Topics:

Τσιμενίτες; Βοήθεια!!!

Cemenite οι Τσιμέντο τρέχα – γύρευε “δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία” Cemenite οι Τσιμέντο τρέχα – γύρευε δήθεν “οργονίτες” και η παράνοια των “κατασκευαστών” εν δράση!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!! Το έχουμε...

Τσιμενίτες; Βοήθεια!!!

Cemenite οι Τσιμέντο τρέχα – γύρευε “δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία”

Cemenite οι Τσιμέντο τρέχα – γύρευε δήθεν “οργονίτες” και η παράνοια των “κατασκευαστών” εν δράση!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!

Το έχουμε γράψει κατά επανάληψη στο terrapapers ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου! Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό. Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με απύθμενη κακία.

Είναι γνωστόν πως το ον που έχει ως υπέρτατον σκοπό ζωής τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα, τροφή-σεξ είναι εκτός από Οργανικές Πύλες, νεκρός και βλάξ. όσο πιο βλάξ είναι, τόσο πιο πολύ θέλει να πείσει τον εαυτό του κατ’ αρχάς, πως είναι σωστός αλλά και μοναδικός ο σκοπός του. Αυτή την γελοιότητα την αποκαλεί “μοναδική αλήθεια?” και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την επιβάλει στους υπόλοιπους.

Προσπαθώντας να Επιβάλλει την σαθρή –το γνωρίζει πως είναι σαθρή και αυτό τον κάνει βλάκα- εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα, αλλά εκείνη επιστρέφει τα βραδιά καθώς ετοιμάζεται να κοιμηθεί ή τα πρωινά, λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει τα ματιά του. Φαύλος κύκλος.

Αυτός ο Φαύλος Κύκλος της ηλιθιότητας, ισχύει σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου.

Έτσι λοιπόν μετά τους δήθεν “οργονίτες” από γύψο, κάποιοι ανίδεοι, αμόρφωτοι κι αμαθείς, θέλουν να μας πείσουν ότι γίνονται οργονίτες κι από τσιμέντο !!! ή ότι είναι δυνατόν να φτιαχτούν οργονίτες από τσιμέντο, χωρίς φυσικά να εξηγούν με ποια τεχνολογία ή που βασίζεται αυτή η κατασκευή, γιατί σχέση με την οργόνη έχει τόση, όση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο… μα τα πλοκάμια του Κθούλου, αν είναι δυνατόν, τόση ηλιθιότητα. Φυσικά, ή είναι υποχείρια των υπηρεσιών που αντιπαθούν τα μέγιστα τους σωστούς οργονίτες ή υπό νοητικό έλεγχο (εννοώ τις καταλήψεις), άλλη λογική εξήγηση αδυνατώ να δώσω !!

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ράιχ με τα θωρακισμένα – πανουκλιασμένα ανθρωπάκια. Που γράφει βρε πανουκλιασμένα ανθρώπινα ζώα ο Ράιχ για το τσιμέντο; Που;

Πρώτα πρώτα το τσιμέντο είναι διάσημο για την ιδιότητα του να απορροφά την ενέργεια της ζωής (την οργόνη) και να μην την αποδίδει ποτέ πίσω. Επί τη ευκαιρία σκεφθείτε γιατί τα σπίτια μας είναι κουτιά από τσιμέντο και όχι όπως παλιά με πέτρα και ασβέστη για κύριο συνδετικό υλικό. Θα μου πείτε η πρόοδος η πρακτικότητα και το κόστος. Τότε να τα χαίρεστε αυτά τα καλούδια και να μην δυσανασχετείτε για τις αρρώστιες, την ανία, τους καρκίνους, την κατάθλιψη και την αδυναμία που ταλανίζει τους ανθρώπους των πόλεων και των τσιμέντων.

Στους οργονίτες χρησιμοποιούμε για οργανικό υλικό πολυμερή μεγάλου μοριακού βάρους. Συνδυάζουμε ΟΡΓΑΝΙΚΟ κι ΑΝΟΡΓΑΝΟ ΥΛΙΚΟ. Μπορείτε να φτιάξετε οργονίτες και από κερί μέλισσας ή ρητίνη πεύκου. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε μια κατασκευή με ήπια γλυκιά ενέργεια πολύ χαμηλής ικανότητος μετατροπής της οργονοενέργειας DOR σε οργονοενέργεια OR. Θα χρειαζόσασταν τόνους τέτοιων κατασκευών για να κάνετε την δουλειά μιας μικρής πυραμίδας του Orgonodrome.gr!

Οι σωστοί οργονίτες είναι ένα μεγάλο θέμα από πλευράς ατομικής προστασίας.

Για όσους γνωρίζουν τα γράφω πιο κρυπτικά, αν και οι περιγραφές στο Οrgonodrome.gr είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΕΣ για όσους διαθέτουν την ικανότητα να Διακρίνουν το Ολοφάνερο.

