρα Πολύ γερά Νεύρα !!! Δεν φαντάζεστε πόσο !!! Δεν θέλω να σας κουράσω, σας τα έδωσα πολύ περιληπτικά, για να πάρετε μια ιδέα, του τι γίνεται και κάμποσες πληροφορίες για να μελετήσετε αλλά και το έναυσμα για να ερευνήσετε περαιτέρω, αν το θελήσετε, αν αποφασίσετε να έχετε έναν στοιχειώδη έλεγχο στην ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Ελεγχος είναι που σας δίνει Βαθμούς Ανεξαρτησίας και η Ανεξαρτησία είναι που σας ανοίγει τις πύλες της Αντίληψης.

Το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ ! φωνάζει κάποιος. Το ξέχασες; Όχι, αλλά ποιούς να πρώτο-περιλάβω; Τους ήδη θωρακισμένους γονείς, που πλέουν σε πελάγη άγνοιας και μακαριότητας, το κοινωνικό σύστημα αυτό ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τον μαζικό νοητικό έλεγχο των μαζών από τα media και οι Μυστικές Εταιρίες, που δεν είναι Μυστικές, ξέρουμε τι κάνουν, από τις εκκλησίες με τα κατηχητικά της συμφοράς, από την κατευθυνόμενη παιδεία; Λέω να το παραπέμψω στις καλένδες για κάποια άλλη φορά, άλλωστε όποιοι διαθέτουν μυαλό και το χρησιμοποιούν γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι.

@ Ion Maggos /2009 miastala.com