Topics:

Πόσα άλογα βλέπετε;

Η απάντησή σας δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και την παρατηρητικότητα σας. Τα πρώτα τεστ προσωπικότητας εμφανίστηκαν την δεκαετία του 1920. Χρησιμοποιήθηκαν συνήθως για να απλοποιήσουν την διαδικασία επιλογής προσωπικού στις στρατιωτικές δυνάμεις. Σήμερα, υπάρχουν...

Πόσα άλογα βλέπετε;

Η απάντησή σας δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και την παρατηρητικότητα σας.

Τα πρώτα τεστ προσωπικότητας εμφανίστηκαν την δεκαετία του 1920. Χρησιμοποιήθηκαν συνήθως για να απλοποιήσουν την διαδικασία επιλογής προσωπικού στις στρατιωτικές δυνάμεις. Σήμερα, υπάρχουν πολλά τεστ που χρησιμοποιούνται από την κλινική ψυχολογία μέχρι την συμβουλευτική των σχέσεων. Προτείνω να το δοκιμάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση αφού κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα.

Πόσα άλογα βλέπετε;

Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε μια κατάσταση επηρεάζει τις αποφάσεις αρνητικά ή θετικά. Η αντίληψη είναι σημαντικός παράγοντας που μαζί με τις υποθέσεις, την διαίσθηση και την διακρίση  σας βοηθούν να αποφασίσετε. Κάθε απόφαση που λαμβάνετε αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Αν βλέπετε ένα άλογο

Αν βλέπετε μόνο ένα άλογο, δεν είστε πολύ παρατηρητικοί και βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά. Δεν ανησυχείτε καθόλου για εκείνα τα μικρά πράγματα και είστε ένας από τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις στο πόδι και γρήγορα. Πιστεύετε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και ότι όλα αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου πράγμα που σας κάνει οπαδό της ομαδικής εργασίας. Πιστεύετε στην ενότητα κι αυτό σας κάνει να έχετε καλή απόδοση σε ομαδική εργασία και έναν καλό ομαδάρχη που αφουγκράζεται τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων. Ο τρόπος που κοιτάζετε τα πράγματα είναι ομαδικός κι αυτό σας κάνει εγωιστές. Προσπαθείτε να βλέπετε τα γεγονότα όπως είναι, αλλά χάνετε την μαγάλη εικόνα, γι’ αυτό είναι δύσκολο για κάποιον να σας κάνει να πιστέψετε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη πιστεύετε. Είστε ένας άνθρωπος της πίστης κι όχι της γνώσης και δεν σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας.

Αν βλέπετε πέντε έως δέκα άλογα

Εάν μπορείτε να δείτε 5 έως 10 άλογα, τότε είστε άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα σοβαρά και, σε κάθε περίπτωση, δίνεται πάντοτε τον καλύτερό σας εαυτό. Είστε τελειομανείς, είστε πολύ λογικοί και πάντα εστιάζεστε στα καθήκοντά σας. Δεν έχετε καθόλου δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων που βάζετε. Σπάνια μπορεί να ξεφεύγετε λίγο, αν και δεν συμβαδίζει πραγματικά με την τελειομανή προσωπικότητά σας. Δεν πειράζει όμως και το ξέρετε αυτό ήδη. Είστε άνθρωπος που σας αρέσει να σκέφτεται και να περιμένει ώστε να προγραμματίζει τα πάντα και να έχει τον έλεγχο. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να επαναλαμβάνετε τα πράγματα, ειδικά όταν ξέρετε ότι οδηγεί στους στόχους σας. Είστε ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και είστε σίγουροι για τον εαυτό σας χωρίς εγωισμό. Μερικές φορές υποτιμάτε τα πράγματα λόγω αυτής της στάσης. Με την προσωπικότητα σας δεν αφήνετε την αποτυχία να σας επηρεάσει πολύ κι απλά συνεχίζετε.

Αν βλέπετε από έντεκα άλογα και πάνω

Εάν βλέπετε 11 ή περισσότερα άλογα, τότε είστε ένας πολύ παρατηρητικός και λεπτομερής άνθρωπος. Έχετε την ικανότητα της διάκρισης κι αντιλαμβάνεστε πολλά πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν. Όταν έχετε μια δουλειά να κάνετε, πάντοτε την κάνετε σχολαστικά, χωρίς να λείπουν λεπτομέρειες, ώστε να επιτευχθεί η τελειότητα. Η Αψογοσυνη σας χαρακτηρίζει. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι όπως τα θέλετε και αυτό σας κάνει αντιπαθή από αυτούς που δεν μπορούν να σας φτάσουν.  Κάνετε τα πράγματα με μεθοδικό τρόπο ακολουθώντας μια διαδικασία ή ένα σύνολο οδηγιών. Παίρνετε συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα λόγω της άριστης ικανότητάς σας. Όμως, η επιμονή και η επιθυμία σας για τελειότητα σας καθιστούν (σπάνια μεν) ανασφαλείς. Σας συμβουλεύω να πάτε με την ροή των πραγμάτων και να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Αυτό το γνωρίζετε απλώς κάποιες φορές το ξεχνάτε.

@OWL / edwhellas.gr

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*