Topics:

Το Μυστικό του Νερού: Dr. Masaru Emoto

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto «Το μυστικό μήνυμα του νερού» Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν ότι το νερό είναι ζωντανό και επικοινωνεί «Όλα όσα είμαστε, είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε στο νου. Ο νους είναι...

Το Μυστικό του Νερού: Dr. Masaru Emoto

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto

«Το μυστικό μήνυμα του νερού»

Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν ότι το νερό είναι ζωντανό και επικοινωνεί

«Όλα όσα είμαστε, είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε στο νου. Ο νους είναι τα πάντα και αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που γινόμαστε» Gautama Buddha

«Πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε την φύση και ύστερα να την αντιγράψουμε, η φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας και σκοπός της τεχνολογίας δεν θα έπρεπε να είναι να διορθώνει τη φύση, αλλά να την μιμηθεί» Dr. Viktor Schauberger

***
Ο Dr. Masaru Emoto γεννήθηκε στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας τον Ιούλιο του 1943 κι απεβίωσε στις 17 Οκτωβρίου 2014. Ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Γιοκοχάμα, σπούδασε Εναλλακτική Ιατρική στο Διεθνές Ανοιχτό Πανεπιστήμιο από όπου και πήρε το δίπλωμα εξασκήσεως επαγγέλματος το 1992. Ασχολήθηκε έντονα με το νερό και τα μυστικά του, μετά από την γνωριμία του με τον Dr. Lee H. Lorenzen, δημιουργό του «μικρό-συσσωματωμένου νερού»

Το νερό έλκυε το ενδιαφέρον του ανθρώπου από την αρχαιότητα, αφού είναι η πηγή της ζωής, αλλά και μέσο εξαγνισμού και θεραπείας της ψυχής και του σώματος. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται κατά κόρον στις διάφορες ανά τον κόσμο θρησκευτικές τελετές. Όποιες και αν είναι οι πολιτιστικές τους δοµές, το νερό αποτελεί αστείρευτη πηγή δύναμης και ζωής, αφού καθαρίζει, θεραπεύει, ανανεώνει και διασφαλίζει την αθανασία.

Η αθανασία και η αιώνια ζωή είναι το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρόνους, η λαχτάρα του αυτή τον έκανε να ψάχνει μέχρι σήμερα να ερευνά για το ελιξίριο της αθανασίας. Για τους αρχαίους Έλληνες το πιο ονομαστό ελιξίριο ήταν τα νερά της Στυγός. Το νερό που δίνανε όρκο οι θεοί.

Η Στύγα ήταν µια φοβερή θεότητα, η μεγαλύτερη κόρη του Ουρανού και της Τηθύος, που έμενε στα τάρταρα, στην παγωνιά, απομονωμένη από τους άλλους θεούς που δεν τη συμπαθούσαν. Από τα Τάρταρα (παράγωγο της λέξης τουρτουρίζω) που πίστευαν ότι εκεί ήταν και οι πύλες του Άδη, πηγάζει ο ποταμός Κράθης, στο όρος Χελμός της Αχαΐας. Τα ύδατα της Στυγός συνδέθηκαν με θεολογικές και φιλοσοφικές ιδέες, όπως αυτές από τα Ελευσίνια Μυστήρια και τις Ορφικά Μυστήρια για την μετενσάρκωση. Η Ψυχή ψάχνοντας να βρει το ταίρι της, τον Έρωτα, υποχρεώθηκε από την Αφροδίτη να κουβαλήσει νερό από τη Στύγα. Στα νερά αυτά «βάφτισε» τον Αχιλλέα η μητέρα του η Θέτις και έγινε άτρωτος και αθάνατος, εκτός από την φτέρνα του που δεν βράχηκε, η «Αχίλλειος πτέρνα» και τον βρήκε εκεί το θανατηφόρο βέλος του Πάρη στην Τροία.

Το νερό θεωρείται ως η κατ’ εξοχήν ουσία η οποία έχει την ιδιότητα να μαγνητίζεται, δηλαδή να αποτυπώνει, να εγγράφει επάνω της και να μεταφέρει τις αόρατες ψυχικές ενέργειες καθώς και τα συναισθήματα των ανθρώπων. Το νερό στην Αρχαία Ελλάδα ήταν καθαρτικό και λυτρωτικό, όταν οι άνθρωποι ήθελαν να απολυμανθούν, μετά από κάποιο λοιμό ή απλώς να πλυθούν, κατέφευγαν στο κοντινότερο ποτάμι ή στη θάλασσα. Όταν πάλι ήθελαν να απαλλαγούν από μια τιμωρία ή κατάρα, έκαναν μπάνιο σε νερό από καθαρή πηγή. Είναι πολύ ενδιαφέρον όσο και μεγάλο το θέμα του νερού αφού είναι ένα από τα 4 στοιχεία της φύσης και όμως έχει δοθεί τόσο μικρή σημασία σε αυτό, από τον άνθρωπο.

Η καθαρά ενεργειακή διάσταση του νερού, με φωτεινή εξαίρεση τα πειράματα του Dr. Viktor Schauberger και του γνωστού Dr. Wilhelm Reich, περιφρονήθηκε επίσημα κατά τον 19ο και 20ο αιώνα μετά την υλιστική/νευτώνεια κατεύθυνση που επιβλήθηκε στην δυτική επιστημονική κοινότητα.