Όταν κάποιος  παίρνει κρυστάλλους και τους καλύπτει με πολυεστέρα ή εποξική ρητίνη, σαν αποτέλεσμα δεν έχει οργονίτη αλλά κρυστάλλους ανακατεμένους με πολυεστέρα και μόνο. 

Τώρα, γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν, αφού δεν τα φτιάχνουν συνειδητά αλλά, οι καταλήψεις τους έχουν τον έλεγχο !!! Τι να κάνουμε, πως να προστατευθούμε από τους τσαρλατάνους που κατακλύζουν το σύμπαν; Μα με τους γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους. Όπως οι τσαρλατάνοι κάνουν σωστά την δουλειά τους καταστρέφοντας κάθε τι καλό και διαιωνίζοντας την βλακεία τους, έτσι και οι καλοί άνθρωποι έχουν τρόπους να προστατευθούν από την βλακεία.

Κάνοντας μια βόλτα στους αυτοαποκαλούμενους “κατασκευαστές οργονιτών” ντόπιους και ξένους διαπιστώνει κανείς ένα αλαλούμ. Βλέπει κατασκευές που είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από οργονίτες, που να δικαιολογούν το όνομα τους. Κάποιες κατασκευές είναι όντως όμορφες, αλλά απέχουν παρασάγγας από την έννοια του οργονίτη. Αυτό το αλαλούμ είναι σκόπιμο, είναι κλασική τεχνική Αντι-προπαγάνδας, αποπροσανατολισμού και καταστροφής ενός προϊόντος, μιας ιδέας ή η καταστροφή οποιουδήποτε είναι μη αρεστό, δηλαδή η σκόπιμη και δόλια καταστροφή σε οτιδήποτε κάνει καλό, σε καλούς και υγιείς ανθρώπους.

Ω ναι ο Άρχοντας, ξέρει τι κάνει και το κάνει πολύ καλά.

Δεν φθάνουν οι «κατασκευαστές» που φτιάχνουν ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, με κύριο χαρακτηριστικό τους εκτεθειμένους κρυστάλλους για να φαίνονται πιο “όμορφοι” οι οργονίτες, υπάρχουν και οι αντιγραφείς! Οι αντιγραφείς χρησιμοποιούν γνώσεις που τους έδωσα και προσπαθούν με κόπο ν’ αποδείξουν ότι η αλεπού είναι 100 χρονών και τα αλεπουδάκια 110! Αμ δε!! … η αλεπού δεν είναι τυχαία … αλεπού, μέχρι το αλεπουδάκι να την φτάσει -αν κι όποτε- θα φάει η μούρη του χώμα.

Ενώ έμαθα σε κάποιους (τους ξέρετε) να φτιάχνουν οργονίτες, λίγο αργότερα φάνηκε το πραγματικό τους πρόσωπο, οι καταλήψεις τους δηλαδή, γιατί δυστυχώς βρίθουν στον χώρο, λόγω της δύναμης που έχουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες, οπότε αποτελούν στόχο των ανόργανων αρπαχτικών όντων και άρχισαν να τους ανακατεύουν με  ματζούνια και την δήθεν “μαγεία”.

Δεν θα κουραστώ να το λέω … “μαγικά” προϊόντα ενέργειας [ποιας ενέργειας άραγε;] αστρικές προστασίες [προστασία τίνος από ποιόν άραγε;] μαντζούνια, λαδάκια, λιβάνια κι οργονίτες δεν πάνε μαζί κι αντάμα. Όπου τα βλέπετε μαζί, σίγουρα αυτό που παίρνετε Δεν είναι οργονίτης. Οι οργονίτες είναι επιστήμη κι όχι μαγεία.

Διάφορες «μαγικές» επιγραφές, διάφορα αστεία μαντζούνια μέσα στην κατασκευή, μενταγιόν της Μαρίας Μαγδαληνής και τυραννόσαυρος Ρεξ (!) μοντέλο κεραυνός του Δια και το πλοκάμι του Αζώρ, μαγικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα και …το γνωστό λουρί της μάνας. Πόση σύγχυση υπάρχει μέσα στο νου τους; Δεν είναι δύσκολο να απαντήσουμε, φαίνεται στις κατασκευές τους. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ράιχ… και φυσικά μιας κι έχουν άγνοια κι ανικανότητα να γράψουν μια αράδα σχετικά με τις κατασκευές που πουλάν, αντιγράφουν και τα κείμενα μου αλλοιώνοντας και διαστρεβλώνοντας τα, νομίζοντας πως οι άνθρωποι που μας διαβάζουν, αγοράζουν και χρησιμοποιούν τους οργονίτες μας, επαναλαμβανόμενα, χρόνια τώρα, ξανά και ξανά και ξανά, είναι το ίδιο ηλίθιοι με αυτούς.

Βρε ζουλάπια [που ‘λεγε κι η γιαγιά μου] είναι δυνατόν στο Ιντερνέτ να αντιγράφετε τα κείμενα μου να φτιάχνετε βιβλία και να τα πουλάτε για δικά σας; Αναφέρομαι στον κακομοίρη, δήθεν εκδότη, δήθεν συγγραφέα, αντιπροπαγαδιστή, ένα σκουπίδι που δεν αξίζει ούτε η αναφορά στο όνομα του, δεν ξέρει το κακόμοιρο ζώο ότι τα κείμενα που έχει εκδώσει ήδη, είναι αποσπάσματα από άρθρο μου που χει ήδη δημοσιευτεί από το 2011, επίσης δεν γνωρίζουν τα ανθρώπινα ζώα ότι δεν είναι όλοι τόσο ηλίθιοι όσο η αφεντιά τους.

Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη ότι έχουν τόσο διεστραμμένο μυαλό ώστε να κατασκευάζουν τσιμενίτες και να τολμούν να τους παρουσιάζουν σαν οργονίτες. Σαν τούβλα -όπως οι ίδιοι- ίσως να κάνουν, σαν οργονίτες ούτε κατά διάνοια.  Ας δούμε τις οδηγίες ενός κατασκευαστή Cemenite και γελάστε με την βλακεία του ... άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος για την επιτυχή αντιμετώπιση της παράνοιας.

[…] O Cemenite είναι μια εκδοχή οργονίτη κατασκευασμένου από τσιμέντο Portland και κομμένα κομμάτια σε σπείρες από μονωμένο καλώδιο χαλκού με διάμετρο 3mm για να παραχθεί μια θηλυκή συσκευή οργονίτη. Είναι πολύ σημαντικό να μην προσθέσετε άλλο συστατικό, ακόμη και κρύσταλλο, καθόσον το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Η χρήση αλουμινίου αντί του χαλκού θα παράξει μια αρσενική συσκευή οργονίτη. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί γυμνό σύρμα, θα έχει πιο αδύναμο αποτέλεσμα από το μονωμένο. Το ίσιο σύρμα είναι ασθενέστερο από αυτό σε σπείρα. Αποφεύγετε τα μυτερά καλούπια γιατί θα τον κάνετε πιο αρσενικό.

Το καλώδιο χαλκού να είναι πλαστικό / τεφλόν / με μόνωση από PVC. Χρησιμοποιείστε UTP καλώδιο δικτύου. Θα περιέχει 8 σύρματα χαλκού με μόνωση από τεφλόν. Θα χρειαστείτε δύο μέτρα για ένα cemenite.Ίσο με  16 μέτρα ενός ενιαίου σύρματος. Το καλώδιο τότε θα πρέπει να γίνει πηνίο. Πρέπει να κάνετε δεξιόστροφη περιέλιξη, όπως η φορά του ρολογιού.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή δύο καλώδια  για να τυλίξετε  κάθε πηνίο. Είναι δεξιόστροφα όταν πηγαίνει πιο μακριά από εσάς. Χρησιμοποιείστε  πηνίο με εσωτερική διάμετρο 3 χιλιοστών.

Το διάκενο (κενό) του τυλίγματος μπορεί να είναι σφιχτό ή αραιό αλλά το μήκος του πηνίου πρέπει να είναι μικρότερο από τη διάμετρο. Με  διάμετρο 3 mm (χιλ). πηνίου, το μήκος του πηνίου πρέπει να είναι μικρότερο από 3mm. Το τσιμέντο πρέπει να είναι γκρι τσιμέντο, επίσης γνωστό ως Οriginal Portland Cement (OPC). Το χρώμα πρέπει να είναι γκρι όταν είναι ξηρό. To λευκό δεν είναι αποδεκτό. – Προσπαθήστε να γεμίσετε το κέντρο όλου του πηνίου με το τσιμέντο. Προσπαθήστε να αποτρέψετε να παγιδευτεί αέρας.[…]

Αν καταλάβατε την παράνοια του θέματος, πέστε μου κι εμένα.

Για έναν υγιή άνθρωπο η ενέργεια του υλικού σώματος του και η ενέργεια του αιθερικού σώματος του βρίσκονται σε αρμονία, είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων πως «σε ένα υγιές σώμα υπάρχει και μία υγιής ψυχή» μπορούμε όμως να το πούμε και ανάποδα, «χωρίς υγιή ψυχή δεν υπάρχει υγιές σώμα»

Η θεραπευτική ιατρική του Ασκληπιού, του Αλκμαίωνα του Κροτωνιάτη, του Γαληνού, του Ιπποκράτη που θεράπευαν με δακτυλοπίεση και από απόσταση ως άριστοι γνώστες την Αιθερικής Ενέργειας, είναι γνωστή. Ως άνθρωποι και δη Ελληνες, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη βαθύτερη προγονική μας σχέση με τους αρχαίους Έλληνες θεραπευτές, την δύναμη και την ζωντάνια που εκπορεύεται από τον Αιθέρα, έστω κι αν δεν γίνεται αντιληπτή. Η θεραπευτική Αιθερική δύναμη ενυπάρχει στην Φύση και σε ολόκληρη την Δημιουργία, ενυπάρχει όμως και στους εσωτερικούς κόσμους της Ψυχής κάθε ανθρώπου.

Η Οργόνη που ανακάλυψε ο Βίλχελμ Ράιχ είναι απόρροια της Αιθερικής Ενέργειας και όπως είναι γνωστό, η ίδια η Δημιουργία βασίζεται στον Νόμο των Αντιθέτων έτσι και η οργόνη αποτελείται από την θετική Ενέργεια της ζωής την OR και την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, δηλ. η εξαντλημένη μορφή της OR. Οι οργονίτες του Orgonodrome ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την θανατηφόρα για την ζωή DOR στην ζωοδότη ενέργεια OR, εμπλουτίζοντας με την πολύτιμη ενέργεια το Αιθερικό σώμα και κατά προέκταση το Φυσικό.

Όμως υπάρχουν και όντα που τρέφονται από την Αιθερική Ενέργεια, ειδικά με την οργόνη OR όπως τα Εγρηγορότα ή Ιπτάμενοι ή Βολαδόρες ή Σκιές και μας γεμίζουν με τις απόρροιες της, την θανατηφόρα για τον άνθρωπο οργόνη DOR, άρα ο άνθρωπος και όλα τα πλάσματα που έχουν αυτή την ενέργεια της ζωής τα συντηρούν, όμως μόνον αν τυχόν αφήσουν, τρύπες ενεργειακές στο Αιθερικό τους Σώμα.

“Απλοϊκός οδηγός” αγοράς Οργονίτη.

Τα μάτια σας …και δεκατέσσερα …και εικοσιτέσσερα.

Από την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι οργονίτες ξεκίνησε η αντιπροπαγάνδα κι ένας κρυφός, άνευ προηγουμένου πόλεμος εναντίον τους. Οι μυστικές υπηρεσίες οι επιφορτισμένες με το αντικείμενο, εξαπέλυσαν τα MK/kids κατά των forums, blogs. Αυτό φυσικά γίνεται και στα Ελληνικά forums, blogs με κάθε θέμα που τους πειράζει, όπως τα Εθνικά θέματα, κατασκευές οργονιτών κλπ. (Διάβασε το άρθρο μου: Fake Orgonites & Flower of Life) Τα κατάφεραν σε μεγάλο ποσοστό, να ελέγξουν τους φερέλπιδες κατασκευαστές, να τους διαλύσουν και να περάσουν στον έλεγχό τους κάθε εποικοδομητική προσπάθεια κατασκευής οργονιτών ή gifting. Αυτό φυσικά είναι προσωρινό, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους, που μας επιτρέπουν να τους αναγνωρίζουμε και να τους απομονώνουμε.

Αγοράστε οργονίτες και τι να προσέχετε

>Ο κάθε είδους οργονίτης επιβάλλεται, να έχει Α Π Λ Η κατασκευή και σε σχήμα και σε υλικά. Περίεργα και περίτεχνα σχήματα πρέπει να αποφεύγονται. Επίσης ΔΕΝ αγοράζετε ποτέ, αν έχουν κρυστάλλους ΕΞΩ από το matrix ρητίνης ρινισμάτων Π Ο Τ Ε. Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι φορτίζονται με πληροφορίες, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Υπάρχουν κακόβουλοι, οι ηλίθιοι, που λέγαμε πιο πάνω, αυτό κάνουν.

>Φορτίζουν τους κρυστάλλους, με αρνητικές πληροφορίες, για να ικανοποιήσουν το ασήμαντο εγώ τους και να ταΐσουν, τις λογής λογής καταλήψεις τους. Μπορεί να δείτε σωστά κατασκευασμένους οργονίτες και να παραγγείλετε, όταν όμως τους παραλάβετε και δείτε ότι έχουν απ’ έξω τους κρυστάλλους, τότε καταλαβαίνετε πως είναι δόλια προγραμματισμένοι, ποιος ξέρει για ποιόν λόγο.

>Αν δεν μπορείτε να τους επιστρέψετε, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, γιατί συνήθως δεν τους παίρνουν πίσω, απλώς θάψτε τους στην γη και αυτή θα τους καθαρίσει και αδρανοποιήσει, μπλοκάροντας τον όποιον αρνητικό προγραμματισμό. Επίσης μην αγοράσετε, Π Ο Τ Ε, εάν σας ζητούν ημερομηνία γεννήσεως και ειδικότερα την ΩΡΑ. Μην δίνετε τέτοια προσωπικά στοιχεία, θα συμπλήρωνα, μην τα αναγράφετε στο διαδίκτυο γιατί είστε ενεργειακά ανοιχτοί κι εκτεθειμένοι.

>Αγοράστε από νόμιμες εταιρίες που δεν ασχολούνται με παραεμπόριο, Χωρίς γωνιώδη, πολύπλοκα σχήματα. Εκτός της πυραμίδας στις αναλογίες του Χέοπος και μόνο. Με τους κρυστάλλους ΜΕΣΑ στο matrix του οργονίτη δηλ. να μην φαίνονται σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο.

> Η Τιμή να είναι ανάλογη της καθαρότητας των υλικών, συναρτήσει του χρόνου παρασκευής και των νόμιμων προσαυξήσεων κάθε είδους Φ.Π.Α. κλπ.

> Αυτό που παραλαμβάνεται να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε παραγγείλει. Επειδή είναι χειροποίητες κατασκευές, διαφέρουν ελάχιστα το ένα από το άλλο, αλλά ποτέ στα βασικά. Αυτό μόνο το orgonodrome μπορεί να το εγγυηθεί και μάλιστα με σφραγίδα εγγύησης.

> Αν δεν σας έχουν ζητήσει προσωπικά δεδομένα, ώρα και μέρα γεννήσεως ή άλλα αντίστοιχα. Ποτέ μην τα δίνετε.

> Χρησιμοποιήστε για να αγοράσετε οργονίτες το ένστικτο, την θέληση, την πρόθεση κι όχι την λογική, Η λογική πρέπει να συμφωνεί με το ένστικτο και όχι το αντίθετο. Οι οργονίτες ανήκουν στο πεδίο του αιθερικού, άρα στο πεδίο του ένστικτου, η λογική έπεται. Θα έλεγα για να ακριβολογώ ότι σημασία έχει η λογική του ένστικτου, αλλά θα πρέπει να το αναλύσω και δεν είναι αυτό το θέμα ετούτου του άρθρου, αναζητήστε το στα προσεχώς.

Υλικά κατασκευής οργονιτών

Τεράστιο ρόλο παίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Ως προς τα ρινίσματα τα μόνα που κάνουν δουλειά, είναι πρώτα από όλα ο Χαλκός, δεύτερο έρχεται το Αλουμίνιο και τελευταίο ο Μπρούτζος, από τόρνο κατά προτίμηση. Τα ιδανικά υλικά είναι η σκόνη χαλκού, αλουμινίου, τιτανίου, όμως είναι δυσεύρετα και ακριβά.

Επίσης άριστο υλικό για κατασκευές τύπου Α+ είναι ο χημικώς καθαρός χαλκός τον οποίο χρησιμοποιούν οι αργυροχρυσοχόοι, εκτός όμως από ακριβός είναι και πολύ βαρύς. Επίσης η πλατίνα και το ασήμι, υλικά ως γνωστόν ακριβά και δυσεύρετα σε μεγάλες ποσότητες και συγκεκριμένης κοκομετρίας. Απαγορεύεται ο χρυσός σε μεγάλη εφαρμογή, αν δεν είναι απόλυτα καθαρός και συνίσταται, μόνο σε κατασκευές ραδιονικής.

Τα ρινίσματα που αποφεύγουμε είναι σιδήρου και ατσαλιού γιατί μαγνητίζονται και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε με τίποτα. Αλλά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για φτηνή λύση gifting ειδικά σε μεγάλες ποσότητες και όταν δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε άλλα υλικά. Κάτι ακόμη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι υλικά από την θάλασσα. Άλλωστε ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα ο W. Reich ανακάλυψε την οργόνη.

Κοχύλια, που έχουν φυσική σπείρα, σωστά τοποθετημένα, όχι χαοτικά και πολύ λεπτή άμμος από ημιδιαφανή βοτσαλάκια ροζ χαλαζία, μόνο, από εκεί που σκάει το κύμα, φτιάχνουν πολύ καλούς οργονίτες. Όχι φυσικά τύπου Α, αλλά πολύ αξιόλογους ειδικά για gifting.

Είναι πολύ καλά υλικά και για τους λεγόμενους διακοσμητικούς οργονίτες, μαζί με αποξηραμένα άνθη, γιατί “χωματίζουν” πολύ ευχάριστα την ατμόσφαιρα. Το μειονέκτημα αυτών των φυσικών υλικών είναι ότι χρειάζεται πολύ καλή γνώση και διάλεγμα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Τώρα το οργανικό υλικό πρέπει να είναι μόνο ή πολυεστέρας διάφανος ναυτικού τύπου (είναι πιο ακριβός, από τον απλό) ή εποξική ρητίνη κι αυτή ακριβότερη σε σχέση με τον πολυεστέρα. Οποιοδήποτε άλλο οργανικό υλικό, έχει χαμηλή έως μηδενική απόδοση. Αποφεύγονται η φυσική ρητίνη, κερί, υδρύαλος, πλεξιγκλάς κλπ. ως μη αποτελεσματικά.

Το σχήμα επίσης στις μεγάλες κατασκευές πρέπει να είναι Ημισφαιρικό ή σε σχήμα ανεστραμμένης Κούπας, ή Κωνικό, ή Πυραμίδα ΜΟΝΟ με τις αναλογίες αυτής του Χέοπος. Υπάρχει λόγος για αυτό: η οργόνη κινείται αργά και δεν συμπαθεί τις Γωνίες, εξαίρεση όπως ανέφερα η πυραμίδα μόνο με αναλογίες του Χέοπος. Υπάρχει λόγος που απαγορεύονται οι γωνίες στους οργονίτες. Δείτε σχετικά με τον Lovecraft και το “γωνιώδες βλάσφημο χάος” ψάξτε το θέμα πριν αγοράσετε ή χρησιμοποιήσετε οργονίτη με γωνίες. Εξαιρούνται οι διακοσμητικοί που είναι … για διακόσμηση.

Κρύσταλλοι: Η αρχή είναι μία, ο κεντρικός και μεγαλύτερος κρύσταλλος και καλύτερα να είναι ο μοναδικός, πρέπει πάντοτε να είναι Clear Quartz δηλαδή καθαρός χαλαζίας και ανεπεξέργαστος. Ο λόγος είναι ότι έχει την υψηλότερη δόνηση. Συμπληρωματικά μπορεί να υπάρχουν στην βάση και κάποιοι άλλοι σε μικρότερο όμως μέγεθος. Αυτοί είναι: Αιματίτης (εδώ απαιτείται ιδιαίτερη γνώση) μόνο σκούρος Αμέθυστος, Γρανάτης, Τουρμαλίνη Πράσινη η Κόκκινη, Περίδοτο, Λάπις Λάζουλι, Αμαζονίτης και Κορνεόλιο. Απαγορεύεται όλοι μαζί.

Όχι όμως όλοι μαζί και να μην φαίνονται, δηλ. να είναι μέσα στο matrix του οργονίτη. Κατασκευαστικός Νόμος Απαράβατος. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ. Αυτό δεν σηκώνει συζήτηση, ούτε εξαιρέσεις. Έχω θάψει εκατοντάδες οργονίτες, σε αποτυχημένες κατασκευές, με πολύτιμα υλικά, γιατί φαίνονταν οι κρύσταλλοι.

Γενικά ο κατασκευαστής οφείλει να γνωρίζει καλά τις ιδιότητες των κρυστάλλων (που αλλάζουν μέσα στο matrix του οργονίτη) και να φροντίζει για την σωστή ποιότητα τους. Υπάρχουν χαλαζίες ανεπεξέργαστοι που στοιχίζουν ακριβά ο ένας και υπάρχουν και αυτοί που είναι του κιλού, ομοιόμορφοι, γυαλιστεροί, πάμφθηνοι και πουλιούνται ανά δεκάδες. Να αποφεύγεται οτιδήποτε ηλεκτρονικό που είναι συνδεδεμένο, εκτός από Zapper που δουλεύει στους 15Hz, σε κατασκευές Power Wand. Ακόμη κάτι πολύ σημαντικό, τους οργονίτες που έχετε στο σπίτι σας ποτέ μην τους ακουμπάτε σε μέταλλο, αλλά πάντα, πάνω σε ξύλο κατά προτίμηση, πλαστικό, μάρμαρο η πέτρα.

Ένα μυστικό που δεν είναι μυστικό.

Πολεμείστε την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων… Τώρα.

Βρείτε τι δεν θέλουν να ξέρετε. Κάντε τι δεν θέλουν να κάνετε. Υπάρχει ένα μυστικό, που δεν είναι μυστικό, πολύ απλό και αποτελεσματικό που χρησιμοποιείτε σε όλον τον πλανήτη από όσους το έχουν ανακαλύψει και χρησιμοποιούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα, στην καθημερινότητα τους και στην υγεία τους. Οι δυνάμεις της λεγόμενης Νέας Τάξης, φοβούνται τους Οργονίτες περισσότερο από κάθε τι, γιατί δουλεύουν σε πολλά επίπεδα και εξουδετερώνουν τις αρνητικές ενέργειες DOR που εστιάζονται πάνω στους ανθρώπους σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Σκεφτείτε, αν και όσοι μπορείτε.

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κατάθλιψη; Είναι μόνο η κοντινή σας Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας ή αυτή η κεραία έχει μια ντουζίνα ακόμη μυστικούς σκοπούς, ώστε βασικά να την κάνει ένα τακτικό τεχνολογικό στρατιωτικό όπλο που επίσης χρησιμοποιείται στον Έλεγχο του καιρού, εκτός από τον έλεγχο του Νου. Ναι, τώρα μπορείτε να καταπολεμήσετε αυτή την επιρροή. Με ένα καλό μενταγιόν οργονίτη εξαφανίζονται οι επιρροές. Το ιδανικό είναι να γίνει ο ίδιος ο άνθρωπος οργονίτης [ενεργοπληροφοριακά] και μέχρι να συμβεί αυτό, η χρήση ενός σωστά κατασκευασμένου οργονίτη μενταγιόν, είναι απολύτως απαραίτητη.

Στην Ιαπωνία, χάρις στις ηρωικές προσπάθειες του Tetsuzi Moriwake στην Hiroshima και του Ayumi Sasaki στο Hokkaido, που ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια τοποθετώντας 200 Chem Busters και χιλιάδες Earthpipes στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας με την βοήθεια και άλλων εθελοντών απέτρεψαν την εκδήλωση του σεισμού στην ενδοχώρα. Βέβαια αρκετοί το πλήρωσαν με την ζωή τους. Γι’ αυτό η Δύση χρησιμοποιώντας όλα τα Haarpοειδή χτύπησε στον Ειρηνικό. Υπάρχει και η χοντρή μεταφυσική πλευρά του θέματος, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Με οδηγό το ένστικτο όχι την λογική. Δεν κάνει ποτέ λάθος.

Στο θέμα “αγορά οργονίτης” το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και συμπληρωματικά τα μάτια σας. Τι νοιώθετε όταν βλέπετε αυτόν που σας πουλά οργονίτη; Ρωτήστε τον λεπτομέρειες, ξέρει τι πουλάει; Ενημερωθείτε πρώτα για το τι είναι αυτό που θέλετε να πάρετε και μετά ρωτήστε αυτόν που το πουλάει. Τον ίδιο τον κατασκευαστή και όχι τα κείμενα από κάποιο blog που συνήθως έχει αντιγράψει από εμένα. Είναι ο ίδιος υγιής, δυνατός; Το περιβάλλον του;

Το έχω κάνει πολλές φορές, να ρωτάω λεπτομέρειες στο θέμα και οι απαντήσεις είναι “τι βλέπουν τα αυτάκια μου και τι ακούν τα μάτια μου” !!! Το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό, ιλαροτραγωδία, όπως όλα σχεδόν στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Διάφοροι γραφικοί κι αστείοι τύποι και τύπισσες με κύρια ασχολία δήθεν το Ρέϊκι, [που το ‘χουν εκφυλίσει κι αυτό] τα μαγικά λαδάκια, τα λιβάνια και τις Κρύσταλλο -“θεραπείες” άρχισαν να κατασκευάζουν και να πουλούν κάτι κατασκευές σαν οργονίτες, γιατί το βρήκαν σαν εύκολο τρόπο να τα κονομήσουν.

Ξανά σημειώνω εδώ, πως για να γίνουν σωστές κατασκευές οργονιτών, χρειάζονται κάμποσες χιλιάδες ευρώ για αγορά υλικών από όλο τον κόσμο και πολλές αποτυχίες μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανένας τσαρλατάνος σε καμία εποχή σε κανένα αντικείμενο, δεν μπορεί να διαθέσει χρήμα, χρόνο και κόπο, γιατί σκοπός τους είναι μονάχα το εύκολο ά-κοπο και ά-μεσο χρήμα.

Όταν δε αποτύχουν με τις σαχλαμάρες που κατασκευάζουν, γιατί είπαμε δεν μπορείς να κοροϊδέψεις ούτε τα φυτά, ούτε τους ανθρώπους με μυαλό στο κεφάλι τους, τότε στρέφονται εναντίον των οργονιτών. Διαβάζω για πρώην δήθεν “κατασκευαστές” να κακολογούν τους οργονίτες, ενώ γνωρίζω ότι δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο του Ράιχ, του Τέσλα, του Λακόφσκυ, του Ράϊφ ή όποιου άλλου σχετικά με τον αιθέρα, τις συχνότητες, την ζωή, την υγεία και οι όποιες γνώσεις τους περιορίζονται στο να αναπαράγουν τα Νεοταξίτικα μιμίδια.

Αλλωστε για να διαβάσει κάποιος Ράιχ, Λακόφσκυ ή Τέσλα, απαιτείται ΝΟΗΣΗ και για να μελετήσει απαιτείται ΔΙΑΚΡΙΣΗ … λέξεις άγνωστες στα ανθρώπινα μιμίδια.

Αντί να αρχίσουν οι ηλίθιοι, που λέγαμε πιο πάνω, να φτιάχνουν απλούς μικρούς, φτηνούς και να τους κάνουν “δωράκια” στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ώστε να μειωθεί η αρνητική συνιστώσα της ηλεκτρονικής κουβέρτας που δημιουργούν για να ακυρώνεται το ψέκασμα, έκαναν το αντίθετο.

Έφτιαξαν μεγάλους οργονίτες χωρίς να ακολουθούν τους κανόνες. Μερικοί μάλιστα χρησιμοποίησαν τις εικόνες από άρθρο μου για να «εμπνευσθούν» και κατέληξαν σε αστεία, μα και επικίνδυνα αποτελέσματα.

