Gustav Meyrink – Petroleum Petroleum

Ο Gustav Meyrink, προφήτευσε την Καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού το 1903 ! Πολύ πριν δημιουργήσουν την καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού. Το 1903 ένας Αυστριακός τραπεζίτης, συγγραφέας και αποκρυφιστής ο Gustav Meyer, ο οποίος...

Gustav Meyrink – Petroleum Petroleum

Ο Gustav Meyrink, προφήτευσε την Καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού το 1903 !

Πολύ πριν δημιουργήσουν την καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού.

Το 1903 ένας Αυστριακός τραπεζίτης, συγγραφέας και αποκρυφιστής ο Gustav Meyer, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Gustav Meyrink, (1868 – 1932) έγραψε μια νουβέλα την «Petroleum, Petroleum» μέρος μιας συλλογής διηγημάτων όπου έγραφε στον Πρόλογο: «To assure priority of this prophecy, I state that the following novella has been written in 1903. Gustav Meyrink». Δηλαδή «Για να βεβαιώσω την προτεραιότητα αυτής της Προφητείας, δηλώνω ότι αυτή η νουβέλα γράφτηκε το 1903» Gustav Meyrink

Η νουβέλα αναφέρει την ιστορία του Dr. Jessegrim που είχε περιουσία πουλώντας μεσκαλίνη. Τότε αποφασίζει να ασχοληθεί με τα πετρέλαια. Όλο το Μεξικό στεκόταν σε σπηλιές γεμάτες ή μισογεμάτες με πετρέλαιο. Ο Jessegrim αποφασίζει να ανατινάξει τα διαχωριστικά μεταξύ των σπηλιών. Μετά την τελευταία ανατίναξη το πετρέλαιο θα έρεε στον ωκεανό και θα σχημάτιζε μια γυάλινη επιφάνεια, η οποία θα συνέχιζε να μεγαλώνει, χρησιμοποιώντας το Gulf Stream, καλύπτοντας σύντομα ολόκληρο τον Ατλαντικό. Οι ακτές καταστρέφονται και ο πληθυσμός υποχωρεί στα ενδότερα. Αντί να συλληφθεί προσλαμβάνεται ως σύμβουλος.

«Εάν το πετρέλαιο συνεχίσει να διαρρέει όπως ήδη γίνεται, θα έχει καλύψει τους ωκεανούς όλου του κόσμου σε 27 με 29 εβδομάδες. Δεν θα υπάρχουν πλέον βροχές, καθώς το νερό δεν θα εξατμίζεται πλέον, και το πολύ πολύ να βρέχει πετρέλαιο» Πρώτα ενώ επικρίνεται η προφητεία του Dr. Jessegrim, γίνεται γρήγορα εύλογη καθώς η κρυφή ροή δεν σταματά, και όταν αυξάνει δραματικά ο Πανικός καταλαμβάνει την ανθρωπότητα. Τηλεγράφημα από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη αναφέρει: «Η διαρροή πετρελαίου συνεχίζεται. Κατάσταση υπερβολικά επικίνδυνη. Ενημερώστε μας εάν η βρώμα είναι και εκεί ανυπόφορη»

Ο Meyrink ήταν μέλος του Ερμητικού Τάγματος της Golden Dawn (!) Στους αποκρυφιστικούς κύκλους που σύχναζε ανέφερε ότι αν ένα ρεζερβουάρ πετρελαίου απελευθερωνόταν στους ωκεανούς, θα ήταν μια Αποκάλυψη και πιθανά θα κατέστρεφε τον πλανήτη. Θα άρχιζε με μια τεράστια έκρηξη. Ο υπαίτιος, στην νουβέλα του, ο Dr. Jessegrim καταστρέφει την Γη από ένα τυφλό μίσος για την ανθρωπότητα. Για αυτό ο Meyrink αποκαλούσε την ιστορία του «Προφητεία» και δήλωνε «Για να βεβαιώσω την Προτεραιότητα αυτής της Προφητείας, Δηλώνω ότι αυτή η νουβέλα Γράφτηκε το 1903»

Η 7η Προφητεία των Ινδιάνων Hopi έλεγε πως, «θα έρθει η ημέρα που η θάλασσα θα γίνει μαύρη και ό,τι κρύβει ζωντανό θα πεθάνει» και πράγματι ο Κόλπος του Μεξικού μαύρισε από το χυμένο πετρέλαιο, σκοτώνοντας όλη την πανίδα της περιοχής.

To Gulf Stream Σταμάτησε !