Επιπροσθέτως, παρά το ότι τις τελευταίες μόλις δεκαετίες η Κβαντική Φυσική άνοιξε τους ορίζοντες στην κατανόηση της ενεργειακής φύσης της πραγματικότητας, μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε καμία έγκυρη μέθοδος ή κάποιο επιστημονικό όργανο που να μπορούσε να αποτυπώσει με μετρήσιμα μεγέθη τις όποιες μεταβολές επέφεραν στο νερό οι διάφορες λεπτοφυείς ψυχικές ενέργειες, αφού σύμφωνα με την κρατούσα επιστημονική παραλογική, ό,τι δεν μπορεί να παρατηρηθεί ή να μετρηθεί, πρέπει να θεωρείται ανύπαρκτο! Δεν μας ξαφνιάζει καθόλου, άλλωστε, πως αλλιώς θα μπορέσουν οι επικυρίαρχοι να ελέγξουν το ανθρώπινο κοπάδι στο μαντρί!

2 Dr. Masaru Emoto memoria-acqua
Ο παράξενος Dr. Masaru Emoto

Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα ο Dr. Masaru Emoto απέδειξε την θαυμαστή ανταπόκριση του νερού, στη μουσική, στα εξωτερικά ερεθίσματα, στις λέξεις, στο περιβάλλον, στα ανθρώπινα συναισθήματα, στην ανθρώπινη συνειδητότητα αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες, ανεξάρτητα από την απόσταση, τον χρόνο και τον χώρο.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον «Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού» ερεύνησε την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτύπωσε φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.

*Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;
*Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;
*Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας;
*Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος;
*Ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντά αυτός ο εκπληκτικός κι ανατρεπτικός επιστήμονας που άνοιξε νέους δρόμους για την ανθρώπινη συνειδητότητα και μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε σαν ανθρωπότητα την στάση μας απέναντι στο περιβάλλον πριν να είναι πολύ αργά. Απέδειξε επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, η μουσική αλλά και τα λόγια, οι σκέψεις και τα συναισθήματα [κι όχι μόνο των ανθρώπων] επηρεάζουν άμεσα την δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα!

Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του Dr. Emoto είναι τεράστιες, δεδομένου ότι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του από νερό. Ο άνθρωπος πρωτοεμφανίζεται σε φυσικό επίπεδο πάνω στην γη, όταν το ωάριο του θηλυκού, ενωθεί με το σπερματοζωάριο του αρσενικού και γονιμοποιηθεί. Σε αυτή την φάση το ποσοστό του νερού που βρίσκεται μέσα στο γονιμοποιημένο ωράριο ανέρχεται στο 95% των συστατικών του, δηλ. αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από νερό. Το ποσοστό νερού στο σώμα ενός ενήλικα είναι της τάξης του 70 – 72% είναι λοιπόν πασιφανές ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από νερό. Το τι κάνει και το πώς λειτουργεί το νερό, μας ενδιαφέρει απόλυτα – ή θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει- γιατί έτσι γνωρίζουμε το σώμα μας και κατά προέκταση δημιουργούμε την υγεία μας και μία καλή ζωή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Εάν το νερό -και άγνωστο μέχρι σήμερα πόσες άλλες ουσίες- είναι ΖΩΝΤΑΝΟ, έχοντας την ικανότητα να σκέφτεται, να αισθάνεται και να αντιδρά στα ανθρώπινα συναισθήματα και τις ψυχικές ενέργειες, τότε οδηγούμαστε σε μια νέα και καθ’ όλα ανατρεπτική θεώρηση για το σύμπαν και τις ενέργειες που γεννούν και καθορίζουν τον παράγοντα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Αν η συνείδηση είναι κάτι το οποίο υπερβαίνει τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, εμποτίζοντας ακόμα και την «άψυχη» ύλη ποιο είναι το πεδίο μέσω του οποίου διαδίδεται και ποια η «ουσία» από την οποία αποτελείται; Σημαντικές ερωτήσεις που θα έπρεπε να απασχολούν την επίσημη επιστημονική κοινότητα και να μην κατατρέχει τους ανεξάρτητους επιστήμονες κι ερευνητές. Όπως αντιλαμβάνεσαι, σαν αναγνώστης του strange, την επιστημονική εργασία του Dr. Masaru Emoto όπως και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών του τα έθεσε στο περιθώριο το «επιστημονικό κατεστημένο» αφού οι εντολές από τις γνωστές «Μυστικές Εταιρίες» των επικυρίαρχων και των ανθρώπινων υβριδίων, είναι σαφείς κι αδιαπραγμάτευτες.

Στην επικρατούσα Κβαντική Φυσική η Σκέψη του Παρατηρητή είναι που διαμορφώνει κι επηρεάζει την πραγματικότητα. Αυτή η θεωρία βρίσκει εφαρμογή παντού και στον προσωπικό ανθρώπινο κόσμο, αφού είναι κομμάτι της πραγματικότητας. Ακόμη η Κβαντική λέει πως για την πραγματικότητα που δημιουργείται από τον Παρατηρητή, η Πρόθεση του, οι Σκέψεις του, οι Λέξεις του και τα Συναισθήματα του είναι οι πραγματικές Δυνάμεις δημιουργίας της Πραγματικότητας του.

