Topics:

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Ν.Τ.Π.

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη. Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο. Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά...

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Ν.Τ.Π.

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη.

Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο.

Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά αρκετά τρομακτικό βραχυπρόθεσμα. Ολες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε την σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στην θέση τους για την τελευταία μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα, αριστερά και δεξιά και θα προσπαθήσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι ακριβής σε αυτήν την περίπλοκη αναφορά. Οσον αφορά εμένα, αγωνίζομαι για τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο, λόγω της τρελής ποσότητας των πρόσθετων λεπτομερειών που η κάθε μέρα μας παρέχει. Ίσως ήταν λάθος να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά μου αρέσει μια καλή πρόκληση.

Η πτώση του δολαρίου

Εδώ απαιτείται μία μικρή παρένθεση. Η ιδέα της Ν.Τ.Π. είναι απλώς η επιθυμία μιας χούφτας διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια “ευτυχισμένη οικογένεια”. Ξεκίνησε το 1773 και αν και πέρασε σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, η έννοια και ο στόχος τους δεν έχουν αλλάξει. Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη δια του αμερικανικού δολαρίου από το 1944, τώρα απειλούνται από υπερπληθωρισμό, καθώς η μηχανή εκτύπωσης τους δουλεύει για χρόνια για να καλύψει τις παράλογες δαπάνες τους για την διατήρηση των πετρελαϊκών και πολεμικών πόρων που έχουν χάσει.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο επερχόμενος υπερπληθωρισμός, προκάλεσαν επίθεση σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες) για να εξαπλωθεί ο πανικός στον πληθυσμό, με την πολύτιμη βοήθεια των πιστών μέσων τους ενημέρωσης. Ακόμα κι αν ο ιός αυτός δεν είναι διαφορετικός από τους νέους ιούς που προσβάλλουν ανθρώπους κάθε χρόνο, ο τρόμος των μέσων ενημέρωσης έσπρωξε τους ανθρώπους να απομονώσουν εθελοντικά τον εαυτό τους μέσω του φόβου και της τρομοκρατίας. Κάποιοι έχασαν την δουλειά τους, οι εταιρείες χρεοκοπούν, ο πανικός δημιούργησε ένα χρηματιστικό δυστύχημα που αδειάζει τα πορτοφόλια και εξαφανίζει τα περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα μερικά τρισεκατομμύρια εικονικά δολάρια εκτός αγοράς να μειώσουν την πίεση από το νόμισμα.

Μέχρι στιγμής, καλά, αλλά όλα τα άλλα πήγαν στραβά σε αυτήν την απεγνωσμένη και απόλυτη “πολεμική κραυγή”. Ο κορυφαίος ιολόγος στον πλανήτη επιβεβαίωσε ότι η χλωροκίνη χρησιμοποιήθηκε από τους Κινέζους με θεαματικά αποτελέσματα για να θεραπεύσει τους ασθενείς, κατόπιν βελτίωσε το μαγικό φίλτρο του προσθέτοντας μια πνευμονική αντιβακτηριδιακή ουσία την αζιθρομικίνη και έσωσε όλες τις πρώτες 1000 περιπτώσεις, εκτός από μία. Ο Ντόναλντ Τράμπ επέβαλε αμέσως την ίδια μέθοδο μέσω ενός αγώνα κατά της δικής του Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων, που είχε αγοραστεί και ανήκε στο βαθύ κράτος.

Αυτό ανάγκασε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να μιλήσουν για το θαυματουργό Ελιξίριο του Didier Raoult, υπογράφοντας το ένταλμα θανάτου για την εμπιστοσύνη μας σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις και τις ιατρικές υπηρεσίες τους, την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούσαν να καταστρέψουν την άψογη φήμη του γιατρού, επικίνδυνες παρενέργειες ενός σχεδόν αβλαβούς φαρμάκου που έχει χρησιμοποιηθεί για 60 χρόνια για την θεραπεία της ελονοσίας.

Οχι τόσο μακριά στην Γερμανία, ο διεθνούς κύρους Dr. Wolfgand Wodarg σημείωσε ότι ο τεχνητός πανικός ήταν εντελώς άχρηστος, αφού αυτός ο ιός δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους που μας επηρεάζουν κάθε χρόνο. Αυτό αποτέλεσε μια καταπληκτική νίκη για τον Trump και τον γενικό πληθυσμό ενάντια τα κοινωνικά μέσα, που εξέθεσε όλα μαζί τα παθολογικά ψέματα των επίσημων καναλιών επικοινωνίας κάθε χώρας που ελέγχεται από την Ν.Τ.Π. Στην πραγματικότητα, η αξιοπιστία αυτών των κυβερνήσεων που είναι μαριονέτες έχει εξαφανιστεί γενικώς, η Ιταλία θα βγει από την ΕΕ αμέσως μετά την κρίση, γεγονός που θα προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο που θα επηρεάσει όλες τις χώρες της ΕΕ και τα μέλη του ΝΑΤΟ.

Φίλοι μου, η παγκοσμιοποίηση είναι νεκρή και έτοιμη για καύση.

Σκάβοντας την άβυσσο

Οι διεθνείς τραπεζίτες δεν το είδαν να έρχεται το 1991, όταν κυριαρχούσαν στο 95% του πλανήτη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Φάνηκε ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει την τελική αποστολή τους να ολοκληρώσουν το όνειρο των Οργουελιανών, να καταστρέψουν μερικές χώρες στην Μέση Ανατολή, να διευρύνουν το Ισραήλ και να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, το τελευταίο κομμάτι του παζλ που συναρμολογούν εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα, ξεκινώντας με την δήλωση Balfourτ το 1917.

Οταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε την Ρωσία, δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι θα κατάφερνε κάτι καλύτερο από τον αλκοολικό που είχε αντικαταστήσει. Ένας αξιωματικός της πρώην KGB έμοιαζε με μια επιλογή που οδηγούνταν περισσότερο από την νοσταλγία και όχι από την ιδεολογία, ο Πούτιν όμως είχε πολλά περισσότερα προσόντα απ’ ό,τι θα έβλεπε κανείς με μια πρώτη ματιά, πατριωτισμό, ανθρωπισμό, αίσθηση δικαιοσύνης, πονηρή μανία, έναν πανέξυπνο φίλο οικονομολόγο τον Sergey Glazyev ο οποίος μισούσε φανερά την Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά πρωτίστως ενσωμάτωσε την μετενσάρκωση της μακρόχρονης χαμένης ρωσικής ιδεολογίας της πλήρους πολιτικής και οικονομικής ανεξαρτησίας.

Μετά από μερικά χρόνια που πέρασε στο να στραγγίξει τον Ρωσικό βάλτο από τους ολιγάρχες και την μαφία, όπου ο προκάτοχός του είχε αφήσει μονοπάτι από άδεια μπουκάλια, ο Βλαδίμηρος σήκωσε τα μανίκια και έπεσε στην δουλειά με τα μούτρα.

Επειδή οι αντίπαλοί του είχαν λεηλατήσει τον πλανήτη για 250 χρόνια μέσω αποικισμού ασφαλισμένου από στρατιωτική κυριαρχία, ο Βλαδίμηρος γνώριζε ότι έπρεπε να ξεκινήσει κατασκευάζοντας μια ανίκητη στρατιωτική μηχανή. Και το έκανε. Παρουσιάστηκε με διαφορετικούς τύπους υπερηχητικών πυραύλων που τίποτε δεν τους σταματάει, τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον πλανήτη, τα καλύτερα ηλεκτρονικά συστήματα εμπλοκής και τα καλύτερα αεροπλάνα. Στην συνέχεια, για να βεβαιωθεί ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα ήταν μία επιλογή, εμφανίστηκε με αντικείμενα με τα οποία κατασκευάζονται εφιάλτες, όπως τους Sarmat, τους Poseidon και τους Avangard, όλοι ασταμάτητοι και ικανοί να καταστρέψουν οποιαδήποτε χώρα σε λίγες ώρες.

εικ. κάτω: Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κέντρο, μιλάει κατά την διάρκεια μιας ετήσιας συνάντησης με ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου της Άμυνας στην Μόσχα στις 24 Δεκεμβρίου 2019. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διαθέτει υπερηχητικά όπλα, οι στρατιωτικές δαπάνες είναι ένα κλάσμα του αμερικανικού στρατιωτικού προϋπολογισμού. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, αριστερά, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασιμόμ, δεξιά, παρευρίσκονται στην συνάντηση.

Με ένα νέο και ασύγκριτο οπλοστάσιο, θα μπορούσε να προχωρήσει και να νικήσει οποιαδήποτε δύναμη του ΝΑΤΟ ή οποιονδήποτε από τους αντιπροσώπους του, όπως έκανε από το Σεπτέμβριο του 2015 στην Συρία. Έδειξε σε κάθε χώρα ότι η ανεξαρτησία από το τραπεζικό σύστημα της NWO ήταν τώρα θέμα επιλογής. Ο Πούτιν κέρδισε όχι μόνο τον πόλεμο στην Συρία, αλλά κέρδισε την υποστήριξη πολλών χωρών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, οι οποίες ξαφνικά άλλαξαν πλευρά όταν συνειδητοποίησαν πόσο ανίκητη έγινε η Ρωσία.

Σε διπλωματικό επίπεδο, πήρε επίσης με το μέρος του την ισχυρή Κίνα και στην συνέχεια κατάφερε να προστατεύσει ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου όπως την Βενεζουέλα και το Ιράν ενώ ηγέτες όπως ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Muhammad Ben Salman της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να πάνε με το μέρος της Ρωσίας, η οποία δεν κρατάει μόνο το καλύτερο χαρτί στο πόκερ, αλλά ολόκληρο το τραπέζι με τα χαρτιά.

Τελειώνοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ελέγχει τώρα την πανίσχυρη αγορά πετρελαίου, τον αναπόφευκτο ενεργειακό πόρο που λιπαίνει τις οικονομίες και τους στρατούς, ενώ το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών μπορεί μόνο να παρακολουθεί, χωρίς κανένα μέσο για να μπορεί να το πάρει πίσω. Με τα απίστευτα αποτελέσματα που έχει επιτύχει ο Πούτιν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Νέα Παγκόσμια Τάξη ξαφνικά μοιάζει με ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα που πρόκειται να καταρρεύσει. Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών έχει αρρωστήσει ανεπανόρθωτα για πέντε χρόνια, αλλά τώρα στέκεται με μορφίνη και με το ζόρι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Τραγωδία και ελπίδα