Για να φτιάξει κανείς λειτουργικούς κι αποτελεσματικούς οργονίτες απαιτείται ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ κι ακολουθεί απλές αρχές, χρησιμοποιεί άριστης ποιότητος υλικά και απαιτείται πρακτική πείρα από 2-3 χρόνια και φυσικά πολλά αποτυχημένα πειράματα. Τους έδωσα τις γνώσεις φιλτραρισμένες από την πείρα μου, για να μην πέσουν στην παραπληροφόρηση που υπάρχει στο Ιντερνέτ, αλλά φυσικά τα έκαναν όλα αχταρμά.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι οι ενέργειες του ίδιου του κατασκευαστή, πρέπει να είναι καθαρές και να μην ασχολείται με channeling, Ρέικι, στην εκφυλισμένη του πρακτική, “μαγικά” αντικείμενα και λοιπά, διότι τότε “χρωματίζεται” αρνητικά η κατασκευή. Άλλωστε είναι άμεσα αντιληπτό, γιατί έχει χαμηλή απόδοση. Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι, που μπορούν να προγραμματιστούν! Αυτό δεν θα κουραστώ να το λέω, γιατί έχω δει τα τραγικά και άσχημα, αποτελέσματα ανάλογων κατασκευών. Εάν όμως οι κρύσταλλοι, είναι μέσα στο matrix των ρινισμάτων και της ρητίνης, όσο και να τους προγραμματίσουν, το πολύ πολύ να μην λειτουργεί ο οργονίτης.

Ακούω και διαβάζω από τα ανθρώπινα ζώα στην αντιπροπαγάνδα που προσπαθούν να κάνουν σχετικά με το θέμα «οργονίτες» ότι ο άνθρωπος είναι πνευματικό κι ενεργειακό ον, δεν έχει ανάγκη από ένα αντικείμενο, εν προκειμένω από έναν οργονίτη, για να είναι υγιής και ευδιάθετος. Συμφωνώ ότι κάποιοι άνθρωποι -Οχι όλοι- είναι Πνευματικά όντα, αλλά φυσικά ΟΧΙ σε υλικό επίπεδο. Γι’ αυτό χρειάζονται αυτοκίνητο για να μετακινηθούν, τροφή για να πάρουν δύναμη και υγεία, χέρια για να αγγίξουν, μύτη για να μυρίσουν, δεν πετάνε γιατί θα σπάσουν τα μούτρα τους, δεν αναπνέουν μέσα στο νερό γιατί δεν έχουν τα απαιτούμενα όργανα κλπ. κλπ.

Σε υλική υπόσταση απαιτούνται απολύτως απαραίτητα υλικά για την επιβίωση. Λογικό έτσι; Α, χα!!! φυσικά όχι για το συγκινησιακά πανουκλιασμένο ανθρώπινο ζώο, πρέπει να του εξηγείς το λογικό κι αυτονόητο. Ένας άνθρωπος είναι πνευματικό ον σε πνευματικό επίπεδο και υλικό-ενεργειακό ον σε υλικό-ενεργειακό επίπεδο.

Σαφώς το υλικό επίπεδο ακόμη και στην ενεργειακή του μορφή [αιθερική, αστρική, νοητική] είναι δευτερεύον σε σχέση με το πνευματικό, αλλά είναι ξεκάθαρα διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης και υπάγονται σε διαφορετικούς νόμους και κανόνες.

Σε πνευματικό επίπεδο το ανθρώπινο όν, δεν χρειάζεται πόδια για να περπατήσει, μύτη για να μυρίσει, αυτοκίνητο για να μετακινηθεί, κρεβάτι για να κοιμηθεί, ύπνο για να ξεκουραστεί, ούτε τηλέφωνο ή υπολογιστή για να επικοινωνήσει, ούτε διαστημόπλοιο για να πάει στην σελήνη ή όπου αλλού θέλει. Όποιος ζει με αυτόν τον τρόπο δηλ. με τον πνευματικό τρόπο δεν χρειάζεται ούτε τροφή, ούτε αναπνοή, ούτε φυσικά και οργονίτες, αφού δεν υπάγεται στους φυσικούς νόμους αλλά στους πνευματικούς. Πόσοι ζουν έτσι σε υλικό επίπεδο; Κ α ν έ ν α ς… όλοι μας υπαγόμαστε στους κανόνες και στους νόμους του υλικού ενεργειακού συμπαντικού κοσμικού γίγνεσθαι.

Τα συμπεράσματα δικά σας όπως άλλωστε και η ζωή σας, όσοι κι αν έχετε.

Αυτά τα ολίγα και καλές κατασκευές ή αγορές.

***

*Ion Maggos / 05-2014 / terrapapers.com
Απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Ιωνα Μαγγου Οργονίτες Η Ενεργειακή Δύναμη και απόσπασμα από άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE (139) Αυγούστου 2011

Αγοράστε Orgonions

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*