Topics:

Στην Μινεάπολη διαλύεται το αστυνομικό τμήμα

«Ανησυχώ ιδιαίτερα για την επιβίωση της ΕΕ επειδή είναι μια ατελής ένωση», που την καθιστά «πιο ευάλωτη» από τις ΗΠΑ «όχι μόνον επειδή είναι μια ατελής ένωση, αλλά επειδή βασίζεται στο κράτος Δικαίου. Κι οι...

Στην Μινεάπολη διαλύεται το αστυνομικό τμήμα

«Ανησυχώ ιδιαίτερα για την επιβίωση της ΕΕ επειδή είναι μια ατελής ένωση», που την καθιστά «πιο ευάλωτη» από τις ΗΠΑ «όχι μόνον επειδή είναι μια ατελής ένωση, αλλά επειδή βασίζεται στο κράτος Δικαίου. Κι οι τροχοί της Δικαιοσύνης κινούνται πολύ αργά, την ώρα που απειλές όπως ο κορωνοϊός της Covid-19 κινούνται πολύ γρήγορα. Κι αυτό δημιουργεί ένα ιδιαίτερο πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ενωση» υποστήριξε ο 89χρονος Σόρος η απέθαντη σαύρα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη Μινεάπολη, διαλύει το αστυνομικό τμήμα.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Μινεάπολις, Lisa Bender: “Το μέλλον χωρίς αστυνόμευση είναι “στόχος” είπε την Δευτέρα στον Chris Cuomo του CNN.

Λαμπρή ιδέα!

Η δήλωση της Lisa Bender έρχεται την ίδια ημέρα όπου το Star Tribune έλαβε την έρευνα της Μινεάπολης, των ζημιών στις ιδιοκτησίες, από τις George Floyd ταραχές, η οποία αποκάλυψε ότι 1.000 εμπορικές ιδιοκτησίες υπέστησαν ζημιές, συμπεριλαμβανομένων 52 επιχειρήσεων που καταστράφηκαν ολοσχερώς από ταραχοποιούς και αριστερούς – δημοκρατικούς συμμορίτες και το συνολικό κόστος της ζημίας εκτιμάται σε 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ενας ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας φεύγει από την Μινεάπολη, έπειτα από την κίνηση των δημοκρατικών κυβερνητικών αξιωματούχων να κάνουν πίσω και να επιτρέψουν στους συμμορίτες, να κάψουν την επιχείρησή του ολοσχερώς.

“Δεν νοιάζονται για την επιχείρηση μου. Δεν προστάτευσαν τους ανθρώπους μας. Ημασταν όλοι μόνοι μας” δήλωσε ο Κρις Ουιρόμπεκ, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της 7-Σίγμα στην Star Tribune.

“Το πυροσβεστικό όχημα καθόταν εκεί, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Αυτό είναι απογοητευτικό κατ’ εμάς.”

Αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές επιχειρήσεις που πρόκειται να εγκαταλείψουν την Μινεάπολη και με τα σχέδια του δημοτικού συμβουλίου για την διάλυση του αστυνομικού τμήματος, θα υπάρξουν πολλές περισσότερες που θα ακολουθήσουν.

Το δημοτικό συμβούλιο Μινεάπολης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να «διαλυθεί» η αστυνομία στη Μινεάπολη μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ λόγω αστυνομικής βίας. Σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, το δημοτικό συμβούλιο της Μινεάπολης πήρε την απόφαση περί διάλυσης του αστυνομικού τμήματος λόγω διαμαρτυριών που συνεχίζονται κατά αστυνομικής βίας. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λίσα Μπέντερ ανέφερε ότι μετά το κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος θα οικοδομήσουν από κοινού με τους πολίτες ένα νέο μοντέλο δημόσιας ασφάλεια. Τα εννιά από τα 12 μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Μινεάπολης τάχθηκαν χθες το απόγευμα (τοπική ώρα) υπέρ της διάλυσης της αστυνομίας, ανέφεραν ΜΜΕ.

Η Μπέντερ και άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου πήγαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αρχίσουν την διαδικασία «διάλυσης» της αστυνομίας της Μινεάπολης μέσω μιας διαδικασίας αποεπένδυσης κεφαλαίων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Minneapolis Star Tribune, η ανακοίνωση των μελών του δημοτικού συμβουλίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας πιθανότατα μακράς και περίπλοκης σύγκρουσης για την τύχη της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης μετά τον θάνατο του Φλόιντ. Ο δήμαρχος Τζέικομπ Φρέι τάσσεται υπέρ της αναμόρφωσης, αλλά όχι της διάλυσης της αστυνομίας, που κατηγορείται για ενδημικό ρατσισμό.

Οι αμερικάνικες μεγαλουπόλεις έχουν ήδη υψηλή εγκληματικότητα, οι ΗΠΑ δεν είναι Δανία. Μόλις εφαρμοστεί αυτή η ηλίθια πολίτικη του “πονάει χέρι, κόψει χέρι” το χάος και οι κακοποιοί θα κυριαρχήσουν και οι πολίτες θα στραφούν οργισμένοι εναντίον εκείνων που τώρα την εισηγούνται.

Οι Δημοκρατικοί είναι δέσμιοι της κομμουνιστικής πτέρυγας τους κι αυτή η έντεχνα προγραμματισμένη ιστορία και υστερία θα φέρει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα γι’ αυτούς εκλογικά αποτελέσματα. Ο πολύ λίγος Μπάιντεν δεν τραβάει αφού έχει κόψει κάθε επαφή με την κοινή λογική και θα υποστεί δεινή ήττα τον Νοέμβριο.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται το πλιάτσικο και οι ταραχές στις ΗΠΑ.

Και μόνον που οι διανοητικές πόρνες των ΜΜΕ και οι διεφθαρμένοι του Χόλιγουντ και της “μουσικής” βιομηχανίας είναι εναντίον του Τράμπ, σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός κάνει κάτι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σωστό. Μόνο από προπαγάνδα μπορεί να χάσει και όπως ξέρουμε τα κομμούνια και οι αριστεροί συμμορίτες είναι καλοί στην προπαγάνδα. Μόνο που πλέον τους πήραν πρέφα όλοι -εκτός από τους λοβοτομημένους φυσικά.

Κοινωνικός αγωνιστής χωρίς Louis Vuitton?! Εχουνε και ένα Instagram account να συντηρήσουν.

Πότε θα έρθει και εδώ η επανάσταση έχω σταμπάρει 20 παπούτσια και 50 τσάντες… ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Το ανθρωπόζωο δεν “άνω θρώσκει” αλλά άνω βόσκει.-

@Σε ελεύθερη διασκευή GYPAS

Minneapolis City Council President Lisa Bender: “Police Free Future” is “the Goal”

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*