Η θερμοκρασία της επιφάνειας στον δυτικό Βόρειο Ατλαντικό. Δορυφορικές εικόνες, δείχνουν ότι, το ρεύμα του Gulf Loop Current έσπασε και μπορεί να πάψει να λειτουργεί καθ’ ολοκληρίαν. Αυτό θα προκαλέσει μαζικές κλιματικές αλλαγές και μάλλον μια εποχή παγετώνων για την Ευρώπη. Διαφαίνεται μεγάλος μπελάς και ακόμη πιο τρελός καιρός. Παρακολουθήστε τον καιρό προσεκτικά σε όλο τον πλανήτη και θα καταλάβετε μόνοι σας τις διαφορές.

Το ρεύμα του Κόλπου, μαζί με την βόρεια επέκτασή του, το βόρειο Ατλαντικό Drift, είναι ένα ζεστό και γρήγορο ρεύμα του Ατλαντικού ωκεανού που προέρχεται από τον Κόλπο του Μεξικού και εκτείνεται ως την άκρη της Φλόριντα και ακολουθεί τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Newfoundland πριν διασχίσει τον Ατλαντικό ωκεανό. Η διαδικασία της δυτικής εντατικοποίησης αναγκάζει το ρεύμα του Κόλπου να είναι ένα βορειοδυτικό επιταχυνόμενο ρεύμα από την ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής. Σε περίπου 40 ° 0’N 30 ° 0’W , χωρίζεται σε δύο, με το βόρειο ρεύμα, το North Atlantic Drift, διασχίζοντας την Βόρεια Ευρώπη και το νότιο ρεύμα, το Κανάλι Τρέχουσα, ανακυκλώνοντας τη Δυτική Αφρική.

Το ρεύμα του Κόλπου είναι συνήθως πλάτος 100 χιλιομέτρων (62 μίλια) και 800 μέτρα (2.600 πόδια) έως 1.200 μέτρα (3.900 πόδια) βάθος. Η τρέχουσα ταχύτητα είναι ταχύτερη κοντά στην επιφάνεια, με την μέγιστη ταχύτητα να είναι συνήθως περίπου 2,5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο (9,0 km / h, 5,6 mph).

Το ρεύμα του Κόλπου είναι ένα έντονο δυτικό ρεύμα, το οποίο οδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την ένταση του ανέμου. Το North Atlantic Drift, αντίθετα, είναι σε μεγάλο βαθμό θειόχρωμης κυκλοφορίας -διευθυνόμενο. Το 1958 ο ωκεανογράφος Henry Stommel σημείωσε ότι «πολύ λίγο νερό από τον Κόλπο του Μεξικού είναι στην πραγματικότητα στο Stream». Μεταφέροντας ζεστό νερό στα βορειοανατολικά στον Ατλαντικό, κάνει την Δυτική και ιδιαίτερα την Βόρεια Ευρώπη πιο ζεστή από ότι θα ήταν διαφορετικά.

Φαίνεται ότι η διαρροή της «βασιλικής» BP προκάλεσε μόνιμη καταστροφή στην παγκόσμια θερμορυθμιστική ικανότητα του Gulf Stream. Οι δορυφορικές φωτογραφίες του Μαΐου – Ιουνίου 2010 επεξεργασμένες από το CCAR (Colorado Center for Astrodynamics Research), και ελεγμένες από τα Frascati Laboratories και συγκρινόμενες με τα προηγούμενα έτη δείχνουν για πρώτη φορά ένα πολύ γρήγορο σπάσιμο του ρεύματος. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου. Σήμερα η κατάσταση είναι χειρότερη, το ρεύμα διασπάστηκε ολοκληρωτικά.

Οι Επικυρίαρχοι ξέρουν καλά τι κάνουν, θέλουν να εξαφανίσουν τώρα τα 9/10 του πληθυσμού της γης …και να επαληθεύσουν την προφητεία του δικού τους Gustav Meyrink. (Αναζήτησε τα άρθρα: Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας / Suncruiser η συγκομιδή και ο Albert Pike / Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί. Άλλωστε όταν ο Gustav, έγραφε για ολική καταστροφή, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Εχει σχέση με την μαύρη χλαπάτσα, μελέτησε το άρθρο.

Ο Ισπανός φωτογράφος Daniel Beltrá, ήταν εκεί για να καταγράψει μια τρομακτική καταστροφή που συνεχίζει να επηρεάζει την οικονομία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της περιοχής του Κόλπου. Η συλλογή των αεροφωτογραφιών του Beltrá είναι, οπτικά μιλώντας, ταυτόχρονα  όμορφη και τραγική. Ο Beltrá έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία για το έργο του σε όλη του την σταδιοδρομία, μεταξύ των οποίων αρκετά γι’ αυτές τις φωτογραφίες.

