Topics:

Συμπέρασμα: Μας ψεκάζουν!

Ο πολιτικός εμβολιασμός είναι, τώρα, το «κατά κεφαλήν χρέος» της χώρας… Λαθρεπιβάτης στο τρένο των αντιεμβολιαστών; Στην πολιτική ενδημούν πάσης φύσεως ανηθικότητες. Μία εκ των μεγαλυτέρων η εξαπάτηση μετ΄υποκρισίας. Η τελευταία ανακοίνωση της ΝΔ έχει...

Συμπέρασμα: Μας ψεκάζουν!

Ο πολιτικός εμβολιασμός είναι, τώρα, το «κατά κεφαλήν χρέος» της χώρας…

Λαθρεπιβάτης στο τρένο των αντιεμβολιαστών;

Στην πολιτική ενδημούν πάσης φύσεως ανηθικότητες. Μία εκ των μεγαλυτέρων η εξαπάτηση μετ΄υποκρισίας. Η τελευταία ανακοίνωση της ΝΔ έχει απόλυτο δίκιο: «Το είδαμε κι αυτό! Τον κ. Πολάκη που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στην μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό! Ο φίλος και συνεργάτης του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μιλούν λες και οι πολίτες τους μαθαίνουν τώρα. Ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό την στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από την μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για βούρδουλα”

Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε.

Ο Κ. Μητσοτάκης είναι συνεπής άνθρωπος. Συνεπής με τον εαυτό του, με τις Harvardιανικές αξίες του, με τον τρόπο που μεγάλωσε, με την πολιτική του παράδοση. Ξέρεις τι περιμένεις από τον Κυριάκο. Δεν έχεις εκπλήξεις, δεν έχεις υποκρισία. Είναι αυτός που είναι. Κι αυτό είναι μία έντιμη εξήγηση απέναντι στο ψηφοφόρο του και στους Ελληνες πολίτες.

Ο Τσίπρας και η σύζυγός του έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο. Και είχαν τους λόγους τους οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο ιατρικής φύσεως ή ευθύνης απέναντι στον συμπολίτη τους.

Η κυβέρνηση από την μεριά της έκανε ότι μπορούσε στα πλαίσια που έχουν τεθεί παγκοσμίως για την διαχείριση της πανδημίας. Σχεδόν κανείς ηγέτης δεν εξετράπη. Ακόμη και η Κούβα που υποτίθεται ότι φημίζεται για την ιατρική της δεν είδαμε να παρουσιάσει τίποτε άλλο από ένα εμβόλιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι ηγέτες του κόσμου με ελάχιστες εξαιρέσεις ομονόησαν: Eμβολιασθήτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων.

Τα εμβόλια βοήθησαν τον άνθρωπο να ζήσει 21 αιώνες ζωής στον πλανήτη; Μπορεί.

Όχι όμως τα εμβόλια του Bill Gates και του συνεργάτη του Peter Daszak ο οποίος έστησε ολόκληρη προπαγάνδα για να συγκαλύψει την εργαστηριακή φύση του ιού. Αυτά τα εμβόλια καθημερινά σχεδόν απαξιώνονται από τους ίδιους τους διεθνείς οργανισμούς που τα ενέκριναν.

Αίφνης ο ΠΟΥ δεν συνιστά το κοκτέιλ εμβολίων.

Το εμβόλιο της J&J προκαλεί επικίνδυνο σύνδρομο, το εμβόλιο της ΑΖ θρομβώσεις, αναπηρίες και πολλά άλλα, τα mRNA εμβόλια έχουν προκαλέσει πάνω από 6.000 θανάτους στις ΗΠΑ εάν πιστέψουμε το VAERS ενώ και στην Ελλάδα οι συγγενείς όσων ανθρώπων έχουν χάσει την ζωή τους συνήθως από αιφνίδια ανακοπή μετά το εμβόλιο οργανώνονται και καταθέτουν αγωγές με σοβαρά νομικά γραφεία. Δυστυχώς οι παρενέργειες είναι εδώ, υπαρκτές και πλέον δύσκολα κρύβονται.

