Topics:

Το Κόκκινο Κουμπί

Πριν χρόνια έλεγα «ας έβρισκα το κόκκινο κουμπί, να το πατήσω να καθαρίσει ο πλανήτης από τα ανθρώπινα καρκινώματα» κι ένας φίλος που με άκουγε τότε, σκεφτόταν ότι είμαι υπερβολική και σε συνέχεια μου απαντούσε...

Το Κόκκινο Κουμπί

Πριν χρόνια έλεγα «ας έβρισκα το κόκκινο κουμπί, να το πατήσω να καθαρίσει ο πλανήτης από τα ανθρώπινα καρκινώματα» κι ένας φίλος που με άκουγε τότε, σκεφτόταν ότι είμαι υπερβολική και σε συνέχεια μου απαντούσε «Θα πέθαινες κι εσύ» … Σήμερα χρόνια μετά, εξακολουθητικά είμαι φαν του «κόκκινου κουμπιού» κι ο φίλος μου επίσης.

Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τον Θάνατο, ειδικά όταν δεν ξέρουμε ούτε τι είναι Θάνατος, ούτε τι είναι Ζωή, ούτε γιατί η Ζωή είναι πιο σημαντική από τον Θάνατο, ούτε γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τον Θάνατο και να επιλέγουμε την Ζωή… πέρα απ’ το ό,τι παπαγαλίζει ο κάθε μαλάκας.

Λοιπόν, τις εμφυτεύσεις δεν τις πιστεύω, τις χλευάζω και τις γελοιοποιώ.

Δεν διαθέτω ίχνος πίστης σε οτιδήποτε.

Είτε το γνωρίζω κάτι, είτε δεν το γνωρίζω. Τελεία και παύλα.

Αν θέλεις να δεις πολλά μαϊμουδάκια της Ουτοπίας πήγαινε σε μια οποιαδήποτε εκκλησία, σ’ ένα γήπεδο, σε μια συναυλία. Είναι χαμένο από χέρι το μαϊμουδάκι, αλλά αυτό υπάρχει νομίζοντας ότι είναι αθάνατο (LOL) ενώ απλώς υπάρχει (=υπό της αρχής)  για να καταλήξει μεζεδάκι στον Κύριο κι Αρχοντα που λατρεύει, προσκυνάει κι υπακούει, σεβαστικό, ταπεινό και δουλικό, ενώ ταυτόχρονα μιλάει για ελευθερία βούλησης, αθανασία, ανεξαρτησία, όλον, αγάπη, δημοκρατία, διαλογισμό, πνευματικότητα αγγέλους, αρχαγγέλους, διαβόλους και τριβόλους.. κι όλες αυτές τις αφηρημένες αρλούμπες- meme που το ταΐζουν για να το κρατούν υπό έλεγχο, χωρίς  δική του Βούληση δηλ. ένα άβουλο ον.

Πόση Βούληση μπορεί να έχει ένα Αβουλο ον.

Διαθέτει τόση βούληση, όση, μπορεί να έχει ένα υποκείμενο στις πεποιθήσεις του για την αναπαραγωγή, για την υγεία, την τροφή, τις σκέψεις, τις λέξεις, τα συναισθήματα …

Τα μαϊμουδάκια είναι αγκιστρωμένα στις διάφορες αηδίες, τα διανοητικά σκουπίδια που πουλάνε σε ιλουστρασιόν συσκευασία, οι οργανωμένες θρησκείες -από τα επίσημα ιερατεία, μέχρι τα δήθεν ανεπίσημα, φτιαγμένα ειδικά για τους αμφισβητίες- και οι επαγγελματίες προπαγανδιστές είτε Κρόουλι και Μπλαβάτσκυ, είτε Εσσε, Φρομ, Οσσο, Ουσπένσκι, Γκουρτζιεφ … και κάθε μιαρό καθίκι, είναι όλοι τους ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ υποκείμενα, που ούτε καν πλησιάζουν την έννοια «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» γι’ αυτό τρέμουν από φόβο και να Ζήσουν και να Πεθάνουν …κι εννοείται πως οι όμοιοί τους, φοβισμένοι κι άνοοι τους λατρεύουν.

Νόμιμα εκλεγμένες ηγεσίες (κράτη, πολιτικές, οικονομία, θρησκεία) δεν υπάρχουν κι αυτό που αποκαλούν ως δημοκρατία, ψηφοφορία, βούληση του λαού… και λοιπές αρλούμπες αναλόγου κάλλους, είναι μια διαχρονική δικτατορία του κερατά. Αυτά τα ενεργούμενα που βλέπει το πόπολο, ουδεμία σχέση έχουν μ’ αυτούς που το κυβερνούν αληθινά, ούτε οι μαριονέτες που δείχνουν ως πλούσιους, έχουν καμία σχέση με την αληθινή Ελίτ του πλανήτη. Τώρα, για το ποιος ευθύνεται για τον εκφυλισμό των μαϊμούδων της ουτοπίας; Σίγουρα όχι οι μαϊμούδες … είναι σαν να λες «ποιος ευθύνεται που οι μαϊμούδες στην ζούγκλα είναι μαϊμούδες»… ε, μα, ο Δημιουργός τους.

Φυσικά, οι επαγγελματίες προπαγανδιστές της «Mystery Babylon» για να κάνουν συνένοχο με τον Δημιουργό τις «μαϊμούδες της ουτοπίας» επινόησαν την «ελεύθερη βούληση» … Πόση Βούληση μπορεί να έχει ένα Αβουλο ον; Μόνο ένστικτα έχει, ορμέμφυτα και παρορμήσεις. Τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας ελεύθερης βούλησης ή έστω καν βούλησης, (άσε την ελευθερία, είναι ανεκδοτολογική λέξη) τα βλέπουμε γύρω μας μέσα στην φυλακή του Δημιουργού. Αντι λοιπόν να γκρεμίσουν τον Δημιουργό και την Δημιουργία του στο Χάος, απ’ όπου ξεπήδησε, οι ανθρώπινες μαϊμούδες τον λατρεύουν και τον θεοποιούν.

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΕΣ λοιπόν.

@Ηω Αναγνώστου /απάντηση σε σχολιο φίλου στο άρθρο “Γιατί η Αυστραλία Καίγεται”

Φωτογραφία GYPAS.

 • Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω έτσι και αλλιώς στα περισσότερα που γράφεις ψιλοσυμφωνώ και τα κοινοποιώ ,, Εδώ όμως είμαι ταυτόσημος με το κυρίως άρθρο διαφωνώ στην εισαγωγή σου περί ζωής η θανάτου ,,. Πρώτον γιατί η προγονοί μας έχουν εκφραστεί και για τα δύό και το γνωρίζεις και δεύτερον αν δεν υπήρχε η ζωή δεν θα κάναμε αυτήν την κουβέντα η πας να μας μπερδέψεις για να αδιαφορήσουμε η το παίζεις οργισμένο νιάτο……και είσαι και κούκλα ,, Για αξεκαθάριστο γνώσεις έχεις μην ξεχνάς ότι για πολλούς λόγους άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν και το παλεύουν μην τους γυρνάμε πίσω .., Ενώ μου αρέσει η ανάρτηση δεν το κοινοποιώ λόγο σύγχυσις που προκαλείς ,,

  • Οι πρόγονοι μας ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ κι αν είναι έτσι όπως μας έχουν φτάσει τα κουτσουρεμένα γραπτά τους σ’ εμάς. Επιπλέον άλλα λέει ο ένας και τα ακριβώς αντίθετα ο άλλος. Αλλοι αμφισβητούν εάν υπάρχουν οι Θεοί κι άλλοι όχι. Οι Ελληνες φιλόσοφοι (γιατί γι’ αυτούς ομιλώ) έχουν ποικίλες απόψεις για το κακό- καλό, ζωή-θάνατος- Θεοί-Μη θεοί.

   Απειρες οι αντιφάσεις (ΣΥΓΧΥΣΗ) των φιλοσόφων.

   Αλλοι φιλόσοφοι έχουν κάνει την απόλαυση του σώματος το κύριο αγαθό, ενώ άλλοι λένε πως ο άνθρωπος γίνεται ευτυχισμένος κυρίως από την αρετή του νου, άλλοι και τα δύο. Αλλοι προσθέτοντας στο μυαλό και το σώμα ζητούν τα εξωτερικά καλά πράγματα, μερικοί λένε να εμπιστευόμαστε τις σωματικές αισθήσεις, άλλοι όχι πάντα και μερικοί ποτέ.

   Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπήρχε ένας κόσμος, άλλοι αμέτρητοι κόσμοι, μερικοί ότι ο κόσμος αυτός είχε μια αρχή, άλλοι ούτε αρχή, ούτε τέλος. Μερικοί λεν πως θα χαθεί κι άλλοι ότι θα υπάρχει πάντα. Μερικοί πως μας κυβερνάει ένα θεϊκός νους κι άλλοι μιλούν για τυχαιότητα κι ατύχημα. Μερικοί ότι οι ψυχές είναι αθάνατες κι άλλοι ότι είναι θνητές και εκείνων που υποστήριξαν την αθανασία των ψυχών ορισμένοι είπαν ότι μετανάστευσαν μέσα από θηρία, άλλοι ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Ενώ από εκείνους που υποστήριξαν την θνησιμότητα της ψυχής, κάποιοι δήλωσαν ότι χάνεται η ζωή αμέσως μετά τον θάνατο του σώματος, άλλοι ότι επιβιώνει για λίγο χρόνο ή περισσότερο, αλλά όχι για πάντα.

   Αν πιάσουμε δε περί ζωής και θανάτου εκεί η σύγχυση και η χαοτική αντιμετώπιση των Ελλήνων φιλοσόφων είναι ακόμη χειρότερη.

   Κι επιπλέον όλα αυτά είναι Θ Ε Ω Ρ Ε Ι Ε Σ.

   Αν πιστεύεις – γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ξέρεις, κανείς μας δεν ξέρει εδωνά, σήμερα- πως η ζωή κι ο θάνατος είναι ό,τι σου έχουν πει-εμφυτεύσει, αγαπητέ, βρίσκεσαι σε λάθος σάιτ. Εμείς –όλοι μας, όχι μόνο η κούκλα- ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… αυτό είναι το moto μας, είναι και γραμμένο στην επικεφαλίδα.

   …μερσί, για το “…και είσαι και κούκλα”

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*