Αν θέλεις να δεις αυτή τη Δύναμη Δημιουργίας κοίταξε γύρω σου. Από το αγριολούλουδο στον λασπωμένο δρόμο, μέχρι το εθνικό δίκτυο υπολογιστών και από το χαμόγελο ενός παιδιού μέχρι μια συμφωνία του Μότσαρτ, όλα ξεκίνησαν από την Σκέψη -Μια Σκέψη- του Παρατηρητή. Αν αυτή η Σκέψη πάλλεται από Στοργή [Αγάπη] και τα αποτελέσματα της μπορούμε να τα δούμε ακόμη και στο νερό, φαντάσου τι γίνεται στον ανθρώπινο οργανισμό που αποτελείται από νερό.

Οι κρύσταλλοι του νερού είναι το πρόσωπο του

Είναι μια στερεά ουσία της οποίας τα άτομα και τα μόρια εμφανίζουν μια δομημένη διάταξη. Κρυστάλλους συναντάμε στο χιόνι, στον χαλαζία όπως και σε διάφορα άλλα φυσικά ορυκτά, στα διαμάντια, το επιτραπέζιο αλάτι κι άλλες συνθετικές ουσίες. Ο Dr. Emoto έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με νερό με εκφράσεις ανθρώπινων συναισθημάτων και ιδεών. Κάποιες ήταν φιλοεπιβιωτικές, όπως το «σε ευχαριστώ» το «σ’ αγαπώ είσαι όμορφο» και το «αγάπη». Άλλες ήταν αρνητικές, δηλ. αντιεπιβιωτικές, όπως «Με κάνεις να αηδιάζω» και «θα σε σκοτώσω». Σε αντίθεση με την επικρατούσα δογματική επιστήμη, το νερό αντέδρασε σε αυτές τις εκφράσεις συνειδητότητας, ακόμη κι αν οι λέξεις δεν δημιούργησαν μετρήσιμη φυσική δραστηριότητα.

Το νερό με τα φιλοεπιβιωτικά μηνύματα έδωσε ωραίους κι αρμονικούς κρυστάλλους.
Το νερό με τα αντιεπιβιωτικά μηνύματα έδωσε άσχημους κι αντιαισθητικούς κρυστάλλους.

Η Στοργή είναι το βασικό συστατικό επιβίωσης της Ζωής

Χωρίς αυτή η ζωή ενεργειακά είναι νεκρή ή σε λανθάνουσα εκφυλισμένη μορφή. Με την Στοργή [η Στοργή εμπεριέχει την Αγάπη και είναι ανώτερη απ’ αυτήν] η ζωή γεμίζει χαρά, ζεστασιά και ικανοποίηση. Με την Στοργή προς όλους, ότι κι αν συμβαίνει κι ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες, αποκτάς Δύναμη. Μια δύναμη που μόνο οι αληθινά μεγάλοι άνθρωποι, διαθέτουν. Μια αληθινά Δυναμική Ενέργεια που μόνο αν την βιώσεις αντιλαμβάνεσαι ττο μεγαλείο της.

Μην ξεχνάς ότι η Στοργή, δεν είναι αυτό το χλιαρό και γλοιώδες δούναι και λαβείν που βιώνουμε γύρω μας κι αποκαλείται «αγάπη», ούτε εκπορεύεται από την καρδιά, ούτε είναι συναίσθημα. Είναι κατάσταση ύπαρξης η Στοργή και δεν επηρεάζεται από τα συναισθήματα, τις λέξεις ή τις σκέψεις.

Δες στις φωτογραφίες τι θαυμαστά κάνουν οι Σκέψεις στο νερό κι αναρωτήσου, τι μπορεί στ’ αλήθεια να κάνουν σε έναν άνθρωπο; Τι μπορεί να κάνουν σε εσένα και στο περιβάλλον σου οι δικές σου σκέψεις; Αν έχεις Δικές σου Σκέψεις. Αυτές οι καταπληκτικά υπέροχες φωτογραφίες δείχνουν παγωμένους κρυστάλλους νερού αφού πριν έχουν δεχτεί ΜΗ Φυσικά ερεθίσματα.

Το Νερό Κυλάει Γρήγορα. Αυτό Είναι το Φυσικό του Πρόσωπο

Χρησιμοποιούμε συχνά τον όρο «φυσικό νερό». Όμως, μέχρι ποιο βαθμό είναι πραγματικά «φυσικό»; Με άλλα λόγια, τα όρια της λέξης «φυσικό» είναι πολύ ασαφή. Αν πούμε ότι είναι «το νερό που δεν έχει υποστεί ανθρώπινη επίδραση» τότε ίσως να μην υπάρχει νερό επάνω στη Γη που να μπορεί να αποκαλείται «φυσικό». Το νερό υπήρχε στη Γη πολύ πριν από την εμφάνιση του ανθρώπου και συνεχώς επαναλάμβανε φυσιολογικά τον κύκλο της γρήγορης ροής του.

Εμείς απλώς δανειζόμαστε το νερό από τη Φύση, αλλά επειδή μας ήταν τόσο βολικό, αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες, καθώς αναπτυσσόταν ο πολιτισμός μας. Το αποτέλεσμα είναι να το ρυπαίνουμε πριν επιστρέφει στον κύκλο του. Αυτό το ρυπασμένο νερό περνά από μια διαδικασία “απολύμανσης” με χλώριο, φθόριο και δεκάδες άλλα χημικά η οποία αποκαλείται καθαρισμός και με την οποία δημιουργούμε «μη-φυσικό» νεκρό νερό.