Oι μελέτες στο Ισραήλ δείχνουν ότι τα αντισώματα των πλήρως εμβολιασθέντων αρχίζουν να κλατάρουν μετά τους 6 μήνες. Σήμερα στο Ισραήλ. ένα κράτος 9,3 εκατ. ερμητικά κλειστό στους τουρίστες από τον Μάρτιο του 2020 τα κρούσματα έχουν απογειωθεί παρότι η θνητότητα παραμένει χαμηλή. Έχουν εκτιναχθεί παράλληλα και οι ιογενείς λοιμώξεις που εμφανίζονταν συνήθως το χειμώνα. Αυτό μπλοκάρει τις κλινικές, πάει πίσω τις χειρουργικές επεμβάσεις και οδηγεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Ισραήλ σε απεργίες εν μέσω πολέμου με την πανδημία.

Η υπουργός Παιδείας του Ισραήλ ζήτησε την παραίτηση της αντίστοιχης Μαρίας Θεοδωρίδου (της καλοχτενισμένης επιτροπής) του Ισραήλ ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας αγχωμένος δηλώνει: “Τα εμβόλια από μόνα τους δεν θα σταματήσουν την διάδοση. Σύντομα ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει κόκκινος και το ταξίδι σας θα ακυρωθεί ούτως ή άλλως, οπότε μην κανονίσετε καν ένα ταξίδι στο εξωτερικό” !!!

Σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται ένα από τα πιο επίσημα αρμόδια όργανα, η Ευρωπαϊκή Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων η οποία, σύμφωνα με χθεσινή είδηση του ΑΠΕ, εξετάζει το εμβόλιο της Moderna κατά της Covid-19 για αυτοάνοση αιματολογική νόσο. Η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αξιολόγησε εννέα περιπτώσεις αυτοάνοσης αιματολογικής νόσου μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Moderna Inc κατά της Covid-19, αλλά δεν μπόρεσε να καθορίσει “σαφή αιτιώδη σχέση” μεταξύ των δύο.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε ότι η επιτροπή του για την ασφάλεια θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις περιπτώσεις άνοσης θρομβοπενίας, μιας αυτοάνοσης ασθένειας με χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων που μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση μωλώπων και σε αιμορραγία, με το εμβόλιο Spikevax της Moderna.

Δυστυχώς οι περιπτώσεις των παρενεργειών είναι πολλές εκεί έξω. Και υπάρχει βουβή οργή στο κόσμο. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο όταν ο Τσιόδρας εμφανίστηκε πρόσφατα στο Αττικό Νοσοκομείο ασθενείς που νοσηλεύονταν εκεί από παρενέργειες των εμβολίων άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και ο ίδιος εμφανίζεται να τους λέει: -Δεν σας υποχρεώσαμε να κάνετε το εμβόλιο!!!

Το γεγονός δεν έχει διασταυρωθεί και ευχαρίστως να ακούσουμε την θέση του κ. Τσιόδρα που είναι ο επικεφαλής συντονιστής της εγχώριας πανδημίας.

Οι ηγέτες ανά τον κόσμο αποκαλούν τον Εμβολιασμό “Επιχείρηση Ελευθερίας”. Μας τρολάρουν εν γνώσει τους.

Ιδού το αυτονόητο:

Πάνω από 7.5 δις οξυδερκείς πολίτες του πλανήτη βρίσκουνε φυσιολογικό να παρακολουθούνε σύσσωμους τους ηγέτες του πλανήτη να τους ζητάνε να εμβολιαστούν λες και οι μπαγάσηδες έχουν ποσοστά στις φαρμακευτικές και την ίδια στιγμή κάθε φορά που ξεμυτίζει κάποιο φάρμακο “εξαφανίζεται” σε χρόνο dt. Και επειδή τα φάρμακα οι ίδιες εταιρίες τα παρασκευάζουν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οι ηγέτες του πλανήτη από τον Biden έως τον Putin δεν παίρνουν μίζες στη προκειμένη περίπτωση. Από την άλλη το παγκόσμιο ποσοστό εμβολιασμού βρίσκεται μόλις στο 12,5%.

