Topics:

Ραγιάδες: Τρολάκια του διαδικτύου

Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολλάκια όπως την εποχή του δημοψηφίσματος των πολιτικών "πρώτη φορά γάμησε τα" Γιατί είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες; Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί...

Ραγιάδες: Τρολάκια του διαδικτύου

Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολάκια

Ζούμε στην εποχή του δημοψηφίσματος των “πρώτη φορά γάμησε τα”

«ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ. Ο Τσίπρας δεν είπε επί λέξη προεκλογικά «Ποια σύνορα; Έχει η θάλασσα η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;» κι όμως τον ψήφισαν για πρωθυπουργό οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ!! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί τραβέλια αλλά οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που τους ανέχονται και τους χειροκροτούν. Η Ελλάδα τελείωσε και την τελείωσαν οι κάτοικοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που την μολύνουν σαν καρκινικά κύτταρα, σαν μούχλα πάνω σε σάπιο ξύλο. Ζούμε μέρες αποκάλυψης με τους χιλιάδες μουσουλμάνους κι όταν ο ΡΑΓΙΑΣ “ανθρωπιστής” καταλάβει ότι δεν είναι περαστικοί αλλά τους έφεραν για να μείνουν, και ζητάνε τζάμπα σπίτια, επιδόματα, τζαμιά, να τους υπηρετούν, να μην υπάρχει στα σχολεία χοιρινό, κλπ καλούδια…  ήδη μουσουλμάνοι στην Καβάλα αρνήθηκαν να δεχτούν οδηγίες από γυναίκα διοικητή και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ την άλλαξαν!!! «Πρώτη φορά αριστερά» συντρόφι, θα την πιείς μέχρι τέλους.»

Αυτό το κείμενο με τις δύο φωτογραφίες κάτω, είχε 1890 αναφορές στο facebook από Τρολάκια ΡΑΓΙΑΔΕΣ συντρόφια, που ενοχλήθηκαν. Δεν πειράζει … Σε λίγο θα βλέπουν το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους 2-3 λεπτά πριν ψοφήσουν, μα θα ‘ναι ήδη αργά. Μα θα μου πεις και γιατί να μην είναι το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους .. και κοντά που είναι ποιά η διαφορά;

Τι σχεδιάζουν τάχα; Εξαπολύουν προειδοποιητικές βολές για να πιάσουν «πόστο» και να φιμώσουν στόματα, όποια και αν είναι η κατάληξη με τους επαγγελματίες λαθραίους που στέλνει η Τουρκιά να καταλάβουν την Ελλάδα στην γενικότερη πολιτκή της, του Παντουρκισμού. Οι αληθινοί άνθρωποι πρόσφυγες που χρήζουν βοήθειας δεν είναι ούτε το 10% αυτών. Σε οποιοδήποτε hot spot πας, βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι το 80% αυτών που είναι εκεί, απέχουν παρασάγγας από τον ορισμό του μετανάστη ή του πρόσφυγα. Τα πολιτικά τραβέλια απ’ την άλλη, έχουν συνηθίσει στους διθυράμβους και τα «λιβάνια» και τώρα που το κλίμα αλλάζει, δεν αντέχουν την κριτική. Φυσικά, σαφώς και δεκτή η κριτική στην όποια άποψη, σαφώς και ελεύθερη η διατύπωση της όποιας διαφωνίας. Άλλο όμως διαφωνώ μαζί σου και άλλο σου απαγορεύω να διαφωνείς μαζί μου. Χώρια που είναι ανίκανοι να μιλήσουν με άποψη, πέρα από μουγκανίσματα.

Η δικτατορία της βλακείας των άψυχων είναι από τους βασικούς κανόνες των τσιμεντουπόλεων. Όσο μεγαλώνει η επισκεψιμότητα και η κίνηση μιας πληροφορίας τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των τρολ. Η Συναισθηματική Πανούκλα είναι κύριο γνώρισμα του ανθρώπινου ζώου και χαρακτηρίζει κυρίως τους παρασιτικούς που βολεύονται στη θαλπωρή των δεσμών τους και άρα τους ενοχλεί η αλήθεια, που είναι συνήθως επώδυνη. Άλλοι πάλι δεν αντέχουν τον κόπο της αναζήτησης. Μα, δυστυχώς η γνώση (και κατ’ επέκταση η αλήθεια) ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με κόπο, έρευνα, μελέτη, διάκριση και δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά που είναι άγνωστες λέξεις για τα τρολάκια.