Η Δύναμη Αυτοκαθαρισμού του Ζωντανού Νερού

Το ζωντανό νερό διαθέτει την ικανότητα αυτοκαθαρισμού. Για παράδειγμα, όταν το νερό της βροχής διαπερνάει το έδαφος, διηθείται μέσα από το χώμα και γίνεται μέρος μιας υπόγειας πηγής. Επίσης καθαρίζεται όταν εξατμίζεται από τα ποτάμια και τις λίμνες, δημιουργώντας σύννεφα στον ουρανό. Αυτά είναι δυο απλά παραδείγματα της διαδικασίας του φυσικού καθαρισμού του νερού. Τα πλάσματα που ζουν κοντά στις εκβολές των ποταμών, όπως οι πέστροφες, οι σολομοί και οι κέφαλοι, χρησιμοποιούν ως τροφή ό,τι κατεβάζουν τα ποτάμια. Για το λόγο αυτό, περιμένουμε πως, ως αποτέλεσμα αυτού του φυσικού καθαρισμού, το νερό στο δέλτα των ποταμών θα σχημάτιζε ωραιότερους κρυστάλλους από ό,τι το νερό στο μέσο του ποταμού.

Πού Μπορούμε να Βρούμε Φυσικό Νερό;

Ο καθαρισμός εκτελείται συνεχώς και σε μεγάλη κλίμακα μέσα στον μεγάλο κύκλο της φύσης. Παρ’ όλα αυτά, στις μέρες μας, εξαιτίας των παρεμβάσεων των ανθρώπων, μια αξιοσημείωτη ποσότητα χημικών ουσιών έχει εισχωρήσει στο έδαφος, μέσω του οποίου διηθείται το νερό της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόγειες πηγές νερού καθώς και το νερό των πηγών είναι επίσης ρυπασμένα.

Για να μην αναφέρουμε επίσης τη ρύπανση που υφίσταται το νερό, εξαιτίας της διοχέτευσης στους ποταμούς ακάθαρτου νερού από τις εγκαταστάσεις και τα συγκροτήματα επεξεργασίας αποβλήτων. Τα αέρια των εξατμίσεων των αυτοκινήτων, η αιθάλη των βιομηχανιών και ο καπνός από την καθημερινή αποτέφρωση των βιομηχανικών αποβλήτων αποτελούν επίσης πηγές ρύπανσης, καθώς και τα ρυπογόνα των πυρηνικών εργοστασίων παραγωγής ρεύματος που ακόμα και σήμερα βρίσκονται σε λειτουργία.

Ο αέρας ρυπαίνεται με χίλιους τρόπους. Ακόμα και το νερό της βροχής υπόκειται σε ρύπανση από τον άνθρωπο δημιουργώντας το φαινόμενο της “όξινης βροχής”. Οι λίμνες και οι υγρότοποι έχουν υποστεί τεχνητές αναμορφώσεις μέσω της κατασκευής φραγμάτων ή εξαιτίας εκτροπών και προσχώσεων.

Η αλήθεια είναι ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να βρει κανείς «φυσικό» νερό, με την πραγματική έννοια του όρου. Στο βιβλίο έχει μια συλλογή φωτογραφιών από κρυστάλλους νερού δειγμάτων που προέρχονται από κλασικές φυσικές πηγές, ποταμούς, λίμνες, υγρότοπους, ακόμα και από δείγματα βροχής. Τα περισσότερα δείγματα έχουν συλλεχθεί στην Ιαπωνία και θεωρούνται ως «νερό που δεν έχει υποστεί ρύπανση από ανθρώπινα χέρια».

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua (15)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua (14)Ναι το νερό έχει μνήμη

Όπως ο άνθρωπος, έτσι και τα στοιχεία της φύσης έχουν τη δική τους μνήμη, πάνω στην οποία καταγράφονται πληροφορίες από εξωγενείς παράγοντες. Το νερό μας λέει να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και διαυγές. Το σώμα μοιάζει πολύ με σφουγγάρι και αποτελείται από τρισεκατομμύρια κάμερες, είναι τα κύτταρα που περιέχουν νερό. Η ποιότητα της ζωής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού γύρω μας και μέσα μας.

Κάθε οργανισμός διαθέτει ένα ενεργειακό σώμα ηλεκτρομαγνητικής υφής που περιέχει το φυσικό σώμα, το οποίο αποτελεί και μια προστατευτική «πανοπλία». Αυτό το ενεργειακό σώμα είναι που ονομάζουμε αιθερικό πεδίο. [στην πραγματικότητα είναι ΟΡΓΟΝΙΚΟ πεδίο, αλλά χάρην ευκολίας ας το λέμε Αιθερικό] Διακρίνουμε δυο μεγέθη στο αιθερικό πεδίο κάθε ζώντος οργανισμού. Την ένταση του αιθερικού πεδίου που χαρακτηρίζει τον βαθμό ζωντάνιας του και την ποιότητα του αιθερικού πεδίου, τους λεγόμενους «χρωματισμούς».

Το νερό είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, διαθέτει αιθερικό πεδίο [ειδικά το ΖΩΝΤΑΝΟ νερό είναι φορέας ΟΡΓΟΝΗΣ]. Σχετικά πρόσφατα η επιστήμη απέδειξε ότι το νερό έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν υγρό μαγνητόφωνο, διότι μπορεί να δέχεται, να αποθηκεύει και να στέλνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Σ’ αυτήν την ιδιότητα του νερού ν’ αποθηκεύει πληροφορίες, βασίζεται η παρασκευή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και των ανθοϊαμάτων του Bach.

Τα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια ολιστική μέθοδος θεραπείας, την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Έντουαρντ Μπαχ, στις αρχές του 20ου αιώνα. Παρασκευάζονται από 60 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες. Έτσι μπορεί να τα πάρει καθένας (ακόμα και μωρά και ζώα), αρκεί να βρει ποια από τα 60 ταιριάζουν στην δική του περίπτωση.

Τα ανθοϊάματα Μπαχ ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες. Σύμφωνα με τους θεραπευτές και όσους τα χρησιμοποιούν, θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι’αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα, αφού οι αιτίες των ασθενειών βρίσκονται σ’ εκείνα τα επίπεδα. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να έχει ελλείψεις στον οργανισμό του λόγω κακών διατροφικών ή άλλων συνηθειών. Τα ανθοϊάματα Μπαχ δεν προσθέτουν αυτό το στοιχείο που λείπει, αλλά βοηθούν το άτομο να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του, ή τις απαραίτητες κινήσεις κι επιλογές (π.χ. επιλογή ενός καλού ιατρού) ή μια αλλαγή στη νοητική και συναισθηματική στάση, τα οποία με τη σειρά τους επιφέρουν αποτέλεσμα στο φυσικό σώμα.

Η ιδιότητα του νερού ν’ αποθηκεύει πληροφορίες, λειτουργεί κι ανάστροφα

Έτσι αν καθαρίσουμε με το τελειότερο φίλτρο το βρώμικο νερό και στο νερό που θα πάρουμε, δεν υπάρχουν οι μολυντές που το καθιστούσαν βρώμικο, παρ’ όλα αυτά στα κύτταρά μας έχει ήδη μεταφερθεί η πληροφορία ότι εμείς πίνουμε βρώμικο νερό. Η πληροφορία ότι το νερό αυτό είναι βρώμικο παραμένει και μετά τον καθαρισμό του και μεταφέρεται στα κύτταρά μας.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με πρώην κρεατοφάγους [πρώην καπνιστές, χρήστες ναρκωτικών, καταθλιπτικούς, νευρωτικούς κλπ] που έχουν διακόψει την κρεατοφαγία για πολλά χρόνια, έχουν τελείως αποτοξινωθεί και δεν υπάρχει ίχνος ουσιών του κρέατος στον οργανισμό τους. Παρόλα αυτά έχουν ακόμη την επιθυμία [την πληροφορία] για κρέας και πολλές φόρες το ξαναρχίζουν κι αυτό γιατί η μνήμη [πληροφορία] των ουσιών του κρέατος παραμένει ζωντανή στα κύτταρα τους.

Στις ημέρες μας βιώνουμε μια καθολική μόλυνση του νερού σε όλα τα επίπεδα και δεν είμαστε καθόλου αμέτοχοι σε αυτή την μόλυνση, από τα υδροφόρα στρώματα που μολύνονται από τα ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, τα πόσιμα αποθέματα νερού, με την όξινη βροχή, τα χημικά και τη ραδιενέργεια, έως την θάλασσα, τα ποτάμια και τις λίμνες. Το ανθρώπινο σώμα είπαμε ότι αποτελείται κατά 72% από νερό, όση περιεκτικότητα νερό έχει και ο πλανήτης γη.

Πώς Παίζουμε Μουσική στο Νερό;

Στα πειράματα που ακολούθησαν, ο “μάρτυρας” ήταν απεσταγμένο νερό επειδή έχει απλή κρυσταλλική δομή και περιέχει την ελάχιστη ποσότητα προσμίξεων. Διαπιστώσαμε ότι μερικά είδη απεσταγμένου νερού τείνουν να χάνουν την ικανότητά τους να παράγουν καλοσχηματισμένους κρυστάλλους. Οι φωτογραφίες που πήραμε είναι μόνο από δείγματα που άρχισαν να σχηματίζουν ωραίους κρυστάλλους. Αρχικά, πήραμε φωτογραφίες βασικού απεσταγμένου νερού που στη συνέχεια, αφού παίξαμε μουσική, το κρυσταλλώσαμε και το φωτογραφίσαμε ξανά.

«Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ακουστεί μουσική ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή επίδραση στους κρυστάλλους;» «Τι είδους μουσική θα πρέπει να παίξουμε; Για πόσο χρονικό διάστημα; Πόσο δυνατά θα πρέπει να ακούγεται; Ποια θα πρέπει να είναι η απόσταση ανάμεσα στο ηχείο και στους κρυστάλλους;» Χρειάστηκε πολύς χρόνος για το σχεδίασμά και τη μελέτη της λεπτομερειακής πειραματικής μεθόδου μας. Με συνεχείς δοκιμές, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες διαδικασίες:

Να τοποθετήσουμε το απεσταγμένο νερό ανάμεσα σε δύο ηχεία και να παίξουμε ένα μουσικό κομμάτι σε κανονική ένταση. Να χτυπήσουμε τον πυθμένα του δοχείου και να το αφήσουμε όλη τη
νύχτα. Την επόμενη μέρα να ξαναχτυπήσουμε τον πυθμένα προτού αρχίσει η διαδικασία της κρυστάλλωσης. Στη συνέχεια να φωτογραφηθούν οι κρύσταλλοι. Το χτύπημα του πυθμένα των φιαλιδίων αποδείχτηκε ένας σημαντικός παράγοντας γιατί όταν δεν γινόταν, η δημιουργία κρυστάλλων δεν ήταν ικανοποιητική. Οι δονήσεις του χτυπήματος στον πυθμένα έμοιαζαν να μεταδίδουν εντολές για να αρχίσει η κρυστάλλωση του νερού.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η πιο ικανοποιητική που γνωρίζουμε επί του παρόντος. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το χτύπημα του δοχείου είναι ένας σημαντικός παράγοντας, επειδή όσες φορές αμελήσαμε να το κάνουμε, ο ρυθμός κρυστάλλωσης ελαττωνόταν. Μέσω αυτών των κρουστικών δονήσεων, γινόταν μετάδοση πληροφοριών στο νερό, που προκαλούσε την ενεργοποίηση των κρυστάλλων.