Η ανοσία της παγκόσμιας αγέλης σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα μοιάζει σχεδόν ανέφικτη ακόμη κι εάν εμβολιαστεί το 90% του πλανήτη.

Όταν θα έχουμε εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες, εκτός από τον Μπάμπη τον μεταφορέα από την Καλλιθέα, ο Μπάμπης θα κοιμηθεί με την Ραφαέλα, μία πεταλουδίτσα από την Αλβανία η οποία θα έχει μολυνθεί με τον άχαστο ιό Sars 69. (Όλες οι πεταλουδίτσες από την Αλβανία έχουν Ιταλικά ονόματα)

Την επόμενη μέρα ο Μπάμπης θα μολύνει με τον ιό Sars 69 τα 4 παλικάρια τα οποία έχει στη δούλεψή του για να κάνουν τις μετακομίσεις.

Αυτοί με την σειρά τους θα μολύνουν άλλους 16 και τον καθηγητή Σύψα που είχε καλέσει την μεταφορική τους να του μεταφέρουν το πιάνο από το γραφείο στο σπίτι. (Ο Σύψας τις ελεύθερες ώρες του είναι πιανίστας.)

Όταν θα έχουν μολυνθεί οι 16, ο Σύψας ο πιανίστας και η Ραφαέλα η Αλβανίδα, αρχίσουν να μεταδίδουν τον ιό Sars 69 στους υπόλοιπους οξυδερκείς των οποίων τα αντισώματα μετά από 4 εμβόλια (ένα εμβόλιο το 6μηνο) θα έχουν πάθει ταράκουλο.

Συμπέρασμα: Μας ψεκάζουν!

Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι ατελή γι΄αυτό ακόμη και οι Αμερικανικές Υπηρεσίας Υγείας έσπρωξαν στο μέλλον την 3η ενισχυτική δόση για την οποία πίεζαν οι Pfizer/Moderna/BionTech. Ακόμη κι ο διαβόητος ΠΟΥ και οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Υγείας και οι Ευρωπαϊκές αντίστοιχες αρχίζουν σιγά σιγά να επιχειρούν έναν απεγκλωβισμό φοβούμενες τις πολιτικές παρενέργειες των αποφάσεών τους. Έτσι ενώ είχαν δώσει άδειες εκτάκτου χορήγησης των εμβολίων μία μετά την άλλη οι αρμόδιες αρχές αναγκάζονται αναγνωρίσουν μία μετά την άλλη τις παρενέργειες των εμβολίων.

Πάμε παρακάτω και σε ένα θέμα που η εγχώρια πολιτική ηγεσία στο σύνολό της απέφυγε να ακουμπήσει παρότι ακόμη και ο Αμερικανός Πρόεδρος ζήτησε από τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας να του φέρουνε σε 3 μήνες έκθεση για την προέλευση του ιού. Αλλά και η Ε.Ε. που έως ένα μήνα πριν ήταν απόλυτα σιωπηλή για την προέλευση του ιού πρόσφατα αποφάσισε να συστήσει επιτροπή για την σχετική διερεύνηση.

Κι εάν οι Έλληνες ηγέτες (ακόμη και ο Κουτσούμπας λέει “εμβολιασθήτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”) αποφεύγουν να αναφερθούν στην προέλευση του ιού δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν την προέλευσή του. Κάποιοι από τους δικούς μας γνωρίζουν και ανάμεσα σ΄αυτούς είναι ο λαθρεπιβάτης των Αντιεμβολιαστών-Αγανακτισμένων Νο2 του Συντάγματος κ. Τσίπρας.

Ο έκτακτος συνεργάτης μας Brad Beat έγραφε σχετικά για την προέλευση της πανδημίας:

[…] Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει πολλές αναλύσεις για την προέλευση του ιού από την μέρα που η The Wall Street Journal απεκάλυψε ότι τουλάχιστο 3 επιστήμονες του νοσηρού Εργαστηρίου της Wuhan είχαν νοσηλευθεί σε Νοσοκομεία της Κίνας τον Νοέμβριο του 2019. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αναζητήσει κανείς την προέλευση του ιού της CΟVID-19. Υπάρχει ας πούμε ο επιστημονικός τρόπος που έχει να κάνει με αυτή καθεαυτή την ταυτότητα του ιού. Πράγματι πολλοί επιστήμονες παρατήρησαν στον ιό της Covid-19 ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που απεκάλυπταν ίχνη gain of function πειραμάτων πάνω στον ιό. Έτσι έφτασαν ως τον διαβόητο επιθεωρητή του ΠΟΥ (!) Peter Daszak.

Υπάρχουν επίσης και οι τρόποι που χρησιμοποιούν οι Μυστικές Υπηρεσίες για να φθάσουν στα ίχνη του δράστη σε περίπτωση που ο ιός παρασκευάστηκε σε εργαστήριο της Wuhan και από εκεί είτε διέρρευσε από ατύχημα είτε συνέβη το εξής: Ένα πρωί την ώρα της προπόνησης 10 καλοχτενισμένες καθαρίστριες που ήταν καμουφλαρισμένοι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών της Κίνας σκορπίστηκαν σαν σκιές στα αποδυτήρια των αθλητών από 109 χώρες του κόσμου οι οποίοι συμμετείχαν στους mini Ολυμπιακούς Αγώνες των Στρατιωτικών που διεξάγονται κάθε 4 χρόνια και το 2019-στις 18 Οκτωβρίου (μόνο ΠΑΣΟΚ) ξεκινούσαν στη πόλη της Wuhan.

Πριν την έναρξη των αγώνων ή στη διάρκειά τους θα μπορούσαν να είχαν αναλάβει δράση οι επιδέξιες καθαρίστριες. Ίσως να μην υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή να ραντιστούν τα αποδυτήρια των αθλητών, οι αθλητικές φόρμες τους, σορτς κλπ από την χρονική στιγμή της Τελετής Έναρξης. Δηλαδή ακριβώς την 18η Οκτωβρίου κι ενώ οι αθλητές έπαιρναν μέρος στη παρέλαση οι 10 καυτές Κινέζες καθαρίστριες ράντιζαν με υγρό πυρ COVID-19 τους χώρους παραμονής τους στις ειδικές εγκαταστάσεις που είχαν στήσει οι Κινέζοι.

Στην συνέχεια όταν επέστρεφαν στις 109 χώρες προέλευσής τους (όχι απαραίτητα σε όλες) οι αθλητές είχαν αρχίσει να μεταφέρουν τον ιό. Γι΄αυτό και ανάμεσα στους Αμερικανούς αθλητές-στρατιωτικούς που είχαν πάρει μέρος στους Αγώνες όταν επέστρεψαν στις ΗΠΑ υπήρχαν πολλοί με συμπτώματα Covid-19.

Αυτές είναι δύο ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις για να εντοπίσει κανείς τόσο την προέλευση του ιού αλλά και το πως ο ιός έγινε πανδημία με τους αθλητές σε ρόλο ταξιδιάρικων πουλιών που καθώς επέστρεφαν στις χώρες τους μετέτρεπαν την Covid-19 σε πανδημία. Υπάρχει όμως και μία ακόμη προσέγγιση. Τα μαθηματικά. Δηλαδή οι αριθμοί. Δηλαδή η Οικονομία. Για την Ακρίβεια η Παγκόσμια Οικονομία.