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Ενα στημένο παιχνίδι

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ή είναι ανίκανοι να ελέγξουν μια χούφτα δουλέμπορους στα παράλια της Μεσογείου ή μας δουλεύουν κανονικά! Μας τα ‘χουν κάνει τούμπανο με τους “πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι” και μπλα μπλα μπλα … λες κι όλοι σε αυτή την χώρα είναι λοβοτομημένες καρικατούρες σαν τα μούτρα τους. Οι παρασιτικοί είναι ικανοί να κατηγορήσουν τον Κολοκοτρώνη, τον Ανδρούτσο, τον Καραϊσκάκη, τον Βαρβάκη, την Μπουμπουλίνα ως ξενοφοβικούς και ρατσιστές !!!

Γιατί ΔΕΝ είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες. Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί δεν εμποδίζονται από κανέναν, μπορούν να κινηθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, εκτός από εκείνη προς την Δυτική Ευρώπη. Άρα, αν είναι εγκλωβισμένοι σε κάτι, είναι στον φανατισμό τους.

Και γιατί θέλουν να πάνε στην Ευρώπη; Επειδή λαχτάρησαν τις ελευθερίες και την ανεξιθρησκεία του ευρωπαϊκού πολιτισμού; Όχι βέβαια. Το μόνο που θέλουν από την Ευρώπη είναι οι κοινωνικές παροχές: τρώμε, πίνουμε τζάμπα, παίρνουμε τα κοινωνικά επιδόματα και σε μερικά χρόνια επιβάλλουμε την σαρία !!! εεε δεν είναι όλοι στην Ευρώπη ΡΑΓΙΑΔΕΣ, υπάρχουν και κράτη με αρχές, αξίες, σεβασμό στους πολίτες τους, νόμους και ΣΥΝΤΑΓΜΑ, δεν είναι παντού “μπάτε σκύλοι αλέστε”

Εμείς σαν λαός είμαστε εγκλωβισμένοι και έρμαια στην ασύστολη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΜΜΚ της Συγκινησιακής Πανούκλας, που κάνουν διαγωνισμό γλειψίματος στα πολιτικά τραβέλια.

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

11.000.000 Έλληνες και 120.000 εισβολείς (λαθρομετανάστες) αναζητούν οδό διαφυγής από την Ελλάδα! Το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα.

ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ: [Δημήτρης Χορόσκελης] Σύντροφοι κερδίσατε, η Αριστερή Αστυνομία της Σκέψης κυριαρχεί πλέον σε ολόκληρη τη Δύση!!! Σας έχω καλά νέα: χάρη στην άοκνη δράση σας ο καπιταλισμός πέθανε, πάμε σε μια μεσαιωνική πολυπολιτιστική νεο-φεουδαρχία με την Ευρώπη γεμάτη μικρά φέουδα σουνιτών, σιϊτών, σαλαφιστών, ουαχαμπιτών, καθολικών, προτεσταντών, ορθοδόξων, κλπ., διαφόρων εθνικοτήτων και άκρως εχθρικών το ένα προς το άλλο!!! Προλαβαίνετε να αυτοκτονήσετε για να μην το δείτε!!! Αν και ποιος έχασε την διαλεκτική σκέψη για να την βρείτε εσείς: και τότε ακόμη θα λέτε ότι φταίνε ο καπιταλισμός και η κακιά Δύση!!!

Κι επειδή συγκρίνετε όπως πάντα τα ΑΝΟΜΟΙΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αυτόν τον πολιτισμό τον μετέφεραν όπου πήγαν… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ … ας μου πει κάποιος ποιόν πολιτισμό κουβαλούν στα μπαγκάζια τους οι εισβολείς ισλαμοπταλιμπάν που εποικίζουν την Ελλάδα;

Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ;

Η ανικανότητα ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ και η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ είναι πολύ σοβαρή ψυχική και διανοητική νόσος, να το προσέξετε.

Η “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ” ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Με κίνδυνο της ζωής τους φόρεσαν κρυφές κάμερες και κατέγραψαν όσα έβλεπαν στους δρόμους της πόλης από όπου εφορμούν οι τζιχαντιστές. Ενα βίντεο – ντοκουμέντο κατέγραψαν δύο γυναίκες από την Συρία στην πόλη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους. Με κίνδυνο της ζωής τους, φόρεσαν κάτω από τις μπούργκες κρυφές κάμερες και, τηρώντας τους κανόνες κυκλοφορίας που έχουν επιβάλλει οι τζιχαντιστές για τις γυναίκες, δηλαδή καλυμμένες από ύφασμα σε κάθε εκατοστό του σώματός τους, συνοδευόμενες από άντρες, κατέγραψαν όσα μπορούσαν να δουν από την «καθημερινή» ζωή στην καρδιά, το κέντρο επιχειρήσεων του Ισλαμικού Κράτους. Οι γυναίκες αφηγούνται τις καταστάσεις στην Ράκα, και δείχνουν πως στους δρόμους κυκλοφορούν κυρίως άντρες, πως η κίνηση είναι η ελάχιστη, ενώ στο υλικό φαίνεται ακόμα και ένας άντρας να εκτελείται από τους φρουρούς τους σε δημόσια θέα.