Αποσβολωμένος ολόκληρος ο κόσμος, παρακολουθούσε επί 87 ημέρες το 2010, να χύνονται στον ωκεανό δεκάδες χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου μετά την έκρηξη – στις 20 Απριλίου – που σημειώθηκε στο κατάστρωμα της υπεράκτιας εξέδρας γεώτρησης της BP στο Μεξικό. Ολόκληρος ο κόσμος, ακόμη και σήμερα, πληρώνει τις συνέπειες από την τεράστια (σκόπιμα) περιβαλλοντική καταστροφή που προκλήθηκε. Οι φωτογραφίες πιο κάτω αποτυπώνουν με ένα… διαφορετικό τρόπο το μέγεθος της σκοπίμως  προκληθείσης φυσικής καταστροφής.

Επιφανειακές θερμοκρασίες στο δυτικό Βόρειο Ατλαντικό.
Η βόρεια αμερικανική ξηρά είναι μαύρη και σκούρα μπλε (κρύα),
ενώ η ροή του Κόλπου είναι κόκκινη (ζεστή). Πηγή: NASA

Ατελείωτο Πετρέλαιο Σε 70 – 150 Μίλια Βάθος

Πετρέλαιο. Έχετε σκεφθεί πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί για αυτό;

Το πολύ μια χούφτα από εσάς γνωρίζει ότι το καλύτερο καύσιμο, το οποίο μάλιστα δεν μολύνει καθόλου …είναι το νερό. Αν και δεν αφορά άμεσα αυτό το άρθρο, καλό θα ήταν να γνωρίζετε τουλάχιστον ένα τρόπο από τους πολλούς. Αφορά το αέριο που ονομάζεται Yul Brown και παράγεται με την ηλεκτρόλυση του νερού (ή με την μέθοδο fractal hydrosonic) και την συλλογή του οξυγόνου και του υδρογόνου σε μορφή μίγματος.

Αυτό το αέριο μίγμα καίγεται όπως το γνωστό αέριο στα αυτοκίνητα, δίνοντας μεγαλύτερη ισχύ και μηδέν κατάλοιπα καύσεως. Μπορείτε να κάνετε εύκολα το πείραμα σπίτι σας. Φυσικά δεν είναι επιθυμητή μια τέτοια εξέλιξη από το παγκόσμιο κατεστημένο γιατί θα απελευθερώνονταν οι άνθρωποι και οι οικονομίες. Σας φοβίζουν συνέχεια ότι τάχα δήθεν, το πετρέλαιο τελειώνει, για να δικαιολογούν τους πολέμους και τον αυξημένο έλεγχο επάνω μας.

Ας δούμε τα πράγματα με την σειρά. Αν κάποιος ισχυριστεί ότι υπάρχουν πρακτικά απεριόριστα κοιτάσματα πετρελαίου σε μεγάλο βάθος θα φανεί το λιγότερο αναξιόπιστος. Αν δε ισχυριστεί ότι οι Ρώσοι αξιοποιούν αυτά τα κοιτάσματα εδώ και τριάντα χρόνια κάτω από την μύτη της θεωρούμενης Δύσεως τότε θα μοιάζει σαν μέρος μυθιστορήματος του John le Carré. Το πρόβλημα είναι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει την τεχνολογία γεωτρήσεων μεγάλου βάθους και την αντίστοιχη υποδομή, ώστε να ελέγξουν την παγκόσμια παραγωγή το 21ο αιώνα.

Όλοι οι δυτικοί γεωλόγοι πιστεύουν ότι το πετρέλαιο παράγεται τοπικά από αποσυντιθέμενους μικροοργανισμούς (π.χ. θαλάσσιους μικροοργανισμούς) και κατόπιν ανεβαίνει ποιό ψηλά και συγκεντρώνεται στα ρεζερβουάρ από τα οποία αντλείται. Τώρα όμως οι Ρώσοι συνάδελφοι τους απέδειξαν ότι κάνουν λάθος σε απελπιστικό βαθμό. Κατά την διάρκεια των δεκαετιών τού 40 και του 50 οι Ρώσοι μηχανικοί διαπίστωσαν ότι τα ρεζερβουάρ τους κατά κάποιο τρόπο γέμιζαν από «κάτω» παρόλο που δεν υπήρχε οργανική ύλη να αποσυντίθεται.