Επειδή δεν είναι δυνατό βέβαια να υπάρξουν δύο όμοιοι κρύσταλλοι, κάθε φορά που παίρναμε μια φωτογραφία βλέπαμε και διαφορετικό κρυσταλλικό σχηματισμό. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τα πειράματά μας για να διαπιστώσουμε αν το νερό αντιδρά στα λόγια. Επίσης, μπήκαμε στον πειρασμό να ανακαλύψουμε κατά πόσο το νερό επηρεάζεται από την ανθρώπινη συνειδητότητα. Είχαμε την αίσθηση ότι μπαίναμε σε μια ζούγκλα που κανείς μέχρι τότε δεν είχε εξερευνήσει.

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua a (4)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua music (15)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua music (16)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua music (17)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua a (11)Ο πλανήτης μας δεν είναι πράσινος, είναι μπλε

Οι φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, φρούτα και λαχανικά αποτελούνται και αυτές κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους από νερό. Συνεπώς αφού το νερό έχει μολυνθεί, το ίδιο έχει συμβεί και στις φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, που περιέχουν νερό. Συνεπώς και για τον άνθρωπο που πίνει το μολυσμένο νερό άμεσα ή έμμεσα με τις τροφές, εμφανίζεται μια πτώση του ανοσοποιητικού, με συνέπεια να δημιουργούνται προϋποθέσεις για ασθένεια. Αυτό το οποίο συμβαίνει όταν πέφτει το ανοσοποιητικό είναι ότι υπάρχει μείωση της ποιότητος του αιθερικού πεδίου, δηλαδή έχουν αλλοιωθεί ή λείπουν χρωματισμοί.

Δεδομένου ότι το νερό έχει την ιδιότητα της λήψης, καταχώρησης και μετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, όσο το νερό είναι εμπλουτισμένο με τις περισσότερες από τις δονήσεις (ιδιοσυχνότητες) των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους, τόσο μπορεί να μεταφέρει αυτά τα ιχνοστοιχεία στους ζώντες οργανισμούς τους οποίους συντηρεί, μια και είναι το απαραίτητο συστατικό όλων των έμβιων όντων για να υπάρχουν στην ζωή.

Αν είχαμε την δυνατότητα να πίνουμε νερό εμπλουτισμένο με τις ιδιοσυχνότητες όλων των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους που υπάρχουν στην φύση [αθάνατο νερό] θα μπορούσαμε να αποκαθιστούμε τους χρωματισμούς του αιθερικού μας πεδίου που φθίνουν ή ελλείπουν και φυσικά θα αποφεύγαμε κάθε ασθένεια. Όμοια, αν με το νερό αυτό [αθάνατο νερό] ποτίζαμε τα λαχανικά και τα οπωροφόρα δένδρα μας, τα λαχανικά μας και τα φρούτα μας θα αποκτούσαν κορυφαία γεύση γιατί θα είχαν όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονταν παίρνοντάς τα από το νερό.

Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό ΖΩΝΤΑΝΟ νερό, του οποίου το αιθερικό σώμα να είναι εμπλουτισμένο με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες. Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε προς αυτό που αποκαλούμε «αθάνατο νερό».

Νερό του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίο των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο. Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες. Είναι άγραφος νόμος, σε χώρους όπου ασκείται η κοινοβιακή ζωή, μοναστήρια, ασραμς κλπ. η απαγόρευση να μαγειρέψουν στην κουζίνα άτομα που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα. Αυτό εξηγεί γιατί κάποιοι άνθρωποι μαγειρεύουν γευστικά χωρίς προηγούμενη “ειδική εκπαίδευση”

Τα καθημερινά εγκλήματα ενάντια στην φύση, μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με απρόσμενες αλλαγές. Η έρευνα και η τεχνολογία έχει φέρει τον πολιτισμό του ανθρώπινου ζώου στο σημείο να εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της φύσης αντί να τις προστατέψει. Αδιάφορο για την διατάραξη την φυσικής αρμονίας φτάνει σιγά σιγά σε δυσάρεστες κλιματολογικές αλλαγές.

Ο Dr. Emoto ανακάλυψε πολλές συναρπαστικές διαφορές στην κρυσταλλική δομή του νερού από πολλές διαφορετικές πηγές και καταστάσεις σε όλον τον πλανήτη. Νερό από παρθένες πηγές και ρέματα σε βουνά δείχνουν πανέμορφους γεωμετρικούς σχηματισμούς στην κρυσταλλική τους μορφή. Μολυσμένα και τοξικά νερά από βιομηχανικές και κατοικημένες περιοχές και στάσιμα νερά από αγωγούς δεξαμενές δείχνουν κακοσχηματισμένες και τυχαίως διαμορφοποιημένες κρυσταλλικές δομές παγωμένων σταγόνων νερού.