Οι γυναίκες περιγράφουν πώς κατά τις δημόσιες εκτελέσεις, άντρες πυροβολούνται στο κεφάλι από τους φρουρούς, οι οποίοι στην συνέχεια τους αποκεφαλίζουν, καρφώνουν τα κεφάλια επιδεικτικά για να τα βλέπουν όλοι και πετούν τα σώματα στο δρόμο για να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα. Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται πως οι τζιχαντιστές έχουν «μουτζουρώσει» με μαύρο μαρκαδόρο γυναικεία πρόσωπα σε διαφημίσεις καλλυντικών που υπήρχαν πριν την εισβολή τους στην πόλη. Το βίντεο προβλήθηκε από το σουηδικό κανάλι Expressen TV, ενώ εκεί αναφέρεται επίσης πώς οι τζιχαντιστές κλέβουν τις ταυτότητες Σύρων πολιτών και περνούν αρχικά στην Τουρκία και κατόπιν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες!

«Στην πραγματικότητα, οι μονοθεϊστικές γραφές δεν κηρύσσουν ούτε την ειρήνη ούτε την αγάπη ούτε την ανοχή. Είναι κείμενα μίσους» έχει πει Γάλλος συγγραφέας στο παρελθόν, καταγράφοντας γενναία την αλήθεια. Ολες οι γραφές. Ξαφνικά και για κάποιος, ο εχθρός είναι προ των πυλών, στην Ειδομένη, στον Πειραιά, στην Κως, στην Μυτιλήνη, μέσα από κείμενα που συρίζουν σαν το επωασμένο φίδι που γιγαντώνεται σε μυθικό τέρας καταδίνοντας ανοχή και θρεφόμενο από το μίσος και τον φόβο. Ώσπου να αρχίσει να καταβροχθίζει σώματα! Κατά τα άλλα οι τηλεοπτικοί κήνσορες, οι τιμητές των ΜΜΕ αντιπαρατάσσουν το μίσος, μην ορίζοντας καν τις αιτίες … Αν τα πράγματα ήσαν τόσο απλά, θα περίμενε κανείς η επίθεση να προέλθει από την Αφρική, από τους πιο φτωχούς, και ίσως να στρεφόταν κατά της Σαουδικής Αραβίας και του Περσικού Κόλπου, των πετρελαιοπαραγωγών χωρών, των πιο πλούσιων.
 
ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ανάμεσα σε φανατικούς, που πιστεύουν ότι ο σκοπός, οποιοσδήποτε σκοπός, δικαιολογεί τα μέσα, και στους υπόλοιπους από εμάς, που πιστεύουν ότι η ζωή είναι ένας σκοπός και όχι μια έννοια. Είναι ένας αγώνας μεταξύ εκείνων, από τη μία πλευρά, που πιστεύουν ότι η δικαιοσύνη, ό,τι κι αν εννοούν με τη λέξη αυτή, είναι πιο σημαντική από τη ζωή και εκείνων από εμάς που πιστεύουν ότι η ζωή είναι ανώτερη όλων των άλλων αξιών, πεποιθήσεων ή θρησκειών. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, δεν έχει να κάνει με τις αξίες του Ισλάμ. Δεν έχει να κάνει με τη νοοτροπία των Αράβων, όπως ισχυρίζονται μερικοί ρατσιστές -καθόλου. Πρόκειται για την παλιά διαμάχη μεταξύ φανατισμού και πραγματισμού. Μεταξύ φανατισμού και πλουραλισμού. Μεταξύ φανατισμού και ανεκτικότητας». Αμος Οζ, γράφει στο βιβλίο του «Κατά του Φανατισμού: Τρία κείμενα που αντιδρούν στην Παγκόσμια Ρητορεία»

ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ας σταματήσουν να αποκαλούν τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΠΟΙΚΟΥΣ, ως μετανάστες ή πρόσφυγες, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πρόσφυγας: ονομάζεται εκείνος που φεύγει από την χώρα του σε καιρό πολέμου και πάει σε μια χώρα με ειρήνη. Αυτή είναι η Τουρκιά, γιατί είναι χώρα σε ειρήνη κι από ‘κει μας τους στέλνει πεσκέσι. Μετανάστης: είναι αυτός που ΝΟΜΙΜΑ πάει σε μια άλλη χώρα για να εργαστεί, κλπ. Όλα αυτά λοιπόν τα πράματα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΛΑΘΡΑΙΟΙ γιατί όλοι μπαίνουν στην Ελλάδα παράνομα και χωρίς βίζα. Μάθετε επιτέλους Ελληνικά αγράμματοι ραγιάδες.