Τι υπάρχει όμως από κάτω; στερεός γρανίτης και βασάλτης. Αυτό σήμαινε ότι το πετρέλαιο παράγεται από τον μανδύα της Γης, πριν ανεβεί σιγά – σιγά 70 έως 150 μίλια στα υπάρχοντα ρεζερβουάρ. Όλο αυτό όμως ήταν πολύ φανταστικό για να το πιστέψουν, δεν τους συμφέρει άλλωστε, και, επιμένουν στις ανοησίες τους.

Ήδη όμως είχαν κάνει 300 γεωτρήσεις μεγάλου βάθους μέσα από στερεό γρανίτη και βασάλτη, και άλλες 20 στο White Tiger Field στο Βιετνάμ. Στα μέσα της δεκαετίας του 90 είχαν προχωρήσει τόσο πολύ μπροστά από την Δύση που ο άνθρωπος της Wall Street Mikhail Khodorkovsky διετάχθη να εξαγοράσει την εταιρεία πετρελαίων Yukos για να κλέψουν την τεχνολογία. Η θεωρία του πως παράγεται το πετρέλαιο σε τέτοια τεράστια βάθη στον μανδύα της γης δεν είναι το κεντρικό μας θέμα, διότι οι Ρώσοι το έχουν αποδείξει πάνω από 300 φορές.Αυτοί που ενδιαφέρονται μπορούν να ανατρέξουν σε πάνω από 200 διατριβές. Ένα καλό ξεκίνημα είναι «The Role of Methane in the Formation of Mineral Fuels» γραμμένο απο τον A.D. Bondar το 1967.

Επίσης βγαίνει το συμπέρασμα ότι οποιοδήποτε κράτος στον κόσμο μπορεί να παράγει πετρέλαιο αρκεί να μπορεί να πληρώσει την πανάκριβη και απόρρητη τεχνολογία. Το τέλειο παράδειγμα είναι το Βιετνάμ. Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία 60 ετών από την Δύση, οι φτωχοί άνθρωποι ακούσανε επίσημα από τις Αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου ότι η χώρα τους δεν έχει καθόλου, και ότι η Δυτική «τεχνολογία αιχμής» δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα ώστε να ανακουφιστούν κάπως από τα «δώρα» που τους άφησε η Γαλλία και ο θείος Σάμ. Φυσικά αυτό θέλανε. Να είναι απελπιστικά φτωχοί και αδύναμοι κατά των πρώην εισβολέων τους.

Οι Ρώσοι είχαν όμως διαφορετική προσέγγιση. Τους πρότειναν μια κοινή επιχείρηση χωρίς ρίσκο και δωρεάν, απλώς να παίρνουν ποσοστό κέρδους από την παραγωγή. Φυσικά δεν είχαν να χάσουν τίποτα και δεχθήκανε. Τώρα έχουν εκπληκτική επιτυχία. Παράγουν εξαιρετικής ποιότητος αργό πετρέλαιο από βασάλτη στα 17.000 πόδια βάθος με παραγωγή 6.000 βαρέλια ανά ημέρα ανά πηγή. Ακολούθησε η Κίνα και η Βόρειος Κορέα , και πουθενά μέσα στον βασάλτη δεν υπάρχει ίχνος αποσυντιθέμενων θαλάσσιων μικροοργανισμών.

Φυσικά η Δύση αντί να αναπτύξει την τεχνολογία προτίμησε να καταλάβει την Μέση Ανατολή φέρνοντας μας κοντά στον θερμοπυρηνικό πόλεμο για λόγους που είναι θέμα άλλου άρθρου. Σαν μην έφτανε αυτό οι Ρώσοι βρήκαν τρόπο να «ξαναδουλεύουν» οι κοινές γεωτρήσεις που «στερεύουν» . Αυτό γίνεται διότι πιάνουν πουρί και φράζουν. Με μια τεχνική γεωτρήσεως με «χτένες» ρυθμιζόμενες υπό γωνία τις ξεβουλώνουν , περίπου όπως αλλάζετε το φίλτρο λαδιού του αυτοκινήτου σας. Κάναμε μια περιληπτική αναφορά στο θέμα για να διαπιστώσουμε πόσο μας δουλεύουν για κάποιους όχι και τόσο περίεργους λόγους.

Τελειώνοντας, σκεφτήκατε άραγε γιατί, ένα λίτρο βενζίνης στοιχίζει περίπου, όσο και ένα μεγάλο μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό !!! …είπατε τίποτα;

@Ion Maggos/ terrapapers 2011