Μετά τις πρόσφατες θεραπευτικές μορφές ήχο-θεραπείας και την μεγάλη προβολή τους, ο Dr. Emoto αποφάσισε να καταγράψει τις συνέπειες της μουσικής στο νερό και την δομή του. Τοποθέτησε νερό ανάμεσα σε δύο ηχεία για αρκετές ώρες και έπειτα φωτογράφησε τους κρυστάλλους που σχηματίστηκαν αφού πάγωσε σταγόνες από το νερό.

Μελέτησε τις αντιδράσεις του νερού στις διαφορετικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, στην μόλυνση και την μουσική ο Dr. Emoto και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δουν πως οι σκέψεις και τα λόγια επηρεάζουν την δομή αποσταγμένων κρυστάλλων νερού χρησιμοποιώντας λέξεις τυπωμένες και τοποθετημένες πάνω σε γυάλινα μπουκάλια για χρονική διάρκεια μια νύχτας. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και με ονόματα εκλιπόντων ανθρώπων. Το νερό μετέπειτα καταψύχθηκε και ακολούθησε η διαδικασία φωτογράφησης.

Λέγοντας Κάθε Μέρα στο Ρύζι “Ευχαριστώ” και “Ηλίθιο”

ή χρησιμοποιώντας έναν οργονίτη του orgonodrome

Αναγνώστης του Emoto ανέφερε αυτό το ενδιαφέρον πείραμα: Είχε τοποθετήσει βρασμένο ρύζι σε δύο πανομοιότυπα γυάλινα δοχεία. Επί ένα μήνα έλεγε καθημερινά στο ρύζι του ενός δοχείου «Ευχαριστώ», ενώ στο άλλο «Ηλίθιο!» Τα δυο μικρά παιδιά του έκαναν καθημερινά, επί ένα μήνα, το ίδιο πράγμα, μόλις γύριζαν από το σχολείο. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο ρύζι, στο οποίο τα παιδιά έλεγαν «ευχαριστώ», υπέστη μια καλή ζύμωση και ανέπτυξε ένα ωραίο, πλούσιο και απαλό άρωμα, ενώ το άλλο, το οποίο τα παιδιά αποκαλούσαν «ηλίθιο», πήρε ένα μαύρο χρώμα και σάπισε. Όλοι είπαν ότι μύριζε απερίγραπτα απαίσια.

Βέβαια αυτό το πείραμα δεν διεξήχθη από ένα επίσημο ινστιτούτο ερευνών αλλά μπορείς να το κάνεις κι εσύ, μάλιστα εμείς το κάναμε χωρίς τις λέξεις απλά τοποτετήσαμε το ένα δοχείο με ρύζι επάνω στον οργονίτη Drink Charger MWO του orgonodrome και το άλλο μακρυά από οργονίτη και είχαμε τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα, σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να χρησιμοποιούμε τις λέξεις ούτε για ενδυνάμωση ούτε για αποδυνάμωση της πληροφορίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση φαίνεται ότι δεν εμπλέκεται μόνο το νερό, αλλά και διάφορα μικρόβια. Τα μικρόβια είναι ακριβώς σαν εμάς: δουλεύουν σκληρά όταν τα επαινούμε και τεμπελιάζουν όταν δεν τους φερόμαστε καλά. Στο άκουσμα των λέξεων «Ευχαριστώ» και «Ηλίθιο!» τα μικρόβια διαφοροποιήθηκαν σε ωφέλιμα και μη-ωφέλιμα. Γι’ αυτό είναι τόσο πολύτιμο το μενταγιόν «Black Knight» του orgonodrome.

DRINK CHARGER ogronite MWO 1200x800

katohika-gr-drink-charger-2
Μαθαίνοντας Γράμματα στο Νερό. Ξέρει το Νερό να Διαβάζει;

Οι κρύσταλλοι του νερού αντέδρασαν με διάφορους τρόπους στη μουσική, και μάλιστα τόσο, όσο δεν φανταζόμασταν. Στη συνέχεια αναρωτηθήκαμε ποια θα ήταν η αντίδρασή του, αν του δείχναμε λέξεις ή αν “άκουγε” τον ήχο των λέξεων. Για παράδειγμα, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να ξεφωνίσουμε «Ηλίθιο!» και στο να πούμε ήπια «Είσαι ηλίθιο». Έτσι αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την ομιλία σε δείγματα νερού. Με άλλα λόγια να “μιλήσουμε” στο νερό. Αποφασίσαμε να μην του δείξουμε χειρόγραφες λέξεις, αλλά γραμμένες σε υπολογιστή. Κοιτάζοντας πίσω συνειδητοποιούμε ότι ίσως η ιδέα να μιλήσουμε στο νερό να παρέκκλινε από την κοινή λογική, αλλά η ομάδα φωτογράφισης συμφώνησε και αποφάσισε να δοκιμάσει.

Ως “μάρτυρας” χρησιμοποιήθηκε και πάλι βασικό απεσταγμένο νερό. Ήταν το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στα πειράματα με τη μουσική. Χωρίσαμε το δείγμα σε δύο μέρη και τα τοποθετήσαμε μέσα σε γυάλινα φιαλίδια. Στη συνέχεια κολλήσαμε στο ένα φιαλίδιο μια ετικέτα που έγραφε «Ευχαριστώ» και στο άλλο, μία που έγραφε «Ηλίθιο!» Τα αφήσαμε όλη τη νύχτα και την επόμενη μέρα τα καταψύξαμε και πήραμε φωτογραφίες των κρυστάλλων που σχηματίστηκαν.

Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι οι φωτογραφίες των δύο δειγμάτων είχαν αισθητές διαφορές μεταξύ τους. Κάναμε το πείραμα χωρίς να δώσουμε καμία πληροφορία στην ομάδα. Στη συνέχεια,
αλλάξαμε τη σύνθεση των ομάδων που συμμετείχαν στο πείραμα, αλλά και τις δύο φορές τα αποτελέσματα εξακολουθούσαν να είναι τα ίδια.

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua a(7)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua 5(13)

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua a(16)
Τα Πρόσωπα του Νερού. «Θέλω να είμαι καθαρό νερό!»

Οταν παρατηρούμε τις φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού, προσέχουμε αν έχουν μια πλήρη “εξαγωνική κρυσταλλική δομή”. Από την εμπειρία μας ξέρουμε πλέον ότι το ράγισμα ή η κατάρρευση της κρυσταλλικής δομής δεν είναι καλό σημάδι. Με άλλα λόγια, το μοναδικό κριτήριο είναι να αισθάνεται κανείς ότι είναι ωραίος ο κρύσταλλος κι όχι να βλέπει ότι είναι ωραίος.

Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, παρακολουθήσαμε τη διαδικασία της κρυστάλλωσης μερικές χιλιάδες φορές, οπότε με έναν παράδοξο τρόπο, αρχίσαμε να αισθανόμαστε και να βλέπουμε τον κρύσταλλο να προσπαθεί, να θέλει να λάβει μια “όμορφη κρυσταλλική μορφή” και συγχρόνως διαπιστώσαμε ότι οι εικόνες των κρυστάλλων μεταφέρουν θαυμάσια μηνύματα. Διαισθανθήκαμε ότι το νερό προσπαθούσε να μας πει κάτι. Και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι αυτές οι εικόνες των κρυστάλλων δείχνουν διαφορετικά “πρόσωπα του νερού”. Το νερό προσπαθεί σκληρά και γενναία να είναι καθαρό νερό «Θέλω να είμαι καθαρό νερό!» Αισθανθήκαμε ότι αυτό ήταν το μήνυμα που ερχόταν από αυτούς τους κρυστάλλους.

Οι φωτογραφίες του κρυσταλλικού νερού μπορεί να παρεκκλίνουν ελαφρά από τις πληροφορίες που μας δίνει η σύγχρονη επιστημονική ανάλυσή του. Η δική μας μέθοδος αξιολόγησης βασίζεται σε μια εντελώς διαφορετικού τύπου ανάλυση. Εξάλλου, συχνά λέγεται ότι «τόσο η συμπεριφορά των ανθρώπων όσο και του νερού δεν είναι σταθερή». Οι εικόνες των κρυστάλλων του νερού εκφράζουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το δείγμα τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα της δειγματοληψίας.

Για το λόγο αυτό και για να αναβαθμίσουμε αυτή την ανάλυση σε επιστημονικό επίπεδο, είναι απαραίτητη η καθημερινή παρατήρηση των κρυστάλλων, σε διάφορα σημεία και η ανάλυσή τους με τη βοήθεια και την υποστήριξη πολλών ατόμων. Εν πόση περιπτώσει, αυτή είναι η πρώτη τέτοιου είδους προσπάθεια σε παγκόσμια κλίμακα. Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσα αυτή την εισαγωγή σ’ αυτή τη μοναδική μέθοδο προσέγγισης της μελέτης του νερού, που ονομάζεται “Τα Πρόσωπα του Νερού”.

Το νερό έχει ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα για μας

Το νερό μας λέει να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και απόλυτα διαυγές. Γνωρίζουμε εξάλλου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού και αυτό μέσα μας αλλά και του νερού του περιβάλλοντος μας.

Ο Dr. Emoto δημοσίευσε ένα σπουδαίο βιβλίο, «Το Μήνυμα από το Νερό» από τα ευρήματα του με νερό από όλο τον κόσμο. Εάν έχετε οποιαδήποτε σκέψη ότι οι σκέψεις σας επηρεάζουν οτιδήποτε μέσα σας και γύρω σας, οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο βιβλίο του, θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας και θα σας γεμίσουν με πολύτιμη φιλοεπιβιωτική γνώση. Τα βιβλία του Dr. Emoto για την ομορφιά και τα μαγικά μηνύματα του νερού, για τις Σκέψεις και τα Συναισθήματα στους κρυστάλλους και την Στοργή στην Ζωή, προτείνω ανεπιφύλακτα να τα αγοράσετε και ν’ ανατρέχετε σε αυτά όταν η ζωή γίνεται σκληρή από τις σκέψεις σας και τα εξωτερικά ερεθίσματα που μόνο φιλοεπιβιωτικά δεν είναι.

Στοργή κι Ευγνωμοσύνη είναι το στάνταρ δίδυμο της αρμονικής και υγιούς ζωής.

Υπάρχουν τεχνικές και ασκήσεις στο πως μπορούμε να βάλουμε αυτό το μαγικό δίδυμο στην ζωή μας και μπορείτε να τις βρείτε στον ιστότοπο businesslife.gr

Επίσημη ιστοσελίδα του Dr. Masaru Emoto: http://www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html

Αναζητήστε το άρθρο για ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ: Drink Charger MWO

Γιατί άραγε δεν πίνουμε ζωντανό νερό: Prozac στο νερό της βρύσης

***
@Ηω Αναγνώστου / δημοσιευμένο στο παράξενο περιοδικό STRANGE τεύχος 152

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua a(8)

 

Dr. Masaru Emoto memoria-acqua (9)

water came from space (1)

water came from space (2)