**

«Αν μου λείπει η Ελλάδα; Ναι, όμως αν επέστρεφα, γνωρίζω ότι θα έπρεπε να θυσιάσω το επιστημονικό μου όνειρο. Ίσως το ίδιο να συνέβαινε και με την ψυχική μου ισορροπία». Ο 38χρονος καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης στο ΜΙΤ της Βοστώνης, που έχει κατακτήσει το σπουδαίο βραβείο Nevanlinna, με την παραπάνω ρήση του εννοεί πως στην Ελλάδα «για να κάνεις το αυτονόητο, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου, αυτή η καθημερινή μάχη μπορεί να προκαλέσει τεράστια απώλεια ενέργειας. Δεν ξέρω αν θέλω να διαθέσω αυτή την ενέργεια για μη παραγωγικούς σκοπούς. Έτσι παίρνω την απόφαση να μείνω στις ΗΠΑ, όπου θυσιάζω άλλα πράγματα προσωπικής ευτυχίας. Δεν μπορώ να ακούω πράγματα πως η αριστεία είναι ρετσινιά. Μια χώρα πάει μπροστά μόνο με την αριστεία. Ε, λοιπόν, η χώρα μας δεν μπορεί να προοδεύσει όσο δεν βρίσκουμε ποιος είναι άριστος σε κάθε τομέα. Και ύστερα μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα προσπάθεια».

Ο 20χρονος τενίστας που έγινε Νο12 στον κόσμο πλέον, έβγαλε και… είδηση καθώς ανακοίνωσε μέσω του vlog, πως έχει βρει ένα μικρό στούντιο στο Μονακό, το οποίο θα μετατρέψει σε μόνιμη κατοικία του, καθώς θα περνάει εκεί τον περισσότερο χρόνο του, όταν δεν γυρίζει τον κόσμο για αγώνες. Ο 20χρονος τενίστας προπονείται στις ακαδημίες Μουράτογλου που είναι στην Γαλλία ούτως ή άλλως και είναι γεγονός πως αρκετοί τενίστες ζουν εκεί, όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Στο τέλος του βίντεο μάλιστα, ευχαριστεί σε 16 γλώσσες τους θαυμαστές του, που τον στήριξαν στην διάρκεια του Australian Open.

Σήμερα ήμουν 2 ολόκληρες ώρες 122 ολόκληρα λεπτά σε ανοιχτή συνομιλία με την Vodafone για να λύσω ένα θέμα που ειναι ολοκληρωτικά δικό τους λάθος, κυριολεκτικά απατεωνιά εκ μέρους τους … δεν το έλυσα φυσικά, αύριο παλι. Ασχολούμαι με αυτό το θέμα 2 ολόκληρους μήνες … και ειναι μονάχα ένα απο τα δεκάδες που πρέπει να αντιμετωπίσω στην ημέρα μου, και ανήκει σε αυτά τα ασήμαντα κι άχρηστα θέματα που υπάρχουν μονάχα για να ροκανίζουν τον ΧΡΟΝΟ σου … Λοιπόν στα λεγόμενα σοβαρά κράτη, αυτό δεν θα δημιουργείτο καν. Έτσι ο κάτοικος έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα σημαντικά, όπως ειναι η καριέρα του και η καλλιέργεια του.

ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΧΡΟΝΟ, ΜΑΖΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ … έξω απο αυτό το πλαίσιο ειναι τελειωμένο το παιχνίδι, κάποιοι, ελάχιστοι πάντα, μετράνε κέρδη και οι πολλοί, χαμένοι αμπελοφιλοσοφούν και σε ευσεβείς πόθους πνίγουν την χασούρα τους.

Δείτε λοιπόν ποιά είναι η σύγχρονη Ελλάδα και σε ποιόν ΧΡΟΝΟ – ΧΩΡΟ – ΜΑΖΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ καλούνται οι άξιοι και ικανοί άνθρωποι να εργαστούν, να δημιουργήσουν, να διακριθούν και να ζήσουν. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ανθίσουν οι τέχνες και οι επιστήμες σε αυτά τα περιβάλλοντα, μονάχα η σαπίλα, η μπόχα και τα ερπετά έχουν ως περιβάλλον τον βούρκο.

ΞΕΡΩ ότι είστε οι περισσότεροι ανίκανοι να καταλάβετε τι γράφω όπως και να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ … το ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ δηλ. που παίζεται μπροστά στα μάτια σας, ας είναι …

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ

@Ηω Αναγνώστου /φωτογραφία αρχική GYPAS /2016

Φωτογραφίες κάτω: A Shi’ite Muslim has his child gashed with a knife during a Muharram procession ahead of Ashoura in Mumbai, November 3, 2014. REUTERS/Danish Siddiqui

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΗ …