Topics:

Το Suncruiser Λαμπρότερο από τον Ήλιο;

Το Suncruiser ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ από τον Ήλιο; Όχι δεν γίνεται, δεν μας μάθανε αυτά τα πράγματα στο πανεπιστήμιο ! Βαθμωτά Πεδία και βλακείες, εδώ έχουμε το Μνημόνιο που αφορά τις ζωές μας και είμαστε «αγανακτισμένοι» (sic)....

Το Suncruiser Λαμπρότερο από τον Ήλιο;

Το Suncruiser ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ από τον Ήλιο; Όχι δεν γίνεται, δεν μας μάθανε αυτά τα πράγματα στο πανεπιστήμιο ! Βαθμωτά Πεδία και βλακείες, εδώ έχουμε το Μνημόνιο που αφορά τις ζωές μας και είμαστε «αγανακτισμένοι» (sic). Αυτό είναι πιο σοβαρό από ένα σκάφος μήκους 42.000 χιλιομέτρων που κόβει βόλτες χιλιάδες χρόνια τώρα στον Ήλιο ! Δεν έχει καμία σχέση με την τρέλα που επικρατεί στον πλανήτη. Λέτε εεε; χμμμ

Midget Minds and Lost Cojones.

Οι νεοέλληνες είναι ένα κούφιο κέλυφος της ένδοξης ιστορία τους. Δημοσιονομικοί ελεγκτές και υπάκουα όργανα της εκάστοτε εξουσίας, έχουν υποδουλώσει τους λίγους εναπομείναντες σκληρά εργαζόμενους παραγωγούς του πραγματικού και πολύτιμου πλούτου. Έτσι ακόμη π.χ. χρησιμοποιούμε πετρέλαιο ενώ όλες οι εξωγήινες φυλές ΕΝΕΡΓΕΙΑ από το ΕΝΕΡΓΟ ΚΕΝΟ και Stargates για τις μετακινήσεις τους σε αποστάσεις χιλιάδων ετών φωτός ΤΖΑΜΠΑ ! χωρίς κανένα κόστος, ενώ στην φυλακή των τσιμεντουπόλεων και στα φίδια της αιματοβαμμένης ασφάλτου …  αι σαλάγατα τα πράιτ !

To ξανάγραψα ότι το Suncruiser δεν με αφήνει ν’ «αγιάσω», και δεν με πιστεύετε, αφού κάθε μέρα κάτι βρίσκω και τσιγκλιέμαι στο «ενημερωτικό» SOHO της NASA (sic). Δεν με πιστεύετε ότι η NASA ενημερώνει σωστά, τακτικά και με συνέπεια τον κόσμο; Απα πα πα διεστραμμένα μυαλά, μήπως έχετε για πρόγονο κανένα Διόνυσο η κανένα Σειληνό, ή μήπως τον Πάνα εξ ου και ΠΑΝ-ΙΚΟΣ !!! τι λέω πάλι μεταμεσονύκτια; Θα φταίει η κούραση από το ταξίδι μάλλον, ή ίσως η χαρά μου για την ανέγερση πολλών τζαμιών στην χώρα του Ηράκλειτου, του Πυθαγόρη, του Αριστοτέλη κλπ, μαζί με την επανάκαμψη της ελονοσίας, της φυματιώσεως, της λέπρας και το καθολικό ξεπούλημα της χώρας.

Άλλωστε πιο σωστά πλέον ενημερωνόμαστε από την Τουρκική Βουλή, με αυτόν τον υπέροχο πολιτισμό, τον πρώτο διδάξαντα τις γενοκτονίες. Σίγουρες λύσεις και μοντέρνες, όπως είναι και οι γείτονες μας, μόνο που αυτοί γεννούν 8 παιδιά και εμείς 1,3 και με 1 εκατομμύριο εκτρώσεις τον χρόνο, ε, μα πρέπει να «περάσουμε καλά» (sic). Τι στην ευχή μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε (sic). Κάποιοι που τους λέω «Επικυρίαρχους» -για να μην τρομάζω τον κόσμο όπως με κατηγορούν- τρίβουν τα χέρια τους με την επικείμενη εξαφάνιση της Ελλάδος πολύ σύντομα, όχι φυσικά γιατί φοβούνται την δύναμη πυρός της Ελλάδος, αλλά ένα άλλο ΠΥΡ, ΨΥΧΙΚΟ που εάν ξυπνήσει στους ΕΜΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την βάψανε. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με Ολύμπιους, Ελλάνιους, Ελλ και ΚΟΥΝΕΛ, αλλά με την δύναμη της ψυχής των έμψυχων εκπεφρασμένη μέσα σε αυτή την Δημιουργία – Πραγματικότητα της Ύλης.

Για την αδελφή της Δημιουργία της Αντιύλης ίσως γράψω κάποτε ! Αλλά βλέποντας τον κόσμο να «κινητοποιείται» από το Facebook ΜΟΝΟ απογοητεύομαι. Γι’ αυτό μας πριόνιζαν σιγά-σιγά, για να μην αντιληφτούμε τι στ΄αλήθεια γίνεται, σαν τον βάτραχο στο βραστό νερό, και πρώτα απ’ όλα με την σαβούρα-τροφή των σούπερ μάρκετ και των fast food, με συμβατικά φαρμάκια-τρόφιμα, κρέατα και γαλακτοκομικά, ουίσκι (εθνικό ποτό του ξεβλαχεμένου τσοπανοτραβόλτα νεοελληναρά) χωρίς να ξεχνάμε τις ρακές και τα τσίπουρο, το κουτόχορτο του θεού, τις Σλάβες γυναίκες στην Βόρειο Ελλάδα και τους άνδρες «μετανάστες» στην Νότιο για το απαιτούμενο μπαστάρδεμα της Ελληνικής γεννετικής λίμνης … κι όποιος δεν καταλαβαίνει τι λέω, ας μελετήσει, ΣΟΒΑΡΑ όμως, την ΜΕΤΑ – ΤΗΝ – ΦΥΣΙΚΗ και τότε ίσως καταλάβει, διαφορετικά …«Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του»

Εεέρχονται οι Ελ, οι Κουνέλ, οι Φωτεινοί, οι Ελλάνιοι, οι Ε, οι Ανδρομέδιοι, οι της 999 αποστολής του Ζηνός, οι της 65ης πυκνώσεως, οι 30.000 αθάνατοι του Διός, η 8η αποστολή του Δία (άλλος αυτός), η Διαθήκη του Προμηθέα και ο ίδιος αυτοπροσώπως, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος με τα απαντά του (προπαντός αυτά, και που θα χωρέσουν άραγε!) οι Λύριοι, οι Σείριοι …κλπ κλπ. Συγνώμη για όποιους σωτήρες της χοντροχλαπάτσας του τραχανοπλαγιά νεοελληναρά, ξέχασα. Οοοολοι αυτοί για να σώσουν την αφεντιά του έρχονται με τα αστραφτερά διαστημοπλοια τους!! Πολύ συνωστισμός θα πέσει βρε παιδιά, δεν νομίζετε; Που θα χωρέσουν όλοι αυτοί του Ιχώρα;

Σήμερα δεν θα πω ότι ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, συνεχίστε να μετράτε τα Ευρουλάκια σας, όσα σας απέμειναν και κοιτάξτε να διασκεδάσετε και θυμηθείτε ότι η λέξις “διασκέδαση” προέρχεται από το ΔΙΑ [διά: δηλώνει κίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις, παντού] και το Αρχαίο Ελληνικό ρήμα ΣΚΕΔΑΝΥΜΙ που σημαίνει συνολικά ΣΚΟΡΠΙΖΟΜΑΙ. Αντε λοιπόν καλό σκόρπισμα και ες «αύριον τα σπουδαία» ! Φυσικά πάντα μπορείτε να «αγανακτήσετε» μέσω facebook με τα καλαμάκια του φραπέ, όπως τα πρόβατα όταν τα μαντρόσκυλα τα εξαναγκάζουν να πάνε, εκεί που δεν θέλουν από την φύση τους !

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ & ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ

@Ίων Μάγγος / Από την θρυλική miastala.com

 • Γνωριζω οτι η χωρα μου ειναι υποδουλωμενη στην χαζαρικη μαφια , σε σιωναζικους αορατους κυκλους που ειναι πισω απο το θεατρο της ληθης μας αλλα αν η α ληθηα ενπεριεχει και ολοκληρο το ηλιακο μας συστημα τοτε τα πραγματα ειναι σοβαρα.
  Σε ευχαριστω Ιωνα.

  • Δυστυχώς, όχι μονάχα η Ελλάδα μας, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης είναι υποδουλωμένος σε αόρατες δυνάμεις, αλλά η ΔΥΝΑΜΗ είναι ο φόβος κι ο τρόμος τους. Αρκεί να το καταλάβομε αυτό και θα τρέμουν γαλαξίες όταν επέμβει η Θεά ΝΕΜΕΣΙΣ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθούμε με το αρχέγονο Ελληνικό DNA … αυτή είναι η δουλειά της σιωνιστικής ορθόλοξης εκκλησίας να μας κρατάει μακριά από την Φυσική Βιολογική πηγή μας. Το Ελληνικό DNA…

  • Θεωρώ ότι έχει ήδη επέμβει. Απλώς εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν έχουμε την μεγάλη εικόνα.
   Αν δεν είχε επέμβει δεν θα υπήρχαμε οι Ελληνες.

 • Και πως γνωρίζει κανείς αν είναι Έλληνας ή όχι, μετά απο Ρωμαϊκές κατοχές, Βυζαντινές κατοχές, Ισλαμικές κατοχές με 400 χρονια σκλαβιάς, βιασμών και επιμειξιών, βαλκανικούς πολέμους, Ιταλογερμανικές κατοχη, ανοίγματα των συνόρων στα πλαίσια της ενωμένης Ευρώπης, γενικότερο μπαστάρδεμα ανθρώπων, ηθών και εθίμων?
  Ποιό είναι τελικά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κάνει του “αφυπνισμένους” αναζητητές της Α-Λήθης τους ιδιαίτερους και ευφάνταστους πολεμιστές, οι οποίοι θα λάβουν χάρη έναντι όλων των υπολοίπων απλών κιμάδων ?
  Μήπως τελικά είναι απλά ο εγωισμός, η έπαρση και η έμφυτη αυξητική τάση του ανθρώπου τα “όπλα” που τον κάνουν να προσωποποιεί τα γεγονότα και να θεωρεί εαυτόν ανώτερο?
  Μήπως, τα ίδια “όπλα” είναι αυτά που νομοτελειακά επιφέρουν την αυτοκαταστροφή?
  Ήρεμα ρωτώ τα παραπάνω…
  Αν έχετε σαφείς απαντήσεις, θα τις αποδεχτώ με Διπλή Ενεργή Προσοχή και κατανόηση!
  Ευχαριστώ!

  • Πρώτα ρωτάς και μετά απαντάς μόνος σου, άρα δεν είσαι έτοιμος για απάντηση.

 • Θὰ πῶ ἁπλῶς ὅτι δέχομαι τὰ τοῦ ἀρθρογράφου καὶ ἀκόμη πὼς θεωρῶ ὅτι δὲν θὰ ἦτο δυνατὸν νὰ μὴν ἔχει ἐπηρεασθεῖ ὁ ἕλλην μετὰ τὴν πλῦσιν ἐγκεφάλου που ἔχει ὑποσθεῖ ἐπὶ αἰῶνες. Ἀκλόμη κι οἱ πιὸ προηγμένοι καὶ καλλιεργημένοι ἐγκέφαλοι σήμερα εἶναι πργραμματισμένοι νὰ σκέπτονται μὲ καθορισμένον τρόπον. Λύσεις ἤ ἀπαντήσεις δὲν εἶναι δυνατὸν παρὰ νὰ εἶναι προϊὸν αὐτῆς τῆς δεδομένης κατάστασης τῶν ἐγκεφάλων μας. Ξυπνήσαμε σχετικὰ πολὺ ἀργὰ γιὰ νὰ μποροῦμε κριτικὰ νὰ δοῦμε πιὸ πέρα τὴν συνολικὴν εἰκόνα. Παρηγοριέμαι μόνον παρατηρῶν τὴν ἐνεργοποίησιν αὐτῶν τῶν λιγοστῶν ἁνθρώπων στὴν διαδικασίαν ἀνελίξεως. Εὐτυχῶς που ὑπάρχει ἀκόμη αὐτὴ ἡ ἐλαχίστη ἐλπίς.
  ἐξακολουθεῖστε φίλοι μου νά παρακινῆτε μ’ ὅποιον τρόπον δύνασθε τὸ κοινωνικὸ σύνολον, ἴσως ἔμειναν μόνον τὸ 35 % τοῦ πληθυσμοῦ Ἕλληνες, ἀλλὰ κι αὐτοὶ ἀρκετοὶ εἶναι!! Αἰσιοδοξία κι ἐγρήγορσις, ὑγιαίνετε.

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*