Λοιπόν οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Και στους αριθμούς πιθανόν να κρύβεται το μυστήριο της προέλευσης του ιού της Covid-19. Από τους πιο ενδιαφέροντες αριθμούς στην Παγκόσμια Οικονομία είναι ο αριθμός του Παγκοσμίου Χρέους. Το 2020 το Παγκόσμιο Χρέος εκτινάχθηκε στα 281 τρισ. δολάρια! […]

Ανάμεσα στις πιο υπερχρεωμένες χώρες του 2020 ήταν η Ελλάδα. Δηλαδή ο Μπάμπης και η Σούλα.

Η Ελλάδα το 2020 ήταν από τις πιο υπερχρεωμένες χώρες, καθώς το ποσοστό του χρέους της επί του ΑΕΠ έκανε άλμα 50% φέρνοντας την στην τρίτη θέση στις χώρες με την μεγαλύτερη αύξηση του χρέους της, με το ποσοστό να διαμορφώνεται στο 216%, στα 365 δισ. ευρώ. Με ένα τέτοιο χρέος είναι λογικό ο Jeff Bezos να προσέφερε στον Κυριάκο 150 ευρώ για να του πουλήσουμε ολόκληρη την Αντίπαρο στην οποία βρίσκεται και η κατοικία του φίλου του Tom Hanks. Εδώ που τα λέμε υπάρχουν πολλές φορές που αναρωτιέμαι σε ποιον ανήκει η Αντίπαρος, η Μύκονος, το Μανχάταν, η Μασαχουσέτη και οι κοσμοπολίτικες Αφίδνες.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία του IIF, το παγκόσμιο χρέος κατά την περυσινή χρονιά αυξήθηκε κατά 24 τρισ. δολάρια, φθάνοντας σε νέο ιστορικό υψηλό στα 281 τρισ. δολάρια. Την ίδια ώρα το ποσοστό του παγκόσμιου χρέους έναντι του παγκόσμιου ΑΕΠ διαμορφώθηκε στο 355%, κάνοντας άλμα κατά 35 εκατοστιαίες μονάδες, το οποίο επίσης συνιστά ρεκόρ. Το 2008 και το 2009 τις χρονιές της χρηματοπιστωτικής κρίσης, το ποσοστό του παγκόσμιου χρέους επί του παγκόσμιου ΑΕΠ είχε αυξηθεί κατά 10% και 15% αντίστοιχα.

Στην Ευρώπη η αύξηση του χρέους ήταν δραστική, με την Ελλάδα να βρίσκεται πίσω από τις Γαλλία και Ισπανία, στις τρεις πρώτες χώρες που το χρέος τους σε σχέση με το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 50%.

Η Ελλάδα επίσης στο δελτίο του IIF συγκαταλέγεται μαζί με τις Ισπανία, Βρετανία και Καναδά, στις χώρες στις οποίες οι κυβερνήσεις τους δανείσθηκαν πολύ. Το IIF στο δελτίο του μεταξύ άλλων τονίζει ότι από τα 24 τρισ. δολάρια, το ήμισυ εξ αυτών αφορά το χρέος των κυβερνήσεων, ενώ οι πολυεθνικές, οι τράπεζες και τα νοικοκυριά, προσέθεσαν στο παγκόσμιο χρέος 5,4 τρισ. δολάρια, 3,9 τρισ. δολάρια και 2,6 τρισ. δολάρια αντίστοιχα.

Δηλαδή οι πλέον πολυέξοδες είναι οι κυβερνήσεις.

«Αναμένουμε ότι το παγκόσμιο δημόσιο χρέος θα αυξηθεί κατά 10 τρισ. δολάρια φέτος και θα ξεπεράσει τα 92 τρισεκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται στο δελτίο, προσθέτοντας ότι η απόσυρση της κρατικής στήριξης θα μπορούσε να αποδειχθεί ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι ήταν μετά την οικονομική κρίση.

Ξεχωριστή ανάλυση της Bank of America Merill Lynch εν τω μεταξύ υπολογίζει ότι από την κατάρρευση της Lehman Brothers και έπειτα, οι κυβερνήσεις έχουν δανειστεί περί τα 30 τρισ. δολάρια, οι εταιρείες περί τα 25 τρισ. δολάρια, τα νοικοκυριά περίπου 9 τρισ. δολάρια και οι τράπεζες άλλα 2 τρισ. δολάρια. Η αξία της παγκόσμιας αγοράς ομολόγων έχει αυξηθεί από τα 87 τρισ. δολάρια το 2009 σε πάνω από 115 τρισ. δολάρια. Τα κρατικά ομόλογα πλέον καλύπτουν το 47% της αγοράς έναντι του 40% το 2009. Τα τραπεζικά ομόλογα έχουν υποχωρήσει σε κάτω από 40% από πάνω από 50% το 2009.

Στο μεταξύ η πανδημία COVID έχει επιβαρύνει με 24 τρισεκατομμύρια δολάρια το παγκόσμιο χρέος κατά το περασμένο έτος, σύμφωνα με νέα μελέτη, φτάνοντας το ποσό στο ρεκόρ των 281 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και την αντιστοιχία του ως προς το παγκόσμιο ΑΕΠ, πάνω από 355%.

Το όργανο παρακολούθησης του παγκόσμιου χρέους του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου εκτιμά ότι τα κυβερνητικά προγράμματα στήριξης αντιπροσώπευαν το ήμισυ της αύξησης, ενώ οι παγκόσμιες εταιρείες, τράπεζες και νοικοκυριά πρόσθεσαν 5,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, 3,9 τρισεκατομμύρια και 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι το χρέος ως λόγος της παγκόσμιας οικονομικής παραγωγής που είναι γνωστό ως ακαθάριστο εγχώριο προϊόν αυξήθηκε κατά 35 ποσοστιαίες μονάδες σε πάνω από 355% του ΑΕΠ.

Αυτή η άνοδος είναι πολύ πέρα ​​από την άνοδο που παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, όταν το 2008 και το 2009 κατεγράφη άνοδος 10% και 15% αντίστοιχα του λόγου χρέος προς ΑΕΠ. Την ίδια ώρα υπάρχουν επίσης ελάχιστα σημάδια σταθεροποίησης στο εγγύς μέλλον.

Τι κάνουμε σ΄αυτή τη περίπτωση και καθώς το χρέος καλπάζει με δαιμονισμένους ρυθμούς;

Κάπως πρέπει να σταματήσει όλο αυτό γιατί η αυτονόητη ερώτηση που προκύπτει είναι:

-Ποιος μαλάκας πληρώνει αυτό το χρέος;

Στη πιο πάνω ερώτηση ο Τσίπρας και ο Κατρούγκαλος απαντούσαν “θα κάνουμε Σεισάχθεια” και οι οξυδερκείς χαχόλοι από κάτω χειροκροτούσαν. Ώσπου ο Αλέξης χρειάστηκε να κάνει δύο τρία “εκπαιδευτικά” ταξίδια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και σταμάτησε να επαναλαμβάνει κάτι τέτοιες μαλακίες. Και πολλές άλλες. Αυτό που μπορεί να του αναγνωρίσει κανείς είναι ότι πλέον έχει γίνει πιο επιμελής από την εποχή που διετέλεσε μαθητής του Αλαβάνου και καταληψίας. Κάπου κάπου λέει καμιά μαλακία -επειδή αυτό δεν κόβεται- αλλά γενικά είναι πολύ προσεχτικός όταν αναφέρεται σε απαγορευμένες έννοιες και επώνυμα.

Με το χρέος λοιπόν στα 281 τρις και τις επί μέρους κυβερνήσεις να κάνουν τους χουβαρντάδες με τα λεφτά άλλων το πράγμα γινόταν αδιέξοδο. Ασε που κάθε λίγο και λιγάκι είχες και τους χαχόλους να διαδηλώνουν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο, Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι, κλπ. Είχες επίσης και κάτι τύπους σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου που υποστήριζαν ότι λεφτά υπάρχουν (από τον μπαμπά το κόλλησε ο παγκοσμιοποιημένος πλέον ΓΑΠ) αρκεί να τα δανειστούμε. Πράγματι ο Ανδρέας τίναξε τη μπάνκα στον αέρα όσο αφορά τα δάνεια.