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για έναρξη 3ου ΠΠ, η τελευταία πολεμική κραυγή βγήκε από τους θάμνους με την μορφή ενός ιού και την επακόλουθη δημιουργία μέσων μαζικής πανδημίας. Η κύρια εστίαση ήταν να αποφευχθεί ένας καταστροφικός υπερπληθωρισμός της τεράστιας μάζας του αμερικανικού δολαρίου που κανείς δεν θέλει πια, να ‘χει χρόνο για να εφαρμόσει το κρυπτογραφικό νόμισμα του εικονικού κόσμου, σαν οι τραπεζίτες που χάνουν συνεχώς, να έχουν ακόμα νόμιμη δύναμη να ελέγχουν τα χρήματά μας. Φάνηκε αρχικά ότι το σχέδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Τότε ο Βλαδίμηρος έβγαλε το περίστροφο του για να ξεκινήσει την ρωσική ρουλέτα και οι τραπεζίτες τίναξαν τα μυαλά τους με το τράβηγμα της σκανδάλης. Κάλεσε μια συνάντηση με τον OPEC και σκότωσε την τιμή του πετρελαίου αρνούμενος να μειώσει την παραγωγή της Ρωσίας, φτάνοντας το βαρέλι κάτω από τα 30 δολάρια. Χωρίς καμία σκέψη και σίγουρα ακόμη λιγότερο πόνο, ο Βλαδίμηρος σκότωσε την δαπανηρή δυτική παραγωγή πετρελαίου. Όλα τα δολάρια που είχαν αφαιρεθεί από την αγορά χρειάστηκε να επιστραφούν από την Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες για να αποφευχθεί η μείωση και η τελική καταστροφή. Αυτήν την στιγμή, οι αγαπητοί τραπεζίτες έχουν ξεμείνει από λύσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Trump ταρακούνησε και τους γκάνγκστερ με την γραβάτα.

Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέφευγαν το θέμα της χλωροκίνης, ένα παλιό χάπι που σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει την ελονοσία, ο Trump επέβαλε στο FDA την χρήση αυτού του φαρμάκου για ασθενείς μολυσμένους στις Η.Π.Α. Τα ΜΜΕ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αρχίσουν να μιλάνε γι ‘αυτό, γεγονός που πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση: οι εκτελεστικοί διευθυντές μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών απολύθηκαν επειδή έχασαν το συμβόλαιο των εμβολίων, χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με γενοκτονικούς ανόητους επειδή δεν χρησιμοποιούσαν το φτηνό και αβλαβές φάρμακο, ενώ μια εξωφρενική εγκληματική πράξη από μια κυβέρνηση εκτέθηκε στο άπλετο φως: η κυβέρνηση Macron είχε ανακηρύξει τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει την χρήση της, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας! Η ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις αυτές τις μέρες.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε την δική της θεραπεία, βασισμένη στο μαγικό φίλτρο του Dr Raoult. Ακόμα ένα τεράστιο χτύπημα, αυτή την φορά στην μεγάλη φλέβα της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει τώρα να εφαρμόσουν την θεραπεία του καλού γιατρού ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι ενός ρωσικού χαπιού που έρχεται για να σώσει τους πολίτες τους. Ο Πούτιν βρίσκεται σήμερα στην επιχείρηση διάσωσης: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, έστειλε 15 στρατιωτικά αεροσκάφη γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες απευθείας στην Βόρεια Ιταλία, αφού ένα αεροπλάνο βοήθειας από την Κίνα μπλοκαρίστηκε από την Τσεχική Δημοκρατία. Πρόκειται να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα ή η Ρωσία θα βρουν την αλήθεια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κορονοϊό, αλλά πιθανώς από ένα θανατηφόρο υβριδικό κοκτέιλ από δύο προηγούμενα εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη. Αυτά έγιναν σε δύο ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού.

Η διάτρηση

Είπα νωρίτερα ότι η κάθε μέρα φέρνει εκπληκτικά νέα. Λοιπόν, την Κυριακή 29 Μαρτίου, το πιο εκπληκτικό από αυτά έπεσε σαν ένας τόνος από τούβλα στα κοινωνικά μέσα: οι θεατές έμαθαν ότι ο Trump είχε πάρει τον έλεγχο του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, το οποίο χειρίζονται τώρα δύο εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών. Από όλες τις τρελές ειδήσεις τον τελευταίο μήνα, αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο συγκλονιστικό. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Trump εκπλήρωσε τελικά την εκλογική του υπόσχεση ότι βγάζει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, πράγμα που είχε οδηγήσει σε έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών. Έχει αναθέσει στον διαβόητο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αρχίσει να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για την Fed, πράγμα που σημαίνει ότι εθνικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, αποφεύγοντας την συντριβή της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιώτες επενδυτές στην συμφωνία.

εικ. κάτω: Ο Πρόεδρος Donald Trump χαιρετάει, με τον Jerome Powell τον υποψήφιο του, για να γίνει πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ στις 2 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η εξαιρετικά τολμηρή κίνηση έρχεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και μας υποχρεώνει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενωμένοι και έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι της Νέας Τάξης και της Ελευθερίας. Όπως δήλωνα συχνά πριν, σκέφτηκα ότι ο κόσμος θα αλλάξει βαθιά από το 2020 έως το 2024, διότι αυτά θα είναι τα τελευταία 4 χρόνια των δύο αυτών ηρώων στην πολιτική εξουσία των εθνών τους.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη αντιμετωπίζει τις δύο πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη και αυτή η ψεύτικη πανδημία άλλαξε τα πάντα. Έδειξε πόσο απελπισμένοι είναι οι τραπεζίτες και αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε με πυρηνικές κεφαλές να πετούν και στις δύο κατευθύνσεις, ο Πούτιν και ο Trump πρέπει να τους σταματήσουν τώρα. Τερματίζουμε τώρα την BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.

Ο κόσμος μας δεν θα είναι τέλειος, αλλά σύντομα θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος.

Η ανάσταση του Πάσχα έρχεται. Αυτή η περίοδος μπορεί να πάρει βιβλική μορφή.

@Sylvain LAFOREST /31-03-2020

Δουλεύοντας ως τηλεοπτικός διευθυντής ντοκιμαντέρ και ως δημοσιογράφος για 25 χρόνια, δημοσίευσε το 2016 το La Déprogr @ mmation (στην γαλλική γλώσσα) σχετικά με την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και το δεύτερο βιβλίο Wars and Lies Progressive Press.

/ orientalreview.org

Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης

Αναζήτησε τα άρθρα:

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη / Όπλα Η/Μ Αντεστραμμένου Χρόνου / Οι Μεγάλες Συμπτώσεις του Κόσμου.

Με άλλα λόγια, και οι δύο Φατρίες εργάζονται για την κατάρρευση της αγοράς, την καταστροφή του αντιπάλου τους και για να παραμείνει όποιος τα καταφέρει στην θέση του οδηγού. Οι πραγματικά χαμένοι είναι όσοι τοποθετούν τις οικονομίες μιας ζωής σε μια ναρκοθετημένη αγορά κεφαλαίου! Εάν η Φατρία Ένα -οι διεθνείς τραπεζίτες που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων- κερδίσει, θα εγκατασταθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση και οι άνθρωποι θα γίνουν σκλάβοι και θα χάσουν και τα ελάχιστα προνόμια που τους έχουν δώσει οι αφέντες τους …όσοι γλιτώσουν το πογκρόμ… και στοιχηματίζω ότι ΕΣΕΙΣ κι ΕΓΩ δεν θα είμαστε στους επιζώντες!

Εάν κερδίσει η Φατρία Δύο, υπάρχει ένα σχέδιο να πάρουν τα χρήματα που έχουν κλαπεί από ολόκληρο τον πλανήτη και να τα αποδώσουν στα κράτη από όπου προήλθαν. Τα σχέδια είναι έτοιμα και θα εφαρμοστούν άμεσα μόλις απελευθερωθούν τα χρήματα κι ωριμάσει το σχέδιο. Αν κερδίσει η Φατρία δύο, θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα μία μερικώς ελεύθερη ενέργεια για καθαρότερο περιβάλλον, αλλά όχι φυσικά για τηλεμεταφορές ή stargates. οι δούλοι είναι πάντα δούλοι ακόμη κι αν είναι δούλοι με κάποια έξτρα προνόμια από τον Κύριο. Εδωνά ταιριάζει «το μη χείρον βέλτιστον» όπου ΕΣΕΙΣ και ΕΓΩ θα είμαστε στους επιζώντες!  @Ιων Μάγγος “Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη”

 • Δεν εχω να πω κάτι περα απο συγχαρητήρια διότι επιτελους μπήκαν σε τάξη οι σκόρπιες σκεψεις που τριγυρίζουν τις τελευταίες ημέρες!!!! Τα λίγα σκεπτόμενα και υποψιασμενα άτομα που ελέγχονται δύσκολα νοητικά θα καταλάβουν….οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να βλέπουν τα παπαγαλάκια και τους υπαλλήλους…. χίλια μπράβο και ευχαριστούμε πολυ για αυτο το εξαιρετικό άρθρο,να ειστε καλά!!!!!!

 • Καλημερα σας.Θα ηθελα να αναδημοσιευσω μερικα αρθρα σας.Μπορω να το κανω?

  • Ναι, φυσικά και μπορείς αγαπητέ Στέλιο.

 • (ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ και ανατίναξης των πυρηνικών εργοστασίων) Αγαπητέ Nick δεν αναδημοσιεύουμε σάιτ ούτε βιντεάκια. Μπορείς να γράψεις όμως την θέση σου.

  • Εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη γίνονται σωρηδόν σε όλα τα κράτη κι εδώ γίνονται και με ολέθρια αποτελέσματα.

 • το άρθρο σας μου προωθήθηκε ως ”εναλλακτική” ερμηνεία των τεκταινομένων. ενδιαφέρθηκα, μιας και με ενδιαφέρουν πάντα τέτοιες εναλλακτικές ερμηνείες, ακόμη κι αν κινούνται στα όρια της πραγματικότητας, ενίοτε περιέχουν στοιχεία για σκέψη. δυστυχώς το άρθρο σας ήταν μάλλον απογοητευτικό στην ανάλυσή του κι αυτό διότι προβαίνει σ’ ένα κολλάζ από αναπόδεικτες και αυθαίρετες, αξιωματικές ”αλήθειες” αναμεμιγμένες με πραγματικά στοιχεία. επιγραμματικά, και χωρίς να εξαντλώ τα στοιχεία:
  1) λέτε για παράδειγμα πώς Ν.Τ.Π. είναι απλώς η επιθυμία μιας χούφτας διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια «ευτυχισμένη οικογένεια». καταρχήν τι εννοείτε με τον όρο διεθνείς τραπεζίτες; οι εθνικοί τραπεζίτες, δεν θεωρούνται μέρος της εξίσωσης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος; ο γερμανός, ο αμερικάνος, ο κινέζος, ο ρώσος, ο γάλλος στουρνάρας δεν αποτελούν μέρος αυτού του συστήματος και δεν διαχειρίζονται τρισεκατομμύρια ή δεν εκπονούν οικονομικές πολιτικές είτε νομισματικές, είτε άλλες; και για να έχουμε το καλό ρώτημα, τις πολυεθνικές, τους έμπορους όπλων, τους βαρώνους των ναρκωτικών και της λευκής σαρκός δεν τους συνυπολογίζετε στην ”ευτυχισμένη οικογένεια”;

  2) λέτε: Προκειμένου να αποφευχθεί ο επερχόμενος υπερπληθωρισμός, προκάλεσαν επίθεση σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες) για να εξαπλωθεί ο πανικός στον πληθυσμό. υποθέτω πώς αυτοί που προκάλεσαν την επίθεση ήταν οι τραπεζίτες, σωστά; (αν και δεν μας λέτε πώς το κατάφεραν αυτό) και την προκάλεσαν με τον κορωνοιό. δυστυχώς δεν προσκομίζετε κανένα απολύτως στοιχείο, δεν επικαλείστε καμία πηγή περί του αν αυτός ο ιός προήλθε από τη φύση ή ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο. η μπλογκόσφαιρα βρίθει από τέτοιες θεωρίες, κανείς όμως δεν έχει προσκομήσει αποδείξεις. κι επιπλέον, εδώ έχουν χτυπηθεί 209 χώρες/κράτη/επικράτειες/εδάφη στον πλανήτη, και μια απ τις πιο χτυπημένες, μέχρι νεωτέρας, ειναι η Αγγλία, το κατά τ άλλα ”άντρο” της διεθνούς τραπεζικής φατρίας. δεν σας φαίνεται οξύμωρο οι τραπεζίτες να χτυπούν την κατ εξοχήν φιλο-”τραπεζική” οικονομία;

  3) έχετε κάνει ένα ποτ-πουρί από τον Didier Raoult και τις έρευνές του, τα φληναφήματα του τράμπ για το φάρμακο κατά της ελονοσίας το οποίο και καλά μπορεί να αντιμετωπίσει τον κορωνοιό, και ήδη αυτές οι θέσεις έχουν στοιχήσει τη ζωή σε αμερικανούς που τις πίστεψαν, αν ένα απ τα καλύτερα ποντκαστ που παρακολουθώ, το νεουορκέζικο intercepted λέει την αλήθεια (και γιατί να μην την λέει;). επιπλέον επαναλμβάνετε την κατασκευή ενός ”μαγικού φίλτρου” από τον ντιντιέ ραού που τον αντιμετωπίζετε σαν μάγος της φυλής με ξόρκια και βοτάνια, κι όχι σαν τον κορυφαίο ιολόγο (μικροβιολόγος είναι, και ειναι όντως ανάμεσα στους 100 επιφανέστερους επιστήμοντες του κλάδου του παγκοσμίως): άρα δεν φτιάχνει μαγικά φίλτρα αλλά κάνει έρευνες για να κατασκευάσει ένα συγκεκριμένο φάρμακο που χρειάζεται η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή.

  4) τι να πρωτοπιάσει κανείς στον αχταρμά της ρωσικής διπλωματίας και στην τιμή του πετρελαίου. αφενός η σαουδική αραβία παραμένει ακλόνητος σύμμαχος και τσουτσέκι των ηπα, αφετέρου δεν την έχει πάρει στο στρατόπεδό του κανένας πούτιν. ο πόλεμος στη συρία μένεται και δεν κερδήθηκε απ τους ρώσους, και η υποχωρήσασα τιμή του πετρελαίου είναι λουκούμι για τις βιομηχανικές ανάγκες της κίνας. επίσης δεν λέτε τίποτε για τον καλπάζοντα ρωσικό πληθωρισμό και τη σχέση του με τις τρέχουσες τιμές πετρελαίου. όχι μόνο πλήττονται τα έσοδα της ρωσίας απ αυτή την τιμή, αλλά και της έτερης τοπικής υπερδύναμης της μέσης ανατολής που ακούει στο όνομα ιράν. ο μόνος κερδισμένος αυτή τη στιγμή απ αυτή την ιστορία ειναι η ντε φάκτο υπ αριθ 1 οικονομική υπερδύναμη που λέγεται κίνα. η οποία, δικτατορική καθώς ειναι και τροφοδοτεί με ψευδή στοιχεία (όπως κι οι περισσότερες κυβερνήσεις) για τα θύματα της πανδημίας (για να μην πανικοβληθεί το πόπολο πάντα), είναι σε θέση να ”υποστεί” εκατομμύρια νεκρούς χωρίς αντίκτυπο στην οικονομική της υπόσταση.

  θα μπορούσα να συνεχίσω γραμμή γραμμή και παράγραφο παράγραφο, αλλά θεωρώ ότι αντιλαμβάνεστε τις επισημάνσεις μου.

  εντέλει, το άρθρο σας περισσότερο περιγράφει τους ευσεβείς πόθους του ελληνικού αναγνωστικού κοινού για το ξανθό γένος (αυτό το ίδιο γένος που υπογράφει τη μία πυρηνική σύμβαση μετά την άλλη με την έτερη δημοκρατία, της τουρκίας) , παρουσιάζοντας τον πούτιν σαν νέο άη δημήτρη που αγέρωχος και ηρωικός πάνω στο άλογο μπήγει το δόρυ στην καρδιά του τραπεζικού δράκου παρά την σύνθετη και εξαιρετικά ρευστή αυτή τη στιγμή πραγματικότητα εκεί έξω.

  ευχαριστώ για το χρόνο σας

  • Θὰ ξεκινήσω ἀπὸ τὸ πρῶτο πρᾶγμα ποὺ μοῦ τράβηξε τὴν προσοχή, τὸ ὄνομα, ψευδώνυμο, νομίζω ὁ μετάνθρωπος τὸ ὀνομάζει avatar ἢ κάτι παρόμοιο.

   Ὁ «ἀσχετόπουλος », μάλιστα. Αὐτὸ τί θὰ μποροῦσε νὰ σημαίνῃ; Τί μπορεῖ νὰ περιμένῃ κάποιος ὅταν ἔρχεται ἀντιμέτωπος μὲ κάποια τέτοια ὀνομασία; Σκωπτικὴ διάθεση; Συγκεκαλυμμένη πρόθεση μὲ σκοπὸ τὸν προσχεδιασμένο ἐνθουσιασμό; Ἀνοησία, Αὐτοσαρκασμὸ ἢ ἁπλᾶ ἀπελπισμένη ἀγωνία γιὰ διάκριση ἀκόμη καὶ μὲ ἕκκληση ἀρνητικῶν ἐντυπώσεων. Ὑποθέτω ποτὲ δὲν θὰ μάθω οὔτε ἐγώ, οὔτε οἱ φιλοξενοῦντες στὴν ἱστοσελίδα, ἀλλὰ οὔτε καὶ οἱ συμμετέχοντες ἀναγνῶστες διότι προφανῶς ἡ πρόθεση ὑπῆρξε ἀκριβῶς γιὰ τὴν δημιουργία ἑνὸς ἀχρείαστου πέπλου «μυστηρίου» τὸ ὁποῖο δημιουργήθηκε ἀπὸ δευτερεύοντα προσωπικὰ κίνητρα μὲ σκοπὸ τὴν κάλυψη ἀνασφαλειῶν ἢ καὶ ἀμφιβολίας γιὰ τὸν λόγο αὐτοπραγματώσεως καὶ τὸν τρόπο τῆς ἐκφορᾶς της. Ὅμως θὰ παραβλέψουμε αὐτὴν διαταραχὴ τῆς κανονικότητος σεβόμενοι τὸν συρμὸ τῆς ἐποχῆς ποὺ θέλει τὰ προσωπικὰ δεδομένα διασφαλισμένα, ἀλλὰ ἐπιζητεῖ μανιωδῶς νὰ ἀποκτήσῃ τὸν ἀριθμὸ τοῦ κινητοῦ τηλεφώνου σου διότι ἐπιθυμεῖ νὰ σὲ θέσῃ ὐπὸ ἔλεγχον γνωρίζοντας τὶς κινήσεις σου καὶ ζευγαρώνοντας ὅλες τὶς ὑπόλοιπες πληροφορίες ποὺ εἶναι συνδεδεμένες μαζί του γιὰ ὁλοκληρωτικὸ ἔλεγχο καὶ στέρηση οἱασδήποτε ἔννοιας ἐλευθερίας.

   Ἔκανα μεγάλη προσπάθεια νὰ καταλάβω τὸ νόημα τῆς πρώτης παραγράφου καὶ ὁμολογῶ ὅτι δὲν ἔκανα καλὴ δουλειά, διότι ἀποτυγχάνει κάθε λογικὸς ἔλεγχος. Γράφετε: « … εναλλακτικές ερμηνείες, ακόμη κι αν κινούνται στα όρια της πραγματικότητας, ενίοτε περιέχουν στοιχεία για σκέψη». Ἐὰν πρόκειται κάτι τὸ ὁποῖο θὰ ἀποτελῇ ἐναλλακτικὴ λύση, τότε αὐτὸ θὰ πρέπῃ νὰ κινεῖται στὴν σφαῖρα τοῦ ὑπαρκτοῦ, ἀληθοῦς καὶ πραγματοποιήσιμο, (rebus, verum, agibili), ἀλλὰ ἀδυνατῶ νὰ ἀντιληφθῶ τὸ «ἀκόμη κι ἂν …», τὸ ὁποῖο δὲν μπορει νὰ συνδέεται μὲ τὴν ἀρχικὴ δήλωση τῶν ἑρμηνειῶν. Αὐτὸ ὅμως θὰ τὸ θεωρήσω σὰν ἀτυχῆ διατύπωση κάτι τὸ ὁποῖο ἄλλωστε συμβαίνει καὶ στοὺς καλύτερους ἀπὸ ἐμᾶς.

   ῾Η Νέα Τάξις Πραγμάτων (ΝΤΠ) ἢ κατ᾽ ἄλλους elite πρόκειται γιὰ λίγους ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι βάσει νομοτέλειας βρέθηκαν στὴν «κορυφὴ» τῆς διαχειρίσεως τῶν πλουτοπαραγωγικῶν πόρων τοῦ πλανήτη ἢ ἂν θέλετε διαχειρίζονται τὴν κινητήρια δύναμή τους ποὺ τοὐλάχιστον μέχρι στιγμῆς θεωρεῖται καὶ εἶναι τὸ χρῆμα. Αὐτὸ πρόκειται ναὶ μὲν γιὰ κάποια ἀξιωματικὴ ἀρχή, ἀλλὰ δὲν παύει νὰ ἐπιβεβαιώνεται συνεχῶς κάτι ποὺ τὴν καθιστᾶ αὐταπόδεικτη ἀλήθεια φυσικὰ γιὰ τὸ χρονικὸ διάστημα στὸ ὁποῖο δραστηριοποιεῖται, δὲν ἀναιρεῖται δὲ ἀπὸ κανένα γεγονὸς ἢ θεωρία ὥστε νὰ ὑπάρξη ὁ ἀντίθετος ἰσχυρισμός καὶ ἔτσι ἡ ὕπαρξη τῆς «εὐτυχισμένης οἰκογένειας» ἀποκτᾶ ὑπόσταση καὶ ἐπειδὴ ἡ ἐμβέλειά τους ἔχει διακρατικὴ ἐπιρροὴ δικαίως ἀποκαλοῦνται «διεθνεῖς τραπεζῖτες» καὶ θὰ ἦταν μάλιστα ἀφέλεια νὰ ἀπεκαλοῦντο κάτι ὀλιγώτερο ἀφοῦ ἡ πυραμιδικὴ δομὴ τοὺς ἔχει δώσει ἐξουσία ἐπὶ τῶν ἐθνικῶν τραπεζιτῶν. Εἶναι δὲ οἱ «τραπεζῖτες» διότι αὐτοὶ διαχειρίζονται ὅπως εἴπαμε τὴν κινητήρια δύναμη τῶν πλουτοπαραγωγικῶν πηγῶν, δηλαδὴ σὰν νὰ λέμε ὅτι εἶναι τὸ αἷμα στὶς φλέβες τους καὶ ἡ ψυχὴ χρειάζεται ἕνα μέσον γιὰ νὰ ζήσῃ, τὸ ὁποῖο εἶναι τὸ αἷμα. Πρόκειται γιὰ πρόδηλη ἀντιστοιχία. Τώρα τὸ γιατί εἶναι μία χοῦφτα καὶ γιατὶ αὐτὸ ἀποτελεῖ ὅπως θαρραλέα ἀποκάλεσα νομοτέλεια εἶναι διότι ἀποδεικνύεται ἔμπρακτα καὶ ὅπως εἶπα ἀξιωματικὰ ἀπὸ τὸ γνωστὸ κριτήριο κατὰ Pareto, τὸ ὁποῖο λειτουργεῖ ἀλάνθαστα καὶ κατ᾽ ἐπανάληψιν χωρὶς ἀποκλίσεις ἀλλὰ δὲν ἔχει ἀποδειχθεῖ ἀκόμη. Λυπᾶμαι ἐὰν δὲν κάθεται βολικὰ ἡ ἀλήθεια, ἀλλὰ μοιραία οἰ τραπεζῖτες θὰ εἶναι πάντοτε λίγοι καὶ ὅταν θὰ ἀντικατασταθοῦν θὰ βαίνουν μειούμενοι ὅπως ἐντέλλει τὸ θεώρημα.

   Ἀκολούθως, οἱ Στουρνάρηδες οἱ βαρῶνοι καὶ οἱ ἔμποροι λευκῆς σαρκὸς καὶ ὅπλων φυσικὰ καὶ δὲν συνυπολογίζονται στὴν «χαρούμενη οἰκογένεια». Αὐτοὶ εἶναι τὰ τρωκτικά, σκουλήκια καὶ οἱ μῦγες ποὺ τρέφονται ἀπὸ τὰ ἀποφάγια τῶν οἰκογενειῶν καὶ ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει γιὰ ποιά πραγματικότητα μιλᾶτε ὅταν δὲν καταλαβαίνετε τὶς ἀντιστοιχίες καὶ ἀναλογίες της; Ἁπλῶς χρησιμοποιοῦμε φράσεις ποὺ παραπέμπουν σὲ νοήματα ποὺ δὲν καταλαβαίνουμε τελικά;

   Ἐπερχόμενος πληθωρισμός; Συγγνώμην, ὑπάρχει ἀμφιβολία; Θέλει καὶ ῥώτημα; Ζοῦμε σὲ ἕναν πλανήτη ποὺ ἔχει χρέος 257 τρισεκατομμύρια δολλάρια, ὅταν τὸ ΑΕΠ ὅπου τοῦ πλανήτη εἶναι ~ 81 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Δηλαδὴ ὅπως λένε οἱ «συνωμοσιολόγοι, ποῦ χρωστᾶμε; Στὸν Ἄρη;

   Ποιά πηγὴ πρέπει νὰ ἐπικαλεστῇ κάποιος γιὰ μία γρίππη ἡ ὁποία ἔχει στατιστικὰ τὰ λιγώτερα θύματα ἀπὸ ὁποιαδήποτε ἐπειδὴ λόγῳ τῆς τρομοκρατίας οἱ ἄνθρωποι πρόσεξαν λίγο περισσότερο καὶ οἱ ἡλικιωμένοι δὲν πέθαναν φέτος ἀλλὰ θὰ πεθάνουν τοῦ χρόνου. Ἐὰν σκεφτεῖ κάποιος τὸ τί ἔχει γίνει θὰ ἔπρεπε νὰ ἀρχίσῃ νὰ οὐρλιάζει ἀπὸ τὴν ἐπίθεση τοῦ παραλογισμοῦ ποὺ προσλαμβάνει. Βγῆκαν ἀπὸ τὸ πουθενὰ κάποια ἀνθρωπάκια κι ἄρχισαν μὲ μικρὲς θεατρικὲς παραστάσεις νὰ διασπείρουν τρόμο γιὰ δῆθεν πανδημία προσφέροντας ἐμφανῶς ψεύτικες καταστάσεις καὶ σκηνοθετῶντας στιγμὲς τρόμου καὶ ἀπελπισίας ὅπως κάνουν μὲ τοὺς λαθρομετανάστες καὶ αὐτοὶ προσφέρουν χλιαρὲς πιστοποιήσεις καὶ ἐπιβεβαιώσεις ἀλλὰ κάτι σὰν τοῦ λόγου σου ἀπαιτοῦν στοιχεῖα γιὰ νὰ γίνῃ πιστευτὴ ἡ ἀντίθετη ἀμυντικὴ θέση ἐνῷ ἡ καθεστωτικὴ ἄποψη παρ᾽ ὅ,τι παντελῶς διάτρητη καὶ ἀναξιόπιστη χαίρει ἐμπιστοσύνης καὶ ἀποδοχῆς ἀπὸ φερέφωνα καὶ ὀσφυοκάμπτες. Ἡ ἐπιλεκτικότητα τοῦ ἰοῦ ἦταν παραδειγματικὴ αὐτὴν τὴν χρονιά, διότι ἐνῷ δὲν ἄγγιξε λαθρομετανάστες, γύφτους καὶ Ἰσλαμιστές, τσάκισε τὴν Ἰταλία ποὺ ἔκλεισε τὰ σύνορα καὶ πῆρε βοήθεια ἀπὸ ἄλλα κράτη, ένῷ στὴν Ἀγγλία ἐκδικήθηκε τὸν πρόεδρο ποὺ ὑποστήριξε τὸ Brexit. Ἔτσι ἡ ἐπιλογὴ τῆς ἰώσεως κατευθύνθηκε στὸν πρόεδρο τῆς Ἰταλίας καὶ Ἀγγλίας ἐνῷ ἄφησε ἄλλες χῶρες νὰ δοξάζουν τὸν Θεὸ ποὺ ἦταν τυχερὲς καὶ δὲν τοὺς διάλεξε φέτος. Μήπως εἴμαστε στραβάδια καὶ δὲν βλέπουμε καὶ δὲν μποροῦμε νὰ κρίνουμε τὶς χονδροειδεῖς ἐπιλογὲς τῶν μικροβίων;

   Μία ἀπὸ τὶς μεγαλειώδεις ἀνοησίες ποὺ διάβασα ἀπὸ αὐτὸ τὸ κείμενο εἶναι περὶ τοῦ ἐβολίου ποὺ χρειάζεται … προσέξτε … «ἡ ἀνθρωπότητα».

   Ἡ ἀνθρωπότητα δὲν χρειάζεται τίποτα. Ἐπειδὴ βγῆκαν συντεταγμένοι οἱ δημοσιογράφοι καὶ ἄρχισαν τὴν τρομοκρατία σημαίνει ὅτι θὰ ἀρχίσουμε νὰ χορεύουμε στὸν ῥυθμὸ τοῦ παραλογισμοῦ; Ποιά ἀνθρωπότητα; Μήπως παρακολουθεῖτε τὶς εἰδήσεις καὶ τὸ γελοῖο ἀνθρωπάκι, οἰκογενειάρχη μὲ τέσσερα παιδιά ποὺ παντρεύτηκε τὴ γυναῖκα του παρθένα , ψάλτη στὸ δεξιὸ στασίδι καὶ ψεύτη περιοπῆς ἀναμεταδότη προκατασκευασμένων μηνυμάτων προπαγάνδας ποὺ ἐκπονοῦνται στὸ Βερολίνο;
   Ποιά ἀνθρωπότητα; Χρησιμοποιοῦμε δημοσιογραφικὸ λεξιλόγιο γιὰ νὰ ἐντυπωσιάσουμε; Γιὰ νὰ μεγεθύνουμε τὴ ἀνύπαρκτη σπουδαιότητα τῆς ἐποχιακῆς κατασκευασμένης ἰώσεως ποὺ βαφτίσαμε . πανδημία γιὰ οίκονομικοπολιτικοὺς λόγους;
   Καὶ ὄχι, δὲν ἀντιλαμβανόμαστε τὶς ἐπισημάνσεις σας διότι, ἀντιγράφω: Ὄχι, δὲν ἀντιλαμβανόμαστε τὶς ἐπισημάνσεις σας διότι, ἀντιγράφω: «διότι προβαίνει σ’ ένα κολλάζ από αναπόδεικτες και αυθαίρετες, αξιωματικές »αλήθειες» αναμεμιγμένες με πραγματικά στοιχεία. επιγραμματικά, και χωρίς να εξαντλώ τα στοιχεία:»

   Δηλαδή, μὲ ὅλο τὸν σεβασμό, ἄλλα λόγια ν᾽ ἀγαπιόμαστε.

 • Απλά ελπίζω και εύχομαι να προλάβει ό Τραμπ και ο Πούτιν να καθαρίσουν τούς γκάνγκστερ με γραβάτες.

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*