Με αντίστοιχους τρόπους το παγκόσμιο χρέος μεγάλωνε.

Ε, λοιπόν έρχεται μια στιγμή που αυτό πρέπει να σταματήσει. Ποιος το αποφασίζει αυτό;

Η απάντηση σ΄αυτό έχει ως εξής. Η λεωφόρος Πατησίων είναι γεμάτη περίπτερα από τα οποία η περιπτερού βγαίνει με το κώλο και μπαίνει με το κεφάλι. Λοιπόν ένα περίπτερο χρειάζεται κάποιον για να το διοικήσει, να δίνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους προμηθευτές, να λαδώνει τους εφοριακούς και τους δημοτικούς υπαλλήλους, να πληρώνει μίζες στην Αλβανική Μαφία, να προμηθεύεται τσιγάρα κλπ, από την μαύρη αγορά και να κάνει όλη την διαδικασία που χρειάζεται για να κρατηθεί σαν επιχείρηση. Είναι αυτονόητο ότι το περίπτερο έχει κάποιον που κάνει τα κουμάντα. Ας πούμε έναν μανατζαρέο, έναν CEO περιπτέρου. Εάν το περίπτερο έχει ανάγκη τουλάχιστο έναν να τον κουμαντάρει εύκολα μπορεί ν’ αντιληφθεί ο Μπάμπης και η Σούλα ότι ο κόσμος είναι ένα μεγάλο περίπτερο που έχει ανάγκη κάποιοι να τον κουμαντάρουν.

Ειδικά εάν στο μεταξύ η επιχείρηση έχει μπει μέσα 281 τρις ευρώ.

Είναι λογικό λοιπόν αυτοί που κάνουν τα κουμάντα όταν βλέπουν να ξεφεύγει το πράγμα να κάνουν δύο κινήσεις. Η πρώτη είναι να υπενθυμίζουν στον οξυδερκή Biden που τάχει 400όσια και στον Πρόεδρο του 15μελούς Τσίπρα ποιοι κάνουν τα κουμάντα.

Η δεύτερη είναι να προσπαθούν να μαζέψουν το μαγαζί. Υπαλληλικό προσωπικό και πελάτες -όπου υπαλληλικό προσωπικό είναι οι εκλεγμένοι ηγέτες, τρομάρα τους και πελάτες εμείς, τρομάρα μας. Αμφότεροι μαλάκες εάν παρατηρήσεις με προσοχή το ανθρώπινο είδος και ακούσεις τις συζητήσεις του ανά τον κόσμο. Πολίτες και πολιτικοί λένε και κάνουν του κόσμου τις μαλακίες. Ειδικά με τα ενοχλητικά social media έχουνε ξεκατινιαστεί εντελώς. Σ΄αυτή τη περίπτωση λοιπόν αναλαμβάνεις δράση και είναι αλήθεια ότι με 281 τρις χρέος δεν έχεις πολλές επιλογές.

Όπως είπε και ο Κυριάκος στο πρόσφατο διάγγελμά του: “Ο εμβολιασμός είναι, τώρα, το «κατά κεφαλήν χρέος» της χώρας” (!!!!)

Έτσι χρησιμοποιώντας την Monte Carlo simulation αποφασίζεις να προκαλέσεις μία πανδημία αναλαμβάνοντας τα ρίσκα εφαρμογής της προσομοίωσης στο πραγματικό κόσμο.

Κάποτε λέγαμε η συνέχεια επί της οθόνης.

Σ΄αυτή τη περίπτωση η συνέχεια είναι επί της πραγματικής ζωής!!!

Βy Τhe Clockwork Orange Times Team / kourdistoportocali.com

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*